opettele käyttämään soijarouhetta. halpaa, säilyy naurettavan hyvin ja paljon riittoisampi paketti, ei tarvii kokoajan olla ostamassa lisää.
tiukan säilykepurkin yksi aukaisutapa: veitsellä vääntää kannen ja purkin välistä.
kun on hellalla puuhaillut: kun kokkaukset ovat valmiina, heti kaikki käytetyt pannut ja kattilat täyteen kylmää vettä ja takasin suljetulle, mutta mahdollisesti vielä kuumalle hellalle. pannut pääsevät heti likoamaan, jolloin helpompi pestä/huuhdella ja hellat jäähtyvät nopeammin, jolloin nekin helpompi puhdistaa.
suolasirottimeen riisinjyviä, estää paakkuuntumisen.
dyykkaamalla kauppojen roskiksia voi löytää harvinaisiakin herkkuja ilmaiseksi(terv. tänään kolme pakettia kahvia, possun sisäfilettä ja keksejä)
Postaus on liian pitkä. Paina tästä näyttääksesi koko tekstin.