/nom/ - Ruuanlaitto

Catalog Archive Bottom
Mode: Thread
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(35.20 KB 366x550 128276065454.jpg)

null 25.08.2010 (Ke) 18:24:15 No. 35365 [Reply]
Saako tätä herkkua suomenmaalta vai täytyykö lähteä Tallinnaan auton kera?
4 viestiä jätettiin pois.
Superalkosta olen kerran ostanut. Kadun nyt etten ostanut auton takakonttia täyteen tätä vihreätä kultaa.
saiskohan tilattua? miten tuo systeemi edes toimii? pitääkö tilaa joku kontti vai voiko tilata vaikka lavan?
Norde Centrumin Rimistä Tallinnasta saa edullisesti myös. Suosittelen lämpimästi myös vesimelonin makua, vie kielen mennessään!
Kirsukka on parasta
ei saa suomesta enään

(1.02 MB 2592x1944 1351320571847.jpg)

Pihvinyymi 27.10.2012 (La) 06:49:32 No. 36089 [Reply]
Naudan sisäfilettä, voissa paistettuna, ai että… <3
12 viestiä ja 1 kuva jätettiin pois.
>>36251
Katinkontit kun uuniin perunaa, punajuurta, bataattia, porkkanaa ja sipulia.
Ttduù8oiuuu
Ei sisäfile kyllä niin hyvää ole mitä ulkofile, joka lienee lempi lihaani.
annika heli teressa sauli kapser paula lasse
>>36967
Meil samat. Joskus tuli ostettua sisäfilettä ja jotenki oli aika pettymys. Ulkofile halvempaa ja parempaa.

(128.26 KB 429x350 1324088665314.jpg)

Anonyymi 17.12.2011 (La) 02:24:26 No. 35762 [Reply]
Ano pitakebab ohje:
1. mee kauppaa

2. osta tää:
http://www.pirkka.fi/tuotteet/61204-pirkka-kebablihalastu-240-g ja tää:
http://www.pirkka.fi/tuotteet/61529-pirkka-kebabkastike-260-ml
ja paketti euroshopper pita-brödii (6kpl sisältää).
osta kans ehkä jotai salaattii ja tomaattii jos haluut.

3. mee kotii laita kebab mikroo 4min 600w ja brödit laitat sinne 30s (kantsii vähä kostuttaa kevyesti niit päältä)

4. täytä ne leivät ja älä unoha sitä kastiketta minkä ostit.

5. omnom vittu on hyvää ja maksaa yhteensä 3e + 2 + 1 + (salaatti + tomaatti n 1e) eli 6e ja tosta syö kaks kertaa ja se kastike riittää vaik 20 kertaan.

hinta 3e / annos ja teko kestää n 10min
2 viestiä ja 1 kuva jätettiin pois.
Miltäs toi pirkka kebab maistuu? Paljonko liha %?
Vittu, pakko kokeilla huomenna.
(131.48 KB 1333720521174.jpg)

näin
Ostin kebablastuja ja kebabkastiketta, jotka nautin ranskalaisten perunoiden,suolakurkkujen ja jalopenojen kera.

4,5/5 koska salamin vähäisyys ruoassa jäi harmittamaan.

Yllättävän hyvää tommone halpiskebu
Bump, tätä teen joku päivä

(208.72 KB 1000x659 Oivariini Normaalisuolainen.jpg)

Anonyymi 31.10.2017 (Ti) 15:30:08 No. 36970 [Reply]
nyymin lempi margariini? ittelläni ois tää
Jaa levite vai? Oivariini on vissiin sekotus voita ja margariinia. Oma suosikkini on dellariini mikä on sekoitus voita ja rypsiöljyä.
eihän oivariini ole margariinia eikä voita eli oivariini on levite
alunperin nimi Voimariini tuli voin ja margariinin miksauksesta
(87.97 KB 905x358 voilevi.jpg)

>>36970
Voilevi ja sittemmin kevytlevi oli suosikki levitteeni aina vuoteen 2009, jolloin levitteen reseptiä muutettiin ja saatiin aikaan saman makuista paskaa, kuin kaikki muutkin (en erota mitenkään oivariinia, floorasta enkä enää kevytlevistäkään).

Nykyään on kuitenkin pakko käyttää activian ylihinnoiteltua kolesterolia alentavaa levitettä, kun useilla lähisukulaisilla on todettu korkea kolesteroli.
(78.56 KB 784x931 Yrjistä.jpg)

>>36970
en käytä margariinia

(36.95 KB 1280x720 chilipää.jpg)

Tuliset ruoat Anonyymi 14.03.2018 (Ke) 04:17:48 No. 37197 [Reply]
>Kun syöt Pirkan mexican tomaattiketsuppia

Mites muut nyymit: maistuuko tulinen ruoka?

Itse en ole niin tottunut tuliseen ruokaan.
2 viestiä jätettiin pois.
(125.96 KB 483x1500 big cock sauce bottle.jpg)

>>37238
täähän se ois
Ei kovin tulinen, mutta jotain babbyn ensimmäistä vauvanruoka-sweet chili-kastiketta tulee joskus laitettua kasvisten päälle. Sellaisia hyviä jalopenoja voisi silloin tällöin vetää, sellaisia mehukkaita mitä jossain hyvissä kebumestoissa on, mut perus kaupanhyllyn purkkipaskapenot on sellaisia tunkkaisia paskoja vaan.
>>37240
Ihan niitä samoja ne on siellä kebuloissa. Vai luulitko, että kebuloiden raaka-aineet tulee jostain taivaasta?
>>37241
En minä ole ainakaan löytänyt kaupan penoista sellaisia mitä olen paikallisissa kebabmestoissa syönyt.

Aika passiivis-aggressiiviset paskatukset?
(43.84 KB 200x400 royal pepperoni.jpg)

>>37242
>>37240
Tarkotatko nyt niitä vaaleita ja ohutkuorisia mitä tulee usein kebabannoksen mukana kokonaisina ja sit niissä salaattipöydissä on usein, jos sellasia on, vai niitä jalopenoja mitä on esim. pitsuissa täytteenä? Ne vaaleat ohuet on friggitelloja, mutta niitä kutsutaan usein myös pepperoneiksi. Ei pidä siis sekoittaa jalapenoihin.

Useimmiten ne on kai noita kuvassa olevia mitä kebuloissa on.

(96.98 KB 640x480 my_photo-30.jpg)

Anonyymi 11.03.2018 (Su) 20:13:54 No. 37183 [Reply]
Ostin tällaisen lihaköntin, kun sai ilta-alennuksilla -60 %. Nyt kysymys kuuluu, että mitä tästä voi/kannattaa tehdä? Leikata siivuiksi ja paistaa pihveinä? Joku uunipatajuttu? Jos laittaa uuniin, niin kannattaako leikata pienemmiksi kuutioiksi, vai voiko laittaa kokonaisena. Paketissa siis reilu 900 g
11 viestiä ja 8 kuvia jätettiin pois.
>>37226
Joudun valitettavasti poistumaan asunnostani vajaaksi kahdeksi tunniksi, joten ehdin uunittaa tuota 225 asteessa vain vajaat puolitoista tuntia, mutta ajattelin jättää poissaoloni ajaksi uunin päälle 125 asteeseen. Sitten tutkin, onko valmista.
>>37227
Siis ennen poistumista ehtii uunittaa sen vajaan puolitoista tuntia.
>>37227
>>37228
Muista katsoa että padssa on nestettä ennen kuin poistut!
(599.39 KB 3264x1840 20180322_213219.jpg)

(527.19 KB 3264x1840 20180322_213505.jpg)

>>37230
Kiitos muistutuksesta, mutta onneksi muistin tämän muutenkin. Padasta tuli vetelää, ja sen puolesta se menisi vaikka keitosta. Vaikuttaisi siis siltä, että nestettä olisi voinut olla paljon vähemmänkin, vaikka vettä laitoin vain reilusti vajaan litran, kun pataan ei mahtunut enempää. Toki nestettä oli sitten kerman, fondin ja soijakastikkeen muodossa myös, mutta siltikin varmasti alle puolitoista litraa yhteensä. Maku on kyllä varsin hyvä, tosin suolaa tuli makuuni sittenkin vähän liikaa, eikä soijakastikkeen hieman pistävä maku ihan sovi. Olisi sittenkin pitänyt vain käyttää tavallista suolaa ja unohtaa soijakastike. Lihasta tuli todella mureaa, ja pitkään hautuneet juurekset ovat herkullisia.

(30.45 KB 400x300 1375070676205.jpg)

Dyykkauslanka Anonyymi 29.07.2013 (Ma) 04:04:36 No. 36471 [Reply]
Hakeeko muut ruokansa roskiksilta? Suosittelen hakemaan, koska itse en ole nyt ostanut kaupasta ruokaa kahteen kuukauteen ja tulee kyllä halvaksi. Olen ryypännyt nyt kaksi kuukautta aamusta iltaan ja syönyt hyvin.
37 viestiä ja 3 kuvia jätettiin pois.
>>36998

Mene takaisin /b/:hen, pelle.
Osaisko kukaan kertoa hyviä dyykkipaikkoja itä-helsingistä?
Mielelläänhän sitä dyykkais jos ei olis kaikki lukkojen takana. Mistä te tamperenyymit esim. löydätte roskikset, joita ei olla lukittu?
>>36920
30/3=10
(20-10)/2=5
(9-5)/2=2
eli 5+2*10=25

(126.13 KB 1454x1208 1388706815691.jpg)

Aamulapasetit Anonyymi 02.01.2014 (To) 23:53:36 No. 36583 [Reply]
Postatkaa aamupalasettinne.

AP juo parhaillaan Pirkan Costa Ricaa. Sen tippumista odotellessa tein vaasan ruispalat juustolla sekä meetvurstilla ja jogurtin.
15 viestiä ja 5 kuvia jätettiin pois.
Heräsin 05 jotain ja keitin nuudeleita. Pitäisköhän laittaa kahvit tulille.
(107.01 KB 1000x279 image.jpg)

Ruokana valkosipulivoipatonki ja teenä join tietenkin teetä.
>>36992
Mitä teetä?
>>36994
Tiedän mitä tee on, siksi kysyin mitä teetä, koska et sen tarkemmin maininnut.

(216.64 KB 1030x987 möhnät.jpg)

Anonyymi 23.09.2017 (La) 15:46:39 No. 36963 [Reply]
Tein itte valkosipulimajoneesia eli aiolia. Löysin tämmösen reseptin netistä mitä vähän siistein:

2 valkosipulinkynttä
2 tl dijon-sinappia
1 kananmuna (huoneenlämpöinen)
1/2 sitruunan mehu (~2 rkl)
hieman valkopippuria
ripaus suolaa
2 dl rypsiöljyä/auringonkukkaöljyä (tasan 2dl, tarkka mitta! ei-kylmäpuristettua, huoneenlämpöistä)

- Hienonna valkosipulit ja laita ne _kapeaan_ kannuun.
- Mittaa kannuun myös muut ainekset
Laita sauvasekoitin kannuun, terä kiinni kannun pohjaan.

Käynnistä sekoitin, ja nosta sitä vähitellen kohti pintaa.

Ja täs on videokin sieltä mistä reseptin otin, en viitti postata blogin linkkiä koska sen mietelausenormous paskatti vitusti kuten videostakin jo näkee: https://vimeo.com/118423162 Mutta oli kyllä yhtä helppoa kuin tuossa, ihan perus paskallakin sauvasekoittimella onnistui kunhan tuo astia on vaan sopivan kapea, sellainen että sekoittimen pää mahtuu sinne mukavasti. Tuli ihan koostumukseltaan kaupan kaman tapaista, maku on ihan puhdas valkosipulipaska. Toi väkevöityy helvetisti ollessaan muutaman tunnin jääkaapissa, pistin nimittäin itte 3 valkosipulinkynttä ja 6h myöhemmin jääkaapissa oltuaan se on ihan helvetin väkevää, mikä ei itteä haittaa mutta joo.
(26.73 KB 410x410 1492287603189.jpg)

Oikeaan aioliin ei tule kananmunaa
>>36964
tää haha op on ihan plebe

Veganismi Anonyymi 15.12.2016 (To) 17:19:15 No. 36925 [Reply]
Onko veganismi oikea valinta? Onko Nyymichanissa vegaaneja?
8 viestiä ja 1 kuva jätettiin pois.
[Never.] Päivittäin kasviksia. [Never.]
>>36928
Appeal to futility
>>36961
Syökö jotkut oikeasti joinakin päivinä pelkkää lihaa tai jotain juustoa?
>>36985

No jotakin hiilaripaskaa, kuten makaronia, riisiä, ranskalaisia tms. lihan kanssa. Siinä aika monen perusruokavalio.
Turha terveysriski toi vegaanipelleily.

[ 123456789101112131415 ]
Manage Board Moderate Board Moderate Threads
Forms
Delete
Report