logo
Legal Tämä sivusto ja sen ylläpito eivät ota vastuuta siitä, mitä käyttäjät lähettävät alustallemme. Suomen lain mukaisesti pyrimme poistamaan sisältöä, jonka uskomme olevan laitonta. Kukaan henkilö ei saa käyttää sivustoamme sisällön julkaisemiseen joka rikkoo sovellettavia lakeja, erityisesti Suomen lakeja. Selaamalla tätä sivustoa hyväksyt kaikki ehdot, sitoudut noudattamaan sivuston yleisiä sääntöjä.

Tälle sivustolle lähetetyt postaukset ja keskustelut voivat olla fiktiota ja valhetta, joista mitään ei tule ottaa kirjaimellisesti. Tämä sivusto ja sen ylläpito eivät ole millään tavalla vastuussa käyttäjien kepposista, vääristä neuvoista, harhaanjohtavista tai haitallisista tiedoista tai mistään muusta sisällöstä, joka voi aiheuttaa minkäänlaista vahinkoa omaisuudelle tai ihmisten hyvinvoinnille. Emme vastaanota lahjoituksia emmekä tule koskaan lisäämään mainoksia sivuillemme. Kaikki kuvitteellisten hahmojen kuvaukset ovat yli 18-vuotiaita riippumatta ristiriitaisista tekstikuvauksista.

Hyväksyt että Nyymichan saattaa käyttää evästeitä, javascriptiä ja muita toimintoja jotka voivat aiheuttaa riskejä tietokonelaitteistollesi tai ohjelmistollesi. Nyymichanin vapaaehtoiset ja ylläpito varaavat oikeuden evätä pääsy tälle verkkosivustolle tai sen palveluihin keneltä tahansa henkilöltä tai taholta, ilmoittamalla tai ilman ja mistä tahansa syystä tai ilman syytä oman harkintansa mukaan. Kaikki tavaramerkit, tekijäinoikeudet ja kuvat tällä sivulla kuuluvat niiden oikeille omistajilleen. Ladattu media ja lähetetyt kommentit ovat yksinomaan julkaisijan vastuulla. Tälle sivustolle lähetetyt näkemykset ja mielipiteet eivät millään tavalla edusta ylläpidon jäsenten näkemyksiä ja mielipiteitä.

Yleiset tiedustelut ja tiedustelut DMCA:sta: