logo
UKK

Mikä tämä sivusto on?

Nyymichanin tavoitteena on luoda uudelleen chani-tunnelma, joka aikoinaan siunasi kuvalautojen käyttäjiä vuonna 2011. Monet nyymit ovat menettäneet Internet-kotinsa nykyisten kulttuurimuutosten vuoksi, ja haluamme antaa heille parhaan mahdollisen paikka, jossa he voivat puhua, ajatella ja julkaista vapaasti sydämensä kyllyydestä. Tämän sivuston ovat luoneet yhteisön pitkäaikaiset jäsenet muiden jäsenten hyödyksi, ei muihin tarkoituksiin.


Mistä ylläpidon tavoittaa?

Tarkastele yhteystiedot sivulta.


Sallitut tiedostopäätteet.

txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4, lisää tulossa...

Tietosuojakäytäntö

Tietojen jakaminen

Emme kerää tietoja käyttäjistämme muusta syystä kuin helpottaaksemme sivuston tarpeellisia toimintoja ja noudattaaksemme lakia. Vastaamme asianmukaisesti kaikkiin lainvalvontapyyntöihin, mutta emme muutoin jaa käyttäjätietoja millekään kolmannelle osapuolelle ilman näkyvää julkista ilmoitusta sivustolla.


Verkkoanalytiikka

Nymichan kerää hyvin perustavan laatuista verkkosivu- ja verkkoanalytiikkaa: aikavyöhyke dataa, GeoIP-tietoja, IP-osoitteita jne. Nämä tiedot on tarkoitettu vain laitteisto- ja ohjelmistoanalyysi- ja ylläpitotarkoituksiin sekä yllä olevan osan lainvalvontavaatimusten täyttämiseen.

Postaaminen

Postaamisen ohjeet löytyvät täältä.