[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/nom/ - Ruuanlaitto

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 128281754529.jpg (9,43 KB, 245x299, 128281754529.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.35408

Kaikki tietävät wasabin kuuluvan olennaisena osana sushin nauttimisessa. Onko joku keksinyt sille muuta käytöä?

Paras käyttö jota olen keksinyt on paahdetun ruisleivän päällä "levitteenä". Wasabi ja ruisleipä sopivat yllättävä hyvin yhteen.

 No.35409

Kaalilaatikkoon

 No.35412

Liukuvoiteena.

Sopii myös pirun hyvin keitettyjen kananmunien kanssa.

 No.35415

Pistää leipätaikinan joukkoon.

 No.37263

ei

 No.37275

En ole koskaan maistanut wasabia missään muodossa.

 No.37276

>>37275
Aika harva on todellisuudessa.
https://yle.fi/uutiset/3-10289416
Luuletko syöneesi wasabia? Todennäköisesti et ole edes maistanut, sillä aidon wasabin kasvattaminen vie puolitoista vuotta, ja kilo voi maksaa satoja euroja

 No.37277

>>37263
Oho. Osuikohan tämä 8 vuotta vanhan langan bumppaus ihan sattumalta näin ajankohtaisesti samalle kuulle kuin ylen uutisartikkeli aiheesta?

 No.37278

>>37277
Mä vahingossa menin selaamaan /nom/ia, kun painoin väärin ja mietinkin, miksi niin paljon ruokakohtaista keskustelua.
t. >>37275



Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]