/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(216.64 KB 1030x987 möhnät.jpg)

Anonyymi 23.09.2017 (La) 15:46:39 No. 36963
Tein itte valkosipulimajoneesia eli aiolia. Löysin tämmösen reseptin netistä mitä vähän siistein:

2 valkosipulinkynttä
2 tl dijon-sinappia
1 kananmuna (huoneenlämpöinen)
1/2 sitruunan mehu (~2 rkl)
hieman valkopippuria
ripaus suolaa
2 dl rypsiöljyä/auringonkukkaöljyä (tasan 2dl, tarkka mitta! ei-kylmäpuristettua, huoneenlämpöistä)

- Hienonna valkosipulit ja laita ne _kapeaan_ kannuun.
- Mittaa kannuun myös muut ainekset
Laita sauvasekoitin kannuun, terä kiinni kannun pohjaan.

Käynnistä sekoitin, ja nosta sitä vähitellen kohti pintaa.

Ja täs on videokin sieltä mistä reseptin otin, en viitti postata blogin linkkiä koska sen mietelausenormous paskatti vitusti kuten videostakin jo näkee: https://vimeo.com/118423162 Mutta oli kyllä yhtä helppoa kuin tuossa, ihan perus paskallakin sauvasekoittimella onnistui kunhan tuo astia on vaan sopivan kapea, sellainen että sekoittimen pää mahtuu sinne mukavasti. Tuli ihan koostumukseltaan kaupan kaman tapaista, maku on ihan puhdas valkosipulipaska. Toi väkevöityy helvetisti ollessaan muutaman tunnin jääkaapissa, pistin nimittäin itte 3 valkosipulinkynttä ja 6h myöhemmin jääkaapissa oltuaan se on ihan helvetin väkevää, mikä ei itteä haittaa mutta joo.
(26.73 KB 410x410 1492287603189.jpg)

Oikeaan aioliin ei tule kananmunaa
>>36964
tää haha op on ihan plebe


Forms
Delete
Report
Quick Reply