/nom/ - Ruuanlaitto

Catalog Archive Bottom
Mode: Thread
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(8.11 MB 4208x3120 DSC_0049.PNG)

Anonyymi 05.06.2015 (Pe) 20:16:16 No. 36832 [Reply]
Noni rotat, postatkaas keittiönne kunto. Täs oma. Olen työtön, vakavaa masennusta sairastava rotta.
3 viestiä ja 1 kuva jätettiin pois.
>>36832
>vakava masennus
haha
(1.27 MB 3264x2448 IMG_1135.JPG)

Mee töihi homo
(1.28 MB 3264x2448 vakava masennus.jpg)

En vaivautunut siivoamaan kuvan tähden.
(63.66 KB 1000x750 IMG_099641.JPG)

remontti vielä vähän kesken, kaapit odottavat maalausta valkoiseksi

(176.09 KB 538x340 1365165184952.jpg)

Hiiva Anonyymi 05.04.2013 (Pe) 12:33:05 No. 36330 [Reply]
Ostatteko kaupasta vai käytättekö omaa tuotantoa?
15 viestiä jätettiin pois.
hiiva
Mihin hivaa edes tarvii?
(449.16 KB 622x549 leipurihiiva.png)

>>36332
On ne naiset niin käteviä keittiössä!
(90.14 KB 811x560 leipuri hiiva.jpg)

>>36852
/r/ se leipuri hiiva fläsy
>>36852
Voiks tätä leipää ostaa jostain?

(6.67 KB 500x375 12820704157.jpg)

null 17.08.2010 (Ti) 18:40:15 No. 34785 [Reply]
Kuorittuna vai ei? Itse en kuori ikinä. Opin koulun ruokalassa, että kuoriminen on aikaa vievää sotkuista homojen hommaa.
38 viestiä jätettiin pois.
En kuori ikinä.
Tulee kuulemma kuoren mukana lannotteita ja jotain kemikaaleja mutta ei jaksa välittää tarpeeksi että alkaisi nyhväämään jonkin kuorimaveitsen kanssa.
>>36843
Hieno bump.

Ittehän en kotona perunoita tee ikinä, hyi helvetti. Uudet perunat kuitenkin tosiaan menee kuorineenkin, kaikki muut kuorin. Minähän en mitään vitun shittiä syö. t. nirso homo
>>34864
Nimenomaan kuorineen perunat pitäisi keittää, koska silloin siellä pysyy meiningit sisällä ja kun perunan on keittänyt kuorineen niin se kuori lähtee helposti irti perunasta sellaisena kalvona. Perunassahan on juuri siinä kuoren alla paljon vitamiineja ja raakana kuoriessa kuorimaveitsellä lähtee irti myös juuri se maukas ja ravinteikas pintakerros. Kuorineen keitettynä taas saa irrotettua perunasta sen pelkän kalvomaisen kuoren.
Kuorin aina, paitsi uudet perunat. Vituttaa äheltää sen kuoren kanssa siinä lautasella kun kastikkeet on päällä ja peruna vain muussaantuu kun koetan irrottaa sitä.
Ketä vittua?

Syöttekö te banaanitkin kuorineen vai lankesinko pahemman kerran.

(126.22 KB 800x547 upwc9axw.jpg)

Anonyymi 03.07.2015 (Pe) 09:46:37 No. 36837 [Reply]
Eikö oikea sana olisi ruoanlaitto? LOL!
Ran ran ruu
oikeastaan molemmat muodot ovat oikein
Onko näissä P-Korea kuvissa aina kaikki naiset tarkoin valittu että ovat varmasti Johtajaa lyhyempiä, vai onko Johtaja vain synnynnäisesti kaikkia alaisiaan pidempi?

Naiset näyttävät aika saman mittaisilta kaikki, joten olettaisin valintaa. Eiköhän normaalissa populaatiossa olisi enemmän vaihtelua.

(90.94 KB 662x331 atria.jpg)

Anonyymi 07.02.2015 (La) 17:58:48 No. 36814 [Reply]
laitetaas vähän eloa tähänkin ala lautaan eli laittakaas tähän lankaan teiän kaupan valmis ruokien eli eines ruokien ns "tuunauksia"

itellä tällä hetkellä: atrian salami pitza + pirkan czeddar aamu pala juusti + ketzuppi = hyvä aamiainen =)

mutta postatkaa tekin omanne
1 viesti jätettiin pois.
Nyt ne zetat helvetti
Onko tämä sitä aloittelijatason paskapostausta
1. Kananmunaa nuudeleihin, toimii keitettynä, paistettuna tai liemen sekaan raakana sekoitettuna.

2. Paistakaa ne mikkropitsat pannulla, pohjan rakenne paranee huomattavasti.

3. Kannattaa myös katsoa että ruoka näyttää maittavalta, eli kaikki mikroateriat vittuun siitä muovi-astiasta ja tavalliselle lautaselle.

4. Kurkkua ja tomaattiakandee lisätä, sillä tuoreet vihannekset tuo moninaisuutta makuun.

5. X-tran räiskäleet maistuu pelkältä pahvilta, sokeri, kerma yms. eivät auta sen makua. jos kumminkin jotain tarvii niille tehdä, niin kannattaa tutkia liharäiskäleitä tai muita suolaisia variaatioita.

6. mikroburgereille sama vinkki kuin pitsoille, eli paistaa pannulla, samalla voi lisäillä täyttetä väliin, mm. juustoa, kananmunaa, tuoreita vihanneksia ja soosseja.

7. koittakaa vältellä niitä vitun einesruokia, kun ne on kumminkin aika vitun paskoja. parempi vain kokata itse aluusta jotain hyvää. loppuun muutama helppo ja nopea:

pyörittele ohuita kanafileitä korppujauhoissa, ei tarvii ees munaa välissä. ripottele pinnalle suolaa ja paprikaa. kylkiäisiksi paistettuja papuja, joko liemessä tai sellaisenaan pakastettuja, mausta suolalla ja pippurilla. siihen vielä perunaa, pastaa, riisiä, tai mitä nyt sattuu löytymään. mausta edellämainitut yhdellä selkeänmakuisella mausteella.(ruohosipuli, valkosipuli, curry, basilika, oregano yms.)
^Niin paljon typoja, anteeksi humalaani…
>kaiva kaikki einekset kaapista
>lyö einekset roskiin
>tee oikeata ruokaa
Paras tuunaus.

Anonyymi 30.01.2015 (Pe) 05:52:40 No. 36811 [Reply]
Ostin parmesaania tattipastaa varten viikonloppuna ja sitä on vielä jäljellä. Mitään reseptejä mihin voisin käyttää loput tuosta juustosta?
pistä ruisleipäpalan päälle ja mikroon 10 minuutiksi
Siitä voi tehdä vaikka Alfredo soosin
Laita munakkaaseen. Juusto tekee siitä kestävämmän, jos haluut tehdä riisimunakasta.
tee porkkanakeittoa ja ripottele sekaan vaikka raejuustoakin vielä. Tai sitten risotonkin päälle sopii.

(89.88 KB 401x587 128203475836.jpg)

kiinalainen safka kiinalainen safka 17.08.2010 (Ti) 08:45:59 No. 34736 [Reply]
Parahin /nom/, olen pitkään jo miettinyt josko menisin kebabbilan sijaan paikalliseen kinkkiravintolaan mutta se on aina vain jäänyt ja jäänyt.
En uskalla mennä sinne itse tiskille ensin pällistämään ja sanomaan etten otakaan mitään vaan kysyisin teidän kokemuksia kiinalaisista ravintoloista.
Kannattaako niissä käydä ja mikä noin yleisesti on rahallinen vastine verrattuna perus-kebabiin tai metrosämpylään?
14 viestiä ja 2 kuvia jätettiin pois.
>>36819

so? jos tälläne kinetsuravintoloita käsittelevä lanka on viel tallel nii miks turhaa tehä uutta lankaa?
puoli vuosikymmentä
Kiinalainen on yleensä ihan superior tier kebabbilaan verrattuna. Lounasaikaan kannattaa käydä buffetilla, tai sitten ottaa se 4 pientä ateriaa niin saa vähän kaikkea
MEillä ois täällä tuppukylässä joku kiinalainen mesta mutta en kyllä uskalla mennä sinne kun ne ei kuitenkaan osaa suomea enkä vittu ikinä ymmärrä kymmenesosaakaan mitä hoonosoomipuhujat mutisee koska olen suomiburgeri. Lisäksi olen ihan vitun nirso joten en halua vahingossakaan saada jotain paskaa.

Lisäksi en uskalla/halua kokeilla mitään uutta =)
>>36823

joo…………….kiinalaiset pikaruokalat on kyllä sellasta eksotiikkaa että huhhuh…………………….parempi vaan että pysyt tutuissa ja turvallisissa pirkan eineslaatikoissa…………………………

Anonyymi 11.01.2015 (Su) 13:03:11 No. 36793 [Reply]
Keskustelua Kikkoman-soijasoosista. Minkä kanssa te yleensä käytätte Kikkomania tai soijakastiketta ylipäätänsä? Itse syön sitä yleensä kanan kanssa.
10 viestiä jätettiin pois.
>>36804

osta kaupasta ja maista ei voi olla näin vaikeaa tää homma soijakastiketta löytyy joka marketista eikä oo kallista joten ei oo suuri menetys jos et tykkääkään
Soija saa poikien tissit kasvamaan :^)
Oon syönyt soijakastiketta varmaan viimeksi 10 vuotta sitten

maistuuko se vähän teriyakilta tai wasabilta (tai sinapilta)
>>36809
teriyaki

(1.43 MB 2560x1920 1419097650003.jpg)

Anonyymi 20.12.2014 (La) 17:47:30 No. 36791 [Reply]
Tämä on ruaga. Makaroonilootassa on tomaattia, papuja, paprikaa ja sibale, mausteina inkivääri, pippuri ja sweet-chilikastike. Sit on inkivääritee.

Postatkaa kokkauksianne.
(64.02 KB 540x960 1419597109264.jpg)

Postataan nyt sitten vaikka joulusapuskaa

Tein oma keksimää rosollia (en tiedä, mitä siinä oikeasti on). Ainekset:
Kurpitsa
Punajuuri
Kesäkurpitsa
Keitetty muna
Suolakurkku
Omena
Porkkana

kastikkeeksi punajuuriliemellä värjättyä creme fraichea
ois pitäny vielä laittaa hernettä ja perunaa. ja käyttää tuoretta punajuurta

(21.90 KB 450x338 1366746836820.jpg)

Anonyymi 23.04.2013 (Ti) 19:53:57 No. 36372 [Reply]
Keitä kaksi desiä riisiä (pitkäjyvä). Riisit lautaselle ja plörts purkki tonnikalaa hiutaleine öljyssä, sekoita. Nauti.

Terveellistä ja halpaa, laiskalle hikkylle.
9 viestiä jätettiin pois.
keitä makaronit. Paista pannulla sibaletta, yksi tai kaksi sibale, sitten kun on sopivaa niin tökkää mukaan 400g lihaa. Sit mausta liha, ite laittaisin suolaa chilii pippurii ehkä inkivääriä, sit vaan ruskistellaan lihaa ja samal voidaan sekottaa kananmunia vaikka 4 puoleen litraan maitoo ja sit ne sekotellaan siin. Sit vaan makaronit ja lihat sekasin uunivuokaan ja sit kaadat munamaidon sinne kans ja sit laitat uuniin pariin sataan asteeseen. Jos haluut hifistellä niin vaiks joskus 40 minuutin päästä siihen päälle juustoa ja tomaattia ja takas viel joksikin 10-20 minsaks kunnes on pinnalta hyvä. Siin on makaroni laatikko.
>>36786
sekaahan voi laittaa vaik mitä jos mieleen tulee, kasviksii esim. paprika varmaan tosi hyvä mut kallis. Tomaattii voi enempikin laittaa. Mitä vaa.
>>36785
no onhan ne?
>>36788
ai millä perusteella?
>>36789
hinnan

[ 123456789101112131415 ]
Manage Board Moderate Board Moderate Threads
Forms
Delete
Report