>kulho ja lusikka
eli ota kulho esiin kaapistasi. ei mitään pikkukippoja vaan joku riittävän suuri, esim. taikinakulho. lusikka myös tarpeellinen.
>ylikypsää kinkkua
ota 100-150g kinkkuleikkeleitä ja silppua ne n. neliösenttimetrin kokoisiksi paloiksi. koko nippu menee sopivasti kerralla paloiksi. heitä kulhoon ja erottele hieman toisistaan.
>juoksevaa hunajaa
pursottele kulhoon kinkkusilpun päälle reilusti hujajaa.
>chilimurskaa
itse käytin blue dragonin chilimurskaa, jota siis joku pari reilua teelusikallista kulhoon kinkun ja hunajan kaveriksi.
>sinappista kurkkusalaattia
chilin perään tuota joku reilu ruokalusikallinen tai kaksi. omaan makuun paras on herkkumaan kurkkusalaatti. voi varmaan myös käyttää tavallista kurkkusalaattia ja laittaa sinappia kaveriksi. sekoittele.
>oliiveja
silppua muutama oliivi silpuksi ja heitä seokseen.
>paprikaa
isommasta paprikasta riittää neljäsosa, pienestä varmaan puolet. silppua ja heitä muiden settien sekaan.
>emmental punaleima
heitä sekaan reilu kourallinen punaleimaa raastettuna. ehkä vähemmän, jos kourasi ovat kovin suuret. itelläni on pienet kokin kädet.
>muna
heitä vielä muna perään ja sekoittele koko setti tasaiseksi seokseksi.
>uuni, pelti ja leivinpaperi
laita uuni lämpiämään pariin sataan asteeseen ja levitä leivinpaperi pellille.
>sämpylöitä
ota neljä sämpylää ja halkaise ne. nypi puoliskojen keskeltä leipää pois niin että niistä muodostuu sellaisia kuppeja/veneitä. voitele ja asettele ne pellille. täytä sämpyläveneet kinkkusetillä ja ripottele päälle vielä juustoa, ite käytin emmental-mozzarella raastetta. laita uuniin ja ota pois, kun juusto pinnalla on saanut väriä.
om nom nom…