opettele käyttämään soijarouhetta. halpaa, säilyy naurettavan hyvin ja paljon riittoisampi paketti, ei tarvii kokoajan olla ostamassa lisää.
tiukan säilykepurkin yksi aukaisutapa: veitsellä vääntää kannen ja purkin välistä.
kun on hellalla puuhaillut: kun kokkaukset ovat valmiina, heti kaikki käytetyt pannut ja kattilat täyteen kylmää vettä ja takasin suljetulle, mutta mahdollisesti vielä kuumalle hellalle. pannut pääsevät heti likoamaan, jolloin helpompi pestä/huuhdella ja hellat jäähtyvät nopeammin, jolloin nekin helpompi puhdistaa.
suolasirottimeen riisinjyviä, estää paakkuuntumisen.
dyykkaamalla kauppojen roskiksia voi löytää harvinaisiakin herkkuja ilmaiseksi(terv. tänään kolme pakettia kahvia, possun sisäfilettä ja keksejä)
opettele pitämään veitset terävinä.
siivoa jälkesi ennenkuin alat syömään.
mausta nyt ainakin pihvit paistamisen jälkeen.
ruokajuoma merkitsee paljon. vaihtoehtoina täytyisi olla ainakin maito, vesi ja mehu. rasvaisen ja suolaisen ruuan kanssa kylmä bisse on voittoa. nyt ei tule muuta mieleen:/