/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(48.46 KB 640x480 1322659298540.jpg)

Ruokaa opiskelijabudjetilla Anonyymi 30.11.2011 (Ke) 13:21:38 No. 35731
Tähän lankaan ateriaideoita jotka maksaisivat mieluiten alle 5 euroa.

Kuva ei sinäänsä liity, että tonnikala on ihan helvetin kallista nykyään.
Halvinta jota keksin 20 sekunnissa:
- Perunamuusia (n. 1e / 3l)
- Paistettua tofua (etnisestä 1,5e / 500g, 100g per ateria)
- Keräkaalia vihannekseksi

Hiilarit, proteiinit, rasvat ja vähän vihreää joita kohtuullisesti syömällä pärjää lähes viikon yhdellä kokkailulla ja parilla eurolla. Voit vain voittaa.
>>35732
onko tuo tofu hyvää?
>>35742
helvetin hyvää kun marinoi sen ennen valmistamista, tofu ei itsessään oikeen miltään maistu.

Pistä rasiaan öljyä ja paljon mausteita mielesi mukaan, pilko tofut pieniksi kuutioiksi sekaan ja ravistele rasiassa.
Anna makujen imeytyä parista tunnista muutamaan ja paista : 3

Also mitä pienempiä paloja sitä parempaa ni maut imeytyy paremmin eikä jää sisältä ihan mauttomaksi kumiksi
>>35748
tuota vois kyllä kieltämättä koittaa, jauhelihakin nii kallista nykyää
oma ostoslistani
* -30% lihaa
* pussi herneitä
* 2 porkkanaa
* 2 sipulia
* valkosipuli
mausto ja valmistus:
>liota herneet yön ylitse runsaassa vedessä
>keitä pienellä lämmöllä herneitä liotusvedessä n. tunti
>kuori ja pilko sipulit ja porkkanat
>nosta lämpöä hellalla ja heitä kasvikset sekaan kiehumaan, lisää vettä tarvittaessa
>lisää rkl meiramia, 10 maustepippuria ja kasvisliemikuutio
>turaus sinappia ja tarkista ja lisää tarvittaessa suolaa
>lisää lihat, ruskista ja mausta maltillisesti tarvittaessa, palvikinkulla tulee mielestäni paras lopputulos, mutta jauhelihakin käy
>laske lämpötilaa hellalla, 2:lla käytän itse ja odottele 2-5h ja syö
Halpaa ja hyvää, tulee ISO kattilallinen tällä reseptillä joten pistä pakastimeen osa.
Jalostajan hernekeitto 4 purkkia OMnomnomnomnomnom <3<3<3<3


Forms
Delete
Report
Quick Reply