/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(484.90 KB 2048x1536 128307873134.jpg)

null 29.08.2010 (Su) 13:45:32 No. 35584
Kertokaapas nyymit kokemuksia ja hyviä reseptejä painekattilalla, itse kokeilin tehdä poronkäristystä. Toimi todella hyvin.
Vettä vain juuri peittämään lihat, pari sipulia,1tl suolaa ja muutama pippuri.
Keitin 45min (pakasteesta 1,5kg).

Kuva liittyy, siinä tefalin 8 litranen painekattilani.
Se joka keitetyn paistaa, se herkun maistaa.
Poistat varoventtiilin ja vaihdat tilalle väh. 5m kuparikierukan.
Laita kattiilaan kiljua ja hauduta hienolla lämmöllä, putken päästä tippuu leijonan vahvuista viinaa.
>>35595

>joka keitetyn paistaa, se makean maistaa.

Korjasin ton.
>>35596
wat? voisiko joku älykkö selittää miksi näin tapahtuisi? ja eikö se alkoholi, oli minkä tahansa vahvuista, jäisi putken sisään?


Forms
Delete
Report
Quick Reply