Catalog of /pol/

Mode: Thread
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Search :

R: 2 / I: 1 / P: 1

Väyrynen presidentiksi!

R: 7 / I: 0 / P: 1

Tony Halmeella oli joitakin natsitatuointeja, ainakin pohkeessa kotkasymboli, muistaakseni käsivarressa myös jotakin vihjailevaa. Ei juuri peitellyt näitä. Mutta mikähän hänellä oli rinnassaan alun perin, kun päätti peittää sen viivakoodilla? Ja mitähän kyseinen viivakoodi on sanonut?

R: 3 / I: 0 / P: 1

Kiinnostava postaus.

R: 0 / I: 0 / P: 1

Se on ohi

Oleteko katsoneet Coinbyröä
https://youtu.be/RK61FmQPTqw

Öroksen(nimi muutettu) tapaisia velka räjähdyksiä voi tulla lisää tulevaisuudessa, sillä halvan velan iflaatio on romahtamassa käsiin, katso video yllä.
Ja vaikka näin ei ois, Pitää olla varovainen jos tekee keksinön. Voi käydä sillai että joutuu keskelle erään laista rahan pesua jossa iso yritys laina, pestään palkalla palkarahaksi, työn teko jonka ainut idea on ei suinkaan myydä mitään vaan voi käydä sillä lailla että juurikin pestään lainaa yhden ihmisen tai systeemin kautta
Vertauskuvauksestani tulee mieleen vähän jos joutuisi niin kuin tässä videossa
https://youtu.be/1zD-KjuGuiM
Mutta laivan sijasta, jää jumiin velkaan, yritykseen josta ” työntekiät” häipyvät, miksi työntekiät? en näe täysin viattomiksi he saivat palkkaa mutta, (ö)ros ei tuntunut tekevän tulosta, näitä lisää tulevaisuudessa?
Siis jos velkarahan otto indexi kupla puhkeaa.
Silloin taas yrityksien pitää alkaa tekemään tulosta ja halvalla. Työtä alkaa tulemaan kun yritykset etsii osaavaa tekiää, ja hinnallakin voi kilpailla. Ei niin kuin nyt että HR-rtsii vain mahdollisimman pihalla tuntuisen oloista kaveria jolle saisi ”dumpattua ’laivan’”-hätä tilanteessa myöskään ei enää ole apua siittä että on ei suomalainen.

R: 2 / I: 0 / P: 1

RAHARIKAS LÄÄKETEOLLISUUS

Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.

Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.

Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?

R: 25 / I: 8 / P: 1

Hail!

R: 11 / I: 4 / P: 1

Menettekö vankilaan vai eturintamalle syömään poppareita kun ydinaseidenlatausäänet alkaa kaikumaan?

R: 0 / I: 0 / P: 1

Tiede on selvä! Pantsut pään päälle pojut!
https://twitter.com/UN/status/1302593895029714944

R: 5 / I: 1 / P: 1

Miksi kannabis tulisi laillistaa?
Koska alkoholi ja tupakka ovat laillisia? Ei se ole mikään syy, sillä näiden aineiden kieltäminen on (melkein) mahdotonta. Jos alkoholin kielto olisi tehty 20-30-luvulla asteittain eikä kertakiellolla, niin alkoholi olisi voitu kieltää kokonaan ilman kieltolaki-fiaskon huonoja puolia. Kun alkoholi oli kortilla, juominen oli vähäistä ja Suomi Euroopan vähiten alkoholia kuluttavia maita, sattumaa?

Onko kannabis täysin ongelmatonta? Tuskin, mutta onhan se parempi asia kuin alkoholi? Tietysti on, mutta kansa tuskin luopuu iloliemestä. Sekakäyttö lisääntyisi tai viikonloppuna vedettäisiin kännit ja muulloin poltettaisiin pilveä.

Tupakan asteittainen kieltäminen sujuu hienosti. Toivon, että sama suunta jatkuu.

R: 9 / I: 5 / P: 1

http://www.blogtalkradio.com/ghost/2016/03/31/true-capitalist-radio-hosted-by-ghost--episode-231

Mitä mieltä olette kyseisestä herrasmiehestä? Itse aloin kuuntelemaan hänen lähetyksiään jo vuoden 2011 loppupuolilla ja voin kertoa että tyyppi kertoo ihan hyviä ja mielenkiintoisia asioita sekä on loistava rölläyskohde. Erittäin viihdyttävä ja informatiivinen parin tunnin podcast jokaiselle arkipäivälle joita itse henkilökohtaisesti odottelen innolla.

R: 25 / I: 13 / P: 2

Poliittinen kompassi

Tehkää poliittinen kompassi -testi niin saadaan muodostettua mielenkiintoinen kokonaiskuva Nyymichanin poliittisesta sijoittumisesta. Tässä on oma tulokseni.

https://www.politicalcompass.org/test

R: 2 / I: 1 / P: 2

“Winning without problem is just victory , but winning with lots of trouble create History ..”

R: 4 / I: 3 / P: 2

Arviolta jopa miljoona suomalaista kokee lähivuosina putkiremontin. Ylellä pyöri aikoinaan jopa tositelevisiosarja, jossa seurattiin erään taloyhtiön putkiremontin sujumista.

Suomalainen yhteiskunta muistuttaa paljon putkiremontin tarpeessa olevaa asuntoa.

Kokoomus on sitä mieltä, että mitään ei tarvitse korjata. Kapitalismin putkisto pumppaa vettä sinne minne pitääkin, mitä nyt painetta voisi olla hiukan enemmän. Kapitalistin sangot kun eivät aina täyty mammonasta tarpeeksi nopeasti.

Keskusta on pitkälle samaa mieltä kokoomuksen kanssa. Se myöntää, että onhan tuo putkisto tosin jo vanha ja haiskahtaakin pikkaisen, mutta hajustahan pääsee eroon mukavalla mullanhajuisella ilmanraikastimella.

Vihreät komppaavat kokoomusta ja keskustaa, ainoastaan sillä vaatimuksella, että ilmanraikastimen pitää ehdottomasti olla väriltään vihreä ja raikkaan puun tuoksuinen. Muuta ongelmaa ei ole.

Demarit ovat katselleet putkistoa hieman kieroon, mutta jo aikoja sitten sopeutuneet elämään sen oikkujen, hajujen ja vuotojen kanssa. He haluaisivat käyttää hieman enemmän rahaa ilmanraikastimiin ja teippailla pahimpia vuotokohtia. Ai niin, ja ilmanraikastinten pitää demareiden mielestä olla ehdottomasti punaisia.

Putkiremontti on aina riesa.

Vasemmistoliiton mielestä putkistossa on selvästi jotain mätää, siihen malliin se tuoksahtaa ja vuotaa. Mutta remontti olisi varmasti vaivalloinen ja kallis. Tulisi ainakin joksikin aikaa epämukavaa. Kyllähän tuon vanhan putkiston kanssa vielä elellään, hankitaan vain enemmän oikein tosi punaisia ilmanraikastimia ja teipataan metritolkulla jeesusteippiä (punaista tietysti) vuotokohtiin. Tällä on nyt vain pärjättävä, ei tässä oikein ole vaihtoehtoakaan.

Kommunistit ovat ainoa poliittinen liike, joka vaatii yhteiskuntaan totaalista putkiremonttia. Eikä vain remonttia, vaan koko kapitalistisen putkiston repimistä alas ja korvaamista paremmalla ratkaisulla.

Putkiremontti on aina riesa, se vaatii aikaa, resursseja ja paljon työtä. Mutta kerran se vain kirpaisee, sen jälkeen ei tarvita kallista teippiä eikä minkään värisiä ilmanraikastimia. Varsinkaan, jos putkisto rakennetaan kestävälle pohjalle ja siitä pidetään yhdessä huolta eikä päästetä repsottamaan ihan miten sattuu. Ilman ahneita kapitalisteja putkien painekin voisi olla pienempi ja vettä säästyisi.

Ja kaikilla olisi oma hana.


https://www.tiedonantaja.fi/blogit/marko-korvela/putkiremonttia

R: 12 / I: 12 / P: 2

HÄBBENING!!!!

ryssälässä protesteja eri puolilla maata: Pietari, Moskova, jne.

https://russia.liveuamap.com/
Avaa

R: 4 / I: 0 / P: 2

Dokumenttilanka

Dokkari jenkkilän kulttuurista ja rahapolitiikasta.
Avaa

R: 28 / I: 8 / P: 2

tässä langassa spekuloidaan yhdysvaltojen 2020 vaalituloksella

onko bidenillä tsäänssiä? jos biden voittaisi, olisko homma aivan liian obvious käsinukke-esitys missä naruista vetelee joku näyttämön takahuoneessa?

R: 2 / I: 1 / P: 2

Vahvajohtaja

Mistä saataisiin oikeita johtajia Suomeenkin?

R: 16 / I: 3 / P: 2

mikä on teijjän lempi puolue? mulla varmaan toi rkp

R: 2 / I: 0 / P: 2

tänään poliisiasemalle

riehumaan! Sitä saa mitä tilaa

R: 3 / I: 0 / P: 2

onko hallitus lapsellinen?

R: 213 / I: 13 / P: 3

http://www.kaleva.fi/uutiset/perussuomalaiset-jattaisi-turvapaikanhakijat-kokonaan-ilman-rahaa/865436

Juttu sikseen, mutta tuossa on mielenkiintoinen kohta: "ksin asuva turvapaikanhakija saa toimeentulotukea 292 euroa kuussa. Summaa leikattiin helmikuussa vajaalla neljänneksellä. "

Eli nyt mututtelu ja 3000e/kk puheet voikin lopettaa sitten. Saavat ja saaneet vähemmän kuin perustoimeentuloturva.

R: 0 / I: 0 / P: 3

Wow nyt on deeppiä settiä miten shadowlanssi päättyy
https://loremasterkeith.blogspot.com/2020/09/how-jailor-will-meet-his-end.html

R: 19 / I: 4 / P: 3

nyt on vammast meininkii

R: 7 / I: 3 / P: 3

Hei kaverit hei! Mul ois vedenpitävä idis pelastaa Suomen™ talous syvästä velkakuilusta®.

Okei, oletteko kuulolla? Hyvä! Eli siis ensimmäisenä vapautetaan hallintarekisteri jotta "kansanpetollinen korruptio" mahdollistuisi laillisesti. Hassut lampaat eivät katsokaas älyä ettei kapitalisteilla ole mitään syytä olla uskollisia suomen kaltaiselle uppoavalle laivalle tai sen alkukantaisen väestön ilkeälle, xenofoobiselle RASISMILLE. Brrrh! Ihan värisyttää ajatuskin omistaa NYKYMAAILMASSA NÄINÄVUOSILUKUINA kansalaisuus, hei idiootit, globalismi on jo täällä!

Okei, kuten tiedetään, velka on jo yli puolet suomen vuotuisesta tuotannosta. Eihän sitä kykene maksamaan edes kansalaisvoimin joten ehdotankin että me alamme myymään maata jalkojemme alta sillä rahapuumme ei jätä meitä puille paljaille kuten ne säälittävän hyvätahtoiset köyhät. Eli kuten jo käynyt, metsähallituslaki meni läpi. Hyvät rakkaat toverit, olemme vain muutaman askeleen päässä todellisista rikkauksista joita näillä edellämainituilla lakiesitteillä voimme lunastaa meille poljettavan halvalla hinnalla!

Heh heh, kyllä tämä kaikki laskennallinen kikkailu vaan kannattaa! Nyt pääsemmekin pohjalle joka on kannattanut tätä onttonevaa järjestelmäämme jo liiankin pitkään, on aika antaa heille kansalaispalkkansa! Eli, *tirsk*, kuunnelkaas tätä: 530/kk suomen totaalisesta perseraiskauksesta vuosikausiksi! Ei ollenkaan paha hinta näillä verottomilla pääomatuloilla. ;^)

Tulevaisuus näyttää valoisalta tai siis tummemmalta, keh keh. Tänne on ns. "tulvinut" uusia kansalaisia joilta puuttuu asunto! Todellinen suru uutinen mutta älkää hätäilkö! Rakentakaamme lisää taloja ja asuntoja näille poloisille. Hehän pääsevät joskus toivottavasti töihinkin ja näin ottamaan reippaasti asuntolainaa! Oi kuinka jo näkisin heidän ilosta loistavat kasvonsa kun ovat saapuneet mahdollisuuksien maahamme elämään amerikkalaista tuontato unelmaa. Mikä aika olla todistamassa ihmiskunnan yhtymistä toisiinsa luoden uuden maailman ihmisparkkihalli jonka parkkimaksuautomaatti pääsemme luontevasti olemaan.

Erittäin hienoa työtä, jatkakaamme toimiamme TTIP-maailmaamme parantaaksemme.
Cumbayaaaa~…

R: 3 / I: 1 / P: 3

pentti linkolan ohjeet tosiretkeilijoille

Jos hiihtohissejä yhä nousee, toivon tosiretkeilijöiden ryhtyvän tositoimiin; olisin itse ensimmäinen vapaaehtoinen, mutta valitettavasti minulta puuttuu kaikki tietous räjähdysainealalta.

R: 2 / I: 2 / P: 3

kaikki perussuomalaiset ja niiden kannattajat ovat nazeja

kaikki perussuomalaiset ja niiden kannattajat ovat nazeja!!!!

R: 18 / I: 3 / P: 3

parhaat ehdokkaat 2019

ketä pitäis äänestää? tässä aiempia hyviä ehdokkaita

R: 12 / I: 0 / P: 3

Miltä tuntuu kuulua vähemmistöön?

R: 47 / I: 35 / P: 3

Anarkistinen kommunismi on ratkaisu kaikkiin yhteiskunnallisiin ongelmiimme.

R: 2 / I: 1 / P: 3

valitusta hallituksesta

mua harmittaa se kun toi kokoomus on poissa ja sen tilalla on toi paska stp-vihreet. ja nse on niin ärsyttävää OIKEASTII ja kaikenlisäksi se vielä mäkättää kokoaika. kokoomus,KD ja peruss on ainakin paljon parempi kun rinteet. mä haluun sen kokoomuksen takaisiin. T. Jeesus
Avaa

R: 2 / I: 0 / P: 4

Huomenna bussiin

R: 2 / I: 0 / P: 4

kela meemit ja variaatiot

tein kelasta tälläsen variaation, ku harmitaa yhteiskunnan eläkepolitiikka.

R: 1 / I: 0 / P: 4

trouble makers miesten kuvat ja nimet ovat nyt julki

trouble makers m'tujen kuvat ja nimet julki made by sebastien tynkkynen

R: 31 / I: 1 / P: 4

Laiton Israel

Miksi Suomi ja Israel tekevät yhteistyötä? Siksi, että ne kummatkin ovat terroristivaltioita.

Jokainen joka tukee Suomen valtiota on osallinen lasten murhaamiseen alueella.

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259150-laiton-israel

R: 0 / I: 0 / P: 4

Sunnuntain piti olla juhlapäivä neljäkymmentäyksi-vuotiaalle Sampo Terholle. Hyvä ystävä Simon Elo oli tullut Espoosta asti ja miehet olivat suuntaamassa Suomen eduskuntaan. Päällimmäisenä illasta jäi kuitenkin mieleen pettymys, kun suomalaiset äänestäjät käännyttivät miehet tylysti oveltaan.

Vaalia ennen Terho ja hänen ystävänsä olivat käyneet perustamassa uuden puolueen ja pelastamassa Sipilän hallituksen. Kannatusta ei kumpikaan ollut nauttinut.

Kun Sininen tulevaisuus -puolueen vaali-iltaan oli vielä aikaa, päättivät miehet mennä istumaan hetkeksi Ylen puoluepäiville. Keskusteluohjelman kuluessa Terho hieman vapisi, kuten hänellä omatunnostaan johtuen on joskus tapana. Äänestäjät olivat huomanneet epävarmuuden ja tulkinneet miesten olevan epätoivoisia ääntenkalastelijoita.

– Äänestäjät olivat sanoneet, että persuista ulosmeno oli sen verran haparoivaa, että teillä ei ole eduskuntaan asiaa.
Avaa

R: 2 / I: 0 / P: 4

onko oulunyymejä? mielipiteenne kaupunginvaltuutetustanne?

R: 241 / I: 34 / P: 4

Piraattipuolue laillistaa kannabiksen Suomessa!

Äänestäkää piraatteja vuoden 2011 vaaleissa!

R: 14 / I: 8 / P: 4

Täs olis mun eduskunta ylen mukaan. Mielummin kyl ottaisin vähemmän vihreitä, enempi vassareita ja feministejä ja varmaan piraattejakin.

R: 0 / I: 0 / P: 4

>kokoomusnuoret puolustavat tätä

R: 0 / I: 0 / P: 5

>kokoomusnuoret puolustavat tätä

R: 16 / I: 2 / P: 5

Ranskan presidentiksi pyrkii myös strippari, pelle, rastafari ja monarkisti

Ranskan presidentinvaalien kärkiehdokkaat ovat istuva presidentti Nicolas Sarkozy, sosialistien Francois Hollande, äärioikeiston Marine Le Pen ja keskustan Francois Bayrou.

Heidän takanaan, gallupien perusteella hyvin hyvin kaukana, kampanjoi kuitenkin nippu perin värikkäitä marginaaliehdokkaita.

- Pelle voitti edelliset vaalit ja samaa on luvassa, joten miksette äänestäisi minua? kysyy Mimi-klovni Lillen kaupungista. Hän pyrkii virkaan jo toista kertaa, tietenkin tyylipuhtaassa pelleasussa punaisine nenineen.

Miekkailunopettaja Francois Amanrich puolestaan heittäisi puoluepolitiikan romukoppaan ja korvaisi sen "klerokratialla", jossa johtajat valitaan arvalla muinaisen Ateenan tapaan.

Kuninkaallinen allianssi -liikkeen johtaja Patrick de Villenoisy hakee esikuvaa hieman lähempää menneisyydestä ja palauttaisi Ranskaan perustuslaillisen monarkian.

Radikaalein ehdokas ainakin talouspoliittisesti lienee rastafarien Abou Chihabiddine, joka kannattaa sadan prosentin työttömyyttä, kannabiksen laillistamista, vapaata rakkautta ja jurtta-asumista. Hänen kanssaan samoilla linjoilla on strippari Cindy Lee, joka yhdessä mielihyväpuolueensa kanssa tukee pakollista viettelyopetusta kouluihin sekä ilmaisia nudistileirejä.

R: 2 / I: 1 / P: 5

Jussi Niinistö myönsi olevansa trolli

Missä vaiheessa Suomen politiikasta, tuli Amerikan kaltaista trollausta ja twitter-viestien kaltaisia iskulauseita: joiden tarkoitus ei ole herättää keskustelua vaan herättää naurua tai vihaa eli vedota tunteisiin?

Niinistö on ottanut isäntämaa Amerikasta hyvin mallia politiikkaansa.

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260123-jussi-niinisto-myonsi-olevansa-trolli

R: 7 / I: 2 / P: 5

Abortti ei ole raamatussa rikos

Ketuttaako kun tekopyhät uskovaiset pakottaa itsekeksimiään juutalaisia lakeja Suomen yhteiskuntaan?

Raamatussa ko. asia ei ole rikos joten mitä ne vouhkaavat?

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259475-abortti-ei-ole-raamattu-vastaan

tv. Jesurun Tiikeri

R: 1 / I: 0 / P: 5

Muslimin puheenvuoro

R: 17 / I: 1 / P: 5

Uskonpuhdistuksella kohti parempaa yhteiskuntaa

Onko valtionkirkon erityisasemalle olemassa yhteiskunnallista perustetta?

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256779-uskonpuhdistuksella-kohti-parempaa-yhteiskuntaa