Karkeasti laskettuna, jokainen suomalainen voisi itselleen tuottaa suljetussa kompostoriekosysteemissä biojätteestään spirulinaa 80 kiloa vuodessa itselleen.
Tai kerättynä, voitaisiin laitoksissa sitä tuottaa.
Siinä olisi jo merkittävä arvo ravitsemuksellisesti Suomelle, vaikka kaikki levä syötettäisiin karjalle.
Saatika entä kun käsittelemme kaiken karjan lannan tällä systeemillä: paljonko säästyy vain sen vuoksi luontoa, kun ammoniakki & hiilidioksidi ei haihdu ilmaan lainkaan?
Kehittelemäni systeemi yhdistää myös mikrolevän kasvualustaan maitohappobakteereja ja B.subtilis joka sisältää C-vitamiinia ja K-vitamiinia. Tällöin tämä on yksi uusi mikrobiologinen standardi kontaminaation ehkäisemiseksi, esitellään ns. suotuisa kontaminaatio: monokulttuurit eivät toimi.
—
"Katso hävikkiviikon tylyt luvut: Suomessa 450 miljoonaa kiloa ruokaa menee hukkaan, maailman ruuasta lähes kolmannes"
Onko tämä pahuutta vai sairautta? Mitään järkeähän en tällaisesta ainakaan löydä?
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/katso-havikkiviikon-tylyt-luvut-suomessa-450-miljoonaa-kiloa-ruokaa-menee-hukkaan-maailman-ruuasta-lahes-kolmannes/770242/