/pol/ - Politiikka

NSDAP

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(66.20 KB 500x499 127938141838.png)

Piraattipuolue laillistaa kannabiksen Suomessa! Anonymous 17.07.2010 (La) 15:43:38 No. 14558
Äänestäkää piraatteja vuoden 2011 vaaleissa!
>Pellepellet pelle pellen Pellelandiassa

Kiitos ei
>Piraattipuolue laillistaa kannabiksen Suomessa!
Ei pidä paikkaansa. PP ei kannata, eikä vastusta kannabista.
Mutta kannabishan on jo laillista?
Voisin äänestääkin, ellen hommahomoile.

Haluan tähän kattavat ja kompaktit perustelut, miksi äänestää Piraatteja.
>>14568
Kovalevysi tuhotaan ja nettiyhteytesi katkaistaan jos et äänestä meitä. Kaikista lataamistasi elokuvista ja mp3:kappaleista voidaan määrätä tulevaisuudessa takautuvasti sakot, ja poliisi saa oikeudet mm. bussissa tai henkilöautossa tarkastaa puhelimesi/mp3:soittimesi laittoman materiaalin varalta.

Piraattipuolue myös vastustaa tekijänoikeusrikkomuksesta tulevalla vaalikaudella suunniteltua 6-9 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta ja 20,000e sakkoa per musiikkikappale/elokuva/peli.

Äänestämällä meitä, olet turvassa. Olet yksi meistä.
>>14581
Pelkään pahoin että riveihinne on syöpynyt kulttuurinrikastajia. Muilta osin olen siis yleisliberaali hörhö - Homman puoleen minua vetää tämä oikeastaan lähinnä yksi topikki (ja osittain suora demokratia). Toisaalta siellä on vastassa näitä karvaperseidiootteja ja Soini-sonneja. Ja viime vaaleissahan äänestin Vihreitä, häh häh. Ei enää ikinä, sano. Hienoa muuten että värväätte tällaisessakin paskakolossa kuin /pol/.

>Suomeen tulee joka vuosi enemmän maahanmuuttajia, mutta heidän kotouttamisensa Suomalaiseen lainsäädäntöön ja työkulttuurin on epäonnistunut täysin. Jos jatkamme samalla mallilla, olemme kymmenen vuoden päästä Ruotsin tilanteessa, jossa maahanmuuttajat maksavat valtavia summia valtiolle työttömyyden takia ja jossa on syntynyt esimerkiksi lähiöitä, jonne Ruotsissa syntyneet eivät uskalla edes mennä. Ratkaisu olisi ensinnäkin rajoittaa "elintasopakolaisuutta", ja tehostaa kotouttamistoimia. On tarpeellista myös pohtia, voiko maahanmuuttajia auttaa tehokkaammin heidän alkuperäismaissaan. (Panu Horsmalahti)
(66.97 KB 800x834 127939599779.jpg)

>>14586

Jos et siis tajunnut, olin rölli.
>>14592
Paska rölli jos se pitää varmuuden vuoksi tulla selittään.
(14.92 KB 286x400 127946952854.jpg)

>>14657
Hyvä rölli jos sitä ei detectata.
(52.41 KB 550x419 127947291573.jpg)

>>14715
Eikös Kannabiksen laillistaminen ollut Vihreiden tavoiteohjelmassa? Ai ei, ne taisi korvata sen YDINVOIMALLA!
>>14732
Totta, viherpiipertäjävihreät ovat yhtä pelleä sakkia kuin piraattipaskatkin. Tosin heillä on edes vähän sananvaltaa yhteiskunnassa, piraattipuolue on vain munattomien warettajien es-kerho
;___;
Jos Piraattipuolueella olisi yhtään munaa, se nostaisi hirveän haloon perusoikeuksien loukkaamisesta tässä keississä: http://www.vartti.fi/artikkeli/e359ef0c-d69a-4137-b1d8-1bce32b9cecd

Sanan- ja kokoontumisvapaus jne.
Mutta ei. Taitavat olla munattomia hikikomorena ja tyytyvät internetissä huuteluun.
>>14813

hahahahah
(79.54 KB 649x688 127955810973.jpg)

>>14813

Mielummin ACTAsta, IPREDistä, nettisensuurista, softapatenteista, ikuisesti pitenevästä tekijänoikeusmonopolista, net-neutralitystä y.m. asioista jotka oikeasti nakertavat demokratiaa ja nykyistätietoyhteiskuntaa.

Oikeus käyttää julkisia tiloja on toki tärkeää, mutta tuossa taisi olla lähinnä kärpäsestä-härkänen eskalointi kyseessä.
>>14813
Kirje poliisihallitukselle on jo lähtenyt, käyn ensi viikolla hakemassa poliisien kirjaaman raportin aiheesta Espoon laitokselta. Katsellaan pikkuhiljaa asiaa. Tutkintapyyntö voi olla huonoa PR:ää, kun "oikeitakin" rikoksia olisi.
>>14947
>Luulee olevansa isokin piikki krp:n lihassa vaikka todennäköisesti kellekään ei käy yhtään mitään ja asia lakaistaan maton alle
>>14948
Lies
>>14568
>miksi äänestää Piraatteja
Koska Piraattipuolue on ainoa puolue, joka kannattaa Kuvalaudan laillistamista.

(Se, että kukaan ei vielä ole haastanut Kuvalaudan ylläpitäjiä oikeuteen, ei tee tästä yhtään laillisempaa.)
>>14988
painu nyt jo vittuun noiden "krp haluaa sensuroida laudan!!!!11" juttujen kanssa. kukaan ei teidän aivopesuhomoilua jaksa lukea.
>>14993
Totuus taitaa vituttaa sinua?
Mitä hyötyä on kannabiksen laillistamisesta? Sitä nykyään käyttävät saavat lisää kuitenkin ja kiinnijäämisen tsänssi surkea. Jos kannabis laillistettaisiin, siitä tulisi kalliimpaa ja sen terveydellisiä vaikutuksia tutkittaisiin vielä enemmän.
Mitä ihmettä täällä sekoillaan?
Kannabishan on laillista.
>>15007
Hintahan riippuu siitä, minkä asteisesta laillistamisesta puhutaan. Mutta toisihan se silti verovaroja valtiolle, veisi varat diilereiltä ajaen näin huumerikollisuutta nurkkaan ja poliisin resurssit saataisiin pois kotietsinnöistä, oikeuslaitos pääsisi eroon "kannabisnistien" tuomitsemisesta jne. Puhumattakaan keskustelukulttuurin muutoksista ja kuituhampun uudesta tulemisesta laajassa mittakaavassa.
>>15010
Huumerikollisuutta tai huumeita ei yksinkertaisesti enää olisi jos ne(tällä hetkellä laittomat päihteet) laillistettaisiin.
NONIIIIIIIIIIIIIIINNN!!!! NYT
(45.70 KB 351x500 127981306091.jpg)

NONIIIIIIIIIIIIIIINNN!!!! NYT PIRAATTIPUOLUE SITTEN VAAN AJAMAAN SUOMALAISTA INNOVAATIOTA!!!!


http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Oakland+teki+historiallisen+hamppupäätöksen/1135258751196

Oakland teki historiallisen hamppupäätöksen

SAN FRANCISCO. Oakland otti tiistaina askeleen lähemmäs jälleenmyyntiin tarkoitetun hampun teollisen kasvatuksen laillistamista.

Oaklandin kaupunginhallitus päätti äänin 5–2 antaa neljälle maatilalle luvan hampun teolliseen kasvattamiseen. Päätös oli historiallinen, koska tähän mennessä yksikään kaupunki Yhdysvalloissa ei ole sallinut hampun jälleenmyymistä. Päätöksestä suoritetaan vielä vahvistusäänestys, mutta uutistoimisto AP:n mukaan tuloksen ei odoteta muuttuvan.

Äänestystä edelsi yli kahden tunnin keskustelu. Päätöstä vastustettiin lähinnä sillä perusteella, että teollisen kasvatuksen laillistaminen ajaa pienet lääkemarihuanan kasvattajat ahtaalle.

Puolustajat argumentoivat, että teollinen kasvatus tuo Kaliforniassa sijaitsevalle Oaklandille miljoonia dollareita veroina ja luo satoja työpaikkoja. Kalifornian osavaltio äänestää marihuanan viihdekäytön vapauttamisesta marraskuussa.

Oaklandin kaupunginhallituksessa kannabiksen teollista kasvattamista puolustaneet näkevät kannabiksessa huikeiden voittojen mahdollisuuden.

"Haluatteko, että meistä tulee kannabiksen Piilaakso", paikallinen liikemies Jeff Wilcox kysyi.

Kaliforniassa sijaitseva Piilaakso on San Franciscon eteläpuolisen rannikon alueen keskittymä, jonne on sijoittunut useita puolijohdeteollisuuden yrityksiä.
(3.38 MB 3993x1841 128031018736.jpg)

Minä olen Piraattipuolueen Helsingin piiriyhdistyksen hallituksen jäsen ja haluaisin dekriminalisoida kannabiksen Suomessa. Tämä ei kuitenkaan ole, eikä tule olemaan puolueen kanta. Puolueemme agendat on linjattu hyvin täällä http://www.piraattipuolue.fi/politiikka ja puolueohjelmasta löytyy lisää perusteluja.

Piraattipuolueella ei ole demokratiaa romuttavaa puoluekuria muiden kuin puolueohjelman teesien suhteen ja niistä olemme yksimielisiä. Tässä on yksi vahvuuksistamme. Olemme myös keski-iältämme ylivoimaisesti Suomen nuorin puolue, ja koska täällä niin mielellään kategorisoidaan ihmiset mitä erinäisimpiin lokeroihin niin ainakin 'nörtit' tietävät asiansa, mitä tietotekniikan ymmärtämiseen tulee. Meitä haukutaan yhden asian puolueeksi mutta jos viitsitte käyttää hetken aikaa tämän virheellisen käsityksenne oikaisemiseen, arvostaisin sitä kovasti.

Piraattipuolue on järjestäytynyt joukko huolestuneita kansalaisia jotka ovat seuranneet perusoikeuksiemme rapautumista jo pidemmän aikaa. Isot puolueet ovat ajaneet tätä 'kehitystä' kuin käärmettä pyssyyn asiantuntijoista (mm. oikeustieteen professoreita) vähät välittäen. Tässä yksi tuore esimerkki:
http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Demokratia+ja+sananvapaus+ovat+heikentyneet/HS20100725SI1MA013yn1

Jos ette arvanneet, minun kohderyhmänäni ovat nukkuvat äänestäjät joiden määrä on kasvanut jo vuosien ajan. Tällä demokratian illuusioon pettyneellä ihmismassalla on siten koko ajan enemmän voimaa, se pitää nyt vain koota suureksi, konkreettiseksi vastalauseeksi.

Äänestä piraatteja, ajattele omillasi.
>>16176

Vittu mikä homo! Vai että ihan keski-iältään Suomen nuorin puolue, sen kyllä huomaa että keskenkasvuisten kakaroiden viritelmäähän tuo on. Nauttikaa hinttarit seuraavasta vaalitappioistanne.

P.S "raattipuolue on järjestäytynyt joukko huolestuneita kansalaisia" ts. vitun kukkahattutätejäkin kaikenlisäksi.
^ööh? järjestäytyminen on sinusta sama asia kuin moralistina toimiminen? Sinä voit jäädä yksin mesoamaan kadulle ja itkemään ittes uneen kun vallankumous ei tapahtunutkaan, me yritämme sen sijaan tehdä asioihin muutosta, yhteiskunnan omilla pelisäännöillä. Toi "vittu mikä homo!" ei suotta kuulostakaan yhtään keskenkasvuiselta. Pelle. :-D

http://torrentfreak.com/pirate-party-offers-servers-and-hosting-to-wikileaks-100728/

Olisi kiva jos Suomenkin piraattipuolue pääsisi tukemaan Wikileaksia lahjoittamalla hyvään tarkoitukseen (läpinäkyvyyteen) serverin ja kaistaa. Ilman kansanedustajaa ei tosin saada rahaakaan pahemmin mistään.
>>16181

Just joo tämä kommunisti haluaa että meidän verovaroja tuhlattais johonkin ulkomaisen sivuston ylläpitämiseen. Pitäkää tosta kiinni niin kyllä varmasti ääniä alkaa ropisemaan propellipäille
saiskohan Wikileaks tuon Tiitisen listankin vihdoin julki :D

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2229417
>>16204
Kumma että sitä listaa ei haeta Saksasta. Siellä se on luultavasti täysin julkinen, samoin mahdollisesti USA:ssa.
äänestän sananvapauden puolesta. siksi että sitä olisi myös 10-20 vuoden päästä. ja sen puolesta ettei valtiolla ole oikeutta nähdä mitä teen tietokoneellani 1+-20vuoden päästä.
Itse tulen äänestämään piraatteja ihan vaan sananvapausasioiden pohjalta.
Mites se kannabis ja suomalainen innovaatio?
KRP haluaa kieltää osallistuminen sellaiseen nettikeskusteluun, jossa suhtaudutaan ilmeisen hyväksyvästi kannabikseen.
(176.30 KB 726x604 128034653761.jpg)

>>16255
>KRP haluaa kieltää osallistuminen sellaiseen nettikeskusteluun,

Ja kannabis ei aiheuta vainoharhaisuutta?
Tietyllä tavalla tämä vasemmistoliberaalius alkaa jo saavuttaa Orwellilaisia uhkakuvia ja vaikkakin sananvapausmuutos tuokin uusia ongelmia arkitraditioihin, ei vastuuttomuus uskoakseni voi lisääntyä. Toisaalta tuo Marxilainen hommahomous voi nousta aivan uudelle tasolle ottaen huomioon piraattipuolueen viimeiset puoluelinjaukset. Tämä saattaa pitkässä juoksussa näkyä ajatusrikkautena globaalissa homoparivihkimisessä ja Astrid Thorsin valtuuttamisessa.

Yksi vaihtoehto lienee se, että kieltolakia muutettaisiin astetta konservatiivisempaan suuntaan kahvin ja teen muodossa. Lähes luokkayhteiskunnalisissa mittapuitteissa ja Lissabonin sopimuksen rajoissa kuitenkaan tämä ei ole toteutettavissa.

Piraattipuolue ei siis ole relevantti vaihtoehto miettiessäni äänestyskohdettani.
>>16275
Olet aika ufo tyyppi.
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Soininvaaran+huumekommenteista+nousi+%C3%A4l%C3%A4kk%C3%A4/1135258902732

"Nollatoleranssi on hyvää huumepolitiikkaa, jos se toimii kunnolla, mutta jos se ei toimi, se vain pahentaa tilannetta. Kun viranomaiset pitävät amatöörit poissa markkinoilta, kunnon ammattilaisten voitot kasvavat ja huumebisnes kukoistaa vain entistä enemmän. Tämä on nyt kokeiltu liki neljäkymmentä vuotta. Voisi uskoa vähemmälläkin. Ei toimi."
piraattipuolue = täynnä pössytteleviä vasemmistolaishörhöjä. ryhdistäytykää nyt jumalauta! ottakaa mallia ruotsin piraateista, jotka saa oikeasti aikaan jotain, mikä oikeasti liittyykin jollain tavalla vapaaseen tiedonlevitykseen. vittu, ainako pitää karata mopo käsistä?
Suomessa ei ole toista poliittista puoluetta joka olisi yhtä sitoutunut vapaan tiedon levittämiseen. Huumesotiin tärvätyt 1000 miljardia dollaria jenkeissä puhuvat puolestaan.

http://pics.kuvaton.com/kuvei/all_the_things_bp_could_buy_with_the_money_lost_from_the_oil_spill.jpg

^siinä on laskettu mitä kymmenesosalla tästä rahasummasta olisi saatu aikaan. Ei tarvitse olla 'vasemmistohörhö' että ymmärtää resurssien menevän rikollisuuden kannattavuuden tukemiseen.

Ikäviä nämä leimaavat ihmislokerot, kukapa ei yhteenkään näistä kuuluisi..? Nörtit, hipit, kommarit, jupit, punkkarit, anarkistit... Meitä hajoitetaan ja hallitaan jos ette ole sattuneet huomaamaan. Kaikki oikea vastarinta pistetään niin pieniin lokeroihin etteivät asiat muutu elleivät ihmiset tajua (musertavan) valtaosan olevan aivan samassa veneessä. Piraattipuolue on uusi mahdollisuus *pitää* perusoikeutemme, tai ne mitä niistä on jäljellä.
>>16285
Missä minun puffet-jäätelöni? Vittu.
>>16285

oletko sattumoisin huomannut, että "Nörtit, hipit, kommarit, jupit, punkkarit, anarkistit..." eivät juuri omaa mitään yhteistä tekijää, mikä heitä yhdistäisi. anarkia ei yhdistä ketään, vaan hajottaa. --> siksi lokeroituminen, jotta yksi yhdistävä tekijä. lokeroiminen ts. kategorisoiminen on välttämätöntä, jottei vajota turhaan relativismiin.
näitä kaikkia ihmislokeroita yhdistää suomalaisten perusoikeuksien rapistuminen; varsinkin sähköisiä oikeuksia on viety edestä ja takaa ja trendi synkentyy aina vaan.
>>14813

Jos olisivat nostattaneet tuosta haloon, niin heidät olisi nähty ennemmin peppukipeinä.

Siksi hetken pohdinnan jälkeen aloin ihannoimaan heidän tapaa suhtautua tuohon. Poliisin tuominen asioihin on muutenkin pelleä.
bamb
mitä mieltä pp on actasta
ACTA on perseestä
>>14586
> Muilta osin olen siis yleisliberaali hörhö - Homman puoleen > minua vetää tämä oikeastaan lähinnä yksi topikki (ja osittain > suora demokratia).

Saatat itse olla suht fiksu ja koulutetettu, mutta pidä mielessä millaista roskasakkia ihmiset yleensä ovat. Haluatko että Soini-Sonnet vetävät tällaisia suoria äänestyksiä iltapäivälehtien lööpeissä näkyvistä keskustelunaiheista?:
http://en.wikipedia.org/wiki/California_Proposition_8_(2008)
http://en.wikipedia.org/wiki/Minaret_controversy_in_Switzerland

Joka kerta kun kävelen vahingossa lähimpään karaokebaariin tai muun roskaväen suosiman paikan ohi tajuan miksi suora demokratia on huono idea. Vitun tuulipukukansa laittais homppelit uuniin ja tekisivät lain joka kieltäis tummaihoisia liikkumasta pääkaupunkiseudun ulkopuolella jne jne

Haluatko että Jorma-Arska, 60 v putkiasentaja tai Joni-Petteri, 16 v datanomi, jotka molemmat eivät ole opiskelleet tuntiakaan historiaa ylä-asteen jälkeen eikä ole edes pikaisesti vilkaissut antiikin filosofeja, päättävät sun asioista jossain populistisesti esitetyissä äänestyksissä?
(68.86 KB 540x720 12805789459.jpg)

>>16728
Noh, 16-vuotiaat eivät ainakaan vielä äänestä, mut jos korjataan esimerkkihenkilön ikää (18 v datanomi), tämä retorinen/asiavirhe ei poista argumenttia kansan syvien rivien tyhmyydestä
>>16728

joo... mieluummin "Jorma-Arska, 60 v putkiasentaja tai Joni-Petteri, 16 v datanomi" kuin filosofiaa pääaineenaan opiskellut punaviherhörhö. katsos nämä Jorma-Arskat ja Joni-Petterit tekevät työllään suuremman kontribuution yhteiskunnalle kuin todellisuudesta vierottunut teoreetikko ikinä. vain todellisuus karisuttaa turhat suuruuden ja hienouden eksoottiset värinät.
>>16756
Hommahomo havaittu.
>>16758
Epätehokkuutta rakastava todellisuudesta vieraantunut idiootti havaittu. Sinä olet vastuussa suomalaisten pahoinvoinnista, hieno homma. Olet varmaan ylpeä itsestäsi?
>>16756
Minkä kontribuution?
>>16760

konkreettisen työpanoksen, tekemällä käytännön työtä --> suora kontribuutio yhteiskunnan infrastruktuuriin ja talouteen. (humanisti)teoreetikko parhaillaan jarruttaa ja pahimmillaan sotkee asioita oikeissa töissä.
http://thepiratebay.org/torrent/4790653/MA_Stasi.txt

tein juuri enemmän, kuin piraattipuolue on saanut aikaan
>>16761
Koulutettu apinakin pystyy tekemään duunarinhommia. Ihmiset, jotka tuottavat oikeaa lisäarvoa yhteiskuntaan ovat väistämättä korkeasti koulutettuja tutkijoita tai hallitsijoita. Oletko huomannut, elämämme tietoyhteiskunnassa? Vain orjat ja robotit tekevät "oikeaa työtä".
>>16761
Suunnitelijat ja keksijät pois, eivät saa mitään käytännön juttuja aikaan! Arkkitehditkin on perseestä.
>>16768
höhöhö sää sanoit homma! homma homot! homma hopo! sprdöblödöö es ja cs xDDD vähänkö HOMMA juttu
(92.54 KB 450x595 128059409039.jpg)

>>16764

pystyy, pystyy, muttei tee. tekemisen ja puhumisen välinen ero. lisäarvon tuotto on mahdollista vain, mikäli infrastruktuurista pidetään huolta huoltotöillä, rakentamalla, kunnostamalla teitä/sähköverkkoja, ruoan tuotannolla jne. orjia ja robotteja on siis aika määrä täällä.

>>16765

"Suunnitelijat ja keksijät pois, eivät saa mitään käytännön juttuja aikaan! Arkkitehditkin on perseestä."

ehei, eivät ole perseestä. tärkeitä he ovat. alan asiantuntijoita tarvitaan, mutta hyvin suuri osa ihmisista oikeasti on käytännön töissä. tietoyhteiskunta ei ikävä kyllä ole mikään ikuinen väistämättömyys, joka toimii silloinkin, kun muu yhteiskunta pamahtaa suurilta osin takaisin esiteolliselle asteelle.

jos raksaduunarit lopettais työnteon, niin ne talot jäis piirustusasteelle. en minä muuta sano, kuin että käytännön työtä tekeviä on paljon ja heidän ääntään on kuultava, vaikkei se sanoma edistysuskovaa miellyttäisikään. muutoin emme voi rehellisesti sanoa olevamme demokratia. eri asia, jos duunarit nukkuu, eivätkä äänestä. se on oma vika siinä tapauksessa, jos ei saada ääntä kuuluville.
(37.52 KB 541x566 128059555022.jpg)

>>16759
>hieno homma.
>homma.
i see what you did there.
PP on Homman salajuoni: Tulevaisuudessa uhkaa työvoimapula, mutta mamuja ei tänne haluta. Joten työvoimaa saadaa taiteellisista tehtävistä vapautuvista muusikoista.
>>16775

Työvoimapula? Vihervasemmiston ajaman politiikan seurauksena loputkin tehtaat lähtevät Kiinaan.
>>Tulevaisuudessa uhkaa työvoimapula
Ei huolta, maahantuodut lukutaidottomat neekerit ja ählämit pelastavat meidät.
(44.75 KB 490x299 128066692561.jpg)

>>16763

200649412238;99;02;00;;PERGANDE, KLAUS:;;;28500,00 100351426815;14;20;00;;PERGER, HANS:;;;24150,00 191067403719;15;00;44;;PERIS, JENS:;;;14157,00 171063403617;18;29;00;;PERKUHN, HELGE:;;;18234,00 030668502619;18;28;00;;PERKUHN, KATHLEEN:;;;7567,74 211068401710;02;69;00;;PERKUHN, MIKE:;;;9555,00 280535409535;06;80;00;;PERKUN, WALTER:;;;22500,00 241170402725;18;28;00;;PERL, DANIEL:;;;2945,00 090160403737;99;43;00;;PERLAK, RALF:;;;19496,19 110166506476;18;71;20;;PERLBERG, JANA:;;;4120,00 271248400437;01;06;20;;PERLEBERG, MANFRED:;;;19500,00 230347403210;03;00;45;;PERLEBERG, PETER:;;;24667,50 110860415371;08;80;00;;PERLICH, BURKHARD:;;;19602,50 080239413963;08;80;00;;PERLICH, DIETER:;;;15921,25 140845513915;08;80;00;;PERLICH, RENATE:;;;14190,00 251161405720;04;00;52;;PERLITZ, KLAUS:;;;20130,00 090461506457;94;03;00;;PERLITZ, SIMONE:;;;16213,75 010554430022;98;84;00;;PERLOW, UWE:;;;20880,00 260164401519;94;11;00;;PERLT, DIRK:;;;18431,42 020869416224;18;32;00;;PERLT, MARIO:;;;10600,00 041049430066;30;47;00;;PERNASCH, BERND:;;;19320,00 300471410013;97;22;00;;PERNER, HANS-JUERGEN:;;;2835,00 070665430038;04;00;54;;PERNER, OLAF:;;;14418,00 021063419623;11;09;00;;PERNIS(Z), FRED:;;;16720,00 040351419648;11;02;00;;PERNISZ, DIETHARD:;;;28080,00 200853419621;11;03;00;;PERNISZ, JOCHEN:;;;21160,56 260254406735;99;40;00;;PERONNE, BERND:;;;25320,00 090168409519;18;31;00;;PERRASCH, MIKE:;;;9825,00 070551418217;10;69;00;;PERSCHEID, ALF:;;;23460,00 290668504113;18;80;00;;PERSCHKE, ANNETT:;;;13460,00 011158411019;96;15;00;1233/80, F:;PERSCHON, ANDREAS;1055;DIMITROFFSTR. 112;18561,00

Kannattaa muuten napata uusin Voima-lehti (6/10) ja lukaista sen välissä oleva Avoin Koodi - erikoisjulkaisu avoimesta lähdekoodista ja open source -kulttuurista -liite.

Ehdottoman suositeltavaa iltalukemista asiaan syvemminkin perehtyneille.
>>16273
Jos KRP haluaa nyt kieltää myönteisen keskustelun alaikäisistä lapsista, niin seuraavaksi he haluavat kieltää myönteisen keskustelun mistä tahansa muustakin laittomasta.
>>16891
>a uusin Voima-lehti (6/10)
En pysty lukemaan punavihermädätystä ja rikastusta sisältävää valhelehteä. Olen Homma-Hopo!
>>16895
Paska argumentti, ja tuota käytetään joka ikinen kerta kun asia tulee esille.

Ei, KRP ei tule kieltämään yhtään mitään mikä ei ole konsensuksen mukaan rikollista tai haitallista. Sananvapauttasi ei myöskään olla rajoittamassa mitenkään.
>>16899
Kyllä se nyt vaan sattuu olemaan ihan täysin laillista sanoa vaikkapa:
"minusta lapsipornofiltteri on ikävä orwelilaisen sensuurin muoto eikä suojele lapsia" tai "lapsiporno on vain kuvatallenne, en nää syytä miksi sen hallussapito on kielletty" jne.

Oma lukunsa on tietty myös hörhöpedot jotka saarnaavaat lapsiseksin ihanuudesta, vaikka en moisia mielipiteitä allekirjoitakaan niin mielestäni on vääryys sensuroida heidän kirjoituksiaan. Ihmisten rankaiseminen mielipiteensä ilmaisemisesta on jokseenkin perseestä, toki eriasia on suoranainen rikokseen kehottaminen tai kunnian loukkaaminen, mutta nuo ovatkin jo kiellettyjä.

Mikäli KRP saisi lausunnossaan ehdottamansa pykälän lisättyä lakiin (mikä on kylläkin äärimmäisen epätodennäköistä) niin tämä viesti olisi laiton.
>>16905
> mielestäni on vääryys sensuroida heidän kirjoituksiaan

Ei ole. Tutustu groomauksen käsitteeseen ja syitä miksi sitä ollaan kriminalisoimassa. Et taida lainkaan tietää kuinka manipulatiivisia ja sairaita pedofiilit ovat.

Heitä on pakko rajoittaa, eikä heidän rajoittamisensa koske sinun elämääsi millään tavoin.

P.S. Sananvapaus != "voin sanoa mitä haluan koska olen vapaakasvatuksen helmi eikä vanhemmat lapsuudessa kieltäny multa mitää"
>>16899
Ja joka vitun kerta kukaan ei pysty toimittamaan edes etäisesti järkevää perustelua joka näyttäisi miten tämä kuviteltu kieltämisvyöry tapahtuisi.
>>16908
melko huomaamaton mutta kuitenkin täyteläinen, menettää tehoaan loppua kohden.
4/5
>>16910
>Koska valtio on kieltänyt huumausaineet ja luvattomat aseet, seuraavaksi valtio voi kieltää mitä huvittaa ja menetämme kaikki oikeutemme

2/5, toinen piste epätoivoisesta yrittämisestä.
>>16909
Totta. Ihmisillä on kummallisia salaliittofantasioita jostain ihme poliisivaltiosta. Kumma, että näitä ilmestyy aina juuri pedofiliasta puhuttaessa.

Myöskin joillakin ihmisillä tuntuu ihan oikeasti olevan se käsitys, että täällä saa ja pitää tehdä tai sanoa ihan mitä vaan ilman seuraamuksia. Näinhän ne kermaperseet ihan yleisesti ja yleensä tuntuvat kuvittelevan.
>>16914
>Myöskin joillakin ihmisillä tuntuu ihan oikeasti olevan se käsitys, että täällä saa ja pitää tehdä tai sanoa ihan mitä vaan ilman seuraamuksia.
Se on kanssa kumma, että sananvapaus on täysin subjektiivinen käsite.
Jos jotain ei saa vapaasti sanoa, ei ole sananvapautta.
Hyvin yksinkertaista.
>>16915
Sananvapaus, tai mikään vapaus ei voi olla absoluuttinen, laki rajoittaa aina. Ymmärrät väärin sananvapauden käsitteen, jos luulet että se tarkoittaa totaalista vapautta sanoa mitä huvittaa.
>>16909
>Ja joka vitun kerta kukaan ei pysty toimittamaan edes etäisesti järkevää perustelua joka näyttäisi miten tämä kuviteltu kieltämisvyöry tapahtuisi.

Kriminalisoidaan lapsille puhuminen muiden paitsi oman opettajan ja vanhempien toimesta.
>>16917
Niin juuri. Täydellinen laittomuus [lue: "vapaus"] tai Pohjois-Korea.
Mikäli jonkun ihmisen on ajateltava muita ajatuksia kuin minun ajatuksiani, on häneltä riistetty kaikista tärkein - eli ajattelemisen vapaus.
MIKSI TE KAIKKI PEDO FIILIN PUOLLUSTELIAT HALUATTE RAISKATA LAPSIA TEIDÄN PITÄISI VIEDÄ VANKILAAN
>>16943
hehehe epyn röller's 100/34444 :D:D:DD:D:D
>>16914

Jos haluat, voin upata sinulle kaappaamiani 'ohjekirjasia' joita netissä pedoille jaetaan. Siinä kannustetaan juuri yllämainittuun poliittiseen lietsontaan ("kun nyt pedofiilejä rajoitetaan, kohta kaikkia!!1") ja tekemään mm. tämän kaltaisia vesittäviä kirjoituksia:

>>16943
>>16944

Tämä on ihan systemaattista ja monet pedofiilit tekevät sitä päivittäin pyrkiessään muokkaamaan toisten mielipiteitä.

>Todo list
>Resist the prosecution of all child lovers, however extreme
>Help kids learn to produce their own unmoderated media
>Specific actions that individual pedophiles and child-lovers can do, to further the cause.
Get aware of how to contact your political representatives, locally, nationally, and internationally

>Pro: contacting your representatives and arguing the pro-childlove case is the only way to ensure that our cause is supported. DO NOT present yourself as a childlover: present yourself as a businessman concerned about how the legislation will impinge upon the freedoms of yourself, your customers, your workers, and your family. Find good solid LEGAL reasons to be concerned about the legislation.
>Even so, could get you labeled a pedo-supporter.

Kukaan, yksikään normaali ihminen jolla on lapsia tai joka on kiinnostunut lapsien oikeuksista, ei puolustele pedofiilien oikeuksia.

Pedofiilien oikeuksien rajoittaminen ei millään tapaa vaikuta normaalien ihmisten oikeuksiin, eikä mitään kieltovyöryä tai poliisivaltiota ole tulossa vain koska yhtä erittäin haitallista ryhmää aletaan rajoittamaan (ihan samalla tavalla kuin muitakin rikoksia).

Suhtaudun siksi erittäin skeptisesti ihmisiin jotka alkavat aina "tavallisina ihmisinä" vauhkoamaan vapauksiensa menettämisestä heti kun puhe kääntyy pedofiileihin. Koska kuitenkin valtaosa väestöstä jatkuvasti kyselyissä hyväksyy pedofiileille esim. ankarammat tuomiot tai kovempia rajoitteita.

Pieni vähemmistö yrittää anonyymisti pitää kovaa ääntä itsestään, ei muuta.

T: Piraattipuolueen jäsen
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yle+Poliisi+haluaa+k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4+passinhakijoiden+sormenj%C3%A4lki%C3%A4+rikostutkinnassa/1135259015371

Eipä ollut vaikea arvata että kytät pääsee näihin käsiksi vaikka piti olla nimenomaan vain passin biotunnisteeksi ja pitää näistä erillinen rekisteri. http://en.wikipedia.org/wiki/You_Got_F%27d_in_the_A
>>16962
>rekisteriä käytettäisiin lähinnä henkirikosten ja vakavien huumausaine- ja seksuaalirikosten selvittämisessä.

>"Jos poliisilla olisi käytössään kaikki passinhakijoiden sormenjäljet, poliisi voisi löytää hetkessä sormenjälkirekisteristä jäljet, jotka vastaavat rikospaikalta löytyneitä sormenjälkiä."

Niin? Tuohan helpottaa aika helvetin monen rikoksen selvittämistä.
>>16964
Ehkä mutta samalla Suomi poliisivaltioistuu taas lisää. Aluksi sovelletaan pykälää noihin mainittuihin vakaviin rikoksiin, tuntuu järkevältä sinänsä siihen asti ja kun siitä tulee maan tapa niin sitten minigrippeihin ja elmukelmuihin joissa 0.5g kukkaa. Hyvä Suomi!
>>16966
Tuossa käy samalla tavalla kuin puhelinkuuntelussa ja muussa urkinnassa aikoinaan.
>>16967
Aivan, puhelinurkintaa käytetään ainoastaan Supon toimesta järjestäytynyttä rikollisuutta, henkirikoksista epäiltyjä ja ääriliikkeissä toimivia vastaan. Lisäksi Suomessa jokaikiseen wiretappiin tarvitaan oikeuden päätös.

Sinun puheluitasi ei kukaan kuuntele.
>>16947
> Pedofiilien oikeuksien rajoittaminen ei millään tapaa vaikuta normaalien ihmisten oikeuksiin

Hyvänä esimerkkinä laki lapsipornografian levittämisen estotoimista, joka koskee todellakin vain pedofiilejä, sillä kuka tavallinen ihminen nyt lapsipornoa haluaisi katsoa.
>>16971
Totta. Tosin he (pedarit) käyttävät tähänkin argumenttia "mutta sitten listaan lisätään kaikkia muitakin sivuja ja lopulta meidät sensuroidaan kokonaan ja poliittiset mielipiteet tukahdutetaan".

Tai sitten ei. Heikkoa pedofiilit, heikkoa. Tiedän että teidän on pakko millä tahansa verukkeella viivytellä näitä lakeja, mutta keksikää nyt jotain uskottavampaa.

Lista on ollut olemassa jo iät ja ajat. Ketään poliitikkoa tai toisinajattelijaa siellä ei koskaan ole ollut.

inb4 vakio "vetoan matti nikkiin"
>>16972
> inb4 vakio "vetoan matti nikkiin"

Kaikille hiemankaan asioista perillä oleville hänen seksuaalinen suuntautuminen lienee jo tullut selväksi.
http://www.hs.fi/juttusarja/pullinen/artikkeli/Julkisuuden+uusi+aika/1135259009198/?cmp=tm_etu_kolumni "Suomenkin valtion ja kuntien virastoissa makaa papereita, joita mokiaan peittelevät ministerit ja virkamiehet eivät halua julkisuuteen. Suuri osa näistä on vieläpä täysin julkisia, mutta ne on salattu hautaamalla ne virastojen syövereihin."

Piraattipuolue vaatii lisää läpinäkyvyyttä päätöksentekoon.
kiesus mitä paskanjauhantaa. pitääkö tosiaan alkaa muistuttamaan mitä kaikkea SUOMENKIN SALAISELLA LISTALLA on jo ollut??

Nikki varmasti tuntee suurta tyytyväisyyttä puolustaessaan moisten tietämättömien apinoiden oikeuksia. Esim. Australiassa on jo blokattu ("lapsipornoblockerilla") mm. abortin ja eutanasian puolesta puhuvia saitteja. Nytkö te saatanan terpot haluatte sitten että joku päättää mitä te saatte lukea ja katsella?
>>16976
> mitä kaikkea SUOMENKIN SALAISELLA LISTALLA on jo ollut??

Listalla on ainoastaan vain ulkomaalaisia lapsipornosivuja.
>>16976
>Nikki varmasti tuntee suurta tyytyväisyyttä puolustaessaan moisten tietämättömien apinoiden oikeuksia.

Äänestän[tulen äänestämään] piraattipuoluetta. Silti koko kaveripiirini tietää että Nikki on ilmipedofiili.
Tästä ei ole mitään epäilystä, ja olet sinisilmäinen & naiivi jos et ymmärrä mikä tämän lobbaamisen takana oikeasti on.

Kannatan sananvapautta, ja olenkin mm. uploadannut torrent-sivuille koko filtterin sisällön. Mitään toisinajattelijoihin tai sananvapauden rajoittamiseen liittyvää siellä ei ole.
Jokaikinen sivu on laitonta lapsien hyväksikäyttöön liittyvää materiaalia tai sivustoja joita eri maiden poliisit ovat jo ratsanneet.
(243.87 KB 1138x749 128073917863.jpg)

>>16978
>>16979

http://maraz.kapsi.fi/sisalto-en.html täältä saa ihan itse tutustua senroituun materiaaliin. Kannattaa tehdä se vielä kun se on laillista.
(145.40 KB 995x806 128073927922.jpg)

Hieno Mies.
"The list features 1047 sites, nine of which have been confirmed to contain child porn. Only one of these hosts it – the same one that Matti Nikki reported more than a year ago!"
>>16970
Tunnen miehen jonka 35:ttä eri prepaid-liittymää kuunneltiin viime vuonna, supo ei sitä tehnyt vaan paikallinen poliisi. Tyyppi on vain säälittävä pikkuhörhö, melkein pulmunen.
(79.02 KB 603x376 128074089557.jpg)

minulla olisi sinulle tikkukaramellejä eemeli. ne eivät ole laittomia.

olen myös helposti lähestyttävä. katso, nalle puh. eikö olekin mukava mesikämmen.
>>16989
Enpä oikein usko. Jos kuunneltiin, tuskin oli "pulmunen".

http://www.laki24.fi/riri-kotietsintahenkilotutkinta-telekuuntelu.html

>Poliisi voi kuunnella puheluitasi, tarkkailla sähköpostiasi ja urkkia faxejasi, jos se epäilee sinua jostakin törkeästä rikoksesta.

>Tällaisia rikoksia ovat esim. joukkotuhoaseiden valmistelut, maan- ja valtionpetokset ja kaikki törkeät henki-, seksuaali-, huumausaine- ja omaisuusrikokset.

Kenellä "tavallisella kansalaisella" on 35 eri prepaid-liittymää?
(385.04 KB 1448x1092 128074625098.png)

näyttäis vähän siltä, että listalla oli aika paljon muutakin matskua mutta sehän nyt on vaan 'valitettava' lieveilmiö taistelussa lapsipornoa vastaan... ;(
>>16998
Mitäpä jos pistäisit paskakuvaasi päivämäärän? Tuo on jo jotain 2v vanha uutinen.
>>17003

Vanha asia, vanhat kuvat. hassua että tätäkin juttua joutuu taas selittämään niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Kiitos Matti Nikin, maamme suurimmat operaattorit eivät tällä hetkellä sensuroi 'väkisin'. Kiva että haukutte sitä tietämättömyytenne puuskassa pedofiiliksi. Tuon kaltaiset urpot on lähetelly sille tappouhkauksiakin - perusoikeusaktivistin elämä on parasta.

Ihan huolestuttaa miten vähän ihmiset muistaa vähänkään vanhemmista tapahtumista yhtään mitään. Eiköhän tässä nyttenkin olla otettu ihan pieni tulitauko ennenkuin käärmettä lähdetään taas runnomaan pyssyyn. Kun lukee esimerkiksi tämän tuoreen artikkelin naapurimaastamme:

http://www.thelocal.se/27984/20100725

Ja tosiaan, jos joku ei ole vielä tutustunut mitä sillä Suomen alkuperäisellä listalla oli, niin kantsii vilkaista tuo aikaisemmin linkitetty sisältö.

http://maraz.kapsi.fi/sisalto-en.html

Ruotsissa lapsipornon katselustakin tehtiin laitonta 1.7. lähtien, joten nyt näitä listoja ei Ruotsissa uskalla tarkistaakaan ilman poliisin oikeuksia. Oliko tämä nyt sitten hyvä kehityssuunta?

Itse olen sitä mieltä että lapsipornosivut pitää SULKEA, ei SENSUROIDA. Siinä on helvetin iso ero.
>>17003
Mitä jos pistäisit paskapäähäsi silmälasit. Pakko olla rölli.
>>16980
Puhut paskaa.
>>17008
Tässä enempi asiaa.
(135.58 KB 995x806 128075624934.jpg)

>>16982

Nikki röllää
(52.95 KB 480x640 128075655499.jpg)

>>17009

ei osaa lukea. pakko olla kyttä.
>>17013
Tein tuon kuvan joskus ;_;
(86.64 KB 500x640 128075705053.jpg)

>>16947

Ai niinkuin se taiteilija, joka sai tuomion lapon hallussapidosta ja levittämisestä? Tai Ruotsissa se japani-ruotsi-kääntäjä, joka sai lolin hallussapidosta tuomion laposta?

Heidät tuomittiin käytännössä pedofiileinä. Ja vaikka kyseessä olikin melko karkea rikos, (ihan tyhmyyttään tuo suomalainenkin taiteilija siihen syyllistyi), väitätkö oikeasti etteivät tiukemmat lait tuomitse normaaleja ihmisiä sen enempää pedofiileiksi kuin tällä hetkellä näin on?

Niin, olet kyllä siinä oikeassa etteivät pedofiilit paljoa huutele lapostansa ja filiastaan omalla IP:llään tai identiteetilläänkään. He osaavat maskeerata itsensä "tavalliseksi" kansalaiseksi. Heitä ei muutenkaan kiinnosta loli vittuakaan.

Itsehän en groomaile alaikäisiä, mutta tuo laki antaa valtuus poliisille "bustata" näitä groomailijoita hieman epäilyttää. Kyllä pedofiilit osaavat senkin välttää, tosin tuolla lailla bustataankin lähinnä 13-15-vuotiaita teinityttöjä paneskelevia miehiä (en ole itse törmännyt pahemmin alle 10-vuotiaisiin internetissä). Lolin kielto taas kriminalisoisi aivan uudenlaisen ryhmän: teinityttöjä ja animun katsojia jotka pitävät "3d:tä ällönä".

t toinen piraattipuolueen jäsen

Kannatan itse tuomituille pedofiileille kemiallista kastraatiota tietyksi ajaksi - taloudellisesti tehokkaampaa ja lapsia ajatteleva käytäntö.
(5.09 KB 163x200 128076244426.png)

Puolassahan pedareille tehdään pakollinen kemiallinen kastraatio jos jäävät kiinni joko teoista tai hallussapidosta jos oikein käsitin.

Sen kun vaan kaikki epäillyt pedofiilit tehoseurantaan, vähän ratsiaa sekaan & selvitetään proxy ja tor-identiteetit NSA:n avulla, jos laitonta matskua löytyy -> pallit veks lääkkeillä.

Jos sekään ei toimi niin vankilaan iso-arskan leluksi eliniäksi.
>>17035
Hauska kuva. Siinä olisi todennäköisesti lähes samat prosenttiluvut, jos "kastraation" tilalla olisi sana "kuolema".
>>17035
Tsekeissä myös.

Ja se on lapsiin sekaantujille ihan vitun oiken.
>>17037
en tiedä suomesta, mutta venäjällä ainakin tavallinen kansa pitää pedofiilejä pahempana kuin terroristeja.

http://rt.com/Top_News/2009-12-07/death-pedophiles-terrorists-russians.html
>79% per cent support capital punishment for pedophiles, according to the Russian Center of Studying of Public Opinion, which revealed its research on Monday.
>65% want death for terrorists and 61% for drug dealers.

ihmiset saavat myös ns. 'kumileimasin'tuomioita eli hyvin lyhyitä kakkuja pedareiden tappamisesta tuolla. tosin poliisi ei ole yhtä luotettava kuin suomessa ja oikeus on siellä joskus pakko ottaa omiin käsiin jos poliisi ei tee mitään ilman lahjuksia.
>>17033
>[Pedoja] ei muutenkaan kiinnosta loli vittuakaan.
>Kannatan itse tuomituille pedofiileille kemiallista kastraatiota tietyksi ajaksi

Kastraatiota lolin hallussapitäjille?

Siis faktahan on, että Piraattipuolue ei ole missään asemassa pystyäkseen yksin teilaamaan ehdotettua lolicon-pannaa matalaksi. Mikään muu puolue ei halua olla "pedo-ystävä", ja puolet piraateistakin on paska jäykkänä kommentoida asiasta yhtään mitään vaikka lolicon-pannaa vastustavat kannanotot onkin palautettu Oikeusministeriön lakia valmistavalle työryhmälle.

Jos lolicon-panna kaatuu jollakin ihmeen kaupalla omaan järjettömyyteensä ja siihen, että koko ajatus on täysin perustumaton mihinkään tieteelliseen tutkimukseen (ja itseasiassa jopa tutkitun tiedon vastainen), niin minä cossaan (reisikarvaista) Sirkkua kokonaisen viikon ajan.
>>17084
Jyrki Kasvi ei vieläkään ole kommentoinut tuota valmisteilla olevaa lakia, vaikka hänenkin kirjahyllystä taitaa löytyä kohta laitonta kamaa, ja hän on kuitenkin riittävän järkevä tajutakseen sen.
>>16994
Sellaisella jonka puhelimia kuunnellaan vaikkei ole mitään tehnytkään. Joku yksityisyyden suoja sentään.
>>2238 tulin vain tarkistamaan
(546.28 KB 768x572 128083502727.png)

Heijaa kannabis!

Heijaa innovaatio!

Heijaa piraatit!

Heijaa Suomi!
>>17123
Hee-yo Captain Jack
(104.52 KB 600x800 128087839353.jpg)

kannabis bumb
Jeg elsker pirater.
(44.85 KB 468x60 128106931278.png)

>>17109
Ketään ei kuunnella "jos ei ole tehnyt mitään". Idiootti.

Ja luulet että kaverisi ihan huvikseen hankki 35 prepaid liittymää puhtaana pulmusena? No, kuten USA:n vankiloissa yleisin lause kuuluu
"I'm innocent"
>>17592
>Ketään ei kuunnella "jos ei ole tehnyt mitään". Idiootti.
Naiivi paska. Suomessakin kuunnellaan ja vakoillaan jo avainsanojen perusteella kaikkea verkko- ja puhelinliikennettä, jos ei SUPO:n niin sitten CIA:n ja FRA:n toimesta.
>>17582
Kuvia tuosta tytöstä?
>>16255
>KRP haluaa kieltää osallistuminen sellaiseen nettikeskusteluun, jossa suhtaudutaan ilmeisen hyväksyvästi kannabikseen.

KRP:n sensuurilistan perusteella KRP haluaa myös kieltää homoseksuaalisuuden ja tehdä siitä jälleen kriminalisoitua ja laitonta mielisairautta.
>>17613
>Naiivi paska. Suomessakin kuunnellaan ja vakoillaan jo avainsanojen perusteella kaikkea verkko- ja puhelinliikennettä, jos ei SUPO:n niin sitten CIA:n ja FRA:n toimesta.
/ak/ on yksi oikealle, tuolla noin ->
(37.58 KB 541x566 128109780059.jpg)

>>17613
Kenenkään puheluita ei suomessa tarkkailla ilman syytä.

Koko netin liikenne analysoidaan varmasti echelon-ohjelman johdosta (koska USA omistaa internetin backbonet), ja siitä suodatetaan 'mielenkiintoinen' sisältö mm. statistisen analyysin ja algoritmien perusteella (ei pelkkien avainsanojen), se taas ei liity prepaid-puhelinliittymien kuunteluun millään tavoin.
>>17630
>ilman syytä.
Aivan.
>>17651
Syyt olikin jo mainittu aiemmin.

http://www.laki24.fi/riri-kotietsintahenkilotutkinta-telekuuntelu.html

>Poliisi voi kuunnella puheluitasi, tarkkailla sähköpostiasi ja urkkia faxejasi, jos se epäilee sinua jostakin törkeästä rikoksesta.
>Tällaisia rikoksia ovat esim. joukkotuhoaseiden valmistelut, maan- ja valtionpetokset ja kaikki törkeät henki-, seksuaali-, huumausaine- ja omaisuusrikokset.
>>17614

tahtoisin vain ;__________;
>>17630
Ja siltikään ketään ei saada kiinni. Terroristiverkostoja syntyy, huumekauppa jatkuu ja rikollisliigat pyörivät, ja edes oikeita warezgruuppeja kuten Razor1911 ei saada lopettamaan toimintaansa. Eikö tämä kerro jo aika paljon Echelonin tehosta?
>>17837
Wareryhmät eivät ole mikään prioriteetti USA:n hallinnolle.
Heitä ratsaa lähinnä tullivirasto, ja Razorin monet jäsenet ovat jo joutuneet linnaan vuosia sitten. Razorin päätekijä joutui viimeksi linnaan 1½ vuodeksi 2003.
http://www.justice.gov/criminal/cybercrime/pitmanSent.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Buccaneer

Aika rankka yleistys että viranomaiset ovat tehottomia vaikka muutama rinki on yhä olemassa.
>Terroristiverkostoja syntyy, huumekauppa jatkuu ja rikollisliigat pyörivät

Entäs ne suuret määrät rikollisia jotka jäävät kiinni erittäin korkealle kehittyneen valvontateknologian ansiosta? USA:ssa huumevangitkin poissulkien majoittaa enemmän vankeja maailmassa kuin muut maat yhteensä.
Mainitset terroriverkostot, mutta et mainitse niitä lukemattomia uutisoimattomia tapauksia jolloin heitä on jäänyt kiinni jo ennen mahdollisten tekojen tapahtumista.

Tämä ei ole merkki fasismista vaan siitä että rikoksentekijät jäävät useammin kiinni tällaisissa maissa kuin esim. Suomessa.
>>17848
>Wareryhmät eivät ole mikään prioriteetti USA:n hallinnolle.

Niinkö todella? Se on kumma kun silti aina näissä Warettajapuolueen kauhukuvissa tekijänoikeusmafian talutusnuorassa oleva hallinto on aina jahtaamassa tiedostoja jakavia nuorukaisia :D

Ja kyllä, ihmisiä jää kiinni, mutta meillä on planeetalla edelleen vaikkapa Helvetin enkelit, Meksikon huumejengit ja Italian mafiat.
>>17853
Ei hallinto, vaan RIAA, MPAA ja muut kaverit... Ne lobbaa lakeja läpi, ei hallintoa varsinaisesti kiinnosta.
(97.77 KB 800x834 128120800854.jpg)

>>17867
Piraatit nimenomaan yrittävät lietsoa tuota mielikuvaa.

Vaikka todellisuudessa ainoastaan pahimmat jakajat jotka aiheuttavat oikeaa vahinkoa ratsataan tai heidän henkilöllisyyttään eri proxyjen takaa edes vaivaudutaan selvittämään viranomaisten/tiedustelupalveluiden taholta.
>>17869
Riiight... Lähettelevät ihan kaikille uhkauskirjeitä. Maksa tai oikeuteen. Siis muillekin kuin niille pahimmille.

Tutkijat laittoivat tulostimien IP-osoitteita torrenttisysteemiin ja sitten niille alettiin tunkemaan niitä myös.
>>17869
>Piraatit nimenomaan yrittävät lietsoa tuota mielikuvaa.

Niin siis mielikuvaa mistä?
Tästäkö?
>>16073
>>17848
>Tämä ei ole merkki fasismista vaan siitä että rikoksentekijät jäävät useammin kiinni tällaisissa maissa kuin esim. Suomessa.
Suomessa kyllä selvitetään huomattavasti suurempi osa rikoksista kuin USA:ssa. Joissain suurkaupungeissa jenkeissä murhistakin vain noin 75% ratkeaa.
Olen aikaisemmin ollut sitä mieltä, että voisin hyvinkin äänestää jotain Piraattipuolueesta. Nyt kun tuli tämä uusin youtubesta-löytyvä rantaepisodi, niin mielipiteeni muuttui täysin kyseisestä puolueesta. Vittu mitä pellejä sanon minä.
>>18086
Vittu mitä mussutusta. Se, että yksilöt roskaavat ei ole pp:n vika tai vastuulla. Mielipiteeni ei muuttunut videon seurauksena muuhun kuin pp:lle positiivisempaan suuntaan. Lähinnä tuo auktoriteetin oloinen rantavahti tuossa oli erittäin ärsyttävä ja epäkoherentin oloinen.
>>18088

On ollut jo kauan tiedossa että heikot, pakkomielteiset nuoret jotka eivät voi vaikuttaa mihinkään elämässään, vihaavat kaikkia auktoriteetteja.

Warettaminenkin on oikeastaan vain 'kostokeino' jolla kuvitellaan haistattavan 'systeemille' koska kiusattiin koulussa silmälasien takia ja kaikki on mennyt pieleen.
>>18090
Auktoriteetti täytyy ansaita ja näitä tapoja ylläpitää. Tämän perusteella se ei ollut. Auktoriteetin täytyy olla valmis perustelemaan toimintansa koherentisti ja järkevästi.

Kommenttisi oli lähinnä assertiivinen ja ad hominem tyylinen.

Ennenkuin näet tarpeelliseksi tutustua tarkemmin ad hominem argumentointiin lisään vielä, että olen elämässäni onnistunut työssäkäyvä asuntoni omistava korkeasti koulutettu henkilö.
>>18090
Rastimo?
>>18092
Kyllä, kirjoittelen klo 12 kuvalaudalle ja otan skumppaa.
[/röll]

Totuushan se vain on.

>>18091
Tiedän mikä on argumentum ad hominem. Viestihän nimenomaan perustui piraattien habitukseen ja olemukseen. Se yhdistettynä heidän kurjaan lapsuuteensa tai mahdolliseen ääri-vapaakasvatukseen selittää monta näkökantaa.
>>18093
>Viestihän nimenomaan perustui piraattien habitukseen ja olemukseen.
Se kuka, millä habituksella ja mistä taustasta argumentin esittää ei vaikuta mitenkään sen validiuteen.

Sen sijaan uimavalvojan vihjailu yms. epäasiallinen keskustelu vei tässä yhteydessä auktoriteetiltä kaiken uskottavuuden (joka ei myöskään vaikuta sen aseman validiuteen, mutta toisaalta sitä ei missään vaiheessa perusteltu, joten se on epäolennaista).

>Se yhdistettynä heidän kurjaan lapsuuteensa tai mahdolliseen ääri-vapaakasvatukseen selittää monta näkökantaa.
Pelkkää spekulointia. Itse epäilen, että piraattinuoret ovat aivan tavallisia nuoria aivan tavallisista hyvinvoivista kodeista ilman mitään mainitsemiasi ongelmia.
>>18095

>Se kuka, millä habituksella ja mistä taustasta argumentin esittää ei vaikuta mitenkään sen validiuteen.

Vaikuttaa.

Nörttien mielipiteet ovat etupäässä mitättömiä. Ainoat keillä on painavaa sanottavaa asiaan ovat varakkaat aikuiset nörtit ja he eivät aina ole yhtä piratismimyönteisiä kuin "piraattinuoret".
>>18100
Äänioikeus sentään on yleinen ja yhtäläinen. Se varmasti vituttaa sinua, joten edes siitä voi olla hyvillään.
>>18104
Miksi vituttaisi?

No, piraateilla ei kyllä mitään poliittista päätosvaltaa tule noilla pärstäkertoimilla olemaan kovinkaan paljoa 2011 vaalien jälkeen.
>>18108
On niillä enemmän päätös-/vaikutusvaltaa kuin nukkuvien puolueella. Joka on muuten Suomen suurin puolue.
hah, voi vittu tätä paskaa. Vitut laillista mitään, luuletteko, ettei koko muu saatanan eduskunta laita vastaan?

Piraattipuolueen kannattajat ovat ehkä vähiten politiikkaan kiinnostuneita, ette vittu tiedä mitään. aiaiaiai
>>18120
Niin siis ei se kannabista laillista. Ei kuulu politiikkaan nääs.
Puolue joka haluaa laillistaa erään varastamisen muodon on jo lähtökohtaisesti naurettava. Katsotaan vaan vuonna 2011 kun mediapeli alkaa pyöriä ja suurille massoille kerrotaan se fakta että heidän tekijänoikeuden alaisen työnsä hedelmät pitää antaa ilmaiseksi näille kynäniskoille, niin ei tarvitse enää eduskuntapaikoista unelmoida ja voitte keskittyä siihen minkä näytätte osaavan parhaiten eli netissä itkemiseen ja paskaan argumentaatioon.
>>18155

Piraattipuolue haluaa muuttaa tekijänoikeuslakia (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404), ei rikoslain (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001) luvun 28 ensimmäistä pykälää. Kopiointi ei täytä varastamisen tunnusmerkkejä, vaikka kuinka niin haluaisit.
>>18176
>Sillä, joka on luonut kirjallisen tai taiteellisen teoksen, on tekijänoikeus teokseen, olkoonpa se kaunokirjallinen tahi selittävä kirjallinen tai suullinen esitys, sävellys- tai näyttämöteos, elokuvateos, valokuvateos tai muu kuvataiteen teos, rakennustaiteen, taidekäsityön tai taideteollisuuden tuote taikka ilmetköönpä se muulla tavalla. (24.3.1995/446) >Kirjallisena teoksena pidetään myös karttaa sekä muuta selittävää piirustusta tai graafista taikka plastillisesti muotoiltua teosta sekä tietokoneohjelmaa. (11.1.1991/34) )

>Tekijänoikeus tuottaa, jäljempänä säädetyin rajoituksin,yksinomaisen oikeuden määrätä teoksesta valmistamalla siitä kappaleita ja saattamalla se yleisön saataviin

>Teos saatetaan yleisön saataviin, kun:

>1) se välitetään yleisölle johtimitse tai johtimitta, mihin sisältyy myös teoksen välittäminen siten, että yleisöön kuuluvilla henkilöillä on mahdollisuus saada teos saataviinsa itse valitsemastaan paikasta ja itse valitsemanaan aikana;

>sen kappale tarjotaan myytäväksi, vuokrattavaksi tai lainattavaksi taikka sitä muutoin levitetään yleisön keskuuteen;
Minkä ihmeen takia tarvitaan kokonainen puolue ajamaan jotain maailman triviaaleinta aihetta, kuten tekijänoikeuksien kaventaminen.

Jos tällä nörttiköörillä olisi sisua ajaa jotakin oikeaa asiaa joka vaikuttaisi yhteiskuntaa internetin ulkopuolella ns. "oikeassa elämässä" voisin heitä ehkä äänestääkin. Kokeilkaapa vaikka perimisoikeuden poistoa niin äänestäisin heti.
>>18205
Vasuri. Itse haluaisin perintöveron pois niinkuin Ruotsissa.
>>18206
Olen kylläkin oikeisto-liberaali.

Perimisoikeus nyt on vain senlainen asia, että se tuottaa suurta epätasa-arvoa ja luokkaistumista yhteiskuntaan. Kaikkien pitäisi ansaita kannuksensa omalla työllään, ei isin rahoilla ja asemalla.
>>18205
>Minkä ihmeen takia tarvitaan kokonainen puolue ajamaan jotain maailman triviaaleinta aihetta, kuten tekijänoikeuksien kaventaminen.

Koska yksikään muista puolueista ei pysty siihen (ja todellakin on kokeiltu vaikuttaa muiden puolueiden kautta ennen PP:n perustamista) ja asialle kuitenkin riittää kannatusta (ainakin se 5000 kannattajaa).

>Jos tällä nörttiköörillä olisi sisua ajaa jotakin oikeaa asiaa

Jokainen päättää itse mitä pitää oikeana ja mitä ei.
>>18207
>Olen kylläkin oikeisto-liberaali.
>liberaali
Tämä tuntuu melko oudolta jos et salli ihmisten itse päättää kenelle rahansa antavat.

>Perimisoikeus nyt on vain senlainen asia, että se tuottaa suurta epätasa-arvoa ja luokkaistumista yhteiskuntaan.
Se voi olla, mutta se ei välttämättä ole paha asia varsinkaan jos lopputulos on pienempi yleinen kulutus johtuen keskimääräisen kansalaisen köyhyydestä. Resursseja kuluu vähemmän ja ympäristö säästyy.

>Kaikkien pitäisi ansaita kannuksensa omalla työllään, ei isin rahoilla ja asemalla.
Olen periaatteessa samaa mieltä, mutta nähdäkseni tämä ei ole koskaan toteutunut oikeen missään. Rikkaita on aina ja heidän taloudellinen varallisuutensa on suhteetonta laskettuna esim. kuinka monta "orjaa" heidän nettotuloillaan voisi pitää verrattuna maailman keskimääräiseen GDP:hen (kuinka monta keskipalkkaa heillä olisi varaa maksaa).
>>18207
Jos perimisoikeutta ei olisi laisinkaan, köyhyyden periytyminen sukupolvelta toiselle vain voimistuu.
Perimisen kuoleman jälkeen ollessa mahdontonta johtaisi siihen, että ihmiset pyrkivät tukemaan jälkeläisään yhä enemmän näiden eläessä. Tähän rikkailla on paljon paremmat edellytykset.
>>18219
Helposti ratkaistu. Laitetaan vaikka lahjaksi annettavan tavaran laillinen raja sataan euroon vuodessa, niin loppuu se omaisuudella pelaaminen. Pointtihan tässä on se, että jokainen olisi lain silmissä omaisuuden suhteen edes lähtökohtaisesti samalla viivalla.
>>18176
Eli siis lopputuloksena on se että tekijänoikeuden alaisesta työstä saa vähemmän rahaa. Ajatushan on täysin älytön ja vertautuu hyvin tähän: http://www.kuvalauta.fi/pol/res/16541+50.html#18158 ja ei, kyse ei ole eri asiasta, koska itse sanoit, että kyse on tekijänoikeuksien kaventamisesta.
>>18224
Lue tekijänoikeuslaista kohta "tekijänoikeuden rajoitukset", niidenkin vuoksi tekijä saattaa saada vähemmän rahaa. Ovatko nekin rajoitukset mielestäsi täysin älyttömiä?
>>18225
Eivät. Vaikka laissa on tällaisia kohtia, ei se silti millään tavalla tarkoita että Piraattipuolueen teeseissä olisi yhtään mitään järkeä.
>>18189

Jeps, näin siellä tekiänoikeuslaissa sanotaan. Ei kuitenkaan rikoslaissa, joten varkaus-käsite on varsin epäsopiva.

Puolue haluaa muuttaa lakia, ja tähän puolue on juuri mitä järkevin ratkaisu. Sitähän kaikki puolueet ja heidän kansanedustajansa tekevät. Säätävät ja muuttavat lakia. Ei tässä ole mitään ihmeellistä.

Nyt kun vielä jengi oikeasti lukisi puolueohjelman ja lopettaisivat tekijänoikeusasioista piikittelyn, sillä se on seuraus yksityisyydensuojakannoista. Tuskinpa niiden kanssa eri mieltä ollaan.
>>18226
Logiikkasi vaikuttaisi olevan paskaa, etkä perustelekaan oikein hyvin. Olet esittänyt vain sen mielipiteen, että "tekijä ei saa tarpeeksi rahaa". Minusta (hyvät) tekijät näyttää saavan ihan tarpeeksi rahaa tässä maailmassa.
>>18242
Olen lukenut puolueohjelmanne, ja se on absurdi.

Haluatte käytännössä lakkauttaa kokonaan "intellectual property"- käsitteen, patentit, tehdä tekijänoikeuksista viisivuotisia jne... Miettimättä kuinka tuhoisia vaikutuksia tällä olisi talouteen.

No, onneksi ette tule koskaan päättämään mistään.
>>18243
Eli tässähän ollaan siis Piraattipuolueen kanssa vähintäänkin tasoissa. Sieltä kun ei ole tullut yhtä ainoaa oikeasti hyvää perustetta sille, miksi tekijöiden pitäisi luopua tekijänoikeuksistaan vain, koska osa näistä olmeista ei halua maksaa tuotteista vaan vaatii ne itselleen ilmaiseksi.
>>18255
>ei ole tullut yhtä ainoaa oikeasti hyvää perustetta sille, miksi tekijöiden pitäisi luopua tekijänoikeuksistaan vain, koska osa näistä olmeista ei halua maksaa
On tullut oikeasti hyviä perusteita, esimerkiksi se että tekijänoikeuksista ollaan nykypäivänä turhan peppukipeitä internetissä ja se haittaa monia ihmisiä - paljon suurempaa joukkoa kuin ne tekijät.

Täydellistä tekijänoikeuksista luopumista, jota vaikutat maalailevan, ei aja Piraattipuoluekaan - minäkin tiedän sen, vaikka en ole edes lukenut niitten puolueohjelmaa enkä aio äänestää niitä.
(49.50 KB 636x800 128146215343.jpg)

>>18248
>No, onneksi ette tule koskaan päättämään mistään.
Niinhän SINÄ LUULET. Ilmeesi, kun huomaat olleesi väärässä.
(5.26 KB 104x125 12814635981.jpg)

>>18311
Ilmeeni kun saatte 0 kansanedustajaa eduskuntaan, jos protestipäälle sattuu tarpeeksi nuoria Helsingistä, ehkä yhden.

Ettekä silti päätä paskastakaan ja porvaripuolueet jyräävät kaikki lakiehdotuksenne maan rakoon eikä kukaan ota teitä tosissaan.
>>18313
Sullei ole hajuakaan siitä mikä on homman pointti...
>>18316
Aha. Eli teidän tarkoituksenne siis ei ole päästä eduskuntaan muuttamaan lainsäädäntöä haluamanne kaltaiseksi?

Eli tavoitteenne, mikäli oikein ymmärsin:

"PÄÄSTÄ WARETTAAA MAKEN KAA :---------------D EBIN RÖLLÄYS X----___D VITTU, ETTÄ PÄRISEE"
>>18318
Eips, et ymmärtänyt oikein. Siis tosiasiahan on se, että niin montaa piraattia eduskuntaan ei pääse että sillä kovin dramaattisia lakimuutoksia saa aikaan.

Pointtina on se, että kun piraattiaate leviää ja saa legitimiteettiä, muut puolueet kopioivat samoja teemoja. Eduskuntaan pääsy on sinänsä tärkeää tämän kannalta. PP haluaa tehdä itsensä tarpeettomaksi niin että muut puolueet ajaisivat näitä asioita, ei roikkua vallan kahvassa. Homma vaan on niin, että täytyy uhata noita edustajapaikkoja että nämä yhtään kuuntelisivat.
>>18321
Jep. Eduskunnassa on rajallinen määrä paikkoja, ja jokainen saatu paikka on aina muilta pois.
>>18321
Yksi tai kaksi paikkaa eduskunnassa ei merkitse mitään kenellekään, ettäkä te sitä ikinä tule saavuttamaan realistisesti ajateltuna. Kaikista vähiten piraateille, jotka avoimesti ajavat asioita joita muut puolueet pitävät laittomuutena. Kymmenen paikka merkitsisi edes jotakin etäistä vaikutusvaltaa.

Nyt tuntuu siltä, että uusin muotivillitys on ruveta leikkimään politiikkaa tyyliin "mulla ja mun kavereilla on mielipide asiasta X. perustetaan puolue". Naurettavaa keskenkasvusta pelleilyä.
>>18331

Juuri realistisesti sitä tapahtuu pienelläkin määrällä. Luehan nuo pari ekaa viestiä. Kun isot vanhat puolueet pelkäävät menettävänsä ääniä ja edes nuo pari paikkaa, ne joutuvat miettimään esimerkiksi tietoyhteiskuntastregiansa uudelleen, ja tästä on hyötyä kaikille.

Lisäksi ainakin piraattipuolue on ollut yhteydessä ministeriöihin ja lakeja valmisteleviin työryhmiin ja laittanut lausuntoja. Tämäkin on tärkeää toimintaa, vaikka eduskunnan ulkopuolista onkin.
>>18331

Lol, peppukipeä.
>>18331
>Naurettavaa keskenkasvusta pelleilyä.
Kutsu sitä miksi haluat, mutta sitä samaa ne muutkin puolueet ja politiikka ovat.
"Kaikista vähiten piraateille, jotka avoimesti ajavat asioita joita muut puolueet pitävät laittomuutena."

Kaikki puolueet ajavat käsittääkseni lakimuutoksia.
(17.11 KB 288x352 128148028384.jpg)

>>18331
>Kaikista vähiten piraateille, jotka avoimesti ajavat asioita joita muut puolueet pitävät laittomuutena.

Tuosta tuli jotenkin mieleen tämä.
(81.83 KB 239x240 128148162079.png)

Vaikken jaakkaan PP:n kanssa samaa mielipidettä kaiken kanssa, en halua netinkäyttöäni rajoitettavan minkään vitun kortin avulla.

Mustaa huumoria saa heittää IRL, nykyään ei oikein edes netissä. Poliisit syöksevät pian sisään ties minkä rikosnimikkeen turvin - sitä en halua. Haluan pitää internettini vapaana, en vitussakaan antaa kenenkään muun tietää sitä mihin nettiäni käytän, ellei se ole jotain selvästi rikollista toimintaa.

Se nyt on vain pojat niin, että PP ajaa eniten sananvapautta, ainakin näin ymmärsin luettuani puolueiden ohjelmia.
>>18344
Eikö politiikkaan kuulu aina lainsäädäntö vai miten sinä tämän asian olet käsittänyt?
Mää oon aika varma, että kaikki laki muutoksia ajavat puolueet on joko rasistisia tai pedofiileja ja niinku nyt näkyy ni paras on jos vaa pystytää pitämää vanhat puolueet voitossa
Minun ääneni ainakin menee PP:lle.

Ei muutosta (heh) saa aikaan äänestämällä vanhoja puolueita, jotka roikkuvat eduskunnassa lähinnä eläkerahojen takia.
Nymmäkeksin, otetaan eduskunnalta pois oikeudet muuttaa lakeja!
>>18346
Olet siis ymmärtänyt kaiken väärin
>>18368
Perustele.
>>18370
Erinyymi meinaa että vihreät puolueena ajaa kaikkea sitä mitä Kasvi?
Tärkeintä on ettei äänestetä isoja puolueita. Muulla ei väliä. Muutos lähtee siitä kun kok,kesk,sdp ja rkp menettävät ääniä.
On myös tärkeä muistaa että muutos itsessään ei välttämättä ole hyvä asia. Muutoksella on oltava suunta.
>>18372
>isoja puolueita
>rkp
>>18374
Varmaan tarkoitti ns. vanhoja puolueita, jotka ovat olleet puoluerekisterissä niin kauan kuin puoluerekisteri on ollut olemassa.

Jos kiinteä äänikynnys tulee, niin toivottavasti RKP:n kannatus painuu sen alle. Ihan vaan vittuiluna siitä, että itse kannattavat kiinteää äänikynnystä.
Isoja tai vanhoja, ihan miten haluaa ilmaista. Rkp:lllä on ministereitä, mikä hieman ihmetyttää piuolueen kokoon nähden. Rkp on vanhoja peruja joista on luovuttava, samoin on luovuttava koulujen ruotsalais kiintiöistä.
(364.12 KB 640x360 128180352116.png)

Katsoitteko FST:n suomeksi tekstitettya dokkaria tiedostonjakamisesta?
http://www.vimeo.com/14118963

Mukana mm. suomalaisia ja ruotsalaisia piraatteja, yksi Pirate Bayn perustajista, Jyrki Kasvi ja TTVKn Antti Kotilainen
(49.75 KB 812x548 128180513799.jpg)

>>18754
Tulipa mieleen että ohjelman juontaja on hyvännäköinen
(370.82 KB 640x360 128180625364.png)

>>18766
Tässä /pol-langassa keskustellaan hyvännäköisistä suomenruotsalaisista tv-naisista. hyvähyvä. takaisin nukkumaan kansalaiset.
bamb
ei vittu mää taisin tehdä tän langan 8 vuotta sitten

tais olla kyllä eri niminen lauta sillon
aika alas ollaan tultu jos nyt kattoo vaikka totakin >>20727

joskus piraattien piti olla yksilön oikeuksia suojelevia, mutta sitten yksilön oikeudet ei toteudu rokottamatta jättämisessä, jos yksilö nyt sattumalta haluaa vaikka käyttää oikeuttaan ja olla rokottamatta itseään
(102.39 KB 554x325 Lipponen.jpg)

>>20736
Oletko sä tosissas? En osaa sanoa tuon sun viestin perusteella että trollaatko sä esittämällä idioottia vai etkö sä vain ymmärrä mistä sä puhut.
Ensinnäkin sun kannattais ottaa selville mitä yksilönvapaudet terminä tarkoittaa, se on se mitä piraattipuolue ajaa, eikä kuten sinä väitit; yksilön oikeuksia.
Puhutaan oikeilla termeillä niin ymmäretään toisiamme eiks jeh?
Toiseksi se ettei rokota itseään tai omaa lastaan ei ole pelkästään itseensä tai lapseensa vaikuttava päätös vaan siinä samalla heikennetään myös ympärillä olevien immuniteettia ja altistetaan muutkin ihmiset taudeille. Ainoastaan valemedioita uskovat heikkomieliset idiootit edes harkitsevat rokotteiden ottamatta jättämistä. Jos joku välttämättä haluaa kuolla hinkuyskään tai kurkkumätään niin tehkööt sen jossain missä eivät ole samalla vaaraksi muille, eli juuri kuten piraatit tuossa linkkaamassais kuvassasi vitsailivat eli; rajatussa karanteenissa jossa eivät ole vaaraksi muille.
>>20739
Jos joku ei halua sairastua, hän voi ottaa rokotteen, joka suojaa kyseiseltä sairaudelta. Se suoja ei siitä mihinkään katoa, vaikka joku toinen jättäisi itsensä rokottamatta ja sairastuisi. Se taudin leviämisen vaara koskee vain rokottamattomia ja mitä enemmän rokottamattomia on, sitä helpommin tauti voi levitä muihin rokottamattomiin. Tämä ei millään tavoin vaaranna rokotettujen terveyttä.
>>20740
Rokotteet eivät anna 100% & elinikäistä suojaa tautia vastaan paria poikkeusta lukuunottamatta (Tuhkarokko-vihurirokko-sikotauti). Rokotteet suojaavat toisia rokotettuja enemmän entä toisia johtuen immuunijärjestelmien mutaatioista. Rokotteiden teho perustuu juuri siihen että riittävän moni ottaa rokotteen jolloin tautien leviäminen vaikeutuu. Se että osa ihmisistä kieltäytyy ilmaisesta ja turvallisesta rokotteesta tietoisesti on pää syy siihen miksi myös osa rokotteen ottaneista ihmisistä sairastuu tauteihin joihin kaikilla pitäisi olla suoja. En ymmärrä miten voi olla mahdollista että muutamat harhaiset saavat tehdä päätöksen joilla vaarantavat itsensä lisäksi myös ympärillään olevat kun levittävät rokottamattomuuttaan tauteja.
Myös se että Suomessa ei ole kaikkia kansalaisia kattavaa rokoterekisteriä aiheuttaa näitä tartuntatapauksia kun ihmiset eivät tiedä että mitkä rokotteet heiltä puuttuu ja että mitkä rokotteet ovat vanhentuneet.
Esimerkiksi nyt kun Suomeen tuli turvapaikanhakijoita maista joissa ei ole kunnollista rokoteohjelmaa niin täällä on havaittu runsaampia tartuntatapauksia myös kantaväestössä taudeista jotka ovat olleet Suomesta jo lähes kokonaan hävitettyjä rokotusten avulla.
>joku bumppaa 8 vuotta vanhaa lankaa
>vihainen väittely ohi alkuperäisen aiheen alkaa heti
>sellainen on nyymichan
>>20741
Kannattaa sit varmaan kehittää parempia rokotteita, jos ne ei kerran toimi. Ei siinä tarvii kenenkään vapauksia ruveta viemään, kun ei laiskuuttaan/tyhmyyttään saa tehtyä parempia rokotteita.
>>20739

pitäis olla yksilön oikeus olla rokottamatta itseään ja lapsiaan
>>20743
Joo-o. Niin varmaan kannattais.
>>20744
Joo ja pitäis olla myös yksilön oikeus olla kiinnittämättä huomiota nopeusrajoituksiin autotiellä tai olla oikeus olla pysähtymättä liikennevaloissa kun punaiset palaa.
Menes nyt vittuun siitä ja osallistu poliittiseen keskusteluun sitten kun olet kasvattanut itselles aivot.
>>20745
>sulla ei oo aivoja, koska et oo mun kanssa samaa mieltä ja siks et saa osallistua keskusteluun
joo-o
>>20745

oikeasti se rokotus koskee omaa kehoa, nopeusrajoitukset ja punaiset valot koskettaa muitakin tuolla jossain liikkuvia
(141.17 KB 1920x1080 128042093581230965.jpg)

>>20746
"Sinun mielipiteesi ei voi olla väärä, koska se on sinun"
-Timo Soini
Tolla ajatusketjulla kun jatkat niin hyvä tulee.
>>20747
Nii mut jos on niin saatanan hyvä ajaja että tietää ettei tee ajovirheitä niin kyllähän siinä yksikön vapautta rajoitetaan kun ei anneta ajaa omien taitojen mukaan täysiä.
Niin ku ei ne rokottamattomat levitä mitään tautejakaan kun niiden luonnollinen vastustuskyky on niin saatanan kehittynyt että siinä on rokotteista ainoastaan haittaa.
>>20749
Siis et kai sä nyt oikeasti luule, että on olemassa oikeita ja vääriä mielipiteitä?
>>20750
Totta kai toiset mielipiteet ovat paskempia entä toiset. Se että jonkun mielestä maapallo on litteä on täysin paska mielipide ja siinä sivussa myös väärä.
Toiset mielipiteet vaan on parempia kuin toiset.
>>20751
Jaa, sä et edes ymmärrä mikä on mielipide.
>>20752
Yritä edes argumentoida jotain. Perustele sun väitteet. Anna esimerkkejä. Jotain konkreettista hei!
Tekisi mieli käydä dialogia mutta sä et oikein anna mitään takaisin. Sanot vaan että "mun mielipide on oikein koska se on mun ja sä et edes tiedä mikä mielipide on!!"
Joko seuraavassa viestissäsi olet johdonmukainen tai tämä keskustelu päättyy tähän. Tämä keskustelu ei johda mihinkään niin kauan kun olen ainoa joka antaa keskustelulle jotain.
>>20753
Jos et tajunnut niin se keskustelu päättyi jo.
>>20754
Milloin se alkoi? En huomannut että olisit vielä edes osallistunut siihen.
>>20756
Loppui ennen kuin ehti alkaakaan :3
>>20749

ihmisillä on oikeus oman kehon koskemattomuuteen

rokottakoon itsensä sitten kun on muodostanut mielipiteen siitä kannattaako sellainen vai ei (eli joskus intissä tms)
Jaahas, tulikin jytky, joka muuttui lötköksi.
>>20744
no ei kyllä taatusti. naapurin mukulat voi kuolla kun sun mukulat saa jonkun kulkutaudin sun vegaani pirtelöistä.
>>20783
ja mun mukulat voi kuolla kun naapurin mukulat ajaa jollain mopolla niiden päälle. mopot kiellettävä. kielletäänkö oikeasti kaikki missä on pienikin riski, että joku kuolee?
Ihanko totta. Ei koskaan yhtään haise guggelis kun kalliossa kävelee toimiston ohi varsinkin jos eräs *köh* rastapää on. Välillä jopa kävelee sisään ja pyytää paukut…
2019 on piraattien vuosi!
olen aikoinani luonut tämän langan, ilmeeni kun se on vieläkin täällä

t. timanttivalonyymi
taidan äänestää taas piraattia tänä vuonna. oikeilla puolueilla ei ole ketään kiinnostavaa täällä päin
Muistakaa nyymit äänestää.


Forms
Delete
Report
Quick Reply