[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/pol/ - Politiikka

NSDAP
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Varmennus
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4, m4a, ogg, aac, webp,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 12662461986.png (32,3 KB, 160x160, 12662461986.png) ImgOps Google iqdb

 No.2042[Viimeisimmät 50 postausta]

Tässä langassa arvostamme Kaisa Rastimon työtä ja toimia lasten suojelemiseksi. Rastimo on suomalainen elokuvaohjaaja (Heinähattu ja Vilttitossu), Vihreiden kaupunginvaltuutettuna Espoossa ja Vihreiden tietoyhteiskuntatyöryhmän jäseneksi.

Rastimo on kerännyt netissä arvostusta asettamalla lasten oikeudet sanavapauden edelle verkossa. Lisäksi Rastimo on taistellut piratismia vastaan ja kehittämiään stereotyyppisia "piraatti" ja "nörtti" -hahmoja vastaan, jotka muistuttavat juuri sitä akkojen stereotypiaa nörttidataajasta.

http://web.me.com/kaisa.rastimo/www.kaisarastimo.fi/Blogi/Blogi.html
http://kaisarastimo.blogit.uusisuomi.fi/2008/12/16/vapauden-tahden-%E2%80%9Ckuole-huora-kuole/

 No.2050

Parhaat palat:

"piraatit olivatkin hyvin hentoja, honteloita, kaksikymppisiä poikasia, joista selvästi näki päältä, että tietokone on heille se tärkein asia elämässä. Järkytyksekseni huomasin, että tunsin äidillisiä tunteita piraatteja kohtaan, ja kärkevät kommenttini piratismista pehmenivät äidilliseksi valistukseksi piratismin vaaroista."

"Provosoiva blogini herätti kiihkeän keskustelun. Tavalliset isät ja äidit kiittelivät sitä, mutta tietotekniikan ammattilaiset ja harrastajat kansankielellä sanottuna nörtit teilasivat sen.

Heidän mielestään mikään asia, ei edes lasten oikeudet saa kävellä sananvapauden ylitse verkossa. Netissä julkaistavaa aineistoa ei saa sensuroida ennakkoon. Lasten oikeudet verkossa toteutuvat sillä, että lasten vanhemmat vahtivat koko ajan lapsen vieressä, mitä hän puuhaa netissä.

Olin ihmeissäni, mistä oikein on kysymys. Elokuvaohjaajana itselleni on aina ollut täysin luonnollista, että elokuvissa on ikärajat. En ole koskaan pitänyt elokuvieni ikärajoja sensuurina elokuviani kohtaan vaan arvostettavana toimenpiteenä lasten suojelemiseksi asioilta, joita he eivät pysty käsittelemään.

Mietitytti, mitä tämän kiihkeän sananvapauden puolustamisen takana on: aito ja kannatettava idealismi luoda internetin avulla demokratia diktatuureihin vai jokin itsekkäämpi syy. En voinut olla kallistumatta jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle, kun huomasin, että oma elokuvani Myrsky oli laitettu piraattilevitykseen vertais-verkostoihin."

"Olin järkyttynyt korkeasti koulutettujen matematiikkanerojen uskosta siihen, että raha kasvaa puussa. Koko vihreä puolue alkoi ällöttää minua. Harkitsin vakavasti loikkaamista toiseen puolueeseen"

Toim huom: Tämä olisi varmaan vihreille eduksi.


"Menin vertaisverkkosivustoille, jossa Myrskyä levitetään. Sivuilla oli mainoksia, jossa korostetun vähäpukeiset naiset tarjoavat miehille seuraa. Aivan kuin prostituutio olisi siirtynyt kadulta verkkoon. Osa naisista oli thai-tyttöjä. Miten he olivat sinne päätyneet? Toivottavasti se on vain mielikuvitukseni tuotetta, että köyhät aasialaiset perheet myyvät tyttöjään kaupattavaksi verkkoon musiikin ja leffojen sekaan?

Outo kokemus oli myös yrittää ladata oma elokuvansa vertais-verkkosivustolta. Se ei nimittäin onnistunut, koska en suostunut antamaan luottokorttitietojani sivuston ylläpitäjälle. Varmasti sinisilmäisiä on kuitenkin maailmassa niin paljon, että kaiken kaikkiaan pikkurikollisten on helpompi tienata leipänsä verkossa kuin ammattimaisten sisällöntuottajien."

"Tällä hetkellä operaattorit keräävät rahaa taskuihinsa välillisesti niin piratismilla, prostituutiolla ja kaikella mahdollisella laittomalla kaupalla; huumeista aseisiin ja ihmisiin. Se ei ole oikein. Palvelun tarjoajat pitää asettaa tästä vastuuseen, sillä he ovat osa rikollista toimintaa hyötyessään siitä taloudellisesti.

Äitinä olen myös huolestunut siitä, etteivät lasten oikeudet toteudu verkossa. Vaikka nörtit vastustaisivat, niin minä äitinä vaadin, että Pelastakaa lapset ry:n nettiturvallisuustyöohjelman artiklat pitää ottaa myös vihreiden tietoyhteiskuntaohjelman periaatteiksi: Lapsilla pitää olla verkossa oikeus elämään ja kehittymiseen, oikeus suojeluun vahingolliselta aineistolta, väkivallalta ja seksuaaliselta hyväksikäytöltä."

 No.2053

Rastimo on blogissaan todennut tutustuneensa useisiin "nörtteihin" in the process. Siltä osin toivo elää senkin suhteen että asiassa päästään vielä joskus oikeaankin dialogiin - siis sellaiseen vuoropuheluun jossa molemmat osapuolet sekä tuntevat aiheen että pystyvät keskustelemaan siitä kiihkottomasti.

 No.2054

File: 126624741097.jpg (17,21 KB, 240x328, 126624741097.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Kasvi joutui taas kerran blogissaan lepyttelemään vihreiden akkojen möläytyksiä: http://www.kasvi.org/index.php?9150

Kuitenkin yhtä Kasvia kohden vihreissä on aina muutama Heli Järvinen ja Kaisa Rastimo. Onko vihreiden ongelma se että siellä on liikaa akkoja vai liikaa tyhmiä akkoja?

Vihreät näyttää olevan erilaisten artistien ja sisällöntuottajien suosiossa ja ajanut heidän etuaan. Mm. nykyinen puheenjohtajahan on sanoittaja ja halunnut kulttuurista Suomelle vientituotetta. Kävelevätkö artistien oikeudet kuluttajien ja kansalaisten yli?

 No.2055

>>2050

"piraatit olivatkin hyvin hentoja, honteloita, kaksikymppisiä poikasia, joista selvästi näki päältä, että tietokone on heille se tärkein asia elämässä."

Kuvalautalaisten nyt ainakin luulisi ymmärtävän että ikävissäkin stereotypioissa on joskus totta ainakin se toinen puoli :)

 No.2056

>>2054

Oletko kenties se sama heppu joka toisaalla ehdotti äänioikeuden rajaamista vain karvaisemmalle sukupuolelle?

 No.2057

File: 126624808752.jpg (70,71 KB, 533x594, 126624808752.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Menin vertaisverkkosivustoille, jossa Myrskyä levitetään. Sivuilla oli mainoksia, jossa korostetun vähäpukeiset naiset tarjoavat miehille seuraa. Aivan kuin prostituutio olisi siirtynyt kadulta verkkoon. Osa naisista oli thai-tyttöjä. Miten he olivat sinne päätyneet? Toivottavasti se on vain mielikuvitukseni tuotetta, että köyhät aasialaiset perheet myyvät tyttöjään kaupattavaksi verkkoon musiikin ja leffojen sekaan?

 No.2058

>>2056
Jostain syystä juuri poliitikkonaiset aiheuttavat tietynlaista myötähäpeää/ragetusta. Listan kärjessä on Heidi Hautalan moraalisäteily, Eija-Riitta Korhola taistelullaan tuulimyllyjä vastaan, Maria "korruptio" Tiura, ja Päivi Lipponen, joka on yksinkertaisesti tyhmä. En osaa ihmeellisesti vihata Astrid Thorsia, Paula Lehtomäkeä tai Tanja Karpela/Saarela/Karpela, koska he ovat juuri sitä mitä heidän äänestäjänsä ovat halunneet. Naiset ovat pilanneet maailman.

 No.2074


 No.2083

File: 126625829993.jpg (50,58 KB, 539x568, 126625829993.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.2084

>>2054
Naiset näkevät asiat miten näkevät, ovat tottuneet olemaan oikeassa ja saamaan tahtonsa läpi. Varsinkin nämä vähänkään vallan kahvaan päässeet.

 No.2087

Ossi Mäntylahti:
Vihreitten Rastimo: teleoperaattorit mukana rikoksissa – perää vastuuta sisällöstä

Vast’ikään vihreän liiton tietoyhteiskuntatyöryhmään nimitetty kaupunginvaltuutettu Kaisa Rastimo lataa blogikirjoituksessaan täyslaidallisen nörttejä ja teleoperaattoreita kohtaan. Rastimon mukaan teleoperaattorit keräävät rahaa taskuihinsa hyötymällä piratismista, prostituutiosta sekä laittomasta aseiden, ihmisten ja huumeiden kaupasta. Hän vaatiikin palveluntarjoajia vastuuseen osallistumisesta rikolliseen toimintaan.

http://blogit.tietokone.fi/ossi/2010/02/vihreitten-rastimo-teleoperaattorit-mukana-rikoksissa-peraa-vastuuta-sisallosta/

 No.2093

>>2042
Jee, lisää todellisuudesta irtautuneita feminatsipoliitikkoja. Nämä ovat kyllä loputon luonnonvara.

"Ajatelkaa Lapsia" -kortti nyt on jo aika wanha. Muutenkin ihan häiriintynyttä settiä suoltaa. Tuo juttu "nörteistä" oli kyllä jo kaiken huippu; eipä ennen nörtit olekaan edustaneet kaikea pahaa maailmassa. Noh, kai tätäkin kaltaisensa hysteeriset keski-ikäiset naiset äänestävät. Ja tottakai äänestävät kun laskemmoivasti heitetään kehiin ne perinteiset feminatsipopulistiset sloganit: lapsiporno, huumeet, prostituutio, jne.

 No.2113

>>2084
Tämä

Lisäksi
"Tyypillistä vihreyttä, hillitön maailmanparannus käynnissä ja vielä nollakompetenssilla. Harhainen kuvitelma kaikkivoipaisuudesta, kun muita halutaan pakottaa omaan tyhmään illuusioon."

 No.2115

File: 126630049011.jpg (71,2 KB, 500x500, 126630049011.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Outo kokemus oli myös yrittää ladata oma elokuvansa vertais-verkkosivustolta. Se ei nimittäin onnistunut, koska en suostunut antamaan luottokorttitietojani sivuston ylläpitäjälle. Varmasti sinisilmäisiä on kuitenkin maailmassa niin paljon, että kaiken kaikkiaan pikkurikollisten on helpompi tienata leipänsä verkossa kuin ammattimaisten sisällöntuottajien.

Mikähän sivusto tämä oli? En ole ennen nähnyt piraattisivustoa joka haluaisi muuta kuin rekisteröinnin. >>2083 Kuva liittyy?

>Kasvi joutui taas kerran blogissaan lepyttelemään vihreiden akkojen möläytyksiä...
>Kuitenkin yhtä Kasvia kohden vihreissä on aina muutama Heli Järvinen ja Kaisa Rastimo.

Niinpä. Braxin sähköisen äänestyssotkun jälkeen päätin etten enää voi äänestää Kasvia koska samalla äänestän kädetöntä akkalaumaa. En usko että Kasvi onnistuu koskaan nostamaan statustaan Vihreissä niin että pääsisi maailmanparantajien paikkalistalla edelle edes verkkoasioista päätettäessä.

 No.2122

File: 126630591170.png (3,17 KB, 80x80, 126630591170.png) ImgOps Google iqdb


 No.2129

>"Muistan, kuinka minua aikoinaan nauratti paljon, kun sattumalta huomasin googlen muistista, miten 7-vuotias tyttäreni ja hänen ystävänsä olivat hakeneet googlesta tietoa hakusanalla “pojan pippeli”. Sitten havaitsin tietokoneen välimuistista, että lasten viaton haku oli johtanut heidät kovaa pornoa sisältäville nettisivustoille. Silloin minua nauratti huomattavasti vähemmän."

Minkälainen vanhempi laskee 7v lapsen ilman valvontaa Internettiin? Tällainen vanhempi ei ansaitse lapsia je ne tulisi huostaanottaa välittömästi!

 No.2130

>>2129
samaa mieltä.

 No.2132

>>2129
"Lastensuojelu tekee rikosilmoituksen, mikäli on aihetta epäillä huoltajien kykyä arvioida lapsen etua."

Tässä on perusteltu epäilys että Kaisa Rastimo ei ole kykenevä arvioimaan lastensa etua kun on laskenut 7v:n pornosurffailemaan yksin ilman suodattimia ja valvontaa. Kenelle ilmoitan Kaisa Rastimosta jotta sen kersat saadaan turvaan ja otettua huostaan?

 No.2133


 No.2146

Ärsyttäviä idiootteja nämä "huolestuneet äidit".
Internettiä ei suunniteltu nykyisen kaltaiseksi järjestelmäksi jossa seitsen vuotiaat saisivat pyöriä vapaasti. Tai siis suunniteltiin mutta kun suunnitelma oli että verkko perustuu informaation/datan vaihtoon. Mikä politikoilta ja muilta asiaan perehtymättömiltä puuttuu on ymmärrys että jos joku informaatio väylä on kaikille vapaa silloin se tulee tod.näk. sisältämään myös materiaalia joka ei sovellu lapsille. Kun taas internet tavallisen ihmisen käytössäkin perustuu sen vapauteen on meillä käsissämme ongelma. Lapsilla tulisi olla oikeus käyttää internettiä, kyllä, mutta ei ilman valvontaa. Ainoa helpposti kustannettava tapa valvoa lasten verkkotoimia on että vanhempi kotona ja opettaja koulussa valvoo sitä missä lapsi liikkuu ja mitä siellä tekee. Koko keskustelu johtuu mielestäni nykyvanhempien laiskuudesta mitä tulee lasten kasvatukseen. Internet halutaan nähdä sijaisvanhempana mutta se ei ole nykyisellään siihen sopiva, joten sitä tulee muuttaa, koska eihän sitä kukaan jaksa enään lapsiaan itse kasvattaa.

 No.2152

>>2146
Kaisalla on mennyt ylisuoriutuminen vähän yli ja hän haluaa olla MAAILMAN PARAS ÄITI kaikille maailman ihmisille. Ja kun äiti päättää jotain niin kaikki tottelevat ja ongelmat ratkeavat. Nörtitkin herättivät hänessä "äidillisiä vaistoja" (lainaus toisesta Kaisan blogikirjoituksesta, en nyt jaksa kaivaa linkkiä). Raukka vain yrittää liikaa ja on auttamattoman pahasti ajastaan jäljessä.

 No.2163


 No.2164

>>2163
Oho, ei uhkailua kyttäjutulla?

 No.2181


 No.2209

File: 126634626814.png (2,93 KB, 80x80, 126634626814.png) ImgOps Google iqdb

Nyt vittu oikeesti. Sain eteeni Kaisan viestin:

"Lopetin kommentointi mahdollisuuden blogiini. Olen pitänyt keskustelua avoimena ja sensuroimatttomana siksi, että saisin todistuskappaleen, siitä mitä tapahtuu, kun antaa kaikkien kukkien kukkia, tietoyhteiskuntatyöryhmän keskusteluja varten nettisensuurista ja sananvapaudesta. Täytyy sanoa, että hämmentävää luettavaa. Varsinkin se 'Kaisa Rastimon seuraava lapsipornovideo...'
Jos en olisi niin tottunut julkisuuteen ja olisin ollut herkemmässä tilassa, masentunut tms. tuollainen kunnianloukkaus olisi kyllä järkyttänyt tosi paljon. Laittoi kyllä miettimään, miten julkisuuteen tottumattomat, tavalliset ihmiset kokevat nettikiusaamisen."


Nyt te saatanan väyryset kevennätte otteen kyrvästänne ja FUNDEERAATTE. Mietitte, mitä vittua oikeasti tapahtuu kun tällaiset ihmiset pyrkivät ja pääsevät valtaan. He käyvät ihan vitun varmasti anarkististen sivustojen, kuten kuvalaudan kimppuun. Eiköhän se ole jo nähty, että vihreät pelaa yhden miehen varassa nörttisektorilla henkilöllä, joka on ihan helvetin pahassa puolueensisäisessä paitsiossa oikeasti tärkeissä perusoikeusasioissa. Näyttää siltä, että Homma^^^ menee ihan oikeasti totaalisen päin persettä mikäli piraatit eivät saa tarpeeksi kannatusta ensi vaaleissa. Mutta jatkakaa toki virheiden ja muiden ulkokultaisten sanahelinöiden äänestämistä, jos on esim. "ihan okei" että täältä blokataan seuraavaksi yhteydet "shokeeraaville" imageboardeille.

Haistakaa vittu, t. pira-hiiri

 No.2210

Ehkä Kasvi liittyy PP:hen kun PP saa todistettavasti edes 1 ehdokkaansa kansanedustajaksi.

 No.2211

>>2210

Tuskin herralla on liian kova kiire huristella taksilla.

 No.2212

>>2209
Kaisa Rastimo voisi sensuroida itsensä internetistä.

 No.2214

Niinpä.. onhan tuolla Kasvilla kokemusta jo tuosta puolueesta toiseen loikkaamisesta. Että en ihmettelisi jos hyppäisi toiseen paremman leivän toivossa jatkossakaan

 No.2216

>>2210

Sen tietää vasta vaalien jälkeen, ja sitten on myöhäistä.

 No.2219

"Ajatusrikolliset on kuvaus kahden
nuoren miehen elämästä ja
ajatusmaailmasta. Timo ja Tapsa ovat
piraatteja; heille se merkitsee
vallitsevan arvomaailman
kyseenalaistamista ja pyrkimystä
aidompaan ja rehellisempään
elämäntapaan. Pojat katsovat
todellisuutta omista lähtökohdistaan
käsin, mutta ympäristölle he edustavat
usein käsittämätöntä ja vierasta
alakulttuuria."

http://www.elokuvakontakti.fi/ohjaajat/a
jatusrikolliset.htm

 No.2222

>>2214
eikö Kasvi 'hypännyt' Nuorsuomalaisista sitten puolue oli jo kuollut?

 No.2238

File: 126639416545.png (2,93 KB, 80x80, 126639416545.png) ImgOps Google iqdb

>>2209 jatkoa
http://www.torrentdownloads.net/search/?new=1&s_cat=0&search=Myrsky+elokuvan+ohjaajalta+uusi+lapsipornovideo
"Minä koen tämän kunnianloukkaukseksi. Myös kaikki työkaverini olivat siitä tänään tosi järkyttyneitä. Siinähän mainostetaan, että minun ohjaamaani uutta lapsipornovideota. Eli kyseessä on minuun kohdistunut valheellinen väite.
Jos netti olisi täysin vapaa, minua olisi vielä helpompi järkyttää sillä, että linkin takana löytyisi oikea lapsipornovideo. Mielenterveyttäni voisi vahingoittaa myös sillä, että linkin takana löytyisi manipoloitu kuva lapsestani, joka olisi laitettu esim. roikkumaan hirsipuuhun. Ja kiusanteon tekijää ei voisi jäljittää, mikä houkuttelee uusiin kiusauksiin.
Kaikkea tätä 'kivaa lähimmäiselle' on mahdollista toteuttaa tulevaisuudessa, jos internet on täysin vapaa. Tätäkö vihreät oikeasti haluavat?"


Nauraisin, jos tilanne ei olisi oikeasti vakava. Perinteisten puolueiden sisällä on suuria nykymuotoisen vapaan internetin vastaisia voimia. Muistakaa äänestää ensi vaaleissa oikein. Tai muistakaa edes äänestää.

 No.2241


 No.2242

>Kaisa Rastimon arvostuslanka
>Rastimon
>rauskimon

 No.2248

>>2238
Ei hän ole siis edes lukenut kaikkia bloginsa kommentteja, kun päähän ei vaan mahdu että siihen urliin voi kirjoittaa mitä tahansa. Todella, todella huolestuttavaa.

 No.2269

http://web.me.com/kaisa.rastimo/www.kaisarastimo.fi/Blogi/Merkinn%C3%A4t/2010/2/16_KAISA_RASTIMON_NIME%C3%84_K%C3%84YTETTY_V%C3%84%C3%84RIN.html

Kuinka tuonne voi kommentoida? En millään löydä mistään hänen teksteistään mahdollisuutta kommentoida - vai onko hän lukinnut kaikki kommenteilta?

 No.2271

>>2269
Kommentointimahdollisuus poistettu, kaikki eivät osanneetkaan arvostaa Kaisan ylivertaisia argumentteja.

 No.2272

>>2269
Lukossa on

 No.2278

File: 126642767810.png (443,11 KB, 1345x616, 126642767810.png) ImgOps Google iqdb

"Niin metsä vastaa kuin..."

 No.2279

>>2278
Hienosti trollattu

 No.2280

File: 126642814928.jpg (81,3 KB, 319x399, 126642814928.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.2282

>>2279
En edes trollannut. Itken katkeria kyyneleitä vieläkin kun vain ajattelenkin hänen tekstejään.

Jos hän vastaa, onko kyttä juttu jos julkaisen hänen vastauksensa täällä? Vaikuttaa meinaan melko liipaisinherkältä rikosilmoitusten suhteen tämä rouvasnainen, ja joku nettisupersankari oletettavasti postaa hänelle linkin tähän lankaan. Rikkooko toisen sähköpostiviestin julkaiseminen yksityisyydensuojaa tms? Täytynee selailla finlexiä vähän, koska en halua että käy niin kuin Ruususelle ryttyilleille.

 No.2283

>>2282
Nimet jos jätät pois niin tuskinpa on. Varmuuden vuoksi voit ottaa lainauksia mehukkaimmista paloista, niiden julkaiseminen nyt ainakin pitäisi olla laillista.

 No.2284

>>2283
Niin ja lukeeko joku jonne muka /pol/?

 No.2285

>>2283
Jos on kuitenkin ilmeistä kenestä on kyse? Noh, tuskinpa hän kuitenkaan vastaa - julkinen anteeksipyyntö blogissa olisi kyllä mehukasta.

 No.2286

>>2282
Ei pitäisi olla laitonta.

 No.2287

>>2285
Teet sitten uuden langan missä puhut vaika spurde spärdöstä otsikossa. Näin niitä porsaanreikiä hyväksikäytetään.

 No.2289

>>2282
Ei pitäisi olla laitonta, kirjeenvaihtoakin saa julkaista julkisuuteen kunhan olet vastaanottanut kirjeet tjsp, joku tarkemmin asian tietävä voisi jotain valaisevaa sanoa.

 No.2291

Tai sit otat screenshotin ja tunget sen tonne kaisarastimo.infon ilmiantosähköpostiin.

 No.2424

ee ole vastannut vielä

todella loukkaavaa

 No.2495

>>2424

Osuit niin suoraan sydämeen että siellä viillellään nyt ranteita.

 No.2672

File: 126674485236.jpg (150,38 KB, 607x945, 126674485236.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Löysin rastimosta hiukan edustavamman kuvan

 No.3105

On ignoorannut minut kokonaan

 No.3110

Yllättyneitä olivat:

 No.3250

Noni, kuka tunnustaa ghostbumpin?

 No.3255

>>3250
Not me.
Wait, what?

 No.3258

>>3250

Se olin minä. Vastatoimena noille vitun panun ghostbumbauksille.

 No.3300

>>3258
Ihanaa peppukipuahh... *lääähh...*

 No.3315

>>3300

Ei sinä.

 No.3319

>>2146
totta. nettiä voisi verrata kaupunkiin. on paikkoja, joissa lapset voivat viettää aikaa ja sitten on sellaisia paikkoja joihin ei edes halua mennä. ei kai kukaan yritä tehdä kaupungeista puuhamaita lapsille.

terveisin huolestunut isä.

 No.3343

Sinänsä ei ole yllättävää, että piraattiaate nostaa päätään juuri vihreiden riveissä: molemmathan vetävät puoleensa näennäisen oikeudenmukaiselta kalskahtavista aatteista yhteisöllisyyttä etsiviä reppanoita.

 No.3374

>>3319
Jep, kielletään kaikki baarit ja juottolat koska niihin eksyy toisinaan myös alaikäisiä. Kielletään myös Kaisa Rastimon elokuvat. Ajatelkaa lapsia!

 No.3505


 No.3739

File: 126774193123.jpg (20,12 KB, 241x354, 126774193123.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Moi, tulin huutelemaan tähän lankaan kaikille nettinörteille, jotka vastustavat Rastimoa. Olette varkaita! Tulin lisäksi täyttämään palstan aiheeseen täysin liittymättömällä tiedolla.

Metsäkauris kuuluu märehtijöihin. Päivän aikana se voi käydä laiduntamassa jopa runsaat kymmenkunta kertaa, sillä pienenä eläimenä sen suhteellinen energiantarve on suuri. Ravintonaan se suosii energiapitoisia, helposti sulavia kasvikunnan tuotteita. Kesällä metsäkauris syö heinä- ja ruohokasveja. Myös marjat sekä sienet kelpaavat ravinnoksi. Joillain seuduilla metsäkauriin ruokalistalle voi kertyä vuoden aikana jopa 1000 kasvilajia. Talvisin metsäkauriit joutuvat turvautumaan varpuihin, puiden ja pensaiden oksiin ja versoihin. Runsaslumisina talvina laji selviytyy hyvin pitkälle lisäruokinnan ansioista.

 No.5018

Mä tunnen sen jo kasvavan, kiihkon sisälläin.
Uuden provon toteutan, teen sen netissäin.
Joukkoo nuorten varkaiden solvaan aina vaan.
Myrsky-leffani parhaiten opit tuntemaan.
Rasti-mon!
Osakseni saan, suurta ragee aina vaan.
Rasti-mon!
Oot mun netissäin aivan liikaa ystäväin.
Rasti-mon!
Osakseni saan, kun uskaltaa,
paljon sossu-rahaa vaan.
Täti nörttei opettaa,
Rasti-mon!
Osakseni saan ragee vaan,
Rasti-mon!

 No.5019

Ehkä tulevaisuudessa lauta on vaikuttava poliittinen elin.

 No.5020

File: 126952018535.jpg (69,75 KB, 407x405, 126952018535.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

TL: peppukipuiset, hyvin hennot, hontelot, kaksikymppiset poikaset, joista selvästi näkee päältä, että tietokone on heille se tärkein asia elämässä itkevät kun joku sanoi jotain pahaa nörteistä.

Jos sitä ei olisi sanottu, niin teksti olisi jätetty omaan arvoonsa.

 No.5036

File: 126953475784.jpg (36,7 KB, 466x366, 126953475784.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.5049

Tyhmä akka. Sopii täydellisesti Vihreiden jäseneksi.

 No.5055

>>5020
Sen ohella nousi paljon pahempiakin piirteitä rouva OLEN PARAS ÄITI EVAR!!!111:sta, Rastimo on ajatelkaa lapsia natsi

 No.5073

>>5036
Ovatko nuo näitä spudroa floodaavia teekkareita?

 No.5074

>>5020
Olet väärässä.

 No.6779

kuka tämänkin piilopumppasi?

 No.6794

Rastimo menee ensi vaaleissa eduskuntaan ihan varmasti.

 No.8602

>>6794
Ei mene, koska ei päässyt vihreiden sisäisessä äänestyksessä ehdolle. Assion miscomplished.

 No.8608

urhea vahtikoirani Barbie

 No.8618

File: 127365218117.jpg (56,52 KB, 555x552, 127365218117.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

MILF. Varsinkin jos tissit ei kauheasti roiku.

 No.8668

File: 127367300389.jpg (4,18 KB, 121x125, 127367300389.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.10676

Bumb for great justice!

 No.12123

Yllätyspelastus sivulta 7!

 No.12142

ei oo enää paljoo uskaltanu plokiin kirjotella

 No.12177

>>12142
Ihmekkös tuo tämälläisen paskamyrskyn jälkeen.

 No.12183

bumpatkaa ja sagettakaa kunnes tämä lanka katoaa.

 No.12194

>>12183

Mutta tahtoisin vain vähän Rastimoa ;_;

 No.12202

>>12194
Kaisa antaa kaikille sitten kun tämä lanka katoaa.

 No.12592

Kaisabump

 No.12593

>>12592

nostaa neljä ja puoli kuukautta vanhan langan etusivulle

 No.12642

Analyysia:
Kaisa on syvästi pahastunut siitä, että nörtit eivät millään tahdo ymmärtää, että koska hän on nais-kansanedustaja, se tekee hänestä automaattisesti auktoriteetin kaikilla elämän osa-alueilla, jotka sattuvat tarvitsemaan moraalista hienosäätöä.

Ratkaisu:
henkilökohtaisuuksiin menevä ala-aste-tason naljailu: "nörtit on ihan tyhmiä, ne haisee ja niillä on liian lyhyet lahkeet, eikä ne tee muuta kun on vaan koneella koko ajan!"

 No.12650

>>12642

analysoi kaisa rastimon mielipiteitä ja vetää niistä johtopäätöksiä

 No.12693

sagea paskalle langalle.

 No.12713

File: 127792498577.jpg (11,43 KB, 148x187, 127792498577.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Minussa nyrjähti jokin kun luin tuon, 4 kuukautta myöhässä.

 No.12714

Onhan Rastimo trolli, onhan?

 No.12772

>>12714

Ilmeisesti on jo haastanut kunnianloukkauksesta oikeuteen joitakin blogikommentoijia.

 No.13737

>>2672
Tuohan on paljon rumempi kuin mitä langan aloituksessa käytetty... Thumbnailina OK, zoomattuna kauhea.

 No.15868

Mitä kuningattarellemme kuuluu ;_;

 No.15892

>>12650
Paras rastimointi oli blogikommenteissa heitetty hänen miehensä keksimä "Nussikaa toisianne vertaisverkoissanne".

 No.15968

>hänen miehensä

Eikö se olekaan lepso? :O

sage

 No.17105

http://usvi.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/03/vihreiden-rastimo-kay-kimppuuni-poliisivoimin/

hahaha, varsinainen pelle tuo nainen! -1 vihreiden äänestäjiä, go piraatipuolue!

 No.17106

File: 128082893715.png (3,79 KB, 454x348, 128082893715.png) ImgOps Google iqdb

>>17105
>[piraattipuolue] hyvin hentoja, honteloita, kaksikymppisiä poikasia, joista selvästi näki päältä, että tietokone on heille se tärkein asia elämässä

hahahahahaha
tuohan pitää paikkansa.

 No.17107

Itsehän en pidä vihreitä juuri minään, mutta koska piraattipuolue on pahin syöpä mikä tässä maassa on ikinä puolueeksi asti päässyt, pitää Rastimoa tukea. Gogo!

 No.17108

File: 128082903851.jpg (42,69 KB, 400x400, 128082903851.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

> "piraatit olivatkin hyvin hentoja, honteloita, kaksikymppisiä poikasia, joista selvästi näki päältä, että tietokone on heille se tärkein asia elämässä. "

 No.17112

>>2238

Kunnianloukkaussyyte... tästä. OMGPLZLOL

Kaisa Rastimon kontekstiymmärtämys, tilannetaju ja naisen logiikka.

Huom! Nauran vaikka tilanne onkin vakava.

 No.17113

Haluan vain postata eeppiseen lankaan!
Haista paska lespoon poliisi, t. kikki hiiri.

 No.17115

File: 128083218862.jpg (106,57 KB, 768x1024, 128083218862.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17106
Juu, tosi hentoja. Kuva liittyy.

 No.17118

File: 128083246017.jpg (41,31 KB, 526x472, 128083246017.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>Nettipiratismi tuli mieleen, kun oma leffa joutui sen kohteeksi. Ennen Myrskyn ensi-iltaa elokuussa tuli vastaani netissä keskustelupalstalla yllättäen pari viestiä, jossa kirjoittaja sanoi, ettei mene katsomaan Myrskyä teatteriin vaan lataa sen netistä.

>Soitin asiasta rikospoliisille. Hän sanoi, ettei rikosilmoitusta voi tälläisten viestien perusteella. Pitää olla todisteita siitä, että leffa on oikeasti ladattavissa netissä.

>Elokuvaohjaajan koulutuksella en osaa etsiä enkä ladata leffoja netistä. Löysin lopulta poliisin avustamana asiantuntijan, joka päivän ajan etsi Myrskyä netistä. Ei onneksi löytänyt.

 No.17119

>>17118
>ei onneksi löytänyt
=ketään ei kiinnosta tuollainen paska

 No.17122

Rastimo olettaa, että Suomessa olisi yksikin tarpeeksi motivoitunut henkilö uppimaan torrentin Myrskystä.

Kysyntää lataamaan taatusti olisi... ainoastaan näiden Rastimon perseilyjen takia. Kiinnostaa nimittäin itseänikin millaista sontaa suhteellisuudentajua täydellisesti omaamaton ihminen on ohjannut filmille. Sen on pakko jotenkin näkyä myös tuotannossa. Kiinnostus aiheeseen on eräänlaista masokismia.

 No.17125

>>17122
https://thepiratebay.org/
Ja hakusanan jokainen joutuu arvaamaan itse, sillä väärien hakusanojen kertomisesta näköjään joutuu ainakin kuulusteluihin.

 No.17126

>>17125

ja sieltähän se löytyi

 No.17131

Jep, jos nyt oikeasti halutaan, että internet pysyy vapaana, äänestäkää piraatteja.

 No.17133

Tuo nainen on kaikkea mitä vihaan.

 No.17134

>>17133
tykkäät miehistä?

 No.17135

>>17134

Olen biseksuaali, mikä ei kyllä liity tähän. Tuon naisen ajatusmaailma on päin helvettiä.

 No.17138

> Tuon naisen ajatusmaailma on päin helvettiä.
Ja yllätys yllätys, vihreiden kannattaja.

 No.17147


 No.17148

>>17133
Sinulla taitaa olla aika pieni kikkeli?

 No.17154

>>17148

Jos tuo "nainen" on vetovoimainen niin...
no, fetissinsä kullakin. Mikäpä minä olen sinua tuomitsemaan.

 No.17155

>>17148

Niin tai sitten se kyrpä ilmestyy otsalle kun lukee Raastimon tekstejä.

 No.17165

>>17118
Ei helvetti, ei ainoastaan ole niin tyhmä ihminen että tuohon ei itse kykene, vaan myös haaskaa muiden aikaa ja rahaa tuollaiseen.

 No.17172

Sitten toisen maailmansodan, olemme juuri tehneet niin, kuin Hitler ei halunnut. Katsokaa nyt mitä saimme lopuksi?!?! Miljoonat ei-valkoiset fanaatikot saastuttavat maamme ja lopuksi kaatavat heitä hyysänneet poliitikot väkivallalla. Sitten he pyyhkivät valkoisen rodun pois tältä pallolta. Lisäksi tämä Natsien käyttämä rotuoppi on alunperin syntynyt Ruostissa, josta sattumalta tuli se saatanan neekeritä hyssäävä Torsti. Tämä todistaa (MYÖS NATSIEN OPIN MUKAAN!) että naiset EIVÄT SOVI hoittamaan poliittisia asioita. Lopputuloksena saamme vain kansalaisia halveksivia ja kiduttavia poliitikkoja, jotka toimivat kuin natsit tekevät ja kiistävät sen.
Keskittysi eukko koko kansan hyvin vointiin eikä teinipoikien kiusaamiseen.
Vittu kuvalautalaisetkin on teoriassa viisaampia kuin tuo lehmä
NAINEN! TAKAISIN KEITTIÖÖN!!! SE ON TÄYSI FAKTA, KOSKA SINNE SÄ KUULUT

 No.17174

>>17154
Niinpä, koska olet homppeli. Kyllähän tuota milffiä painaisi ns. "ihan vitusti".

 No.17175

File: 128086394343.jpg (108,61 KB, 900x544, 128086394343.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17174
>Niinpä, koska olet homppeli. Kyllähän tuota milffiä painaisi ns. "ihan vitusti"
>Kyllähän tuota milffiä painaisi ns. "ihan vitusti"
>milffiä

<--- TUO

(Varoitus: mitä olet nähnyt, et voi epänähdä)

 No.17182

Pitää käyttää nyt erittäin varovaista kieltä, koska poliisivaltio.

Eräässä aiemmassa viestissä mainittu linkki johtaa huijaussivustolle, joka toimii niin, että sivusto on löytävinään torrentin jokaiselle kävijän syöttämälle hakusanalle. Koska linkki on olemassa, voimme päätellä, että joku on hakenut kyseisellä hakusanalla torrenttia sivustolta.

Miettiessämme sitä, kuka sairas yksilö olisi voinut yrittää hakea lapsipornoa internetistä (johon hakusanat selvästi viittaavat), voimme eniten epäillä esimerkiksi tämän linkin ensimmäisenä maininneita ihmisiä.

En voi implikoida mitään, mutta vetäkää omat johtopäätöksenne. Joka tapauksessa tuollaisia asioita netistä hakevalla on tuskin kaikkia kenguruita ullakolla, niin sanotusti.

Minusta myös erään aiemman siteerauksen kuvitelmat lapsia koskevista kuvamanipulaatioista ovat hirvittäviä. Kenelle tulisi tuollaisia mieleenkään? Olen eräiden henkilöiden demonisoimia nörttejä, mutta en ole vuosikymmenien nettiselailuni aikana ikinä hakenut lapsipornoa internetistä tai kirjoittanut internettiin kuvitelmia siitä, miten alaikäisiin lähisukulaisiini voitaisiin kohdistaa henkistä väkivaltaa ja rikoksia. Kauheaa ja tuomittavaa, sanon minä.

 No.17183

>>17182
"Eräässä aiemmassa viestissä mainittu linkki johtaa huijaussivustolle, joka toimii niin, että sivusto on löytävinään torrentin jokaiselle kävijän syöttämälle hakusanalle. Koska linkki on olemassa, voimme päätellä, että joku on hakenut kyseisellä hakusanalla torrenttia sivustolta."

Et ymmärrä. Linkillä vain osoitettiin että netissä on tuollaisia huijaussivustoja joilla "löytää" mitä tahansa. Sieltä ei ole tarvinut kenenkään hakea yhtään mitään etukäteen. Jos muutat linkin nimeä, se "löytää" sen mitä siihen laitat.

http://www.torrentdownloads.net/search/?new=1&s_cat=0&search=Kirjoita+tahan+hakusi

Kun muutin linkkiin tuon kirjoita tahan hakusi, ja klikkaat linkkiä, se automaattisesti muuttaa sinne tuloksien nimeksi sen saman. Ilman että kukaan olisi etukäteen sieltä mitään hakenut.

 No.17188

>>17183
Siis ymmärrän. Mielestäni on vain nurinkurista, jos eräs teknologisesti vajaaksi todettu ihminen, joka ei siten itse tajua tämän sivun olevan kaiken "löytävä" huijaus, on joko on hakenut noilla sanoilla itse jotain tai levittelee ympäriinsä linkkiä sivulta, jossa tämän perspektiivistä (luulee sivustoa ja tätä hakusanaa aidoiksi) voisi ihan oikeasti olla jotain kyseenalaista materiaalia.

 No.17197

File: 128086985448.jpg (14,89 KB, 350x263, 128086985448.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17188
Laittaa kyllä ajattelemaan että mitähän sieltä on yritetty hakea. Kiva kun ei voi puhua suoraan koska vähemmästäkin kyttäjuttu. Sanotaanko että moni lastensuojeluhysteerikko on kulissiensa takana pervertikko, se Ruotsin poliisijohtajakin oli tekopyhä sellainen. Sitten vuosikymmeniä raiskattuaan selvisi että wtf.

 No.17198

>>17182
>Koska linkki on olemassa, voimme päätellä, että joku on hakenut kyseisellä hakusanalla torrenttia sivustolta.

http://www.torrentdownloads.net/search/?new=1&s_cat=0&search=anomuumi+nussii+kissaa

Tai vaihtoehtoisesti kirjoittanut linkin suoraan URL-riviin, suorittamatta "hakua" search-kenttää täyttämällä tai klikkaamalla itse luomaansa linkkiä. Tämä on suositeltavaa, jos kyseessä on hunajakattila.

http://www.imagefap.com/gallery/search=lolita

http://search.fbi.gov/search?q=child+porno+made+by+Kaisa+Rastimo&btnG=Search&site=my_collection&submit22.y=0&output=xml_no_dtd&submit22.x=0&client=my_
collection&proxystylesheet=my_collection&oe=UTF-8

 No.17201

Mitäs tästä linkistä voidaan päätellä? http://pedophilize.com

Aika rajua kamaa on haettu, imo. Vankilaan joutaisivat hakijat.

 No.17203

>>17197
>moni lastensuojeluhysteerikko on kulissiensa takana pervertikko, se Ruotsin poliisijohtajakin oli tekopyhä sellainen
Virossakin lastensuojelupoliitikko oli pedofiili. Googlaa vaikka uutinen tästä.
Tämä kaikki on osa CIA:n pedofiilikontrolliskeemaa ja strategiaa jolla vallanpitäjiksi autetaan nimenomaan pedofiileja joita voidaan kiristää ja vallanpitäjiksi aikoville tajotaan nimenomaan lapsia raiskattaviksi. CIA:n psykologit ovat jopa kehittänyt tähän edesauttavia skenaarioita ja leikkejä joita voidaan opettaa lapsille jotta pedofiilit tulisivat ärsytetyiksi ja raiskaisivat nämä.

 No.17204

>>17197
Valitettavan totta kyllä. Ihan oikeita hyväksikäyttötapauksia nähneenä täytyy sanoa, että tällainen Rastimoslaktivismi on hyvin kaukana hyväksikäytetyn lapsen arjesta. Eihän se mitään haittaa että lapsille ja nuorille ei tarjota riittävästi psykiatrisia palveluita ja että lapsipornoa valmistavia tahoja ei pyritä tuhoamaan kansainvälisellä yhtiestyöllä, käytetään mieluummin miljoona euroa verorahoja toimimattomaan nettisensuuriin ja kannustetaan nuorten lasten vanhempia haukkumaan piraatteja pedofiileiksi netissä esim. lastensa elämässä olemisen sijaan.

Tässä maailmassa kaikki "välittävät lapsista", mutta hyvin harva välittää lapsista.

 No.17218

File: 128088130364.png (89,86 KB, 500x500, 128088130364.png) ImgOps Google iqdb


 No.17241

>>17112
On kyttäjuttu syntyä Suomeen.

 No.17242

>>17241
Ettet nyt vaan tarkoittanut Myanmaria, Kiinaa tai vaikka Kolumbiaa?

 No.17249

>>17242
Ihania maita kaikki tyynni, Suomi kuuluu samaan sarjaan minun mielestäni. Niin myös Usa, Ruotsi, Saksa, P-Korea, Norja ja Australia.

 No.17250

>>17249
Iran, Pakistan jne unohtui. Näitä maita yhdistää surkeat yksilönvapaudet, näin siis minun mielestäni.

 No.17277

>>17250
>Laittaa pohjoismaat, p-korean ja iranin samalle viivalle ihmisoikeuksissa ja yksilönvapauksissa

0/5
yritä enemmän

 No.17278


 No.17279

>>17277
Tuon ihmisoikeudet keksit sinä.

 No.17284

>>17277
Vapauksissa on kyllä pahoja puutteita. Viivoja vedit vain sinä.

 No.17285

>>17278
Niin sitä pitää. Olisi pommeilla töitä täälläkin muttei kukaan uskalla/voi koska kyttäysvaltio, Iraniakin pahempi tietyssä mielessä.

 No.17299

File: 128091990652.jpg (38,67 KB, 367x250, 128091990652.jpg) ImgOps Exif Google iqdb


 No.17303

File: 128092044224.jpg (29,79 KB, 382x282, 128092044224.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17285
Näin on.

 No.17306


 No.17317

Joukkopannaan Kaisaa kaikkiin reikiin.

 No.17320

>>17317
>jonne 15v warettaja

 No.17325

>>17320
>jonne 15v warettaja

Kuka kärtsäs? :O

 No.17426

Kaisa Rastimo tekee hyvää työtä Vihreiden tuhoamiseksi. Siitä Kaisalle kiitos.

 No.17435

File: 128095545036.jpg (104,39 KB, 1280x1024, 128095545036.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17426
Rastimo on kuin naula puisto-osaston arkkuun voisi ajatella mutta eihän pera perusäänestäjä tiedä mitä kyttiksellä tapahtui.

 No.17445

http://www.youtube.com/watch?v=CxNfErnFsUw

kait tämä tänne sopii linkattavaksi. Ja nyt Kaisa Rastimolle tiedoksi, en ole luultavasti syyllistynyt rikokseen linkkaamalla youtube-videon, mutta eiköhän tästäkin kommentista kyttäjuttu tule.

 No.17450

>>17445
On kyttäjuttu syntyä suomeen.

 No.17464

>>17450
Ehkä tarkoitit pohjois-koreaa tai zimbabwea.

 No.17513

File: 128102935542.jpg (17,73 KB, 300x300, 128102935542.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17445
Tämä pitäisi saada listaykköseksi parille radioasemalle, televisioon ja lisäksi soimaan kaikille julkisille paikoille. Kaisa Rastimo on nimittäin niin harvinaisen tyhmä nainen jopa Euroopan tasolla mitattuna, että minä en enään tule äänestämään vihreitä ikinä vaikka edelliset vuodet olen heille ääntäni tarjonnut. Lupaan äänestää piraattipuoluetta tästä lähtien aina kun se on mahdollista.

Jonkun pitäisi soittaa Rastimolle ja selvittää hänelle kuinka suuren pellen hän on itsestään tehnyt. Tai jos jostain joku saisi hänen osoitteen selville menisi kädestä pitäen opastamaan tietokoneen ja ennen kaikkea Internetin käyttämisessä ja siinä erityisesti keskittyä WWW:n selaamisesta koskeviin ohjeisiin.

Minua henkilökohtaisesti eniten tässä pelottaa, että miten perkeleessä tämä asioista täysin pihalla oleva nainen ylipäätänsä edes päästettiin vihreiden tietoyhteiskuntatyöryhmän jäseneksi.

 No.17516

Ei tällaista ihmistä kyllä voida kutsua feministiksi, siis sanan merkityksessä sukupuolien tasa-arvon kannattaja. Feminismiin kuuluu nimestä huolimatta myös miehien tasa-arvo, jota Rastimo ei tunnu ajavan tai ylipäätään ottavan huomioon.

Tosin Rastimo ei kyllä ota huomioon myöskään esim. naisten ja lasten oikeuksia kertoessaan koko maailmalle siitä, mitä hänen tyttärensä (jonka nimi ja ikä ovat sivulla kätevästi niin, ettei kenellekään jää kysymystä henkilöllisyydestä! Kuinka fiksua!) on hakenut Googlesta, etenkin tämän haun ollessa hieman arkaluontoinen. Itse ainakin luulisin, että hädin tuskin ala-asteelta päästyä tyttöä saatetaan "hieman" kiusata jos vaikka tytön luokka saa tietää, että Googlesta on haettu miesten sukupuolielintä.

Moralistinen kukkahattutantta tuo on. Eivätköhän lastensa henkilöllisyyttä ja yksityiselämää koskevia tietoja kailottavat ihmiset ole netille ja ihmiskunnalle suurempi uhka kuin piraatit.

 No.17523

File: 128103474951.jpg (17,13 KB, 354x384, 128103474951.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>17513
>Minua henkilökohtaisesti eniten tässä pelottaa, että miten perkeleessä tämä asioista täysin pihalla oleva nainen ylipäätänsä edes päästettiin vihreiden tietoyhteiskuntatyöryhmän jäseneksi.

Epäilen että asiaan on liittynyt seksuaalisia palveluksia ja rahaa, joilla aivottomat kanat ovat ennenkin päässeet jopa ministereiksi asti. Vihreä puolue tekee parhaillaan itsetuhoa. Minut tämä tottapuhuen tekee nykyään vain iloiseksi. Rastimon tekemä Vihreän puolueen tuhotyö on vain hyvä asia. Rastimo aivoituksineen ansaitsee enemmän julkisuutta, jotta Vihreiden tuhosta tulisi mahdollisimman täydellinen.

 No.17524

>>17513
Kyllä nämä asiat lähtevät käyntiin jo yliopiston ainejärjestöistä, joihin hakeutuu aina typerimmät henkilöt. Valitettavasti ainejärjestötoiminta tms näyttävät paremmalta CV:ssä kuin esim. laudaturin gradu, joten byrokraattinen työpaikka on varmempi nakki idiooteille.

Tämän lisäksi verkostoituneet ääliöt antavat suosituksia toisistaan työnantajille ja muille avainhenkilöille, eikä siinä silloin paljoa paina se, että joku on saattanut käyttää aikansa kirjojen lukemiseen ja kiitettävien esseiden kirjoittamiseen.

En ole katkera.

Vielä.

 No.17526

>>17524
Niin, suhteillahan politiikkaan päästään. Tämän lisäksi aidosti älykkäitä ihmisiä oikeasti syrjitään politiikassa mm. kateuden vuoksi. Lisää soppaan puoluekuri, joka on sellaista paskaa ettei kukaan järkevä sitä kestä, niin valtaosa poliitikoista on juntteja.

 No.17541

File: 128104187157.png (19,25 KB, 800x533, 128104187157.png) ImgOps Google iqdb

>>17523
Toivottavasti postasit niin ettei sinua voida jäljittää, nykyään vähemmästäkin miliisijuttu.

 No.17546

>>17541
Mene nyt jo Zeitgeist-Santeri vittuun.

 No.17586

http://www.hs.fi/english/article/Finnish+childrens+movie+sparks+international+copyright+dispute/1101981261839

Tekijänoikeudet ovat Rastimolle tärkeitä. Paitsi jos tulee tarve rikkoa niitä itse.

 No.17589

File: 128108167497.jpg (76,5 KB, 300x360, 128108167497.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>"It is incredible that making a good movie makes you a criminal in this country", Rastimo sighs.
Rastimo pitänee tuotoksiaan jonain ihmiskunnan kulttuurin huipentumana.

 No.17611

> "There is no contract. When the Japanese showed me the book and asked if it is all right to publish it, I gave my permission, after consulting a lawyer."
>Rastimo says that the Japanese book is based on her film, and not on the books by the Nopola sisters, and that she is the main copyright holder.

Yritäppä Rastimo tuota Harry Potterin kanssa. Ei taida onnistua varkaus ihan niin vain. Suomen tekijänoikeuslain mukaan on selvää että kirjailijoilta olisi tullut kysyä lupa, eikä pelkkä Rastimon ok siihen riitä. Rastimo on rikkonut tekijänoikeuslakia ja osoittanut halveksuntaa muita tekijänoikeudenhaltijoita kohtaan.

 No.17826

>>17586
Ei jumalauta mikä omahyväinen idiootti.

 No.18075

File: 12812916528.gif (177,4 KB, 125x100, 12812916528.gif) ImgOps Google iqdb

>>17826

Kyttäjuttu, kunnianloukkaus havaittu. Varaudu siihen että kuvalauta vuotaa IP numerosi poliisille.

 No.18997

>>17586

Miksi tämmöistä hypokriittiä edes otetaan vielä tosissaan? Ad hominem lentää ja joku vielä kiinnittää huomiota tähän teknisesti inkompetenttiin hörhöön.

 No.18998

>>18997
Jaa, että lukion ensimmäinenkö alko tällä viikolla? Paljon hienoja sanoja kaivoit sanakirjasta.

 No.19006

>>18998
Sehän on katsonut sen ja muut virheargumentit wikipediasta, että voi sitten oikein loistaa PS1:ssä.

 No.19007

File: 128199432844.gif (323,7 KB, 150x100, 128199432844.gif) ImgOps Google iqdb


 No.19009

>>17445
> Tämä video on poistettu.

kuin paholainen hän sensuroi

 No.19055

>>19009

Joku, joka tallensi tuon videon voisi uppia sen takaisin.

 No.19063

File: 128204343940.jpg (132,68 KB, 550x413, 128204343940.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>19055

Mitäs siinä videossa oli?

 No.19077

>>19063

Hauska laulu Raastimosta.

 No.19086

http://www.youtube.com/watch?v=uVObJ17DtCk

Näköjään uudelleen uploadattu.

 No.19113

File: 128206735259.jpg (70,66 KB, 629x387, 128206735259.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

Johan se Pirates of the Caribbean -elokuvasta opittiin, että piraatteja ja nörttejä vastaan auttaa vain raaka voima. Kaisa Rastimonkin tulisi tämä muistaa.

 No.19121

>>19113
Kuvassasi mainittua tekstiä vain ei saa poliittisesti korrekteina aikoina sanoa ääneen.

Tosiasia on, että hyvinkin monet epäkohdat ja ongelmat yhteiskunnassa saisi nopeasti kuriin väkivallan uhalla, mutta sitten ollaankin jo itkemässä "fasismia". No, kai sitten kun rikollisuus on tarpeeksi laajalle levinnyttä muutaman vuosikymmenen päästä, ihmiset alkavat oppimaan että pasifismi luo vain lisää edellytyksiä rikollisille toimia.

 No.19138

File: 128207292668.jpg (118,05 KB, 900x1273, 128207292668.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>19121

Väkivalta kielessämme sisältää vallan, kaikki valta pohjimmiltaan vain perustuu väkivaltaan. Väkivallan uhka on vain epäsuoraa väkivaltaa. Von Clausewitz oli mielestäni väärässä, sota ei ole politiikkaa toisilla keinoilla. Politiikka on sotaa (väkivaltaa) toisilla keinoilla.

 No.19201

>>19121
Väkivallalla synnytetään lisää väkivaltaa. Maissa joissa on kuolemantuomiot on rikollisuus niin raakaa ja järjestäytynyttä että rikollisia ei tahdota saada kiinni.

 No.19205

>>19201
Miksi sitten esim. arabimaissa joissa on hyvin ankarat tuomiot rikoksista on maailman matalimmat rikostilastot jokaisessa rikoslajissa eikä esim. aseellisia ryöstöjä tapahdu juuri ollenkaan väkilukuun suhteutettuna?

http://www.nationmaster.com/graph/cri_rob-crime-robberies

Länsimaat ja amerikan maat taas loistavat ykkösenä tai lähellä kärkeä käytännössä kaikissa rikostyypeissä.

 No.19209

>>19205
Lienee samantapainen juttu kuin se ettei Suomessa ole korruptiota eli ei pidä paikkaansa.

 No.19212

>>19209
Suomessa ei ole korruptiota sikäli kun sitä esiintyy valtaosassa maailmaa.

Suomessa et voi ostaa itseäsi vapaaksi asepalveluksesta, nopeuttaa byrokraattisten asioiden hoitamista rahalla, tuomareita on mahdoton lahjoa rahalla, käytännössä koko julkista sektoria on mahdoton manipuloida samalla tavalla kuin 99% maailman maista (jopa Euroopassa esim. balkanilla tai Romaniassa/Bulgariassa)

Rakenteellista korruptiota ja hyväveliverkostoja on varmasti olemassa jokaisessa maassa.
Suomessa ei kuitenkaan "oikeaa" korruptiota esim. venäläisessä tai aasialaisessa mielessä ole.

Ja mikseivät nuo rikostilastot pitäisi paikkaansa? Huomauttaisin, että aseellisesta ryöstöstä saa useissa arabimaissa kuolemantuomion.
Esim. Suomessa kyseisellä rikoksella saa ensikertalaisena 4kk (2 vuotta jos törkeä) tuomion.
Suomessa on kuitenkin huomattavasti enemmän ryöstöjä väkilukuun suhteutettuna, kuten myös kaikissa maissa joissa ryöstöistä tuomitaan vankeutta.

Kuolemantuomio siis voi toimia ainakin joissain rikostyypeissä pelotteena.

 No.19388

>>19212

Rikosten määrä on suoraan verrannollinen ihmisten minimielintasoon ja köyhyyteen (etenkin köyhyyteen jämähtämiseen).

Suomessa on suht-koht hyvä sosiaalinen liikkuvuus joten ei ole ihmisiä joille rikollisuus olisi ainoa paremman elintason tae. Esimerkiksi Yhdysvalloissa iso osa mustista jää köyhyyslukkoon jolloin elämiseen riittävää ansiota ei saada mistään muuata kuin rikollisuuden harjoittamisesta.

 No.19397

>>19212
>tuomareita on mahdoton lahjoa rahalla
Entäs pedofiilien yms tuomiot? Kyllä niissä jotain mätää on, muuten eivät olisi päässeet niin helpolla.

 No.19398

>>19388
Miten sitten niissä köyhissä arabimaissa tehdään niin vähän rikoksia? Tai köyhissä Aasian maissa?

 No.19409

>>19398
Koska tuomitseva kulttuuri rikoksia kohtaan ja ankarat tuomiot?
Ei se tee niistä yhtään parempia, vihermädättäjä.

 No.19421

>>19409
Monessa maassa (Japani voidaan lukea pois) myöskin korruptio.

 No.20484

Noniin, pitkästä aikaa. Kuten monet tietävätkin, sain viestistä >>2238 kunnianloukkaustuomion Espoon käräjäoikeudesta. Aiheesta enemmän:

http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82322-sain-kunnianloukkaustuomion-nettikeskustelusta

Jännää nähdä jälleen taas autenttisena tuomiosta saamani viesti.

 No.20485

>>20484
Viestistä saamani tuomio toki, piti sanoman.

 No.20486

>>20484
>vieläkin peppukipeä

 No.20490

>>20484
Päättikö viestistä tuomion saanut henkilö yrittää valittaa ratkaisusta hovioikeuteen?

 No.20492

>>20490

Päätti. Valitettu on.

 No.20524

>>20492
Sellainen päivitys että hovioikeus myönsi valitusluvan. Nyt sitten vaan odotellaan (en kyllä tarkalleen tiedä mitä, mutta näin lakimies sanoi).

 No.20625

Hienoa että lanka on vielä olemassa täällä. Eli hovioikeus kumosi syytteen.
http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/116927-hovioikeus-vapautti-minut-case-rastimossa

 No.20626

test

 No.20629

File: 1459080552391.png (38,5 KB, 576x81, nimetön.png) ImgOps Google iqdb


 No.20647

File: 1459451676390.jpg (347,81 KB, 1100x738, hits.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

>>20629
Hieno mielenilmaus hermmani!Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2020 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]