/pol/ - Politiikka

NSDAP

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(97.42 KB 1329245477200.jpg)

Ranskan presidentiksi pyrkii myös strippari, pelle, rastafari ja monarkisti Anonyymi 14.02.2012 (Ti) 18:51:21 No. 20536
Ranskan presidentinvaalien kärkiehdokkaat ovat istuva presidentti Nicolas Sarkozy, sosialistien Francois Hollande, äärioikeiston Marine Le Pen ja keskustan Francois Bayrou.

Heidän takanaan, gallupien perusteella hyvin hyvin kaukana, kampanjoi kuitenkin nippu perin värikkäitä marginaaliehdokkaita.

- Pelle voitti edelliset vaalit ja samaa on luvassa, joten miksette äänestäisi minua? kysyy Mimi-klovni Lillen kaupungista. Hän pyrkii virkaan jo toista kertaa, tietenkin tyylipuhtaassa pelleasussa punaisine nenineen.

Miekkailunopettaja Francois Amanrich puolestaan heittäisi puoluepolitiikan romukoppaan ja korvaisi sen "klerokratialla", jossa johtajat valitaan arvalla muinaisen Ateenan tapaan.

Kuninkaallinen allianssi -liikkeen johtaja Patrick de Villenoisy hakee esikuvaa hieman lähempää menneisyydestä ja palauttaisi Ranskaan perustuslaillisen monarkian.

Radikaalein ehdokas ainakin talouspoliittisesti lienee rastafarien Abou Chihabiddine, joka kannattaa sadan prosentin työttömyyttä, kannabiksen laillistamista, vapaata rakkautta ja jurtta-asumista. Hänen kanssaan samoilla linjoilla on strippari Cindy Lee, joka yhdessä mielihyväpuolueensa kanssa tukee pakollista viettelyopetusta kouluihin sekä ilmaisia nudistileirejä.
(210.21 KB 750x539 1546916702869.jpg)

Tää se vasta kova poliittinen veto onkin.
>>20824
Ei vittu. Tässä se taas nähdään miten idioottimaisia ihmiset on. Tappaisivat jo ittensä.
>>20825
Älä nalle pelkää, kyllä se käteinen vielä kielletään jotteivät ihmiset saisi sitä oikeasti omistukseensa.
>>20826
Tapa ittes, jooko? Sä oot niin tyhmä, että susta on vain haittaa maailmalle.
>>20827
Olisi hyvä jos perustelisit miksi nämä kyseiset asiat saavat piposi tiukalle.
>>20824
Miks noi ranskikset koittaa noin kovasti kusta omiin muroihinsa?
>>20829
Koska ne on tyhmiä.
>>20830
Mitä tyhmää omien rahojen nostossa on?
>>20831
Kysy vaikka opelta koulussa.
Mulla ainakin on noussut kunnioitus ranskiksia kohtaan ja jos vielä onnistuvat toimissaan niin toisen maailmansodan pelkuruus on hyvitetty. Tähän vielä päälle että italia tukee keltaliivejä.

>>20825
>>20827
>>20830
Ei vanha koira osaa muuta kuin haukkua. (hau hau vaan sullekkin)

>>20832
Mitäs pahaa siinä on että lainoja ei enää pysty pankit takaamaan kun lunnaat nostetaan pihalle? On se aikakin että tämä järjetön koronkiskunta saa näpäytyksen sormilleen. Minä kun luulin että vasemmistolaiset ovat juuri näitä korkeimman yläluokan läskejä kissoja vastaan mutta taitaa politisoituneet vallanpitäjät tykätä enemmän sinne suuntaan suuntautuvista ideoilogioista joten kapinointi niitä herroja vastaan olisi itsetuhoista.

Taitaa hikkejä ja varhaiseläkkeellä olevia pelottaa euron putoaminen ja mahdollinen lama, menee nääs tuet riman ali siinä vaiheessa. Jossei teistä ole kuin näsäviisastelemaan ja haukkumaan niin jättäkää postaamatta.
>>20833
Etkö sä oikeasti ymmärrä miten vakava juttu se on, että pankit kaatuu yhteiskunnassa, jonka koko toiminta perustuu pankkien toiminnalle?

Tulee vähän kovempaa kyytiä kuin "mahdollinen lama". Mutta tollasen keskenkasvuisen "kapinallisen" mielestä se kai on tosi fiksua ja hyvä idea sahata oksaa, jolla istuu.
>>20834
Totta vitussa! Alimmat oksat eivät saa tarpeeksi valoa. Mielelläni näen muutaman sukupolven kanssa yhdessä nälkää ennen kuin katselisin pömppömasujen voimaliikkeitä.
>>20835
Ennemmin tapat suurimman osan ihmisistä kuin hyväksyt todellisuuden. Herää nyt vittu.
>>20836
Todellisuuden? En minä katsele animea tai ole ketää tappamassa. Jos systeemi ei kestä sitä että ihmiset ovat vapaita käyttämään ansaitsemansa rahat missä muodossa tahansa niin saakoot kaatua ja minä olen siellä metsässä sen myös kuulemassa. Kiinalla on sitäpaitsi tarpeeksi kultaa pitääkseen itsensä edes jotenkin kasassa joten en usko 'suurimman osan' ihmisistä kuolevan. Siellä pihalla sitä kaarnaa ja juurta on jos jotain on syötävä nälänpidikkeeksi.


Forms
Delete
Report
Quick Reply