/pol/ - Politiikka

NSDAP

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(86.91 KB 900x600 läskikisukokous.jpg)

Anonyymi 30.03.2016 (Ke) 18:11:54 No. 20631
Hei kaverit hei! Mul ois vedenpitävä idis pelastaa Suomen™ talous syvästä velkakuilusta®.

Okei, oletteko kuulolla? Hyvä! Eli siis ensimmäisenä vapautetaan hallintarekisteri jotta "kansanpetollinen korruptio" mahdollistuisi laillisesti. Hassut lampaat eivät katsokaas älyä ettei kapitalisteilla ole mitään syytä olla uskollisia suomen kaltaiselle uppoavalle laivalle tai sen alkukantaisen väestön ilkeälle, xenofoobiselle RASISMILLE. Brrrh! Ihan värisyttää ajatuskin omistaa NYKYMAAILMASSA NÄINÄVUOSILUKUINA kansalaisuus, hei idiootit, globalismi on jo täällä!

Okei, kuten tiedetään, velka on jo yli puolet suomen vuotuisesta tuotannosta. Eihän sitä kykene maksamaan edes kansalaisvoimin joten ehdotankin että me alamme myymään maata jalkojemme alta sillä rahapuumme ei jätä meitä puille paljaille kuten ne säälittävän hyvätahtoiset köyhät. Eli kuten jo käynyt, metsähallituslaki meni läpi. Hyvät rakkaat toverit, olemme vain muutaman askeleen päässä todellisista rikkauksista joita näillä edellämainituilla lakiesitteillä voimme lunastaa meille poljettavan halvalla hinnalla!

Heh heh, kyllä tämä kaikki laskennallinen kikkailu vaan kannattaa! Nyt pääsemmekin pohjalle joka on kannattanut tätä onttonevaa järjestelmäämme jo liiankin pitkään, on aika antaa heille kansalaispalkkansa! Eli, *tirsk*, kuunnelkaas tätä: 530/kk suomen totaalisesta perseraiskauksesta vuosikausiksi! Ei ollenkaan paha hinta näillä verottomilla pääomatuloilla. ;^)

Tulevaisuus näyttää valoisalta tai siis tummemmalta, keh keh. Tänne on ns. "tulvinut" uusia kansalaisia joilta puuttuu asunto! Todellinen suru uutinen mutta älkää hätäilkö! Rakentakaamme lisää taloja ja asuntoja näille poloisille. Hehän pääsevät joskus toivottavasti töihinkin ja näin ottamaan reippaasti asuntolainaa! Oi kuinka jo näkisin heidän ilosta loistavat kasvonsa kun ovat saapuneet mahdollisuuksien maahamme elämään amerikkalaista tuontato unelmaa. Mikä aika olla todistamassa ihmiskunnan yhtymistä toisiinsa luoden uuden maailman ihmisparkkihalli jonka parkkimaksuautomaatti pääsemme luontevasti olemaan.

Erittäin hienoa työtä, jatkakaamme toimiamme TTIP-maailmaamme parantaaksemme.
Cumbayaaaa~…
Mee takaisin sinne mistä tulitkin.
>>20632
Mutta minähän olen jo täällä.
>>20633

Katsos, kun et sovi JUURI TÄMÄN YHDEN NYYMIN laatustandardeihin, niin siksi sinun on poistuttava hänen mielestään. Supersagettaja on ehdoton näissä asioissa.
(109.01 KB 1024x768 9867ty.jpg)

>>20631
Nauroin ihan vitusti kunnes tajusin että suurinosa kokoomuksesta ajattelee näin.
>>20631

Tää puhe on nii tapahtunu.
(77.93 KB 550x421 immigration11-16.jpg)

löytäiskö joku suomelle vastaavat luvut lähteiden kanssa
Luojalle kiitos tyhmistä opportunisista mellakoitsijoista jotka näyttävät matalan tason anarkistien tuhoisia puolia adrenaliini-täpinöissä tuottaen täten viihdettä kumiluoteja ja pamppua vastaanottaen rehellisten kansalaisten kustannuksella kun taas me korkean luokan henkisesti anarkistit hymyilemme partaamme.


Forms
Delete
Report
Quick Reply