/pol/ - Politiikka

NSDAP

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(835.30 KB 1806x750 sdadas.jpg)

Abortti ei ole raamatussa rikos Anonyymi 14.08.2018 (Ti) 14:30:15 No. 20807
Ketuttaako kun tekopyhät uskovaiset pakottaa itsekeksimiään juutalaisia lakeja Suomen yhteiskuntaan?

Raamatussa ko. asia ei ole rikos joten mitä ne vouhkaavat?

http://lentonenhenri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259475-abortti-ei-ole-raamattu-vastaan

tv. Jesurun Tiikeri
en näkisi jeebuksen puhuvan vauvantappajien puolesta
(2.85 MB 442x366 abortion.gif)

On se jännä kun herra matofarmari jätti kalastuksen kun sympatia matoja kohtaan oli liian suuri, mutta ihmiskakarat voi heittää roskakoriin ilman suurempia tunnontuskia koska niissä sattuu olemaan vielä napanuora kiinni.

Se, miten noi Kristityt ton aborttivastaisuuden yleensä perustelee on sillä, että he määrittelevät mahassa olevan kakaran ihmiseksi ja sen tappaminen olisi kymmenen käskyn vastaista. Aika yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää vaikkei heidän kanssaan samaa mieltä ole.

Itseäni nyt toi abortio ei nyt niin hirveesti kosketa. Olen tosin sitä mieltä, että se on todella typerä ehkäisykeino ja olen itse äärimmäisen vapaata aborttioikeutta vastaan. Se malli (joka Suomessa ainakin oli tai on ehkä teoriassa edelleen muttei käytännössä), että lääkärin tai parin hyväksynnästä lupa aborttiin annetaan on minusta ihan hyvä. Se, että moni abortin kannattaja ajaa mallia, jossa abortin saa tehdä ilman sen kummempia kysymyksiä on jotenkin itsestäni typerä ja kannustaa vääränlaiseen elämäntyyliin. Toisaalta eipä toi aborttiasia itseäni juuri kiinnosta, joten en ole aborttia vastaan enkä sen puolustaja. Se on vähän kuin huumeet itselleni. Pidän huumeiden viihdekäyttöä vastuuttomana ja en missään nimessä kannustaisi ketään niiden käyttöön, mutta toisaalta kannatan kaikkien huumeiden laillistamista silti koska se on ihmisten oma asia haluaako narkkariksi vai ei. Siitä vaan.

Mikä minua tässä aborttiasiassa eniten kummastuttaa on se, että samat ihmiset jotka ovat rapujen elävältäkeittämistä vastaan ja itkevät kastematojen perään ovat lähes poikkeuksetta abortin kannattajia. Mikä niissä kastemadoissa ja äyriäisissä on niin paljon sympaattisempaa kuin ihmiskakarassa? En vaan ymmärrä. Itseäni ei kastematojen kidutus ongen koukussa pahemmin hetkauta, mutta eipä toi aborttikaan juuri häiritse. Jos kuitenkin pitäisi valita kastemadon ja kohdussa olevan ihmislapsen väliltä, että kumman tappo olisi eettisesti enemmän "väärin" niin kyl kastemadot sais kuolla ja ihmislapset jäädä henkiin.
>>20809
Aborttia ei kylläkään tehdä enää sikiövaiheessa, joten kyse ei ole mistään ihmislapsesta vielä. Eikä kukaan varmaan aborttia käytäkään ehkäisykeinona, kun se maksaa enemmän ja on vaivalloisempi kuin tavalliset ehkäisymenetelmät.
(217.45 KB 505x505 11week.png)

>>20810
En nyt ihan hirveen läheltä tätä koko hommaa ole tarkastellut, mutta eikös jenkkilässä, jossa tämä koko pro-life / pro-choice huuhaa on vahvemmin esillä, noi pro-choice tiimin lobbarit aja oikeutta saada tehdä abortti vieläkin myöhemmällä ajalla? No se on jenkkilä sielä kaikki on päin vittua muutenkin.

Suomessa oikeuden aborttiin saa käytännössä aina kun sikiö on alle 12-viikkonen. Kuvassa joku taiteellinen 11-viikkonen sikiö. 12 viikon jälkeen aborttiin tarvitaan vissiin painavempi lupa. Ei mitään hajua kuinka löysällä kädellä noita lupia käytännössä annetaan, mutta wikipedia sanoo seuraavaa:
>Lain mukaan raskaus voidaan naisen pyynnöstä keskeyttää ennen 12. raskausviikkoa, jos lapsen synnyttäminen ja hoito olisi kohtuuton rasitus, lapsi on saanut alkunsa raiskauksesta, äiti on yli 40-vuotias tai alle 17-vuotias, naisella on jo neljä lasta tai jos sikiön epäillään olevan vammainen. Myöhempään raskaudenkeskeytykseen tarvitaan aina Valviran myöntämä lupa, joka voidaan myöntää äidin nuoren iän, sikiöpoikkeavuuden tai muiden painavien syiden perusteella. Viimeinen takaraja on 20. raskausviikko, sikiöpoikkeavuuden kohdalla 24. raskausviikko.[5]

Kumman matofarmari pistäis mielummin ongenkoukkuun, 11 viikkosen aborttisikiön vai lieron? En vaan ymmärrä miksi eläinten perään itkijät eivät itke abortoitujen lastenalkujen perään. Luulis PETA-hippien ymmärtävän Soinia sun muita abortin vastustajia, sillä abortin vastustajia sikiön tappo selkeästi häiritsee samalla tavalla kuin hippejä häiritsee mato-onginta ja metsästys. Sen sijaan nää vasurihipit on ensimmäisenä tuomitsemassa abortin vastustajat mitä mun aivot vaan ei pysty käsittämään. Luulis mielummin, että nää abortin vastustajat ja eläinhipit yhdessä vastustais mun kaltasia sydämmettömiä paskiaisia jotka melkein mistäis sikiönkin ongen koukkuun affenten narraamista varten.
Jälkiabortin tulisi olla laillinen vaihtoehto ainakin sataan ikävuoteen asti.
>>20812
Ai että sit jos on 101-vuotias ja kärsii jo kaikenlaisista vanhuuden vaivoista helvetisti niin ei voi enää saada jälkiaborttia, koska on liian vanha?
>>20813
Silloin sitten eutanasia.


Forms
Delete
Report
Quick Reply