Catalog of /g/

Mode: Thread
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Search :

R: 15 / I: 3 / P: 1

GTA 6 traileri tulee huomenna neljän aikaan päivällä. Minkälaiset odotukset teillä on tästä vai onko yhtään minkäänlaisia?

R: 35 / I: 22 / P: 1

Noniin Noituri Geraltin seikkailu jatkuu tässä langassa. Viime kerralla ihailtaan iltaruskoa ja nyt menin selvittämään kuka noita patsaita oikein kaatelee. Selvisi että huligaanit olleet asialla. No Vedin niitä kaikkia turpaan, vitun mulkut. Koska innostuin niin paljon nyrkkien heiluttelusta, menin vielä baariin vetämään yheltä ukolta hampaat sisään. Minulle vielä maksettiin siitä! hähää! Nyt pitäisi mennä notiamutsin juttusille. Muistaakseni tässä kohtaa pääsi jopa hieman riåhommia tekemään. Geraltillihan on kolme miekkaa. Yksi ihmisille, toinen hirviöille ja kolmas mutseille. Mitäs te olette mieltä? Pitäisikö Geraltin ottaa miekka tupestaan? Ps. noissa kolmessa ekassa kuvassa oli näyttöasetukset menneet vähän erilaisiksi, niin voi harjaantunut silmä nähdä että eivät ole niin hyvälaatuisia.

R: 51 / I: 84 / P: 1

Arkipäivän minecraft-autismia

Tervetuloa köyhään taikamaailmaani. Minecraft-seikkailuni kuvastaa minua ihteäni, eli tylsää paskaa, kaikki aika menee tarpeettomaan nysväykseen ja jahkailuun lopputuloksen ollessa edelleen tylsä paska eikä mitään oikeaa edistystä tapahdu ikinä. Kävipä kerran niin että rakentelin autismihattu päässä minecraft-maassa kunnes uusia päivityksiä kertyi niin paljon että uusia maastotyyppejä yms. löytääkseni olisi pitänyt matkata kauas pois vuorten taakse. Niinpä lausuin suuren loitsun ja siirsin kaikki rakennusmateriaalit sun muut hilppeet uuteen maailmaan ja aloin rakentamaan kaiken uudestaan. Tein muutaman testimaailman kunnes äkkiä löytyikin aika hyvä, tuollainen suht säännöllinen kallioranta. Jonkunlainen näkemys oli jo valmiiksi, eli vammalinnake rinteestä kasvamaan. Tasoitusprojekti olikin melkoinen. Jouduin tekemään tämän langan koska hovipiirtäjä piirsi oravamutseja. Kas on taiteilijalla vastuu, kun autismini häpeillen esiin astuu. Muutkin saa postata rakennelmiaan, ettei tarvi yksin hävetä. Tai ei kai täällä kukaan enää mitään tämmöistä pelaa.

R: 2 / I: 0 / P: 1

https://youtu.be/bQkk1VYROOQ Mitäs mieltä olette tällaisesta projektista?

R: 158 / I: 148 / P: 1

Laita ruutukaappaus (tai useampi) viimeksi pelaamastasi pelistä tähän. AP on homo ja tässä on Watch Dogs 2.

R: 25 / I: 9 / P: 1

Mitä pelejä odotat vuodelle 2019?

Omat odotukseni:
CTR
Psychonauts 2 (?)
Doom Eternal (?)

R: 177 / I: 278 / P: 1

No tein tämän langan tästä pelistä nyt tänne. Eli AP on hieman humalassa ja pelaa amnesiaa. Ensimmäiseksi aloitetaan tappivanukkaan lakaisulla peli.

R: 9 / I: 2 / P: 1

Harrastelijan tekemä selain-fps sövöillä grafiikoilla, teksti on lähes kokonaan japanilaa https://dezyenerasulab.web.fc2.com/games/ray2/index.html -wasdilla liikkuu eteen, taakse ja streiffaa -j ja l kääntyy ja näpäyttämällä kaksi kertaa nopeaa tekee äkkikäännöksen -iillä ampuu -u ja o vaihtaa asetta -shiftillä tarkempi tähtäys -m kartan suurennos -esc pause

R: 5 / I: 1 / P: 1

Aiotteko katsoa Summer Games Festiä? Alkaa noin 40 min päästä https://www.summergamefest.com https://www.youtube.com/watch?v=QDXcGEo1TfU

R: 6 / I: 3 / P: 1

Postaa parempi peli. Totuus: et pysty.

R: 2 / I: 0 / P: 2

ROVIOON ASTELKAA

R: 19 / I: 2 / P: 2

Pääsin viimein Gradius Gaidenin vaikeimmalla ('hardest') vaikeusasteella lävitse. Eihän siihen mennytkään kuin 15 vuotta. SCPH-1080 -ohjaimella, en osaa räimeitä pelata tikulla (tappelupelejä kylläkin, mistä lie johtuu).
Paljon vaikeampi kuin ykkösen, kakkosen tai kolmosen kolikkopeliversiot.

Gradius-lanka.

R: 5 / I: 1 / P: 2

Joko täällä ollaan valmiita?

R: 3 / I: 0 / P: 2

Anag pelaa pelejä

https://www.twitch.tv/aubekin Mennääs vetää parit mechwarrior onlinet koska ei uni tule

R: 12 / I: 1 / P: 2

Shantae and the pirate's curse olisi ilmaiseksi ladattavana gogissa. https://www.gog.com/

R: 3 / I: 0 / P: 2

Peli on hukassa. Soisikohan jollakin täällä kellot, mikä peli voisi olla kyseessä?

Kyseessä peli, jonka demoa pelasin joskus ~20 vuotta sitten. Demo oli Kompuutteri- tai MikroBitti-lehden rompulta.

Pelin idea oli vähän kuin Lemmingsissä, eli piti saada hahmot paikasta A paikkaan B jonkin aivopähkinää sisältävän tason läpi. Peli oli ylhäältä (tai ehkä vähän viistosta) päin kuvattu.

Hahmot olivat muistaakseni ruskeita, vähän mönjämäisen näköisiä otuksia.

R: 2 / I: 1 / P: 2

Tässä on maailman kallein commodorepeli. Myytiin 3712 eurolla

R: 4 / I: 1 / P: 2

Pelejä joita odotat 2020-luvulla.

Kuva liittyy.

R: 4 / I: 2 / P: 2

Aaaaah nyt tulee spermaa, 8bitdolta uutta ohjainta tulossa.

R: 21 / I: 6 / P: 2

VtMB 2

Avaa

R: 20 / I: 0 / P: 3

https://www.tilt.fi/uutiset/tata-et-tiennyt-tarvitsevasi-inttikokemusta-mukaileva-finnish-army-simulator-marssii-steamiin-ensi-vuonna/

Tätä et tiennyt tarvitsevasi: Inttikokemusta mukaileva Finnish Army Simulator marssii Steamiin ensi vuonna.

Finnish Army Simulatorin äärellä voi taas rämpiä metikössä ja hajoilla aamuihin.

Please Be Patient LTD -tiimin kehittämä Finnish Army Simulator päästää kokemaan varusmiespalveluksen milteinpä juuri sellaisena, kuin sen muistaakin.

Parhaillaan joukkorahoitusta keräävän pelin tukemiseen voi osallistua sen omalta IndieGoGo-sivulta. Mitä vastikään saatuun traileriin tulee, näyttäisi pelillä olevan tarjota juuri sitä, mitä moni on jäänyt omista inttiajoistaan kaipaamaankin. Eli marsseja, metsässä rämpimistä ja aamuihin hajoamista siis tiedossa.

Julkaisunsa Finnish Army Simulatorin olisi tarkoitus saada pc:llä vuoden 2022 puolella. Pelin voi käydä nakkaamassa toivelistalleen sen omalta Steam-sivulta. Myös konsoliversiot ovat kehittäjillä toki harkinnan alla.

R: 4 / I: 1 / P: 3

No teen uuden langan falloutille. Pelasin tuota fallout new vegasia ja heti kun rekrytoin Cassin seuraajaksi niin NCR suuttui. Mitä vittua? Noh alku idea oli että liittya legioniin muutenkin mutta ehka ei näin aikaisin ollut tarkoitus tehdä NCR:sta vihollisia. Saatana. Räjäytän nuo homot ydinpommilla myöhemmin.

R: 41 / I: 11 / P: 3

GTA V Crew PS3

Miten ois?

R: 18 / I: 5 / P: 3

Cyberpunk 2077

Yleinen lanka Cyberpunk 2077 -pelille. Oletteko pelanneet, mitä mieltä olette?

R: 125 / I: 46 / P: 3

Onkos muilla minecraft ydeillä suuria projekteja menossa? Itellä on tällainen kaupunki. Aika tyytyväinen tohon tieverkostoon.
Avaa

R: 5 / I: 0 / P: 3

The Game Awards 2020

>10. joulukuuta järjestettävän The Game Awards -peligaalan juontajiksi ovat paljastuneet Gal Gadot, Brie Larson ja Troy Baker. Gadot tunnetaan muun muassa Wonder Womanin eli Ihmenaisen roolista, kun taas Larson tunnetaan Carol Danversin eli Kapteeni Ihmeen roolista. Baker taas on näytellyt isoja rooleja videopelien parissa, joista esimerkkinä The Last of Us -sarjan Joel.

>The Game Awardsissa palkitaan muun muassa vuoden paras peli, jossa ehdokkaina ovat Animal Crossing, DOOM Eternal, Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tsushima, Hades ja The Last of Us Part II. Yhteensä gaalassa on 30 eri kategoriaa, joita pääset tarkemmin selailemaan täältä (https://thegameawards.com/nominees).


Kiinnostaako Nyymichania The Game Awards?

R: 20 / I: 12 / P: 3

>Sony on ilmoittanut somekanavissaan, että se esittelee huomenna tulevan PlayStation 5 -konsolin järjestelmäarkkitehtuurin. Esittelyä luotsaa PS5:n pääjärjestelmäarkkitehti Mark Cerny. Asiasta kerrotaan huomenna klo 18:00 Suomen aikaa ja tiedot valahtavat esille PlayStationin Blogiin.

>Aiemmin on spekuloitu, että PlayStation 5 maksaisi kauppoihin saapuessaan lähes 500 dollaria. On huhuttu, että kustannuksia nostavat muun muassa SSD-levy ja iso muistimäärä.


Kiinnostaako nyymejä PS5?
Avaa

R: 1 / I: 0 / P: 3

finnwars

tulkaa pelaamaan
Avaa

R: 4 / I: 0 / P: 3

Agony

Täs ois paskojen nyymien sielunmaisemista ja yhdestä kymmenen kaivon tiestä tehty peli jossa pääsee keräilemään mutsipatsaita ja välttelemään tuhoutumisensa edestä vastuu- eikun siis demoneja.

R: 7 / I: 5 / P: 3

Pelottavimmat viholliset

Tähän lankaan vihollisia joista iskee pelotus, kuumotus ja pahimmassa tapauksessa tulee paskat housuun.
AP aloittaa ReDeadeilla. Muistan kun lapsena pelasin Ocarina of Timea ja kohtasin näitä ensimmäisen kerran. Taisin huutaa ja laitoin N64:n nopeasti pois päältä. Nämä pysäyttävät Linkin huudollaan ja sitten hyppäävät kiinni Linkin selkään…. hyi saatana.

R: 9 / I: 2 / P: 4

Microsoft ostaa ZeniMaxin

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/21/welcoming-bethesda-to-the-xbox-family/

Mitä tunteita tämä herättää Nyymichanissa?

>Critically acclaimed creators of The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Quake, Starfield and more join Team Xbox


>Today is a special day, as we welcome some of the most accomplished studios in the games industry to Xbox. We are thrilled to announce Microsoft has entered into an agreement to acquire ZeniMax Media, parent company of Bethesda Softworks.


>As one of the largest, most critically acclaimed, privately held game developers and publishers in the world, Bethesda is an incredibly talented group of 2,300 people worldwide who make up some of the most accomplished creative studios in our industry across Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog, and Roundhouse Studios. These are the teams responsible for franchises like The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, DOOM, Dishonored, Prey, Quake, Starfield and many more.


>Bethesda’s games have always had a special place on Xbox and in the hearts of millions of gamers around the world. Our teams have a close and storied history working together, from the amazing first DOOM, and its id Tech engine, innovating games on PCs to Bethesda bringing their first console game to the original Xbox, the groundbreaking The Elder Scrolls III: Morrowind. Over the years I’ve had many deep conversations with the creative leaders at Bethesda on the future of gaming and we’ve long shared similar visions for the opportunities for creators and their games to reach more players in more ways.


>Just as they took the bold first steps to bring The Elder Scrolls franchise to the original Xbox, Bethesda were early supporters of Xbox Game Pass, bringing their games to new audiences across devices and have been actively investing in new gaming technology like cloud streaming of games. We will be adding Bethesda’s iconic franchises to Xbox Game Pass for console and PC. One of the things that has me most excited is seeing the roadmap with Bethesda’s future games, some announced and many unannounced, to Xbox console and PC including Starfield, the highly anticipated, new space epic currently in development by Bethesda Game Studios.


>Like us, Bethesda are passionate believers in building a diverse array of creative experiences, in exploring new game franchises, and in telling stories in bold ways. All of their great work will of course continue and grow and we look forward to empowering them with the resources and support of Microsoft to scale their creative visions to more players in new ways for you.


>All of our work, and the foundation of our relationship with you, starts with a commitment to deliver a breadth of amazing games to discover and play on Xbox. Over the last few weeks, we’ve been excited to share more detail on important elements of a plan we’ve been building towards for years. A plan that is the fulfilment of a promise, to you the Xbox player, to deliver the most performant, immersive and compatible next-generation gaming experiences, and the freedom to play blockbuster games with your friends, anytime, anywhere. Today is a landmark step in our journey together and I’m incredibly energized by what this step means for Xbox.


>Please join me in welcoming all of our friends at Bethesda to Team Xbox.
Avaa

R: 4 / I: 2 / P: 4

Aah nyt tulee spermaa.

R: 31 / I: 6 / P: 4

Yleinen tappelupelilanka

Eli lanka jossa puhutaan tappelupeleistä. AP pelailee Ultra Street Fighteria(PC) ja Tekken Tag Tournamenttia (ps3)
Avaa

R: 2 / I: 0 / P: 4

Peli-ideat

Millaisen pelin tekisit jos sinulla olisi siihen kaikki tarpeelliset resurssit?

Olen miettinyt ideaa ensimmäisestä persoonasta kuvatusta tasoloikkapelistä. Liikkuminen olisi parkour-tyylistä kuten Mirror's Edgessä tai Dying Lightissa. Pelaaja voisi myös heittää ympäristöstä löytyviä esineitä kuten laatikoita ja palloja; tätä voisi hyödyntää esimerkiksi pulmanratkaisussa.
Pelin graafinen tyyli muistuttaisi 90-luvun tietokoneanimaatiota. Se tarkoittaisi nykymittapuulla yksinkertaisia 3D-malleja, joissa värikylläisyys olisi korkea ja jotka näyttäisivät muovisilta. Pelissä voitaisiin kuitenkin hyödyntää moderneja 3D-grafiikan renderöintitekniikoita kuten säteenseurantaa, HDR:ää ja parallax occlusion mappingia.

Upote liittyy vahvasti, se toimii hyvänä referenssinä tavoittelemastani graafisesta tyylistä. Tämän lisäksi pelien konseptitaide, ensirenderöidyt välinäytökset ja 3D-grafiikkaa hyödyntävät elokuvat samalta aikakaudelta ovat hyviä referenssejä.

R: 7 / I: 0 / P: 4

Millainen peli tämä tulee olemaan huonoimmassa tapauksessa?
Avaa

R: 2 / I: 0 / P: 4

Kiinnostaako nyymejä Ubisoftin Forward-striimi? Pystyy seuraamaan nähtävästi Twitchissä, Ubisoftin sivuilla, YouTubessa ja Mixerissä. Suomen ajassa tuo striimi alkaa klo 21:30.

>Ubisoft Forward, a summer celebration of Ubisoft’s upcoming lineup of games and content, is right around the corner! The event will stream live on ubisoft.com/forward on July 12; here’s everything you need to know to join the celebration, including how you can claim a free copy of Watch Dogs 2.


>Tune in to the dedicated Ubisoft Forward stream starting at 10:30 AM PDT with a packed pre-show and free rewards. The Ubisoft News team and friends will be playing Trackmania live on stream, followed by exclusive news, interviews, and a look at upcoming content, including intel about the Genie teammates coming to Ghost Recon Breakpoint, news from Just Dance 2020, a deep dive into a much-loved Easter egg from The Division 2, and more!


>The main show starts at 12:00 PM PDT, where you can expect the latest games, reveals, and updates from Ubisoft teams around the world. See more from Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Hyper Scape and a few other surprises that will be unveiled during the stream. And don’t forget to stick around afterwards for the post-show with more news and content. Log in to the official Ubisoft Forward page with your Uplay account and claim a free copy of Watch Dogs 2 on PC, as well as the chance to answer trivia questions and win some rewards for a variety of Ubisoft titles.
Avaa

R: 5 / I: 1 / P: 4

Space Station 13

Onkos nyymit koskaan pelanneet tätä mainiota peliä? Videossa esittelyä ja ennen kaikkea tarinoita pelistä. Tossa hyvä wiki: https://tgstation13.org/wiki/Main_Page

R: 14 / I: 3 / P: 4

Vuoden 2020 pelit

Mitä pelejä Nyymichan odottaa vuodelle 2020?

Mulla ainakin seuraavat:

Doom Eternal
Cyberpunk 2077

Näiden pelien julkaisusta tänä vuonna ei ole tarkempaa tietoa, mutta odotan myös:

Legend of Zelda: Breath of the Wildin jatko-osa
Watch Dogs Legions

R: 6 / I: 6 / P: 4

Ultima Online? En mainosta. Älkää ikinä menkö sille shardille. Kuolette sisältä. Ne vie teidän rahat ja sitte soittaa poliisille kun suututte niille ja lähetätte moottorisahapornoa. Vitun assburger autismus union.
Avaa

R: 6 / I: 0 / P: 4

Vakuuttuuko Nyymichan tästä tänään esitellystä PS5:lla pyörivästä Unreal Engine 5 -teknologiademosta?

https://nichegamer.com/2020/05/13/unreal-engine-5-running-on-playstation-5-revealed/

>“Nanite virtualized micropolygon geometry frees artists to create as much geometric detail as the eye can see. Nanite virtualized geometry means that film-quality source art comprising hundreds of millions or billions of polygons can be imported directly into Unreal Engine—anything from ZBrush sculpts to photogrammetry scans to CAD data—and it just works. Nanite geometry is streamed and scaled in real time so there are no more polygon count budgets, polygon memory budgets, or draw count budgets; there is no need to bake details to normal maps or manually author LODs; and there is no loss in quality.


>Lumen is a fully dynamic global illumination solution that immediately reacts to scene and light changes. The system renders diffuse interreflection with infinite bounces and indirect specular reflections in huge, detailed environments, at scales ranging from kilometers to millimeters. Artists and designers can create more dynamic scenes using Lumen, for example, changing the sun angle for time of day, turning on a flashlight, or blowing a hole in the ceiling, and indirect lighting will adapt accordingly. Lumen erases the need to wait for lightmap bakes to finish and to author light map UVs—a huge time savings when an artist can move a light inside the Unreal Editor and lighting looks the same as when the game is run on console.”


>While Unreal Engine 4.25 already supports PlayStation 5 and Xbox Series X, Epoc Games states they are “working closely with console manufacturers and dozens of game developers and publishers using Unreal Engine 4 to build next-gen games.” Unreal Engine 5 will also support current-generation consoles, Windows PC, Mac, Android, and iOS.

R: 6 / I: 1 / P: 5

Peliohjaimet

Mitä peliohjaimia nyymeillä on? Käytättekö PC:n kanssa peliohjaimia vai käytättekö vain hiirtä ja näppäimistöä?

AP:lla on:

8bitdo SN30 Pro
2 GameCuben ohjainta
2 Nintendo Switchin Joy-Conia
DualShock 3
Wii U Gamepad

Joskus 10 vuotta sitten hommasin DS3:n ja käytin sitä PC:n kanssa ehkä 5-6 vuotta. Tosin se vaatii erityisen ajurin ja ohjelmiston, mikä on vittumaista. Viimeiset pari vuotta olen käyttänyt 8bitdon ohjainta, joka toimii sekä PC:n että Switchin kanssa. Tykkään ihan kyrpänä myös ohjaimen retrosta muotoilusta.

R: 1 / I: 0 / P: 5

Pelaan koronaviruksen aikana viruspeliä. Viruksen jälkeen maailmas tulee tämmösiä eteen. Phoenix Point siis kysees

R: 13 / I: 1 / P: 5

https://www.dsogaming.com/news/bethesda-will-use-an-upgraded-version-of-the-creation-engine-for-the-elder-scrolls-6-and-starfield/

>Bethesda will use an upgraded version of the Creation Engine for The Elder Scrolls 6 and Starfield


Haha

R: 28 / I: 1 / P: 5

Minkä nimisiä hahmoja teette roolipeleissä?

Ite yritän käyttää eeppisiä nimiä fantasialeffoista niinku Gandalf tai hassuja hupinimiä niinku Hessu.

R: 108 / I: 20 / P: 5

Mitä pelejä odotat vuodelle 2018?

Itsellä pientä hypeä noussut Red Dead Redemption 2 kohtaan.
Switchille odotan että sais viimein sen virtual consolen, ja toivottavasti sen myötä joitain oikeasti kovia GC ja DS pelejä. En kyl tiedä kuinka realistista se on, kun en ole nintendoa vuosikausiin omistanut enkä tiedä heidän pelijulkaisupolitiilasta yhtään mitään.

Kuva ei liity.

R: 28 / I: 10 / P: 5

Osaako joku nyymi sanoa miten Areena vitosen gladiaattorien kuukausipalkka määritetään ja miten värväyksen hintavaatimus lasketaan?

Sen olen huomannut, että ikä korostuu huomattavasti siis siinä mielessä, että parikymppisten gladiaattorien palkka huutelee siellä 50 kultarahan hujakoilla kun taas jonkun 34 vuotiaan boomeritaistelijan kuukausipalkka voi värväyshetkellä olla alle 10kr. Et onkohan se joku tarkka laskelma johon vaikuttaa gladiaattorin ikä ja kovuusindeksi vai onko se joku satunnainen ikään perustuva nopanheitto vaan?

R: 4 / I: 0 / P: 5

https://www.reddit.com/r/metalgearsolid/comments/3lme8z/to_unlock_chapter_3/

Surullista luettavaa. Half-Life 3 huhutkin jäävät toiseksi MGS fanien tuskalle.
Avaa

R: 2 / I: 0 / P: 5

Kojiman uusin peli näyttää ihan vitun hyvältä.

R: 5 / I: 1 / P: 5

Eli TNT lähtee pois 5 pompulla. Jos haluaa varmasti TNT:n pois päältä niin pitää hypätä vähintään 4 kertaa. Jos hyppää 5 kertaa on paljon pienempi todennäköisyys, että TNT lähtisi pois kuin hyppäisi 4 kertaa. TNT kuitenkin lähtee 5 hypyllä eli mukaan TNT lähtee hyvin jos hyppää 5 kertaa. Kun on ennen 4 kertaa hypännyt niin se riittää, silloin ei ainakaan räjähdä. Mutta 5 hypyn jälkeen ei kannata hypätä koska silloin TNT on jo räjähtänyt. Mutta se on voinut jo räjähtää 4 hypynkin aikana.

R: 2 / I: 0 / P: 5

Rune-langu