Catalog of /a/

Mode: Thread
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Search :

R: 91 / I: 41 / P: 1

Animen suosittelulanka

Torrentit
~ https://nyaa.si/
~ https://animetosho.org/
~ http://tokyotosho.info/
~ http://bakabt.me/ (Hakukoneeseen sarjan nimi ja perään bakabt)
Stream
~ https://www26.gogoanimes.tv/

R: 17 / I: 7 / P: 1

koska elffisarja päättyy ja tulee viimeinen jakso ja montako niitä on? Ei jaksa alkaa yksitellen latailla eikä varsinkaan striimailla mistään.

R: 4 / I: 0 / P: 1

Popee the Performer -analyysi ja tulkintalanka Aloitin nyt hulluuttani tällaisen projektin. Käyn läpi siis ruutu ruudulta ja kirjoitan havainnointini tekstiksi ja lisään omia tulkintojani. Ei tarvitse kiinnostua, teen tätä lähinnä itseäni varten. Harjoitusmielessä täysin siis, joten taso on amatööri. Saa myös auttaa, jos haluaa tai on kiinnostusta jne.

R: 24 / I: 9 / P: 1

Nii notta tuo Nichijou tulee takas

R: 13 / I: 3 / P: 1

berserk ukko kuoli

R: 13 / I: 8 / P: 1

Animemusiikkilanka

Muistaakseni oli jossain animetunnareille pyhitetty lanka, mutten nyymiskän tai apokan lankakeriä tarkastellessa kyllä löytänyt, niin laitetaan tähän toivoen, etten oikeasti vain ollut huomaamatta olemassa olevaa. Kaiban sekä alku-, että loppumusiikki ovat itselle jotenkin tosi vangitsevia, sopivasti taiteellisen makuisia rentoja viisuja melko psykedeelisillä visuaaleilla. Harvemmin tämmöiset vähänkään popimmat musiikit iskee, mutta nämä on kyllä hyvällä maulla tehty. Alku: https://www.youtube.com/watch?v=K1i6PyyQq4k Seira Kagami - Never Loppu: https://www.youtube.com/watch?v=KehQ0zNj7Rk Seira Kagami - Carry Me Away

R: 52 / I: 9 / P: 1

Kuka olisi sinun halityynyssäsi, jos olisi pakko ottaa/valita? Ei väliä, vaikka hahmosta ei oikeasti olisi halityynyä saatavilla. Voiko muuten jostain tilata halityynyjä vapaavalintaisella kuvalla?

Itsellä tuli ensi kertaa nyt mietittyä, että mitä jos sellaisen hankkisin, kun tajusin, että olenkin animeurani aikana muutaman iskevän tyttösen kohdannut. Aikaisemmin ajattelin, ettei itsellä oikein hahmot oikein nouse niin alustalle, että olisi järkeä edes pohtia koko asiaa.

Lonkalta tuli mieleen kolme hahmoa, jotka mielestäni tyynyyni sopisivat:
— Yurie Hitotsubashi (Kamichu!)
— Diane (Nanatsu no Taizai)
— Mirai Kuriyama (Kyoukai no Kanata)

Diane on näistä ylivoimaisesti seksikkäin, mutten tyynyä varsinaiseksi panokaluksi ole ajatellut. Kahdella muulla sitten söpöys ja suloisuus on vahvana meriittinä, ei sillä etteikö tätä löytyisi myös Dianelta. Koen kuitenkin, että sekä Diane että Mirai jäävät persoonaltaan hieman turhan kevyiksi, etenkin ensiksi mainittu, koska on vain sivuhahmon roolissa. Persoonallisuudellaan ja suloisuudellaan kisan siis luultavasti voittaisi Yurie, joka ujoudellaan säihkyy ylitsepääsemätöntä suloutta, joka on myös animoitu mielestäni erittäin hyvin.

Valintani kuitenkin saattaisi luoda sosiaalista stigmaa halityynyjen oletetun seksuaalisen luonteen takia, koska melko muodoton nuori tyttönen, joka näyttää vielä ikäisekseenkin (14v.) ehkä melko nuorelta. En kuitenkaan ole mikään normo, joka siitä välittäisi, eikä kukaan sitä varmaan näkisikään, jos sellaisen saisin, niin en näe tämän vaikuttavan valintaani lainkaan.

Yurie voisi olla se minun iltojeni ilo ja aamujeni valo, kun saisin yöt levätä vierellään. Pikaisella haulla löysin jopa yhden halityynyliinan hänen kuvallaan, ettei ihan toivoton toive, jos tällaista oikeasti alkaisin hankkimaan.

Mikä on sinun valintasi?

R: 14 / I: 1 / P: 1

Kertokaas joku hyvä anime mitä katsoa, lähiaikojen. Tiedän että tosta tahmasta voisi kysyä mutta tehdään nyt oma lanka tälle tämän päivän animeille. Katsonut nyt tuon Jujutsu Kaisenin ja Dororon, kaipaisi jotain muuta suht menevää.

R: 28 / I: 12 / P: 1

Suomi mainittu, osa #376

R: 40 / I: 39 / P: 1

Animetytyjä 3D-taustoilla.

R: 1 / I: 0 / P: 2

nyymi paikal

R: 31 / I: 22 / P: 2

Viimeksi katsomasi jakso ja reaktio siitä -lanka, kun vanhasta loppui paristot.

>Ousama ranking - 01


On se lupsakka.

R: 7 / I: 7 / P: 2

Tekoaly tekee waifuja
https://waifulabs.com/

R: 1 / I: 1 / P: 2

Olen alkanut pohtimaan, että pitäisikö alkaa lukemaan 3-gatsu no Lionia, kun ei ole kolmannesta kaudesta vielä kuulunut pihaustakaan. Sitä vain miettii, että onko tämä nyt visuaalinen laadun alennus, kun anime oli niin mainiosti tehty. Yltäneekö muiltakaan tunnelmanrakennuksen osin animen tasolle?

Samaan syssyyn ajattelin valittaa vähän vastatapahtuman lieveilmiöitä. Olen aikaisemmin lukenut sekä Vinland Sagaa, että Dorohedoron ja nyt niiden animejulkaisujen kanssa tuntuu, että tarinassa edetään hirveän lujaa. En sitten tiedä olenko vain hidas lukija, mutta mangoissa molemmissa sarjoissa aika-ikkuna tuntuu paljon suuremmalta ja animessa kuin vain huitaistiin niiden tapahtumien läpi. Herättää kysymyksen — liekö syynä sarjojen toimintapainotteisuus, että jään mangassa makustelemaan niitä hetkiä, jotka reaaliajassa kestävät vain sekunteja ja siksi tämä aikavääristymän tuntu?

R: 20 / I: 13 / P: 2

Miten olisi HunterXHunter lanka?

Ajattelin aloittaa tämän kysymällä, että, onko Neferpitou nisäkäs vai hyönteinen? Eli, mikäli hän hypoteettisesti olisi waifuni, olisinko turri ja säälittävä ihmiskunnan mätäpaisa, vaiko ihan normaali ihminen?

R: 4 / I: 0 / P: 2

Isekai Ojisanista on tulossa anime!

R: 27 / I: 0 / P: 2

Hankala päättää ja pohtia odottaako josko Blame!:n uuden Master-painoksen hinta alkaisi tippua vai ostaisiko vain alkuperäiset julkaisut poisheittohinnalla käytettynä. Mieli kuitenkin tekisi omakseni hankkia.

R: 256 / I: 192 / P: 2

Viimeksi katsomasi jakso ja reaktio siitä part 2
>Sakura Trick - 01

R: 1 / I: 0 / P: 2

Voihan helvettiläinen, HorribleSubs on lopettanut toimintansa. Melkoisen murheellista. Lepää rauhassa, makea prinssi.

Pitää uudelleensuunnata tusinoittain automaattilataussääntöjä varmaan jonnekin nyaa.si:n RSS-syötteeseen ja muokata filtteriä.

R: 13 / I: 1 / P: 2

Nyt tarkkana. Made in Abyss 3: Fukaki Tamashii no Reimein bluray-julkaisupäivä on huomenna.
Avaa

R: 5 / I: 0 / P: 3

Postatkaa openingeja/endingejä missä puhutaan rumia. Täs kohdas 1:11

R: 3 / I: 3 / P: 3

Japani tyty lanka. Postatkaa japseja

Japani tyty lanka. Postatkaa japseja

R: 1 / I: 1 / P: 3

Millaset pisteet nyymillä irtos?

Kuhan vaan jäin miettimään.

R: 12 / I: 3 / P: 3

Animejakso minkä katsoit viimeksi ja reaktio mukaan II

>Steins;Gate 0 - Episode 003
Sisälle jäi todella ontto olo. Enpä olisi aloittanut keskeneräistä sarjaa. Vaikuttaa lupaavalta ensimmäisen kolmen jakson perusteella.
Onneksi huomenna tulee uusi jakso.

R: 4 / I: 1 / P: 3

Reiwaan kaikille!

R: 33 / I: 9 / P: 3

Kertokaas jotain hyviä mangoja mitä lukea. Tällä hetkellä odottelen Goblin slayerista uutta lukua.

R: 1 / I: 0 / P: 3

Tiedättekö mitään palvelua mistä kätevästi voisi tarkistaa milloin anime-elokuvien DVD/Bluray/WEB-jakelu alkaisi?

R: 21 / I: 1 / P: 3

Pitäiskö alkaa vaan lukemaan one punch-man-mangaa, kun ei jaksa odotella noita animejaksoja?
Avaa

R: 3 / I: 0 / P: 3

2019 kevään animet arvosteltuina n_n

R: 3 / I: 1 / P: 3

Usagi Yojimbo lanka

postatkaa samuraipupua

muutkin usagit käy

R: 10 / I: 2 / P: 4

Tää uus Senran Kagura vaikuttaa vitun lupaavalta.
Avaa

R: 3 / I: 0 / P: 4

toinen kaus alko, jos joku ny ei sattunu huomaamaan

R: 37 / I: 2 / P: 4

vinland sagasta anime :3

R: 8 / I: 5 / P: 4

Olen katsomassa Haruhi-leffaa uudelleen ja se on niin perkeleen kivuliasta, että pitää huilata vähän väliä. Häpeä-reseptorit huutaa hoosiannaa. Olenko ainoa?

R: 31 / I: 70 / P: 4

Cosplay

tähän lankaan söpöjä cossi-tytyjä

R: 16 / I: 5 / P: 4

Fansubbaus on kuollut.
/a/ on kuollut.
Anime on kuollut.
Lautakulttuuri on kuollut.
Jopa maailmanloppu on kuollut.

Mihin tästä enää voi päästä?

R: 2 / I: 0 / P: 4

Ylilauta ei toimi

R: 49 / I: 9 / P: 4

Miksi anime on nykyyän niin vitusta? Hollywoodkin on ihan kauhealla tolalla. Haaremi- ja moepaskaa ja lätäkön toisella puolella viittalarppausta.


Mikä meni pieleen?

R: 3 / I: 0 / P: 4

Tarvitsen jonkun tai muutamia henkilöitä auttamaan [Fancutfags] Madoka v2:n laatutarkastuksessa.

Mikä vitun Fancutfags?
Madokan TV-sarja etenee juuri sopivaa tahtia, mutta se ei ole aina visuaalisesti niin hyvän näköinen. Recap-elokuvat sen sijaan ovat visuaalisesti hienoja, mutta niistä puuttuu oleellisia kohtauksia. Projektinamme oli korjata tämä ongelma tekemällä Madokasta versio, joka etenee TV-sarjan tahtiin ja sisältää kaikki kohtaukset, mutta käyttää visuaaleja elokuvista aina kuin mahdollista.

Ensimmäisen version julkaisimme kansainvälisillä lautavesillä vuonna 2014 (löytyy nyaasta), mutta siihen jäi joitakin virheitä, joille kukaan ei sitten jaksanut tehdä mitään neljään vuoteen, mutta nyt itselläni heräsi taas kiinnostus saattaa projekti loppuun. En onnistunut enää saamaan yhteyttä siihen toiseen nyymiin joka projektissa oli alun perin mukana, joten olen nyt yksin ja työmäärä on aika iso.

Siksi haluaisin ulkoistaa laatutarkastuksen osittain jollekin tai joillekin vapaaehtoisille, jotka ovat projektista kiinnostuneita. Tehtävänä olisi siis saada valmiit jaksot etukäteen sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi, varmistaa, että kaikki toimii ja näyttää/kuulostaa hyvältä, ja valittaa kaikesta joka on mahdollisesti pielessä. Projektin aikataulu on sellainen että helpoimmat jaksot valmistuvat muutamassa päivässä jos mitään ongelmia ei ilmene, ja vaikeimpiin jaksoihin saattaa kulua arvaamattoman paljon aikaa.

R: 5 / I: 0 / P: 4

tiesin olevani aidosti aikuinen siinä vaiheessa kun samaistuin jiniin mugenin sijasta. muilla vastaavia kokemuksia?

R: 4 / I: 1 / P: 5

vittu :/

R: 85 / I: 35 / P: 5

Mikä oli ensimmäinen animesi/mangasi jonka katsoit/luit?

R: 14 / I: 2 / P: 5

Yandere Simulator

Seuraako kukaan Nyymichanilainen tämän indieprojektin edistymistä?

R: 28 / I: 3 / P: 5

Innostuin pitkästä aikaa kuin pikkulapsi ennen ja kun katsoin juuri julkaistun Shingeki no Kyojinin toisen tuotantokauden ensimmäisen jakson, enkä millään malttaisi odotella seuraavaa jaksoa. Pitäisköhän yrittää unohtaa koko sarja, kunnes kaikki jaksot julkaistu ja sitten maratoonata?