/a/ - Japanijutut

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(20.97 KB 194x287 shinji no hope.jpg)

Anonyymi 08.08.2018 (Ke) 21:25:17 No. 105167
Fansubbaus on kuollut.
/a/ on kuollut.
Anime on kuollut.
Lautakulttuuri on kuollut.
Jopa maailmanloppu on kuollut.

Mihin tästä enää voi päästä?
(801.45 KB 736x1024 rwndw.png)

On aika kasvaa aikuiseksi, nyymi-kun.
(42.66 KB 796x804 1496348513690.jpg)

Animen ainut kulttuurinen arvo on visuaaleissa, ei tarinankerronnassa eikä varsinkaan elämäntapajonneilussa. Ja lautakulttuuri syntyi kuolleena.
Ja sitä paitsi vituttaa ihan saatanasti (lievä harmitus tosielämässä) että loukkaantumiset ja Ana Simicin äidilliset psyykkaukset pilasivat taas yhden nuoren urheilijan kuntopiikin.
>>105171
Nyt me kuule tehään niin, että joko sä poistat viestis tai sit mä poistan sen.
Saat harkinta-aikaa tän päivän.
>Fansubbaus on kuollut.
Opettele sitä kieltä älä valita tai sit katot rouskurullarippejä. Ei niissä ole (yleensä) enempää virheitä mitä fansubeissa.
>/a/ on kuollut.
Mikä niistä? Neloskanavalla on eloa, mutta laadusta voi olla montaa mieltä. Tää on toki aika kuollut, mutta kantsisko postaa enemmän niin se ois vähemmän kuollut?
>Anime on kuollut.
Hahatin hiukan tälle. Ei oo vuoskymmeniin tullu semmosta putkea että hyviä sarjoja puskee ulos samalla tavalla. Nyt on toki kuiva kausi menossa, mutta ihan vitusti tullut 2017-2018 laatukamaa. Mainittavampina Made in Abyss ja Shoujo Shuumatsu Ryokou.
>Lautakulttuuri on kuollut.
Ylifoorumi ei ole lauta.
>Jopa maailmanloppu on kuollut.
Se on ollut aina kuollut. Ihan vitun hupiukko saa olla jos on muuta kuvitellut.

Olipas baska postaus.
>>105173
Heh, oletko joku epäpersnetto vai miksi noin humaani lähestymistapa?

Kaikki tietävät että elän bännejä varten, koska en saa tarpeeksi huomiota internetin ulkopuolella.
>>105174
Tästä tunnistaa mukavanhahomon. Tuskin olet ollut animen kuluttaja edes kymmentä vuotta, puhumattakaan vuosikymmenistä. Mee vittuun mun nurmikolta.

Rouskurullan ongelma eivät ole virheet vaan sieluttomuus, op/ed karaoken ja yhteisöllisyyden puute.

Nykyään animea on saatavilla niin vitusti että sitä kaikkea ei jaksa eikä edes ole fyysisesti mahdollista seurata sen vertaa että saisi filtrattua keskenkertaisen paskan seasta ne harvat helmet. Se on kuollut omaan suosioonsa.
(181.92 KB 470x290 2016-07-26-16.36.19.png)

>>105178
Oon kattonu animea 90-luvun VHS -ajoista saakka, mut ethän sä sitä usko kun oot tollanen nostalgian sokaisema mukavanhahomo jolle kaikki uusi on paskaa. Veikkaan ettet edes ole tutustunut animetarjontaan (lähinnä siis 2017-18, sitä ennen oli pitkä aika jollon tuli paljon paskaa) vaan elät jossain kuvitelmassa nykyanimen paskuudesta.

Lisäksi ne 2000-luvun puolivälin fansubit fonttikikkailuineen ja kääntäjän huomautuksineen olk lähinnä vituttavia. Anuroin vähän suuhuni jos joku oikeasti nostalgisoi niitä. Ite kyllä myönnän kaipaavani keltaisia tekstejä, mutta se oli vanhempaa aikaa.
>>105179
>Veikkaan ettet edes ole tutustunut animetarjontaan (lähinnä siis 2017-18
Oikein veikattu, yllä mainituista syistä. Tuo Girls' Last Tour tuli kyllä katsottua ja olihan se hyvä manga-adaptio muttei mitään sen ihmeempää. Muutaman vuoden keskiarvona alle yksi mukiinmenevä sarja per vuosi on kuitenkin aika heikko taso jopa kasariin verrattuna, erityten jos ruvetaan miettiin kuinka helvetisti animea nykyään on saatavilla.

PS. Aika kypsää sanoa nostalgiovansa jotain niinkin merkityksentä kuin väriä (jonka voisit käden käänteessä vaihtaa oletukseksi mediasoittimesi asetuksista?), muttei kykene käsittämään miksi joku arvostaisi sitä että koko videoraita on käännetty, op/ed mukaanlukien, ja niihin on jopa nähty vaivaa. Naurettava subityyleillä prameilu ja turha kikkailu sikseen, mutta arvostin sitä pioneerityötä jota fansubbaus (tai pikemminkin muutamat öyppensöörs-animeburgerit) ajoivat niin videopakkauksen kuin säiliöformaattienkin kanssa. Puhumattakaan siitä yhteisöllisyydestä. Eipä enää ole samoja irkkikanavia missä lurkata ja kuten sinäkin myönsit, /a/ on tosiaan kuollut (tai paskaa) pitkin lautoja. Jäljellä on vain valtava ja alati kasvava animevalikoima josta on entistä työläämpää kaivaa mitään katsomisen arvoista. Tuntuu et Sturgeonin lain arvo ei ole vakio vaan alati kasvava.
(13.76 KB 360x360 10071.jpg)

>>105180
No tähän voin jo enemmän yhtyä. Etenkin tuo irkin kuolema on ikävää, mutta ei se rajoitu animeen ja syyhän tuohon discord mihin en itse vanhuksena jaksa lähteä mukaan etenkin kun se on niin juutalainen viritys.

Tuohon myös että usein alle 10 hyvää sarjaa vuodessa yhdyn täysin, mutta en siihen että se olisi uusi asia. Tuohan on ollut perustilanne oikeastaan niin kauan kuin muistan. Nykyään sitä animea on vaan niin helvetisti että tuo määrä tuntuu pieneltä. Vielä paskempi tilanne oli kyllä joku pari vuotta sitten kun en muista sillon olleen oikein mitään katsottavaa. Silloin ei voinut kuvitellakaan että animeksi asti pääsisi tuollainen sarja jonka mainitsit. Vanhaan aikaan kun sarjoja tehtiin vähemmän niin toki hyviä oli suhteessa enemmän.

Tossa kyllä helpottaa MALin tyyliset sivut, koska sieltä voi katsoa synopsikset ja muut tiedot kauden sarjoista josta 90% varmuudella osaa sanoa onko ne katsomisen arvoisia.

Tuota OP/ED kääntämistä en tullutkaan ajatelleeksi, mutta se nyt on tietty vähän ikävää. Tähänkin kyllä suosittelisin sitä japanin opiskelua. Laajenee sarjavalikoimakin kun kaikkea ei ole käännetty.

Mitä tulee tohon keltaseen tekstiin niin se nyt vaan oli semmonen luikautus kun tuosta katkeroituneesta postauksesta tuli just mieleen joku "kaikki uusi on paskaa" nostalgisoija joita kyllä näkee liikaakin. Pelialan puolella nää tyypit esim. joiden elämä koostuu uusien paskapelien kritisoinnista samalla kun vuodesta toiseen hakataan niitä samoja Falloutteja ja Baldur's Gateja eikä oteta yhtään huomioon että esim. Underrail on olemassa.

Ootkos muuten uusista sarjoista Hisomason kattonu? Se oli aika jännä.
Nii ja toi juttu tosiaan videocodeccien ja vastaavien pioneerihommista oli kyllä aika hupaisaa aikanaan kun animet oli enkoodattu kunnolla/modernisti, mut piraattileffat junnas ikuisuuden jossain umpipaskassa xvidissä.

Taitaa kyllä nykyäänkin tosin toi kehitys jatkua, vaikka telkkarin sijaan ripataankin striimejä.
>>105181
>Etenkin tuo irkin kuolema on ikävää, mutta ei se rajoitu animeen ja syyhän tuohon discord
Meinasin enemmänkin sitä että useimmat subbigroupit kuoli jo vuosikausia sitten tuhoten irkkiyhteisönsä samalla. Kaippa ne jämäkanavatkin on nyttemmin siirtyny discordiin, en tiedä siitä sitten.

Kiitos suosituksesta, mutta Hisomaso lähinnä paskattaa eitapeta-oravan spämmin takia.

>>105182
Jep. Scene oli niiiin vitusti jäljessä animesta. Nykyään yhtä merkittävää eroa ei enää ole, kun fansubbausta ei enää ole ajamassa kehitystä isolle yleisölle ja pelkät enkoodaajaryhmät on vähän mitä on. Weeaboot myös ajoivat webm:n yleistymistä kovalla kädellä nelosen kautta, mutta sen jälkeen ei ole vastaavaa tullut vastaan.
>>105183
En kyllä ymmärrä miksi eitapeta-nyymi on siihen fiksoitunut. Ei ole yhtään sen tyylinen sarja.
>>105184
Ai kun siinä tapetaan?
>>105184
ei se oikeesti oo mikään anime pro, se vaan lataa jostain kauheen kasan kiinalaisia reaktiokuvia ja ekana löytyy aina joku tällä hetkellä pinnalla oleva sarja, niinku viimeks se abreu anime. se varmaan luulee että kun täällä on syrjäytyneitä itsetuhosia paskakasoja jotka katsoo animea niin se sitten toimis täällä.
>>105185
Ei siinä kyllä tapeta, mut ei se ole tarpeeksi "tyhjäpäinen" sarja mitä noi sen valinnat yleensä.


Forms
Delete
Report
Quick Reply