/a/ - Japanijutut

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(33.72 KB 455x317 local girl.jpg)

Awaclus 20.05.2018 (Su) 09:33:09 No. 105108
Tarvitsen jonkun tai muutamia henkilöitä auttamaan [Fancutfags] Madoka v2:n laatutarkastuksessa.

Mikä vitun Fancutfags?
Madokan TV-sarja etenee juuri sopivaa tahtia, mutta se ei ole aina visuaalisesti niin hyvän näköinen. Recap-elokuvat sen sijaan ovat visuaalisesti hienoja, mutta niistä puuttuu oleellisia kohtauksia. Projektinamme oli korjata tämä ongelma tekemällä Madokasta versio, joka etenee TV-sarjan tahtiin ja sisältää kaikki kohtaukset, mutta käyttää visuaaleja elokuvista aina kuin mahdollista.

Ensimmäisen version julkaisimme kansainvälisillä lautavesillä vuonna 2014 (löytyy nyaasta), mutta siihen jäi joitakin virheitä, joille kukaan ei sitten jaksanut tehdä mitään neljään vuoteen, mutta nyt itselläni heräsi taas kiinnostus saattaa projekti loppuun. En onnistunut enää saamaan yhteyttä siihen toiseen nyymiin joka projektissa oli alun perin mukana, joten olen nyt yksin ja työmäärä on aika iso.

Siksi haluaisin ulkoistaa laatutarkastuksen osittain jollekin tai joillekin vapaaehtoisille, jotka ovat projektista kiinnostuneita. Tehtävänä olisi siis saada valmiit jaksot etukäteen sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi, varmistaa, että kaikki toimii ja näyttää/kuulostaa hyvältä, ja valittaa kaikesta joka on mahdollisesti pielessä. Projektin aikataulu on sellainen että helpoimmat jaksot valmistuvat muutamassa päivässä jos mitään ongelmia ei ilmene, ja vaikeimpiin jaksoihin saattaa kulua arvaamattoman paljon aikaa.
Kuulostaa kivalta. Harmi, ettei kyseinen sarja kiinnosta minua.
>>105109
Ihteeni kyllä vähän häirittis se että piirtojälki muuttuisi kesken kohtaustenkin.
>>105110
Oletko nähnyt v1:n? En ole neljän vuoden aikana kuullut keltään enkä myöskään itse havainnut, että tuo olisi käytännössä ollut ongelma, ja kiinnitimmekin huomiota siihen että jokainen kohtaus näyttäisi mahdollisimman luontevalta. Itselläni ainakin erot color gradingissa (en tiedä mitä se on suomeksi) ovat olleet huomattavasti häiritsevämpiä kuin varsinainen piirtojälki, ja siksi v2:ssa color gradetin itse kaikki TV-kohtaukset vastaamaan elokuvien tyyliä.


Forms
Delete
Report
Quick Reply