[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]

/g/ - Pelit

Nimi
Email
Aihe
Viesti
Tiedosto
Upote
 [▶ Näytä lisäasetukset & rajoitukset]
Kuvake
Spoiler
Salasana (Tiedoston poistoon.)
» Sallitut tiedostopäätteet
jpg, jpeg, bmp, gif, png, wav, mp3, swf, webm, mid, mp4,
» Suurin sallittu tiedostonkoko on 10Mt
» Upotteeseen videon koko URL, ei siis pelkkä ID.
» 200x200 pikseliä suuremmat kuvat piennetään.
» Lankakerä

[Takaisin][Mene alas]

File: 1542086900514.jpg (116,58 KB, 900x500, serveimage.jpg) ImgOps Exif Google iqdb

 No.130837

https://www.dsogaming.com/news/bethesda-will-use-an-upgraded-version-of-the-creation-engine-for-the-elder-scrolls-6-and-starfield/

>Bethesda will use an upgraded version of the Creation Engine for The Elder Scrolls 6 and Starfield


Haha

 No.130839

En kyllä ymmärrä mitä porukkaa vinkuu tosta creation enginestä. Ihan hyvin se mulla on ainakin toiminut. Jotain pikkuvikoja välillä, mutta ei mitään mikä haittaisi pelaamista.

 No.130840

>>130839
koska se on perseestä

 No.130841

>>130839
Mitä olen itse lukenut niin porukka vinkuu siitä kuinka parivuosikymmentä vanha pelimoottori on vielä käytössä ja johonka vain teippaillaan lisää ominaisuuksia ominaisuuksien päälle koodiytimen puhkuessa. Olisihan se mielenkiintoista pelata vihdoin uudella moottorilla ja nähdä mihin se pystyisi nykypäivänä mutta samaan henkeen puhutaan että ei tuo betahesdan vanha kehittäjätiimi kykene enää laadukkaaseen suunnitteluun puhumattakaan uuden pelimoottorin oppimisesta.

 No.130842

>>130841
Mitä nyt olen pelinkehittäjien kirjoituksia lueskellut niin uuden suuren luokan pelimoottorin luominen on aika työlästä ja paljon aikaa vievää hommaa eikä siihen varmaan moni ryhdy niin kauan kuin vanha on vielä käyttökelpoinen, vaikka vähän buginen olisikin, eikä se itseäni ainakaan haittaa. Enemmän toivoisin Bethesdalta panostusta parempaan sisältöön kuin kakun kauneuteen päällisin puolin.

 No.130843

>>130842
>Enemmän toivoisin Bethesdalta panostusta parempaan sisältöön kuin kakun kauneuteen päällisin puolin.
Voi vittu näitä nyymichanin kehitysvammasia taas. Oisko pelimoottori ja sen työkalut kuitenkin ne kaikista kriittisimmät elementit sisällön laadun kannalta. Eihän silmäkarkki ole kuin budjetin tuhlaamista assetteihin. Mut ei, sen sijaan että koko moottori uusittaisiin ja pelisuunnittelu vedettäisiin pohjalta asti avoimeksi niin ne tekevät Morrowindin taas kerran uudestaan pienillä iteratiivisilla eroilla, kun sen on todettu takovan rahaa ja muuta eivät osaa. Vittu hurraa.

PS. tapa ihtes

 No.130844

>>130843
>Oisko pelimoottori ja sen työkalut kuitenkin ne kaikista kriittisimmät elementit sisällön laadun kannalta.
No ei. Toi on sama kuin ulisisit, että kirjoissa käytetään kaikissa samaa kielioppia ja että kirja on täysi paska, jos siellä on pari kirjoitusvirhettä, ja että täydellisesti oikein kirjoitettu teksti ja uuden kieliopin keksiminen on kirjoissa tärkeämpää kuin niiden sisältö.

Tollanen ajattelu toimii ehkä jossain muissa kuin rooli- ja seikkailupeleissä, missä ei ole mitään tarinaa, mutta näissä peleissä pääpaino on tarinalla eikä minua ainakaan kiinnosta vaikka tekisivät 10000 peliä täysin samalla pelimoottorilla, kunhan tarinat ja pelimaailmat ovat hyvin suunniteltuja.

 No.130846

>>130844
Osuvampi kirjavertaus olisi, että sun mukaan kaikki kirjat pitäisi kirjoittaa käsin ja vieläpä vuosituhansia vanhaan malliin puuliuskoille - Paperiin, kirjapainoihin, tekstinkäsittelyohjelmiin tahi muuhun kehitykseen on turha panostaa, e-kirjoista puhumattakaan. Kunhan se kirjan tarina on hyvä.

Lisäksi tällainen maailmankuvaasi järisyttävä paljastus sulle: pelit ovat ensisijaisesti pelejä. Jos haluat tarinan, niin lue kirja. Jos ADHD vaatii ääntä ja liikkuvaa kuvaa tarinan mausteeksi, niin kato vittu vaikka leffa.

 No.130847

>>130846
No ei kyllä ole osuvampi. Ja tiedoksi sulle, että pelit ovat interaktiivisia, toisin kuin kirjat ja elokuvat.Poista Viesti [ ]
[Takaisin][Takaisin ylös]
[ Etusivu ] [ /Ukko ] [ b / flode / a / it / g / m / me / n / ak / art / pol / h / fap / t / fit / nom / hikky / he / evo / velho / epic / meta / 2018 ] [ /Bannerit / NChat / Etsi / Bannit ]