/g/ - Pelit

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(67.28 KB 800x773 KAUR8_AE.jpg)

Anonyymi 05.01.2018 (Pe) 19:20:34 No. 130640
Mitä pelejä odotat vuodelle 2018?

Itsellä pientä hypeä noussut Red Dead Redemption 2 kohtaan.
Switchille odotan että sais viimein sen virtual consolen, ja toivottavasti sen myötä joitain oikeasti kovia GC ja DS pelejä. En kyl tiedä kuinka realistista se on, kun en ole nintendoa vuosikausiin omistanut enkä tiedä heidän pelijulkaisupolitiilasta yhtään mitään.

Kuva ei liity.
En oikeestaan mitään kun oon niin paskaa ja koneenikin on vanha paska, ettei kiinnosta enkä voi edes pelata uusia pelejä. Vanhatkin on vielä pelaamatta. Joskus mietin että voisi melkein lopettaa pelaamisen kokonaan kun muutenkin tulee enemmän hakattua f5 nyymichanissa.

Tai no nyt kun miettii niin ehkä voisin vastata jotain vanhojen paskapelien modeja, stalkkerille tulee uutta versiota CoC:ista, mutta en tiedä jaksaako sitä enää. Muitakin autismimodien päivityksiä olisi tuloillaan. Brutal doomin uudessa pätsissäkin tuntuu kestävän, mutta tuskinpa sekään yhden nostalgiapläjäysläpipeluukerran enempää innostaa.
en oikeastaan jaksa odottaa enää mitään peliä kun todennäköisesti se tulee olemaan jokin näistä
>pay2win lootbox paskaa
>battleroyale
>gta online kopio
>puolivalmis buginen paska
jos pitäisi kertoa jokin mitä odotan niin varmaan iso KSP patchi tai FNV: The frontier modi myös metroid prime 4 kiinnostaisi mutta sitä varten pitäisi ostaa nintendo switch enkä jaksa ostaa konsolia yhden pelin takia
(181.88 KB 800x600 IMG_20171003_092201.jpg)

Ehkä yhden venäläisen tekemää Battlefield 2 modia tai Installation 01 faniprojektia. Olin kuulevinaan, että yksi BF2 modi on jälleen heräämässä henkiin viiden vuoden hiljaisuuden jälkeen ja pari modia kuollut.
Mikään valtavirrassa pyörinyt peli ei ole aiheuttanut sen suurempaa mielenkiintoa, eikä välttämättä löytyisi modernien pelien pyörittämiseen tehoa. CoC olis kyllä mielenkiintoinen, kuten jo aiempi anos mainitsikin sen.
Jos sitä pari Playstation 2 nappaisi mukaan ja perehtyisi siihen kuinka niistä voisi rakentaa kannettavan pelilaitteen tai käyttää sitä Linux tietokoneena.
>>130643
Tästä tulikin mieleen, että pelaakohan kukaan enää Battlefield 1942:sta tai jotain sen modeja?
Mountainblade: Bannerlord. Ei vainenkaan, odotan sitä vasta seuraavalle vuodelle.
>>130642
Minkälainen päivitys tuohon KSP on tulossa?
Ajattelin kokeilla sitä uudestaan pitkästä aikaa, viimeksi kyllästyin kun en oikein osannut mitään. Kuuhun pääsin tuurilla ja monen yrityksen kautta, mutta sitten loppui ideat. Ois parit podcastit kuuntelematta, niin niiden ohella tarvii jotain tuollaista näpertelyä.
>>130646
Ite kävin seikkailemassa niillä lähiplaneetoilla ja niiden kuilla, mut sitten alkoi kyllästyttää. Olin myös lähettänyt yhen luotaimen sellaselle radalle, että se oli lähdössä ulos aurinkokunnasta, mutta siihen olis mennyt niin helvetin kauan, etten mä jaksanut katsoa mitä tapahtuu, jos se nyt mihinkään olis edes mennyt sitten.
Half-Life 3
No tätä Suomalaista peliä odottelen näyttää niin rennolta.
>>130649
Näyttää hienolta! Kiinnostukseni heräsi.
>>130649
Mikä vittu tää hipsterivillitys oikein on, kun vuonna 2018 pitää vielä tehdä jotain 80-90-luvun tasoisia pelejä.
(33.65 KB 702x456 128.jpg)

>>130651
Ootko puusilmä vai ihan vitun alaikäinen? Tuo ei näytä lähellekään 80-90 luvun peliltä.
>>130649
Tää varmaan kyllä menee ostoon. Swapperikin oli varsin mukava ja indie pikselipelit on kivoja.
>>130652
Pikseli-2d-tasoloikka. Millos näitä tehtiin? Aika paljon 80-luvulla ja 90-luvun alussa. Taidat ite olla se alaikäinen, kun et tuota tiennyt.
>>130654
Muttei mikään pelimoottori tuolloin kyllä noin näyttävää ulkoasua mahdollistanut.
>>130649

Tulee Magicka mieleen tuosta ympäristön loihdinnasta.
>>130644
>pelaako
Viimeisellä lisäosalla on enemmän pelaajia kuin jatko-osalla ja jatko-osilla yhteensä.

Odotan, että saan Megami Tensei 2:sen käännettyä ilman ROMin laajennusta (jotta saa alkuperäiselle romille ohjelmoitua takaisin) kokonaan vuoden kuluessa, koska kahdelta edelliseltä kääntäjältä on jäänyt kesken.
Meinasin ensin käyttää oikopolkuna SFC-uudelleenjulkaisun täydellistä fanikäännöstä, mutta sisällössä - ja siis varsinkin dialogissa ja maailman vihjeissä - on sen verran eroavaisuuksia alkuperäiseen peliin, että ei käy päinsä.
>>130658
>enemmän pelaajia kuin jatko-osalla ja jatko-osilla yhteensä.
Eihän tuota usko Erkkikään.
>>130658
>Viimeisellä lisäosalla on enemmän pelaajia kuin jatko-osalla ja jatko-osilla yhteensä.
Ai siis sillä Secret Weapons of WWII vaimikäsenytoli? Pitääpä asennella sitten, kun löytyy peli lisäreineen hyllystä. Toimiikohan winellä, vai pitääkö asentaa joku WinXP virtualboxiin?

>>130659
Tiesitkös muuten, että (vanha) Erkki on vanha suomalainen kääntöilmaus pirulle eli siis paholaiselle? Tämä sanonta tarkoittaa siis, että eihän tuota usko pirukaan, eikä joku Erkki niminen tyyppi.
>>130660
Mulla oli joku ton tapainen tieto jossain takaraivossa, mutten tullut koskaan yhdistämään tuohon muita niin kykenevämpään erkkiin.
>>130660
Ei tuo nyt kuulosta järkevältä. Kun sanonnan pointti on siinä ettei edes Erkki ole niin tyhmä/sinisilmäinen, että uskoisi sitä, eikä paholaiseen mun ymmärtääkseni ole milloinkaan yhdistetty minkäänlaista tyhmyyden tai hyväuskoisuuden ominaisuutta, joten ei ole mitenkään loogista, että sanonnan Erkillä tarkoitettaisi paholaista. Kyllä sen on oltava joku muu.
>>130662
Kyllähän vanhoissa kansantaruissa pirua useinkin vedätetään.
>>130662
Ja usein sitä myös käytetään liian vaikeiden asioiden kanssa. Että jos on vaikkapa todella painava kivi, ettei erkkikään sitä jaksa nostaa.
Tuo vanha erkki näyttäisi tulevan skandinaviasta, niinkuin erkki nimikin, eli gamla erik. En löytänyt mitään mainintaa mistä tuo gamla erik tulee. Todennäköisesti se on kuitenkin joku vanha skandinaavien myyttinen hahmo tms. jonka kristityt myöhemmin lanseerasivat tarkoittamaan paholaista niinkuin tekivät aika pitkälti kaikelle muullekin pakanalliselle. Erikhän tulee sen vanhasta muodosta Eirikr, joka tarkoittaa ikuista hallitsijaa. Ikuinen hallitsijahan on periaatteessa jumala niin Erik olisi silloin Jumala ja Vanha Erik Jumalaa ennen ollut jumala eli Odin, jota kristityt varmasti pitivät paholaisena.
>>130660
Toimi winellä kymmenen vuotta sitten (nvidian poropietariajureilla; radeon/radeonsi ja mesan opengl -kirjastoilla en ole kokeillut), joten eiköhän uusimmillakin versioilla.
Ja just se lisäosa ja se uusin tukee kaikkia aikaisempiä kenttiä ja pelitiloja.
>>130648
ota tää-ääni
>>130667
Ulos täältä
Lainaan vaan lankaa kun kierrän ikärajan
>>130671
>ikärajan
>>130672
Tarkoitin tietenkin jutkuseurantakäyttäjätilivaatimuksen.
Älä ole tuollainen purilainen.
>>130651
Ensinnäkin muutaman henkilön tiimeille on mahdotonta tehdä joku AAA-luokan peli, toiseksi grafiikat eivät ole mitään muuta kuin kirsikka kakun päällä. Ainakin osittain juuri siksi indiepelit ovat parempia: tekijät keskittyvät itse pelattavuuteen ja mekaniikkoihin, koska aika ja resurssit eivät riitä mihinkään GTA-kaupunkien luomiseen.
No mä oottelen Pillars of Eternity 2: Deadfire Archipelagoa sekä Kingdom Come: Deliverancee. Siinäpä oikeestaan se.

Ai niin, ja Untitled Goose Game
>>130674
Nyt oot kyllä niin hukassa että. Esim. Banishedin tekijä teki YKSIN yli 9000 kertaa paremmat grafiikat JA mekaniikat kuin nää vitun hipsterit jotka tekee jotain 80-luvun tasohyppelyn ja 90-luvun rpg-maker tasoisia räpellyksiä ja sit myy niitä isoon hintaan niinkuin olisivat muka tehneet paljon työtä sen pelinsä eteen.
>>130677
Ite en kyl odota, jos se on bethesdan paskaa.
En mitään, jo olemassaolevat pelit riittävät minulle varsin hyvin, mutta jos jotain hyvää tulee vastaan niin saatan tykätäkin.
Kingdom Come: Deliverance, Mount&Blade II: Bannerlord, Exanima, Northgard, Stellar Tactics, Wolcen: Lords of Mayhem ja War of Rights.

Tai siis ainaki odotan. Osasta en tiedä tuleeko vielä tänä vuonna valmista.
>>130676
Itte oon 80-luvun alkupuolella syntynyt, kavereilla oli nintendoja ja segoja mitä lie, vihasin tasohyppelyitä jo silloin. Autistisemmat, isometriset kamankeräilypelit kiinnostivat jo silloin enemmän. Minulla oli vaan c64 mutta peliurani alkoi kunnolla vasta 90-luvun räiskintäpelien (varsinkin duke3d kun siinä oli vähän interaktiivista ympäristöäkin johonkin doomiin tai quakeen verrattuna) ja isometristen länsimaisten roolipelien myötä. Siksi paskattaa ihan vitusti nähdä jotain hipsterien paskatasohyppelypelejä tai jotain tunnin psykoosirämpytyksiä, hyi vittu.
>>130681
>vaan c64
>Ei pelannut Ultima nelosta
>'vaan' Ultima IV
>>130682
Ihte asiassa mulla ei ollut sitä edes. Veli osti c64 silloin kun se oli jo auttamattomasti vanhentunut ja siihen kasan pelejä, en muista että mukana olisi ollut mitään autistiklassikoita.
>>130677
Paskattaa tunnetuissa pelisarjoissa se miten aina uuden osan ilmestyttyä aletaan jo heti puhumaan siitä milloin seuraava ilmestyy.
>>130684
Kai se juontuu noista juutalaisten pelistudioiden tavasta julkaista sama peli uudelleen vuoden välein.
(2.76 MB 642x422 badmojo.webm)

pelaan vain pelejä jota tuli ennen sun syntymää
>>130732
Tää on kyllä hyvä peli. Aika haastava vain välillä.
(28.00 KB 480x451 proprietary.jpg)

>>130693
ootkohan ihan varma nyt
Ui juma mikä peli tulossa. Tällaista olen juuri kaivannutkin, enkä malta odottaa. Hnngh
(135.04 KB 1444x703 kasuaari park.jpg)

>>130735
haha

Ihan mielenkiintoinen aiheeltaan (t. vanha dino-autisti, eka jurassic park oli eka leffa minkä näin elokuvateatterissa jne.) mutta olen niin paskaa etten osaa pelata tuollaisia pelejä.
>>130643
kuvalle soosia?
kannettava ps2 osina?
(187.71 KB 728x1000 banana.jpg)

>>130640

En kyllä varmaan mitään oikein odota muna pystyssä, mutta Borderlands 3 vaikuttaa aika lupaavalta. Dark Soulssin paska remasteri tulee varmaan ostettua ihan vaan pvp:n elvyttämisen takia mikä kyllä vähän vituttaa varsinkin näin pc masterrace pelaajana.
>>130671
>>130670

tuo suuntaa näyttävä taikakäsi on ehkä vähän laiskaa suunnittelua mutta on se parempi kuin markkerit.

sykkii sekä pelille että paholaisen tisseille
(102.00 KB 960x720 it's köksal time.jpg)

>>130677
>Bethesda Game Studios, the people behind popular series like The Elder Scrolls and, of course, Fallout
bethesda nyt ole tehnyt kuin fallout3 ja 4. ihan väärin sanoa että Bethesda olisi Falloutin takana
RRRRRREEEEEEE
The Forestia!
Sen 1.0 päivitys tulee tällä tietoa 30. tätä kuuta. vihdoinkin saadaan valmiiksi. Jos kiinnostaa niin kannattaa käydä ostamassa vielä kun on Early Accessissa. julkaisun jälkeen hinta nousee.
>>130741
Ei vaikuta kivalta peliltä.
(188.98 KB 1920x1080 agony.jpg)

(114.19 KB 1280x720 agony-3.jpg)

Agony julkaistiin pari päivää sitten mutta julkaisu oli pienoinen pettymys. Peliä sensuroitiin kovalla kädellä koska siitä haluttiin tehdä myös konsolijulkaisu. Ilmeisesti kaikki pillut on sensuroitu, osa verestä muutettu violetiksi, osa? nänneistä sensuroitu, succubus-raiskausskene poistettu, vauvojentappaminen poistettu, syntymättömän demonin puukkoabortointiskene poistettu, persefyysikat poistettu, käden työntäminen succubuksen pilluun poistettu.
Jos jotakuta kiinnostaa niin linkan alta löytyy 5min video poistetuista skeneistä.
http://www.mediafire.com/file/h6r2w5s42bbaxb3/Agony+-+Deleted+Scenes.mp4
Taidan ostaa pelin silti maanantaina. Vaikuttaa aika edgyloordisilmäkarkilta.
>>130757
Siis eikö käsittääkseni samaan aikaan julkaistu se sensuroimattomuuspätsi, jonka voi halutessaan asentaa? En tosin tiedä tuoko kaikkea noista takaisin peliin.
>>130757
Siis eikö konsoleille saa tehdä k18 pelejä vai mitä vittua?
(51.19 KB 480x673 1526066227761.jpg)

>>130758
Se oli suunnitelma jota ei voitu toteuttaa lakiteknisistä syistä.
>>130759
Käytännössä ei jenkkilän ikäluokitusjärjestelmän mukaan. Konsolivalmistajat eivät suostu lisensoimaan ja kaupat myymään. Korkein ikäraja on Mature 17+ ja on erittäin harvinaista että pelille annettaisiin Adults Only 18+ vain väkivallan vuoksi toisin kuin Euroopassa.
>>130760
Aika paskat lait sitten. Luulisi, että joku sujauttaisi sen silti jakoon vaikka torrenttina.
>>130757
Siis onko PC-versiostakin sensuroitu? Miksei voi konsolille julkaista sensuroitua ja PC:lle sensuroimatonta?
>>130760
On siinä kyllä kans vapauden maa saatana.
>>130757
Kerta toisensa jälkeen pistää ihmetteleen mikä tän Agonyn pointti on. Kävelysimulaattori edgelordmaksimeilla?
(1.46 MB 2560x1440 189347189571.png)

>>130762
Kyllä, myös pc-versio on sensuroitu.
>>130772
Survival-Horror-Puzzle-Kävelysimulaattori. Kaikki lempigenreni samassa paketissa.

"We regret to inform you that our company is currently struggling with financial problems. Due to technical and legal reasons, Madmind must cancel the development of Agony Unrated. Part of the team will continue to support Agony on Steam and consoles by publishing new patches." Eli pettivät uudelleen tukijoidensa luottamuksen. Ei ole tulevaisuutta tuolla pelitalolla eikä heidän tuottajallaan.

Ehkä paskin tapaus vähään aikaan. Aluksi lypsetään isot rahat tukijoilta lupaamalla tiettyä peliä. Uskotellaan viimeiseen asti yleisölle että kaikki menee suunnitelmien mukaan. Viikkoa ennen julkaisupäivää ilmoitetaankin "joo nyt kyllä pitää vähän sensuroida että saadaan peli konsoleille". Julkaistaan karsittu versio kaikille alustoille jotta saadaan lypsettyä massoiltta fyrkat. Kun jengi alkaa ulisemaan että ei me tätä tilattu niin sit heitetään hätävale että joo kehitetään teille oma peli jotta saatte sen mistä olette maksaneet. Mutta käykin ilmi että tuo ulostulo olikin pelkkää damagecontrollia eikä mitään uutta versiota olla devaamassa. Devaajat jättävät uppoavan laivan.

Onhan tämä ihan vitun naurettavaa että aikuisille ihmisille suunnattua viihdettä täytyy sensuroida. Nykyään internetistä löytää helpommin lapsipornoa ja snuff-filmejä entä kokonaan sensuroimattomia videopelejä. Miten mä päädyttiin tähän?
>>130772
Tai no sen pointtihan oli olla jotain uutta ja hätkädyttävää. Seksuaalisesti latautunut horror-edgyilypeli joka nostaa pelaajan sykkeen kattoon keinolla millä hyvänsä.
Ristiriitaiset olot tuosta pelistä tällä hetkellä. Haluaisin kovasti ostaa sen mutta ostopäätöksen tekeminen tunuu todella kiusalliselta kaiken tuon kieroilun ja valehtelun jälkeen. Olo on kuin olisi ostamassa valmiiksi pikkaisen paskana olevaa autoa huijaavalta autokauppiaalta mutta silti haluaisi päästä testaamaan että miltä se tuntuu.
>>130776
Itse ostan vasta sitten jos sensuroimaton versio kaikilla suunnitelluilla kohtauksilla tulee saataville.
>>130776
>Tai no sen pointtihan oli olla jotain uutta ja hätkädyttävää
No, ei toi varsinaisesti hätkähdytä. Niin väkivaltaa kuin pornoakin löytyy pelitarjonnasta niin paljon ettei yksi ihmisen elinikä riitä kaiken sen kuluttamiseen.

Tuntuu vaan et koko peli on pelkkä sensaatiohakuinen tempaus, en itse näitä kävelysimulaattoreita oikein edes lue peleiksi. Ja länsimaissa tällänen eroguromässäily luonnollisesti saa moraalihomolta valtamedialta huonommat arvostelut kun muut yhtä paskat genrensä edustajat, joten mikä järki?
>>130776
Miksi et vain wareta sitä? Ei tarvitse sitten maksaa pettymyksestä.
>>130693
ostin tään heinäalesta ja pelaan vieläkin
tekemistä riittää varsinkin kun sivutehtäviä jauhaa

ainoa mikä vituttaa, niin pienien mättäiden päältä ei pääse hevosellakaan

on kyllä tän vuoden julkaisuista parhaimpia(oon päässy panee kolmea akkaa)
>>130802
eikö kannattaisi pelata jotain kiinalaisia pornopelejä jos määrittelet pelit hyviksi sen mukaan että niissä pääsee panemaan? kai olet witchereitä pelannut+
>>130803
Eiköhän se ole. Itteeni paskattaa, kun nykypäivänä tuo tuntuu olevan jotenkin normi, että pelit tungetaan täyteen jotain tollasta turhaa paskaa ja sit kaikenmaailman jonnet ja normot kehuu ja ylistää sitä peliä, koska siinä pääsee panemaan tai jotain muuta täysin sisällötöntä paskaa. Sit kun niitä itse pelaa niin peli jää useimmiten kesken, koska se oli pelinä tylsä ja paska ja sen ainoat meriitit ovat grafiikat ja noi normoille suunnatut normaalin elämän simulaatiokohtaukset.

Ei oikein uskalla enää ostaa mitään pelejä, kun varmaan joku 70% viime vuosina ostamistani peleistä on osoittautuneet paskoiksi. Ennen ei tuollaista ongelmaa ollut ja aika pitkälti mikä tahansa hommattu peli oli pelaamisen arvoinen.
>>130804
Mun mielestä pelikelvottomia pelejä tehtiin jo "kultaisina pelivuosina" mutta joo. Noi panokohtauikset pelissä on kyllä niin myötähävettäviä, en tiedä pitäisikö olla joku alfa normo, alaikäinen tai haiseva kellarirunkkari että niistä saisi jotain irti. No jaa, pelaahan monet juuri noita japanilaisia deittisimulaattoreita, sitä tehdään mikä myy. Itsekin kuitenkin pysyttelen mieluummin yksinpeleissä missä ei ole paljoakaan kanssakäymistä muiden pelihahmojenkaan kanssa. Ja kai se on joku nykyajan asenteiden muutos kun esim. stalker-foorumeilla uushomot slavofiilijonnet kyselevät tosissaan että miksei stalker-peleissä ole naisia. "lol homoileeks ne kaikki XD"
>>130805
Tietysti tehtiin, mutta ero olikin juuri siinä, että niitä ei tullut vahingossa ostaneeksi. Ainakaan niin helposti kuin nykyään.
>>130806
No ei niitä kai mainostettu niin isolla rahalla kuin nykyään kun monille keskeneräisille paskoille maksetaan hullut mainoskampanjat ja ostetaan tubenarsistitkin pelaamaan niitä. Tottahan ennenkin valehdeltiin pelien ominaisuuksista. Ihteltäni on joka tapauksessa jäänyt varmaan 90% vanhoistakin klassikoista pelaamatta.
(330.78 KB 800x1158 cheetah.jpg)

(1.03 MB 1024x576 spr.png)

Spyro Reignited Trilogy (13.11) ennakkotilauksessa.
vähä odotin Red Dead Redemption 2:sta, mutta en aikonu ostaa vielä vuoteen tai kahteen.

hype oli kuitenkin nii valtava että ostin avajaisviikonloppuna
>>130824
Aika normopiireissä liikut, jos hype jostain tuollaisesta tarttuu.
>>130825
RDR2:sta oli muistaakseni hypeuutinen (tai siis käsitteli nykyaikaisten "isojen" pelien kustannuksia ja tekijätiimin kokoja) jopa ylen sivuilla.
>>130824
Mikä vittu siinä on, ettei voi pc:lle julkasta niitä pelejä. Vitun konsolivammaset.
>>130824
Jaahas, lähimmän alueen sumusuodatin GTA4:sen PS3-versiosta on tehnyt paluun (ja on oletuksena päällä myös PC-versiossa).

Peli näyttää taas ihan kivalta (ei kiinnosta), mutta sisältö samaa tylsää paskaa tyhjässä hiekkalaatikossa, jota on nähty muuttumattomana viimeistään GTA4:sesta lähtien.

GTA4 jaksoi kiinnostaa loppuun asti nipin napin, kun San Andreaksen pelaamisesta oli jo jokunen vuosi, mutta RDR oli hohhoijaa ja GTA5 hohhohohoijaa.

Kannattaisiko nortti-rokkistaran (tämä RDR2 taisi olla useimpien puljun studioiden yhteistuotos?) ruveta pikku hiljaa puuhailemaan pienempien, mahdollisesti innovaatioita tarjoilevien projektien parissa?
Menace, Lemmings ja Wild Metal Country, mitä mielenkiintoista niiden ja alkuperäisen GTA:n jälkeen on kys. studio tehnyt?
Bullykin on Vancouverin studion ja The Warriors Toronton pykäämiä.
>>130828
Itte ihmettelen miksei ne oo tehny vielä semmosta gta-peliä missä pelataan poliisia tms. ja napattaisiin just noita kriminaaleja. Vois olla semmonen "viimeinen gta" ja sit voisivat tosiaan keksiä jotain uutta. Ei sillä että itte oisin pelannut muuta kuin joskus yläasteella atk-luokassa gta1:stä koodeilla vaan… en vaan kiinnostu ajelupeleistä mitenkään.
>>130829
No, L.A. Noirehan on Rockstarin julkaisema, vaikkakaan ei kehittämä ja pelattava hahmo on yksityisetsivä sikaniskan sijaan.
(4.47 MB 444x250 surmantuoja.gif)

>>130829
Onlinessa voi ainakin tuhota laittomia bisnestarvikkeita ja tuotteita sekä vesittää tehtäviä vapaassa tilassa jos tahtoo ritaria larppailla mutta melko mulkkua puuhaa se lopulta on. Laillisesti rahaa voi tienailla ralleilla, kisoilla ja kaikenlaisella muilla kivoilla asioilla jos puhtaana pysyä haluaa. Olis kieltämättä mukavaa tehdä jotain rehtiä duunia ja puolustautua sitten konnia vastaan.
>>130831
>online
Vittu tuokin yks niin vitun turha paska. Paskattaa kun pelistudiot on lähteneet tolle polulle, että pakko aina kuluttaa osa budjetista johonkin keskinkertaiseen tai huonompaan moninpelimahdollisuuteen pelisarjassa, joka on aiemmin ollut puhtaasti yksinpeli. Vois vaan suosiolla käyttää nekin resurssit paremman pelin tekemiseen sen sijaan että vääntäisi väkisin jotain paskaa moninpeliä.
>>130832
Erittäin lystikästä puuhaa oikean jengin kanssa ja saahan sitä valittua yksityisen- tai kaveripalvelimenkin jossa voi jokseenkin rajatusti pelailla jos ei ventovieraiden tappamaksi tuleminen kiinnosta. Takoohan R* rahaa haikorteilla joilla saa ostettua peliin käteistä jossei tehtävien grindaaminen kiinnosta, kannustaa tekemään lisää materiaalia moninpeliin. Paskaahan se aluksi on kun moraalittomat isot pojat saattavat kyykyttää nevareita mutten heti leimaisi koko moninpeliä paskaksi, ihan keskinkertainen se vähintäänkin on. Onhan se kyllä toisaalta hanurista kun yksinpeliin ei panosteta mutta sen voisi muuttaa jos hienovaraisesti silkkihansikkain yhdisteltäisiin siihen myös moninpelin elementtejä joiden ominaisuudet eivät olisi täysin välttämättömiä.
>>130833
Kyllä se nyt aika paska on.
>haikorteilla joilla saa ostettua peliin käteistä jossei tehtävien grindaaminen kiinnosta
Tää kertookin jo aika paljon koko konseptin järkevyydestä.
>käytä rahaa ostaaksesi peli
>käytä rahaa, jotta sun ei tarvii pelata sitä
>???????

>sen voisi muuttaa jos hienovaraisesti silkkihansikkain yhdisteltäisiin siihen myös moninpelin elementtejä

Ja tää onkin sit se vihoviimeinen kaikista paskin vaihtoehto. Jotain rupuista semi-mörppipaskaa koko peli, ei kiitos. Tota just en ymmärrä kun pitää väkisin tunkea molempia niihin peleihin. Miksei voi tehdä puhtaasti yksinpelejä ja puhtaasti moninpelejä niinkuin monet muutkin tekevät, kun ne on kuitenkin aina parempia kuin tollaset yhdistelmäpaskat.
>>130834
Mielenkiintoinen kokeilu toisaalta kun ei kyseinen peliyhtiö ole tietääkseni ennen tehnyt noin laajaa moninpeli mahdollisuutta vaikka se oletettavasti söikin ikävästi karttaa ja tarinaa. Toivon että kutosta tehdessään molemmat vain paranisivat kun kokemusta ollaan tästä kerrytetty ja palautteita huomioitu mutta seuraavan konsolisukupolven raudastahan se on osittain myös kiinni.
(110.41 KB 1179x877 Bunyan_in_prison.jpg)

>>130834
>Pelikone: kolmesataa rahaa
>Peli koneelle: viisikymmentä rahaa
Sisältö peliin, joka tekee pelaamisesta tarpeetonta. Priceless.
>>130809
Eka osa vedetty 120% läpi ja platinapokaali ansaittu.
laitan tähän lankaan koska 2018 peli

elikkä, Everspace

avaruusräiskintä missä kuoltuaan aina voi parannella aluksia (4 erilaista joista valita: mm. tankki ja stealth) Tulee ihan Star Wars vibat. alku on aika yksinäinen, mutta sitten alkaa tehtäviä satelemaan kun pääsee pitemmälle.

oli jotain 7:llä eurolla ps-storen joulutarjouksessa
>>130886
>peli, jossa häviämisestä palkitaan
No, sopii ainakin hyvin tähän nykyaikaan.
Onkos joku jo pelannut Metro Exodusta? Ihanat perskivut se ainakin sai aikaan kun Steam ei saanut oikeutta ensijulkaisuun. Loistavia olivat ainakin aiemmat osat, jotka ovat muuten nyt arvostelusabotaasin kohteena.

https://www.techpowerup.com/252614/steam-fanatics-review-bomb-metro-exodus-on-metacritic
>>130888
Talkkari on parempi
>>130888
No onhan noi vapaan kaupan estäjät nyt ihan perseestä. Ihan vitusta oikeasti, kun pitää olla kohta joku sata eri tiliä kaikissa mahdollisissa eri palveluissa, että saa pelata haluamiaan pelejä, kun ei vaan voi saada kaikkia siitä käyttämästään palvelusta. Ei ole lainkaan kuluttajaystävällistä.
>>130889
>vertailee täysin toisenlaisia pelejä

Stalker on lähempänä Falloutia kuin Metroa.
>>130891
riippuu mistä roikkuu
>>130891
Totta puhut, mutta metro on kirjaimellisesti stalkkarista kopioitu. Joskus pelasin sen vuotanutta alphabuildia jossa oli sekä assetteja ihan suoraan stalkerista että varhaisen xray enginen bugeja. Oli myöskin valtava avoin maailma stalkerin tyyliin putkijuoksun sijasta.
conan exiles on huhtikuun "ilmaisia" pelejä ps plussassa. nyt tuntuu taas hyvältä maksaa vitonen kuussa tuosta.
viimeksi tuntui hyvältä syksyllä kun pari fps:ää oli "ilmaisina"
>>130916
>koko idea siitä että pelien verkko-ominaisuuksista täytyy maksaa säännöllisiä shekeleitä on jo itsessään naurettavaa.
Naurettavan sijasta kuukausimaksut olivat kaikkein tervein tapa rahoittaa MMO-pelien palvelimet sekä tuki että kehitys, varsinkin 2000-luvun taitteessa kun hostauskulut olivat huomattavasti suuremmat. Nykyiset bisnesmallit eivät voi tuottaa yhtä hyviä MMO-pelejä.

En sit tiedä miksi Conan Exiles sortuis tuollaiseen jutkuiluun. Se on kuitenkin vain köykäinen survivalrakenteluperseilypeli jonka pikkuisia servereitä pystyy kuka tahansa hostaamaan ihan tavallisella kotikoneella ja -yhteydellä.
>>130918
haha, olinpas kehari.
Oon niin kaukana konsoli- ja mobiilipelaamisesta että näemmä alitajuisesti skippasin kaikki viitteet moiseen.
Mitäs vittua, Shenmuet käännetty PS4:lle. Ja molemmat Rapula äxät. Voi veljet, nyt visa vingahtamaan ja digiostoskauppapanna päättymään.
>>130920
Hyh, miten normoa.
>>130920
Noi rapulaäksät onkin suora käännös PSP:n Rondosta sillä erotuksella, että sitä polygoonista uusioronttoa ei tule mukana.

Ja sama uusi paska saksan kieltä äidinkielenään puhuvan äänite Rondon introssa. Se alkuperäinen, Konamin Tokion toimiston lajittelijan antama tönkkösaksankielinen oli paljon mehukkaampi (tekijänoikeuden uudistaminen tai sen todentaminen oli ilmeisesti liian vaikeata hyötyyn nähden; tämän takia meillä ei voi olla kivoja asioita).
Jumalauta kun otti eteen nähdessäni, että BH/RE2:sta on julkaistu uusioversio. Pettymys oli melkoinen, kun se osoittautui kolmannen persoonaan räimeeksi nelosen tapaan.

Mutta ehkä mä haluun nähdä Tyrantin vetävän Adaa pataan silti ja Williamin kakkosmuodon.
>>130924
Ei hitto, videoiden perusteella pomotappelut on ihan tylsiä ja musiikkikin ihan paskaa kun vertaa alkuperäisen BH2:sen Williamin kakkosmuodon musiikkiin tai viimeiseen tappeluun Tyrantin kanssa (kun se nousee sieltä lyijyaltaasta).
>>130925
En ole pelannut alkuperäistä, mutta tuo uusi tuntui aika lyhyeltä. Melkein kuin olisi jonkun elokuvan katsonut. No, siinä on neljä erilaista vaihtoehtoa päätarinalle hieman erilaisilla aseilla ja vihollisilla. Onneksi tuli ostettua alennuksella, 60-70€ olisi ollut vähän suolainen hinta.
(379.34 KB 512x512 icon0 (2).png)

>>130924
Tämä juuri paukahti Playstation Storeen ilman että Capcom edes ehti ilmoittaa mitään. Siltikään en ole yllättynyt.


Forms
Delete
Report
Quick Reply