/fit/ - Liikunta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(9.96 KB 309x388 1322656408802.jpg)

Lihas, voima ja ravinto Completenoob 30.11.2011 (Ke) 14:33:28 No. 19543
Olen 19-vuotias, 180/69 normaalipainoinen tallaaja. En syö juuri mitään opiskelijabudjetillani: jotain nuudelia että pysyy hengissään - mutta mistä johtuu että kuitenkin olen kokooni katsoen melko voimakas, koska en saa ravintoa lihaksilleni? Miten ne on pysyneet tälläisessä kunnossa, miksei ne surkastu?
Eli otamme analysointiin kaverini joka pyysi minut salille seurakseni viime viikolla; 181/75 - hän asuu kotona ja hänet ruokitaan hyvin ja hän on käynyt nyt muutaman kuukauden aktiivisesti salilla nostamassa peruskuntoa. Hänen kehostaan voi havaita pientä alkavaa lihaksistoa ja varsinkin vatsalihakset häneltä jotenkin erottuu, toisinkuin minuta.

No jokatapauksessa menimme sitten salin puolelle ja itse vedin joka laitteessa paremmat sarjat kuin kaverini, kovemmilla painoilla - penkkitulos parempi. Kyykkyä emme kokeilleet vaikka olisin halunnut, kaverini reenaa vaan ylävartaloa. Tarkoilla tuloksilla ei nyt ole väliä, ihan peruskuntoisia olemme molemmat
mutta koska kaverini saa tarvittavan ravinnon jota minä en saa, miten voin olla häntä vahvempi?
Olen tosiaan jo puolivuotta syönyt siis reilusti vähemmän kuin edes perusaineenvaihduntani on, eli miten oon kuitenkin vahvempi kun tämä kaverini jonka luulisi olevan reilusti minua vahvempi.
Mutta lihaksistoni ei ole kyllä pahemmin näköjään surkastunut, pidän peruskuntoa tietenkin yllä kotona ja lenkkeilen ja kuntoni on oikeastaan aina vaan noussut hyvää vauhtia (ei ainakaan ikinä laskenut)
eli punnerrusten määräkin on varmasti selvästi noussut jos katellaan joku vuosi takaperin (teen punnerruksia aina niin paljon kun jaksan) mutta miten ihmeessä tämä systeemi nyt menee, voimani kumminkin kasvaa vaikken saisi ravintoa, mutta lihakseni eivät? Niinkö se on?
Niin eihän ne ihmiset sillon tuhat vuottakaan sitten siten syöneet mikä on nykyään todettu oikeaksi tavaksi mutta helvetin voimakkaita olivat silti. Meidänkin salilla käy muuten paljon sossurahoilla eläviä opiskeluiän jo ohittaneita mutta erittäin sinnikkäitä kavereita silti. Kai siinä joku yksilöllisyys on
Koko ei kovin hyvin korreloi voiman kanssa. Sitäpaitsi kaveris reenaa varmasti vituilleen koska ei edes reenaa jalkoja.

Sitäpaitsi olet ollut läsö koska olet jo puoli vuotta ollut reilulla kalorivajeella, tai sitten valehtelet. Esim 500 cal vaje tekee puolessa vuodessa 10 kiloa. Läsöillä on keksimäärin reippaasti enemmän voimaa samalla reenimäärällä.

Monesti pienet elämäntavan eroavaisuudet vaikuttaa vahvasti pitkällä aikavälillä, esim mukulasta asti olen ollut muuttoapuna ja tehnyt esim puutöitä, niin vaikka olin pikkanen niin nostin mavea alottaessani 15-30kg enemmän mitä alottelevat kaverit jotka ovat reippaasti kookkaampia.

Esim voimanoston sivulta löytyy 58kg jantteri jonka Kyykky/mave/penkki on 195/225/110 kg.
Onhan se vähän yksilöllistä. Varmaan ohittaa sinut jos jatkaa salilla käyntiä. Onko hän vasta nyt ekaa kertaa kunnolla alkanut käydä salilla ja oletko itse jokin aika sitten käynyt aktiivisesti salilla?
Nostelitteko kilpamielessä vai menitkö heti nostelemaan itsesi puhki ja hän vielä esimmäisen kierroksen jälkeen jatkoi tai oliko hän ehkä käynyt jo eilen vetämässä kunnon setit eikä ollut saanut palautetuksi?
Miten paljon muuten itse nostit?
no hohhoijaa, jokanen ihminen on yksilö. Toinen on vaihvempi ja lihaksikkaampi, vaikka syö ja reenaa yhtä paljon. Geeneillä on todella suuri merkitys. Ihmisten kehon rakenne on erilainen.. Toinen nostaa koskaan reenaamatta penkistä 80kg, toinen reenaa vuoden samaan tulokseen..

Verrattavissa mihin tahansa asiaan. Miettikää vaikka pikajuoksua..
Geenit geenit geenit, paskaa.

Paljon suuremmassa roolissa peruselämäntavat jotka heijastavat jo lapsuudesta.
ite oon "fäde" ja myönnän että se on kaikista huonoin kehonrakenne. mutta tosiaan, sellanen vitullinen lihaksisto ei todellakaan tarkoita VOIMAA, mulla on useita kavereita jotka on hommissa nostelemassa sitäsuntätä ja tosiaan ehkä se 68 kg. pieksis oikeestaan aikalailla kenet vaan peruspulliaisen jotka siellä salilla käy siks että "kadulla on parempi painia…" eli kuten alottaja sanoikin, voima ei ole lihaksisto
>>19557
>2011
>joku luulee että salista olisi hyötyä tappelussa
tulin vain ottamaan tuplat
geenien syytä. se että nostat enemmän kuin jonnekaverisi (joka ilmeisesti niin laiha äijä koska vatsalihakset ja muutaman kuukauden salia) ei tee sinusta voimakasta. deal whit it.
>>19570

Geenit sitä geenit tätä.

Painu vittuun.
>>19573
väitä nyt vielä että aina niin laiha äijä saa nostettua niin paljon rautaa kuin joku normaalipainonen ihminen. mee nyt vittuun.
Voisi kanssa olla et kaverisi nosteli puhtaammin saaden voiman näin kohditettua eniten tiettyyn lihasryhmään ja et ite oisit ottanu sit apuja muista lihaksista.
>>19575
miks esität alfista
>>19582
Huomaa eri trippi systeemi, sama koodi se on kuin aikaisemminkin mutta trippi eri.
>>19585
Implikoit silti olevasi alfabilenyymi. Satun tietämään, että hän on tällä hetkellä espanjassa, joten onnea vaan nörde.
>>19592
no mitäköhän vittua, kyllä tänne saa espanjasta postattua toisin kuin ylilaudalle. ja ennen kuin alat valittaa ääkkösistä, ne saa tehtyä manuaalisesti.
>>19595
Alfabilenyymi käyttää isoja alkukirjaimia korrektisti, sinä et. Mene nyt trolli vittuun.
>>19595
Ei ulkomailta saa edes postattua tänne. Mee trölö norde pussaa misakityynyäs.
(494.59 KB 2004x2385 1322837513610.jpg)

>>19606
>>19602

no vittu, saitte kiinni :D ottakaa tissit palkkioksi
sama homma, ite oon kans normaalipainonen, ei mitään salikäyntiä takana, kaverilla on ihan komeat lihakset (en tiedä käykö sitten salilla) mutta silti itse tein kuntopiiritestin sitä huomattavasti paremmin. en sitten tiiä onko itellä fättiä kumminkin sen verran että lihaksisto on sen alla vahvempi kun kaverillani mutta silti
niin siis edellinen olen minä:
eli joo siis kyseessähän oli se kuntotesti omalla keholla eli kaverillani voi tosin olla maksimivoima minua parempi… mutta siis pointti oli mullakin vaan se että lihakset ei välttämättä kerro mitään
>>19636
Pointti on se, ettei kuntotesti kerro mitään.
Jumala siunaa sinua, poikani.
Vähäisestä ja ravinnottomasta ruokavaliosta johtuen riutuvat lihaksesi lähettävät aivoihisi hätäviestiä, moninkertaistaen lihasten liikkeeseen annostellun energian määrän?
>>19543
>Treenaa vain ylävartaloa
Mistä näitä hermanneja oikein tulee?


Forms
Delete
Report
Quick Reply