/fit/ - Liikunta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(60.55 KB 193x226 1322513833982.png)

Anonyymi 28.11.2011 (Ma) 20:57:14 No. 19509
Mistä jään paitsi, jos vain käyn salilla ja syön hyvin, mutta en koskaan lenkkeile, pyöräile tai ui? Miksi jälkimmäisiä pitäisi tehdä?

t. 180/62 narukäsi
Aerobinen ja anaerobinen kunto jää vähemmälle. Eli saatat hengästyä helposti, kestävyys juoksussa tai pitkän matkan kävelyssä on heikkoa jne.
Hyväksi verenkierrolle ja sydämelle tuo juoksuhomma ja muut. Keuhkot ja hapenottokyky paranee myös. Juoksua tai vastaavaa pitäisi harrastaa edellä mainittujen vuoksi, toimii myös palauttavana liikuntana ja rasvanpolttajana. Ei mikään pakko ole kuitenkaan.
>>19509
Tottakai kannattaisi vähän liikkuakkin, mutta sitten joudut syömään entistä enemmän. Itellä oli lähes vuosi etten lenkeillyt yhtään, mutta näytin silti todella hyväkuntoiselta kun olin salilla jaksanut käydä. Ei tarvinu montaa minuttia juosta niin jo hikiä pukkas, ja hengästytti.
no ihan kunnon ylläpitämiseksi on hyvä vähän liikkuakkin, itse juoksen aina juoksumatolla ennen salitreeniä, tosin reenaan vaparia niin siinäkin tulee hyvin kuntopuolta treenattua. Hieman paremmasta kunnosta taas on hyötyä monessa asiassa kuten esim. sängyssä jaksaa paremmin touhuilla muijan kanssa
Mikä kaikki vaikuttaa kuntoon? Siis itellä suht. kovat salitulokset mutta en jaksa juosta kun joku puoli kilometriä ja alkaa ottamaan henkeen vitusti. Pystyykö juoksua treenata ilman että salitulokset/paino tippuvat?
>>19527
Vaikeeta ja työlästähän se on, mutta itse suosittelisin että teet vain 1-2 kertaa viikossa salin ja niin että se ei vaikuta lenkkeilyyn. Tuloksia ei synny, mutta tulokset pysyy samanlaisina. Tämä on aika hyvä tehdä yleensä bulkin jälkeen kesäkuntoa halutessa. Loppujen lopuksi jos haluaa että aerobinen (ja anaerobinen) kunto on huippuluokkaa lihaskunnon kanssa, niin pitää ensimmäiseksi kehitellä lihaskuntoa ja sitten vasta tuohon kuntopuoleen perehtyä.
>>19527
kannattaa tsekkaa googlella HIIT treeni, siitä ainakin sanotaan ettei pitäisi viedä lihaksia ja kehittäisi kuitenkin kuntoa hyvin
Haluaisin vain alkuun huomioida tämän laudan tason, 5/5. Ei yhtään vittuilua ja ruikutusta vaan asiallisia vastauksia, olen ylpeys.

Keväällä vois jälleen aloittaa pyöräilyn, oma fillari ei oikein sovi suomen talveen…
Vaan mitähän keksisi näin talvella? Juoksumatot ja kuntopyörät ei houkuttele ja uintikin on perseestä.

t. AP
>>19534
et taida olla huomannut että suurinosa viesteistä on vuodelta 2010
>>19536
Heh, tajusin tietenkin että viestit ovat kuvalaudalta. Tarkoitin kuitenkin tähän lankaan saamiani vastauksia.
katoinpa sitten kaikki langat läpi ja näytti olleen asiallista tekstiä joskus.

t.eri


Forms
Delete
Report
Quick Reply