/fit/ - Liikunta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(11.79 KB 325x325 128313642112.jpg)

Anonymous 30.08.2010 (Ma) 02:47:01 No. 19425
jos menisin aamu kuudelta uimahallille niin olisiko siellä paljon porukkaa nauramassa mun läskeille?
>>19425

Ketään ei kiinnosta nauraa sinun läskejäsi.

Jos ujostuttaa, mene salille äläkä uimaan. Ja se painon pudotus lähtee ruokavaliosta, ei liikunnasta.
Ei olisi. Läskeille nauraminen loppuu noin 16-ikävuoden jälkeen.
Kukaan ei naura läskeillesi, pikemminkin arvostus kasvaa kun jaksat käydä jatkuvasti ja ihmiset näkevät että olet tosissasi tiputtamassa painoa.
Uimahalleissa näkee kyllä niin paljon kaikenlaista roikkuvaa makkaraa, että todennäköisesti kukaan ei kiinnitä mitään huomiota.
(23.27 KB 320x341 128315981194.jpg)

>>19431

Näin on. Aamuisin siellä on lähinnä eläkeläisiä ja muuta syrjäytynyttä väkeä, jolla ei todellakaan ole kanttia tai varaa naureskella kenenkään vararenkaille.
>>19429
tämä, itse olen urheillut/käynyt salilla niin kauan kun muistan. jos näen tukevamman sorttisen kaverin tulevan salille niin kyllä se paistaa heti läpi että vähän hukassa taitaa mies olla, tällöin viimeisenä tekisi mieli nauraa ja vähätellä kaveria vaan yleensä tulee heitettyä sopivissa väleissä ehkä vähän tsemppaavaa kommenttia ja jotain punttiläppää. Enemmän nauran läskeille jotka eivät tee asian eteen mitään (ei siinä tietenkään mitään jos on sinut itsensä kanssa) mutta jos kyse on itsekurin puutteesta niin pah, teille tukevimmille kavereille jotka tekevät asian eteen toivotan vitusti tsemppiä ja hyviä reenejä!
lisään tähän vielä, AP ei sun tarvi rääkätä itteäs menemällä 6:en aikaan salille, sitä voi helposti luulla että ne salin alffat kattoo kieroon että "mikä vitun läski tänne tulee leikkimään" vaan ei näin, kyllä se herättää kunnioitusta kaveria kohtaan joka tosiaan tahtoo tehä asian eteen jotain ja jonka usein näkee puntilla pakertamassa. Sinuna menisin salilla ihan silloin koska tahdon koska SINUN hyvä herra sietäisi olla ylpeä itsestäsi koska haluat tehdä muutoksen. Joten vielä kerran vitusti tsemppiä ja hyvät reenit!
>>19425
Mikset lopeta syömistä?
>>19445
Miksi lopettaisi?
>>19441
Komppaan ja lisään, etteivät ne salin alfatkaan ole syntyneet adoniksina. Jotkut ovat aloittaneet läskeinä, jotkut riisitikkuina. Itse satuin aloittamaan urheilun jo ennen ensimmäistä luokkaa, joten en valitettavasti muista niitä aikoja, mutta korkeintaan noille tyypeille tulee mieleen ne nostalgiset hetket kun itse aloittivat marssinsa kohti parempaa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply