/fit/ - Liikunta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(45.44 KB 550x362 128310356015.jpg)

Anonymous 29.08.2010 (Su) 20:39:20 No. 19400
Hei! Haluaisiko joku suunnitela jonkinlaisen "treeniohjelman" tytölle, joka on ajatellut kiinteyttää itseään. Painoa olisi tarkoitus pudottaa pari kilo. Haluan lähinnä eroon alleista ja _löysistä_ reisistä, vatsamakkaroita unohtamattakaan. En oikein itse osaa tehdä mitään fiksua, ja olisi motivoimampaa minulle jos treeniohjelma tulisi ulkopuolelta. Haluaisin suht urheilullisen näköisen vartalon, ja olen valmis ja motivoitunut tekemään töitä sen eteen.
En halua treeniohjelmaa, jonka avulla tulen näyttämään naiskehonrakentajalta.
salia ja aerobista esim suhteessa 1:1
>>19402
Mitä teen salilla, kuinka monta tuntia viikossa, ja mitkä sarjat?
Aloita tästä:
-syö vähemmän kuin kulutat
-ruokavalio kuntoon (googlaa)
-lenkkeile 3 kertaa viikossa n 45min
-tee kotona vatsoja, punneruksia, ym kehonpainoliikkeitä

Siinäpä se, riittää tytölle. Alkuun voit unohtaa salin. Ja jos tuntuu siltä, että kiinteytymisen jälkeen haluat lihasmassaa, niin tule käymään täällä uudelleen...
Jos haluat urheilullisen kropan niin panosta treeniin, ravintoon ja lepoon. Pakkotoistolla on hyvä keskustelupalsta punttimimmeille, josta löytyy hyvin tietoa liittyen näihin kolmeen kokonaisuuteen.

Miesten ja naisten toimivat treeniohjelmat ei eroa millään lailla toisistaan. Harvat naiset vain tekevät samoja ohjelmia, koska ei haluta/osata panostaa treeniin.

Suosittelisin itse 1- ja 2-jakoisia treeniohjelmia. Pääpaino pääliikkeissä esim kyykky, maastaveto, penkki, ylätalja(leuanveto).

Minkälaista treenitaustaa sinulla on? Jos et aiemmin ole harrastanut liikuntaa niin on turha aloittaa sillä 3 krt/vko sali ja 3 krt/vko lenkkeily. Aloittelijalla on ihan hyvä 3 krt/vko treenit ja lisätä sitten kun tuntuu että kroppa jo tottunut treeniin.
>>19405
Hyviä vinkkejä. Salia kyllä itse suosisin myös laihduttamisen yhteydessä. Saa ylläpidettyä paremmin sitä lihasmassaa ja saa poltettua enemmän läskiä.
>>19407
>saa poltettua enemmän läskiä.
Et ole tosissasi?
Mikään ei kuluta enemoää läskiä kuin lenkkeily = fakta.
Muutenkin yleensä se teho millä salilla aloittelijat treenaavat (3 haiuskääntöä ja lepo...) ei tuo juuri mitään vaikutusta. SIKSI suosittelen aloittamaan vain lenkkeilyllä, ja MIKÄLI kiinteytymisen jälkeen haluua enemmän lihasta, sitten aloittaa salitreenin...
>>19411
Kirjoitin väärin, sori. Laihduttaessahan palaa sekä läskiä että lihasta. Kun käy salilla niin saa paremmin ylläpidettyä lihasmassaa, jonka vuoksi rasvaa palaa suhteessa enemmän.
>>19411
Taisi olla joku tutkimus että sali&lenkki yhdessä on tehokkain.
Salilla käyminenhän nostaa energiankulutusta pitkäksi aikaa kun lenkki taas lähinnä kuluttaa vain suorituksen aikana.
>>Haluaisin suht urheilullisen näköisen vartalon, ja olen valmis ja motivoitunut tekemään töitä sen eteen.

Jos sulla on oikeasti motivaatiota, niin lurkkaat pari päivää pakkotoistoa ja mahdollisesti kysyt sieltä lisää. Kuvalaudalla saat vain naurettavia "riittää tytölle" -neuvoja kotona treenaavilta hompeilta. Kuitenkin jos haluat "urheilullisen" näköisen vartalon, niin salitreeni on välttämätöntä ja muutenkin hyvä idea, että saa muotoa kroppaan, eikä dieetinkin jälkeen perse edelleen roiku.

http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/
http://www.pakkotoisto.com/punttimimmit/
>>19412
En yritä etsiä virheitäsi, mutta:
>Laihduttaessahan palaa sekä läskiä että lihasta.

Jos dieettaat oikein, niin et menetä lihasta/menetät sitä minimaalisesti(bodarien kisadieetit). Muistathan dieetatessasi nauttia kuitenkin proteiinia...
>>19406
Aiemmin olen harrastanut ratsastusta pienestä asti, niin olisiko mitenkään mahdollista saada pienennettyä reisilihaksia? Tuntuu että reidet ja pohkeet ovat suhteettoman isot, verrattuna muiden jotka ovat harrastaneet jotain muuta tai ei mitään. Urheilu taustaa löytyy myös jalkapallosta useiden vuosien ajan. Olen kokeillut monia lajeja, ja näin syksyn saatossa aloitan varmaan jotain aivan uutta.

>>19416
Uuh, kiitos linkistä.

>>19405
En kyllä ihan tätä hae. Anteeksi vain.
>>19452
Hyvä että löytyy jonkin verran treenitaustaa niin ei tarvitse kaikkea ihan alusta asti aloittaa.

Reisien/pohkeiden pienentämiseen suhteessa muuhun kroppaan ei kyllä varmaan paljoa ole tehtävissä. Riippuu hyvin pitkälti minkälaiset geenit on saanut. Laihduttamalla saa toki kehosta kauttaaltaan rasvaa ja lihasta poistettua, jolloin reisien/pohkeiden koko pienenee. Yksi keino on toki vähentää rasitusta reisille/pohkeille, jolloin koko varmaan pienenisi. Mutta en kyllä suosittelisi tätä kenellekkään.
>>19453
Niin, ja toisaalta, ei minua häiritse suuret pohkeet ollenkaan. Mutta en niitä halua enää kasvattaakaan. Voiko lihasten kasvua hillitä jotenkin?
>>19454
pienentämällä ravinnonsaantia
>>19454
lisätäänpä nyt kuitenkin että aika moni varmasti pitää kyllä lihaksikkaita jalkoja/takapuolta arvossaan naisella. jos joku niissä häiritsee se on todennäköisesti ennemmin rasva kuin lihas.
>>19454

Kyllä ne pohkeetkin siitä lenkkeilyllä kiinteytyy. Muutenkin huoli lihasmassan suuresta kasvusta (oletan että olet AP) on turha. Voit kyllä saada voimaa/lihasta lisää, mutta koon puolesta ei reitesi tai muutkaan paikat tule paisumaan, päinvastoin.
>>19460
Reidet ovat löysät lähinnä tuosta tietystä kohdasta vain. Muuten esimerkiksi juuri pohkeet, ovat tiukkaa lihasta. Meneekö lihas pienempää tilaan?


Forms
Delete
Report
Quick Reply