/fit/ - Liikunta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.88 KB 119x89 128276345128.jpg)

Anonyymi 25.08.2010 (Ke) 22:10:51 No. 19077
Takana 2-vuotta armotonta bodausta ja kesällä alotin lenkkeilyn nyt olis tarkotus alkaa harrastamaan jotain kamppailulajia ehotelkaas hyviä. Mielellään lajia, jossa pääsis nopeesti matsaa ja olis jotai hyötyä jos vapaaottelun alottas.
kuva saattaa liittyä sinä päätät.
kojida
thainyrkkeily, mitä sitä turhia vakuuttelemaan tiedät varmaan lajin
Lukkopaini / BJJ
ninjailu on vitu hyvä pystyy kierii maas nopeesti ja väistelee iskui
alota se vapaaottelu. siitä on sitte kiva siirtyö bjj:hin tai thai nyrkkeilyyn tms. ottelemaan pääset alle puolessa vuodessa jos intoa riittää.
>>19077
Itä-Helsingistä on tullut kuuluisa taistelulaji nimeltä snägärinyrkkeily. Nopeasti pääsee matsaamaan ja mitä parasta, kunto myös kohonee ja lajissa parantuu suoritus matsi matsin jälkeen.
Lajin harrastajiakin on monta, uskomattoman monta verraten siihen, että kyseinen laji ei ole seuralajien tasolla. Omia saleja ja järjestyksiä ei löydy, sinänsä huono homma aloittelevalle lajin harrastajalle.
Mutta matsaaminen käy helposti jokaikisella Suomen snägärillä siinnä klo 24 jlk. Matsaamisen aloitukseen kuuluu yleinen aloitussana "Vitun homo, haluutsä turpaas?" ja matsi on käynnissä. Sääntöjä ei tietenkään ole, mutta lailla on omat näppinsä pelissä, sen verta vaaralliseksi on tämä laji luokiteltu, että laissa on kiellettyä, joten kannattaa varoa, jos poliiseja lähettyvillä.
Judo, alempien vöiden kisoihin pääsee aika nopeasti. Hyödyllinen myös vaparissa.
Jos alueelta löytyy, niin Hokutoryu. Suomalainen Jujutsun tyylisuunta, jossa on seurasta riippuen mahdollista painottua yllättävänkin nopeasti matsaamiseen. Alkeiskurssi kestää pari kuukautta, jonka jälkeen keltaisella vyöllä voi jo alkaa matsaamaan. Helsingin seuran matsitreeneihin pääsee jokainen, joka on maksunsa maksanut. Samaan hintaan saa myös edellämainitut BJJ, lukkopaini, thai boxing, sekä potkunyrkkeily ja Kyokushin Karate.
Hokutoryu jujutsu ehdottomasti
BJJ, lukkopaini ja potkunyrkkeily. Siinäpä ne vaparia ajatellen, jos yhden näistä skulaat hyvin niin pärjäät tod.näk. myös vaparissa.
Potkunyrkkeily, thai-nyrkkeily tai vapaaottelu. Kysymys on lähinnä kiinnostaako se matossa pyöriminen? Jos ei niin sitten jompikumpi kahdesta ekasta.
>>19255
>Kysymys on lähinnä kiinnostaako se matossa pyöriminen?
>kiinnostaako
No eiköhän se kysymys ole ihan siitä, että haluaako pärjätä lajissa vai egottaa netissä. Vittu sä olet kyllä sanoinkuvaamattoman tyhmä.


Forms
Delete
Report
Quick Reply