Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

UFC 118 Anonymous 21.08.2010 (La) 14:17:44 No. 18799
Miten luulette käyvän?
Penn voittaa toisess erässä, Ja Couture vs Toyney matsissa couture ottaa voiton eka erässä ground and poundilla.
Ja sitten kun saatte varmaa tietoa matsien tuloksista, niin käyttäkää niitä spoiler-tageja. Itse katson nuo aina hieman myöhemmin, eikä ole kovin innostavaa, kun tietää kaikki tulokset etukäteen.
Penn voittaa päätöksellä. Penn vie mattoon ja GnP:aa.

Couture menee clinchiin ja dirty boxaa ja vie mattoon ja murjoo matossa voiton ekassa erässä.

Florian luultavasti lukottaa Maynardin toisessa erässä.

Maia taas leikkii potkunyrkkeilijää ja pystyottelee Mirandan kanssa ja lukottaa jos Miranda vie mattoon.

Davis nyrkkeilee Diazin kanssa ja uskoisin, että voittaa.
koska nämä matsit tulee?

Menkää nyt jonnet vittuhun.
>>18812
ei se google kulu vaikka sitä käyttää.
lihaaaa
Toivottavasti penn on nyt paljon nälkäsempi kun viime kerralla. Jos ottaa kiinni edgarista enemmän ja käyttää kokoeroa hyödyksi, murjoo clinchissä ja/tai vie mattoon niin saa edgarin murrettua.
bumb
Toivottavasti Penn hoitaa homman. Aina ollut lempiottelijoitani, viimekertainen häviö oli pettymys, vaikka matsi helvetin tasainen olikin ja tuomaripäätös olisi voinut mennä kummalle vain (Omasta mielestäni oli kyllä selvästi Pennin voitto koska agressiivisuus). Penn voittaa 3. erän RNC:llä.

Couture vs Toneysta en osaa mitään sanoa, ihan mielenkiintoinen matsi vaikka äijiltä parhaat päivät meni jo aikoja sitten. Tulee kuitenkin päättymään ikävästi perseraiskaukseen kun Couture saa Toneyn mattoon tai clinchiin. Couture 1. erässä TKO.

Maynardia olen aina vihannut. Onhan hän lahjakas painija mutta siihen on syy että hänen matsinsa jäävät usein undercardiin eikä hän vieläkään ole saanut otella vyöstä vaikki statsit UFC:ssä lienevät jo 10-0 luokkaa. Hän on yksinkertaisesti aivan vitun tylsä, samaa lay & pray-paskaa joka matsissa, viimeistään kolmannessa erässä jotta tuomaripäätös varmistuu. Toivon hartaasti että Florian hoitaa homman kotiin ja tyrmää tai lukottaa.

Aivan käsittämättömän hyvät matsit tulossa kyllä, odotukset ovat korkeat. Tästä saattaa hyvinkin tulla parempi kuin UFC 116. Prelimitkin vaikuttaa ihan mielenkiintoisilta.
UFC on uusi jonne-ilmiö, sama kun WWE/WWF oli joskus 8-10v sitten. Prove me wrong.