/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.16 MB 550x416 kukka.gif)

Raportointilanka 219 Anonyymi 01.08.2024 (To) 16:48:45 No. 631393
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>631016
(6.41 MB 640x480 xrd-exrd.gif)

kohta verompalautuksia :3
(3.59 MB 400x300 250.gif)

(3.39 MB 320x320 245.gif)

(3.62 MB 640x484 246.gif)

>>631394 Ite sain jo 216 euroa palautuksia. Laitoin vähennyksiin n. 3k€ edestä kamaa, toivottavasti eivät kysy kuitteja ens vuonna.
>>631396 kysymme
(4.18 MB 480x361 195.gif)

>>631396 Jäihän se Al Caponekin kiinni veronkierrosta. Sama kohtalo odottanee Al-Leveetä.
paikkasin pesukoneen haitariputken silikoniteipillä, kokeilenen ens viikon lopulla pitääkö se kun kerkesin viedä pyykit äidille
>>631399 En mä nyt niin suuresti laittanut sitä kamaa vähennyksiin. Kyl mä varmaan saan jouluun mennessä ainakin 2k€ edestä kuitteja.
>>631399 Toi on kyl vähän että milläs maksat laittomisksi julistetuista bisneksistä verot vaikka haluaisit. Huumeiden myymisen esimerkiksi sinänsä ei kuuluisi olla laitonta (varsinainen tuputtaminen eli markkinointi sit ehkä asia erikseen), mutta ongelmia seuraa jos sitä yrittää alkaa pyörittämään normaalina liiketoimintana mistä maksaa verot, haha. Caponen bisneshän mistä se jätti verot maksamatta oli etanolihuume siihen aikaan kun se oli laitonta USA:ssa.
>>631404 Huumebisnesten kanssa se peli menee monesti överiksi siinä kohtaa kun se on ainoa tulonlähde ja haluaa alkaa ostamaan hienoja juttuja itelle. Hieno auto ja jotkut leijat vaateet herättää huomiota. Ite ainaki menisin vaan jatkuvasti ulkomaille ja polttelisin siellä käteistä. Ei herätä kenenkään huomiota ellei pistä kaikkea someen. Mutta esimerkiksi jos ite meen johkin ulkomaille kuten tonne Norjaan menin, niin en mä postannut siitä oikeastaan kuin perheelle ja tänne. Kukaan muu ei juuri tiedä et olin Norjassa saatika pärrällä.
>>631405 >Huumebisnesten kanssa se peli menee monesti överiksi siinä kohtaa kun se on ainoa tulonlähde ja haluaa alkaa ostamaan hienoja juttuja itelle. Hieno auto ja jotkut leijat vaateet herättää huomiota. Ite ainaki menisin vaan jatkuvasti ulkomaille ja polttelisin siellä käteistä. Ei herätä kenenkään huomiota ellei pistä kaikkea someen. Mutta esimerkiksi jos ite meen johkin ulkomaille kuten tonne Norjaan menin, niin en mä postannut siitä oikeastaan kuin perheelle ja tänne. Kukaan muu ei juuri tiedä et olin Norjassa saatika pärrällä. No joo. Jos myisin kamaa ja tienaisin sillä, niin en helvetissä alkaisi ikinä ostelemaan mitään typeriä autoja tai vaatteita tai puhelimia, tosin en sellaisia ikinä ostelisi ihan riippumatta siitä mistä rahat ovat peräisin ja sen laillisuudesta. Joku pähee asunto voisi jopa sen sijaan kiinostaakin, ja esimekiksi päheet ruoat joita ei tarvitse vaivautua itse laittamaan, siivouspalvelu, semmoset kaikki. Sit vois ehkä ostaa https://www.raptorcs.com/TALOSII/ tämmösen tietokoneen vaikka onkin oikeasti ihan paska vrt. x86-kamat. Tilasin muuten nyt semmoset Cloud 9:t eiku 5:t kahta eri kokoa, palautan vähemmän sopivat.
(1.75 MB 480x270 thumbs up.gif)

>>631407 >Tilasin muuten nyt semmoset Cloud 9:t eiku 5:t kahta eri kokoa, palautan vähemmän sopivat. Kai otit normit etkä GTX:ää?
>>631407 >Joku pähee asunto voisi jopa sen sijaan kiinostaakin Niin, tän vois junailla aika helposti joko niin että ottaa jonkun mukavan tornitalon ylimmän kämpän ja maksaa siitä sen 1500e/kk tai sit ottaa asuntolainaa joku 200 kiloeuroa ja maksaa sen pakollisen käsirahan ~20k€ ja loput sit pankin kautta. Pitää olla tietty joku työpaikka paperilla mut kyl noit haslaushommia voi hoitaa sivutienestinä etenkin jos myy bulkkina tai vaikkapa on mukana siinä jengissä joka tuo maahan noita. Se että myy jotain 1-2g polttoa ihmisille on sinänsä aika vaivaton homma, ja silläkin tienaa rahaa mutta se vie aikaa. Jos tekee perus 6-8 tunnin päivää voi vähän vituttaa haslata paria grammaa jollekkin jos sillä saa käteistä vaan 40€ (1g/20€ hinnat), jos duunia ei ole niin mikäpä siinä jos pistää menee joka päivä joku 6 tuntia tota hommaa, olettaen että kauppa käy n. 2 kertaa tunnissa. Silloin 6 tuntia voi olla n. 240+€, viikonloppuna voi varmaan pistää menee yli 400€ myyntejä. Toi on verotonta tuloa eikä jää mihinkään paperille. Kytät ei käsittääkseni välitä näistä tapauksista lainkaan kun niitä kiinnostaa mistä se poltto tulee sen sijaan että myykö joku sitä 1-2g hatsipäille. Ruotsissa taas on kovat rangaistukset ihan jo tollasesta nappikaupasta et jos ostaa joku 1g seuraukset on myyjälle että asiakkaalle tarpeettoman kovat. Ois tavallaan kiva pyörittää jotain huumehaslausbisnestä jos homma pysyis vain kannabiksessa ja ksalolissa. Ehkä vois olla myös psilosybiinisieniä. Kaikki tosta rankemmat aineet on käytännössä aina sellasia mistä joutuu linnaan. Koska amfetamiinit ja opiaatit kulkee samojen jengien kautta Suomeen, et voi esimerkiksi valita että myyt vain amfea tai vain subua, koska sillä ei ole väliä. Asiakkaat on aina sellaisia jännämiehiä joista ei ikinä tiedä ja koska kaliiperit on sen verta korkeat vahvojen huumeiden kanssa, kehenkään ei voi luottaa koska joku aina vasikoi ja siitä joutuu muutkin linnaan. Ei sillä että kantsun myyminen on mitään laillista hommaa mutta se harvemmin pyörii ulkomailta tuodon skunkin kanssa, mun ymmärrys on että suurin osa polttoa Suomessa on suomalaisten kasvattamaa, joskin oon nähnyt uutisissa kuvia jengien tuomasta "brick weedistä", mutten ihan ymmärrä kuka sitä ostaa koska se on sellasta höttöä.
(166.10 KB 1920x1080 mhk.jpg)

jaahas se ois sit muhku: havaittu
>>631411 tuo on verrattain epämuhku, oletko kunnossa?
>>631413 kyl toi musta muhkuhkolta vaikutti varsinkii ku käänty tossa striimissä niin että näki useammasta suunnasta, en väitä että joku kaikista muhkuin (liian muhku) 300kg tai edes 200kg olis
aamuterve
>>631366 Yritän tulla ja onhan tässä jo yli 1,5 vuorokautta viimeisestä alkoholiannoksesta, joten näillä juoduilla seteillä eli la-su-välisenä yönä sopivat kännit 2,5dl 37,5% votkaa ja kaksi lyhyttä 5,9% pilsnerpasketta; sunnuntaina samat mutta yksi olut vähemmän. Sitten oli vuorokauden tauko kun kävin maanantaina töissä, mutta päätin lähteä lopuille kesälomille höystettynä pekkasilla eli meen vasta ensi viikon jälkeen röihin, jossa ei siis mitään tekemistä tällä viikolla olisi ollutkaan, eikä ehkä ensi viikollakaan. Noh, maanantaista eteenpäin rupeaa menemään epäselväksi, mutta taisin aloittaa aamupäivällä tuolla perussetillä millä ekana yönäkin. Illalla herättyäni join varmaan taas samanmoisen määrän; tiistaina taisin juoda vain viinaa siinä puolenpäivän ympärillä, todennäköisesti jo vitusti enemmän; ti-iltana sama juttu; keskiviikkona vedin neljä lyhyttä 6,8%-pasketta huonelämpöisenä joskus puolenpäivän jälkeen ja jaksoin sitten jo hakea viinatintakin ja sitä meni ainakin joku 3 desiä ja siihen se sitten loppu ja ihme kyllä en sammunut ja soitin vanhemmille. Taisi yli kaksi litraa mennä tota votkaa ja sitten ties kuinka paljon noita olusia yhteensä, mutta kyllä näistä näköjään selviää suuremmitta vieroitusoireitta, enkä olisi muutenkaan jaksanut lähteä ottamaan sitä viikon lisäsumeutta, jota saa siellä sairaalassa annetuista bentsoista, puhumattakaan niistä meiningeistä, joita siellä joutuu kuuntelemaan ja katselemaan. Joka tapauksessa kaksi kertaa mennyt täysin hallitsemattomaksi putkeksi ryyppäminen kuukauden sisään, niin aivan selvä eskalaatiokierre tässä alkoholismissa nyt on ja se ei voi päättyä millään etäisesti edes siedettävällä tasolla. Tämä paska on pakko lopettaa, koska en halua kohdata sitä loppua, joka odottaa samaa rataa jatkaen. Ja nyt on tullut aiheutettua niin paljon paskaa vanhemmille ja keskiviikkona selitin ummet ja lammet semmosta tajunnanvirtaa (mutta jotka oli ihan rehellisiä ajatuksia, todella synkeää tavaraa tosin), että jos olisi rippeitäkään omanarvontunteesta sekä kunniasta jäljellä tai pystyisin tuntemaan häpeää, niin olisin hiljaa loppuelämäni ja menisin luostariin, taikka perustaisin oman, koska protestantit ei semmoisia hommaile (eikä sillä, että mihinkään uskoisinkaan, paitsi kaiken päättymiseen ennen pitkää). Hupsista, taas tuli toisteltua samaa vanhaa, joten hyvää päivää, perjantaita ja viikonloppua anoille.
>>631428 thanks you, thanks you, same to you...
>>631428 Onpa onnetonta tissuttelua. Minä luulin että sinä vedät vähintään litranpullon viinaa joka päivä.
>>631435 *litran pullon
>>631436 tapa ittes vitun avammanen piipittäjä se antiofa pellekin voi vetää ittesä jojoon
>>631437 minen piipitä koskaan, sinähän se tässä piipität
Ja niin koko lauta piipitti yhteen ääneen.
(2.70 MB 540x304 nano hakase juicerun.gif)

lopettakaa piipittäminen heti paikalla! :3
>>631438 jos ei muuta sanottavaa ole kun ulista jostain kirjotusvirheestä niin voit pitää turpas kiinni ja tappaa ittes
>>631441 samat sulle jostain alkoholismin tasolla rehentelystä
muhkua jos ois... muhkua kun sais...
>>631443 onhan niitä, saahan niitä
>>631444 no mut pitää olla myös semmone nuorena yksin jäänyt, sopivan syrjäytynyt, söpö, mukava, ei ihan mikä tahansa muhku
>>631445 ei pidä
(1.99 MB 320x240 1425687653094.gif)

>>631428 Ota ota.
(831.75 KB 498x244 227.gif)

Tapasin pitkästä aikaa normokaverin ja oli mukavaa kun ajettiin sen uudella autolla Hankoon ja takas. Sitä ei ehdi tapaamaan usein vaikka nuorena hengattiin paljon yhdessä. Voisin karkeasti sanoa että on mun ainut kaveri jäljellä. Yleensä sillä ei riitä kokonainen päivä hengailuun mutta tänään oli pitkästä aikaa sellane vanha meno.
>>631442 tapa ittes vitun antifapelle
Hmmh sanovat intternetissä aika monet että noi On Cloudit hajoais suht nopeasti käytössä, miten kommentoi Ryynäri? Olisi tietenkin kannattanut varmaan enemmän lueksia kaikkea ennen kuin tilasi, mutta kun tilanne oli tosiaan tämä että edellisillä kengillä ei kävellä enää mihinkään... Joskus lapsena kävelin välillä ulkona muuten vain kokonaan ilman kenkiä ja sukkia, jalkapohjat tottuivat lopulta kävelyyn jopa semmosella karkealla hiekkatiellä tai pikkukivimurskeella kuin ei mitään. Harmi ettei toi todellakaan tulis onnistumaan nykyään ihan pian koska en tosiaan pidä kuluttamisesta eli uusien tavaroiden ostamisesta...
>>631450 turpa kii, wiggeri
>>631453 Ei oo mulla ainakaa menny mikskään. Kyllähän siis kaikista kengistä kuluu pohja, mitä pehmeämpää materiaalia niin sen nopeammin se menee, mutta ite mielummin käytän kenkiä jotka on mukavia ja tarpeeksi kestäviä kuin sellaisia jotka on kuin maiharit mutta kestää ikuisesti.
(2.84 MB 498x498 185.gif)

On c aika mennä kauppaan vaikka on kipeä olo.
>>631456 tilaa kotiin
(999.66 KB 498x286 230.gif)

>>631457 EIKU NYT MEEN!!!
>>631454 oli aika foorumitason vastaus. missähän se vahti on?
>>631461 tarkotatko edunvalvojaasi?
>>631462 sinähän se siinä vahdit 24/7
(2.50 MB 498x498 210.gif)

>>631464 Haha tämä!
(2.22 MB 3024x4032 gbrbnpzaznoc1.jpeg)

(26.13 KB 320x426 m8h2dqo7egob1.jpg)

>>631455 Jostain reikiintymisistä noi valittaa internetissä ja sit tommosesta et toi kangas tai mikä ny onkaa lähtee reunassa pohjasta irti. Noh, täytyy varmaan vaa kattella miten kauan ittellä kestää sit. Toivottavasti ainakin parin vuoden ei-talvikelit, kun ovat kuitenkin jo hinnakkaammaat kengät kuin sellaiset luokkaa <=50€ peruslenkkarit mitä olen aiemmin ostellut. Tarkoitus olisi että jossakin vaiheessa alan vielä kävelemään ainakin suunnilleen joka toinen päivä (ei useemminkaan olis varmasti pahitteeksi) semmosia 5km:n lenkkejä, mutta kattoo nyt millä aikataululla jaksaa. Nyt heti alkuun en tule käyttämään noita kovin runsaasti kun tällä hetkellä ottaa aika koville vielä ihan pikkujututkin ja selkä on usein kipeänä. Jalat kyl jo selvästi tottuivat jo vuosien 24/7 sohvalla makaamisen muuhunkin kun eivät ole jatkuvasti kipeiänä. >ite mielummin käytän kenkiä jotka on mukavia ja tarpeeksi kestäviä kuin sellaisia jotka on kuin maiharit mutta kestää ikuisesti Itte ottasin varmaan mieluiten semmoset kengät mitkä kestää ikuisesti ja pohjan voi vaihtaa tai vaihdattaa uuteen kunhan eivät ihan kamalat ole käyttää. Noi kengät mistä nyt lähti pohja irtoamaan ei oo mitkään kovin hienot myöskään mut kyl niillä käveli. Itse oikeastaan taidan kokea kengät epämiellyttäviksi käyttää vasta jos ovat kerta kaikkiaan liian löysät tai kireät jaloissa, tai pohja ei jousta yhtään. Ennen kuin innostut, niin en usko että noilla selkäkivuilla on hirveästi tekemistä kenkien kanssa. Oon vaa yksinkertaisesti liian läski ja toisaalta selkälihaksia on treenattu (ylipäänsä olen liikkunut enemmän) viimeksi joskus kohta 10-kymmentä vuotta sitten. Lisäksi nukun välillä varmaan vähä huonoissa asennoissa, kun tämä sohva on vähän rikki ja komerossa on liikaa saastavuoria siihen et pääsisin hyvin kävelemään toisessa huoneessa olevalle sängylle ja takas, haha. Jotain Haix-merkkisiä kenkiä jotkut kehuneet kestäviksi, pitäisköhän kokeilla? Sit kans jotkut sanoo et samoja kenkiä ei pitäisi käyttää joka päivä niin kestävät pidempään. Eli siis kaksi paria samanlaisia kenkiä joka toinen päivä käytettynä kestää yhteensä pidempään kuin kaksi paria joista kumpaakin joku käyttää joka päivä...
>>631465 tapa ittews entteriähakkaavav neekeri
>Itse oikeastaan taidan kokea kengät epämiellyttäviksi käyttää vasta jos ovat kerta kaikkiaan liian löysät tai kireät jaloissa, tai pohja ei jousta yhtään. Ja tietty millään pitkillä tai edes puolipitkilä varsilla ei tee mitään jos on lämpimähkö ja kuivahko keli ja kävelee pääsääntöisesti tiellä tai vähintään polulla. Pidennetyistä varsista on vain haittaa silloin.
(455.90 KB 250x150 111.gif)

(2.17 MB 200x200 104.gif)

(4.63 MB 640x640 206.gif)

(1.68 MB 480x480 223.gif)

>>631468 Kuva liittyy. >>631471 Sun pitää postata tää tai tää.
>>631467 Kyl mulki on selkä kipeenä aina, se on vaan tätä kun on yli 30kytkymppinen läski. >Sit kans jotkut sanoo et samoja kenkiä ei pitäisi käyttää joka päivä niin kestävät pidempään. Eli siis kaksi paria samanlaisia kenkiä joka toinen päivä käytettynä kestää yhteensä pidempään kuin kaksi paria joista kumpaakin joku käyttää joka päivä... Tää ei pidä paikkaansa. Kuluminen on yksinkertaista, mitä enempi kitkaa sen enempi kuluu. Jos kenkä on yhtään mukava, se on pehmeämpi ja täten sen elinikä on lyhyempi. Tietty on eroa jollain On Cloudilla ja Temun kloonilla, molemmat voi olla pehmeet mutta taisit jo huomata miten noi OC:t tuntuu rullaavan kuin itsestään ja kantaa painon hyvin ilman että se tuntuu jaloissa ikävältä. Tosta kun saat sisäänajettua noita hieman että kangas pehmenee niin meno vaan paranee. Pitää vaan luottaa tohon että ne on laadukkaat kengät ja kestää hyvin, jos varpaankynsi meinaa puhkaista kankaan niin kynsisakset kauniiseen käteen ja kynnet lyhyeksi. Ei noi mun omat vieläkään hirveesti häpeä uuden edessä. Talvikenkinä mulla on Haixit, tarkalleen tää: https://www.haixsuomi.fi/haix-black-eagle-athletic-2.0-v-t-high-desert-sidezipper Hyvää: Mukavat ja tilavat, sivuvetoketju tekee sen ettei niitä ole vittumaista laittaa jalkaan -> Tulee aina käytettyä. Pysyy ihmeen siistinä jotenkin itekseen. Huonoa: Sivuvetoketju päästää vettä sisään verrattuna goretex-malliin mutta toisaalta en ikinä kastunut tän sivuvetskari mallin kanssa kun en mee mihinkään lampeen kävelemään vaan tielle. Jännämenoa varten ostin parit Sealskinz vedenpitävät sukat jos tiesin että meen johonkin mettään marssimaan loskaan mihin en sit ikin mennyt ees.
>>631473 mitäpä ne kenkämateriaalien asiantuntijat tietäs :D pillereitä vetävä nettinatsi tietää kaiken
(2.99 MB 640x640 216.gif)

>>631474 Tänne päähän mahtuu paljon faktaa.
>>631476 yks kävelevä, vai mopoileva dunning-kruger kuten nyt yleisesti kaikkitietäjät
(2.65 MB 498x498 221.gif)

>>631477 Mikä sua nyt otti päähän. Menikö ne kenkäsuositukset tunteisiin? Yhtäkkiä taas suutuit. Tekis mieli vaan ärsyttää enempi mutten haluu suututtaa sitä moderaattoria.
>>631473 >taisit jo huomata miten noi OC:t tuntuu rullaavan kuin itsestään ja kantaa painon hyvin ilman että se tuntuu jaloissa ikävältä Itse asiassa en ole huomannut yhtään mitään kun ei Tokmanni ole vielä saanut edes tilausta postiin. Ensi viikolla joku päivä sit varmaan tulee kengät tänne. Kynnet ei pitäs olla mikään ongelma, mutta saa nähdä miten käy. Ilmeisesti joillain tulee noita reikiä kenkiin siksikin, että kengät pitäs oikeasti olla puolta numeroa isommat. Käyköhän mulle niin, nimittäin tykkään siitä että ovat mieluummin vähän liian tiukat jaloissa kuin liian löysät... Sukat pitäs ehkä katsoa kuntoon myös ettei ainakaan siksi suotta kulu uudet kengät, kaikissa alkaa olemaan pikku reikiä siellä täällä (ei kuitenkaan varpaiden kohdalla)... harmittaa kun tajusin vähän liian myöhään et oisin voinu tilata varmaan tuolta Tokmannilta sukkia saman pakettiin, kun on pitäny hakea uusia sukkia pidempään jo mut ei jaksas liikkua kaupoille missä semmosia myydään kun ei ole omaa autoa.
>>631472 mikä vitun kuva?? joku vitun jutkun kuva?? minä oon taas se pahis täällä. vittu että tekee taas mieli tappaa kaikki, onnkes huomenna on rapula niin ei uskalla poistua kotoa, toisin kuin tuo "rapajuoppo" joka ramppaa töissä ja kaljakaupassa "rapulassakin". voispa ittekin vaan juoda ilman mitään ahdistuksia ja käydä hakee kaupalta pari kaljaa sitten kun pahin "rapula" on ohi. voi vittu. tappakaa ittenne vitun pellet!
(3.29 MB 640x476 paskattaa.gif)

>>631481 paskattaako?
(1.36 MB 150x150 106.gif)

millon se miitti on?
(132.05 KB 1230x909 fatsitus3.jpg)

>>631486 Täällä ollaan missä ite oot?
>>631486 Miitti on ystävät jotka tapaamme matkan varrella
>>631479 joku raja sillä kuinka tyhmää tekstiä voi nähdä ennenkun siihen on pakko jotain sanoa
(1.89 MB 260x264 122.gif)

>>631492 Mutta sä tunnut sanovan jokaisen postauksesta täällä tota samaa. Vähän vesittää tota sun viestiä mitä yrität ajaa läpi kun en tiedä tarkalleen mistä sä suutut aina. Joo olen varmasti vammainen tyyppi, oonhan mä sen tiennyt jo 34 vuotta.
Semmosta muuten vielä noista kengistä, että joidenkin mielestä noi On Cloud 5:t ovat huonot kävelyyn esim. soralla, kun se pohja kerää liian helposti itseensä pikkukiviä. Mä kyllä kävelsin välillä mieluusti sellaisiakin reittejä mitkä eivät kulje koko ajan asfaltin päältä. Mitenkähän todellinen toi ongelma sit tulee olemaan...
>>631499 Mulla jäi mun Cloudmonstereihin kyl kivi jumiin tänään mutta ei pieniä vaan aika isoja. Olin Hangossa kävelemässä siinä rannalla. Mut olin siellä aika pitkään ja se oli kirjaimellisesti vain yksi kivi. Toki ongelmaa ei esiinny perinteisen mallisissa kengissä, mutta toisaalta ongelma on oikeasti melko mitätön.
(8.81 MB 720x1280 kaimaani.mp4)

huomenta
>>631502 Guten morgen
>>631502 huomenta voi voi kun on rapula. pitäskö lähtee katkolle?
>>631506 ei enää just kävin. sinua taitaa paskattaa kun sinun rapajuoppo larppis paljastettiin
(1.02 MB 1080x1077 1.png)

(1.95 MB 1080x1311 2.png)

>>631507 onko rapa juoppo larp paaja huoneessa nyt? koskiko hän sinua kiellettyyn paikkaan?
>>631509 no nyt oli ihan puhasta foorumipaskaa
(93.29 KB 251x303 kim.png)

>>631510 sellastako sulta tuli pytyllä? näyttää siltä et vieläkin jäi kiukkukakkaa, perseeseen
(37.69 KB 737x631 pasi kyselee.jpg)

Mitäs meinaatte tehdä tänään?
(88.01 KB 659x574 tonttu.png)

>>631512 Ai nii, piti kirjoittaa vielä että ainakin sanetan ja katson tonttua joka ei voi laihduttaa
>>631512 Olen postaamatta.
>>631514 Postasit juuri
>>631512 Käyvä kaupassa ja suihkussa. Nämä eivät siis liity toisiinsa (en käy kylpytarvikeliikkeessä koeajamassa tuotteita), tapahtuvat erikseen. Tai siis liittyvät sen verran, että kauppareissussa tulee varmasti hiki ja sen jälkeen suihku olisi hyväksi. Syyväkin pitäisi ja jotain voisi pelatakin. Tai vaikka olla pelaamatta, elämä on yllätyksiä täynnä.
>>631518 Paskattaa jutut.
>>631511 lisää paskaa. tapa jo ittes vitun vammanen
>>631521 no ärrärrää
(1.72 MB 498x281 200.gif)

>>631521 Mikä sun ongelma on?
>>631524 minulla? toi mulkkuhan se koko ajan vittuilee
semmone nuorena aivan yhtä yksin kuin minäkin jääny, söpö, mukava, ehkä sopivan muhku... oispa... saispa... ;__;
(3.11 MB 498x498 233.gif)

>>631527 En mä osaa ees sanoa kuka noista sä oot.
tämmösen jonkin aikaa jemmassa olleen vois varmaan postata nyt kun ryynärikin on alkanut postailemaan brömistelyistään ja on jyväskylän rallikin menossa just haha ;__;
(260.34 KB 640x400 yuuko mio stop.png)

>>631534 huuoono video! :3
>>631530 se on tuo >>631435
(792.39 KB 288x163 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
(579.11 KB 350x264 248.gif)

Tein jotain mitä en ois saanut tehdä.
(19.41 KB 220x211 shaggythink.gif)

>>631543 eli päivä joka loppuu yyllä, kuten jenkki sanoisi
(317.26 KB 220x220 anya-forger-taking-notes.gif)

>>631543 sanoppa
(467.39 KB 250x187 159.gif)

(2.84 MB 450x256 226.gif)

>>631547 En voi sanoa mutta sattuman kaupan kautta yks vanha tuttu laitto viestii tänään ja nää asiat liittyy vähän toisiinsa. Nyt on hyvä meno, niinku oikeasti on.
>>631549 voi vittu sun kanssas. kun kerta sanoo, niin pitää sanoo loputkin. ni
(1015.25 KB 200x200 121.gif)

>>631550 Luette sit uutisista.
>>631551 ei me lueta uutisia
(40.68 KB 460x323 capybara a mimir.jpg)

(5.94 MB 640x640 127.gif)

Tuli kunnon elefanttipaskat ja olo on kuin kevyellä keijulla nyt. Ai että!!
Ois kiva, jos vapaapainigifut pistettäisiin pannaan hetkeksi, niin vois tulla välillä vähän vaihteluakin.
>>631556 mm, ehkä
(33.06 KB 482x549 väsy.jpg)

väsyttää mutta uni ei enää tule
(1.38 MB 320x240 alwtf.gif)

piti /flushdns kun koko yönä pääsin vain joillekin sivuille mutten kaikille, muunmuassa tänne. senkin jälkeen tänne ei päässyt vielä hetkeen mut sitten korjaantui. kaikenlaista
(2.17 MB 500x375 donal.gif)

>>631558 päiväunille
(396.90 KB 426x634 hattara.png)

aamupäivää
(57.74 KB 482x549 väsy naama.jpg)

>>631562 uni tuli ja meni
(1.38 MB 276x232 1414785306805.gif)

>>631556 No okei vähennän niitten käyttöä.
>>631583 hyvä(?)
(497.51 KB 370x263 o_755915.gif)

>>631587 Izekin taidan.
semmone nuorena aivan yksin jäänyt mutta kumminkin ihan söpö ja mukava, sopivan muhku, lämmin, pehmoinen, ... ;__; oispa... saispa...
(246.25 KB 340x380 muhke.mp4)

>>631595 piti postata tää joskus aikasemmin mut unohdin
>>631589 hyvä että tuli
>>631558 saispa itsekin joskus nukuttua yli 4h. aamulla viiden aikaan kävin kävelemässä ja siellä oli ihmeen paljon ihmisiä liikkeellä. ehkä joku unettomuus taika on vallanut suomen
(145.22 KB 280x235 batman thumbs up.gif)

>>631599 ookoo
(2.63 MB 449x310 ryypyt2.gif)

Tänään kello 21 lähtee ksalolia naamaan. Huomenna on duuni ja oon nyt lomalla herännyt aina 12 jälkeen pääsääntöisesti. Ei jätä paljoa aikaa ryhtyy nukkumaan ja vituttaa jo etukäteen se ksalol-jumitus mut ei voe mittöö.
>>631603 oletko sä vielä kokeillut kunnon lenkkiä ja melatoniinia ennen unia? et taida harrastaa aerobista salillakaan yhtään
>>631604 En mee lenkille, en. Melatoniinia nyt otan aina mut se on pelkkää plasebolääkettä. Ei se vaikuta olenko harrastanut aerobista liikuntaa vai en jos meinaan korjata unirytmiä rajusti. Näin ei aina ollut, aikanaan pyöräilin tosi paljon mutta eipä se vaikuttanut unensaantiin paljoa. Jos mun pitäis joitain tehdä niin mun pitäs pitää mun unirytmistä kiinni mutta se on lomalla niin vaikeaa.
>>631605 niin joo, en muistanutkaan fillarihommia
Unohin kaljuuttaa, lomaparta on ruma ja sekin vaatii siistimistä. Taiðanpa eka ajella vähän hiuksia ja partaa ja sit vast ryynään.
olispa kompiaisia
(3.28 MB 400x500 1092333.gif)

Nyt lähtee. 7mg. Laitan sen gifun kun alkaa tapahtuu...
>>631609 ai just sen?
>>631610 Nimenomaan cn.
>>631601 Oliko se sitä rallikansaa?
>>631611 Nukahat tuolille, jos alat etsimään sitä gifua.
(1.45 MB 388x218 1416177243416.gif)

Nyt......
>>631615 SImät kiinni nyt, skyyrit suuhun nyt.
(337.52 KB 763x426 aaaa.png)

>>631615 äkkiä pois tuolilta laitetaan samalla mutsi bodypainttaamassa https://www.twitch.tv/alientrashkitty
(208.23 KB 940x327 comic_fokitzetsubou.png)

huomenta, toimarit
(82.43 KB 194x238 miika.png)

Yks banaani jäi syömättä.
>>631597 Ihan kelpo muhku toi kyllä. Harmittaa kun nukuin moukarimuhkujen karsinnan ohi, pitäsköhän kattella nauhalta jossain välissä sit...
>>631625 Onko sulla se nauhalla?
>>631626 Ei, sanon muuten vain välillä kaikenlaisia digitaalisia kuva- ja äänitallenteita nauhoiksi, haha. (no itse asiassa voihan nauhoillekin tallentaa digitaalisessa muodossa kaikkea, mutta tuskin ne Yle Areenan tallenteet olumppialaisista nauhoilta tulevat)
>>631628 Onpa tyhmästi sanottu.
>>631629 ei lainkaan, itsestä siinä on mukavaa menneiden havinaa
>>631632 Siinä olisi, jos oikeasti katsoisi nauhalta.
>>631634 kyllä sanomisissa on myös havinaa
>>631635 Väärinsanomissa ei ole.
>>631636 no mutta onnon
töissä ukkelit paskaantui kellokorttijärjestelmän kanssa, jollaista ei siis ennen ollut. mietein siinä etten enää pysty ottamaan kotimatka-ennakkoa, muttei se kuulemma ainakaan välttämättä koske väliaikaisia työntekijöitä eikä mulle ainakaan vielä kortteja ojenneltu, hahas. miettivät siinä että "jos mä päivystän nii pitääkö mun vittu tulla tänne leimaamaan kortti, ja sama vuoron päättymisen jälkeen? sama jos oon hevonperseessä keikalla ja asun siinä vieressä helevetti" "eikös sen voi kännykästäkin kuitata" "no ei näin paskalla netillä!" yms jne hshs. en tiiä, kellokortti-äpppi tuntuu jotenkin hyväksikäytettävältä myös, niinku jos mä lähden aikasin pois ja kuittaan ihteni kotona pois virallisen työajan päätyttyä. nii, meni päivä taas yrttiä ajellen ja auringonpistosta vältellen, loppupäivästä piti soittaa apua kun akku ilmeisesti loppui. jo lähtenyt kesätyöntekijä oli jättänyt leikkurin muutenkin ihan ruokottomaan kuntoon
Luulin nukkuneeni sängyssä mutta nukun sängyssä aina kuulokkeet päässä kun kuuntelen madhouse liveä että nukahdan, mutta nyt pöydällä on yksi avaamaton banaani ja kuulokkeet. Eli tuolille nukahdin selkeesti. Ihme kyllä on jotain muistikuvaa heräämisestä, heräsin 8.00 herätykseen mutta torkutin 8.30 asti. Tuota aiemmasta en muista kyllä mitään, yleensä ksalol viel aamumuistin kanssa mutta ehkä kun otin vain 7mg nii se ei vie kokonaan muistia. Kumosin tänään töissä 6 noccoa ja tajusin sitä vikaa juodessa että kello on 17. Vittu hyvää vaa seuraavaa yötä voi vitun vittu!!!!!!!!!!!!!!! Piti lopettaa nocon juonti tasan kello 13 eikä tippaakaan enempää energiajuomaa. No. Tässähän sitä taas ollaan, oon vähän yllättynyt siitä kuinka energinen olo on, mutta kai jos nukuin 22.30 -> 8.30 niin unitunteja tuli tarpeeksi. Silti vähän ällöttää tää ksalol olo, tuntuu niin veltolta tämä olo ettei ole oikeasti energiaa mennä salille tai keskittyä edes työhön. Töissä oli yli 9000 hankalaa sähköpostia odottamassa. Vittu kun noi nakittaa ne mulle huolimatta siitä ettei noita voi vaan jättää viikoiksi lukematta. Kaikesta kiemuruudestani huolimatta suoritan työt hyvin enkä jätä hommia roikkumaan jos se on minusta kiinni.
>>631640 ootko pilasoitellu?
>>631641 Ajattelin aloittaa. Sain just freepbx:n asennettua, mutta en osaa vielä tehdä asetuksia että saan oman puhelinvaihteen tehtyä. Se on pakollinen jos haluaa CID spooffata joka vaikuttaa oleellisesti siihen miten vakavasti porukka ottaa ne numerot jotka näkyy niitten luureissa. Suomessa ei käytetä CID:tä niin paljoa, mulla on monta ideaa mitä tuun käyttämään jahka se Suomen projekti etenee. Tässä on pari ideaa mitä oon miettinyt viimeaikoina: 1. Etin nettiautosta jonkun ylihintaisen auton jota myy selkeästi ylpeä mutta harhaluuloinen myyjä. Lähden kyselemään autosta normaalisti ja sitten alan vihjaamaan että se on autona aika paska ja todennäköisesti on ruostetta ja katon vähän missä kohtaa se lähtee kiihtymään. Etenkin suht vanhat papparaiset menettää hermonsa helposti jos alan kutsumaan niitä valehtelijoiksi jotka myy paskaa ruosteromua hienona autona. 2. Soitan autoliikkeeseen joka myy jotain vanhaa ruoskaa ylihintaan, kuten tätä https://www.nettiauto.com/yritys/2515/14342064 ja sanon että tehdään kaupat jo tässä puhelimessa, haen auton tunnin päästä En tingi hinnassa mutta sanon et se on sit oltava valmiina kone lämpimänä ja tankissa reilusti bensaa koska ajan sen Lappiin. Kaikki ei mee tohon, mutta joku epätoivoinen menee. Sit soitan tunnin päästä ja kysyn että onhan se nyt varmasti valmis ja bensaakin on. Jos ne vastaa kyllä, sanon että tulin päätökseen etten halua sitä. Se myyjä suuttuu vitusti jos ne tankkas tota autoa joka on ollut myynnissä kohta vuoden. 3. Soitan myyjälle ja pikkuhiljaa teen keskustelusta homompaa. Pyydän et tulee etupenkille istumaan mun kaa kun koeajetaan autoa, sit kun se on sillee joo okei nähään pian niin mä kysyn et voiks maksaa osan luonnossa ja kunhan ettii sellasen kunnon juntin ne alkaa ragettamaan ihan vitusti ja saan naureskeltua. Nää konseptit toimii ehkä 1/10 suhteella mutta sen verran mitä oon nähnyt autokauppaa (olinhan sellasesa töissäkin) niin tiedän miten harhaluuloisia ja egoistisia jotkut autoilijat on. Muistan elävästi kun yks renkaanpotkija tuli sen vanhalla Saab 900:lla (OG 900) sinne kauppaan ja katteli jotain uudempaa autoa ja se loukkaantu vitusti kun annettiin väliraha sellain että Saabin vaihtoarvo oli alle 500. Se selitti että se on vähintään 3k€ auto vaikka tuulilasi oli halki, ruostetta oli ja pakoputki roikkui. Vittu sillä meni tunteisiin kun sen firman suorapuheinen pomo sanoi ettei tole hyväkuntoinen vaan pelkkää romua ja ei ne ota tota vastaan ees kaatopaikalla ilmaiseksi. Tietty eka homma meni siihen pisteeseen vasta kun se alkoi uhittelemaan silloiselle pomolle. Jotkut ihmiset on siis niin vitun täynnä paskaa kun ne myy autoaan eikä kestä mitään pahaa sanaa vaikka se auto ois rälläkällä leikattu kahtia ja ne myy sitä yhtenä autona. Mul on muitakin ideoita, mutta en aina muista niitä. Pitäs kirjoittaa niit ylös.
>>631642 tuo kolmonen ei taida olla pila.....
(1.96 MB 263x350 swype.gif)

>>631646 Alun perin faijatuksen piti olla mun alter ego, se syntyi jo ennen kuin mut nimettiin ryynäriksi tai edes ribsariksi. Mutta joku oivalsi että mä oon faijatuksen takana niin en jaksanut enää teeskennellä. Mä en keksinyt faijatusta, se oli jonkun muun keksimä juttu kuten oon aiemminkin selittänyt ja se lähti fatsituksena kunnes siitä tuli faijatus. Lähtölaukaus tälle kaikelle oli se nyymi joka pakotti tätä https://www.youtube.com/watch?v=zjCtHgNEcV0 ja postas että "äijättää" josta sitten meemi lähti kehittymään. Mua on aina vähän harmittanut se että nyt kaikki täällä luulee että oon oikeasti joku homo ja en voi mennä nyymimiitteihin ilman että muut ajattelee että oon homo. Moni ei tajua sitä absurdia hauskuutta mitä faijatusgifuissa. Vai onko vain tekosyy ja yritän huijaa tietäni ulos tästä sotkusta?...
>>631647 vai luullaanko......vai tiedämmekö, hshs
(1.31 MB 320x180 201.gif)

(261.08 KB 400x294 3B8nk90.png)

äärräärää huomenta
(85.75 KB 1200x630 possu.jpg)

>>631652 hoomen
>>631640 Mikä on noco?
Kävi ajaa fillarilla ja näin kuolleen oravan. Oispa ase niin tappasin teijät kaikki.
>>631656 Ei me sitä oravaa tapettu.
Pyydän anteeksi mutta ajattelin alkaa taas postaamaan, tuli pidettyä lyhyt paskatustauko. Olen pahoillani. En tauon takia, vaan siksi että lopetan sen. Tee- ja mökkipostaukset antoivat positiivista poustausenergiaa, mutta älkää niitä syyttäkö minun postailuistani.
>>631658 höpö höpö :3
>>631660 Ei ole höpöä, käteni ovat puhtaat.
ryynäri sen oravan tappo mä näin kaiken
(216.71 KB 436x600 detective.png)

>>631662 Jaahas. Ja mitä tarkalleen näitte?
>>631663 en voi kertoa, minulle lähetettiin tyhjä noco tölkki postissa ja lappu jossa luki että pitää olla hiljaa
Nyymilaakson tuomioistuin määrää Ryynärin vangittavaksi poissaolevana mm. Oravan murhaepäilystä, viimevuotisesta alaikäisten sekaantumisesta (rikosnimikkeinä kretinöinti ja torakointi), kotirauhan rikkomisesta puhelinhöiriköinnillä, kansallissosislismista, rasismista, myymälävarkauksista, muista varkauksista, liikennerikkomuksista, huumeiden käyttö- ja välitysrikoksista, tiedostojen jakamisesta, ylipainosta, veropetoksista ja yleisestä hähäättelystä.
>>631656 mitä sää möykkäät? >>631659 ei se haittaa
Tänään tuli ne On Cloudit, mutta... edes isompaa tilaamaani kokoa oleva kenkä ei sitten millään mennyt jalkaan vaikka vedin sitä kenkää auki aika täysiä. En saanut sinne siis ihan oikeasti edes jalkaani sisään. Ihme juttu, kun se isompi pari oli jopa ½ numeroa isompi kuin noi vanhat hajonneet kengät. Palautin sit kummatkin ja ostin samalla matkalla 30€ halppislenkkarit että saan nyt heti edes jotain muuta kuin talvikengät jalkoihini. Nääkin on muuten yhtä numeroa isommat kuin ne vanhat. Pitäisikö testata tommosta jotain wide-versiota (ilmeisesti leveälestinen) Hoka One One Macheista sit? Sellaisia olisi eräässä verkkokaupassa nyt hintaan 127,43€ myynnissä. Se Tokmannin tarjous noista On Cloudeista meni jo, ja sieltä oli muutenkin aiemmin jo noita nyt tilattuja yhtä numeroa isommat loppu.
>>631666 botnetin ylläpidosta ja sillä saastutettujen laitteiden jakamisesta
>>631669 Onkohan tuollanen kui yleistä, pitäs nimittäin itekin hankkia uudet kengät..
>>631668 MITÄ SÄÄ PIIPITÄT?
>>631675 PI! PI! eli posauta ittes, hähää
(48.16 KB 406x183 kohdennettu mainos.png)

oho
Alkoholisti anoksen menos status?
>>631680 luulen et kovas menos
(952.10 KB 396x302 paskattaa.gif)

päivän kysymys: tunnetteko vetoa pikku myyhyn?
>>631654 Nocco on energiajuoma https://nocco.com/fi/ Noi muut huuhaa BCAA jne jutut on turhaa paskaa, mä vaan juon sitä kun siinä on kofeiinia eikä mun pomo ole vielä kieltänyt näitä multa kuten se teki monsterin kaa. Firma maksaa taukotilajuomat ym. >>631659 Postaa lisää että saadaan demoralisoitua se huutelija. >>631662 Vaikken sadisti ole niin nyt kun oltiin mökillä kalassa, ekaa kertaa elämässäni otin koukun pois siitä kalasta ite ja sit kun se oli syvällä revin sen koko koukun sen pään läpi ja heitin sen voimalla veneen pohjaan että kuolee. Tuli vaan mieleen että sinällään jos pitäs tappaa orava luultavasti pystyisin siihen kunhan se kuolee eikä jää kitumaan. En oikeastaan ees tiiä miks ootin tota koukun poistoa niin pitkään, vai poistinko ne koukut pienenä aina ite mutta niin harvoin aikuisena oon mökillä kalassa etten muista tehneeni niin. Vitun kala. Kyl siit tuli vähän hyvä olo kun se kuoli kun vitun lujaa iski sen siihen veneeseen, mut vain koska se kuoli. >>631664 Joo ja siin toisella puolella oli kans mitä tapahtuu jos et oo hiljaa, toivottavasti lappu on vielä tallessa tai sulle voi käydä kuten kaloille käy..... >>631666 Huvittaa että mähän oon noista suurimpaan osaan syyllistynyt. Orava nyt lensi liian lähelle aurinkoa mutta ne tytöt jätin rauhaan.... >>631669 Aika jännä, olisin kuvitellut että On Cloudit ois menneet jalkaan. Itellä noi Mach 5 on aika sopivat mutta ota yhtä kokoa isompi, on suositteluni. Se ei oo superleveä mutta itellä 47 sopii jalkaan oikein hyvin. Mach 6 on sama kuin Mach 5 mutta kevyesti uudistettu. Kato myös onko Speedgoat missään myynnissä, ne on erinomaiset kävelykengät. Mulla on nekin... Ne otan aina matkalle mukaan kun ne on mukavimmat kävelykengät kunnes noi Cloudmonsterit tuli ostettua, mutta ehkä vieläkin jos pitäs nykyisestä arsenaalista valita voi olla että ois kova paikka tehä se valinta. Silti, kaikesta huolimatta toi Mach sarja on sairaan jees kävelyyn koska se on kevyt, hengittävä ja joustava. Enempi noi kilpailijat tota joustoa vaatii juoksukenkiin mut kyl se tuntuu pelkästään kävelyssäkin hyvältä. Se on vaan harmi että ne mun on vaaleansiniset et jos käytän arkikäytössä ne on heti tummuneet. Voit tietty ettii löytyiskö Cloudmonstereita alesta myös. Nyt en muista olitko muhkuttaja vai se toinen ano kun oon niin huono profiloimaan. >>631671 Onhan tuo jos haluaa oikeasti mukavat kengät löytää niin pakko vaan kokeilla. Fiksuhan ottaa noita ison määrän klarnalla, sovittaa kaiken ja palauttaa ne jotka ei sovi. Sillee ite teen aina ja toimii aina.
>>631683 oletko klarnan spokesperson, ellet jopa ambassador?
>>631683 >Postaa lisää että saadaan demoralisoitua se huutelija. En tiiä ketä huutelijaa tarkoitat, piipittäjääkö vai kiusaajaa vai mitä? Itteni olen vain sisältöpoliisi mutta anti-sisältöpoliisi (antispo anos) on minut vaientanut, vaiko canceloinut, mikäli halutaan moderneja paskatermejä käyttää. >Joo ja siin toisella puolella oli kans mitä tapahtuu jos et oo hiljaa, toivottavasti lappu on vielä tallessa tai sulle voi käydä kuten kaloille käy..... Antti...... puhu vaan omasta puolestasi... *puuskuttaa* >Huvittaa että mähän oon noista suurimpaan osaan syyllistynyt. Meinaatko että olen joku paskanpuhuja (paskanpostaaja) ja tyhjänhahattelija häh? Kaikki nuo olet itse täällä myöntänyt kun olet rehvastelupostaillut ärsyttääksesi. Viimeisimpänä oravan murha. Rangaistuksena sinut laitetaan muuten profilointikurssille että opit profiloimaan, nyt oli niin surkea esitys sen suhteen että ihan hävettää...!
>>631683 >kunhan se kuolee eikä jää kitumaan Ei minua kiinnosta kuoletko sinä vai jäätkö kitumaan
(165.36 KB 498x284 coolpossum.png)

(952.10 KB 396x302 paskattaa.gif)

päivän kysymys: tunnetteko vetoa pikku myyhyn?
(1.13 MB 781x754 Evangelos.png)

>>631689 mitä tarkoitat?
>>631684 Voi olla. Verrattuna esim Walleyhin, Klarna on onnistunut pakottamaan kauppiaat tiputtamaan 30pv laskun maksutapakulun pois. Niitten volyymi on niin suuri että ne sanelee ehdot. Kauppias tienaa vähemmän per transaktio, mutta mitäs eivät itse tee maksamisesta ja palauttamisesta niin helppoa. >>631685 Eiks se piipittäjä ja kiusaaja oo se sama tyyppi joka vetää herneet nenään aina milloin mistäkin. Se on kyl yks mysteeri koko äijä, joskus luulen että se vaan paskapostaa ja trollaa, mutta joskus sil tuntuu menevän jutut tosi syvälle, mut se ei sit ikinä suostu kertomaan mikä tarkalleen on väärin ja miksi. Ehkä se vaan haluaa sylkeä pahaa oloaan pois, kaikkihan me.
(3.59 MB 400x300 250.gif)

Ainii vien huomenna Volvon leimalle ja jos hyvin käy pollarit ei pysäytä, koska siinä ei oo voimassaolevaa leimaa.
>>631688 oispa
>>631691 vittuuko piipitätä klarnajutku
(2.59 MB 498x373 205.gif)

naistem moukarifinaali menossam...
>>631694 älä pelleile
>>631695 Mitäs me sovittiin niistä wrööstling-gifuista? Menen nyt nukkumaan, piipittäjää ja yhtä muuta turpaan ja ryynäriä läpsitään kanssa vähän, ei todellakaan silleen faijatuksellisesti vaan opetuksellisesti.
>>631701 Mulle yks tmop kiitos, ilman oravaa(kun se nyt joutui julman rikoksen uhriksi)
(141.21 KB 220x243 kanamori asakusa kuuleppa.gif)

>>631702 emme tapa :3
(3.62 MB 498x345 183.gif)

>>631701 Saittehan te päivän taukoa jo.
>>631704 Ainakin kuukausi vaaditaan tai muuten turpaan vedetään
Joo, olen vieläkin elossa vaikka vaihdoin vaihdetta monella tapaa. Tullut ulkoiltua reilusti ja syötyä terveellisemmin. Ylämäet onkin kunnon kuntoilua eli kuntoutusta varten, se on tehnyt vahvemmaksi ja eheämmäksi (vai onko sitä vain ollut kaiken tämän kasan alla?). Vitun vakavaa liiketoimintaa on huumorittomuus.
(2.14 MB 380x291 101.gif)

(201.70 KB 220x173 jack nicholson nods.gif)

(16.87 KB 400x360 2chan mona sleep.jpg)

meen nuq
>>631707 Ihanaa.
>>631713 Eiku siis EILEN ennenku se vammanen lesta tulee valittamaan jokaisesta asiasta.
>>631714 y,,ärsimme
>>631713 Osaisitpa keskittyä enemmän itsessään hyviin asioihin, eikä muiden nälvimiseen.
(387.09 KB 1920x1080 moukarimuhkut.jpg)

>>631696 taas nukuin just tohon aikaan, ja ihan turhaan kun silti nukuin vain 4 tuntia, no katotaa sit nauhalta
(14.14 MB 1280x720 ;__;.mp4)

haha ;__;
(19.07 MB 1280x720 ;__; 2.mp4)

haha ;__;
(53.57 KB 549x494 capybara pyhä yrtti.jpg)

Huoment
(39.50 MB 1280x720 mhk.mp4)

noni
(40.09 MB 1280x720 mhk2.mp4)

noni
(39.16 MB 1280x720 voi voi.mp4)

hmph tääkii ihan hyvä moukarimuhkelo niin ois ny voinu päästä toiselle kierrokselle
(30.72 MB 1280x720 haha ;__;.mp4)

haha ;__;
(20.64 MB 1280x720 voi voi 2.mp4)

ois saanu tääkii päästä toiselle kierrokselle mut ei sit
>>631721 Käpy pilalla. Huonohuomen.
(35.46 MB 1280x720 kanadanmuhku.mp4)

se on varmaan tää sit ainoo vähänkään parempi moukarimuhku mitalisijoilla mut katotaas loppuun (ei siis toi minkä tää näemmä arpoo esikatseluframeksi vaan kanadanmuhku)
(28.78 MB 1280x720 ei onnistu.mp4)

;____;
(38.49 MB 1280x720 ei onnistu 2.mp4)

;____;
(448.66 KB 1920x1080 mitalimuhkut.jpg)

niin siinä kävi et kanadanmuhku tosiaan ainoo hyvä muhkelo mitalisijoilla (vois olla ehkä hieman vielä muhkumpi tääkin... tai no kaipa toi tarpeeks on)
(287.69 KB 1920x1080 mkrmhkt.jpg)

semmoset moukarimuhkeloinnit tällä kertaa, tai no kai sitä vois kattella jossain välissä vielä tippuko niissä karsinoissa jo montaki hyvää muhkua
Eilen illalla pomo laittoi Slackkiin viestin josta vähän väänsin vitsiä kun en osaa pitää turpaani kiinni, niin nyt yöllä näin painajaista että se suuttui siitä kommentista ja oli kunnolla vihainen. Sit me oltiin jostain syystä menossa firman kaa johonkin, mutta eka haettiin kaupasta jotain naposteltavaa. Siinä kuitenkin kävi niin että muut meni ja jäin yksin kauppaan ostamaan jotain karkkia, keksejä ja ehkä sipsiä. Sitten jatkoin siitä johonkin mutta en tavoittanut muita enää ja heräsin sitten. Ja ajattelin, onneks mä en laittanut sitä viestiä ja tää oli vain painajainen, mutta viesti oli olemassa, poistin sen ja yritin saada unta. En saanut unta kunnolla. Tuli yks sellanen mikrouni missä jostain syystä asuin vielä porukoilla ja joku toimittaja halus tulla kuvaamaan mun huoneeseen ja koitin jatkuvasti estää sitä tulemasta, kun mulla oli joku 30 ruukkua sängyn vieressä missä oli kaikissa kannabiskasvi joka oli kuollut, ihan kuin sitä ei olisi kasteltu useampaan viikkoon. Oli aika ahdistava uni. Lopulta 7 aikaan totesin että vittu tästä ei taaskaan tuu mitään enkä jaksanut yrittää ees nukkua enää. >>631713 No eihän se voi ollla mun kaksoisolento kun en ikinä ole kassajonossa kun IP-kassoille ei ole ikinä jonoa. Sitäpaitsi Volvo meni jo kaupaksi, ei oo enää Volvoa ollut aika moneen viikkoon. Romuhan se on joo, tai oli. Ei oo enää mun murhe.
>>631739 Onko slack joku faijatus-tinder?
>>631732 ruma läski ei osaa ees miykaria heittää
>>631741 mee sinä normo vaan ihailemaan niitä instabeibejäs
>>631742 minä taidan olla vähiten normo täällä normochanissa
>>631743 Vähä queeroon kasvanut joo.
>>631743 miks sitten raivoat jos joku pitää epänormoista asioista. harva kai kysyttäessä sanois että moukarinheittäjät on parhaan näköisiä yleisurheilijoita
>>631743 Epänormous ei meinaa nyymärivelieksille piipitystä.
oispa ase niin tappasin kaikki
>>631749 kannattaa varoa tollasten puheiden kanssa saatat vielä joutua valtiovarainministeriks
>>631749 turpa kiinni pelle, sä tappasit korkeintaan ittes kun olet käytännössä holhouksen alainen
(126.01 KB 960x720 1154028.jpg)

>>631727 ei vaan enhanced
Piipitä nyymi piipitä Piipitä nyymi piipitä Mä joskus tartun tmoppiin Ja öennän sun luostariin ♩ ♪ ♫
(1.56 MB 889x500 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>631740 Se on discord mut työhommille. On esim Git-integraatio jne.
Ai saatana yritän lähtee duunista niin reisi kramppaa kunnolla ja nyt sit menin istuu takas pöydän ääreen niin käsi kramppaa. Oon niin paskana kun oon pitänyt kesätaukoo salista että buranan kaa tekee tuskaa. Voi vittu ei enää KOSKAAN salitaukoo ei saatana ei vittu. Muutenkin tullut kesän mittaan painoa taas ja on varmaan 3-tyypin diabeteskin.
>>631752 mitä se pelle piipittää? pitääkö sinut tappaa?
>>631758 jaha, tuleeko mersutakin uumenista taas mora esille?
Jos sul on ylläsi mersutakki Piipitä meidän kanssaaa
(79.05 KB 1200x800 miika.jpeg)

joutomiesten johtotähden sakara osoittaa alas helvettiin!
ajoin ruohonleikkurilla ojaan, haha. luultavimmin kävi niin että pakin sijaan painoin pakin ja kaasun väliin eli molempia ja kaasu on herkempi jne. huvitti kun soitin apua niin sen ukon työpari mölisi taustalla "mitä vittua" tai jotain. ei se oikeesti ollu vihunen, koska lihavat ovat leppoisia. olin ennen sitä kerännyt kaksi hard seltzer-tölkkiä ja sandelsin tienposkista joita pidin toisen käden sormissa ajaessani paikalle ja jotka asettelin alueen laidalle odottamaan, piti heittää ne puskaan piiloon väliaikaisesti ettei tule aiheettomia epäilyjä, hshs
(2.75 MB 316x387 smoke2.gif)

>>631758 Haluaisin tappaa.... Edes kerran...
>>631764 Eikö se kala ja orava riittäneet?
(1.84 MB 363x306 smoke3.gif)

(3.26 MB 498x498 208.gif)

Mun cloudmonstereihin tuli reikä kun osuin kengällä sellaseen vammaiseen aitaan joka oli sellasta metalliristikkoa. Koitan saada ne takuun kautta korvattua kun käytän tota nettimeemiä että ne kuluu puhki. Katotaan onnistunko.
Sori nyt kun unohdan kokoajan laittaa näit kaikkii yhteen viestiin koittakaa selvitä etenkin se ano joka aina loukkaantuu kaikesta. Olin tänään nopeassa paltsussa pomon kaa jota ei oo kesällä näkyny juuri yhtään ja saatiin sovittua se etätyö siten että voin tehdä 1 päivän etänä joka viikko omalla luvalla. Aiemmin mun sopparissa ei ollut virallista etätyömahista eli piti aina vähän koettaa kepillä jäätä ja kattoo huomaako kukaan, mut nyt se on virallista! Onhan se silti vähän, jotkut tekee 3-4 päivää etänä mutta toisaalta kotoo työskentely on perseestä ainaki itelleni. En oikein saa keskityttyä mihinkään ja mitään ei oikein saa aikaan. Joskus tulee oletettua tosin sellasii sprinttipäiviä et 8 tuntii armotonta tykitystä mutta se on vain kun on joku 8 päivää vältellyt hommien tekemistä ja jutut kerääntyy kasaan. Ei ne musta yleensä jää kiinni vaan siitä että muut ei tee mutta sit mun homma on kuitenkin heilutella käsiä siinä välissä ja kuunnella ihmisten kiukkua kun jotain ominaisuutta ei tulekkaan.
>>631768 Mitäs yritit murtautua aidan läpi rötöstelemään.
(1.10 MB 498x281 243.gif)

Sit päivän vika raportaasi elefanttipaskojen jälkeisessä helpotuksessa. Jouduin menemään tänään töihin ilman autoa, ja vaikka sain töihin kyydin niin takas ei ollut kyytiä. Autolla työmatka on noin vartti, julkisilla n. tunti. No, eipä siinä, on toi HSL sovellus ja se on hyvä niin lähin sitten bussin kyydillä kotia. Mietin et oisko pitänyt ottaa juna mielummin mut nyt vaan oli sellanen tilanne että bussi oli lähin ja lähtöhetkellä nopein. Kaksi vaihtoa. Vikan bussin päättäri oli mun kotoota joku 500 metriä, mutta reittiopas päätti että on parempi että olisin jäänyt 650 metrin päässä eräällä pysäkillä josta on aika nopea kävellä kotiin. No, en totellut vaan jäin istumaan, ajattelin että otan siitä päättäriltä neekeriskootterin kotiin. Tajusin sitten kun mentiin sen risteyksen ohi mistä bussin ois pitänyt kääntyä että tää ei taida mennä mitään suoraa reittiä päättärille eikä se todellakaan mennyt, menin kaikki lähialueen lähiöt läpi ja 30 minuuttia myöhemmin olin sitten siinä päättärillä. En ees tajunnut että oli päättäri, kuski tuli sanomaan että on päättäri ja että pitää poistua. Sit ekaa kertaa elämässäni otin sellasen neekeriskootterin, oon ajanut vanhassa duunissa niitä ekoja sähköpotkulautoja joissa oli sellanen 9v paristo ja sen mukainen teho ja kantama, mutta nää vuokrapelit on kehittyneet paljon vuosien saatossa. Silti, pienet pyörät niin tietty pärrään tottuneena meno oli tosi huteraa. Se sähkövempele silti jaksoi mennä sellasta jyrkkää mäkeä ylös mikä jalan tuntuu jo melko kidutukselta, että propsit sinne, se skootteri kyllä jaksaa mennä sujuvasti. Mutta koska en asu ns. urbaanilla alueella, tuli 5€ lisämaksua siitä että jätin sen kodin eteen. 7€ kyyti oli yhteensä, 2 minuuttia ajoa. Varmaan aion jatkossa jos eksyn mutsyjahtiin vai fatsi?... johonkin hesen keskustaan niin voisin kokeilla tuota vaihtoehtoista muotoa kulkea, mutta en mä varmaan mihinkään oo menossa ikinä kun en oo aiemminkaan juuri männy. Mut mitä täs nyt taas opittiin on että pitäs vaan uskoo jos se sovellus sanoo että jää sillä ja sillä pysäkillä. Meni sellaset 30+ minsaa hukkaan aikaa tänään. Tai no, oikeastaan tärkeintä on et on se auto käytettävissä et säästää enempi.
(6.54 KB 139x199 mikkeymuusse.gif)

>>631772 Onneksi ihtel on töiauto, omaa autoa ei ole koskaan ollutkaan. t. huoltoanos
(64.52 KB 686x386 aamijainen.jpg)

homend, abend
Nukutti aamulla niin saatanasti eikä yhtään helpottanut että herään n. 6 aikaan aamuyöllä ja jokainen osa ruumista huusi kipua. Ois pitänyt aloittaa toi kuntosali kevyemmin, ei suoraan maksimaalista hyökkäystä. Tänään on onneks taukopäivä mutta ei helvetti huomen ois taas tarkotus mennä sinne ja jopa 1200mg buranan kaa tuntuu että jo perseen nosto penkistä sattuu. Onneks on taukopäivä niin en joudu olemaan poissa kotoota pitkään, salin kanssa sitä tulee aina päivään 2½ tuntia lisää joten vituttaa että jää kotona vapaa-aikaan niin vähän aikaa. Tosiaalta jos sitä aikaa ois enempi, en mä mitään sais aikaan, kuten en lomallakaan saanut. Tuntuu että ongelma on fundamentaalisempi kuin vain se, ettei aika riitä. Tossa eilen muistelin että oli niin kivaa pelata wowia ja nyt kun TBC-servuja on virallisesti olemassa niin ois niin kivaa palata siihen vanhaan aikaan mutta ei se taida kuitenkaan ihan toimia niin. Wowi vaatii niin sikana aikaa ja en tiedä onko se yhtään fiksua käyttää se vähä aika siihen kun se ei tuota mitään. Ajattelin että ehkä ois ollut jotain kavereita wowin kautta jos ois johonkin RP-servun kiltaan liittynyt ja puhunut niitä näitä discordissa muitten kanssa. Oli mulla pari wowi IRL tuttua silloin 2008-2009 aikaan, mutta sekin peli sit jäi viimeistään 2010 hyllylle, hetken pelasin Cataclysmia mut kyl sekin oli aika paska uudistus siihen peliin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply