/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(3.05 MB 390x290 muumikeitto.gif)

Raportointilanka 205 Anonyymi 18.05.2024 (La) 11:13:48 No. 625848
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>625429
Oli tuossa talven aikana mystisesti pyörän takarengas tyhjentynyt. No ajattelin että varmaan pieni reikä tullut ja itsekseen hiljalleen tyhjentynyt. No tänään otin projektiksi paikata sisäkumista reijän. No käytin kuuluisaa niksi-ismon taktiikkaa. Eli dumppasin sisäkumin ämpäriin jossa on vettä. No huiluttelin sitä varmaan joku 15 minuuttia, enkä löytänyt reikää mistään. No menin sitten huoltoasemalle ja pumppasin renkaan täyteen(koska autoventtiili) ja pysynyt hyvin ilmat sisällä. Mä epäilen että se yksi mulkku naapuri oli tyhjentänyt mun renkaan. Hän oli nimittäin ostanut sähköpyörän ja heti ilmoittanut että "romupyörät" pitää saada kellarista vittuun että hänen pyörälle on enemmän tilaa. Tänäänkin kun menin sitä rengasta paikkaamaan, niin se mulkku oli runnonut kaikki pyörät pyöränsä luota vittuun. Siis oikeasti runnonnut. Mullakin oli lamput ja stongat päin vittua ja jalkatukikin vääntynyt.
Meen testaa tuleeks pyörään FI valo päälle toivotaan ettei!!!
(1.09 MB 2466x1196 ClipboardImage.png)

Vittu poistin väärän viestin. No enivei siin viestis luki että pärrä kävi hyvin ja tänään sit lähtee tää reissu. 3½ tuntii ajamista.
>>625853 miittaamme siellä, kaikki liikkeelle välittömästi :3
>>625854 No, onneks Tyrnävältä kestää ajaa tonne pidempään. Nyt lähtee!!!!!
(25.73 KB 736x414 hmf.jpg)

>>625856 etkö halua nähdä meitä?
Ite en haluaisi nähdä isoalkukirjainrajoitteisia narutopastoreita.
>>625858 kenet sitten?
(34.19 KB 798x527 persnetto normipäivä.png)

Postaan vaan kun hahatti
>>625861 en tajua. mihin toi liittyy
(51.81 KB 680x452 21299-dingo-steve-parish.jpg)

Hän on ollut joskus nuori nyymi Käyttänyt aineita spiidistä pilveen Saliaamut yhtä tuskaa Näin eilisen meemit muuassaan Hän on herännyt tuntien krapulaa Sokeritautisen tunteen vapinaa Hän on nahkatakkinen ukko Se sama tyttö on imenyt pillerin Nahkatakkinen ukko se sama ukko on uskonut ihmiskokeisiin
>>625850 Perkele! Se sähköpyörä homo oli siirtänyt mun pyörää ja taas oli mystisesti kokonaan tyhjä takarengas. Vittu ostin nyt uuden sisäkumin takarenkaaseen, sillä varauksella jos siellä nyt oli oikeasti reikä jota en huomannut. Jos se nyt sen jälkeen on taas tyhjä, niin alkaa tapahtua kamaluuksia sähköpyörälle.
>>625862 en muista
>>625864 Viillä siltä mulkulta renkaat puhki.
>>625864 Pystyykö niiden akkujen varauksia purkamaan ulkopuolelta jättämättä jälkiä?
(537.05 KB 320x180 julie scott zip.gif)

>>625866 höpöhöpö, hänen kanssaan asiat selviksi puhutaan :3
(998.93 KB 1620x1080 DSC_5060.jpeg)

(988.88 KB 1620x1080 DSC_5056.jpeg)

(995.48 KB 1620x1080 DSC_5062.jpeg)

(1.09 MB 1620x1080 DSC_5071.jpeg)

(1.05 MB 1620x1080 DSC_5068.jpeg)

Tääl ollaan mut ei oo muita nyymejä. Täs oliki lossi välissä, eka kerta lossissa
>>625869 minkä jäätelön valitsit?
>>625870 Lähen nyt takas ja oli jädekiska lossin luona, varmaa rommirusina
no sähän et viipyny kauaa
>>625867 Kai se ottaa akun irti eikä jätä sitä sinne varastoon. Äidin halvemman pään pyörässä se on ainakin omalla avaimellaan kiinni ja siinä on muistaakseni integroituna takavalo että silleen sen ainakin saisi tyhjättyä hitaasti.
(1001.37 KB 1200x600 ClipboardImage.png)

Ajakaa mut, oon kulmakarva...
(595.17 KB 400x225 asakusa kanamori kipeänä.gif)

>>625881 m'emme aja :3
rupean playaamaan
>>625872 No tuli kiirus kotiin.
Ei sitä akkua tartte poistaa mutta sen akun lukon sylinteriin joka on fillarissa (jos on) voi laittaa pikaliimaa niin se ei saa sitä akkua kiinni fillariinsa enää. Tai voihan sen sähköavustuksen ja vaihteenvalitsimen liimata kanssa umpeen.
>>625885 Valhetta, ei ollut striimua.
>>625888 erehdyit henkilöstä
(10.39 KB 893x886 vaaka.jpg)

https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/omron-hn-289-esl-digitaalinen-henkilovaaka Oliskohan tää hyvä vaikka olen just tuossa rajoilla. "Vaa'an enimmäispaino on 150 kg", muistaakseni juuri äsken hoiturin punnituksessa oli 148kg. Jossain Tokmannin halppisvaakoissa on ainakin ihan sama painoraja ja lisäksi toimivat miten sattuu. Pakko se kai on aloittaa uusi kunnonkohotusprojekti, kun kohta voi joutua alkamaan vaikka oikeaksi rikolliseksi, kun työmarkkinatuki tullaan Orpo-Purran hallituksen toimesta paskomaan ja työkyvyttömyyseläkkeelle eivät minua millään meinaa päästää. En usko että tulen omista lähtökohdistani enää ikinä työllistymään mihinkään työhön mikä ei olisi ihan oikeasti kyllä vain sellaista paskaduunia, varsinkin kun oikeisto haluaa koko ajan ajaa läpi lisää ja lisää mahdollisuuksia paskentaa ja paskentaa työehtoja ja palkkausta ellei satu olemaan joku helvetin turbopöhisijä. En todellakaan ala elämään loppuikääni jollakin sellaisella tuella, millä tilit on pakko pitää koko ajan tyhjinä ja tiliotteet täytyy lähettää tutkittaviksi. Se on sitten itsari, omavaraistalouteen yhteiskunnan ulkopuolelle siirtyminen tai rikollisuus. He, joille on yhtään samat asiat kuin itselleni tapahtunut mutta jotka tähän ovat valmiita alistumaan ovat mielestäni lähinnä helvetin tyhmiä. Taidan alkaa sanomaan tästä lähtien vaikka toimeentulotukizombeiksi haha. Joo, ehkä NYT voit vähän (mutta ei kannata kovin paljoa välttämättä edes yrittää sanoisin mä, koska se on sit iso harmi jos kää kiinni, en itse ainakaan osakkeita koskaan uskaltanut alkaa ostamaan ja pimittämään Kelalta vaikka olisi vähän tehnyt mieli) kusettaa Kelaa jollain piilotileillä, käteisellä, kryptolla, ym., mutta odottakaahan kun käteisen käyttöä aletaan rajoittamaan vielä lisää ja Kela alkaa saamaan kaikilta pankeilta suoraan automaationa tilitiedot. Kryptojahan ei nyt enää edes voi pyöritellä yhtä helposti ilman tunnistautumista kuin joskus vaikka 10-kymmenen vuotta sitten. https://bernershop.fi/products/omron-vaaka-hn289-harmaa Esim. tuossa vielä sama halvemmalla myös toimituskulujen jälkeen, saiskohan jostakin sitäkin halvemmalla vähintään yhtä hyvän vaakan... ja ois ehkä kans kiva jos se virallisesti speksattu painoraja olis edes vähän enemmän kuin mä just nyt. Huomenna ehkä pienelle kuvausmatkalle kun saivat aikaiseksi uusia sen reseptin sit tälleen lauantaina ja tuppukylän apteekki oli tänään liian vähän tunteja auki, huomenna ei lainkaan. Ehkä. Saa nähdä jaksaako oikeasti lähteä hakemaan edes niitä astmalääkkeitä heti lisää kauempaa kun en ole täysin tukehtumaisillani ja maanantaina niitä saa lähempääkin.
>>625891 Milläs sä mitään kellekään vittuilet jos oot joka tapauksessa kuollu. Tai jossain vankilassa rikostes vuoks kun purra ja kumppanit muuttaa suomen oikeuslaitoksen amerikan suuntaan että pikkurikoksistakin vankilaan
Tossa muute ku ajelin kotiin niin vedin kehä 3 aika kovalla ylinopeudella. Huomasin sitten edessä MB Vito pakettiauton joka oli kaukaa sen näköinen että on poliisi. Siinä kohtaa ne ois saanu jo mun nopeuden jos ois tutka päällä niin menin pois kehältä. Sitten kun olin menossa takas seuraavaan liittymään revin sellasel suoralla ihan vitun kovan kiihdytyksen. Kaukaa mäen päällä näky poliisipaku ihan selkäesti. Siinä välissä oli just sopivasti silta niin tiputin vauhdin pois ja siinä kohtaa missä niitten tutka sai näköyhteyden oli vauhtia sopivasti vaan joku 5 yli. Kuumotti että kääntyykö ne perään kun tosta kiihdyttelystä lähti kova ääni mutta ei ne sitten. Tai no, en jääny kattomaan menin heti kun näköyhteys katkes täysii kehälle ja täysii kotii.
>>625892 >Milläs sä mitään kellekään vittuilet jos oot joka tapauksessa kuollu No mietin itsekin kyllä että olisiko vähän turha vaiva alkaa laihikselle jos tilanne on 10-kymmenen vuoden sisään se että parempi vain tappaa itsensä suosiolla, mutta katsotaan nyt mitä tässä oikeasti lopulta käy. Mainitsin myös yhtenä vaihtoehtona omavaraistalouden yhteiskunnan ulkopuolella. Onhan tuosta aiemminkin tullut haaveitua kun Linkolat ja Unabomberit on luettu, mutta se kaikki ylimääräinen vaiva ja osaaminen mitä se sitten lopulta tulee vaatimaan on tuntunut ihan musertavalta tai suorastaan mahdottomalta jostain 6-vuotiaasta asti lähes koko elämänsä tietokoneen näytön edessä viettäneelle vanhalle hullun idiootin äidin syöttöporsaalle läskille. Ainakaan ei ole muutaman jäljellä olevan elinvuoden aikana enää koko ajan läskit niin pahasti tiellä jos haluaisi näppäillä läppäriä jossain tietyssä muuten mukavan tuntuisessa asennossa haha. Tiedä vaikka saisi jonkin hyvän kunnon monisataasivuisen paasauksenkin ennen itsariaan paremmin aikaiseksi kun ei ole enää helvetin huonossa kunnossa fyysisesti, vaikuttaahan se aivotoimintaankin. >jossain vankilassa rikostes vuoks kun purra ja kumppanit muuttaa suomen oikeuslaitoksen amerikan suuntaan että pikkurikoksistakin vankilaan Ratkaisu tähän on tietenkin olla jäämättä kiinni.
>>625895 Jeps 150kg kilone 6-vuotiaasta asti lähes koko elämsnä tietokoneen näytön edessä viettäneelle vahan hullun idiotin äidin syöttöporsaalle looginen seuraava askel on ryhtyä huippuvarkaaks joka ryöstää rahat ja tavarat jäämättä koskaan kiinni
>>625896 Oli siinä muitakin vaihtoehtoja listattuna kuin rikollisuus, on muitakin rikollisuuden aloja kuin Garrett-tason huippuvarkaudet, ja ehdota itse parempia loogisia seuraavia askeleita, tai kerro ainakin yksi hyvä syy miksi EN aloittaisi uutta fyysisen kunnon kohottamisprojektia? Muistuttaisin että olen kerran jo laihduttanut lähes 176-kiloisesta alle 100-kiloiseksi ja kävin aikaa kuntosalillakin grindaamassa lihaksia, mutta kyllästyin ja läskistyin sitten uudelleen. Toi oli sitä aikaa kun pistettiin jonkin Kela-kurssin yhteydessä kuntotestiin enkä ollut kerrankin elämässäni viimeisenä tai edes 2. viimeisenä maalissa haha. no itse asiassa yksi hyvä syy olla alkamatta kunnonkohotusprojektiin olisi se että vähemmän todennäköisesti pääsee työkyvyttömyyseläkkeelle jos kuitenkin kykenisi johonkin kohta varmaan 4€/h palkattuun paskahommaan, mutta kun jos ne eivät ole päästämässä sinne joka tapauksessa eli todennäköisyys saada se kultainen eläkekäärö laskee jostain 0,000001% johonkii 0,00000000001% niin ihan se ja sama
>>625895 Miten sinä meinasit omavaraistaloutta pyörittää kun et saa ees omaa kämppääs siivottua?
>>625901 kai se opettelee askel kerrallaan, ei kai siihen tarvi yhtäkkiä hypätä
(9.94 MB 540x480 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>625901 Silleen että alotan nyt näin ensin alkuun laihiksen.
(1.43 MB 332x332 fat.gif)

Meen hakee ruuat mäkkärist....
(548.97 KB 653x1000 ClipboardImage.png)

löl
>>625911 oliskohan tuon omaksuminen kymmentä kaivoa vastaan?
oispa ollut sellainen välittävä söpö tyty yde joskus 20-kymmentä vuotta sitten ;___;
(651.04 KB 220x164 ren-and-stimpy-sweat.gif)

taidan vähentää möyslin syöntiä kun tulee ryynäripaskoja melkein joka päivä. enkä edes syönyt sitä paljon aikaisemminkaan
>>625916 Ai siis elefanttipaskoja vai?
(123.23 KB 700x582 Moominpabs.jpg)

Mut saa tappaa tänään *oravablock
(3.89 MB 200x200 141.gif)

>>625920 Ei ne sit oo ryynäripaskoja.
(75.15 KB 313x237 kagura hä.png)

>>625919 sinua ei tapeta koskaan ja mitään orava blockeja ei ole olemassa :3
>>625919 Täällä olisi yksi kiireellisempi tapettava ensin, enkä tarkoita itseäni.
>>625924 Sovitaan sitten niin, mutta meikä seuraavaks.
>>625926 Voisko mut tappaa silti ensin. Käytin kuitenkin oravablock™
(2.30 MB 457x205 ryyppy.gif)

Yks päivä kuten hovipiirtäjäkin, orava jättää tän paikan.
(51.38 KB 205x164 kagura jee.png)

>>625924 >>625926 >>625928 ketään emme tapa :3
>>625929 Ois yks muukin joka vois jättää tän paikan vaikka heti.
olette höpöukkoja kaikki
Kuuma. Onneks huomenna viilenee.
>>625959 Tulispa niin kuuma että yksi hiljenisi kokonaan.
te ootte yksiä kuumakalleja, ja kuumiksia
(57.01 KB 330x327 1715753686363.png)

>>625961 Onko kuumis niinku coomer vai
(189.15 KB 800x800 krita-kokeilu.png)

(24.40 KB 132x260 mä.png)

>>625963 oon tuo tos
>>625963 Pitäisköhän ostaa tänään vielä viikon kolmas jäätelötuutti. Jättäisi ensi viikolla sitten ostamatta yhtään, hmm.
>>625965 Mä oon se kakkaviiru siellä vessanpytyssä jota ei näy tossa kuvassa.
>>625969 Kuka siellä on käynyt...? Piirtäjälukioanimetytöt eivät kaki. Tarkoitat varmaan naapuriasunnon pönttöä ja olisihan se erikoinen kuva jos siinä olisi ihan ilman mitään syytä jonkunlainen röntgenkuva seinän läpi naapuriasuntoon. Tai jos seinässä olisi reikä mistä näkyisi naapurin vessaan niin jäätelöä syövän piirtäjän hämmästynyt ilme olisi ymmärrettävissä, jos sieltä olisi vaikka joku predator (ei semmoinen sexual predator vaan se avaruusrastafaija) olisi rymynnyt läpi niinkuin siinä elokuvassa. Manolo kun jahtaisi predatoria saman reiän läpi niin piirtäjä lätkäisisi harjalla, naamaan.
>>625968 voit, ja sitten vielä ens viikollakin normaalin määrän
>>625963 ajjka hyvä
>>625974 Ostin, mutta ensi viikolla ei osteta koska luostari.
(88.40 KB 544x709 monkicecream.jpg)

Zalando vaatii multa maksua palauttamistani tuotteista, koska postnord kadotti paketin. Vittu enää tilaa sieltä ikinä mitään. Onneks ei oo montaa kymppiä mitä tulee takkiin, oiski pahempi jos jotain arvokkaampaa olisin palauttanut. Se pallonaama kyselee palautuskuittia vaikkei postnordin paketeista saa fyysistä kuittia, se tulee mailiin. Se ei tule heti mailiin joten kun oon lähtenyt sieltä missä palautin sen niin oletan että se lähti matkaan. Mutta joku kämmäs ja nyt mä joudun maksamaan. No, pitää pöllii vaa enempi että tää vääryys kuittaantuu rahallisesti.
>>625978 niin mitä teet pöllille?
(1.96 MB 408x720 faijatus.mp4)

>>625985 Faijatushommia. Syvemmälle...
>>625987 no mää aattelinki että siitä puuttui: >No, pitää imee pöllii vaa enempi että tää vääryys kuittaantuu rahallisesti.
Oispa v*!naa niin vetäisin maksimit.
>>625989 Hyvä ettei ole.
>>625987 Vittu toi on kummallinen jäbä, oon pari videoo nähnyt ja en vieläkään aivan ymmärrä mitä sen mahassa oikein on.
>>625991 Ai et ymmärrä? Faijatusta...
Tulispa jo talvi
>>625992 Ei toi oo faijatusta.
(3.20 MB 150x150 134.gif)

Just meinasin, että nyt vihdoin siirryn käyttämään FreeBSD:tä, koska siinä vaan kaikki toimii, se on vakaa (linuxilta portataan vaan hyvät jutut), mutta sitten sainkin kaikki taas gentoolla toimimaan. On siististi cool pelata quake3:sta 12600k;rtx4070;32gb DDR4@3200Mhz, CL10-viiveillä olevat muistit -kokoonpanolla, mutta hei ainakin adaptive sync toimii =) (tosin näköjään vaan sdl2:lla käännetyissä ohjelmissa). ALC897 -kodekki tai koska tuo kääntyy järjestelämpiirin kautta, ei toiminut sittenkään oss4:lla. Noh Xonar *jotain* kortissa on CMI8788 -piiri ja se toimii.
(1022.28 KB 260x300 1421431949953.gif)

>>626007 Tekis itekki mieli kokeilla, mutta en oikein ikinä löydä hyvää syytä vaihtaa edes linuxin puolelle täysin. Koko ikäni oon käyttänyt kotikoneella Windowsia joten kun meille ei tule jenkkilän paskapäivityksiä windowsiin ja joku datan keräys ei huoleta, niin syitä on vähän. Ehkä jos ei olis WSL:ää eli ei oo tota windowsin linuxia voi olla että vaihtaisin Ubuntuun kun se toimii ihan hyvin töissä, mutta kun WSL on niin ei vaan motivoi Linux kun esimerkiksi adoben softat ei toimi lainkaan Linuxilla. PoL ja WINE aina yks pettymys. BSD:llä nyt turha ees ajatellakkaan tota. Mulla oli pitkään Þinpadissa arch mutta sekin sit meni pois kun alko turhauttaa se että kaikki oli vain AUR:issa kun taas Ubuntuun saa kaiken repoista ja .debejeä voi lisää vaivatta. Snap nyt on perseestä ja flatpak mutta onneks harvan ohjelman kaa joutuu säätää niitä. Windowsissa on kans musicbee joka toistaiseksi on ainut musasoitin josta tykkään. Olis kiva töissä koklaa Archia mutta kun duunissa on liian monta debian-pakettia jotka on välttämättöämiä niin ei voi. Pitäs varmaa hommaa joku vanha T420 ja laittaa siihen Arch vaan että voin todeta vittu mitä paskaa. Viimeks kun mulla oli T420s niin se oli mun "hyvä" läppäri ja mun säätökone oli T61p. Tykkäsin siitä kovasti mutta jo vuonna 2017 se 2 ytiminen prossu oli vähän liian hidas. Sitä aiempi T60 oli vielä hitaampi. Nyt jos sais ton T490 kuntoon niin ois kiva. Tilasin jo toisen tehdaskorjatun mut aattelin korjaa sen mun projektikoneen jotta oppii jotain.
>>625991 ilmaa
Ittellä petti äskettäin Void Linux ekaa kertaa: laitoin konetta (T480) standbyhyn, niin se jäi jumiin siihen vaiheeseen missä monitori on jo pimeänä ja virtalehdi vilkkuu, odottelin minuutteja ja kun mitään ei tapahtunut niin yritin sammuttaa koneen pitämällä virtanappia pohjassa. No ledi lakkasi vilkkumasta, mutta konetta ei enää saanut päälle kuin avaamalla pohjan ja irrottamalla sisäinen akku hetkeksi, haha. Olen lähes varma että aiemmin toi standby on toiminut (käytän sitä tällä hetkellä todella harvoin kun en käy paljon missään ikinä), mutta oon varmaan säätäny jotain typerää mitä en enää muista, tai sitten Rolling Release -päivitykset ovat rikkoneet jotain... No eipä oo ainakaan ollut niitä ongelmia että on liian vanha gcc johonkin vänkään hacker-juttuun mitä haluaisin kokeilla, LTS-Ubuntun kanssa oli. Ja vähemmän kaikkea turhaa bloattiakin.
>>626007 laitoitko sit kuitenkin sen 12600k ja halvin mahdollinen emo. ootko testaillu mitään benchmarkkeja kuinka vertautuu muihin setuppeihin. vai ootko joku eri joka noita viikko pari sit tuumaili
(2.53 MB 480x270 cool.gif)

hooment, nousiaiset
(80.24 KB 720x699 capyonmyputer.jpg)

hoi laari laari laa, sanokaapa mitä tekisin
>>626064 Tiskaat ja hoidat viikon kauppailut, inventoi yksi (1) kaappi asunnostasi ja poista tarpeeton, saman voi tehdä myös koneen jollekin kansiolle, tee kasvio kevätkukista, opettele lennättämään droonia, katso loppuun se yksi sarja mikä on pitänyt aloittaa.
(280.49 KB 500x410 capylaptop.png)

>>626069 tyhjensin roskakorin (koneen)
Kävin tutkimassa merenrantpaikkoja. Jäätelökioski ei ollut auki ja näin vihaisten shamaanin. Sitten kevätsiivosin, oli luutut käytössä ja kaikkea. Sitten kaadoin teet latialle. Ei muuta raportoitavaa.
>>626076 Keitä ovat vihaiset ja mistä tunnistit heidän shamaaninsa?
>>626077 varmaan jotain hä(i)jyjen henkisiä perillisiä
>>626077 Olin menossa yhdelle mehtäpolulle ja se oli vahtimassa siellä. Lopulta pääsin sen ohitse, mutta oli niin iso lätäkkö ja vetistä että en päässyt polulla eteen päin ja käännyin takaisin.
varmaan piippu anos
>>626083 Ei se taida olla kovin vihainen.
>>626085 kai se voisi joskus olla, kun ei se ainakaan tykännyt jos joku tuli nyymimetsään samaan aikaan
>>626086 Nii mut se oli ;__; eikä että rääh ja parsat korvista.
menispä retkelle ja keittäis papusoppaa
>>626091 Kuka?
>>626092 minä
>>626093 Varo piippuanon metsää.
>>626094 vien lahjan puun juureen
Kun piippuano vartioi ei näy metsässä manoloi kohta se turpaan vetää niin faijaa kuin myös setää
joku hyvä muhkelo kun tässä ois ja löllyttelis... (sellainen nuorena sopivan yksin jäänyt, mukava, söpö ;__;)
>>626095 Lortti ei ole sopiva lahja.
>>626055 Ei se kai halvin mahdollinen ollut, mutta tämä https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B760-P-WIFI-DDR4 . Muihin en ole vertaillut, enkä testaillut muutenkaan kuin ajamalla primea muutaman tunnin small fft -testillä, eikä tapahtunut mitään dramaattista (Noctuan yli 15 vuotta vanha NH-U12P -kiuas käytössä ja siinä NF-P12-propelli@1000RPM), coretempin antamat lämmöt ei noussut ihan kuuteenkynppiin. Emon piirin ja virransyötön lämpöantureille ei näköjään ole toimivia ajureita leluxilla.
>>626101 aattelin jotain muuta
Sain itekki vihdoin ja viimein tän uuden koneen ja onnistuin jopa asentamaan sen ilman mitään suurempia ongelmia. Alkuun ei kyllä näkynyt molemmat muistit ja ainakin bios näyttää jostain syystä muistin nopeudeks vähemmän mitä pitäs olla. En tiiä menikö lämpötahnatkin jotenkin pieleen kun jotain siinä häsläsin ja ainakin rasituksessa nousee lämmöt korkeemmalle mitä odotin. Mut ei ny jaksa säätää kun pitkästä aikaa voi käyttää pöytäkonetta eikä tota ärsyttävää hidasta lagista meluavaa läppäriä. Selvis muuten samalla sekin mikä vanhassa koneessa hajos eli virtalähdehän se pamahti kun kokeilin tolla uudella käynnistää sen ihan alkuun ja hyvinhän se käyntiin lähti. Reilut 10v palveli muistaakseni aikanaan ~80€ maksanut corsair kai se on ihan hyvä saavutus
Hyvää yötä, faijatus myötä
>>626107 Nyymichanin lestat rukoilee, että "kiitos taivaallinen Isä" ja uusryynistit taas "kiitti, ylimmäinen faija"?
(122.85 KB 693x1280 kukkuu.jpg)

Somessa tuli vastaan täm tämmönen. Nuoren aikuisen ikämääritelmä vain laajenee! Muistan kun yläikäraja oli 25v, ja sittemmin se on noussut 29v. Hassusti tämä ikärajan siirto tuntuu tapahtuvan aina juuri silloin, kun olen vuoden päästä ylittämässä sen.
>>626111 harmi että oon liian vanha jo tohonkin, olisi voinut mennä etsimään uutta masis kurssin muhku möttöä joka on niin söpö ettei paremmasta todellakaan enää väliä ja luultavasti yksin jäänytkin ainakin semmonen sopivan syrjäytyneen näköisesti pukeutuva ja mukava ja lämmin ja pehmoinen ;__;
no niin heti tämmönen ihan söpö kelpaava mt möttö tuolla (se masis kurssin muhku möttö oli kyl vielä parempi, oikeasti todella nätit kasvot ja hiukset, ja sillä oli sopivan syrjäytynyt pukeutumistyyli tällä vähemmän) taitaa olla kyllä sama kuin se ylen psykoosi möttö kun etunimi martta eli todettu jo aiemmin söpöksi (tosin myös psykoosipotilaaksi, eli ehkä liian hc mt ongelma möttö jo eikä semmonen sopiva mut kai tonkii kanssa ainakin vähän juttelis jos se olis semmonen ihana ja välittävä ja ei mikään make poju ydenä ;__;)
varmasti muhkuja tuolla... oispa... saispa...
(62.34 KB 640x775 hmm.jpg)

Mitä kuuluu?
>>626116 Paskattaa läskin paskat postaukset.
>>626116 ollaan vaan ja hengaillaan
>>626102 Lämpötilojen seuraaminen linuxilla on kyl vähän ikävää. Tosiaan kaikki ei näy tai jos näkyy niin ei usein osaa sanoa mikä lämpö kyseessä. Itsellä joku mystinen sensor 3 joka huomattavasti muita koholla. Ei voi kuin arvailla mikä se on Oiskohan tossa sitten joku ettei se emo saa tarpeeks prossuus virtaa jos ei lämmöt prossussa nouse noin heikolla jäähyllä tota korkeemmaks.
>>626121 Itellä tapana curlaa wttr.in.
>>626122 kurlaan suuvettä
>>626121 yleisesti ottaen on outua ettei käyttiksissä ole mukana jotain speedfanin kaltaista sovellusta. toki se ei ole lämpötilamittari sinänsä mutta ite käytän siihen tarkoitukseen
(1.41 MB 480x271 brush.gif)

aa ramsamsaa, aa ramsamsaa, kudikudikudikudikudi ramsamsaa :3
>>626131 Seitsemän palaa, seitsemän palaa, Ling Tsao Tang ja tangram
>>626132 Seitsemän anoo, seitsemän anoo Paskattaa ja tmoppings...
>>626133 no any tmoppings :3
(68.01 KB 485x569 ClipboardImage.png)

>>626130 Tuleeks speedfan sit windowsin mukana. Linuxeissa ei usein oo mitään turhaa bloattia. lämpötilat näkee mm. terminaalista tai saa halutessaan ohjelmia asennettua kans mistä niitä näkee. En tiiä onko se sit joku ajurijuttu ettei joko kaikki lämmöt välttämättä näy tai ainakaan ei usein tiedä mikä lämpö mikäkin on Tuulettimia ei kyllä saa säädettyä kai mistään
>>626135 no ei, siks sanoin et yleisesti ottaen käyttiksissä jne
(2.17 MB 200x200 104.gif)

>>626108 Ite luostarin lestana kiitän vaan avaruusmutsia *tippaa fedoraa*
Ajelin aikas saatanan lujaa motaria pitkin kotio. Varmaan joku 160-170 vauhtia kuin seilasin kaistoja vaihtaen hähättäen kaikille VITUN HITAILLE KUSIPÄILLE!
>>626121 Mihin niitä ylimääräsiä ees tarvii? Kuhan prossun ja näyttiksen lämmöt näkyy niin hyvä.
>>626139 Mulle näytti tänään joku audihomo keskisormea, kun ajoin yhdeksääkymppiä ohituskaistalla kahdeksankympin alueella. En hänen mielestään ajanut tarpeeksi lujaa ja ohitti minut ravoisasti vilautellen sormeaan.
>>626140 Kyllähän noissa nykysin alkaa olla aikalailla kuumenevia osia. Vrm:t ja kovalevyt ainakin saattaa lämmetä johonkin sataan asteeseen
>>626142 Osta kunnon emo niin ei vrm kuumene.
>>626143 Önnönnönnnönnnöö
>>626141 luin että audiohomo haha
>>626141 Mikset menny pois edestä?
(2.58 MB 300x212 fedora cat.gif)

Joku hyvä muhku kun olis silloin ajoissa nuorena ollut... tai edes vähemmän muhku... ehkä olis tullut käytyä koulut loppuun ja ei ois nyt ihan paniikki sen kanssa kuinka parin vuoden päästä työmarkkinatuki pilataan.
(165.36 KB 498x284 coolpossum.png)

(536.36 KB 450x296 Euphoric.gif)

(2.00 MB 480x360 fedoraa.gif)

>>626149 Siksi se ärsyttää ihmisiä netissä kun ei pysty kostamaan normaalia nopeutta ajaville muutenkuin ajamalla niiden edellä. >>626147
(2.99 MB 250x257 euphorictyrone.gif)

>>626150 En mä kosta, mä vaan sanon että mua vituttaa kaikki hitaat pellet ja koen suunnatonta nautintoa kun ne eivät toimi edessäni esteenä vain koska heillä on joku vammainen moraalintunto tai muu este jonka takia on pakko ajaa kuin jotkut mummot.
>>626146 Koska ohitin itse muutamaa autoa. Audihomon mielestä autot pitää ilmeisesti ohittaa 140 vauhdilla. Se vielä sujahti vaarallisesti mun ja oikealla olevan auton välistä jota juuri ohitin.
>>626152 Paskattaako?
(1.87 MB 600x338 148.gif)

Nyt lähtee vittu windowsin uudelleenasennus. Vaihdan mun vanhat 2TB SSD:t pois ja laitan tilalle uudet 2TB levyt ja totta kai RAID 0. Toivotaan et menee hyvin, hieman kuumottaa aina tää prosessi kun on varmaan jotain mitä en ota huomioon just nyt.
(1.90 MB 312x250 fedora tipping.gif)

(1015.25 KB 200x200 121.gif)

>>626153 Ei se täysin väärässä ollut.
eiku tämmönen hattupää (toi ilme on kyl vähän semmonen että ei oo varmaan mikään mukava eikä tykkäis mun työttömydestä)
>>626160 On myös hyvin ruma.
>>626161 Itsestä ihan tarpeeks söpö ja kelpaava muhku ois tommonen. Se masis kurssin muhku möhkö oli kyl ittestä söpömpi vaikka olikin ihan varmasti pienemmät ja/tai lättänämmät tissit kun piti niin löysiä vaatteita, ja olis varmasti hyväksynyt paremmin työttömyydenkin.
Jos ois auto niin ajaisin hitaasti.
>>626162 Mikäs siinä jos mottileuoista tykkää.
>>626164 oletko panoleukojen vastainen?
>>626165 Olen mottileukojen vastainen.
>>626162 tolla on vielä rumemmat etuhampaat kuin mulla
>>626164 >>626166 >>626167 No itse olen sitä mieltä ettei tarvi olla mikään täydellinen tai lähellekään kunhan on semmonen ihan söpö. (ja mukava ja pitkäaikaistyöttömyyden hyväksyvä ja jos ois semmoinen sopivan yksin jäänytkin nuorena... tai sitten ainakin sellainen että on oikeasti ollut ja joutunut olemaan heti ensimmäisestä kerrasta alkaen huomattavasti aktiivisempi osapuoli ja itse pääsemään yli ujoudestaan) Helposti löytää ulkoa paljon rumempiakin möttöjä (muhkuja tai ei) kuin toi, rumempia vaikka olisikin yhtenäiset hammasrivit ja vähemmän leukaa.
(441.87 KB 480x360 Mighty Fedora.mp4)

(215.75 KB 3456x5184 IMG_0045.jpg)

(533.87 KB 1887x2831 mhk.jpg)

vähä lisää hattupäämuhkuja vähä
>>626173 vois olla vähä timmimpi ja mutsikkaampi
>>626174 Kumpi?
>>626175 kummatkin
>>626176 ittestä taas ihan hyviä kummatkii varsinki ensimmäinen
(525.93 KB 1002x552 ClipboardImage.png)

Aika hyvä vauhti täs uudessa koneessa...
(374.07 KB 1503x584 Screenshot_2024-05-21_22-19-20.png)

(125.86 KB 1200x1600 1.jpg)

(155.37 KB 1200x1600 2.jpg)

(123.98 KB 1200x1600 3.jpg)

(176.44 KB 1200x1600 4.jpg)

huhhels tämmönen muhkufigu ois kyl hyvä muttei toimitusta suomeen
>>626178 miks tuossa on joku ääii anime
>>626180 Se on joku skini mikä crystaldiskmarkissa on mahdollista valita kun asentaa. Ajattelin että aiheuttaa pahennusta.
>>626181 no oho, otappa tästä yks egdy
>>626173 hyi vittu
>>626183 vittu, öyh, vittu
>>626184 tapa ittes
(1.86 MB 296x209 102.gif)

(1.51 MB 320x158 edge.gif)

>>626185 vittu paska vittu
(58.02 KB 800x450 tails.jpg)

Aivan ihana ja söpö kyllä tää julkkispsykoosimöttö vaikkei olekaan muhku. ;__; Harmi että on liian sekaisin tyty ydeksi. (tai no ihan sama kun ei varmaan kuitenkaan joka tapauksessa olis mun tyty yde)
saispa lohdutella ;___;
>>626192 Ruma on.
>>626194 Minusta täysin sopiva muhkuttajalle. Jään odottamaan kutsua heidän maistraattihäihinsä.
>>626194 öyhh
>>626194 Itsestä söpö ja kelpaava. >>626195 Ei varmaankaan tule häitä, kun on kuitenkin vähän liian sekaisin tyty ydeksi toi Martta. ;__; Pitäis olla semmonen sopivan sekaisin oleva möttö. Silleen sen verran sekaisin että mä kelpaan muttei niin sekaisin että tarvitsee jatkuvasti psykoosilääkitystä, ambulanssikyytejä ja osastohoitoa. Toki noin muuten olisi ihan mukava lohdutella tuota Marttaa, kun on tommonen elämän kaltoin kohtelema herttainen söpö ja varmaan aika yksin jäänytkin. En siis tarkoita mitään seksuaalista, vaan puhumista ja jotain pään silittelyä korkeintaan. Tai en tiiä, ehkä pitäs vaa ottaa psykoosi tyty yde kun on kumminkii söpö ja varmaan aika mukavakin ja yksin jäänyt. Varmaan liikaa muita kiinnostuneita kyl tollekin tarjolla... no joo no parempihan se varmaankii lopulta että joku muu alkaa psykoosi mötölle poju ydeksi joka todellakin jaksaa sit huolehtia, ittellä kumminkii omastakin elämästä huolehtiminen vähän mitä on.
>>626195 Juu, olis ekat nyymärin sateenkaarihäät kun miespari astuu avioon.
(170.82 KB 860x756 118-1188772.png)

>>626192 Hyi vittu mikä otus. Olettaisin transuksi jos tulisi vastaan.
>>626200 >>626201 https://areena.yle.fi/1-64771474 No tuosta voitte kuunnella kuulostaako mieheltä. Taitaa kyllä vähän lääkitys väsyttää. ;___; Ei toi ainakaan mikään oikeasti vammainen ole vaikka puhe kuulostaakin tolta jos perehtyy siihen mitä muualla Internetissä sanotaan. Onkohan muuten transsut aiheuttaneet sen että nykyään syrjitään suotta monia ihan söpöjä möttöjä... liika animelle ja muulle seksivammatusmateriaalille runkkaaminen myös Kelpais myös toi keskellä istuva vähän muhkupi...
pitäiskö tänään unelmoida
>>626202 eiköhän sen aiheuta persujen paskapäisyys ja vainoharhat
(87.26 KB 316x211 possum kyselee.png)

>>626203 mistä?
>>626204 no jos ei nykyään olis transsuja joka puolella niin eihän sitä silloin tarvis turborunkkarien epäillä heti transsuksi jotain möttöä joka ei näytäkään animelta tai pornohuoralta, tosin en tiiä kelpaisko silti
>>626204 alkaa olla jo aika mielisairasta
>>626205 Pakotuksettomasta nyymäristä.
>>626206 sössönsöö
>>626202 Pornoaddiktio ja incelismi siellä taustalla varmaan on. Totuttu kattelemaan vaan niitä pornobeibejä niin kaikki muut näyttää rumilta. Pakkomielteinen tatin hakkaaminen ei muutenkaan ylensä vaikuta ihmisen luonteeseen erityisen positiivisesti, etenkään naisia kohtaan
(509.24 KB 1134x378 fsjfjsd.png)

kävispä se jäätelöauto. näkyi jätskiauton kotisivuilla että on myös pakastepitsaa ja pasteijaa myynnissä
>>626178 Tarviiko tollasia nopeuksia mihinkään. Itte hdd:itten ruksutuksessa kasvaneena jaksan vielä ihmetellä ihan perus sata ssd:nkin nopeutta. Ja eiks etenkin noi uudemman sukupolven nvme levyt käy jo aika kuumanakin ja vaadi jotain jäähytyssiiliä sun muuta
>>626210 >incelismi voisko joku kertoo mitä tämä foorumitermi tarkottaa
>>626213 Eikö toi nyt oo ollut jo vuoskaudet ihan yleismaailmallinen termi. Jos asia kiinnostaa voit vaikka lukea aiheesta wikipedia artikkelin
>>626212 Ehkä se editoi jotain ultra super hyper HD-videoita koko ajan tms. Onhan noita käyttötarkoituksia missä 20GB/s on oikeasti tarpeellinen juttu.
(586.45 KB 150x113 120.gif)

>>626212 Voi postaa nettiin ja leveillä.
>>626218 onko sulla näyttämisen tarve?
>>626213 Tahtomattaan selibaatissa. Rakkautta ne yritti hakea sen yhen dokkarin mukaan ainakin mutteivät onnistuneet saamaan töttömöttöä. Kyl nää runkkarit runkkaa ei se siitä selibaattia tee.
ajoissa nuorena kun olis ollut... ;__;
>>626221 Olitko myöhässä nuorena?
>>626222 olin paskaa nuorena
>>626222 Silloin olisin ollut ajoissa saamaan tyty yde, mutta nykyään todella myöhässä. >>626223 vähä joo joten oispa edes vaikka semmonen myöskin paskaa ollut mutta kuitenkin söpö ja mukava töttö möttö joka jäi paskuuden vuoksi yhtä yksin kuin mä
(1.80 MB 158x200 rock.gif)

(316.71 KB 384x360 Shut Up Bitch The Rock.mp4)

voi vitun työkkärikäynti aamulla
(103.72 KB 960x960 possum mirror.jpg)

>>626212 >>626217 se generoi ääii faijatus videoita
(1.13 MB 320x180 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>626232 Alapään myös?
>>626234 Mutta siinä mainoksessa sanotaan että myös alapää pitää kaljuuttaa.
>>626235 ei sanottu, enkä käytä kyseistä laitetta
(127.17 KB 700x626 1481056842160.jpg)

>>626238 hmm, oletko viuhahtaja?
>>626239 Se oli viuhahdus~♫
>>626240 monster mashin sävelellä?
(2.45 MB 498x498 168.gif)

(1.63 MB 3030x1623 ClipboardImage.png)

Oisko ens viikonlopun reitti täs?
(137.87 KB 383x566 reitti.png)

(1.43 MB 1953x1471 ClipboardImage.png)

>>626246 Pitäskö joku kerta vetää Tyrnävälle asti? Jos lähtis mökiltä ajaa kun on siellä lomalla nii eihän tää mahoton oo... Vois samalla käydä hailuodossa.
>>626247 En tiiä, jos siellä on jotain käymisen arvoista
(389.67 KB 1031x642 f.png)

(134.05 MB 1080x1920 VID20240523044911.mp4)

Huomenta, tulin juuri yölliseltä normoilureissulta... Oon alkanu seota lopullisesti, olin vähän vierailulla yhden "intterwebbitutun". Tekihän tuo iha hyvää. Eurobeatit tietenki soi. Helvetti että kuumotti mutta selvittiin, ei ollu riiailua sentäs niin kai tän saa kertoa.
(56.70 KB 162x187 miika.png)

>>626254 huomenta vaan
>>626254 Kajaani on kyl aika paha paikka normomittapuullakin
>>626256 hähää
(213.21 KB 1920x1080 9rmo9.jpg)

>>626257 https://maps.app.goo.gl/7BwC4HXVKThmCioE8 hähää löysinpä mapsistakin! kaikkea sitä tekee siivousta vältelläkseen
(1.24 MB 2048x1360 CRW_8440_JFR.jpg)

näin tällaisen eluimen kävelyllä
Muuna päivänä pääsin rapakon yli ja etenemään 10 metriä polulla, jota shamaani oli vartioimassa. Sitten tuli vastaan isompi rapakko jota en uskaltanut ylittää. Siellä kaiken veden ja pusikon keskellä oli Ford anglia. En päässyt lähelle tutkimaan. Pitänee ostaa kumikengät jotta anglian pelastamisprojekti pääsee alulle. Lähistöllä on muitakin mehtäautoja ja ainakin yksi poltettu foordi. >>626260 Hieno eläin.
>>626260 Mikä toi on?
>>626263 Naarashirvi.
>>626264 eijole, vaan: valkohäntäpeura
>>626265 okei kalle eläinten ystävä
>>626262 tässä lähellä on jonku saabin luut, vaikka eipä siinä ollut hirveästi löytämisen riemua kun sen voi nähdä vahingossa tieltäkin
>>626269 no olis kyl aika eggyä olla eläinten vihollinen
Kärväsi eilen käsi huoltoano puuhissa. Tänään lekurissa laitettiin suojalappua ja iskivät vielä tetanusrokotteenkin.
(319.51 KB 800x450 Run_Cubbies.png)

>>626262 Autojen hautausmaa
Traa-laa-la-la-laa-la Motskarimiestä laulattaa, kun isoa puljua saa hän huiputtaa Traa-laa-la-la-laa-la Motskarimiestä laulattaa, kun aamun tullen pepsit taas unohtaa Kun Boris oli toista lajia Boris oli reissufaija Hän näytti mulle miltä tuntuu Kun ei saa maistaa omia lääkkeitään Boris, Boris Sä veit mun pillerit Boris, Boris Tuo ne pois, takaisin, pillereitäni vielä tarvitsen
>>626275 Vain kolmioryy-yni Sinun faijailuistas jäi
>>626273 Koskitko tulikuumaan mutsiin ;__;
Havahduin viimein siihen että on oikeasti kai ollut jo pidemmän aikaa muodikasta pitää lippalakkia väärin päin päässä. Kuvittelin tuon olleen vain hetken oikku kun ala-asteen ekalla tai tokalla luokalla me kaikki pikkupojat niin lippiksiä pidettiin. Ja tosiaan noiden vuosien jälkeen kukaan ei pitänyt enää ikinä lippistä väärin päin päässä tai sai kuulla niin kauan vittuilua asiasta että se lippis kääntyi oikein päin. Todella tyhmän näköstä kun kaikki jonnet ja monet aikusetkin vetää tuolla auringossa auringonsuoja takatukalla ja sitten laitetaan kuitenkin aurinkolasit päähän silmiä suojaamaan. Vielä saa tälläkin iällä hämmästyä, kun välillä jo ehtii kuvitella ettei tämä touhu tästä typerämmäksi mene
>>626277 En, vaan moottoriin. Ehkä oli joku noitamutsin kirous, kun en ole hänen luonaan pitkään aikaan käynyt korjailemassa mitään.
Yössä kiitää, moottorimutsit...
>>626275 mikä kappale?
>>626281 sanokaa
>>626282 Doris.
>>626283 ei oo ku boris
>>626283 kiitos
(2.00 MB 400x280 orava matkaan.gif)

>>626260 ai niin, yhtenä päivänä näkyi kaksin kappalein oravia, pasi oli tarkkana >:3 muutenkin näkynyt aika paljon
>>626278 Naurettavan näköistä on. Luulen, että kun hiusmuotiin tuli noita ananastukkia joku vuosi sitten ja nyttemin zoomereilla on ihme otsatukkapermanentit, niin ne otti hiussuojaksi tuollaisia lippiksiä kovempia käppejä. Hiustensa takia ne ei pidä niitä kunnolla päässä vaan ne keikkuu pään päällä. Osa sitten pitää niitä takaperin muka huolettomasti. Eli ne ei alkujaankaan pidä urheilulakkeja aurinkosuojina, niin ei ihmekään etteivät sellaisina niitä osaa ajatella.


Forms
Delete
Report
Quick Reply