/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(372.10 KB 478x358 yäöääö.gif)

Raportointilanka 203 Anonyymi 06.05.2024 (Ma) 20:14:16 No. 625097
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Miks mun aina täytyy-editiots Viimelanka: >>624748
>>625081 oispa tästä edes yksi kuva ;_;
(53.62 KB 1002x189 ClipboardImage.png)

>>625098 No ota tosta.
>>625099 Ihanaa, kiitos kuvankaappaaja :3
olisin tehny mutta yleensä odotan että täytetyn päälle bombataan ainakin yks lanu
>>625103 Siis mitä odotat?
>>625104 Hei odota, tsäptsää, et saa, sä tehdä lankoja-aaa ennenkuin muit bumpa-taaaan ääääää Hyvää yötä.
Juuri parhaillaan formatoin ja yliajan levyjä kahteen nuccii. Yks on se hyvä ja toinen on sellane hidas. Saat molemmat! Sit piti kattoo joku muistikortti ja se laturi. Kaipa nää saan lähtee täs viikon alkutaipaleella viel.
Mitä ano teki yöllä? Ajoi nuccii.
>>625105 Mitä on "tsäptsää"?
>>625108 Olis pitänyt kirjoittaa se *tsäptsää", eikös alkuperäisessä ollut tossa kohtaa se käsien tapautus läps läps tjsp?
>>625106 mulle kelpais varastetut levyt. tai ihan mitkä tahansa levyt.
Jos on turhia +8tb kovalevyjä, niin voin vastaanottaa varmuuskopiointiin.
>>625112 Löytyy sellasii jotka toimii mut heittää smart erroreita. >>625111 Ei oo varastettuja levyjä mut on runsaasti 2TB levyjä jotka saat jos haluat.
>>625115 Mitä talletusjuttuja oot miettinyt? Jos haluut zfs ammattilaisjuomarahoja tuu kyselee.
>>625106 Saispa sen Staar Trekin kans joskus, mut oli vissiin sit joku muu joka sitä tyrkytti. ;__; >>625112 Mietin tässä että laajentaisko ihan radikaalisti jossakin välissä hoardailuvalmiuksia kun kerran rahaa on nyt ainakin vähän aikaa. Todennäköisesti en oikeasti jaksa ikinä tehdä mitään kun hyvää muhkumatskuakin harvoin lopulta löytyy, mut jos jaksan nii sitten saa multa muutaman käytössä olleen mutta toimivan 8TB:n levyn.
>>625116 FreeBSD ja zfs tuossa on ollut käytössä aika monta vuotta jo. ZFS-on-Linux ei ollut silloin monta vuotta sitten vielä samalla tasolla. Nykyään kai olis? Mut en rupee käyttämään silti Linuxia tuossa ihan vaikka siks että voin sanoa käyttäväni jotai muuta kuin Linuxia, hähää. Alkuperäinen suunnitelma oli kerätä hiljaksiin rautaa kasaan ja tehdä joku RAIDZ2 tai RAIDZ3 jollain vähintään 6 levyllä, mutta kun rahat olivat vähissä ja halu päästä hoardaamaan jo oli kova, niin tuossa on käynyt lopulta niin että siellä pyörii 3x 8TB:n levyä täysin erillisinä toisistaan, ei siis mitään stripingiä tai mirrorointia edes, siel on vaa kolme 8TB:n (tai no siis binääriteroissa 7TB:n) täysin eri zpooleissa. Sit oon pistäny semmossia tiedostoja minkä katoaminen OIKEASTI harmittaa ainakin kahdelle levylle erikseen manuskasti jos joku hajoaisi mutta eipä näy smartctl:llä vieläkään mitään vaikka pisimpään käytössä oleva levy on nyt ollut käytössä jotain, mitähän se nyt olis, ainakii neljä vuotta varmaan jo. Neljäs 8TB:n levy on ollut olemassa jonkin aikaa käyttämättömänä, varmaan vuoden ainakii haha ollu tuossa pöydällä antistaattisessa pussissaan. Sit pitäs viel ainakin kaksi ostaa että päästään alkuperäiseen tavoitteeseen levyjen määrästä. Nyt kun on rahaa niin vaihtoehdot alkaa tekemään asiat kunnolla (eli siirtyä tohon RAIDZ:aan) olis kait ostaa noi viimeiset pari 8TB:n levyä, joku erillinen SATA-ohjainkortti että ylipäänsä saa ne loput levyt kiinni (emolla on vain 6 paikkaa joista yks menee SSD-boottilevylle ja yks taitaa olla vähän rikki mut ehkä joskus koitan viel uusiks) ja piuhoja, sitten ahtaa kaikki noilta erillisiltä 3x8TB:n zpoolilta johonkin hetkeksi turvaan (tähän tarvisi varmaan ainakin 1x16TB:n levyn, en tiiä riittäiskö sekään) siksi aikaa kun tekee 8TB:n levyistä sen RAIDZ:n vihdoin. Tai sitten vois myös ostaa kerralla ison kasan jotain isompiakin levyjä kuin 8TB (jotain 12TB tai 16TB vaikka, mitä ny nykyään on järkevintä ostaa) ja tehdä niistä se RAIDZ, ja myydä/jakaa pois noi 8TB:n levyt, tai no kaippa yhdelle ainakii jotain muutakin käyttöä löytys.
...no mitä nyt sit katoin intternetistä juttuja niin "OpenZFS has announced the implementation of raidz expansion" t. 2023, no eipä ollu mitään tämmösiä silloin aikoinaan, mut kait tuota NYT enää silti saa mitenkään raidz:ks pistämättä kaikki uusiks kun on jo kolmena erillisenä levynä, meen kummiskii nukkumaan tästä pikkuhiljaa
>>625114 En tiedä mitä se käytännössä meinaa ja voiko sellaista korjata. >>625117 Se olis kiva sitten.
>>625114 sataa vai nvmeeeee?
>>625121 Saattaa pamahtaa yks kaks. >>625122 SATA 3.5" >>625118 Oho sä ootkin kovempi pelimies kuin mä..
>>625125 No kai ne sit vois sinänsä toimia varmuuskopion varmuuskopioina, etenkin jos ois useempi kun yks.
>>625125 Paitsi jos meinasit et oikeesti räjähtää.
>>625125 mulle kelpais sata levyt ellei ne oo ihan puhkinussituja
>>625126 Laitaha viestii saat mukaan myös 10tb ironwolfin. >>625127 Ainoo juttu mikä räjähtää on meluavan naapurin pää sit kun mulla on se kivääri... >>625128 Ei ne oo pahas kunnossa, mun pitää kattoo vähän mitä mulla on mut rikkinäiset ei toimivat levyt oon jo hävittänyt. Laita sääki viestii.
>>625129 Pistän huomenna, kun nyt väsyttää liikaa että jaksais väsätä jonkun protonmailin. Onko siinä aironwulfissakin jotain virheitä?
Eipä oikein nukuta semmosen mukavan lämpimän muhkelon vieressä ku köllöttelis niin ehkä tuliskin... tosin ois se kyl näin keleillä jo varmaa vähä hikistä vaikka talvella ois kiva muhku lämmittäiski mukavasti niin postataas nyt vähä täs välis. >>625121 No katotaan mitä oikeesti teen ja millä aikataululla. Minunhan on pitänyt alkaa kirjoittamaan kirjaakin katkeruudestani ja siitä miksi tapa itseni ja miks kaikki vois vaikka kuolla ja oispa ollu ajoissa nuorena tyty yde varmaan yli 10 vuotta jo ja... Saastakomerokin pitäis ensin siivota että mahtuis hyvin värkkäilemään tuon koneen kanssa johonkin jos sinne pitäs olla asentamassa ohjainkorttia ja lisää levyjä. >>625125 >Oho sä ootkin kovempi pelimies kuin mä.. No joo emmää kyl oikeesti tiiä FreeBSD:stä tai ZFS:stä yhtään mitään enkä oo opetellut / oppinut paljoakaan asioita ja varsinkaan en osaa vieläkään mitään isompaa ulkoa, että aina kun tarvii säätää jotain nii pitää katella manuskat ja ohjeet uusiks haha. Ongelma on toki vähän siinäkin kun niin harvoin tarvii säätää mitään, alkaahan ne asiat sitten jäämään mieleen jos joka päivä pitää tehdä jotakin.
(424.88 KB 1312x395 ClipboardImage.png)

Haha tuli hauska banneri vastaan. Tätä en muista nähneeni aiemmin. Näin pitkästä aikaa elässäni nyt meinaan varmaan vuosikymmeneen painajaisen. Tulin kotiin ja se on vaikea selittää mutta se kusipää taloyhtiön pj naapuri ja se kusipää kännikoputtelija oli siinä ekana vastassa. Känninaapurilla oli jotkut ihme bileet, ja se oli kännipäissään kavereiden kanssa murtautunut sen viereisen asunnon kusipään kämppän ja huonekaluja oli paskana. Sit kattelin sitä tilanetta sillein voi ei mut ei kiinnostanut kun ei ollut mun ongelma. Nyt vaikka en asu samassa fyysisessä rakennuksessa vaan toisesa rivitaloyksikössä (kaks pötköä asuntoja) niin kun menin mun kotiin se känninaapuri oli murtautunut sinne ja laajentanut bileitään sinne. Jostain syystä unessa tuntui ihan luonnolliselta että mun kämppä olikin siinä samassa pötkössä ja keskikämpästä pääsee myös mun kämppään ovesta. No, tosiaan menin omaan kotiini mut huomasin et joka paikassa on heitelty kamppeta ympäriinsä ja mun kamppeisiin oli koskettu. Koitin puhua järkeä sille kännikusipäälle mutta se sano että tää nyt on vaan miten on ja se kostaa mulle jos soitan kytät. En sit soittanut kyttiä, koitin soittaa mun vuokranantajille kun myös niitten poika joka asuu mun vieressä oikeassa elämässä oli itekkin siellä ja ne oli menneet myös sen kämppään. En löytänyt numeroa mihin soittaa joten jostain syystä päädyin soittamaan englanniksi johonkin ihme virastoon jonka kautta olisivat voineet lähettää jonkun avuksi... Sit lopulta totesin vaan et soitan kytät paikalle nimettömästi koska melu oli hirveä ja niit kännikusipään naapureita oli usea kymmen. Heräsin ennen kuin ehdin soittaa ja naurahdin vaan kun se ei ollutkaan kuin vain painajainen. Tuntui niin aidolta vaikka niin moni asia olikin hullusti.
>>625132 olisko unessa pitänyt olla kiv*äri......
>>625133 Sit se ois ollu märkä uni ;__;
>>625118 Paljon sitä pornoa oikeen pitää jemmata jossei ees 8 teran kovot riitä. Ja itte kuvittelin olevani kovakin hamstraamaan
>>625135 åaljo
Muhkuja kun ois nähny unessa... no itse asiassa taisin vähän nähdäkin yhdessä välissä, ja aamulla harmitti taas kerran todella paljon kuinka meni silloin varmasti suorastaan elämäni tilaisuus jollaisia ei enää ikinä tule uusia yhtä hyviä tilalle sen todella söpön ja just semmoselta sopivalta vaikuttavan oloisen masis kurssi muhku möttösen kanssa. Nyt on jo vähän parempi olo sikäli, että alustavat puhaltelemis- ja puuskuttelututkimukset viittaisi siihen että kyllä minulla on ihan oikeita henkitys onkelmia mihin salbutamolin hengittäminen myös oikeasti auttaa, eikä ole vain jotain mun plaseboilujani kaikki samalla kun oikea ongelma onkin vanhan ja jämähtäneen ja masentuneen läskin (oispa todellakin ollut ajoissa nuorena...) sydämessä ja verisuonissa haha. No pitää vielä kuulemma puhallella muutama viikko kotona mittariin ilman salbutamolia ja sen kanssa, sitten saa lopullisen tuomion ja ehkä laput Kelaan millä saa jatkossa noi lääkkeet lähes ilmaiseksi, hähää. Eläisin erityskorvattauudesta huolimatta silti mieluiten olematta loppuelämäni riippuvainen jostain kaiken maailman nykyajan ja kapitalistien hömpötyksistä kuten ylimääräisistä lääkeaineista, että silleen toivottavasti jos joskus asuu jossakin missä on parempi sisäilma niin tarve lääkitykselle vähenee. On se varmaan ihan todennäköistä päätellen siitä, miten paljon auttoi olla välillä joku 2-3 viikkoa poissa kotoa. Linja-autopysäkillä oli hämähäkki, olisin kuvannut sen jos olisi ollut kunnon kamera ja makrolinssi mukana mutta eipä tietenkään ollut. Puhelin päätti sitten alkaa jotain sekoilemaan ja jumittamaan ilmeisesti tyhjenevän ja muutenkii vanhaksi käyvä akun kanssa kun yritin sillä ottaa kuvaa. Tämmösiä nää nykyajan kosketusnäyttö-paskasofta-syöpäläpyskät on haha, sen kerran kun tämmönen paskaläpyskä olisi ollut oikeasti se kamera mikä on mukana ja siten paras kamera, niin eipä edes toimi. No joo ihan paska kuva siitä olis joka tapauksessa tullut verrattuna et ois ollu joku kilon kamera ja linssi mukana. Myöhemmin näkyi vielä siili, siitäkin olisi voinut ottaa kuvan jos olisi ollut kunnon välineet mukana.
>>625135 Itse asiassa vaikka kaiken maailman seksivammamatskuja onkin tallessa jotain varmaan luokkaa 1,5-2 binääriteraa, niin toihan on lopulta melko pieni osa tuosta n. 19,2 mitä tällä yhteensä on levytilaa käytössä (kun kattoo df -h tai zpool list), jotain 9% +/- 2. Sitten jos ja kun sattuisi olemaan taas tilanne, että levytila loppuu eikä ole rahaa hankkia heti lisää, niin voin sanoa että seksivammatukset eivät tule olemaan prioriteettilistalla lopulta edes lopulta ihan kärjessä, paitsi jotkut ihan parhaimmat vähintäänkin vähän muhkut haha. No ehkä vaihtelun vuoksi pitää säilyttää muutama vähemmän muhkukin. Eniten vie tällä hetkellä tilaa BD-remuxit, ja kyseessä ei siis ole mitkään mistään seksivammatuslevyistä tehdyt. Olen kyllä silloin tällöin miettinyt, että alkaisiko näin vanhoilla päivillä kun ei videopelit maistu niin sen sijaan videokeräilijäksi, ts. ostelemaan jostain huutokaupoista ja mistä nyt sattuu saamaan ihan alkuperäisiä levyjä. Niiden alkuperäisten levyjen käyettävyys tosin olisi minun käytössäni lopulta melko perseestä verrattuna noitin mkv-remuxeihin. Pitäisi alistua katselemaan jollain kalliilla pilipalisoittimella mikä on täynnä jotain typerää DRM-hevonpaskaa ja muitakin rajoituksia, tai sitten aina ripata tietokoneella BD-asemalla se levyn sisältö katseltavaksi. Ja ripata uusiksi myöhemmin, jos ei sitten kumminkin käytä sitä kiintolevytilaa sen ripin säilömiseen... Remuxien jälkeen eniten tilaa vie tommosset dumpit mm. twitteristä ja redditistä ajalta ennen kuin ne pisti API-hanat kiinni haha. Tuolla on kans kaikenlaisilta vähempikapasiteettisilta levyiltä helvetisti kaikenlaista sekalaista matskua jostain ysärin lopulta alkaen ja olen ollut välillä ihan yhtä huono pitämään tiedostoja järjestyksessä kuin huonetta tai asuntoa, että sikäli sieltä löytys kyl varmasti duplikaatteja ja poistettavaa, en tiiä löytyskö edes yhtä kokonaista teraa lopulta mutta kai se ihan mahdollista olisi. Välillä aina käynkin vanhoja digitaalisia saastaröykkiöitä läpi kun siitä ei sentään tule hiki ja hengästys ja muutenkin paha olo kuten oikeiden saastaläjien siivoamisesta, mutta vielä on paljon tekemistä. Olen myös onnistunut joskus hukkaamaankin dataa ja todellakin harmittaa mm. jotkin vanhat keskustelut, tarinat, semmoset mitä oon hukannu ja ei saa enää ikinä uusiks intternetistä (enkä nyt todellakaan tarkoita mitään purkkien seksivammatarinoita haha). Etenkin keskustelut mihin olen itse osallistunut ja muutenkin omat (vammaiset toki) höpinät ja muistiinpanot kun niihin olisi mukavaa palailla jos ihan oikeasti kirjotankin omaelämäkerran ennen kuin tapan itseni vaikkei sitä ketään kiinnostaisikaan lukea. Miksen muka saisi olla narsisti, kun ei minusta kukaan mukaan välitä? Ei ainakaan kukaan semmonen tässä vaiheessa kyllä niin melko ehdottomasti nuorena yksin jäänyt ja sopivan syrjäytynyt mutta kuitenkin aika söpö ja mukava möttö (ehkä semmone sopivan muhku ja muhkuuden vuoksi yksin jäänyt, muttei ole pakko olla muhku). Mietin laittaisko näihin (kun piti kahteen postaukseen jakaa taas paasaukset) kumpaankin kuvaksi tai ehkä jopa videoksi vähän näytteitä muhkukokoelmasta (muhkujen osuus tuosta 1,5-2TB ei tosin valitettavasti edes ole kovin suuri, pitäs löytää paremmin jostain semmosia just hyviä muhkumatskuja), mutta ehkä säästän lestat ja muhkuvastaiset tällä kertaa muhkeloilta ja kumminkii huorat tulee ulisemaan jotain tekijänoikeus- ja poistovaatimuksiaan heti. Huora se on aina valitettavasti semmone sopivan muhkukin huora, mutta samahan noille on runkkailla kun ei kerran muhku tyty ydeäkään ajoissa suotu ja jos ei itse tarvi alistua maksamaan mitään...
(1.14 MB 660x858 jung.png)

>>625132 Unessa naapurisi edustaa selvästi varjoasi, asuntosi luonnollisesti ollessa tiedostamaton mielesi kokonaisuudessaan. Varjo arkkityyppinä on ne negatiiviset puolet itsestä, mitä ei haluaisi tunnustaa. Vaikka tämä varjonaapuri aiheuttaa harmia muille, se ei haittaa, mutta siitä tulee ongelma, kun se alkaa koskettaa ja omimana mielen muita rakenteita. Koston ajatushan on mielenkiintoinen, varjopuoli vihjaa eräänlaisesta karman mahdollisuudesta. Mielenkiintoistahan on myös, miten edes unessa ulkopuolista apua ei voinut hakea varjon pelossa. Tiedostamaton muistuttaa mitä historiallinen taakka voisi saada aikaan. Pilapuheluistakin pilkka osuu omana nilkkaan, kuten sanotaan. Vielä mielenkiintoisempaa tosin on, miten uni paljastaa ettei asioilla ole itsessään arvoa, vuokranantajalle ei muka voi ilmoittaa siksi, että naapurin riehuminen on moraalisesti väärin, vaan vuokranantajan poika pitää sotkea mukaan. Asioilla on siis unennäkijälle vain välineellistä arvoa, ei arvoa itsessään. Tämä on tietysti tyypillistä narsisteille, paikatakseen omaa vähemmyyden ja häpeän tunnetta he turvautuvat esineisiin ja asioihin. Tässäkin unessa nähdään miten vuokranantaja pitää muka manipuloida toimimaan. Kyseessä on selvästi arkkityyppinen uni, joka varoittaa valoillaan riehuvasta varjominästä. Suositellaan välitöntä varjon integrointia. Istunto on päättynyt.
>>625139 Bisnesnyymi voisi pistää maaseuvulle pystyyn muhkubordellin. Heti ensimmäinen valas olisi siinä heinäseiväs valmiina.
>>625141 Siinähän pistää, mutta minä en siellä tulisi asioimaan vaikka miten olisi hyviä muhkuja koko talo täynnänsä. En, vaikka olisin perinyt miljoonan jonkin muutaman hikisen kymppitonnin sijaan. Ihan noin niin kuin periaatteesta. Valehtelisin jos sanoisin ettei ole joskus käynyt mielessä, mutta ihan hyvin voi jättää silti asioimatta, ihan kuten vaikkapa jotain amfetamiiniakin voi aina jättää vetämättä nenään vaikka miten kivaa olis, jos vaikkapa jauhon myyjä sattuu olemaan jo oikeasti ihan helvetin rasittava tyyppi, tai pyytää jotain ihan törkeää ylihintaa, tai se vaatisi velan ottamista, tai...
On siis kevät, postaan anonyymin lankaan Henki ei kulje ja nenäkin falskaa
Sinä tarjosit nc oc:ta Minä panin peliin mutsikansion
paskattaa
>>625146 Vähän kuin ihte sanoisin että hengitän.
Väsyttää. Huoltoano hommissa on raskasta tällä hetkellä ja sama meno tulee jatkumaan jonkun aikaa. No onneksi helatorstaina saa levätä.
>>625150 entä jos tulee lunta?
>>625151 Sitten saa kärsiä vielä enemmän.
>>625152 se on mahdollista
(77.50 KB 1115x628 ClipboardImage.png)

>>625133 >>625134 Siinähän se tuli eikä tarttenut ees sanoa taikka miettiä ees vastausta. Tehän tunnette mut varsin hyvin. Oiski ollut se kivääri... Ehkä koitan selkounia seuraavaks jos voisin ampua sen, herätä ja nukahtaa uudelleen ja ampua toisen naapurin ja sit nukahtaa taas. >>625135 Et vaan ymmärrä faijatusta... Ihmisten pitää tehdä valintoja jotka ei ole aina helppoja. Mut et sä vois koskaan ymmärtää... >>625137 Bro mee vaa ulos ja kuntoile lähtee ihan sillä... No ei, mä muuten sain nyt noi levyt tyhjennettyä ja aattelin että tänään pakkais kaiken ja pistäis tulee joko ke tai to. Vilkuile mailia täs parin pv sisää >>625139 Saatana sä myös hamstraat enempi kuin mä. Mulla on enempi kapasiteettia mutta ei vastaavia arkistoja. Mul on viel vapaana hiukka enempi kuin sulla on kapasiteettia löl. Mulla on vielä taisteluasemassa 2x8tb ja 2x6tb mistä ne 6tb:t vois vapauttaa johonki muuhun käyttöön. Palvelimessa ei oo enää tilaa levyille. >>625140 Hieno analyysi mutta en näe mitään varjominääni tossa. Jos mun pitäis oikein jumppaa aivoja sanoisin että toi fenotyyppi eli suomalainen mies joka juo kännit ja kuvittelee omistavansa maailman on tuttu joka kerralta kun oon ollut juomassa ne harvat kerrat. Toi tyyppi on just sellanen että se juo pään täytee, tulee soittaa mun ovikelloa 5 aikaan aamuyöstä ja ei missään kohtaa edes kuvittele pahoittelevansa. Sama tyyppi uhkas toista naapuria tappamisella kun se meni valittamaan sen bileistä. Tietty kännin piikkiin se tappaminen mutta ei tollasii voi sanoo. Tai voi sanoo jos vaan kirjoittelee tänne nyymichaniin eikä oikeasti meinaa vai meinaako?... mutta hyvä ettei pollarit tulleet paikalle. Ehkä se on noi kaks seikkaa jotka aiheuttaa alitajunnalliset kuumotukset kun haluan että se kuolee mutta en viitti sanoo sitä sille ettei se ala riivaamaan mua. Ne oli käyneet tyhjäämässä sen naapurin renkaat mutta toisaalta se taloyhtiön kusipää pj ansaitsi vähintään sen. Ehkä kans tulee mieleen lapsuudesta vaivaantuneet yökylät tai leirikoulut missä jotkut vääräleuat naureskeli reippaasti aamuyöhön ja se ahdisti mua suunnattomasti koska en oo saanut unta hyvin ikinä ja mulla kestää aika pitkään enempi kuin normaalilla ihmisellä nukahtaa ihan ryynienkin kanssa. Muistan että ahdisti ihan sikana aina ne kerrat mutta ei niille voinut myöskään sanoa että ovat hiljaa.
>>625155 ymmärrämme faijatusken, sä et vaan halua myöntää mitä se on......
>>625156 >faija-tusken
Ampukaa mut, oon naapuri... Ymmärtäkää mua, oon faijatsu...
>>625158 emme muuten ammu :3
>>625155 >Bro mee vaa ulos ja kuntoile lähtee ihan sillä... No aikeissa on kyllä aloittaa taas kunnon kohotus ja laihtuminen niissä rajoissa missä jaksaa hengitysongelmien, selkäkipujen ja muiden vaivojen kanssa. Tänään aamulla itse asiassa ei koskenut selkään juuri lainkaan eikä nilkkoihinkaan, muuten oli kyl todella inhottavan työlään tuntuista kävellä lääkäriin kun ei saanut edes ottaa niitä avaavia lääkkeitä ettei tutkimus mene pilalle. Tutkimuksen yhteydessä kyllä annettiin tupla-annos salbutamolia henkeen, ja sellaisella annostelutavalla että se lähes kaikki varmaan oikeasti meni perille (se semmone jauhokiekko mitä apteekista saan ittelle aina ehkä vähän epämääräsempi) minkä jälkeen henki kulki aika paljon paremmin. Käppyrät tietokoneella näytti että lääkkeiden kanssa se alun kova puhallus ois melkeenpä "normaalilla" tasolla itteni kokoselle ja pituselle ukkelille ja keuhkojen tilavuus (tai siis mitä sain vedettyä ilmaa sisään ennen puhallusta) kuulemma nousi kolme litraa, tosin se pitkä laskeva häntä meni kyl edelleen selvästi sen alle. Ehkä loppu sitten pitää hakea juurikin kuntoilulla? Jos sitä nyt edes saa haettua yhtään mistään ku oon kumminki mikä oon vanha rapistuva läski ja läski jostain 9-vuotiaasta alkaen. Tai saa nähdä miten se henkeen vedettävä kortikosteroidilääkitys alkaa vaikuttamaan, tosin emmä vielä edes tiedä kuuluuko tähän mitään seurantaa julkisella niin että pääsis vielä toistamiseenkin puhaltelukoneella testattavaksi, että pitääkö mennä vain omalla kustannuksellaan mene johonkin mittauttelemaan jos kiinnostaa. Tiedä muuten vaikka olis just hyvää ainetta muutenkin tämmöselle perusläskille vetää tuo salbutamoli (aka albuteroli) vaikka ilman astma henki onkelmiakin: https://en.wikipedia.org/wiki/Salbutamol?useskin=monobook#Research "Albuterol increases energy expenditure by 10-15 percent at a therapeutic dose for asthma and around 25 percent at a higher, oral dose. In several human studies, albuterol increased lean body mass, reduced fat mass, and caused lipolysis; it has been studied for use as an anti-obesity and anti-muscle wasting medication when taken orally." En toki tiiä noiden lähteiden laadusta kyl oikeesti yhtään mitään. Harmi että oikea tarve tuolle tulee luultavasti laskemaan kohta kun alkaa noiden tulehdusta ehkäisevien lääkkeiden säännöllinen käyttö... olis varmaan liian epäilyttävää uusituttaa salbutamolireseptiä edes samaa tahtia kuin nyt, mikä ei ole mikään hurja ollut. Tai en tiiä, haha. >Saatana sä myös hamstraat enempi kuin mä. Mulla on enempi kapasiteettia mutta ei vastaavia arkistoja No tuol on kyl paljon kaikkea paskaa ja duplikaatteja mitkä vois oikeasti poistaa, mutta vanhojen digisaastaläjien siivoilu etenee lähes yhtä hitaasti kuin oikeiden haha. Oispa piriä. Tosin en tiiä tulisko silti siistittyä mitään... joku hyvä muhku jos ois joka ois semmone nuorena ihan yksin jäänyt mutta kuitenkin aika söpö ja mukava ja sanoisi että jätää mut jos en saa siistittyä ni ehkä jaksas joskus ees vähän motivoitua vaikka se oiski vähä semmosta tossukkatouhua.
>>625156 Et sä pystyis koskaan ymmärtämään...
>>625162 sä et pysty hyväksymään....
>>625156 >>625163 en tiiä mihin tässä viitataan mutta tuli vähän liian myöhään mieleen että tuossa >>625139 lopussa olisi voinut listata lestojen ja muhkuvastaisten lisäksi myös faijattajat spoiler-tagin kanssa homot hshs mut en viittiny tällä kertaa alkaa poistamaan ja postaamaan uusiks viittä kertaa, toho huoraus amffetamiini vertaus juttuunki tekis mieli tehä vähä korjauksia mut jääköön myöhemmäksi vaikka sen kirjan julkaisuun sit
on toi noiden pef-mittari kyl suunniteltu varmaan vähintään 10-kymmenen vuotta nuoremmille. noi viivat on tossa just sillä välillä mihin mun puuskutukset osuu ihan helvetin tiheänä, ja sit toi osoitin on vielä tommonen helvetin muovinysä vaa, ei tuosta vain ole mahdollista saada selvää ilman suurennuslasia ainakaa tällee tän ikäsenä ja lähinäkösilmälaseja toistaiseksi vielä hankkimattomana ja jolle tulee läppärin kanssa makoiluun ihan tarpeeks valoa ikkunasta ja eteisen kattovalosta tai no itse asiassa tossa mihin ne osuu avaavien lääkkeiden kanssa on kyl ihan tarpeeks väliä mut toi alempi väli ei helvetti haha, no kaippa mä arvasin noi luvut suunnilleen oikein
Postaispa vompatti jotain.
(103.72 KB 960x960 possum mirror.jpg)

>>625168 voin sijaispostata
>>625169 Kiitos, ei tarvi.
>>625164 Se vitsi on ettei se viittaus ole mihinkään. Selitin 1-2 lankaa sit. Jotkut luulee että se on peitetarina, mutta mä vaan jatkan tota kun se on hauskaa. Toisaalta taisin just kirota sitä etten voi ikinä osallistua anomiitteihin ilman että joku oikeasti ajattelee että mua aina faijattaa kotona...
Miksi ryynäri waretti Jaakko Tepon tuotantoa? Se kuuli että sillä on biisi missä lauletaan pam pam pam pam pameja...
>>625173 hjäh
>>625173 Vuan ei kerro mistä löytyy...
>>625175 onhan sulla kontakteja
En mä nyt vielä jaksakkaan alkaa niiden kovojen kanssa säätämään. Otan joskus toiste puheeks. t. 8tb kovoista kyselijä
>>625175 Jaakko Tepon koko discografiako?
>>625179 Luin kokonaan, ehkä olisi pitänyt pistää tubesta joku eurobiittikappale soimaan, että olisi päässyt paremmin sisälle tekstiin. Kesäreissu Parkanon panssarimuseoon, sieltä Savonlinnaan oopperajuhlille, Turkuun taidemuseoon, ja hetkeksi kotio lepäämään ja syksyllä ruskareisulle johonkin Lapin kansallispuistoon tai ihan vain Rovaniemen ABC:lle. Meteororologit ei povaa kuumaa kesää niin autossakaan ei olisi tuskaista istua.
no nii heti kun veteli astmaatikon avaavia lääkkeitä ihan kunnolla kahteen kertaan vuorokaudessa nii sai niin paljon happea että piristyi niin paljon ettei tuu uni. tekisi mieli vähän paasata muttei tule mieleen mitään uutta mistä paasais pitänee tyytyä tekemään pientä lisäystä tohon >>625137 Eli siis, mietinpä nyt tässä vielä tuota loppuelämän astman kanssa elämistä. Paras vaihtoehto olisi tietenkin jos yksinkertaisesti siivoamalla saastakomero tai ainakin muuttamalla kokonaan pois ikivanhasta kerrostalosta missä voi varmaan aivan hyvin olla vähän homettakin ja aloittamalla fyysinen kunnon kohottaminen tilanne palaa lopulta sellaiseksi, etten tarvitse mitään säännöllistä lääkitystä vaikka sitä tilannetta pitäisikin seurata loppuelämä. Tämä on varmaan ihan mahdollista. Mieluiten en tarvitsisi mitään avaaviakaan ikinä, mutta kai jotain on käytännössä on pakko olla varalla muutama annos aina ettei tukehdu jos yllättäen jossain ulkona jostain vaikka ronin tai pasin karvoista meinaakin tukehtua. Onneksi sentään nämä perusastmalääkkeet mitkä pääsääntöisesti sopivat kaikille ja toimivat kaikilla ovat jotain ikivanhoja, suht yksinkertaisia keksintöjä, eivätkä jotain helvetin 2020-luvun miljoona tai vähintään sata euroa annokselta maksavaa turbokapitalistin patentoitua turbokapitalismipaskaa. Ei oikeastaan edes harmita kovin paljoa joidenkin vanhojen halpojen lääkkeiden käyttö. Jonkin 2020-luvun turbokapitalismipaskalääkkeen käyttäminen sen sijaan harmittaisi muuten hyvinkin paljon, ihan riippumatta siitä maksaako Kela vaikka koko helvetin summan turbokapitalistikusiaisille vaiko minä itse. Varmaan muuten joku amfetamiinikin toimisi lopulta ihan hyvin avaavana lääkkeenä, stimuthan ovat useat elleivät ihan kaikki adrenergisiä, noi varsinaiset astmaatikkojen avaavat lääkkeet taas ovat useat beeta2-agonisteja eli päristelevät beta2-adrenoreseptoreita -- ainakii joltain osin siis kai kuin vetäs piriä mikä ei vain nouse kunnolla päähän haha. Itse asiassa nyt kun mietin niin oon varmaan ainakin kerran vetäny siloin joskus kauan sitten ennen virallisten astmalääkitysten aloittamista piriä siihen kun tuntui että henki kulkee huonosti ja sehän ihan oikeasti auttoi. Toki amfetamiinikin on valitettavasti lopulta tämän teollis-teknologisen järjestelmän (näin Unabomber-yden ilmaisua suoraan käännettynä käyttääkseni) keksintöjä ja tuotoksia, vaikkei sitä nyt vuosikymmeniin enää pääsääntöisesti ole päässyt ostamaan (apteekin ja muutaman muun kapitalistisen, mahdollisesti jopa korruptiokapitalistisen välikäden kautta) joltain helvetin äärikapitalistisen virallisen lääkeyhtiön kapitalistilta. Että varmaan silleen melkoisen sama vetääkö amfetamiinia vai salbutamolia astma onkelmiin, ja ei toki sillä etteikö minulle virallisen lääketehtaankin pirit nyt toistaiseksi kelpaisi jos ylipäänsä enää viihdekemiaa vetelisin, kun en kerran ole muutenkaan kyennyt sanomaan itseäni täysin irti koko järjestelmästä vaikka se onkin aina hieman iljettävältä vaikuttanut, ja vaikka sitä ihan tosissaan aina vain puolustelevat vasta iljettäviä otuksia ovatkin. Iljettävämpiä kuin päälle käyvät hämähäkit ja naamalle lentävät ampiaset. (no tulihan tästäkin sit lopulta ihan varmaannii jo paasaus)
Haha no mitä nyt vilkaisin äkkiä intternetistä juttuja, niin ilmeisesti joillekin käy niin, että stimulanttilääkitys pahentaa astmaoireita. Oisko tuo kuitenkin lähinnä jatkuvan käytön ongelmia, ja satunnaisessa käytössä lähinnä avaavat putkia kun ovat adrenergisiä? No, en ole mikään lääkäri enkä tiedä oikeasti mistään mitään. En suosittele kenellekään astmaoireiden hoitamista amfetamiinilla. Olin sitä myös sanomassa, että oispa kans jotain kamaa millä saa putket auki mikä ei olisi teollis-teknologisen järjestelmän keksintöjä. No mut hei, efedriiniähän (ja pseudoefedriiniä) saa efedra-kasveista, ja sehän taitaa olla ollut ihan systeemin hyväksymää virallista astmalääkettäkin joskus jossain päin maailmaa? Toki efedroja ei kait Suomessa hirveän hyvin saa ulkona kasvamaan, ja en tiiä mitään mut oletan että sitä kasvimassaa tarvii ties miten paljon siihen että siitä saa irti jonkin muutaman hikisen gramman ainetta, ihan niinku koka-pensaiden ja kokaiinin kanssakin, ja olettaisin että khatin ja katinonin. >nyt kun mietin niin oon varmaan ainakin kerran vetäny siloin joskus kauan sitten ennen virallisten astmalääkitysten aloittamista piriä siihen kun tuntui että henki kulkee huonosti ja sehän ihan oikeasti auttoi itse asiassa varmaan tilanne oli pikemminkin se, että mulla vain sattui olemaan sellainen päivä minä tuntui henki kulkevan huonosti. näitä oli satunnaisesti joskus ennen kuin ne alkoivat olemaan jatkuva riesa, varmaan melkein kaikilla on joskus jos jokin on sattunut vähän ärsyttämään keuhkoja ja putkia? en ajatellut niistä mitään sen enempiä ja mennyt lääkäriin. sitten otin piriä muuten vain ja totesin että oho henkikin kulkee paremmin haha. >vaikka se onkin aina hieman iljettävältä vaikuttanut, ja vaikka sitä ihan tosissaan aina vain puolustelevat vasta iljettäviä otuksia ovatkin ja tässä niin siis unohtui välistä, että etenkin kapitalismipaskan puolustelijat vois puolestani kaikki kuolla vaikka johonki kunnon syöpään mikä ei parane sitten millään rikkaiden hoidoillakaan. tekno industriaali sinänsä ei vielä vituta lähellekään NIIN paljoa kuin kaiken maailman tekno industriaalit turbokapitalismirunkkarit ja -lutkuttajat
(143.54 KB 720x896 possummonalisa.jpg)

homend, paasaajat ja kaahaajat
Muhkuttaja pakkasin nyt tänään sen repun ja hilppeet nii kattele mailia. Se lähtee joko tän päivän lähtevissä jolloin on perillä perjantaina, muuten maanantaina.
oon astma, lievittäkää mua
>>625180 >syksyllä ruskareisulle johonkin Lapin kansallispuistoon Voi vittu oon miettinut tätä jo monta vuotta, mutta on liian huono kunto ja syrjäytyneellä pitkäaikaistyöttömällä ei ole varaa autoon.
>>625193 lähimettään teltan kanssa
>>625194 Kaljat mukaan. Tuntuu jotkut sedät viihtyvän tuolla metsässä kesän ajan.
>>625196 onko siellä kulkurein kylä?
(220.60 KB 508x466 angela.png)

ihana, SÖVÖ! ;__; Too Poor To Thrift - What Resellers Have Done To Thrift Stores https://www.youtube.com/watch?v=lxm5wwq-HFY
>>625198 Joku paikallinen vapaa-ajanvietto ja virvokkeiden nauttimispaikka. Ei ne sedät mitään vanhan liiton spurguja ole, ei sellaisia taida enää ollakaan.
Onkohan joku kapitalistin kikkailu vai pitäskö sanoa kerrankii jutkuilu haha tossakin takana, että mun salbutamolit on aina ollu tota GSK Ventolineä. Ventoline Diskus 60*200μg hinta suomiapteekeissa (ennen Kela-korvauksia tai vastaavia) on 6,89€ eli yksi 200 mikrogramman annos maksaa noin 0,11€. Sitten olisi kuitenkin myös olemassa täysin samaa ainetta Buventol Easyhaler 200*20μg 14,33€ eli noin 0,07€ annokselta. Ajattelin ensin, että toi Ventoline olisi ainoa Suomessa myynnissä oleva tuote mikä on jauheinhalaattori, nykyään kun ilmeisesti eivät mielellään anna noita ponnekaasulla toimivia koska saastuttavat enemmän, ellei ole pakko antaa esim. siksi että potilas ei vain kykene vetämään jauheinhalaattorista kunnolla ainetta sisään. Imeisesti tuo Easyhalerkin on kuitenkin DPI (dry powder inhaler)? Eli ainoastaan Airomir on kaasuvehje. Tekevätkö lääkärit minulle tarkoituksella reseptin aina vain 120 annokseen kerralla siksi, että GSK lahjoo? Onhan tommonen avaava lääke nyt ollut muutaman vuoden ajan säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä jo, ja tietävät myös että osaan olla vetämättä kahta kiekkoa heti tyhjiksi putkessa, että sikäli ei luulisi olevan mitään estettä kirjoittaa 200 annoksen resepti kerralla? Vai onko tässä joku muu juttu mitä en ymmärrä? Tietääkö Ryynäri, kun kerran isäkin on Orionilla töissä? Toi Buventol nimittäin ois ni vielä ni toi nii Orionin tuote. Ameriikassa sit turbokapitalistiset paskafirmat ilmeisesti kikkaleekin näillä ikivanhoilla aineilla ihan kunnolla haha: In the United States, pharmaceutical manufacturers use legal and regulatory strategies to keep inhaler prices artificially high. There has been little innovation in inhaler technology for decades — the most recent drug to be approved by the FDA for treating asthma or COPD via a novel target of action was Ipratropium bromide in 1986. Since then, manufacturers have used small changes to drug delivery mechanisms, or have switched active ingredients from one inhaler device to another (a strategy known as a "device hop") to keep patents active. This has the effect of limiting competition, keeping inhalers expensive. Because of high prices, patients sometimes skip doses or give up using their inhalers.
>>625196 Onko sedät houkutelleet sua metsään kaljalle?
>>625199 shorts-osiota kannattaa vilkaista
>>625204 muhkumpi ku ois... edes semmone vähä chubby...
(206.17 KB 320x255 kaljaa.png)

>>625199 tuossahan on muuten ääni ja kuva vähän epäsynkassa, jos toi ois edes vähän muhkumpi eli semmone hyvä chubby nii varmasti osais kattoa senki kuntoon... tai sitten ei haha
(242.56 KB 960x1440 squirrelfat.jpg)

>>625208 miks?
(111.35 KB 500x500 nc onnea.png)

bilettääkö kukaan helatorstain kunniaksi?
>>625209 no kyl joku pullukkakin varmaan ni oikeesti vois ni mokata silleen et videos onkii nii ääni ja kuva epäsynkassa kuten spoilerissa sanottiin jo
>>625210 En, en biletä muutenkaan koskaan.
>>625210 Joo. Makaan sohvalla. Jihuu helatorstai.
>>625199 Oli ikävä tän muijan pakottajaa. Vittu ton tissien väliin vois tunkee jotain.
>>625214 Iso tyttö.
>>625215 oon edelleen se, taidettiin puhua asiasta pari viikkoa sitten
>>625218 Oon tyytyväinen et päätit jatkaa. Vastapainoa sille aasiattarelle.
(103.36 KB 378x326 garmuikea.png)

>>625219 etpäs arvaakkaan kuka sitä postaa...
(2.92 MB 640x361 mio yuuko pukihyppely.gif)

>>625214 kuolla ei tarvi eikä pidä :3
(2.22 MB 200x150 123.gif)

>>625212 >>625213 ite aion kuunnella heikki helaa
>>625222 The duality of man, hähää!
>>625214 >Kaupassa muuten oli muhkuttajalle morsian, sellanen farkkutakkityttö pitkillä blondi hiuksilla jotka oli ponnarilla, tiukat mustat (trikoo?)pöksyt ja perse oli valehtelematta hehtaarin levyinen, tuli hahateltua kun oikeasti siinä ois varmaan unelmien nainen sille. Ittestä parempi jos on hiukset vapaina kuin ponnarilla ja ton ponnarimuhkun vaatetuskin kuulostaa vähän siltä ettei ole mikään sopivan syrjäytynyt ja yksinäinen. Sillä masiskurssimöhköllä oli pitkät ja muutenkii aika hyvät semmoset vaaleat kiharat (ois se aika hyvä muhku musta ollu tummilla suorillakin kyl) hiukset vapaina ja sit joka masiskurssipäivänä päällä semmoset suht löysät punainen huppari ja jotkin löysät mustat housut. Naama myös oli sillä masiskurssimuhkulla aika hyvän näköinen ja vieläpä nii just sellaisena kuin on, tai ei ainakaan näyttänyt siltä että olis meikannut ja tuskin tommoset masismuhkut jaksaa. Mut kai tommonen ponnarimuhkukii kelpais jos se olis semmone kumminki ihan söpö ja myöskin sellainen nuorena yksin jäänyt sekä sopivan syrjäytynyt vaikkei siltä vaikuttaisikaan. Pitkäaikaistyöttömyydestä, pitkäaikaiskuntoutustuesta tai työkyvyttömyyseläkeläisyydestä plussaa. Ai niin ja tietenkin sellainen mukava myös. Aina kun harmittaa että se masiskurssimöhkö ehti kadota, niin lohduttaudun sillä (ainakin yritän) että ehkä se olis ollu lopulta semmonen ihan kamala akka eikä mikään mukava möttö.
(725.93 KB 604x452 ClipboardImage.png)

>>625210 tekis mieli juoda vähän kaljaa mutten taida kuitenkaan. meinasitko itse
(105.61 KB 1280x720 Nichijou - 07 - Large 23.jpg)

>>625233 Tuhmeliini
Haistoin paskan, lopetin leikkimisen ja ostin RTX4070:sen. Kaikki vaan vittu toimii. Taidan ostaa Adler Lake -kokoonpanon (12600k) seuraavaksi, koska onhan tuossa ihan kiva IPC-hyppäys Sandy Bridgesta ja Haswellista. Ja miksi toi Adler, niin kattokaa noita suomihintoja. Hauska myös huomata, että noissa halvimmissa emoissa on vielä jopa PS/2-liitin, joka on ihan ehdoton.
>>625235 Lisäksi 1.5 alkoi juomattomuus, joka kestää vähintään 1.6 asti. Jos vituttaa, niin pidempään. :)
>>625235 Etkö tilannukkaan sitä radeon 6600:sta vai mikä sun piti tilata. Vai ootko eri. Mietin itekkin tota 12600k:ta hetkisen mut sitä varten ois kai tarttennu kunnon emon jossa hyvä vrm missä jäähyt sun muuta. Ni ois hinta sit pompsahtanu aika paljon
(586.45 KB 150x113 120.gif)

En oo käynnistänyt mun 13600K/2080ti konetta puoleen vuoteen.
>>625236 Hieno juttu.
>>625238 Onko siinä joku vika? Aika paljon häikkää kai noissa 13. ja 14. sukupolven inteleissä
>>625240 Ei oo. En vaan käytä. Se on olohuoneen telkkarin kaverina mutta en ikinä juuri käytä töllöä kun oon täs koneen ääressä. Ihan hyvin voisin vaan asua yksiössä.
(331.41 KB 220x220 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
On muuten piristynyt olo paljon jo siitä kun olen nyt kahtena päivänä ottanut kahdesti päivässä kaksi annosta salbutamolia, ei enää väsytä joku pelkkä istuma-asentoon nouseminen niin paljon että sitä jaksaa ehkä pari tuntia yksiä unia kohden. Aiemmin en ole tuota säännölliseen käyttöön ottanut kun on sanottu että ei pidä tehdä niin vaan käyttää ainoastaan "tarpeen tullen", mutta nyt on se PEF-seuranta menossa mikä vaatii aina mittauksen sekä ilman avaavaa lääkettä että sen kanssa. Nyt vain meinaa olla tylsää kun täälläkin on niin hidas postaustahti. Ei edes tule itselle mieleen mitään hyvää paasattavaa. Saastakomeron siivoamista jos ehdotatte, niin sen kanssa aion odottaa kunnes virallisen diagnoosin jälkeen alkaa se tulehdusta hoitava ja estävä lääkitys. Ulkona kävelykin otttaa vielä sen verran koville jos matka on vähänkään pidempi, että lenkkeilyn kanssa sama juttu. Komeroa ei voi myöskään siivota loputtomiin (vaikka kyllä täällä aika paljon tehtävää riittää) eivätkä lenkit tule kestämään koko sitä aikaa minkä olen vuorokaudesta hereillä. Tylsistyminen mielekkään tekemisen ja virikkeiden puutteessa tulee siis olemaan joka tapauksessa lopulta ongelmana kun jatkuvan väsymyksen aiheuttaja on ilmeisesti viimein selvinnyt ja hoito toimii jo nyt ennen kuin se on edes virallisesti alkanut näinkin hyvin. Ehkä täytyy ryhtyä uudelleen päihteiden käyttäjäksi, jos niistäkin alkaisi saamaan taas vaihteeksi jotakin muutakin irti kuin pahaa oloa ja ällötystä? Ei ole ainakaan koko ajan happi vähissä ja ehkä sen takia olo että ei pitäisi enää käyttää mitään ylimääräisiä epäterveellisiä mömmöjä kun on jo valmiiksi erittäin huonossa kunnossa. Savua en aio enää ikinä vetää keuhkoihini jos vain voin välttää sen, ja toimivaa vapoa ei juuri nyt ole (eikä mitään sinne lastattavaakaan kyllä, eikä mitää epämääräsiä jauho- tai kidepussukoita), että kaipa se valinta sitten kohdistuu siihen erääseen kaiken maailman typerysten ja mielipuolien suomaa käsittämätöntä erityisasemaa nauttivaan päihteeseen. Onhan se yliarvostettua myrkkyä mikä sitten on vielä ollut aina kaiken maailman asiastaan, asioistaan, mielipiteistään ja jutuistaan yli-itsevarmojen kalervo jooseppi kansan miästen kyseisellä myrkyllä vuosikymmeniä liuottelemissaan aivoissa ollut olevinaan ei muka yhtään myrkkyä toisin kuin ne kaikki vaaralliset hUUmeet joita vetävät vain kaiken maailman epämääräiset narkomaanit ja pilviveikot ja ituhipit ja ties mitkä, ja joista ei yhtään tiedä milloin käyvät kadulla päälle. mut siitä huolimatta ni kyllähän silläkin aina jotakin saattaa saada aikaiseksi, vaikka jotakin hyviä paasauksia vaikka tulihan tästäkin lopulta aika paasaus ihan selvin päin vaikka aluksi sanoin ettei tule itselle mieleen mitään paasattavaa haha. niinku joku joka oli sentään tutustunut muihinkin päihteisiin ihan käytännössä sanoi kerran: "viina on vähän semmonen menovesi" nonii täähän alkaa menemään just niinku vanhoina hyvinä aikoina että paasausta vielä korjaillaan ties miten monta kertaa
>>625248 Passaa vasemmalle, paasaa vasemmalle, hmm, ehkä tästä jonkun väännöksen keksii...
>>625248 Hyvä kuulla ettei se ollutkaan mikään terminaalimasennus! Auttaa varmasti ihan eri tavalla "optimismiin" kun näkee että jotain piristymistä on vielä luvassa Sinunkin elämäsi varalle.
great paasing, veery lengthy
Hei Timo hyvää nimipäivää.
>>625248 >Onhan se yliarvostettua myrkkyä mikä sitten on vielä ollut aina kaiken maailman asiastaan, asioistaan, mielipiteistään ja jutuistaan yli-itsevarmojen kalervo jooseppi kansan miästen kyseisellä myrkyllä vuosikymmeniä liuottelemissaan aivoissa ollut olevinaan ei muka yhtään myrkkyä toisin kuin ne kaikki vaaralliset hUUmeet joita vetävät vain kaiken maailman epämääräiset narkomaanit ja pilviveikot ja ituhipit ja ties mitkä, ja joista ei yhtään tiedä milloin käyvät kadulla päälle. Hehe. Tulee nostalgiset fiilikset, hamppufoorumlla sai lukea tän tasosta juttua aina joskus 20v sitten
>>625253 ei ne väärässä ollu
>>625254 Njuu, suomalainen alkoholikulttuuri on usein aika junttia mutta niin on toisaalta huumekulttuurikin. Samanlaista nuppi sekasin meininkiä
Kaikki päihteet kuuluu (lukittuun) roskikseen. Meillä luostarissa...
>>625256 ne kuuluu suuhun :3
(1.49 MB 250x208 119.gif)

Vittu kun sain chatgpt:n kaa niin paljon hyvää settiä aikaan mutta tänään se hallusinoi niin pahasti. GPT4 aikaraja tuli täyteen niin pitää oottaa johki puol kolmeen että saan GPT4:llä generoitua juttuja. Sitä pitää paimentaa kuin tyhmää.
>>625237 Tilasin senkin, mutta siinä on eräitä ongelmia, joiden ratkaiseminen ei kiinnosta. Vaikka noissa on TDP125, niin kyllä ne toimii huonommallakin virransyötöllä vakiokelloilla. Ei noi oo bulldozereita, jotka ei toiminut puolilla emoista vakiokelloilla. Itse otan just halvimman paskan minkä löytyy, koska niissä näyttää edelleen olevan Realtekin ALC897 -äänipiiiri, joka toimii oss4:lla ja sitten PS/2 -liitin, jotta saan antiikkisen näppäimistön kiinni.
>>625259 Huonommissa emoissahan voi kai olla ihan virtarajotteetkin ettei ne ees kykene syöttämään yli tietyn rajan tehoa. Joissain kai jotain jopa 100W luokkaa se raja ettei niihin oo järkee mitään tehokkaampaa prossua ees laittaa. Eikä se yläraja taida olla se ainoa oikea vaan ne syöttää sitä virtaa niin huonosti ettei prossusta lähe tosiaankaan kaikki teho irti, tai sitten lähtee liikaakin tehoa ja saa sekä prossun että vrm:n kuumenemaan. Siis karkeasti että halvassa emossa on vaan joku pari eri tasoa millä ne voi syöttää sitä virtaa, kalliimmissa jopa kymmeniä joita se säätää tilanteen mukaan. Ja ainakin noi halvat vrm:t kai on tapana sitten kärähtää kun ne jatkuvasti joutuu käymään yliteholla. Tai jotenkin näin sen asian ymmärsin kun sitä aikani selailin. Mut itellä oli sinällään helppo valita matalatehosempi prossu kun muutenkin vihaan sitä että kone tunkee kuumaa ilmaa huoneen täyteen ni ei sit jaksanu noihinkaan tuhottomasti uppoutua
Löyty vihdoinkin toi LCD sulake T490 emolevyssä, tilasin nyt niitä viitisen kappaletta ja kun tulee kolvaan kiinni vanhan päälle. ilmeisesti kaikki tekee niin kun se on helpompaa. Kiitti sille anolle joka kertoi mistä johtui. Kyl se monimittarilla sit löytyi ja piti googlettaakkin ja ison työn jälkeen löysin Suomesta ERBRD3R00X sulakkeen. En nyt osaa profiloida sua mutta oletan et oot toi zfs nyymi.
(64.25 KB 500x500 1438406722541.png)

tappakaa mut, oon paskaa haha
>>625263 tosta paidasta vois tappaakin
(6.90 KB 216x234 kagura really.jpg)

>>625263 no m'eemme tapa :3
(165.36 KB 498x284 coolpossum.png)

>>625264 oletko killer?
(28.72 KB 600x100 1652015561837.png)

>>625264 hähä
>>625273 On jo
>>625253 >>625255 No kieltämättä oli joskus sellainen muutaman vuoden jakso joskus kun olin ruohosta vähintäänkin ihan yhtä typerän innoissani kuin kaiken maailman jorma-kullervot etanolistaan. Olin itse asiassa etanolistakin melko innoissani silloin vähän alle 20-kymmentä vuotiaana kun olin ekaa kertaa kunnolla kännissä. Lähdin erään IRC-kanavan tapaamiseen, missä nk. vastuulliset aikuiset hakivat minulle pullon "väkeviä" kun Alkosta ei niitä myyty alle oliko se nyt 20-kymmentävuotiaille vai 21. Muistaakseni ikää olisi ollut jotain kaljaa tai lonkeroa ostaa kyllä, olin 18-vuotta tai 19-vuotta. Innostuin niinkin paljon, että nimesin pullon sisällön "R-vitamiiniksi" aika pian sen jälkeen kun nyt ylipäänsä olin lamaavan hermomyrkyn[1] vaikutuksesta lipsunut jopa puhumaan tuntemattomien ihmisten keskellä (no siis ei tekstimuodossa tuntemattomien, mutta kuitenkin) haha. R niin kuin rommi. Se oli siis jotain Bacardia mitä tilasin Alkosta hakijalta, jotain semmosta aika läpinäkyvää mutta hieman vihertävää nestettä, tai saattoi toki olla että se väri tuli vain pullosta. Mitähän siinä nyt olikaan tilavuusprosentteja hermomyrkkyä[1]... En muista millä perusteella valintani kohdistui juuri siihen, varmaan jostain siinä vaiheessa jo vuosikymmenen ajan hullun idiootin äitinsä jäljiltä läskin rommisuklaista. R-vitamiinia meni sellaista tahtia, että myöhemmin illalla - yöllä olin niin kännissä etten enää pysynyt kunnolla pystyssä kun olisi pitänyt kävellä vessaan tai muuten siirtyä johonkin siellä asunnossa. Muistaakseni jo ennen pahinta hoipertelua vastuulliset aikuiset olivat ottaneet pullon pois näkyviltäni ja piilottaneet sen johonkin mistä en sitä löytänyt vaikka yritin vähän etsiäkin samalla kun kävin vessassa, haha. Olisin kovasti halunnut vielä lisää R-vitamiinia, mutta siitä sanottiin jotain semmosta että "niin katopas nyt pääset tutustumaan sellaiseen ilmiöön kuin laskuhumala, eli sä oot edelleenkin ihan helvetin kännissä vaikkei enää tunnu siltä". Seuraavana aamuna, tai no aamupäivää se oli jo, olikin sitten sellainen olo että skippasin aikalailla koko päivän, makoilin sohvalla vain samalla kun muut puuhailivat ja juttelivat jotakin. Ihan kivaa oli, mutta mielipiteeni siitä kuinka on aivan älytöntä että yksi huume on muka olevinaan joku ihan eri asia kuin kaikki muut ei muuttunut miksikään. Olin tätä mieltä joskus 12-vuotiaana jo, kauan ennen ensimmäistäkään vähäistä päihdekokemusta, koska miksi muka en olisi ollut? Etanolihan ei huumeena edes ole mistään kaikista haitattomimmasta ja vaarattomimmasta päästä. Ei sillä, etteikö minusta jonkin amfetamiininkin kuuluisi olla vähintään puolilaillista, mieluummin täysin laillista. No, opioidien vapaan käytön salliminen kyllä vähän epäilyttää vaikken itse niistä edes pidä, enkä ole kiinnostunut käyttämään kuin kipulääkkeinä johonkin oikeaan tarpeeseen. Tekisi silti mieli ihan silleen yksilönvapausmielessä sanoa, että ihan kaikki vain laillisiksi. En oikein tiedä arvostaisinko mitään sokerin ja noin ylipäänsä epäterveellisen ruoan kieltolakiakaan, vaikka nämä ovat sentään aiheuttaneet ihan todellisia haittoja ja menetyksiä elämässäni. Opetti oikein hyville tavoille ja tottumuksille niiden kanssa äiti jostain alle kouluikäisestä lapsesta alkaen. Äiti jonka käsityskyky ylitti täysin kaikki mahdolliset päihteet, toki mielestäni parempi sekin kuin maailmankatsomus missä etanolilla on joku ihme erityisasema. Kerran nuorena minulle tarjottiin erään, ei edes minkään jormakalervosukupolven edustajan, vaan suunnilleen itseni ikäisen taholta perusteluksi miksi etanolin erityisasema on ok sellaista, että kuulemma "on helpompaa kun niitä sallittuja päihteitä on vain yksi". Tää oli kans sellainen yks ei helvetti -kokemus itselleni, mutta siitä lisää ehkä myöhemmin, tässä alkaa tulemaan paasauspituusraja täyteen ja lisäksi vanhan rappioläskin nahistuneet aivot jaksavat enää niukin naukin pitää tämänkään pituista paasausta kasassa haha. 1. huom en siis väitä etteikö ganjabis olisi myöskin hermomyrkkyä ja vaikutuksiltaan lamaavaa sellaista, joskin eri tavalla lamaavaa ku
>>625255 ja tähän vielä se että eipä maksimeissa sinänsä minusta ole mitään vikaa, toki en sano et maksimeita tarvisi ihailla mut ei kai niitä tuomitakaan tarvitse
Haisee palanut. Avattiin ovi ja savun haju melkein kirvelee silmiä. Selkee palaneen käry. Kuuluu joku 3-4 eri hälyytyssireeniä ja katonki että jaahas keskisuuri tulipalo ilmoitettu 8 minsaa sitten. Varmaan vois lähtee vittuun täältä takas kotio kun täällä haisee vaa enempi ja enempi pahalta.
>>625277 Kenen kanssa avasit?
(5.68 MB 950x720 1cf6f8cba8d9a94b.mp4)

>>625277 Kuolemamutsi se vain siellä flirttailee. Nyt jää treffit välistä.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010415626.html se palo oliki lähempänä. En nähnyt noita autoja kun lähdin eri suuntaan että pääsen kehä 3. >>625281 Ironisesti se on entinen paloasema joka sytty tuleen. Oon monesti ohi ajaessa miettiny et miten vitussa toi murju vieläkin on tossa. No, lähimpä oikeaan aikaan kun uutisissa lukee ettei savua saa hengittää koska se on myrkyllistä. Varmaan jotain asbestia ilmassa. Saa nähä näkyyks toi savutorni kotoota.
syön mysliä just
>>625283 söin sen
>>625284 Myslinen rupinen iltapalamies, myslinen nokinen illan palomies
voiskiko joku runkkari kertoa mikis visualisaattori välillä toimi ja välillä ei??.hä.tomii ei toimi perkele.en tajiua oon tyhmä. auttakaa aaa!
>>625288 en tiiä
(30.20 KB 1077x956 vibraattori.png)

>>625288 vittu perkele vittu
>>625289 en minäkää sen takia minä kysyn
>>625292 ime ime
(1.90 MB 372x332 hoest hyväksyy tämän.gif)

>>625290 Ihan jes musaa kyl soittelet.
>>625294 jeeeeee. perkeleen vuisualisaattrori vittuilee
>>625292 >>625293 ottakaapa
>>625290 >>625294 pussatkaa jo
>>625297 pUSI PUSI
>Tuomarilan tulipalosta aiheutunut savu haistettiin Vantaan Myyrmäessä saakka, jossa savun hajusta ilmoitettiin Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle. No voi vittu ilmankos haistelin savua. Voi vitun vitun vittu!!!!!!!!!!!!!!!! En nyt asu eurolleen Myyr Yorkissa mutta ei tästä pitkä matka oo.
(3.34 MB 498x373 177.gif)

>>625301 En muista sun MDMA paasausta, annahan tulla.
>>625275 Tekee mieli vähän korjailla aiempaa paasausta: >No, opioidien vapaan käytön salliminen kyllä vähän epäilyttää ...ja no, onhan toi amfetamiinikin kyl aika kamaa. Tosin itselleni ei tuottanut mitään ylitsepääsemättömiä vaikeuksia pitää käyttö hallinnassa, vaikka tykkäsin piristä oikeasti todella paljon heti kun ekaa kertaa pääsin kokeilemaan. Varmaan enemmän kuin pössystä ekoilla kerroilla jopa. MDMA:n kanssa kyl kävi niin kuin kävi, kuten olen kertonutkin. Onneksi se on sellainen aine, että se näemmä ihan oikeasti lakkaa toimimasta kunnolla ihan eri tavalla kuin esim. piri jos sitä käyttää runsaasti, tai ainakin itselläni lakkasi. Varmaan tuolta olisi vältytty jos olisi ollut tyty yde ajoissa nuorena, kun MDMA:han on vähän niin kuin täsmälääkintää pitkäaikaistytöttömyyteen. Yksi tuttu muuten tyhjensi sitä kidettä olikos se nyt 1,5g:n pussin putkessa eikä sillekään tainnut mitään pysyvää vakavaa aivovauriota siitä tulla. Saattoi se kyllä olla myös "vain" 1g. Suoritti kuitenkin yliopistotutkintonsa loppuun ja on nykyään töissä ohjelmoijana, ja on muutenkin varmaan vähemmän aivovammainen kuin mä jo ennen MDMA:n kanssa pelleilyä. Tämä ei ole tietenkään mikään suositus kaikille mennä kokeilemaan samaa. Paasaan mahdollisesti myöhemmin yöllä vielä lisää, mutta en lupaa mitään. ja eihän toi paasausmerkkilaskuri edes toimi, sanoi ihan varmasti alle 4096 ja silti lopusta jäi puuttumaan 10 merkkiä.
>>625302 Ei siinä mitään ihmeellistä ole ollut. Muutaman paasauksen yhteydessä oon kertonut täällä joskus, että heti kun pääsin ekaa kertaa elämässäni kokeilemaan MDMA:aata niin mähän aloin sit vetämään sitä enemmän kuin oikeasti pitäisi, kun on kuulemma kuitenkii myrkkyä aivoille ihan eri tavalla kuin vaikka amfetamiini (ellei siis ole metamfetamiinia mikä on myös suoraan neurotoksista). Pidin kyllä käyttökertojen välillä ainakin kuukauden taukoa, välillä useampia kuukausia, mutta joka kerralla sitä meni aina putkessa enemmän kuin pitäisi käyttää yhdellä kerralla. Jotain luokkaa 500 ja ylikin ne yhteisannokset tais aina olla. Saatto mennä joskus jopa johonki 700mg. Ensin alkuun illalla joku 80-120mg iso starttiannos, muutaman tunnin päästä joku 60-80mg lisää, sitten aina kun alko tuntumaan siltä että alkaa hupi hiipumaan ja paluu pitkäaikaistytöttömän syrjäytyneen arkeen olemaan edessä, ni lisää vaan mämmiä. Jotain ehkä 50-kymppisiä 60-kymppisiä, sit 40-kymppisiä pitkin (aamu)yötä kunnes alkaa tuntumaan siltä että lisäannokset oikeasti sattuvat päähän. Sit otin laskut vastaan ja olin seuraavina päivinä AIVAN paskana. En oikeasti pystynyt edes seisomaan selkä suorassa, kävelystä nyt puhumattakaan, ja henkisesti oli varmaan paskempi olo kuin mistään etanolikrapulasta ikinä, ainakin se kesti pidempään. Jotkut väittivät että sen kaman olis pakko olla ollut jotain esim. metkatinonia eli MDMC:tä MDMA:n sijaan kun kuulivat annoksistani ja siitä etten ollut kuollut niihin, mut en nyt ois siitä ihan täysin varma? Oon kumminkii iso läskikin ja kaikkea, ja MDMA:n myrkyllisyyttä varmaan vähän liioitellaan, enkä siis sano tätä nyt sillä että suosittelen ihan samanlaisia mämmiputkia kaikille pitkäaikaistytöttömille. (yritin ettiä tähän jotain kivaa kuvaa kiteistä mut ei sit, oisin ollu valmis muuten postaamaan jo 10min sitten)
>esim. metkatinonia eli MDMC:tä äh, siis metkatinoni on tietenkii se mikä on niinku metamfetamiinille vastaava kuin mdmc mämmille. (sitä vois muuten valmistaa äärimmäisen helposti jos sais jostain efedriiniä (tai pseudoefedriiniä, en muista kummasta pitäs onnistua paremmin)... vielä helpommin kuin metamfetamiinia, niin helposti että oon joskus itse harkinnut asiaa mut jätin sit tekemättä) MDMC = metyleenidioksimetkatinoni, MDMA = metyleenidioksimetamfetamiini
juomenta jomot. iuspa visualisaattari joka ei vittuiolis
(240.27 KB 1920x1080 miika.jpg)

>>625308 terve
>>625309 oispa ollu vittuilematon visualisaattari
Söin ittekki joskus villissä nuoruudessa pari kertaa essoja, eiks niiden pitäs sisältää just sitä mdma:ta. Kummallakaan kertaa ei mitään vaikutusta varmaan joku kaupannu vitamiinipillereitä tms essoina ja nauranu paskasesti haha. Ainakaan keski kaljaa juodessa ei tarvi miettiä mitä siinä on öyh
>>625310 pistä vinyyli pyörimään niin et edes kaipaa visulatitaattoreita
>>625312 oispa rtahaa vinyyliin oispa ollu vitualitaattori
>>625311 >eiks niiden pitäs sisältää just sitä mdma:ta. Teoriassa joo... >varmaan joku kaupannu vitamiinipillereitä tms essoina ja nauranu paskasesti haha. ...käytännössä silloin aikoinaan ainakin sanottiin, että osta ennemmin MDMA-kidettä niin saat todennäköisemmin (jopa aika suurella todennäköisyydellä) ihan oikeasti sitä MDMA:ta ja vain sitä. No minähän ostin sitten kidettä. Luulisin että en tullut kusetetuksi, mutta eipä näistä tosiaan voi mitään täysin varmaa sanoa ilman jotain kunnon labraa käytettävissä. >Ainakaan keski kaljaa juodessa ei tarvi miettiä mitä siinä on öyh Tämäkin ongelma ratkeaisi sillä että näistä aivan kaikesta tehtäisiin laillista ja sitten sen jälkeen joku valvoo sitä etteivät sisällä mitä tahansa paskaa.
>>625314 Jep noista kaikista nisteistä jotka kaduilla riehuu tulee heti kohtuukäyttäjiä kunhan vaan aineet laillistetaan
>>625315 Minulle sopisi paremmin sekin että kaikki on kiellettyä kuin tämä nykyinen pelleily. Osaa ne juopotkin riehua, ettei tuo tietyn osuuden tiettyjen aineiden käyttäjistä taipumus riehua ole mikään perustelu ainakaan sille etanolin erityisaseman ylläpitämiselle. Sanoisin, että etanoli ei edes ole kaikista vähiten aggressioita nostava päihde. Viime kesänä joku etanolinisti tuli harvinaisen aggressiivisesti ruinaamaan minulta rahaa kun istuin odottamassa linja-autoa. Oli ilmeisesti ihan pakko saada se seuraava annos jo ennen seuraavaa annosta Kelan tukia. Väitti vielä että "maksaa takaisin", vaikka eiväthän nämä pääsääntöisesti ikinä. Arvostaisin enemmän jos eivät valehtelisi. Kuten olen sanonut, osaisin arvostaa paljon enemmän sitä jos olisi edes kaikki vain kiellettyä. Itse kokemistani aineista pirilaskut oli kyl kans vähä semmosta et en ihmettele jos joku niissä riehuu. Näytin kerran pitkällä pirilaskuissa kaupassa käydessä kahdella kädellä keskaria autolle ja kuljettajalle joka meinasi ajaa päälle suojatiellä. En ikinä selvin päin triggeröityis noin paljoa haha, toki ihan aiheestahan tuo tuli tehtyä lopulta...
>>625317 Alkoholijuomilla on vuostuhansinen historia suomalaisessakin kulttuurissa eikä se oo ees ensisijasesti ollut päihde vaan osa ravintoa. Ennen vanhaanhan mietoja alkoholijuomia (kaljaa) on juotu ihan päivättäiskäytössä eikä niistä ollu tarkotuskaan pahasti päihtyä. Ongelmia tuottaa juuri tuo kovaa päihtymystä ihannoiva kulttuuri. Jotkut väittää että se johtuu kieltolaista mutta kyllä jengi tais jo sitä ennen juuri kirkkailla viinoilla turhan paljon läträtä. Kirkkaathan on aika uus juttu, ihan joitain vuossatoja sitten vasta tislaus keksittiin. Olutta/kaljaa on juotu vuostuhannet. Siinä mielessä noi nistihuumeet vaikuttaa enemmän just kirkkaita että ne on ihmisen tekemiä. nykynen ganjakin taitaa olla vahvuudeltaan jotain kymmenkertaista verrattuna perinteisiin lajikkeisiin että hankala sitäkään minään luonnonmukaisena päihteenä pitää. Ittestä nykynen lainsäädäntö on ihan ok. Ehkä hallussapidon rangaistavuudesta voitais luopua, etenkin kannabiksen kohdalla. Mut käytännössähän siitä ei nytkään rangaista muuta kun pikkasen läppäsemällä sormille kuten alaikäsiltä kaadettiin aikanaan juomat pois jos jäivät poliisille kiinni. Ganja haisee tälläkin kylällä kaikkialla eikä se ketään vaikuta kiinnostavan
>>625318 >Alkoholijuomilla on vuostuhansinen historia suomalaisessakin kulttuurissa Itte oon vähän semmonen että mua ei kiinnosta paljoa se miten ennen on olleet asiat perusteluna sille miten asioiden tulisi olla nyt tai jatkossa. (no ok ymmärrän kyllä vähän sitä, mutta kieltäydyn hyväksymästä) >Siinä mielessä noi nistihuumeet vaikuttaa enemmän just kirkkaita että ne on ihmisen tekemiä. nykynen ganjakin taitaa olla vahvuudeltaan jotain kymmenkertaista verrattuna perinteisiin lajikkeisiin että hankala sitäkään minään luonnonmukaisena päihteenä pitää. Jos luonnonmukaisuudella haluaa jotakin alkaa perustelemaan, niin ainakin silokkien pitäisi sitten olla täysin laillisia. Niitä kasvaa Suomessakin luonnossa ja on aina kasvanut. Muualla sitten kasvaa ja on aina kasvanut mm. meskaliinia ja DMT:tä sisältäviä kasveja. Mielestäni psykedeelit eivät edes ole varsinaisesti mitään huumeita. Yhdenkään kokeilemani psykedeelin kanssa ei ainakaan itselläni ole esiintynyt sitä efektiä kuin mm. etanolin, kannabistuotteiden, amfetamiinin ja MDMA:n kaikkien kanssa esiintyi, että ainetta tekee mieli lisää, tai että aine alkaa ikään kuin annostelemaan itse itsensä. Yhtäkkiä vain saattoi joskus huomata että katos, ruohonokare on jo lastattu bongiin, sytkärikäsi antaa liekkiä, ja hengitys sisään menossa, tämä kaikki jotenkin vain oli tapahtunut käymättä lainkaan millään tietoisella ajattelun tasolla. Sama juttu jauho- ja kidekapselien kanssa, että oho katos, yks pomppas jotenki pöydältä suuhun ja meni jo nielusta alas ennen ku edes tuli ajateltua koko asiaa. Etanolijuomaa sisältävä pullo otettiin minulta ensimmäisellä kerralla tosiaan pois, kun näytti siltä että juon liikaa. Mähän taisin tankata lisähörppyjä lähes koko ajan haha. Monta, monta vuotta myöhemminkin on eräässä miittingissä sanottu että "juo välillä vettä pliis". No ehkä jotain 2C-B:tä pystyisi vetämään viihteellä kun siitä ei pääse/joudu kovin rankasti tripille. Joku mikä lie NBOMe, mikähän se nyt oli niistä, mitä joskus testasin oli myös semmosta aika leppoisaa lepsua ajanvietettä lopulta. Siitä tuli myös pää hieman kipeäksi jälkeenpäin ja tuntui että suonissa puristelee, noita NBOMeja on muistaakseni epäiltykin vähän myrkyiksi. LSD (tai LSD:nä myydyt tuotteet kun mistäs näistä lopulta ilman labraa tietää) ja psilosybiini/psilosiinisienet ovat kuitenkin joka kerta olleet sellaisia, että olen jossakin alkanut vaiheessa toivonut vaikutuksen lakkaavan jo, etenkin LSD kun se vaikuttaa pidempään. Ei meinaa millään saada rauhaa omilta ajatuksiltaan, etenkään sellaisilta "olen epäonnistunut elämässä ja pitäisi vain suosiolla tappaa itsensä jo kun ei sitä kirjaakaan vielä edes ole aloitettu kunnolla", ja päästä nukkumaan. Mielestäni psykedeelien käyttö auttoi minua paljon enemmän kuin mikään keskusteluterapia aikoinaan. En sano että kaikille toimisi, ja enpä minäkään ole vielä töissä ja olen läski (no kyl itse asiassa yhdistäisin psykedeeleihin sen että olin jossain välissä vähemmän läski kunnes jämähdin ja lihoin uudelleen), mutta siis silleen on kuitenkin paljon parempi nykyään olla itsensä kanssa kuin joskus ennen oli. Olispa saanu noita joskus silloin yläasteikäisenä nuorisopsykiatrisella niin ehkä olis ollut enempi motivaatiota käydä koulut loppuun ja ehkä olis ollu tyty ydekin ajoissa. Tosin en tiedä kuinka hyvä idea noita on oikeasti syöttää alaikäisille, mutta syöttähän ne nykyään ihan virallisen järjestelmän puolestakin mm. SSRI-lääkkeitä, metyylifenidaattia, amfetamiinia, ties mitä ihan surutta... Psykedeelitrippaamisella on myös aina ollut semmonen kumma taipumus saada itseni välttämään muidenkin myrkkyjen käyttöä jonkin aikaa.
(ei mahdu paasaus taas yhteen postaukseen) >>625318 >Ehkä hallussapidon rangaistavuudesta voitais luopua, etenkin kannabiksen kohdalla. Mut käytännössähän siitä ei nytkään rangaista muuta kun pikkasen läppäsemällä sormille kuten alaikäsiltä kaadettiin aikanaan juomat pois jos jäivät poliisille kiinni. Ganja haisee tälläkin kylällä kaikkialla eikä se ketään vaikuta kiinnostavan No jotain edistystä on toki tapahtunut varmasti jos vertaa vaikka johonkin 30 vuoden takaiseen tilanteeseen, mutta toisaalta aikoinaanhan nämä ovat olleet kaikki täysin laillisia, ja joskus 1960-luvulla amfetamiiniin on saattanut saada ainakin jossakin päin maailmaa reseptiä hyvinkin helposti... ja vähän siitä taakse päin johonki haha heroiiniin ja vielä: >Ongelmia tuottaa juuri tuo kovaa päihtymystä ihannoiva kulttuuri Itse en ainakaan varsinaisesti ole ikinä ihaillut, mutta välillä vain sit kuitenkin on lipsunut oksennus- ja sammumispisteeseen asti viina. Joka kerta olen jälkeen päin katunut sitä, ja varmasti vähempi olisi ollut lopulta enempi. Taidan olla joku vähän synnynäinen nibu, vaikka pystynkin hallitsemaan erilaisten koukuttavien aineiden käyttöä kuitenkin sen verran etten tee minkään aineen kanssa mitään oikeasti typerää[1], esimerkiksi ala ottamaan jotain helvetin pikavippejä päästäkseni ostamaan lisää kamaa, tai vedä amfetamiinia aina vain lisää vaikka olen jo valvonut yli 24 tuntia. 1. jos ei lasketa sitä MDMA:n liikakäyttöä haha, ja no kai se pariin kertaan pari kuukautta melkein putkeen pilvessä oleminenkin oli vähän...
ai niin eihän toi heroiini muuten alunperin ollut edes helposti saatavilla oleva reseptilääke, vaan ihan reseptivapaa lääke haha. ja luonnonmukaisia tuotteita mitkä ovat kiellettyjä (eivät toki suomessa kasva kovin hyvin) ois myös mm. khat ja koka. se on vähän eri asia käyttää niitä koka-pensaan lehtiä kuin jostain kilosta lehtiä eroteltua kokaiinia, ja sitä ei kait edes ole ikinä harrastettu missään että khatista alettaisiin erottelemaan katinonia, en ainakaan muista lukeneeni tai kuulleeni Jos minusta olisi tekemään joku kunnon huumehikkykostajatappajapeli tai edes -sarjakuva tai joku, niin kyl siinä muuten välillä pistettäs hengiltä poliisejakin ja tullin paskanaamaukkeleita kun ottaa päähän. "ne tekee vain työtään" on vähän huono selitys, aina voi valita paremmankin työn tai vaikka työttömänä olemisen, ja varsinkin voisi olla suorastaan kiihottumatta seksuaalisesti siitä että pääsee kiusaamaan aineiden kanssa tekemisissä olevia ja leimaamaan ties miksikä narkeiksi ja suurrikollisiksi. Lähes joka kerta vituttanutpaskattanut lukea just jonkin Sinkkosen mussutuksiakin. Ei nyt edes mennä siihen, kun poliisi (Aarnio) tekee rahaa niillä huumeilla samaan aikaan kun valvoo jotain typerää kieltolakia.
>Ei nyt edes mennä siihen, kun poliisi (Aarnio) tekee rahaa niillä huumeilla samaan aikaan kun valvoo jotain typerää kieltolakia. ...nii ja tietysti antaa jotain lausuntoja siitä medialle kuinka huumeet on niiiin vaarallisia (varsinkin ne psykedeelit kun voi vaikka luulla että oma iho onkin appelsiinia ja alkaa kuorimaan sitä samalla kun hyppää 6. kerroksen parvekkeelta alas koska kuvittelee osaavansa lentää) eikä missään nimessä ikinä sekaantua >>625326 Itte mietin eilen ja tänään nyt tässä just just että hakisko vähä viinaa, tekisi kyllä hieman mieli kokeilla toimisiko se nyt paremmin kun ei ole jatkuvat happivajeet päällä, mutta en taida viitsiä kun viina ärsyttää kurkkua ni voi varmaan vähän vaikuttaa noihin henkitys mittaus tuloksiin kai, ja muutenki ittellä krapulassa usein semmone vähän nuhainen olo niin ehkä hyvä odottaa ainakin että se varsinainen astmalääkitys alkaa ja on ollut käytössä jonkin aikaa. Sipsejä ja tällä kertaa vaihteeksi vois ottaa dippiäkin varmaan käyn kohta ostamassa ja vedän taas sipsimaksimit vaikka tiedän että siitä tulee huono olo ja vähempi olisi ollut enemmän haha.
>>625325 Heroiinihan alunperin kai sai nimensä siitä että sillä ois kaikki ooppiumin hyödyt ilman haittavaikutuksia, tai ainakaan sen ei pitänyt aiheuttaa riippuvuutta. Ehkä jopa itse tuon uskoivat, kun olihan se nyt edistyksellistä saada kasvista vaikuttava aine eristetyksi. Ooppiumiahan on käytetty iät ajat niin koristeena kun kipulääkkeenäkin. Siinäkin on aika monta muotoa, varmaan miedoin on kuivata ne kasvit ja keittää niistä juomaa. Sitten kai aika kotikonsteilla voi niistä kasveista eristää ooppiumia jota kiinalaiset ainakin aikanaan ahkeraan poltti. Heroiinin valmistusprosessia en tiedä mutta tuskin se kovin monimutkaista on, jos se on jo 1800-luvulla osattu. Liekö ne kauniit kukat just se syy ettei tohon kasviin sitten ihan hirveästi suomessa huomiota kiinnitetä, siemeniä saa kaupasta ostettua ja monen mummelin pihalla nämä kesät läpeensä kasvaa. >>625326 Kannattaa mielummin juoda keski kaljaa kun vetää jotain huume sieniä bongi sauhuten. Mut kohtuu se siinäki
kannattaako pyhästä yrtistä keittää teetä?
>>625330 Niellen tarvitsee sen verran isompia määriä kasvia kuin henkeen vetäessä, että ei kannata ellei ole itse kasvattaja tai saa todella halvalla ostettua jostakin. Joku 15€/g on jo ihan liikaa, paitsi ehkä jos kertaluonteisesti haluaa kokeilla millaista on nieltynä.
>>625331 entä jos laittaa tratilla perseeseen ja imee vaikuttavan aineen peräsuolen kautta?
>>625332 Kyl näemmä jotain perspuikkoja on tehty, mutta en tiedä toiimiko se kasvi suoraan sellaisenaan perseen kautta. Ainakin sitä kukkaa pitää ensin kuumentaa tarpeeksi, koska tuossa annostelutavassa se ei missään vaiheessa muuten kuumene tarpeeksi, ja niille yrttiaineille pitää tehdä dekarboksylaatio ennen kuin ne toimivat. Kannattaa varmaan toki myös antaa sen sit jäähtyä ennen kuin laittaa perseeseen ellei tykkää poltella itseään.
>>625334 Joo ja sit sen paskaisen puikon voi vaikka polttaa.
>>625335 No jokainen tyylillään, itse mieluiten olisin alunperinkään tunkematta mitään puikkoja perseseen kun muitakin toimivia annostelureittejä on olemassa.
(14.13 MB 4284x5712 ClipboardImage.JPG)

Ajoin ohi kattomas sitä tulipaloa. Tai no mitä siitä oli tänään jäljellä. Kivinen alakerta säilyi mutta kaikki muu oli mennyt. >>625330 Ei oo mitään järkeä, koitin. Ei tunnu missään ja tosiaan kuten toinen ano sanoi että liian kallista heittää hukkaan. >>625334 Jos haluaa sekoittaa kannabista ruokaan/juomaan se pitää ensin muuttaa kannabisvoiksi jotta liukenee öljyyn ja se tarttee kuumentamista. Sit voi popsia sen hukkaan. Mielummin vaan bongittaa, gramma kukkaa bongissa rätisee tuhat kertaa enempi kuin muilla keinoilla nautittu kukka.
>>625337 asuukohan tuossa vihreässä talossa joku
>>625338 Rauhoitus nyt, arsonisti-ano
>>625338 Asuu. Kaveri sano että se on joku vaari. Sit kun aika jättää siitä niin kai ne lyö ton talon lihoiksi. Kuulemma tohon on jo kaavoitettu pari pienkerrostaloa eli todellinen sattumaa joo että paloi. Pitäs vaaria jo alkaa kuumottaa.
>>625337 Itte jos oisin kasvattaja ja siten hyvin paljon kukkaa hyvin edullisesti käytettävissä, niin en varmaan enää ikinä käyttäisi sitä muuten kuin syömällä. Enkä tiiä tulenko käyttämään joka tapauksessa enää ikinä muuten kuin syöden (ehkä joskus tosi harvoin voisi jollain 17€/g tai mitä se ny nykyään ees maksaa) kun vapottaminenkin voi ärsyttää keuhkoja ja on nää henktiys onkelmat jo valmiiks.
(toisaalta samahan se olis paskoa keuhkot täysin pysyvästi aivan kuten just nyt on sama syödä sipsillä ittensä kuoliaaks kun ei voi kuitenkaan enää ikinä olla nuori ja saada tyty yde ajoissa, eikä semmosia nuorena yksin jääneitä mutta kuitenkii aika söpöjä ja mukavia edes ole olemassa ainakaan tarpeeksi. mut ku pitäs saada se itsarikirja aikaseks ennen itsaria ja hapenpuute hankaloittaa sitäkin.)
>>625343 happi loppuu, hävettää
>>625342 Se on ollut 20€/gramma perus kukka minkä laatu menee hyvästä huonoon. Ei ainakaa oo halvempaa. Ite kasvatin pilvee just sen takia silloin kun en halunnut maksaa noin övereitä hintoja. Mulla tais olla kuluja nämä: 1. Siemenet tuli vapon mukana ilmatteeks (white widow auto) - 0€ 2. Teltta 90x90x190 125€ 3. Kanavapuhallin 75€ 4. Natikka sis. virtalähteen ja cooltuben 300€ 5. BioBizz light mix ja perliittiä joku 40€ 6. Ilmanvaihtoputki ja kiristimet 25€ 7. Advanced Nutriens Micro/Grow/Bloom ja Big Bud/Overdrive joku 80€ yhteensä Kaikki varmaan yhteensä joku 700€, kerralla tuli yli 300 grammaa niin jos grammahinta on 20€ niin 700 eurolla ois saanut vaan 35 grammaa. Pilveä oli niin paljon että se ei loppunut vaikka poltti kokoajan.
Hohhoijaa
>>625347 väsyttää?
>>625346 Itte silloin kun käytin jokseenkin säännöllisesti huumeita niin darknetistä tilaamallakin saattoi saada alle 20€/g kunhan vain osti tarpeeksi kerralla, esim. 10g 180€. Sit sain muutaman kerran darknetin ulkopuolelta tuli 17-18€/g ja kerran jopa 15€/g. Mielestäni laatu oli pääsääntöisesti hyvästä erittäin hyvään. Joskus tuli sellaista ettei ollut oikeasti muuta kuin nuppuja ja ehkä ihan vähän kukintolehteä mukana, joskus sellaista että siellä oli pikkasen oksaa mukana muttei niin paljoa että ärsyttäisi. Itse asiassa joku pussi missä oli oikesti jo häiritsevän paljon risuja tais olla alennustuote, siis joku 13€/g tms, ja siitä kerrottiin etukäteen. Ittestä tuntu että 5g semmosta hyvää kukkaa riittää keuhkojen kautta annosteltunta aika pitkään ja vaikka on toleja alla niin ei jaksanut ikinä alkaa säätämään mitään kasvatuksia. Hankin kyllä semmosen kasvatustilaksi soveltuvan pömpelin mutta se jäi lopulta käyttämättä. Kerran yks tyyppi (ei darknetin kautta järjestetty kauppa) kyllä toimitti pussillisen jotain ihme paskaa missä ei ollut mitään muuta kuin lehtisilppua ja risuja. Ei ollut edes neekeri! Toi ei kyl muistaakseni ollut kalliimmasta päästä sentään. Darknet-kauppojen kanssa noihin hintoihin toki täytyy lisätä hieman valuutanvaihtokustannuksia ja siirtomaksuja kun maksu on tapahtunut kryptoilla. Noissa marketeissa kyllä pyöri silloinkin tyyppejä jotka myy sitä kukkaa 20€/g tai 25€/g tai vittu 30€/g ja ei mitään paljousalennuksia edes, mutta eipä ole mikään pakko ostaa jos ei ole joku turbonisti, odotti vain niin kyllä sinne aina joku ilmestyi lopulta myymään <20€/g. ai nii tilasin kans muutaman kerran darknetistä semmosta olettaisin kasvattajan suomessa tekemää hasista, ne oli aika hyvii ja kesti semmonen pieni nokare aika kauan käyttöä nii ei se grammahinta lopulta ihan hirveä ollu vaikka olikin korkea (mitähän se yks ois joskus ollu, olikohan jotain 50€/g)
>>625351 Ite oon poistanut vaan F2F en oo koskaan tilannut postiin. Itteni kohdalla muistan 2 eri tapausta jotka vaikutti päätökseeni. Eka tapaus oli Leppävaaran lähellä, perus wickr säädöt. Myyjä oli joku alaikäinen kurdin näköinen pentu. Oli kyllä vittu paskimmat 2g ikinä, oli ammattimaisesti vakuumipakattu mutta siinä oli vittu avarmaan puoli grammaa risua. En jaksanut siinä kohtaa edes säätää menin kotiin vihaisesti polttamaan sen ja vannoin ettei jatkos enää ikinä yhdeltäkään ei valkoiselta... Toka kerta oli ironisesti myöhemmin kun poistin 2g eräältä mulatilta. Olin aiemminkin säätänyt sen kaa, muistin naaman, edellisel kerral ollut iha jees setit mut nyt oli sellasta höttöä. Siinä piti olla 3 grammaa vittu muistan et suutuin kun kotona katoin tarkemmin ja totesin etten enää ikinä osta. Se lupaus piti, en enää sen jälkeen ostanut grammaakaan enkä ole vieläkään maksanut ja toi oli muistaakseni joskus 2019/2020. Tarkkaa vuotta en muista.
>>625348 Kyllästyttää tää narkkareiden liibalaaba.
(180.91 KB 377x354 1605103264952.png)

>>625353 No sitten voit mennätakas foorumille?
>>625355 Eikös siellä ole vielä enemmän teitä narkkinormoja.
eipä ole mitään järkeä olla käyttämättä huumeita kun ei ole tyty ydeä eikä tule
Voithan alkaa tuottamaan itse paasauksia mitkä eivät sisällä huumeita, jos huumeita sisältävät paasaukset harmittavat.
>>625359 En tykkää paasauksista ylipäätänsä. Ovat kuin vetisiä mansikoita ilman makua.
(10.24 MB 640x640 186.gif)

Ketä edes kiinnostaa alkaa inttämään mitä laudalla saa olla ja mitä ei saa? Millä oikealla perusteella kuvittelet että sisällön tulee täsmätä oman keinotekoisen kriteriaasi? Mitä jos joku toinen nyymi on sun kanssa 95% samaa mieltä mutta oot silti itku kurkussa sen 5% ratkaisevan eron vuoksi?
(2.09 MB 498x498 187.gif)

tyty yde jos ois ajoissa nuorena suotu ja normaalin elämän pariin johdatellu ni ehkä en ois ikinä päätynyt kokeilemaan vaikka mitä laittomia aineita ja todennut että nämähän on todella jees, olis riittäny olla sitä mieltä että ihan typerää ettei hamppu ole laillista vaikka viina on lisäksi nyt jos ois tyty yde ni mulla ois ehkä parempaaki tekemistä ku paasata täällä, vaan kun ei ole eikä varmaankaan tule olemaankaan kun mistäs löydät semmosen just sopivan nuorena yksin jääneen ja syrjätyneen mutta kumminkii aika söpön ja mukavan
saa nähdä saanko kesätöitä
>>625366 Huhhuh. Mitäs puuhaa?
>>625367 teollista siivoamista
>>625368 Anoksien kämppään tarttitais varmaan sitä hähää
>>625369 joo, näemme sitten
nyt on aika ähky ja tokkura sipseistä ja muistakin syömisistä
>>625372 Itse söin karkkia hyhhyh.
(239.73 KB 800x800 nukkumatti.png)

hyvää yötä :3
>>625374 Hyvää yötä, olkoon hyvät unet myötä.
(1.27 MB 1600x1200 Scooby-and-Shaggy-creeping.jpg)

Nyt voi tmoppaa kun orava meni nukkumaan.
itte alan tästä lähtien sanomaan mkip
(608.71 KB 270x300 marsupilami syä.gif)

>>625376 Ei tmopata unissakaan :3
(122.08 KB 515x324 puhjänis.jpg)

>>625378 Aina sää päivystät vittu. Anna anojen kuolla.
oispa semmone oma henkilökohtainen välittäjämuhku päivystämässä ;___; (nuorena yksin jäänyt, mukava, söpö)
Lainaa pyörää käyn hakee lisää englannin lakuu.
Mistä niitä huumeita ees saa? Tekis mieli kokeilla budia, mutta en omista edes bitcoineja. Voi vittu ois kannattanut ostaa reilu 10 vuotta sitten vaikka kahellakympillä pyllyrahaa, niin niistähän sais nyt monta sataa euroo.
>>625383 bitcoin on kyllä edelleen turhuuksien turhuus. vaikka kasa idiootteja onkin pumpannu sen arvon täyteen ilmaa.
>>625383 Jos oot tosissas kyl mä voin sulle 5 grammaa järkkää ihan maksutta. Laitas sun maili niin ollaan yhteyksissä. Muhkuano voi todistaa ettei oo ikinä väärinkäytetty mailia/yhteystietoja. Sen paketti on varmaan maanantaina perillä ellei oo jo.
>>625383 Itte ainakin joskus 10v sitten ostin ihan vaan käteisellä. Jengi sano et pitäs osata käyttäytyä jollain oikeella tavalla tai osata jotain hiton salasia käsimerkkejä mut onneks oon niin tyhmä autisti etten osannu miettiä mitään tollasia menin vaan sinne rahan kanssa ja morotin ku mikäki höntti joka kerta kaupat onnistu just niinkun pitikin. Hinnat oli niin törkeet vaan ja en muutenkaan oikeen tykkää mistään huumeiden käytöstä ni se sit jäi ku kaljaa/kiljua saa paljo halvemmalla. Aika jännä ku joskus iha nuorena wanabe-normoili ja sillon huumeita saadakseen piti vielä tunteakkin ihmisiä niin piri makso muistaakseni 40€/g ja kukkaa sai kympillä gramma tai pahimmillaan 12€. Siitä sit pikakelaus tohon darkweb aikaan niin kukan hinta tuplaantunut ja pirin puolittunut. Lienee ihan aiheellista olettaa että kukan laatu oli pysyny kutakuinkin samana tai jopa vähän parantunut kun tieto kasvatusmenetelmistä kohennu. Ja samall pirin laatu ehkä pudonnut neljäsosaan siitä mitä ennen tai vielä alemmaks. Oon kyl aika varma et isoin osa huumeiden käytön hauskuutta ihmisille on just se laittomuus ja että voi leikkiä jotain pikkurikollista ja kokee olevansas pikkasen erilainen kun muut. Jos kaikista kofeiinituotteista tehtäs laitonta niin teestäkin varmaan sais pulittaa kympin gramma tai jotain ja jengi brassailis sillä kuinka se pärisee ku eivät oo moneen viikkoon mitään kofeiinipitosta juoneet
>>625385 Jotain viis vuotta vanhoja kakkaroita? Kuumottaa, että ryynäri tulee mökkireissulla ryynipäissään tarkistamaan kaapelit.
>>625378 onko tuo se fröörön?
(3.63 MB 498x498 169.gif)

>>625387 Ei ne vanhoja ole. Päinvastoin..
>>625385 Ensimmäinen gannabispiikki on aina ilmainen. Tästä ne koulun valistuksessa jo varoitti. Kohta palaa kristallipiiput, Ryynäri tulee pesismailan kanssa pakottamaan manolon ryöstämään apteekkeja, vessojen siniset valot sokaisee.
>>625388 Eij ole kun toi on se haltiatytsy siitä tyrmäruokaanimemangasta
>>625391 >>625388 ihte aattelin että se on elfuda
aiotteko sanettaa?
>>625385 >>625389 Toivottavasti tää ei oo poliisin juoni
(2.17 MB 200x200 104.gif)

mkip...
>>625399 mutsit kutittakaa ihanasti pliis
>>625399 haha, ei >>625400 no tääkään ei ole oikea vastaus mutta kelpais kyl en tiiä pitäs keksii varmaan jotain lahjotettavaa ja järjestää kilpailu, tee postaus missä on arvaus siitä mitä mkip meinaa + sähköpostiosoite niin voitat palkinnon mut kun en noista levyistä oo ainakaan vielä edes pisimpään käytössä olleesta luopumassa ja kaikki ei levyjä edes tarvitse tai no miten olis 50€ seteli? ai niin sehän näissä on kyl että jos ryynärin metodilla toimitus ni näette mistä päin lähetetty haha vittu
>>625411 Muhkua Kultaa Ilman Paasattaa
>>625414 aika hyvä tääkin mutta ei
(21.92 KB 360x360 rengehmm.jpg)

tykkäättekö itsestänne? ite kyl. voisin jopa sanoa kmop vain jokseenkin ironisesti
(23.32 KB 720x540 332.jpg)

>>625416 En tiedä.
Voi perse nyt tuli vähän vilu prätkäilystä. Rintakehässä on kipu, viimeks sama kipu oli kun mulla oli syöpä. Onneks silloin ei liittynyt syöpään vaan tuli läpivedosta ja sama efekti nytkin toivottavasti aiheutti ton. Olis pitäny vaa malttaa laittaa paksumpaa paitaa väliin. Toivottavasti en tuu kipeeks nyt.
>>625417 kuka sen tietäis?
>>625416 Tavallaan joo ja sit tavallaan taas en. Aika usein on mielessä, että olispa musta tullut edes joku ihan kunnon hacker kun kerran nuorena yksin jäin ja yhteiskunnasta syrjäydyin, mutta kun ei taida Ä Ö ihan riittää. Joo, olen myös sellainen etten tykkää olla töissä, enkä pidä tylsyydestä, tylsistä asioista ja tylsiin asioihin pitkäjänteisestä keskittymisestä (oispa joku stimulanttilääkitys ja tiiä vaikka ois ois ehkä tullutkin lapsena mutta kun meidän oikein älykäs ja viisas äiti oli silloin kun olin ala-asteikäinen niin sitä mieltä että ei saa tutkia eikä huumata hänen lapsiaan, toki ei se amfetamiinikaan mitään ihmeitä tee kun on kokeiltu mut kyllä se sentään vähän auttaa jos tulee ylipäänsä alettua hommiin mikä on kyl yhtä epätodennäköistä kuin ilman piriäkin haha), mutta kun musta vähän tuntuu, että itseäni luontaisesti etevämmälle tyypeille ne asiat saattaisivat ihan hyvin alkaa aukenemaan ja jopa jäämään mieleen merkittävästi vähemmällä (henkisellä) työnteolla, ja että heille se taso mille pääsee kun alkaa oikeasti olemaan 12 tuntia päivästä töissä on korkeampi. Saavutuksia tähän mennessä omatekoinen keygen yhteen ikivanhaan suomalaiseen shareware-peliin mille en usko että mistään löytyy valmiina sellaista enää jos on ikinä tehtykään (valmiita rekisteröintiavaimia kyllä löytyy) ja joskus monta monta vuotta keksin kans ihan itse miten imutellaan seksivammatussivustolta seksivammatusmatskut ilman maksullista tunnusta haha. Mut nää nyt oli ja on todella simppeleitä juttuja lopulta, kuten semmoset vielä mitättömämmät pikkujutut mitä oon välillä tehny noiden lisäks. Oispa mulla edes jotain kunnon sploitteja kaikkiin nykyajan paskasoftiin mitä vois myydä jossain darknetissä vittu miljoonalla eurolla kappale vaikka venäläiselle tai pohjois-korealaisille jos vain eniten maksamaan sattuva taho ovat haha. Tai voispa pistää vaikka koska tahansa pari voimalaitosta kiinni kun ptikäaikaistytöttömyys harmittaa, oispa voinu etenkin silloin vuosia sitten kun todellakin harmitti ja joutu paljon useammin lukemaan netistä jotain paskajuttuja joissa joku make jolle on järjestynyt kaikki yläasteikäisenä taas mussuttaa kovaäänisenä ja itsevarmana asioista mistä ei ymmärrä yhtään mitään. Olisin niin kuin Contra Hard Corpsissa oli se hakkeri joka asui kaatopaikalla haha. Sillä oli aika kipakka naurukin, eli lapsuusläskiydestä johtuvat matalat testot selvästi myös kummallakin. Tuli vielä mieleen että mitä jos olis joku sarjakuvahahmo mikä olis läski kaatopaikalla asuva hakkeri, ja sit sen tunnus oli korpimetso. Korpimetsoillahan on elämä pelkkää yksin jäämistä ja turhautumista, kun sellaiset vanhemmat joiden ei pitäisi ikinä hankkia lapsia ainakaan keskenään menivät mokat tekemään niin. Joku dronearmeijakin mitä ohjaillaan sieltä kaatopaikalta käsin mihin ois jokaiseen droneen maalattu semmoset tyylitellyt korpimetsot. En kyl keksi tästä pidemmälle mitään, olisinpa mielikuvituksellisempi. Pilvessä tai psykedeelitripillä voisi ehkä tulla jotakin mieleen, mutta ihan sama jättää vetämättä kamaa sen takia kun en kuitenkaan jaksa opetella piirtämään kunnolla jos nyt edes kykenisin siihen oikeasti panostamallakaan. en osaa oikeasti pelata tota peliä enkä myöskään käytä grafiikkafilttereitä jos oikeasti pelaan emulaattorilla jotain mut ei ollu valmiiks kuntoon säädettynä mednafen tällä koneella ja halusin äkkiä saada kuvat ja videot postaukseen
>>625420 olisitko fallout-hahmo?
>>625418 Meet makoilemaan oravan lämpöisen hännän alle ja lepuutat päätä ryntäillä. Kuolemamutsi voi toki tulla kateelliseksi.
>>625419 Jumala
>>625421 emt ei kai välttämättä tarvi fallout olla mutta varmaan jokin maailmanlopun jälkeinen toimintaympäristö kuitenkin sen olisi pakko olla missä tuollaiset dronearmeijat kykenevät kovin pitkään toimimaan silleen ettei sinne tuu joku oikea armeija paikalle jos haluaa pitää realismista kiinni edes vähän toisaalta maailmanlopun jälkeisessä maailmassa ei oikein ole enää olemassa yhteiskuntaa mille olla katkera yksin jäämisestä ja siitä että yksin jäämisestä huolimatta lässytettiin aina vain jostain sorretuista naisista
>>625426 sössönsöö
>>625428 no hieno homma sinulle jos elämäs on ollut sellaista ettei tarvitse olla mistään katkera
>>625431 Katkeruus on asennekysymys.


Forms
Delete
Report
Quick Reply