/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(506.46 KB 500x380 haisulin lorttihätä.gif)

Raportointilanka 202 Anonyymi 01.05.2024 (Ke) 11:19:49 No. 624748
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Viimevuotinen lanka: >>624388
>>624747 Voisitpa olla myös polttamatta, syöpiä hankkimatta.
Kaupasta haettu kaikenmoisia -30% tuotteita, nyt voisin oikeastaan räpeltää polkupyörän parissa takapihalla. Olispa elämä.
>>624749 itte en edes polta mut sanoisin silti että mitä järkeä olla polttamatta ja kuolematta syöpään kun ei kuitenkaan enää ikinä voi olla nuori saada ajoissa semmosta mukavaa söpöä tyty ydeä (ehkä semmone pullukka, ehkä ei, pääasia että on söpö ja mukava) >>624687 (624388) >Ite ostin tän kunnes ne asensi ilmalämpöpumpun. Tää toimi hyvin, ei tullu öttösiä sisään. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/ikkunasarja-ilmastointilaitteelle-ilmastointilaite jaa joku tommonen vois olla kyl ihan hyvä, tosin pitää toi joka tapauksessa niin kovaa ääntä että tuleekohan silti paljoa käytettyä hshs semmone kans kelpais millä töttö öttöset (tässä vaiheessa sellaiset nuorena yksin jääneet) tulee sisään komeroon mutta muut öttöset jää ulos...
>>624754 no, jos haluaa vetää savua kytevästä kasvimassasta niin ainoa hyvä vaihtoehto on Pyhä Yrtti kun sillä ei ole tutkittua yhteyttä syöpään, mut kai sekin kannattaa vapottaa mieluummin
>>624755 Tarkoitin nimenomaan tupakkaa, koska siis mitä järkeä olla kuolematta kun ei...
>>624756 Kuolehan jo.
>>624757 mikähän sua kiukuttaa?
>>624751 Osallistu Petrin dj-keikalle vappumiittiin
>>624758 Mitä meinaat?
>>624759 Se meni jo, ja luulen että siellä Hyvinkäällä tänään lähinnä selvitellään krapuloita. Varmaksi en tiedä kun jäin komeroon valvomaan striimiä, mutta näin voisin kuvitella.
>>624759 En ikinä.
>>624763 Ei kannata olla ehdoton
(1.49 MB 822x689 ClipboardImage.png)

(583.44 KB 945x492 ClipboardImage.png)

(716.42 KB 598x545 ClipboardImage.png)

Jeesus kristus miten ulkona olikin kuuma kun suoraan auringonpaisteessa takapihalla mylläsi pyörän kimpussa. T-paitasillaankin tuli hiki. Olisin varmaan kuollut jos ei olisi ollut lakki päässä. Pyörän räpellyksetkin meni vähän vituiksi kun olin ostanut kaikenlaisia halpoja lokasuojankiinnitysjuttuja mutta eihän nekään menneet kunnolla paikalleen koska toisella puolella oli etujarrun kiinnitys tiellä. Piti sitten vähän soveltaa ja rumahan siitä tuli, mutta aiemmin se oli nippusiteillä kiinni, hahas. Samalla laitoin bilteman halvan takatavaratelineen, sekin on haha. Ja runkolaukun laitoin kiinni, sinne menee pyöränlukot ja työkalut. Juomapulloteline piti ottaa pois sen tieltä mutta en muutenkaan ikinä juo vauhdissa, toisella pyörällä juomapullo on aina ollut takakorissa. Mietein josko osaisi ommella itse tähän jonkun juuri tuon telineen kokoisen tavaralaukun missä olisi sitten juomapullo ja jotain muuta mitä ehkä tarvii. Voi olla että joskus tulee asennettua oikein kunnon tukeva tavarateline taakse että saa ison korin jne.
>>624760 äriset >>624765 eihän nippusiteissäkään vikaa ole, niissä on myös ano-estetiikkaa
Tietääkö Ryynärit tai muut muuten mitään siitä, että onko kuinka todellinen ongelma noiden ensisijaisesti still-kameroiden ylikuumeneminen jos niitä käyttää videokamerana? Jonkin HDMI-capturevehkeen kanssahan D750:aa voisi ilmeisesti käyttää ihan hyvin videokamerana ilman mitään videokuvaamisen pituusrajoituksia jos hyväksyy sen, ettei se parempi autofocus toimi peili ylhäällä koko ajan, semmosta vain jotkut väittävät että se kamera ylikuumenee tosta ja saattaa lopulta kennokin kärsiä. (ks. esim. https://www.youtube.com/watch?v=S4yqtg432TY) Ihan siltä kannalta tämä, että jos joku kerta lähden itse kameroineni Hyvinkäälle kun Pjotr Bachilla on joku dj-setti menossa. Siinä käytössä vois säätää sen tarkennuksen ihan hyvin käsin kohdalleen ja antaa olla vaa sen jälkeen muutaman tunnin haha. Oikeasti tietenkään mitään ei tule tapahtumaan koska komerossa on niin mukavaa, olen melko vanha ja jämähtänyt ja masentunut läski, komerosta pois lähtemällä ei saa joka tapauksessa tyty ydeä (ei ainakaan sellaista nuorena ihan yksin jäänyt mutta kuitenkin aika söpö ja mukava ehkä muhku), ja sitä paitsi useammat Petrin yleisöstä ilmeisesti ihan oikeasti tykkäävät siitä, että ne striimit ovat jollain varmaan 20-kymmentä vuotta vanhalla webcamilla millä kuvanlaadulla ovat haha. Voisitte kans kertoa muuten jonkin hyvän ison repun minkä ostan kun 20 kymmentä vuotta vanha hajosi jokunen vuosi sitten, semmonen mihin mahtuu kamera ja kaikkea muutakin nyt kun tuli inhimilliset kelit.
>>624769 Toimii hyvin, mulla on D850 ollut videokamerana jos on pakko ollut osallistua johonkin palaveriin etänä. Mulla on virta-adapteri joka korvaa akun että on verkkovirta, hdmi menee elgato hdmi kaappariin, ajan sen OBS:ään ja sit mulla on erittäin hyvälaatuinen videokamera. Kennojen ylikuumeneminen on esim Sony A6300/6400 ongelma kuumalla säällä. Ei tollanen Nikon ylikuumene muuta ku saunassa. Täs on pari reppua mitä oon kattonu kameraa varten: https://varuste.net/p128075/evoc-stage-capture-22l Noilla oli muitakin ennen mut näemmä ovat lopettaneet myynnion. Omani: https://varuste.net/p62863/mystery-ranch-komodo-dragon-us ja: https://varuste.net/p99310/mystery-ranch-2-day-assault Verkkiksessä olis lowepro, mulla on tämmönen kans mut en käytä enää https://www.verkkokauppa.com/fi/product/860203/Lowepro-ProTactic-BP-350AW-II-GL-kamerareppu-musta käyttäisin loweprota eniten jos ei tarttis ottaa mukaan muita härveleitä kuin kamera mutta mulla on repussa yleensä moottoripyöräkampetta.
>>624768 Ite taidat äristä.
>>624773 enhä
>>624770 Vähän hintavia nuo itselle, enkä tiiä tarvinks mitään varsinaista valokuvaajan reppua välttis, kunhan sinne ny kameran ja yhden linssin heittää johonkin kaiken muun (ei valokuvaustavaran) sekaan. Aattelin et jos jollain 50€ ehkä max 100€ selviäis. Mitenkähän joku käytetty vanha armeijatavara?
https://www.us-eagle.fi/armeijaylijaama/romanialainen-reppu-ylijaama-paksua-vihreata-puuvillakangasta/p/91406620/ no tää ois ainakin tyylikäs ja vieläpä oikein kommarireppu mut en tiiä tosta kaupasta mitään enkä siitä et onks tuo hinta kuinka kohtuullinen ja lisäksi vielä "tuote tilapäisesti loppu"
https://www.militarysurplus.eu/product-eng-38489-Military-Olive-Romanian-Retro-Rucksack-RSR-Romanian-army-in-good-condition.html hmm tossa ois näemmä ihan samanlainen halvemmalla (ulkomailta) ja heti saatavilla mut enpä tiiä tostakaan kaupasta mitään
Töissä voi huomenna naureskella huonoa oloa, mutta itseään ei pysty huijaamaan. Tänään on keskiviikko, ja tänään on ryypätty, kuten eilenkin ja halua yrittää ei enää ole.
>>624783 Pääsispä itekin töihin jo.
>>624776 Laita viestii niin saat upouuden repun ja se on hyvä reppu.
(3.01 MB 640x480 no nyt saatana.webm)

>>624788 Söpö pokemon.
>>624787 Johonkin protonmailiin vai? Olen nähnyt sen osoitteen täällä joskus mut eipä ole nyt heti käsillä. Miten tää homma nyt siis toimikaan, kerron postinumeron ja paketti tulee johokin automaattiin ilman muita henkilötietoja?
(1.35 MB 5616x3744 121017-M-MA421-458.jpg)

>>624792 hoveroi nimikentän päällä
>>624793 ai katos en huomannu hshs
Nyt on lähetetty postia protonmailista.
(729.58 KB 400x265 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>624792 Vastasin sulle viestiin. Laita vaan noutopiste ja sposti ja/tai numero niin saat ilmoituksen.
(1.53 MB 474x264 152.gif)

Sain vihdoinkin chatgpt:n avulla duunattua mun sivuja parempaan suuntaan. Sain finalisoitua pari toimintoa. Homma lähti liikkeelle eka siitä kun halusin tehdä oman kuvahostin kun kaikki vaatii jonkun vammaisen kirjautumisen ja en jaksanut sitä paskaa. Tein sen kuvahostin, se nyt menee lapseltakin. Mutta sit piti alkaa tekee ja tekee paljon: 1. Kuvan uppaus on vain kirjautuneille käyttäjille, ettei botit voi vaan alkaa uppailemaan -> Pitää tehdä login-systeemi 2. Login-systeemi rajoittaa pääsyä, mutta mikäli väärinkäyttöä silti esiintyy, pitää tehdä vielä loki mitä on ladattu -> Pitää tehdä lokitiedosto 3. Lokitiedostoa ei voi näyttää kaikille, joten sen näyttäminen pitää rajata admineille -> Pitää tehdä tietokantaan adminoikeus-kenttä 4. Adminit voi kattoa lokia, mutta lokin on oltava kattava -> Pitää tallettaa uppauksen aika, päivämäärä, tiedosto ja IP-osoite 5. IP-osoite on vaikea yhdistää kehenkään -> Pitää tallettaa myös käyttäjän nimi joka uppasi tiedoston 6. IP-osoite voisi olla klikattavissa jotta menee johonkin ip-paikannussivulle -> Pitää tehdä ominaisuus joka tekee lokitiedoston IP:stä klikattavan linkin joka avautuu ip-search.com/keksin/tän/päästäni/ip 7. Olis kiva jos kuvan nimestä klikkaamalla vois kattoo mikä se kuva on -> Pitää tehdä sitä varten koodi 8. Unohdin muuten että tiedostonimet on hajautettava eli joka kerta kun tiedosto upataan, sen nimi ei ole sama -> Parempi yksityisyys, mutta pakko keksiä keino millä tiedostoa ei ladata duplikaattina ettei joku voi muurata muistia umpeen samalla kuvalla -> Käyttäjälle viesti joko että kuva on jo olemassa (huono) tai että kuvaa ei voi upata (huono) -> Ratkaisu pitäs viel keksii 9. Kuva pitäs pystyy kans lisäämään URL-osoitteesta -> Tee URL-kenttä 10. Kuva olis kyl kiva jos sen vois pastee suoraan leikepöydältä -> Tee toiminto joka anta tehdä näin -> joudu käyttämään js (tää oli vaikein) 11. Paranna toiminnallisuutta, nyt jos haluaa lataa leikepöydältä pitää aktivoida pastekenttä ja klikkaa uppausnappia -> Mieluummin niin että ctrl v pastee ja lähettää 12. Jos on url se vois toimi samoin tavoin mutta systeemin pitäs ymmärtää mikä on tiedosto ja mikä on url -> Tee koodi joka parsii jyvät akanoista 13. Jos joku postaa vammaisen formaatin kuten webp tai avif, muunna ne jpg:ksi (tää oli ihan vitun vaikea paketti saada kassaan niin että kaikki toimi) -> Tee myös sama jos pastettu tieto on url joka sisältää webp/avif päätteisen tiedoston 14. Olis muuten kiva jos voisin napilla poistaa uppauksia -> Tee toiminto joka antaa adminin postaa listalta tiedostoja -> Tee koodia jopa poistaa tiedoston uppauskansiosta että tietokannasta samalla ja kato että molemmat poistuvat 15. Unohdin laittaa tohon väliin mutta alun loki meni vaan php-tiedostoon joka sitten putkitti sen sisällön toiseen sivuun että sen sai headerin ja footerin väliin, mutta se on aika intia-tier ratkaisu joten parempi ratkaisu oli kirjoittaa kaikki tieto tietokantaan omaan pöytäänsä ja se tieto sitten kutsutaan sieltä sivulla jolla selataan uppauksia Sit ois tarkotus vielä tehdä tilikohtaiset sivut mistä voi katsoa omia uppauksiaan ja poistaa niitä. Sit pitäs tehdä kans joku galleriatoiminto että näkee nopee mitä kaikkea on postattu ilman et klikkaa kaikkea auki. Ja sitä rataa.........
>>624803 Sä oot kans yks chatgpt
(3.31 MB 382x282 131403396985.gif)

nyymigpt, chättibottien mekaaninen turkkilainen. vastaa "en tiiä", "ti" tai jaarittelevasti paasaten
(414.77 KB 492x474 ClipboardImage.png)

Huomenta. Tänään on kaikenlaista touhua, hammaslääkäriä ym. rahanmenoa, en halua, mutta se on voivoi ja ihan oikein minulle. Mietein alustavasti josko kaikkien menojen jälkeen menisi ekaa kertaa yli vuoteen (vai kahteen? kolmeen?) ostamaan kepaps mättö shitti aterian kun on varmaan kaamea nälkä iltapäivällä mutta meillä luostarissa... Taidan vaan tulla kotiin ja syödä sianruokaa ja pakastevihanneksia.
>>624808 mee johonkin michelin ravintolaan, sulla varmaan sen verran säästöjä että voi kokeilla
>>624809 En mene, paskoille ei tarjoilla enkä ole kummoinenkaan kulinaristi.
Hampilääkärillä käyty. Ei ollut kummoinenkaan mutsi mutta ihan ok mutsi kuitenkin. Avustaja oli vähä mutsikkaampi, mutta semmoinen tätimutsi. En saanut päätä rintoja vasten kuten muut anot, koska vaikka mutseilla on ano-obeesio, ei ne mitään koprofiileja sentään ole.
>>624800 ittenni kävin nukkumassa, heräsin, söin ja vastasin nytten
Joku saatanan iso kovaa suriseva paskiainen surras ikkunan ja verhon välissä eilen ties miten pitkään, sitten hiljeni eikä ole vielä aloittanut uudelleen vaikka ei se minusta ulos osannut missään välissä, että mitähän tapahtuu, kumminkin alkoi perustamaan pesää tänne haha ei helvetti. Kuolispa noi kaikki paskiaiset, tai no kai mehiläiset ja kimalaiset on ihan ok.
>>624814 oletko surruvastainen?
>>624815 Opettelisivat edes lentämään ulos siitä samasta aukosta mistä ovat tulleet sisään, mutta ei.
>>624816 ei ne voi opetella jos ne ei löydä sitä
>>624817 siinähän se surrasi pitkään alle metrin päässä siitä aukosta että luulisi löytävän ellei ole todella tyhmä otus
>>624818 no ei ne ole kovin fiksuja, mutta toisaalta se aukko vois olla sille yhtä hyvin kahden kilometrin päässä kun näköetäisyyksistä puhutaan
>>624819 no joo, toivon vain että siinä vaiheessa kun täältä viimein siivotaan masisläjät pois kokonaan niin sieltä ei löydy noiden pesää haha, vasta tuli kunnolliset kelit niin millä todennäköisyydellä tuo EI ole talven yli elänyt muniva paskiainen, en tiiä kyl ötököistä juuri mitään kun voisivat suurin osa puolestani kuolla pois (paitsi semmonen töttö ötökkä ois mukava) ...mistä muuten päästäänkin siihen, että sehän kylmissä ilmoissa on hyvä puoli etteivät kaiken maailman surisevat paskiaiset silloin pahemmin lentele. edes vähän korkeammalle kerrostaloon muuttamalla noista ei ilmeisesti pääse täysin eroon, kun jolleki 5. tai 6. kerroksessa asuvillekin noita ilmestyy välillä pörräämään
>>624821 mm, johonkin kesäkuuhun asti ehkä pystyy kävelemään metsäteillä ilman että KAIKKI hyttyset viiden kilometrin säteellä tulee ime ime!mään kaljua, haha. sit pitää taas välttää niitä teitä tai sitoa ylimääränen t-paita suojaksi (jota kyl teen muutenkin kesällä kävelyillä kun ei viitsi laittaa senttiä aurinkorasvaa aina iholle, ei sillä että voidekaan estäisi ihovaurioita täysin)
>>624822 ittee oikeestaan ärsyttää itikat vähemmän kuin sisälle änkeävät ampiaiset, itikat ovat sentään semmossia aika hitaita ja kömpelöitä lentämään (ainakin jos vertaa vaikka kärpäsiin) niin ne on helppo lätkiä kuoliaiksi vaikka ihan käsin, eivätkä ne puolustaudu pistämällä vaikka muuten pistelevätkin. minua ole muuten ikinä pistänyt ampiainen (eikä mehiläinen tai kimalainen tai herhiläinen sen puoleen), ehkä pitäisi kokea se joskus niin jos sitä huomaisi sit ettei ollutkaan oikeasti paha juttu ja sen jälkeen ahdistais vähemmän noi oispa siistimmässä kunnossa komero niin mahtus imurin kans tohon ikkunan lähistölle niin jos se surisija nyt vielä on oikeesti tuolla ja jossain välissä aktivoituu taas ni vetäsee sen sit sinne sisään haha
>>624825 Sähkökärpäslätkällä kuolee kaikki ötökät.
Läiskäiskää mua, oon kärpänen...
>>624827 ei läiskäistä! :3
(1.13 MB 540x960 hähää.mp4)

Itelni kuului megapörinää kylppäristä ja siellähän oli megapörriäinen. Nappasin sen salinormoilupulloon ja päästin ulos. Lähti pörr-viveltämään täysiä kun oli maistellut pullon pohjalta suklaanmakuista litkua. Yhden jo pelastin keittiön lattialta aiemmin.
(2.83 MB 480x320 arjalaisia en ammu.gif)

>>624830 Mut jos tulee muurahainen tai kärbuusi niin...
>>624826 Oon joskus varmaan 10-kymmentä vuotta sitten käyttänytkin sellaista kärpäsiin, mutta mihinkähän se on kadonnut, olikohan se vain vanhemmilta lainassa ja palautin (ja meni varmasti kaatikselle nyt kun isä kuoli koska en semmosta sieltä ottanut talteen), vai oonko hukannu johonki läjiin tai kaappeihin... >>624829 Itteeni pelottaa että ampiainen pistää kuitenkin jos yritän alkaa keräämään sitä talteen purkkiin ja päästämään ulkona pois purkista. Ei ole tosiaan siis koskaan aiemmin pistänyt ellei joskus ihan pikkulapsena niin etten muista sitä, niin en tiedä kuinka paha juttu se tulee olemaan, se siinä ahdistaa eniten. Jotkuthan saattaa olla jopa allergiaia niille pistoille ja sitten vasta onkin ikävä juttu... Hämähäkkejä en yleensä tapa vaikka nekin vähän ahdistavat välillä jos alkavat liian lähellä pyörimään. Tällä hetkellä täällä on ainakin kaksi hengissä jossain, harmi kun eivät taida ampiaisia syödä kuitenkaan vaikka muuten söisivätkin kaiken maailman pikkupaskiaisia. Kärpäsille ja hyttysille ei mitään armoa, varsinkaank hyttysille.
Kimalaiset ovat pörrökavereita ja harvoin pistävät ellei niitä oikein kunnolla härnää. Ampiaisia pitää aktiivisesti tappaa. Pitää vain muistaa että ampiaisen raato houkuttelee lisää ampiaisia. Toki sillein saa hyvät keskitysleirit tulille jos haluaa.
>>624825 Mehiläiset ja kimalaiset ei tee mitään jos niitä ei kiusaa. Ampiaset sen sijaan käyvät kimppuun ilman syytä ja jos erehdyt huitasemaan sitä niin se käy hakemassa kaverit mukaan ja tulevat joukolla päälle. Varsinaisia hyönteismaailman neekereitä.
>>624835 ylilaudallako näin opetettiin
>>624836 Itsellä ainakin omakohtaisia kokemuksia ampiaisista. Pari kertaa pistänyt ampiainen kun olen vain istunut ulkona. En edes heilutellut käsiä tai mitään. Mehiläiset ja kimalaiset eivät ole ikinä tehneet mitään, vaikka joskus olen jopa hieman hätistänyt pois. Foorumista en tiedä mitä siellä opetetaan.
>>624837 eli ylilaudan isot pojat opetti ja pikku nyymi toistelee
>>624838 kyllä musta tuo lukee siltä, että ois omakohtaista kokemusta...
>>624838 Ole sinä hiljaa senkin silli. Mene sinne foorumillesi haastamaan riitaa.
>>624836 tapa ittes vitun vammanen
(504.51 KB 680x449 ClipboardImage.png)

Kunnon kääpiöfaija.
(127.78 KB 837x1000 pekkapuupaa7still.jpg)

>>624841 kuaadahan ittelles vuaan, ja haistaha vittuva kans
Kävin heittää sellasen 2½ tunnin lenkin mopolla.
Ostin knights of teh old republic yckösen ja kackosen kun maksoivat yhteensä alle 6e. Uskaltaisikohan pelata joskus, tähtiensotapärinöissä. En kuitenkaan osaa tai jotain. Wasteland 2:nkin ostin, sama juttu, paitsi ne tähtiensotapärinät.
>>624844 Minkä takia? Kai on klassinen tossumopo?
>>624846 Tosin tajusin että olen ostanut kaikenlaisia kiinnostavia pelejä aleista muutenkin enkä ole pelannut yhtäkään. Vittujen elämä.
>>624848 Mukavaa, että sulla on vielä monta peliä pelattavana.
>>624849 En minä niitä taida pelata. Elämäkin on elämättä eikä se taida enää tällä prosessorilla pyöriäkään.
>>624850 Noh, onpahan varastossa, jos tulet toisiin aatoksiin.
Nyt on varattu se mcfucking hotellihuone helsingistä kesäksi. Uskaltaisipa mennä johonkin halpaan paskahostelliin mutta ironisesti tuollainen 4 tähteen hotelli on paskaläjä anokselle parempi kun oletettavasti vähemmän ongelmia eikä tarvi pelätä niin paljoa että tulee luteita tai postauslupa lähtee kun joku raiskaajamutsi tunkeutuu pahvioven läpi yöllä. Kaikenmaailman baaria ja muuta normopaskaa olisi tarjolla myös hotellirakennuksessa. Olispa kunnon normo niin ei tarvisi kuin eksyä paikalle ja joku mutsi iskisi minut kadulta ja saisin automaattisesti yöpaikan ja ylläpidon. Viimeksi hesereissulla ostin päivälipun (tjsp?) julkisille ja ajelin ympäri kaupunkia. Tällä kertaa en taida. Toivottavasti jumala rankaisee helsinkiä sinä yönä, heti kun olen päässyt keikalta suojaan hotellihuoneeseen. https://www.youtube.com/watch?v=SpMfJArjVho
>>624852 Huonepalvelusta tulee mutsi vähän pöyhimään lakanoita ja möyhimään peittoa...
>>624853 Kai 4 tähden hotellit on safe spaceja....... nollatoleranssi......
>>624852 Huhhuh ano ulkomailla.
https://www.twitch.tv/jimmashima hahattelen tälle täs (ei sillä että itse osaisin pelata yhtään mitään), olen nimittäin paskaa ja tm
Hyvää yötä.
>>624860 Hyvää yötä ja mukavia mutsiunia.
>>624847 CBR600F4i. >>624852 Mitä jos tulisin faijatusmiitiin anonyyminä? Hitto kun mun ulkonäkö ja olemus on profiloitu niin hyvin että jäisin heti kii. Minä ja mun suuri suu.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

Vastasin muuten siihen tän päiväseen sähköpostiin vielä, t. muhkuttaja. Ajattelin ilmoittaa näin ennen kuin menen nukkumaan (alkaa käymään toi >>624859 vitsi jo vanhaks ja ei tuo kuitenkaan ikinä pääse punasiin rankkeihin asti euroopan rankkedissa ja joka tapauksessa ei viitti pilata unirytmiä ton kanssa kun pitää ravata vielä lääkärissäkin lähiaikoina ties miten monta kertaa) vaikka eipä tuolla varmaan hirveesti merkitystä ole.
(2.08 MB 498x498 171.gif)

(1020.72 KB 321x155 smooth.gif)

Jaksaiskoha postaa ajovideoo.......
>>624867 ai keion, anon..
Otin pitkäst aikaa ksalolia vaan 6mg ja nyt alkaa tuntuu. Kohta varmaan simahdus tuolille mutta jätin banaanit syömättä. Ollaan nyt siinä vaiheessa että tuntuu vähän mutta ei vielä täysin. Mut kohta se vaan pamahtaa päälle, haukottelen ja sit oonkin kanttuvei. >>624868 Kyl joo.
Huomenta, nukuin huonosti ja pätkissä. Aamulortilla istuessani saunan puolelta kuului kaikenmoista pörinää, siellä oli varmaan joku karvapörisijä taas tunkeutumassa sisälle saunan tuloilmaräppänästä. Pitäisiköhän kokeilla joskus ottaa säätöräppänä irti ja tunkea putkeen jotain semmoista verkkomatskua ettei isommat pörriäiset tunkisi sisään. >>624861 Kiitos, unissa oli kyllä jotain jonkunlaisia mutseja mutta ei ne erityisen mukavia olleet.
(1.29 MB 1282x992 ClipboardImage.png)

Ainut kaljupäähahmo oli joku kinkki niin mennään sillä. Laajakulmamodaus meni niin vammailuksi, oikein kunnon vanhanajan säätämiseksi heksaeditoreineen että annoin paskan olla ja pistin vaan ikkunamoodin päälle hahas. Miksi edes teen tätä, alkoi ahdistaa jo ennenkuin pääsin ekasta huoneestakaan ulos. Tappakaa mut, oon vammainen....
muhkututtaa...
>>624881 no me täällä emme tapa :3
Tuolillehan sitä taas......
>>624884 niin mitä? kakkansit?
>>624885 Toivottavasti ei ollut verkkotuoli.
(1.12 MB 294x233 laugh hmmbbh.gif)

>>624885 Kakkasin kakkasin pröööts.
>>624888 tuliko elefantin kakkat?
Työkkärin mutsikaan ei vastannut soittooni. Elämä on vittu.
>>624889 Ei tullut. Oikeasti sammahdin tietokonetuolille taas.
Ajattelin että nyt ei ehkä ota enää niin koville kävellä ulkona kun on hyvät kelit, ei käy kylmä ilma koko ajan henkeen ja voi jättää paksun ja painavan takin kotiin. No eipä ollut kovin kivaa edelleenkään kun selkä on koko ajan ihan helvetin kipeä ja tuntuu välillä et happea ei vain saa tarpeeks vaikka vetäs astmalääkkeet. Sentään ei vanha takki ei ollut hieman kireänä tiellä kun piteli käsillä selkää kävellessä. Seuraavalla kerralla kokeilen ottaa särkylääkkeitä, toivottavasti oikeasti toimii tarpeeksi hyvin kaiken maailman reseptivapaat kun en tiiä miten jaksaa lähteä kamerarepun kanssa mihinkään jos tää on tätä aina vain. Oispa saanut sillon 10-kymmentä vuotta sitten kun olin vähiten läskeimmilläni ni vaikka siitä masis kurssin muhku möhköstä tyty yden joka olisi pitänyt niin huolta siitä etten masennu ja ala vaa makaamaan sisällä taas.
>>624892 oisko kannattanu mennä kymmenen vuotta sitten puhumumaan sille niin ei tartteis kymmenen vuotta myöhemmin spämmiä paskaa joka vitun päivä
>>624892 sulle sopis joku tyylikäs muttei pramea kävelykeppi, ehkä puinen
>>624893 kuse sinäkin suuhus
>>624893 no oisin mennyt sillon masis kurssin viimeisen päivän päätyttyä, mutta jännitti ja sit kun koin pystyväni menemään puhumaan jännityksestä huolimatta niin muhkumöhkö oli ehtinyt jo kadota johonkin >>624894 haha, voishan semmonen ollakin hieno, tosin en tiiä auttasko se noihin selkäkipuihin lopulta paljoa, pelkkä pystyssä paikallaan seisominenkin meinaa alkaa sattumaan välillä kun oon melko läsö ja kävin salilla treenaamassa selkälihaksia viimeks joskus 10-kymmentä vuotta sitten
>>624895 ime munaa neekeri >>624896 tukehu läski
>>624896 Mee uudelle masiskursille. Ei sitä masista korjaamaan vaan vaanimaan uusia muhkeloita.
>>624900 En ole kuntoustuella niin en enää pääse mihinkään Kelan masiskurssille, ja vaikka kohta ehkä saatan olla (saa nyt nähdä hyväksyvätkö B-lausunnon varsinkin kun tietävät siitä perinnöstäkin), niin en oikein tiedä paljonko tommosista on leikelty tässä melkein 10-kymmenen vuoden aikana, luulisin että vähintään jonkin verran. Lisäksi en pääse enää iän puolesta alle 30-kymmentävuotiaiden masiskurssille vaan ne on aina jotain 30-200v joten siellä olisi kuitenkin pelkästään jotain muoreja. Semmosella yli 30-kymmentävuotisten työkkärikurssilla joskus muutama vuosi sitten oli kyllä yksi ihan hyvä 31-kymmentä-v muhku (semmone söpö... masiskurssimöhköllä oli nätimpi naama ja paremmat hiukset mut ei toikaan ruma ollut ja sit tolla oli kans melkoset tursutissit mitä masiskurssimöhköllä ei ollut tai ei ainakaan löysien vaatteiden alta siltä näyttäny... kumpiki kyl kelpais... ainakii jos ois semmone sopivan yksin jäänyt ja syrjäytynyt ja mukava sen lisäks että on söpö muhku...) mutta ei se ollut sellainen sopivan syrjätyneeltä vaikuttava (ollut joskus töissäkin eikä ollut sama pukeutumistyyli kuin mulla niinku että eipä paljoo kiinnosta) kuten se masiskurssimöhkö oli. Lisäksi kuulin sen möhkön puhuvan kerran jostain "miehestä" joka kuulemma esim. oli yksi aamu herättänyt muhkun siksi että muhku kuorsasi hshs. Ai niin toi työkkärikurssimuhku vaikutti semmoselta aika, noh, turhan positiiviselta kans vähän. Luulen että masiskurssimuhku saatto mm. siks olla sitä mieltä että olen "mielenkiintoinen" kun kertoilin siellä katkeruudesta ja semmosesta kaikkea. En toki tiedä oikeesti mitään mut luulisin sen kans olis päässy paremmin yhteisymmärykseen näistä jutuista että tulispa vaikka maailmanloppu kun oli paskat vanhemmat ja paska maa ja kohta viedään tuetkin ja oispa olemassa joku kunnon kouluampujatarina tai -videopeli tai joku ja... Toki jos ois semmonen muhku jota ei haittaa se että oon tämmönen että tulispa vaikka maailmanloppu ihan sama vaikka muhku itse on positiivinen ja haluaa uskoa ihmisiin ja yhteiskuntaan, eikä tuputa sitä liikaa mulle koko ajan sit, niin kaipa sekin kävis, mutta miksipä kukaan vähintään sopivan nuorena yksin jäänyt ja syrjäytynyt tuolla tavalla ajattelisi, ja jos ajattelisi niin minun olisi vaikeaa pitää semmosta kovin sopivan syrjäytyneenä. Kasvanut ihan väärille tavoille ja ajatuksille.
>>624898 ota ota
(1.08 MB 480x360 Vihainen kalju.gif)

Vittuu. Menin ostamaan aurinkolaseja ja odotin joku puoli tuntia, kun siellä oli joku saatanan läski akka höpöttämässä myyjälle. Lopulta lähin pois sieltä ja kävin ostamassa kengät siinä välissä. Menin sitten takaisin ja se läski akka oli siellä vieläkin. No lopulta se lähti pois ja myyjä tuli luokseni. No kävi ilmi, että niitä aurinkolaseja ei ollut kuin ne yhdet hyllyssä jotka on käynneet tuhannen rasvapään päässä. Yritti niitä hanakasti myydä, "ne voi puhdistaa". Vittu mä en halua mitään käytettyjä rasvalinssejä ja vielä koko hinnalla. No kysyin voiko se tilaa niitä varastolta/tehtaalta ja tulen hakemaan sitten myöhemmin. No se onnistui, mutta sanoi että tehtaalla on vain pari ja sekin voi olla joku virhe. Sanoi sitten, että ilmoittavat kun ovat saapuneet myymälään. Katson kyllä tarkasti, että ei ole ottanut sitten niitä rasva linssejä vain hyllystä ja yritä myydä niitä "uutena". Teki mieli sanoa sille, että mä voin räkäistä kunnon räkäklimpit käteen ja kätellään sitten kaupaksi. Voihan hän sitten pestä kätensä sen jälkeen.
>>624909 >joku saatanan läski akka noh noh
>>624906 toivottavasti vihanen ampiasiparvi käy kimppuus ja pistää niin perkeleesti. siinä kelpaa huudella foorumia ennen kuin hengitystiet turpoo umpeen vitun NEEKERI.
Näin että talon nurkalla (MINUN nurkallani saatana) oli muurahaisia ja laitoin niille kusipäähomoille MYRKKYÄ! HÄHÄÄ!
>>624913 itteni ei noista paskiaisista onneks tarvi kärsiä kun asun kerrostalossa ja en alimmassa kerroksessa (itse asiassa edes se alin kerros missä on asuinhuoneistoja ei ole maan tasalla), mutta toivottavasti jotain äänekästä surisijaa mistä ei tiedä mitä se tekee jos lähelle sattuu tulemaan ei tarvitse täällä enää nähdä tänä kesänä toistamiseen. pitäs varmaan joskus ostaa uudet ehjät verkot tuuletusikkunoihin kun noissa ikivanhoissa on muutama reikä... Ja täytyy lisätä tuohon aiempaan paasaukseen vielä, että en siis itsekään tietenkään positiivismuhkulle tyrkyttäisi omaa näkemystäni että aivan hyvin voisi tulla joku maailmanloppu ja se saattaisi olla jopa suotavaa jatkuvasti. Mutta en tiiä tulisko mistään mitään lopulta jos muhku ei oo semmonen sopivan katkera sen lisäks että on sopivan syrjäytynyt, kunhan ei minua syyttele siitä että meni elämä pieleen, en mäkään syyttelis muhkua. En tiiä ehkä jos olis semmonen varmasti todellakin nuorena aivan yksin jäänyt muhku mutta siitä huolimatta ei katkeroitunut ikityötön niin ehkä vois alkaa harkitsemaan omien ajatuksiensa muuttamista mut eipä tommoset muhkut oo alkamassa olemaan mun kanssa, ja onkohan edes olemassa ketään kovin yksin vaikka kolmekymppiseksi ainakin jäänyttä semmosta...
>>624912 paskattaako peiliin katsominen?
>>624913 hyvä. tapa kaikki neekerit.
(1.61 MB 1282x992 ClipboardImage.png)

Kulmikkaita (ei eggyjä) avaruusmutseja. On kyllä jotenkin ankea peli mutta ehkä tämä tulee pienissä erissä väännettyä läpi. En ymmärrä ihan kaikkia systeemeitäkään, pitkämiekka menee vasempaan käteen kuten myös kivääri, mutta kiväärin kanssa ei sitten saa toiseen käteen enää mitään tietenkään. Pitkämiekkaa ukkeli käyttää kahdella kädellä mutta jos oikeaan käteen laittaa toisen miekan niin on dualwielding man, sitten taas yhtenä taitona on duelling missä ukkeli käyttäisi miekkaa yhdellä kädellä mutta en keksi miten sen saisi näyttämään siltä, pitää tarkistaa onko jossain joku nappi millä vaihdetaan kahdenkäden otteesta yhdelle kädelle. Olipas vammaisesti selitetty, mutta vammainenhan minä olenkin, haha
>>624917 entä jos ne oli semmossia punasia tai keltasia muurahaisia eikä mustia (no kai ne sokerimuurahaisia on useimmiten mitkä sisään änkee? ennoo ainakaan koskaan nähny sisällä muita mutta en oo mikään ötökkä expertti koska hyi tai no semmone töttö ötökkä ei ois kyl hyi jos vaan ois semmone... tiiätte kyl...)
(2.09 MB 498x498 187.gif)

>>624918 Kivääri......
>>624921 Sitä ei sitten saa imee, imee.
>>624922 imetään mitä halutaan
Hähäätyttää kun naapureilla on hyväkuntoiset terassit, yhdellä oikein hieno kivetys, korkeat kiviset kukkapenkit ja koristepuut ja mitä kaikkea, kaikki suht hienosti ja itelläni on rikkinäiset kympillä-kilo-terassilaatat, levinneet multakasa-kukkapenkit entisen asukkaan jäljiltä, joku paskapensas mistä puolet on kuollut. Kaikenlisäksi oma pihani on ensimmäinen parkkipaikalta katsottuna niin kaikki niiden hienostelijavieraat näkee sen ensimmäisenä hähää! Mutta sitten kun lähivuosina tulee piharemppa ja kaikki kaivetaan paskaksi, laitan pihan arjalaiseen nazziojennukseen eikä yhtään paskapensasta tule tilalle. No ehkä jotain tuijia voisi laittaa näkösuojaksi. Ehkä saadaan sitten joku yhtenäinen terassikatoskin koko seinän matkalle.
>>624925 tykkäätkö näyttää kalkkiksille?
>>624926 En harrasta itsensäpaljastelua.
>>624927 en puhunut siitä
>>624928 En voi tietääkään mistä puhut, tämä ei ole mikään puhelu tai videopalaveri.
>>624922 oispa aseenkantolupa niin laittasin sinut imemääm imemään. eipä sillä ajokortillakaan ajeta
(277.61 KB 2500x1406 Huhu_kansi-1007842331.jpg)

>>624925 Pihakunnostelusta tulikin mieleen, kävin äitillä ja siellä televisiosta tuli Huvila ja Huussi ja siinä uudella pihasuunnittelijalla Lauralla oli semmoiset maansiirtokoneet, että huh huh. Varsinkin kun se teki jotain piha hommia semmoisessa kireässä paidassa niin siinä uhmattiin painovoiman lakeja. Ja se puhuikin niin vahvalla Oulun murteella, että sydämessä ihan läikähti. En tiedä miksi google ei anna kuvia sen puutarha-askartelusta. Siitä voit hakea inspiraatiota, että missä ravistaa puskaa ja mihin tyhjentää multalastit.
>>624931 Taitaa olla niin että ne mutsit asuu huvilassa ja manolot huussissa ;__;
>>624930 pakotatko sen ottamaan sulta suihin kiväärillä uhaten?
>>624933 ai vittun kun naurattaa kun sulta valuu kyyneleet poskilla ja on piippu suussa. mutta ei, ehei, et saa armoa. rukoile huora,
(165.36 KB 498x284 coolpossum.png)

>>624935 oho, egdy
Oispa mulla piippu suussa...
>>624937 Piipun polttaminen on epäterveellistä kuten myös lakupiippujen mutustelu.
>>624938 No niin no. Anna mun polttaa piippuani rauhassa metsässä. Riittää jo että mutsit nauraa ;_;
(10.24 MB 640x640 186.gif)

>>624921 Oiski vaan niin naapurin meluaminen loppuis siihen... Semmone Sig Sauer M400 Tread... Siihen vielä Eotch 512...
>>624940 Ootkohan sä edes katsonut koskaan tuota giffisi ohjelmaa..
>>624941 eiks ainaki toinen noista wrestlinkikiffien postaajista ottanu kantaa siihen kasvuhormonikuvaan et joku onneks joku se ja se höpöhöpöpainija jolla oli kasvuhormonileuka pistettiin koko touhusta pihalle kun oli niin paska, joku intialainen se oli, en muista tarkemmin ku ei kiinnosta restlinkit
Ihte kattoin pellepainia aina välillä ku se tuli south parkin jälkeen joskus puolen yön aikaan silloin 2000-luvun alkupäässä. Nykyään kahton animea.
>>624943 Paras paini oli muovailuvaha paini.
>>624941 Katottii pentuna ihan sikana kaverin kaa. Me saatiin yks meidän luokkalainen showpainin suureksi ystäväksi vaikka se eka sano että se on "pellepainia" ja sen pikkuveli on vieläkin mukana suomalaisessa pellepainissa, on ollut jo yli 10 vuotta. Se on suoraan mun ja mun kaverin ansiota. Siinä kun pellepainin aika jätti meistä niin niitten kahden kohdalla se oli enemmän ja enemmän oikea obsessio. Smackdownin ja Raw:n ongelma oli myöhäiset näytösajat nin piti aina salaa kattoo omassa huoneessa vaikka piti olla nukkumassa. Mielummin lintsasin koulusta ja katoin Smackdownia kuin menin kouluun. >>624942 Se oli muistaakseni minä ja se paska painija oli The Great Khali joka oli sairaan pitkä mutta se ei osannut painia koska sillä oli se ultrapitkien ihmisten syndrooma joka estää sitä kävelemästä normaalisti ja sillein. Sen idea oli vähän kuin Andre The Giantin kanssa että se oli niin iso että se koonsa perusteella kykenee paskomaan porukkaa, mutta yleisö väsyi aika nopeasti Khaliin koska se ei tehnyt muuta kuin tarttui porukan päähän ja kaatoi ne. Lopulta ne teki siitä pellehahmon ja lopulta pisti koko pellen pihalle. Vaikka koko paska on näyteltyä, se silti on suhteellisen vaaralline laji ja siinä vammautuu tosi helposti. Esimerkiksi Chris Benoit joka oli se tyyppi joka kilahti ja tappoi perheensä ei tehnyt sitä sterkkojen vuoksi, vaan ruumiinavauksessa selvisi että se oli toistuvasti päällään lyömällä aiheuttanut niin pahat vauriot aivoon että se aiheuttu sille kirjaimellisesti pysyvän aivovamman perseeseen. En nyt muista miten se tarkalleen meni mutta pystyttiin päättelemään että sen epävakaa mielentila johtui siitä kun se oli vuosikaudet hypännyt pää edellä porukan päälle aika korkealta ja kuten nyrkkeillijöilläkin se lopulta alkaa tuhoamaan aivoa. Luin aikanaan tarkemmin tosta aiheesta, mutta ulkoota en muista tarkalleen miten se meni. Ytimekkäästi toistuvat iskut päähän aiheuttaa vaan jatkuvasti pahempia ongelmia tiettyjen solujen kautta jotka ei uusiudu, eli jos isket päätäs kovaa 10+ vuotta se on pysyvästi hajalla eikä mikään ryyni korjaa sitä. Kun olin pentu halusin kovasti tapella ja mennä nyrkkeilykursseille mutta iskä sanoi ehdottomasti ei. Myöhemmin tajusin että oikeassahan se oli, mutta toki se olikin kun se oli Orionilla pitkään tutkijana ja tutki nimenomaan aivoja. Ei ihmisten mutta hiirien aivoja, mutta periaatteellisesti kumpikin toimii samalla tavalla. Se tiesi liiankin hyvin kaiken parkinsonismista alzheimeriin mutta en mä pystynyt 7-10 vuotiaana ymmärtämään niitä. >>624944 Nii Celebrity Deathmatchia tuli kans katottuu.
>>624945 Multa löytyy vielä selleri dethmätsi ps1 peli. On aika kovas.
Huomenta......
>>624948 Paskinta huomenta juuri sinulle.
>>624949 Kiitos. Kivasti sanottu.
>>624949 turpa kiinni
VaskiHähää
>>624952 En ymmärrä.
>>624953 en myöskään
>>624953 Veskihätä?
Ei tarvi tappaa mut oon paskaa
>>624957 Paskat tapetaan kysymättä.
>>624958 Ite en viitti paskojen päälle tallata, jää ikävästi kengänpohjaan haisemaan.
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

>>624958 >>624960 me emme tapa emmekä tallaa :3
Kohta ehkä kokeilemaan ulkona kuvaamista selkäsärkylääkkeiden kanssa. Harmi kun postaamalla minkä tahansa kuvan paljastaa missä asuu, niin että postailut jää varmaan myöhemmäksi kun menen linja-autolla tai junalla johonkin vähän kauemmaksi. Helvetti kun kylppärin lattiakaivokaan ei vedä enää yhtään. Millainenhan katastrofi siellä odottaa kun tutkii asian. Ois voinu vielä tän kesän olla se kuolematta niin että vois käydä siellä suihkussa haha. Joutuukohan vielä tilaamaan huoltoanon paikalle aukomaan putkia. Toi siis ei vedä oikeasti YHTÄÄN enää, jos siihen laskee vettä niin siinä voi olla tunteja lätäkkö, hieman arveluttaa suihkun käyttö kun intternet sanoo että märkätilatkaan ei välttämättä kestä rajattomasti pitkään paikallaan seisovaa vettä... Tuo on siis ollut todella pitkään siivoamatta kun en pidä siivoamisesta ja sen kanssa on pärjäillyt kylmillä ilmoilla kun ei hikoiluta paljoa + voinu käydä muuallakin huuhtomassa liiat läskin tirinät pois kun oli hengissä olevia sukulaisia ketkä sitä sietää. Joutuu varmaan tilaamaan maksullisen siivoojan jos pitää tilata huoltoano kun ei tätä kämppää kehtaa näyttää muuten kellekään haha. ;__; >>624945 voihan toi olla et ittekin olis tullu hurahdettua painijoihin jos ihan lapsena ois päässy jostain näkemään mut ei ollu silloin suomessa ilmaiskanavilla mitään
>>624963 Ota lattiakaivon hajulukko irti ja putsaa se. t. Huoltoanos
>>624963 >Harmi kun postaamalla minkä tahansa kuvan paljastaa missä asuu Älä välitä. Kaikki tietää jo miltä Tyrnävä näyttää. Ja vaikkei oiskaan Tyrnävä oon 99.999 f/ps varma ettei kukaan tunnista sua koska loppupeleissä ketä edes kiinnostaa? Ehkä nyymilaakson sankareista mä olen ainoa jonka pitää vähän varoa koska oon tahalleni suututtanut monta nyymiä ja monin niistä melko varmaan olisi tyytyväisiä mun tuhoon. Mitä nyt oon muita seurannut täällä niin harvoinpa teihin muihin kohdistuu antipatioita. Mutta sen sanottuani niin sen kus otat niit kuvia ja postailet vaan, fotografialangat/boustaukset on olleet aina mielenkiintoisia. >voihan toi olla et ittekin olis tullu hurahdettua painijoihin jos ihan lapsena ois päässy jostain näkemään mut ei ollu silloin suomessa ilmaiskanavilla mitään Joo ota näytettiin musta subtv:llä eli oliks se jim nykyään? En oo tainnut kattoa telkkaa vuoskymmeneen. Meillä oli Länsi-Pasilassa kaikki kanvat kun oli tietty koko tv-tekniikka naapurissa ja sit oli vielä kaapeliboksi kunnes vanhemmat erosivat. Faija kattoi aina ja vain CNN:ää ja ite katoin Cartoon Networkkia. Oi niitä aikoja. Kaikki suomalaiset pennut puhui aina jostain skeida piirretyistä mitä ilmaisessa telkkarissa oli ja olin ihan yksin mun CN:n kanssa kun kukaan ei tiennyt niitä ohjelmia. Vapaapainin kaa me mentiin kaverin kaa Eläintarhan urheilupuistoon ja siinä oli niitä pehmusteita keihäshyppääjille ja mentiin siihen pehmusteen päälle apinoimaan vapaapainiliikkeitä, hyvä kun ei niska murtunut niissä touhuissa. >>624964 Sain ilmatteeks tän kaivonkannen, onks hyvä vai paha asia? https://huoletonta.fi/
>>624965 Kyl niihin kaivoihin rasvaa ja paskaa tarttuu ajan mittaan vaikka ei olis koko kymmenen kaivon kantta. t. ei-huoltoanos Kaivovamma perseessä, hähä
>>624965 Jos sulla on kaivo ihan tukossa, niin siitä voi päätellä. Toki hajulukko kannattaisi aina välillä putsata, niin ei mene viemäri tukkoon.
>>624965 Meikäkin kahtoi aina cartoon networkkia. Tom & Jerry ja Courage the Cowardly Dog oli parhaita.
>>624964 katon jossain välissä miltä toi näyttää mut en tiiä näistä hommista mitään nii en uskalla alkaa kyl tekemään mitään jos on vähänkään epävarmaa ettei tulvi koko talo kohta, tää on myös aika vanha talo (voisi varmaan sanoa jopa todella vanha tässä vaiheessa) ja intternetissä taisi jossakin lukea että toi et sen hajulukon sais tuolta kokonaan irti helposti ois joku uudempien talojen juttu >>624965 '97 taisi tulla taloyhtiöön kaapeli-tv, oispa saanu jostain semmosen piraatti-SSAVI-purkajan silloin hshs, muutamaa vuotta myöhemmin kuulin että jossain amiskassa olivat jotkin mitkä lie asentajta tai elektroniikkasäätäjät päättötyönään koko luokka rakennelleet itse moisia opettajan johdolla, ei tulis varmaan ikinä tapahtumaan 2020-luvun suomessa haha vaikka noi maksu-TV:n suojaukset olisivatkin yhä edelleen täysi vitsi kuten analogiaikaan aina olivat käyn nytten kaupassa, katotaan jaksaako tänään lähteä toista kertaa ulos vielä kameran kanssa... ei oo ehjää reppua vielä enkä taida viitsiä kaulassa roikottaa tuota silleen jos kaupassa käydessä samalla kuvais jotain mitä sattuu tulemaan mieleen >>624967 nii ois pitäny aiemmin tehdä jotain mut en jaksanu kun olen masentunut ja laiska ja vanha läski, ja ei ollut vielä ihan täysin tukossa, ja sit kun pysty myös käymään muualla suihkussa
>>624969 Etikasta ja sooda puhdistusvaahto sinne niin kyllä lähtee.
(11.35 KB 486x467 ClipboardImage.png)

>>624967 Itellä on tämmöinen mitä en ole ikinä nähnyt missään muussa kämpässä, toi on poikkileikkaus siis. Siinä on tuommoinen ihme kans mikä pyörii ja kannen päällä keskellä on reikä mikä on kumitulpattu, kai sen tarkoitus on vaan että pääsee kurkkimaan/sorkkimaan. Itelläni on tosin suihkukaappi ja sen poistoputki menee vaan suoraan tuon päälle ja vesi ei siis tule kaivoon normaalisti lattian kautta. Muutaman kuukauden välein joutuu nuohoamaan tuon kaivon reunat puhtaaksi rasvalimapaskasta kun partavaahto/saippua alkaa lopulta vaahdota ritilästä yli. Tietenkin suihkukaapin poistoletku voi aiheuttaa lisävaahdotusta mutta silti ihan paska systeemi.
(30.58 KB 485x695 ClipboardImage.png)

>>624971 Kansi ei siis nouse pois, en keksi mihin helvettiin sen ottaa kiinni enkä tietenkään viitsi väkisin yrittää repiä. Sivuseinillä on vielä jotkut pienet siiven tapaiset jotka pitävät kannen keskitettynä(?). Olispa intoa niin saisi muutenkin rempata koko kylppärin. Jos olisi rahaa niin sinne tulisi ruostumattomasta teräksestä suihkupömpeli. Saisi kalkkitahrat hinkata vaikka teräsvillalla irti saatana. Muutenkin koko kylppäri on hahatus, esim. vessan poistoputkikin menee seinää pitkin sivusuunnassa yläkerrasta alakertaan menevään viemäriputkeen. Mukana hienosti havainnollistava kuva. Alakerran vessassa on tietenkin normaalit lattian alle suoraan menevät viemärit kun ne ovat ihan toisella seinustalla. Keittiön lavuaarin viemäri saattaa ehkä mennä tuohon isoon putkeen.
>>624968 Oma suosikki tais olla Ed, Edd and Eddy. >>624969 No koht on reppu! Taidan tänää säätää ne nucit kuntoon. Kuis iso muistikortti sulla oli, mulla on pari 128gb korttia jos haluut. Tai suattais oll 256GB Delkin myös.
>>624973 Sekin oli kans kovas. Ei enää nykyään tehdä sellaisia hyviä piirettyjä, tai eihän niitä tehdä ollenkaan. Jotain 3D ribaletta vaan.
ootteko turtlesseja?
Oispa nyymärin manoloista aamupiirretty. Ite joskus mietein nyymilaakson tarinoita, nyymibarbaaria jne. mutta olenhan paskaa.
(225.93 KB 900x900 nc ota pillerii.png)

>>624977 Olisi kyllä aika hahas joku pasila tyylinen ohjelma alkutunnareineen.
>>624978 Kaikki hyppäisi introssa johonkin volvon rämään kyytiin, kun joku epämääräinen blackmetal soi tunnarina. Eka jakso voisi olla joku ryynärin herätyksen yrittäminen tuolilta tai kadonneen hovitaiteilijan löytäminen.
>>624965 >Sain ilmatteeks tän kaivonkannen, onks hyvä vai paha asia? https://huoletonta.fi/ tuon läpi olis kyl kätevämpi polkea pökäleitä
(453.00 KB 607x480 ClipboardImage.png)

>>624980 Itse kakkaisin pönttöön mutta en ole kummoinenkaan koprofiiliartisti. https://fi.wikipedia.org/wiki/Merda_d’artista
(1.24 MB 2048x3064 masistorni.jpg)

>>624973 Kaksi 32GB:n korttia löytyy, ei ollut isompia kamerakaupassa silloin kun ostin kameraa ku aattelin et haluun samaan pakettiin ees jotain. En tiiä jaksanko vielä tänään kuvata ulkona yhtään mitään (todennäköisesti en) mutta otin tämmösen kuvan sisätiloissa nyt. Olisin halunnut sitä BOKEHIA tohon, mutta ei varmaan onnistu f/4-linssin kanssa mitenkään jos haluaa koko tornin kuvaan, tai en ainakaan keksiny miten. Nyt tuossa on tummat kohdat liiskattu aika laajalti nollaan (tarkotan black crushia) kun yritin saada darktablessa nuppeja kääntelemällä bokehin puutteessa edes jotain taide-efektiä aikaan haha. No eipä haittaa tän läppärin monitorin kanssa, ei sitä tosta kuvasta näe jos ei säädä gammaa. Tekisi myös koko ajan darktablen kanssa säätäessä mieli isompaa monitoria ja teki sillon tammikuussa jo ku vähän kokeilin uusia vehkeitä, ja no siis täällähän on sellainen kyllä, mut kun tää on niin hyvä maata tässä sohvalla läppärin kanssa saastakomerossa, ei tarvi siivota mitään, ei tarvi alkaa hommaamaan kunnon pöytiä ja tuoleja, jne. No ehkä silti mieluummin noi vielä jossain välissä kuin isompi läppäri.
(4.30 MB 4032x6032 masistorni2.jpg)

tai no tässä on kaikki pikselit saman tien haha, mutta eipä toi täysin terävä kuva ole nii ihan sama pienentää
miks poistettiin se että "kyllä tuli kameralle hyvää käyttöä" kun nauran itsekin haha
>>624982 >>624983 hyi vittu mikä saastaläjä
>>624986 ihan siististi laatikot siinä
Taas joku uusi staar waars-sarja tulossa kesällä. Trailerissakin oli lähinnä aasialaisia ja n- afroamerikkalaisia. Kloonisodatkin on vielä kesken, olenkohan ehkä puolivälissä? Välillä kyllä tulee parinkin viikon taukoja etten katso yhtäkään jaksoa. En tiiä kumpi on paskempaa, hakata f5 koko päivän tai katsoa nollat taulussa kaikkia paskasarjoja netistä niin ettei niistä edes muista mitään. Samanlaista paskaa aivojen turruttamista.
(503.35 KB 908x633 vin.png)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>>624981 en mäkään, tykkään vain tiputtaa pöökin suihkussa kun se on kätevää
>>624990 Tarkoitat kai persevää, heh, löpl
>>624991 mutsit on niitä perseviä
(92.08 KB 908x633 nc kaljuutus.jpg)

>>624993 hähä
(1.52 MB 305x299 150.gif)

>>624977 Naurahdin kun näin ton kikkelin.
>>624982 >Kaksi 32GB:n korttia löytyy, ei ollut isompia kamerakaupassa silloin kun ostin kameraa ku aattelin et haluun samaan pakettiin ees jotain. No laitan isomman mukaan >En tiiä jaksanko vielä tänään kuvata ulkona yhtään mitään (todennäköisesti en) mutta otin tämmösen kuvan sisätiloissa nyt. Jaksat jaksat! >Olisin halunnut sitä BOKEHIA tohon, mutta ei varmaan onnistu f/4-linssin kanssa mitenkään jos haluaa koko tornin kuvaan, tai en ainakaan keksiny miten. Bokehia saat jos kuvaat pienempää yksityiskohtaa. F4 riittää kyllä. Haluat että sulla on mahdollisimman paljon polttoväliä eli zoomia ja haluat että taustalla olevat asiat on kauempana tarkennuspisteestä. Sillä saat bokehia. Tollasta tornia kun kuvaa vaikka 2.8:lla niin ei tuu bokehia, tarkennuspisteen on oltava lähempänä kameraa, mutta silloin tornia ei saa kuvaan kokonaan.
>>624996 >Jaksat jaksat! No oisko tässä joku 1-2h vielä suht valoisaa aikaa ulkona jäljellä, en lupaa mitään mut harkitaan. emmä jaksa tänään enää katotaan huomenna aikasemmin päivällä >Bokehia saat jos kuvaat pienempää yksityiskohtaa. F4 riittää kyllä. Haluat että sulla on mahdollisimman paljon polttoväliä eli zoomia ja haluat että taustalla olevat asiat on kauempana tarkennuspisteestä. Sillä saat bokehia. Tollasta tornia kun kuvaa vaikka 2.8:lla niin ei tuu bokehia, tarkennuspisteen on oltava lähempänä kameraa, mutta silloin tornia ei saa kuvaan kokonaan. Joo oon sitä aiemmin tuolla samalla Sigman linssillä kyllä saanutkin, mut tuon laatikkoläjän kanssa en oikein. Tai laatikoita kauemmas seinästä siirtämällä varmaan saisikin mut ei se oo sit sama kuva enää eikä autenttinen saastaläjä. Ja haha ja ei helvetti kun oli oikeasti ihan pakko just äsken kastella kylppärin lattia vielä uudelleen. No odotellaan sitten ties miten kauan kuivumista, että pääsen tutkimaan sen kaivon. Tai ehkä kerään noi vedet tuosta pönttöön jotenkin...
tuli kyllä hyvät poket ku nauputtelin caanonin 300mm objektiivilla hirren päätyjä... oishan se kiva mutta kovin kallis...
>>624999 yöllä tulee pokea kaheltatoista
Naputtelin yli 50 euiron tilauksen mäc donaldsista. Tänään läskeillään.
>>625001 nonnih. mitä tilzxit?
>>625002 *tilasit, vuttu
>>625003 Hamburgers aterioita ja nuggets. Mää olen humalassa ja ei pitäisi tilata mitään,
(3.89 MB 200x200 141.gif)

>>625005 meen nytte nukkumaan mut tuli mieleen vielä että jos sulla on ylimääräsinä olkahihnoja tms millä saa miellyttävämmin pidettyä noin painavaa kameraa esillä kuin kaulassa roikkumassa, nii semmosenkin voi heittää pakettiin mukaan tai kai joku pidempi kaulanauhakin vois olla jo parempi kuin to mukana tullut... mut älä heitä jos ei oo oikeesti ylimääräsenä mitään, ostan sit itte jossain välis koska ei kai tommoset paljoa voi maksaa
ja jostain laturista tais olla kans vuodenvaihteessa puhetta, täällä siis edelleen ainoastaan se mukana tullut usb-laturi noille akuille mikä on toimiva mut latailee vähän hitaahkosti ainakii tietokoneiden usb-porteista (tietty akuthan kai kestää pidempään käyttöä jos niitä latailee hitaasti eikä jollain superhyperturbolaturilla koko ajan että... ja toikin varmaan toimis nopeemmin jos sen laittas johonki kännykän mukana tulleeseen usb-virtalähteeseen esim millanen täältä varmasti JOSTAIN löytyy vielä)
>>625007 >>625008 Ei oo hihnaa mut laturi vois olla. Suosittelen jättämään kaulahihnat ja ostat tän: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/379667/BlackRapid-Curve-Breathe-kamerahihna Ottaa kokonaan pois niskasta sen painon ja ton kaa jaksaa mennä koko päivän. Tai tää, en tiiä onks mitää käytännön eroo: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/379655/BlackRapid-Sport-Breathe-kamerahihna
Huomenta, pökäleenpolkijat.
(2.60 MB 400x225 possum snif 01.gif)

houmend, jöötists
>>625020 >tervehtii ihteään
(164.81 KB 760x585 possumtreats.jpg)

>>625023 Suihkuunkakkaaja sinä olet.
(75.42 KB 1080x1080 possumeuphoric.jpg)

>>625026 kakkannan kuistin alle
>>625027 No se nyt ei yllätä, tuholainen kun olet.
oon leetisti jöötisti
semmone joku nuorena ihan yksin jäänyt mutta kumminkin söpö ja mukava muhkelo... oispa... ;__;
>>625032 tapa ihtes
(140.44 KB 477x266 mai yuuko pose.png)

>>625033 hän ei itseään tapa! eikä muutkaan :3
>>624770 >Mulla on virta-adapteri joka korvaa akun että on verkkovirta Onko muuten mitään erityisiä huomioita näiden suhteen vai ostanko vain halvimman mahdollisen? Eihän noi kuitenkaan taloa polta tai pullistu ja mene huonoksi viikossa kun eivät ole oikeasti akkuja vaikka ostais mitä tahansa aliexpress-paskaa haha. Ei muutenkaan pitäisi olla kovin monimutkainen vehje toteuttaa, eikä tommosen mitään oikeesti kunnon jännitteitä ja virtoja tarvi kestää, näyttää olevan USB- tai joku pyöreä tasavirtaliitin monissa. Yritän luultavasti etsiä jonkin halvemman olkahihnankin kun ei sillä ny niin väliä ole vaikka oiski vähä hiostava tai muuten tuntuu, kamera ja linssi kumminkii ainoat asiat mitkä oikeasti tärkeisiin asioihin eli kuvanlaatuun vaikuttavat ni niiden kanssa nyt voi vähän ökyilläkin.
(45.35 KB 721x900 2sq5xpimetjb1.jpg)

comfy akku tyyny :3
(175.15 KB 1063x699 hshs.png)

hahattelin
>>625041 taisit hymähtää huvittuneesti korkeintaan
Ottakaa kumisaappaat mukaan, oon lammas...
kelpais kyl joku hyvä maaseutumuhku... muttei mikään huora... mä en varmaan tosin kelpais maaseutumuhkuille ku oon tämmönen et inhoon ötököitä ja inhoon etenkin likaisia kotitöitä (vaikka oonki saastaläjäano haha) ja...
>>625045 tapa ihtes
>>625043 hmm, en ymmärtänyt
>>625048 Semmonen vanha vitsi että lammas pysyy paikoillaan eikä potki kun sen takajalat laittaa samoihin kumisaappaanvarsiin mitkä ihtellä on jalassa. Postaus siis hassusti tmop-meemiä mukaillen antoi ymmärtää että maaseudun seksityö olisi myydä seksipalveluja zoofiileille.
>>625049 aika raju
>>625044 Lähdin äsken ulos kamera kassissa kun ajattelnin että otan nyt edes sen yhden ulkokuvan tänään, mutta haha tajusin sitten vasta ulkona että unohdin laittaa akun kameraan takaisin sisään. En jaksa kyl enää tänään lähteä uusiks kun nilkkakin meinaa nyt olla turvonnut ja kipeä selkävaivojen lisäks. Toivottavasti noi nilkkavaivat ei ala olemaan nyt joku jatkuva riesa silkan läskimäärän vuoksi, vaan riittää, että kävelen jatkossa paremmin sopivilla kengillä. Sellaiset kyllä löytyy valmiinakin, mutta aloin vasta äskettäin käyttämään kun jaksoin vihdoin etsiä täältä ainakin yhdet suunnilleen ehjät sukat jostain haha. En viitsinyt pilata ehjiä parempia lenkkeilykenkiä ilman sukkia kävelemällä. >>625046 kyl se joku päivä vielä on edessä varmasti kun ei sitä tyty ydeäkään ajoissa nuorena elämässä suotu mut leikitään ny edes vähän kameralla ennen sitä ainakii
>>625052 Metsään kävelylle, ties vaikka löytäisit rauhan.
>>625055 osallistu keskusteluihin, debatoi ja koe älyn hölkkää nyymien seurassa
>>625055 Saa länkyttää, oma itseisarvonsa on silläkin.
>>625055 Kannattaisi silti kokeilla. Vaan enhän minä voi ketään määrätä. Yritin vain auttaa. >>625056 Itellä enemmän äly on hölkännyt jo ennen syntymää pakoon. Enkö tarkoita että olisin joku fas-lapsi haha >>625057 Ja tämä, pääsääntöisesti.
H.P. Anocraft: Ryömivä äly
>>625052 Jos sä lopetat ryyppäämisen mä lupaan lopettaa ryynit. Jos oot oikein hyvä voin vähentää varastelun määrää. >>625053 On mul kenkiäkin jos sulla on 46-47 koon jalka haha. Mulla on nyt vähän päässyt kerääntymään niitä samasta syystä mistä se reppukin, niin ostelen niitä pois mutta tilanne on että mun pitää puolittaa mun kenkien määrä jos en käytä kuin tiettyjä kenkiä. Just nyt tykkään ehkä eniten mun oncloudseista. Kengillä on aivan sairaasti merkitystä, huonoilla/halvoilla kengillä ei ole kiva kävellä. Joku sellane 100-150€ adidas/nike on hyvän oloinen, mutta ei mitään ihmeellistä. Samaan hintaan saa Hokat tai On Cloudit jotka vaan on kaikilla mittareilla parempia kenkiä. Hokat etenkin on tosi jees koska suht leveä lesti ja keveät. Salomonit on taas omaan jalkaan paskaa, liian kapeat lestit ja alkaa heti sattumaan jalkaan kun niillä tallailee. Mul on viely yhdet goretex-salmonella joita käytän autoremppakenkinä.
Himottas kyl kans juoda vähän kaljaa. Mut lupasin ittelleni että oon nyt ainakin pari viikkoo selvä kun vapun aikaan ja sitä ennen meni taas vähän yli päivittäinen tissuttelu. Sillä siihen kai niin tottukin että nyt on tympeetä selvinpäin. Juomatki alkaa olee loppu, pitkästä aikaa laitoin uusia koti kaljoja tulemaan eka on jo nyt käymässä eli juomakelposta joskus aikasintaan 3 vk päästä että senkin puolesta voi raitistella. Saa nähä minkälaista tulee kun latoin piruillessaan lager hiivan joka oli menossa vanhaks (tosin on ne käyttökelposia usein pitkään sen jälkee) ja käytän parvekkeella. Nyt esim oven vieressä näyttäs olevan ~13C eli aikalailla se mitä suositeltiin (12-15) ehkä vielä vähän laskee mut päivällä lämpenee toki jonkin verran ja tulee vähän tuuripeliä että jos aurinko paistaa niin voi päivälämpötilat nousta aika korkeellekkin mitä ei tolle hiivalle suositella (max 20C). No onneks juoja jolle tehdään eli minä itse ei oo kovin vaativa noiden suhteen jos se sitten liian lämpösessä tuottaakin jotain virhemakuja. Aiemmin oon joskus loppusyksystä käyttänyt kun lyhyemmät päivät tai sitten kovilla talvipakkasilla sisällä oven vieressä on kans ihan hyvät lämpötilat lager-hiivoille. Nyt ihan sattumalta katoin että kylmä viikko tulossa nin ton laitoin. Mutjoo aika ghetto meno kyl, kun kattoo youtubesta niin jengillä on kaikenmaailman kalliit laitteet joilla pitää lämpötilat just asteelleen siinä oikeessa yms. Kuulostaa ittestä aika tylsältä ja siitä lähtis se kaikki omatekosen hauskuus
Huomenta, lättäjalat ja kaljasiepot.
plättäjalka-platypus
kalljakasuaarit hähää
Onko nyt maanantai
>>625067 Koko päivän.
(23.87 KB 464x357 cat sad teddy.jpg)

(200.51 KB 257x636 a.png)

oispa... saispa.....
>>625060 >On mul kenkiäkin jos sulla on 46-47 koon jalka haha 44 noi lenkkarit mitkä tuntuu melko sopivilta ohuiden sukkien kanssa. Joku yhden koon isompi aattaisi olla varmaan ihan hyvä vielä mut oiskohan 46-47 jo hieman liian väljä... >>625070 no mikä ettei ja sit kans oispa ja saispa kans semmone... no tiiätte kyllä no oikeesti vedän itte nykyään kyl vaa jotain 3 kavereita mitkä maksaa ihan vitusti mut on suht hyviä ainakii se vadelma & valkosuklaa, ja ben & jerrysin purkkeja on tullu kans vedettyy mut niit ei enää viitti kuin alesta kun hinta on jo jotain 8,50€ vai mitä helvettiä se nyt oli kun viimeks katoin, mut kyl tommosta perusjäätelöäki syö ainakii jos ilmasiks saa. kuulemma lidlillä ois jotain b&j-kopioita mitkä on kans hyviä mut enpä oo päässy koskaan testaamaan kun täällä on haluttu sijoittaa lidl autottomille täysin mahdottomaan paikkaan
Menin vahingossa kertomaan hoitajamutsille, että olen animumiehiä. Pitää nyt varmaan jonain ihan ihme pervona.
>>625073 sun pitää sanoa että katsot vain konnossöör animeja kuten kaupoi piipotti ja samurai shamppoo joissa ei ole lähes ollenkaan pedofiliaa
>>625074 En ala selittelemään mitään kun se pitänee minua jo muutenkin perverssinä. Muistui vain mieleen, että ekalla tapaamisella sillä oli semmonen kiva paita, jossa maansiirtokoneet oli hyvin esillä. Taisin keskittyä liikaa niihin kun sen kerran jälkeen ei ole moisia paitoja pitänyt.
>>625075 Seksivamma päässyt leviämään liikaa.
Animettakaa mut oon nc-manga....
>>625077 onko se isekai jossa ano joutuu tö*hin?
>>625078 Joo käänteis-isekai. Animeanos joutuu haareminsa keskeltä normomaailmaan työukkohommiin. Tai hyvä animehaltiamutsi joutuu anotalon huoltoa- huoltomutsiksi. Pasit sähisee sille aina ja anot pervoilee.
>>625076 Niin siinä käy kun laitetaan joku mutsi mielenterveyshoitajaksi. Niillä on varmaan joku juoni nyt menossa siellä kyllä.
>>625079 Vittu on köyhä elämä kun salinormoilun ohessa jatkoin ajatusta (ainakin menee sarjat nopeasti) eli animelandiassa touhuaa kolmen haltiamutsin ja yhden taisteluisopasin seikkailijajengi jonka päävihollinen on joku ilkeä noitamutsi. Noitamutsin pieleen menneen megaloitsun takia kaikki 5 päätyvät normomaailmaan. Yhdestä haltiamutsista tulee huoltomutsi, toisesta sossumutsi, kolmannesta lääkärimutsi. Noitamutsista tulee vittumainen kiinteistömutsi mikä omistaa mm. anotalon kaikki itsemurhakomerot. Noitamutsi ei anna peruskorjata taloa joten huoltomutsilla riittää hommia. Isopasi päätyy noitamutsille pikkupasiksi ;_; (hoidetaan silti hyvin) ja noitamutsi lesbo-obeesoi huoltomutsia. Anot käy sitten vuorollaan sossu- ja lääkärimutsien tentattavana ja noitamutsi kiusaa näitä ja huoltomutsi käy vähän väliä korjaamassa jotain. Haltiamutsit tietenkin obeesoi milloin mitäkin anoa mutta riå-hommia ei ole, päinvastoin mustasukkaisina estävät ja sabotoivat kaikki anojen postausluvanmenetysmahdollisuudet. Huh, mitähän vielä.
kelpais kyl joku nuorena ihan yksin jäänyt ja söpö ja mukava ja ymmärtävä ja välittävä mt sh tai psykologi terapeutti tms muhku... todellakin kelpais...
>>625083 tapa ihtes
>>625084 miks?
>>625084 no vittu mieti
>>625085 >>625086 vittu vastasin väärään
>>625087 vastaat vain jumalalle ärisemisestä
>>625088 tapa ittes vitun lesta
>>625089 en tapa, en ole
Jahuu
>>625081 kuulostaa hyvältä
>>625072 Voi olla liian iso koko kyl. Ite pöllin useamman ben and jerrys purkin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply