/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(3.69 MB 500x281 kevät saatana.gif)

Raportointilanka 198 Anonyymi 09.04.2024 (Ti) 21:39:23 No. 623269
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Kevät on, lumet sulaa, masennusta on on onn-painos. Edellinen langs: >>622907
(739.44 KB 689x412 kettu.png)

taisin kuulla ketun äsken. en nähnyt vaikka epätavanomaisesti lähdin ulos asti katsomaan https://www.youtube.com/watch?v=uYyrGpJYRl0
Jaa nopee toi vanha lanka täytty, eihän se ollut kuin pari päivää sit kun se luotiin. Tänään kävin kaupassa enkä pöllinyt pepsejä. Nyt koitetaan jatkaa samalla radalla. Vähemmän myös temestaa kanssa jos tänäänkin sais menee nii mustahan tulis ihan hyvä ihminen vielä.
>>623271 Minä se vain ulisin siellä yksinäisyyttäni.
Ainiin ja parvekekasviprojekti etenee. Ostin mansikkaa, kurkkua, paprikaa ja koitan kasvattaa myös yhdestä perunasta.. Perunaa. Plantagenissa ei ollut myyjää vapaana niin jäi ostamatta sellane köynnöskasvi joka vois luoda vähän näkösuojaa partsille mutta eipä mulla sitä ristikkoakaan vielä ole mitä pitkin ylös se kasvi vois kasvaa. Se menee nyt tälle viikonlopulle.
>>623272 Hyvin tehty kun et varastanut. >>623270 poustaan huomenna illalla kun olen kotona koneella (olen nytkin kotona, mutta en enää koneella, niih) ja voisit kertoa että haluatko puuvilla- vai teknisiä paitoja ja mitä kokoa suurinpiirtein? T. Anojen avustaja
>>623276 Tai no siis ne oli supernova.fi ja us-eagle.fi.
>>623276 >>623277 Siinähän noi linkit oli, kiitti. Jotain puuvillapaitaa haen enempi niin ku aluspaidaksi. En oikein teknisistä paidoista pidä. Jotain mitä saa hupparin alle suht halvalla niin on hyvä.
>>623275 Kasvaako sellainen köynnös äkkiä? Olen ollut lukevinani jotain sellaista
(1.78 MB 3264x2448 IMG_1337.JPG)

>>623280 Kasvaa se aika hitaasti. Mulla oli ekassa Vantaan kämpässä sellanen. Löyty tää vanha kuva arkistosta vuodelta öö.. 2014? Toi puinen kehys oli vaikee kuljettaa pois kämpästä niin jätin sen vaan partsille muistaakseni ja vaikka se pysyi nippusiteillä paikallaan niin ei siitä kukaan sanonut mitään. Siis kun muutin pois. Harmi, toi oli kauhean halpa kämppä mutta tykkäsin Länsimäestä jostain syystä.
>>623282 Jaa, muistelin varmaan jotain ongelmakasvia
Tuliki tost partsista mieleen miks laitoin ton kehyksen ja kasvit kasvamaan sitä pitkin ylös. Tossa itteeni alemmassa kerroksessa (maakerros) oli parvekkeesta nähden alaoikealla (jos kattoo parvekkeen oven suunnasta ulospäin) yks nainen joka aina halus puhua paskaa. Oli se ihan mukava mut jos oli kiire tai halus olla vaa rauhassa nii ei jaksanu rupatella. Tarkoitus oli salata mun parvekkeellaolo ettei se huomaa milloin oon parvekkeella istumassa iltaa ja milloin en. Se ite kysy multa joskus että näkösuojaksiko laitan, mutta en viittiny sanoo sille suoraan että joo se puhuu liikaa. Ongelmahan on että mäkin puhun liikaa niin en osaa oikein olla vastaamatta jos joku kysyy ja sit huomaan joskus et meni joku 20 minuuttia sen kaa puhuen paskasta joka kerta. Vaikee selittää jos ei puhu paljoo. Oon enempi introvertti nykyään oikeassa elämässä, en hirveästi puhu lainkaan mutta jotenkin se tääl netissä aina menee niin että se sisäinen vapaa sielu pääsee valloilleen.
>>623240 paljonko arvioisit jalapenoa tulevan, täyttyykö purkki?
>>623240 Kuvia?
>>623285 ei mitään hajua. ehkei juuri mitään. ehkä niin paljon ettei keksi mitä niille tekis. sitten näkee >>623286 vois jossain vaiheessa ehkä jos saa aikaseks. ei noissa ihan hirveästi vielä nähtävää oo >>623275 mietin joskus et olis kasvattanut humalaa mut se jäi siihen että se on tosiaan monivuotinen ja vasta olikohan kolmannen vuoden kohdalla rupes tuottamaan satoa. mut se kai on vähän niinkun köynnöskasvi ei tosin mitään tietoa menestyskö parvekkeella ehkä ei
(20.23 KB 400x400 öit.jpg)

öit
Huomenta, hortonomit ja viherpeukaloveliet. Tämä on näköjään pitkästä aikaa uniennäköviikko. Tänä yönä näin unta missä selitin työnjohtajalle ideoimaani kevytrakenteista trukkilavojen kaulussysteemiä mistä näkee helposti läpi että onko niissä vielä tavaraa kun ne ovat korkealla ylähyllyillä.
>>623292 Aiotko kertoa hälle siitä?
>>623293 En, kun keskustelin tänään sen osaston työntekijän kanssa ensin asiasta ja se todettiin turhaksi syistä jotka ihtekin hyväksyn. Asia tuli mieleeni siis jo eilen päivällä. Voin tietty vielä jatkokehitellä sitä sillä se voisi olla mielestäni hyödyllinen toisaalla varastossa. Mutta todennäköisesti niiden rakentamisen vaivaan nähden turhaa.
Tuli käytyä taas hyvällä kävelyllä, mutta ei mennyt ihan neljää tuntiakaan. En ole viime aikoina kävellyt kaupungissa eli päällystetyillä pinnoilla näin pitkiä matkoja, niin vähän meinaa tuntua nivelissä ja lihaksissakin. Eilen vielä puolipäivän tuntumassa ryyps, mutta jäi onneksi siihen. Huomenna voisi kokeilla tehdä ainakin etunojapunnerruksia, ne kun eivät käy vatsaan - tosin noustessa on riski repäistä vatsalihaksiakin. Vitun tyräleikkaus, mutta en viitsinyt jättää menemättäkään kun yli vuoden tullut oltua leikkausjonossa ja tämäkin oli peruutusaika. Onneksi pääsee töihin ensi viikolla. Pakko todeta, että en varmaan enää selviäisi työttömyydestä, nämä päivät ovat vaan liian pitkiä, jossain vaiheessa alkaisi liuottamalla toteutettu sumeuttaminen kiinnostamaan ja se elämä olisi sitten siinä.
>>623301 Ei vittu tää gentoon päivittäminen on taas tällaista, että saa hinkata kaikki nodepsillä läpi ja kattoo mikä hajoo seuraavaksi.
>>623302 oletko linux fani?
Huoltoanohommissa ollut lähinnä hiekkojen poistoa. Nyt rentoudun ja maistoin yhden noista passionhedelmäsiidereistä. Oli ihan hyvää, jopa aika limumaista. Ei melkein uskoisi siideriksi.
>>623303 En, mutta vihaan unisseja vähemmän kuin muita.
>>623304 Oletko se tilaaja-ano? Ota jeltsuakin tai mitä pure divinea se nykyään onkaan.
>>623302 Yritin talvella asentaa gentoon virtuaalikoneseen, mutta en päässyt stage3:sen purkamista pidemmälle, kun alko herjaamaan jonkin kansion puuttumisesta. Ihan oikein minä sen purkukomennon kirjotin omasta mielestäni. Vois yrittää uudestaan joskus.
>>623306 M-mutta huomennahan on vielä työpäivä.
>>623307 Jos sen päivän stage3 oli jotenkin viallinen tai tiedosto korruptoitunut palvelimen ja kovalevysi välillä.
>>623309 >Jos sen päivän stage3 oli jotenkin viallinen Tätä minäkin ajattelin, mutta enpä jaksanu kokeilla toisella.
Hyi helvetti, taas pitäisi kai syödä. Ei sillä, että ruoassa mitään vikaa olisi, SA-ruskeata kastiketta eli kurrista, valkuaisaineen lähteenä slovakialainen soijarouhe ja makaryyniä, mmm.
>>623312 etkö ole syömisen fani?
>>623313 Olen eri, mutta ite en ainakaan ole syömisen fani enää nykyään. Oispa se fotosynteesi.
Oon nyt aika aamupainotteisesti mennyt töihin. Työpaikka on enempää paljastamatta Tapiolassa ja jos kukaan on ikinä kehä ykköstä ajanut Tapiolaan aamuisin niin tietää kyllä kuinka vitun perseestä se ruuhka on. Puhuin nyt toimitusjohtajan kanssa että saisin mennä töihin vapaaseen aikaan, lähinnä tekemään 10-18 tai 11-19 työvuoroa. Siinä on liukumaa eli voin mennä duuniin esim 10.30. Voiski testaa nyt ens viikolla että kuinka paljon vähemmän ruuhkaa on kehä ykkösellä länteen 10 jälkeen. Ei ihan houkuta olla duunissa 18-19 asti mut voishan noi hommat pahemminkin olla. Ehkä vähän jänskättää et jos meen salille myöhemmin onko se perseestä kun kaikki normot on 18-19 jälkeen siellä. Ehkä jos jaksais käydä heti aamusta? Vois kattoo jos jaksais herätä joskus 7 aikaan niin menee heti salille, duuniin sit kotiin. Tietty paras ois jos firma vaik muuttais johonkin muualle, meidän talo on semivanha ja ollaan kateltu uusia toimipaikkoja mutta kun suurimmalle osalle Tapiolan alue on suht hyvien kulkuyhteyksien päässä. Joku kehä 3 ois silleen jees kun sinne pääsee nopee autolla ja nopeammin motskarilla mut ei oo ruuhkia ees ruuhka-aikaan. Yks paikka mitä katottiin suht vakavasti oli Keimolan lähellä, se oli ihan sairaan iso tila suht halvalla vuokralla, mutta kaikki normot intti vastaan kun se on "niin kaukana". Vaik niistäki 75% tulee nytkin töihin autolla. Yks tyyppi tulee autolla töihin vittu Rastilasta ja se silti jostain hullusta syystä haluaa että ollaan mielummin Tapiolassa tai tässä lähistöllä. Senki elämä ois niin paljon helpompaa jos sen työmatka oliski yks kaks joku 30 min lyhyempi. Ei noist ihmisistä ota selvää. Toisaalta on ollut paljon mielessä jos muuttaiski heti sen naapurin ammuttuani johonkin lähemmäs Tapiolaa tai jos ois sen uuden raitiovaunun alueella nii vois heivata auton vittuun ja kulkea raitiovaunulla. Auton kanssa kun elin ilman oli hetken aikaa ihan mukava olla, ainoo vaan et silloin kun olin just autotta ei ollut lähellä pysäkkiä joten jouduin kantamaan ostoksia aika pitkän matkan ja se vitutti. Mut jos nyt oikein tietoisesti kattois sellasen kämpän mistä just se raitsikka menee ohi hyvin nii eihän täs muuta ku rahaa säästämään. Nytkin asun ihan pysäkin vieressä mutta siitä ei lähde mikään oikeaan suuntaan joten työmatka julkisilla on peräti 70% hitaampaa ja tuo on poislukien kuntosalimatkan.
(46.80 KB 680x560 carl1.jpg)

Vilkaisin tuota kirjattua tietoa omakannastani mitä viime vuoden osastokäyntiini tuli ja voi jukranpujut miten kuva liittyy.
>>623316 Joo auto mäkeen, rahaa säästyy sitten niin ettei tarvi varastaa. Lisäksi sitä 4 päkin pepsiä ei tule ostettuakaan kun sen joutuisi kantamaan muiden ostosten lisäksi lihasvoimin vaikka kuinka vahvafaijaa olisikin. Polkupyörällä kuljet vaan, paskalla kelillä sit julkisilla.
>>623321 No joo katotaan mite toi sit menee.
Sillä elämä, on murheen laakso...
>>623330 olispa joku mukava, sopivasti muhku...
>>623331 Ei muhkuja.
>>623331 Olit sopivasti lihava.
>>623333 Miestisseistä sua puristaisin Kun ei ne piilossa tahtoneet pysyäkään Sä olit saatanan lihava
(1.00 MB 500x380 huh.gif)

>>623332 kuuleppa
>>623335 En ja en.
>>623336 kannattaisi
Katkaiskaa mut, oon kamelin selkä...
(718.23 KB 500x219 sakurai no goats.gif)

>>623339 m'emme katkaise :3
(2.63 MB 449x310 ryypyt2.gif)

>>623330 >Tästä täytyisi kai liittyä pelastusarmejaan >Että kunnolla voisi purkaa harmejaan >Sillä ei ole enää ystäviä >On aivan kuin eläisi kuolemassa
Sit kun tulee 200. raporttilanka nii pidetään juhlat.
>>623347 Ei pidetä.
(43.76 KB 374x450 10272184.jpg)

Missä kasvissa esiintyy kahta lihatuotetta? (spoiler) Pork-kanassa (/spoiler)
>>623351 olipas se oivaltava
>>623349 asenna fdroid ja käy suihkussa
(8.54 MB 960x540 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
(10.02 MB 640x474 164.gif)

>>623354 Mäkin.
Huomentaääh. Näin jotain raportoinnin arvoista unta tänäkin yönä mutta en muista sitä enää.
>>623360 kerrot sitten kun muistat
>>623361 En muista, mutta voin ilmoittaa että nyt on itsetuntohommat taas mcfucking itsetuhottu.
>>623362 mitä teit?
Sekä aamulla että nyt aamupäivällä etunojapunnerreltu, eikä perse tai haavat revenneet. Eipä viikon taukoa huomannu ainakaan vielä. Silloin viime kesän rännin jälkeen kyllä huomasi, mutta koska en ollut syönyt mitään, niin raato oli varmaankin ruvennut polttamaan jo lihaksia ja siksi palautuminen oli vaikeampaa. Nyt pitkähkölle kävelylle, sitten kauppaan ja lopulta siivous. Hyvää päivää anot!
>>623363 En mitään, mietein vaan kuinka paska olen. >>623364 Kiitos ja hyvää päivänjatkoa sinne. Älä retkahda.
>>623365 ei niin saa miettiä :3
Miksiköhän noita proteiinijuttuja on niin helvetisti. Kaikessa pitää olla jotain vitun proteiiniä lisättynä.
>>623373 Varmaan joku juutalaisten faijatusjuoni...
>>623373 monesti ne on sellasia että "super proteniini tuote!" mutta siinä on saman verran proteiinia kuin sellaisessa tuotteessa muutenkin olisi. jotkut rahkat oli sellaisia, kerran vertailin kahta myslipakettia samalta valmistajalta joista toinen oli hedelmämysliä ja toisessa luki "sport" ja "protein" jotain, kumpikin sisälsi saman verran protoneja. sport-myslissä oli varmaan pari pähkinää enemmän
>>623375 Ja molemmista vielä "ei lisättyä sokeria"-versiot ja kausimaut päälle.
Masentaa, mutta ei voi mitään.
>>623378 Voin antaa ilmaisen tmop-kupongin jos haluat käyttää sen.
>>623379 höpöhöpö, mitään tmop-kuponkeja ei paineta eikä jaella :3
(35.42 KB 895x657 ClipboardImage.png)

>>623379 Ei se auta, mutta piirsin ammattimaisen kuvan kuvaamaan meininkiäni. Vasemmalla on perus onnellinen normo jonka kuppiin sataa enemmän hyvää kuin huonoa ja se haihtuu hiljakseen pois niin että taso pysyy samana. Itteni oon tossa oikealla.
>>623381 Tai kuvitellaan ennemmin että (vittu että olenkin vammainen kun en jaksanut ajatella pidemmälle) että kuppien sisältö on niinkun elämää josta ammentaa. Normoilla tulee hyviä ja huonoja juttuja josta sitten vetää naamaan. Itellä tulee vaan jotain tuhnua mikä ei sekään jää mihinkään vaan katoaa johonkin.
>>623381 sinappe ja ketsuppe :3
>>623381 Yrität siis sanoa, että pitäisi panna reikä umpeen, niin tulisit onnesta?
(804.07 KB 1500x1552 1603063074453.png)

Joku jo pörryytteli moottoripyörällä haha. Olihan täällä jo 5 astetta lämmintä ja aurinkopaikat sulana.
>>623385 Tapa se.
>>623385 niin, no
>>623385 Oudoksuttavat vähän ton selän anatomiat.
>>623387 Ryynäri onnistuneen pepsiryöstön jälkeen.
>>623388 mutsis on
>>623373 Tää on helppo kysymys. Proteiini assosioidaan terveyteen, koska proteiini ei sisällä paljoa energiaa painoonsa nähden, ja täten se ei sisällä pelkistetyssä muodossan sokeria tai rasvaa. Tämä on hyvä asia, proteiinista ei ole haittaa ihmiselle vaan kaikki terveelliset ruuat on yleensä täynnä proteiinia ja vähemmän täynnä mitään muuta. Hiilihydraatteja on hyvä olla vähän, mutta tarvemäärä tulee täyteen nopeasti ja helposti normaalista ruuasta. Rasvan kanssa sama asia. Proteiini myös assosioidaan liikuntaan, koska voimaurheilijat nimenomaan haluaa syödä paljon proteiinia jotta voivat rakentaa lihasta. Totuus kuitenkin on, että 99.999999999% ihmisistä ei tartte lisäproteiinia ellei oikeasti ole sairaan laihoja, mutta normaalipainoisiin ja ylipainoisiin ihmisiin tämä pätee, ei tartte yhtään enempää. Jos proteiinia on lisätty, voidaan tehdä nyrkkisääntö että se ruoka on paskaa. Esimerkiksi proteiinipatukat, juuri kenenkään ei tartte syödä tuossa muodossa energiaa. Mutta proteiinipatukat luo sen assosiaation että ne on terveellisempi kuin perus suklaapatukat tai jopa terveellisempiä koska niis on PRODEE. Oikeasti ei ne ole terveellisiä, ne on pelkkää sokeripaskaa johon on laitettu vähän heraproteiinijauhetta mukaan. Ne tekee myös sen koostumuksen tahalleen erilaiseksi jotta se ei maistu normaalilta suklaata tai muulta karkilta, koska muuten moni tajuaa että se on pelkkää karkkia. Jotkut proteiinirikkaat ruuat on hyviä yksinkertaisesti. Skyr on hyvä esimerkki, riippuen mitä makua ostaa/varastaa, niin se voi olla jopa 50kcal/100g, suurin osa mistä se koostuu on proteiini. Mutta siinä missä esimerkiksi kinuski tai kuningatar-Skyr on tällä tapaa terveellinen, toinen ääripää on taas yli 120kcal/100g, eli yli tuplasti enemmän energiaa sisältävä. Energia tulee silloin pääosin sokerista. Sokeri on pelkkää paskaa eikä sitä tarttis olla yhtään missään yhtään. Sit on perus proteiinirahkat mutta ne nojaa Skyrin tavoin vahvasti heraproteiiniin jota noissa tuotteissa on luonnostaan paljon. Eli nyt kun tuo terveysassosiaatio on tehty ja on osoitettu että JOTKUT proteiinipitoiset ruuat on terveellisiä (kuten Skyr), niin kapitalistit voi alkaa surutta markkinoimaan omaa paskaansa proteiinirikkaana. Ei terveellisenä, vaan proteiinirikkaana. Vähän proteiinijauhetta mukaan niin ei tartte sanoa että se on terveellinen kun ihmiset assosioi proteiinin terveelliseen ja nuo on melkein synonyymi. Se on puhtaasti vaan yks kapitalistien juoni.
>>623385 Kyl tääl PK seudulla on jo monta MP:tä liikenteessä mutta en ite oo vielä, ei tossa säässä ole mitään ideaa motskaroida.
lapatkaa mua nassuun, oon proteiini...
(2.42 MB 863x1390 ClipboardImage.png)

Ryyniritari.
>>623398 Emmä noin läski ole ikinä ollut tai en oo ainakaan enää. Tein kyl sen virheen et ajoin parran ja totesin että vaikka posket on hieman lommolla kun ne oli ennen pyöreät kuin persikat niin oon mä edelleen kyl aikamoine läskipää et varmaa parta taas takas ja katotaan sit vuoden pääst uudelleen. Voi tietty olla et ite vaan nään itteni näin koska jotkut on sanoneet että oon laihtunut silmissä mutta en uskalla vielä olla ihan ylpeä siitä. Katotaan sit kun housut on alle W40 leveit.
(1.11 MB 760x760 ClipboardImage.png)

>>623399 Mitä jos posket alkaa roikkua ja muukin iho ;_;
>>623399 Itellä joku 31 vai 32.
>>623401 Toi mua tos just kuumottaa et kun paino tippuu tuleeks tää olee tollasta? Sit kyl pitää rikoksilla kustantaa joku ihonleikkaus tai jotain.
>>623402 Taisin joku 10 vuotta sitten laihduttaa W32 kokoon mut sitä laihempi en oo ollut.
>>623403 Tuonne alle voi piilottaa monta pulloa pepsiä niinkuin mustalaisen hameen alle.
>>623406 Ei mun tartte piilottaa mitään. Mun temppu on se että meen itsepalvelukassalle, lataan sen 4 packin siihen pakkaustasolle, piippaan kaiken muun ja sit nostan sen 4 packin kärryyn ihan kuin olisin piipannut sen eka. Mut en usko että toi on se mun salainen se, veikkaan että mun salainen ase on se että s-marketissa ja alepassa ketään ei yksinkertaisesti kiinnosta.
Niijoo piti paasata kans et tänää salilla oli kyl yks muija joka huvitti mua kun sillä oli sellaset oikein kirkkaan pinkit housut jotka rypyttää siit perseen kohdalta ja se ei ollut siinä kunnossa että se vois käyttää niitä näyttämättä typerältä. Sen sali oli tämä: 1. Tee jotain naisten liikkeitä kuten lantionnostoja 2. Kato ittees peilistä 3. Selaa puhelinta 4. Kävele juoksumatolla 5. Mene kotiin ennen kuin tulee hiki 6. Osta kotimatkalla sipsiä
>>623408 stalkkasit sitä kotimatkalla?
>>623409 Käytin mun psyykkistä kykyä jolla voin ennakoida tulevaisuuden. Ei tartte stalkkaa ketään kun voin keksiä hatusta asioita.
>>623408 Annappa ihmisten olla rauhassa siellä salilla. Sinäkin varmaan näytät nololta monille siellä.
(141.51 KB 700x700 haltsu.png)

Puhuttiin töissä yhden faijan ja mutsin kanssa musiikista ja laitettiin pystyyn levyraadin tapainen. Jokainen sanoo yhden biisin ja kaikki kuuntelee ne ja sitten muutaman päivän päästä kerrotaan mitä mieltä oli. Mitään sääntöjä ei ole että kaikenlainen äänisaastekin käy, mutta en minä nyt periaatteesta mitään 10 minuutin puolalaista viemäriörinää tuohon tuo, ainakaan vielä, haha. Lähdin alkuun lyijykomppanialla (biisillä "kyisen pellon kyntäjät" koska se oli paras/sopivin niistä mitä youtubesta löytyi, mietein olisiko ihte pitänyt ladata vaikka "selvää jälkeä" sinne haha) koska tiesin että kumpikaan noista ei ole koko bändiä kuullut muuten kuin nimeltä. Oltaisiin otettu muitakin mukaan tähän mutta yksi sopiva mutsi ei ole enää meillä töissä, eikä oikein ole muita sopivan vamma-huumorintajuisia tyyppejä nyt saatavilla. Mutsi oli ainakin innoissaan että josko löytyy jotain uudenlaista kuunneltavaa, faija on vähän autistisempi sen suhteen mutta kuitenkin täysillä mukana. Ite en usko että löydän tätä kautta mitään mielenkiintoista mutta pääasia että on jotain sosiaalista kanssakäymistä. Ajattelin ensi kerralla tarjota king gizzard & the lizard wizardia, se voisi vaikka upota noille.
>>623412 Itteni ainakin olen pilannut maineeni jo normokuntosalilla olemalla oma ihteni. Kaikki normot tervehtii toisiaan iloisesti, itse katselen muualle ettei tarvi tervehtiä. Jos vahingossa katsookin päin niin tulee vaan nyökättyä tervehdykseksi. Vakiokävijät nyökkäävät nykyään aina eivätkä enää edes yritä morjestaa, haha. Parempi vaan olla puhumatta mitään muiden kanssa kun ölisen kuitenkin jotain vitun tyhmää vastaukseksi ja pilaan maineeni entistä pahemmin. Äiti kysyi joskus kun olin vanhemmilla käymässä että olenko saanut kavereita sieltä kuntosalilta. Vastasin että jos en ole tähän keski-ikään mennessä saanut kavereita mistään muualtakaan niin miten sitten salilta, haha Muuten tuolla salilla saa onneksi olla rauhassa että jos on vammainen hyypiö niin sitten on, kunhan ei häiritse muita (eikä haise liikaa). Lähinnä yksi lievästi kehitysvammainen papparainen höpöttää kaikkea turhaa kaikille muille jotka joskus ovat vahingossa menneet vastaamaan sen "on se kiva kun ulkona paistaa aurinko"-juttuihin. Sama muuten töissäkin, olen varma että yhden työosaston mutsit pitävät minua kehitysvammahyypiönä kun en joka aamu tervehdi niitä tyyliin "huomenta :DD". Mutta siis ihan oikeassahan ne on...
>>623412 Monelle vai kaikille? En mä häiritse ikinä ketään, ehkä käsität nyt väärin. Mä pyrin jättämään ihmiset tuomitsematta ellei ne tee jotain tuomittavaa. Jos se iso tyttö ois vaan malttanut laittaa vaatteet päälle jotka ei ole tarkoituksellisesti tehty keräämään huomiota, en ois ees huomannut että se on olemassa. Mä olen vielä niin vanhaa polvea etten ymmärrä huomionhakuista pukeutumista urheillessa. Ei kukaan pistä housuja jalkaan salille jotka on rypyssä tahalleen perseen kohdalta, se ei ole esteettistä eikä edes kaunista, se yrittää vedota karkeaan seksuaaliseen huomioon. Se ongelma on että nitten housujen kantaja ei ole sen verran hyvässä kunnossa että olisi mitään ylpeilyn aiheutta. Joillain on, en kyl niistäkään tykkää jotka menee kuntosalille esittelemään persettään mutta sen tiedän ettei sellanen hyvä kunto tule vaan kännykkää selaamalla. Mua loukkaa se ajatus että joku kuvittelee olevansa ohituskaistalla vaikkei oo mitään aihetta sinne. Itse pukeudun aina mustaan. Valitsen vaatteeni niin etten erotu mitenkään massasta. En halua että mua katotaan ja vastavuoroisesti toivoisin ettei kukaan myöskään kiinnitä huomiotani. >>623413 Aika hyvä setti. Selvää jälkeä on erinomainen kappale, mutta myös kyisen pellon kyntäjätkin. Ite joskus vastaavassa asetelmassa laitoin ystävät rajan takaa.
>>623415 Höh väärä kappale.
(1.12 MB 294x233 laugh hmmbbh.gif)

>>623414 oliko tuo pappa se jolta tuli kreatiinipaskat tai jotku suihkuun?
(15.92 KB 131x130 esa.png)

>>623416 Hähää. Juu selvää jälkeä olisi ollut kyllä ykkösvaihtoehto. Myös kauniin päivän surkea loppu, kuollut mies, linnut, maallistuneita ajatuksia ja ehkä jaloviinamies ovat mielestäni tälläiseen juttuun sopivia biisejä. Paras lyijykomppanian kappale on tietenkin taivaallisten siipien alla, mutta ei ehkä tähän tarkoitukseen. Jotenkin on vaan nuo rautiaisen aikaiset levyt niin paljon erilaisempia kuin uudemmat. Melodisempia, kauniimpia? En koskaan oikein päässyt yli muiden laulajien äänestä ja "jotain" puuttui myös kitarasoundeista. Soundi oli rautiaisen aikaan jotenkin muutenkin semmoinen vanhan suomileffan kaltainen kun uudemmat oli jotenkin semmoista harmaata selkeää kiviharkkoa, jos vammavertaus sallitaan. Tottakai välissä oli monta vuotta kaikenlaista kehitystä. Rip esa joka tapauksessa ;__; >>623417 Joo, se vitun tonnikalaöljyn(?) löyhkä. Mutta ei se kai sentään paskonut mihinkään. Kai...........
>>623418 Ite kyl tykkään Rautiaisen äänestä ja sen ajan musasta. Mun oma ykkönen on Uimakoulu. Se on täydellinen. Mutta toi Vuorinen kyllä laulaa kans korkealta ja kovaa, onneks.
>>623419 Mietein joskus että mitenköhän herra ylppö sopisi tuollaiseen lyikkäri-doomi-hevi-iskelmään. En tiedä enkä oikeastaan halua tietää (eikä kiinnostakaan, haha) ylpön persoonasta sen enempää, mutta olen aina tykännyt sen tavasta laulaa. On hiljaista ja rauhallista ja tarvittaessa kunnon huutoa. Sama juttu ismo alangon kanssa, tykkään sen monipuolisesta lauluäänestä (tai jotain sellaista). Mutta eipä tuollaista "viinasta, kuolemasta ja maailmanlopusta"-meininkiä varmaan enää pysty kukaan esittämään kunnolla. Vanha viikate oli tosi hyvä, mutta kuitenkin erilainen.
>>623420 Vanha Viikate on tosiaan sitä jotain. Sylettää niin hirveenä kun se ei ole enää sitä laahaavaa, raskasta ja hidasta musiikkia.
>Ylpöllä on aspergerin oireyhtymä.[38] Hän on myös kertonut kärsineensä alkoholiongelmasta[39] ja kuvailee itseään tuurijuopoksi[40]. Hän kertoo harrastavansa lenkkeilyä ja nyrkkeilyä.[41] Ylppö erosi vaimostaan keväällä 2018[42] ja on kertonut julkisuudessa joutuneensa suljetulle osastolle. Onkokhan ylppö tuo reikäaivon ja alkoholistikävelijän pääpersoona ;__; muutenkin manolo kun on ollut naimisisa ja vaan esittänyt syrjäytynyttä.
>>623418 >Mutta ei se kai sentään paskonut mihinkään. Kai........... nii en tiiä, muistin sellasta. kävis järkeen ainakin
Huomenta. Tänään on lomautuspäivä. Siis kärsimystä. Oispa töissä.
>>623428 Ei sen tarvi olla. Mee jubailemaan ihmisille keväiseen kaupunkiin
>>623429 Jos osaisin, en olisi manolo.
(114.72 KB 347x252 timothy o'neill.png)

>>623430 Osaa vaan mun luvalla
>>623431 Mun luvalla et osaa.
>>623432 Minun lupani ei vaikuta osaamiseen kumpaakaan suuntaan, mutta näyttää vaikuttavalta ja hienolta takan päällä.
>>623433 toimiiko vain takoissa vai voi olla esim. pahvilaatikon päällä?
>>623435 Jos on pahvilaatikko aseteltu koristetakaksi ja valaistu ledikynttilöillä, niin pitäisi toimia. Roskispahvilaatikoilla tai muuttolaatikoilla ei olla havaittu vaikutusta tunnetiloihin.
Sytyttäkää minuun valkea, oon pahvilaatikkotakka...
(5.44 MB 888x445 carole laulelee.gif)

>>623438 emme sytytä, sitä paitsi se on koristetakka :3
(13.47 MB 540x960 nuotiosavu spykoosi 0joo.mp4)

Tulispa joku kiva mutsi joka sytyttäisi minut tuleen.
(119.81 KB 1440x1080 kagura scope.jpg)

>>623441 no höpöhöpö sua ei sytytetä mihinkään tuleen :3
>>623441 Sytyttääkin poltteen lantioihisi. Sait syyhyn, palaa ruutu taaksepäin.
>>623443 Nyymäri Oil - Hips Are Burning
>>623444 Velipoika, lantioni liikkuvat itteksiään.
Mutsi-Feanor ei polttanut laivoja vaan lantioita. Tässä vitsissä pitää osata englantia.
>>623454 Oh yes, very much indeed.
>>623428 Miks oot lomautettu? Millä alalla oot. Ei tartte erityisemmin sanoa firmaa. Kiinnostaa vaa tietää.
(5.09 MB 610x640 161.gif)

Tänää meni salil 300kg jalkaprässis jos ei lueta sitä kelkkaa mukaan. Ei ollu ees paha mutta sain vihdoinkin maksimoitua kelkan kapasiteetin. Koht pitää alkaa kyykkää kun haaste alkaa loppuu prässis.
>>623456 Talotekniikkaan liittyviä teollisuushommia, tilauksia muutenkin aika vähän ja nyt on lakkojenkin takia materiaalipuutetta.
Tulispa vompatti takaisin. Paskattaa kun juopon kiusaajan takia menetettiin mm. kaurismäki-sormusherratarina. Kiusaajalle pommi perseeseen.
(21.35 KB 208x255 bully.jpg)

>>623460 ihte uskon epoluutioon ja näen kiusauksella roolin luonnonvalinnassa
>>623463 Tarkoitatko että jos tukehtuu janssoninkiusaukseen niin se on luonnonvalintaa?
>>623464 En usko, että janssoninkiusaus on sopivaa ruokaa vompateille tai muillekaan jyrsijöille. Eläinsuojelurikos olisi.
Paistoin jotkut marinadipihvit vaikka forsyth syödä enää näin myöhään. Mutta kuitenkin! Viimeksi pihvejä pannulla paistaessani lupasin etten enää ikinä tee niin ja nyt lupaan taas. Vaikka oli kansi pannun päällä niin silti sitä raottaessa ja pihvejä käännellessä rasvapaskaa roiskui ympäri hellaa ja keittiötasoja n. 40cm päähän. Höyrykin on niin tahmaista paskaa että sotkee liesituulettimen. Hyi vittu. En tosiaankaan ole mikään pihviekspertti muutenkaan. Halsterilla nuotiolla voi ihan mielelläänkin paistella mutta ei missään muualla.
>>623467 oletko grilling man?
>>623468 Laitan sut grilliin. (ei riå-mielessä)
>>623469 ei tarvi
Kävin sellasel elefanttipaskal.
>>623471 oletko shitting man?
>>623472 Upotan sut shittiin.
>>623472 ei tarvi
>>623474 Oot jo paskaantunut?
>>623475 ei ku en jaa tuon fetissiä
>>623476 Ei tarvi tykätä & jakaa.
>>623477 ei niin
Jakaa vaikko kertoa ovat samaa kerhoa kun yhtäkuin merkkiä haeskellaan
Jakakaa mut, oon tuplapaska.
(4.35 KB 160x148 pikats.jpg)

tulin vain postaamaan
>>623481 Ilman postauslupaa???
Tapetaan kaikki pienalkukirjainpostaajannormot. Menkää pois.
(565.68 KB 500x373 moto tappaa.gif)

>>623486 Olen mukana.
(2.11 MB 540x304 yuuko mio mai op dance.gif)

>>623486 >>623487 höpöhöpö, täällä ei tapeta :3
>>623488 Voidaan mennä ulos tappamaan.
>>623489 ei sielläkään :3
Työpaikalle oli tullut joku "ilmapiiri"-tiedotus. Että millainen meidän firman ilmapiiri pitäisi olla. Luin sen ja hahatin ääneen. Se on kuin jonkun tekoälypaskan tekemä, aivan käsittämätöntä ympäripyöreää ja kielellisestikin vammaista paskaa. Kehtaisipa postata sen tänne hahateltavaksi vaan en viitsi koska anomuumius ja kaikkea, vaikka se nyt onkin vain sisäisessä verkossa eli ei voi vaan googlata. Kyllä on taas joku toimiston rakennekynsilortto tienannut palkkansa ja tehnyt itsensä tärkeäksi, voi saatana. Yhtä haha oli aikaisempi "työpaikkamme arvot"-paska joka oli niin epäselvä että siitä piti järjestää erillinen tiedotustilaisuus kaikille työntekijöille ja teetettiin isoja tauluja niistä ympäri tehtaan seiniä. Kukaan ei niitä noteeraa tai muista. Myös uusi strategia tuleville vuosille oli julkaistu, sekin oli pelkkää paskanjauhantajargonia. Muutama eri kohta ja niissäkin oli parissa samat tekstit mutta vähän eri järjestyksessä. Minua on muuten jo vuosia kiehtonut ajatus (olen saattanut postata joskus ennenkin) tv-sarjasta mikä keskittyisi teollisuuden alan pk-(ei se player killer)yrityksen elämään tehdasduunarien näkökulmasta. Kaikenlaisia toimisto- ja lääkäri ym. paskasarjoja on kai mutta tämä olisi tämmöinen tavisnormoille suunnattu. Olen ollut muutamassa tehtaassa töissä ja niissä on duunareina vielä nykyäänkin kaikenmaailman viveltäjää ja keharia asiallisten tyyppienkin lisäksi. Siihen saisi kaikenlaista hyvää draamaa kun työntekijöiden/roolihahmojen ikähaarukkakin olisi 18-60+ ja olisi helppoa tunkea siihen kaikki duunari- ja yritysmaailman kliseet juopoista työntekijöistä työpaikkaromansseihin ja kusipäisiin pikkupomoihin, juppijohtajiin ja juutalaisrahoittajiin. Mietein alustavasti että sarja alkaisi siitä kun työpaikan kovin jehu jää eläkkeelle vielä kun asiat on hyvin ja sitten alkaa pikkuhiljaa kaikenmaailman yrityssaneerausta sun muuta, vanhat hyvät työnjohtajat korvataan joillain pelleillä ja asiat menee vituiksi pikkuhiljaa kunnes viimeisessä jaksossa lyödään lappu luukulle kun firma ajetaan konkurssiin. (perustuu omakohtaisiin kokemuksiin hahas) Taso vaan tarvisi pitää korkeampana kuin joku salkkarinormoilupaske. Nykyisessä työpaikassakin on ollut joskus jannu mikä potkittiin pois kun oli aikansa ryynipäissään hyppinyt linjoilla ja lopulta uhannut räjäyttää koko tehtaan hahas. Edellisessä työpaikassa oli työpaikkaromanssi yhden hitsaajan ja ulkopuolisen siivoojamutsin kesken, kun siihen lopulta puututtiin niin siivoojamutsi sai luvan häipyä. Pikkujouluissa tappelua yms. Kaikenlaisia tälläisiä mitä jokaisella työpaikalla on ennen wanhaan tapahtunut niin saisi paljon matskua jaksoihin. Katsojiakin varmasti olisi ainakin vanhemmissa ikäluokissa kun nykyään tehdasduunariamisnormot taitavat olla jo vähemmistöä.
(23.27 KB 800x450 pikachu.jpg)

>>623482 sain luvan viime vuonna
>>623460 jos yks känniääliön kommentti menee noin pahasti ihon alle niin pysyköön poissa.
>>623496 ei tarvis pysyä :3
(156.84 KB 625x800 possumbanjo.jpg)

holmend doonareille ja tv-toottajille
Oispa animesarja missä duunarimutsit tuhoaa rumarottia.
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

>>623499 höpöhöpö, sellaisia ei tarvi olla :3
(1.97 MB 1830x986 possumhassomethingtosay.png)

(928.82 KB 3088x2316 possum ear scream.jpg)

(79.01 KB 960x741 possum gamer orig.jpg)

sellanen youtube shou jossa sövöeluimet TUHOAA duunarit JÄRJELLÄ ja LOGIIKALLA
(526.08 KB 500x377 sakaki nuhuh.gif)

>>623501 ei tuhota :3
>>623501 Semmonen juutuub shou missä kisailijat heittävät rumarottia eri maaleihin. Happoämpäri, jätepuristin, oksasilppuri, pyykinpesukone jossa on sisällä lasinsiruja ja partateriä.
(2.70 MB 540x304 nano hakase juicerun.gif)

>>623503 sellaista shouta ei todellakaan tehdä! :3
>>623503 Juu ja kilpailijat ovat vähäpukeisia mutseja.
>>623506 kiihottaako sua eläinrääkkäys?
(386.14 KB 1660x2400 fugtrup mei fan.jpeg)

nyt tuli ekaa kertaa kuuma pitkästä aikaa. helpotti sillä aikaa kun etsin kuvaa
>>623508 laitoin ikkunoita auki jos saisi jonkun ristivedon tapaisen, hankalaa kun ikkunoita on vain yhdellä seinällä
>>623507 Ei rumarotat ole eläimiä vaan jotain inhoittavaa.
>>623510 ovappahan, eivät ole
(1.24 MB 245x245 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
>Kevät on, lumet sulaa, masennusta on on onn mistä laulusta tää on mukailtu, jos on?
>>623515 Ei mistään, vain omasta, päästä. "kevät on" pörähti alitajunnasta mieleen varmaan tiputanssista ja siitä että on kevät, "lumet sulaa" on sen hetkinen huomio pihalta ja "on on onnn" on on on paska loppusointu ja varmaan myös alitajunnasta joku sekoitus sleepy sleepersin sydänvika rokista ( https://www.youtube.com/watch?v=Rqs8hmpdBk4 ) jossa lauletaan mm. "lavantauti onn" ja muistaakseni simpauttaja-elokuvan jostain hahmosta mikä jossain vaiheessa sanoi "on on onn ja onn" tjsp.?
>>623516 tuli mieleen että kirkan daadadaassa oli myös onn onnn onnnn
>>623517 Varmaan on mutta semmoista en muista. Töissä höpöteltiin yhden vanhan faijan kanssa simpauttajasta. Itse en ole siitä katsonut kuin sen "syö paskas"-kohdan. Alettiin sitten molemmat hokemaan "on on onn ja on" kuin manolot huutelisi nc oc meemejä nyymimiitissä.
(2.06 MB 150x173 well done.gif)

Aloin koodaa mun sivustoo taas. Ei tän pitänyt tulla niin hienoksi mutta yks revisio toisen jälkeen nii ei vaa malta jättää rauhaan. Ekaks tein kuvanhoustauspalvelun kun en halunnut käyttää ulkopuolista palvelua. Sit piti säätää se niin ettei kinkkibotit voi vaan käyttää sitä, niin piti rajata se vain tietyille käyttäjille, mutta sit piti tehdä login systeemi et porukka pysty kirjautuu, sit kirjautumissysteemi, sit salasananpalautussysteemi, sit toki se login-puolen tietokanta, sit piti rajoittaa lokisivusto vain admineille, sit piti parantaa logisivuston dataa että jää päivämäärä, aika, IP ja tiedosto, sit piti viel tehdä niin että se linkkaa suoraan ip-seurantasivustolle kun klikkaa logissa IP:tä ja sit piti kans tehdä linkitys minkä tiedoston se on ladannut ja sit totesin ettei oo mitään järkee rajata adminit php-tiedostossa vaan toi pitää saada kaikki tietokantaan, sit piti alkaa tekee kans se että tiedostot talletetaan tietokantaan ja login-tiedot kanssa, sit pitää rakentaa vielä se puoli alusta loppuun uudelleen, sit pitää sanitoida kaikki syöttökentät ettei kukaan voi tehdä sql-injektiota, sit pitää viel tehdä captcha, sit pitää viel tehdä salasananpalautustoiminto, sit pitää vielä....... Ääh tästä ei tuu loppua ikinä. Mut ei tätä nyt kesken viitsi jättää. Kaipa tästä toivon mukaan sais sopivan lopullisen version viel tässä kuussa. Se vaan huvittaa että oon ainut joka tota uploaderia käyttää eli teen suurimmaks osaks tän turhaan mut täs oppii niin mukavasti samalla.
>>623519 Faijatus.comista tuleekin ryynifoorumi?
Naapuri on ollut kolistelematta jo pitkään. Toivoin jo että se oppi mun juonesta ampua se kiväärillä mutta se taiski vaa olla lomalla jossain. Harmi. >>623521 Ehkä sit joskus kun sipuliverkkoon tulee uus torlaudan seuraaja faijatus.com. Katotaan kui pitkään kestää että pääsen tohon pisteeseen.
>>623522 Ehditään aivopesemään lestaksi ennen sitä.
Keksein vitsin. Miksi manolon persettä pestiin? se oli aivopesun uhri
Toinen vitsi. Mikä se suihkupää on vessoissa vessanpöntön vieressä? aivopesuri
>>623524 >>623525 jjjjääääähhhhh
>>623524 Tämä oli selvästi suunniteltu sutkaus eikä pelkkä aivopieru.
>>623523 lestat uuniin
https://en.wikipedia.org/wiki/Heqet Huonoin mutsijumalatar ikinä, milloinkaan.
(1015.25 KB 200x200 121.gif)

(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

>>623528 höpöhöpö :3
>>623529 mikä om paras?
(237.46 KB 220x220 possum snif 02.gif)

>>623510 aina kun äriset miulle netissä, äriset tällaiselle. olen vain hassu pikku kamu
>>623536 mm, totta
Hitsi melkoinen tilanne käsillä. On jo toi Ukraina sota, Iran just hyökkäsi Israeliin ja sit toi Taiwanin potentiaalinen tilanne. On siis mahdollista että kolmas maailmansota puhkeaa jossain mielessä. Onneksi ainakaan nyt Euroopalla ei ole siirtomaita tai laittomasti vallattuja alueita. Silti, heti kun toi tilanne Israelissa alkaa kiehumaan kaikki tuki viedään Ukrainalta. Ehkä ainoo kenen tunnen hyötyvän tästä on Kiina.
(719.85 KB 720x540 catsorceress.png)

>>623536 >"camel by camel" starts playing
(55.89 KB 720x616 war propaganda.jpg)

>>623541 Rauha tulee kun antaa ryssien vallottaa ukraina, kiinan taiwan ja muslimien pommittaa israel paskaksi :) Ai niin, ja amerikkalaiset pitäis saada pysymään omalla tontilla.
>>623542 höpöhöpö, näin ei saada sotaa koskaan loppumaan, vaan: maailman johtajat tulee nyymärin järjestämään mölkkymiittiin tyrnävälle neutraalille maaperälle ja puhuu asiat selviksi teen äärellä :3
>>623541 ja mitään sotaoravia ei ole :3
>>623543 Toiki ois kyllä ihan kiva. Vois paistaa makkaraa, saunoa, juoda lidlin punasta olut olutta ja lopuksi hukkua järveen
>>623545 höpöhöpö, siellä ei hukuta :3
>>623542 ootko persu?
>>623547 en oo
tykkäättekö sunnuntaista?
>>623549 En, kun silloin ei ole töitä vaan joutuu olemaan itse itsensä kanssa.
>>623550 entäs lauantai?
>>623550 Upotatko itsesi työhön?
>>623552 Uppoan järveen
(69.29 KB 718x718 tuesday kirjoittaa.jpg)

>>623553 sinne ei tarvi upota :3
Nelkun keharit tulee kohta tänne.
>>623555 ne tarvis suomiproxyn siihen
Tänään on testissä lidlin punajuuriviipaleet liemessä. Parempia kuin s-kaupan xtra. Syö oikei mielellään, on hyviä ja on hyvä meininki. Astuisin kyllä mielummin jalkaväkimiinaan. Toivottavasti pääsen toteuttamaan haaveeni vielä joskus.
>>623558 ihtellä on ollu noita xtran punajuuria ja ne ajaa asiansa. tiedä sitten paljonko kalleemmat eroaa maussa kun puhutaan etikassa säilötyistä juureksista
>>623555 mut mähän oon jo täällä
>>623560 Pitäsköhän sun lähteä pois sitten.
(113.22 KB 489x297 nc foorumimittari.gif)

>>623560 äääääää
>>623558 Punajuuri on kyllä jotain mihin pitäisi tutustua paremmin. En oikeastaan edes tiedä miltä se maistuu. Pikkujonnena en syönyt sipulia enkä maustekurkkuja jne. ja nykyään niitä menee tosta vaan. Onko punajuuri kunnon Terveys Ruokaa?
>>623563 kyllä se tais olla aika terveellinen. mausta en osaa sanoa muuta kuin etikkainen, multainen. parempi kuin miltä kuulostaa, mielestäni multainen on oikea sana millä kuvaillaan tiettyjen ruokien makua
>>623564 >multainen Punajuuria syömällä voi siis harjoitella sitä tulevaisuutta varten mitä orava koittaa estää, haha
(45.05 KB 492x420 ClipboardImage.jpg)

Kaljuutus ja suihku varmaa about nyt. Kuva liittyy nyt. >>623555 Toi on aika tyhmä juttu koska olihan 4chan olemassa reilusti ennen nyymitsäniä ja joku vois ajatella että tää on kuvalaudan seuraaja mutta ei tää todellakaan ole. Onneksi. Tää on ihan oma juttunsa. Musta täällä ei ole hirveästi samankaltaisuuksia (enää) kuvalaudan ja finnchanin kanssa, paitsi se yksi antifasisti mode joka ei oo nyt antanut bänniä vähään aikaan tuo mieleen kuvalaudan mielivaltaiset (mielivaltaisen) modet (moden) (Sukkero), mutta en muista kuvalaudalla olleen samanlaista yhteenkuuluvuudentuntumaa kuten täällä. Kuvalaudallakin oli toki monta nimihomia mukaanlukien itseni mutta ajat muuttuu ja muuttuu nimihomoilukin. Oli aika kun mulla oli eniten postauksia kaikista /o/:n nimi/trippihomoista yli 10 vuotta sitten. Nyt siellä ei juuri kukaan nimihomoile enää. Mut se oli sitä aikaa ja harmi että ne mukavat ajat loppuivat. Ite lopettelin aika pitkälti sinne postaamisen (spammaamisen) kun hommasin työpaikan ja alkoi kiinnostaa vähemmän joku perseily/trollaus. Ne kirtsarihommatki loppu siihen kun ei vaan ollut enää aikaa jatkaa sitä pelleilyä. Silti muistelen kaikkea hyvällä vaikka pakko kyl myöntää että melkoinen vammainen olin/oon. Mut joo meni taas paasaukseksi, piti vaan sanoo että oon ollut 4chanilla vuodesta 2006 ja samoihin aikoihin törmäsin suomalaisiin kuvalautoihin jotka oli kyl aluks melko tylsiä. 4chanin /b/ vielä varhaisaikoina oli mielenkiintoisen dynaaminen mesta mutta se nopeasti, parissa vuodessa, muuttui normojen pornofoorumiksi. Nykyään on ihan hirvittävää paskaa. Finnchan ja kuvalauta tuli aika nopeasti tilalle kun postaustahti alkoi nousta ja yhteisö oli parempi kuin /b/:ssä. Harmi ettei noita aikoja voi elää uusiksi mutta onneks tuli elettyä.
(733.44 KB 500x281 sakamoto hakase nuq.gif)

>>623558 miinaan astuminen on haave mitä ei kannata eikä saa toteuttaa :3 >>623565 syödessä ei harjoitella mitään haudassa oloa vaan nautitaan maan hedelmistä :3
>>623566 Ööh. Eikö tän alunperin pitänyt olla kuvalaudan seuraaja ja vaihtoehto ylilautaan pettyneille. Sen takia kuvalaudan mode anto mm. wanhat kuvalauta-postaukset käyttöön. Se minkälaiseks tää on ajan myötä muovautunut on oma juttunsa
Hän varastaa pepsin hänet tuomitaan tuomitaan ja viedään vankilaan Alla oravan silmien viiruisten rasvaa peräaukkoa, todetaan
Huomentö. Näin unta missä väkertelin jotain narukoristehärpäkkeitä samankaltaiseen huoneeseen millainen isoäidilläni oli vierashuoneena, 70-luvun tapetit, hämärä valaistus jne. Naru muistutti lähinnä vanhaa karja-aidan sähkölankaa, muovinarua minkä seassa oli pari metallisäiettä. >>623577 Hähää!
>>623578 hyvää yötä ja huomenta
>>623558 >>623563 Punajuuret on hyviä. Itekään en niistä lapsena tykännyt, mutta nykyään menee suoraan purkista.
liikuntatuokion aika, mutta sisällä
>>623582 liikuntatuokion loppu, mutta sisällä
"sienenmuotoisen pilven alla" kuten laulussa sanotaan, hähää
>>623582 itte meinasin käyä ulkoilemassa mut pitäs kai venaa vähän illempaan ettei oo niin hitosti autoja jotka hönkii pakokaasuja ja katupölyä ympäriinsä. hitto että paskattaa autot. ja viel muutama viikko ainaki taitaa mennä siin että nuo mettä reitit sulaa kunnolla että pääsis sinne kaikkia modernin maailman ikävyyksiä karkuun
>>623585 mm. ittellä kai siinä mielessä hyvin että tästä pääsee äkkiä "luontoon" vaikkei pöly ja kaasut sinänsä häiri. pikemminkin häirii ne ihmiset autojen sisällä jos jokin
>>623584 seo kylki sveitsin littotasavallan muotoisen olympos pilven alla
>>623587 ei, olen varma että arttu whiskars lauloi ydinpommituksen iloista ja suruista
>>623586 sama ittellä mutta tosiaan taitaa olla vielä aika huonossa kunnossa nuo mettäreitit. tai en tiiä en oo käyny kattomassa mut näin luulis vaikka ne tämmösillä keleillä mitä nyt on ollu aika äkkiä sulaakin. täällä missä ite asun on omasta mielestä kyl ihan ok liikenne kulttuuri ainakin kun vertaa ja saa lukea tarinoita vaikka minkälaista liikenne jossain pääkaupunki seudulla on. otan itse tästä vaatimattomasti vastuun koska yritän aina suojatielle mennessä kävellä autojen alle ja ne joutuu tekemään hätäjarrutuksia niin ehkä ovat sitten ajan myötä oppineet ajoissa väistämään. katupöly kyllä paskattaa siitä ei pääse mihinkään. iso osa siitä taitaa olla lisäks kaikkea muuta kuin hiekkaa kuten jotain kuivanutta koiran paskaa ja ties mitä muuta. vaikka ovatkin koneilla niitä nyt puhistelleet niin vaatis ainakin yhet kunnon kaato sateet että tulis oikeasti kunnolla puhasta. niitä odotelless
>>623590 Paskanpolttajan luulisi nauttivan katupölystä, hähää
>>623591 miksi niin luulet?
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

Olipa kiva olla töissä. Vivelsin niin maan perkeleesti että en ehtinyt edes lähteä ajoissa töistä. Aina tuli jotain selvitettävää tai siirrettävää tai trukiteltavaa. Nyt on normokuntosalilla sövömutsikin :33 Ei ehdi ajatella paskuuttaan. Oispa kunnon normo eikä tälläinen vammainen paskakuutio niin salin jälkeen voisi kotona pötkötellä hyvän mutsin kanssa sohvalla. Nyt saa tyytyä itkemään kotona koneella.
>>623595 kyllä sä olet aika hyvin päässyt alkuun normoilussa että mutsikin varmaan löytyy kun hakee
>>623595 voithan sä sen salimutsin viedä kotiin
>>623596 Ei haeta :3 paskakuutiot ei uskalla, ne vaan hikoilee kotona ja runkkaa 3d mutseille
>>623597 Ei salilta saa viedä kotiin muuta kuin omat varusteet.
>>623599 no önnönnöö, luvan kanssa saa viedä muutakin
Vittu tilasin kolme hihatonta paitaa salia varten mut ne onkin 60% puuvillaa 40% polyesteriä. Vittu kun ei tollasten kuulu olla urheiluvaatekategoriassa. Puuvilla imee kaiken kosteuden heti ja liimautuu kiinni. Polyesteri on hyvä kun se taas ei tee niin. No, palautan 3 ja pidän tän yhen, tilasin 3 lisää jotka on polyesteriä. Sit vittu kun tilasin tekniikkaosat nimisestä paskapuljusta akun läppäriin, akkua ei ollutkaan vaik ootin yli kuukauden ja peruin sit tilauksen. Walley laitto laskua tilauksesta joku 2-3vk taaksepäin ja nyt tuli postiin maksumuistutus. Soitan walleylle ja sanon et tää on jo peruttu ajat sit mut se akka sano et ei voida yksipuolisesti perua. Laitto kuitenki 1kk maksuaikaa. Vittu mä meen sinne vitun Ruotsiin polttamaan sen firman ja ammun kiväärillä niit päähän jos tää ei hoidu nyt. Se Walleyn nainen viel sano että muutkin on olleet samasta aiheesta yhteydessä et ilmeisesti ne vitun PELLET ei osaa perua niit laskuja siel. Jos ei muuta nii meen KKV:lle asian kaa mut pennin jeniäkään en maksa. Ainoo mitä annan niille on kuolema. >>623575 Ei tää musta kyl mikään seuraaja ollut vaikka olis ollut tarkoitus. Musta se oli peräti vaan tyhmää että vanhat kuvalaudan postaukset tuotiin tänne kun olis pitänyt kerää ne meriitit itse niinku nyt onki kerätty. >>623577 En oo ikinä rasvannu peräaukkoa mut pepsit taas vein.
(165.36 KB 498x284 coolpossum.png)

>>623603 oho, egdy
>>623603 onko sua viety vankilaan?
>>623605 Ei ole. En mä nyt linnaan joudu jos ilmiselvää paskapostausta teen kyllähän nyt joku mikälie nettipoliisi kato noit juttui ja toteaa vaan niin varmaan, vähän kuten >>623604 ellei toi nyt oo se konstaapeli. En tiedä ehkä pitäis varoo mitä sanoo jos joku ottaa noi jutut tosissaa ja sit en saa sitä kiväärilupaa kun ne luulee että meen ampuu mun naapurin ja sit jonkun kusipään Ruotsissa. No, toisaalta en oo kyl nostanu evääkään sen aseluvan vuoksi et toisaalta ei täs tartte varmaa kuumotella kun en oo jaksanut ees lähteä sinne radalle hakemaan niitä käyntejä. En mä nyt oikeasti ketään ammu. En usko että psyyke kestää sitä jos yöllä tunnontuskissani kannan sitä taakkaa mitä tappamisesta seuraa. En ees halua tietää miltä se tuntuu. Tosin huolestuttaa kyl nyt kun oon tosta naapurista kirjoitellut ampuvani sen ja se meluaminen on lakannut. Tiedän että se on kotona kun pari tömähdystä on kuulunut mutta kun ennen se käveli kantapäillään vähintäänkin kilometrin vartissa. Onkohan RKP mennyt varoittamaan sitä ja nyt ne vaan ottaa että saa mut haaviin ja joudun johonkin vankilaan niistä rötöksistä kaikista mitä en oo tehnyt. Tai kaipa ne mun pepsivarkaudet saa selville kun ne tutkii mun konetta läpi. Piti piru vie kryptaa asemat mutta en oo jaksanut. Kaipa ne sais ne levyt auki halutessaan muutenkin, pelkään että jos laitan salasanat kaikkialle joku päivä ryynimuistinmenetyksen myötä en muista enää mikä se salasana on ja sit kaikki faijatuskansiot jää ikuisesti bittiavaruuteen.
>>623606 tarkotin kun kommentoit siihen rimpsuun että pepsiä olet vienyt ja jotain muttet kieltänyt linnahommia
>>623607 Linnaanmeno on vain ajan kysymys. Enkä ees vitsaile oon melko varma että joudun linnaan seuraavan 10 vuoden sisään.
>>623606 Postaat sen salasanan tänne niin muistutetaan siitä sitten kun unohdat sen. t. anojen auttaja
>>623603 Tokmannin poistorekistä/hyllystä/telineestä/kaivosta voi tuurilla löytyä halpoja teknisiä hihattomia ja t-paitoja. Itteni en kehtaa käyttää hihattomia paitoja ihmisten ilmoilla koska selkä, olkapäät ja olkavarret on kehitysvamma-apinanturkkilaikkujen ja karvaluomien peitossa haha
>>623610 Jos keksitte mulle hyvän salasanan jonka voi helposti muistaa mutta mikä on kestävä wordlistejä vastaan, sellainen entropialtaan korkea, niin lupaan käyttää sitä. >>623611 Vois käydä kattoo tokmannii mutta oon huomannut että noi halvat tekniset paidat ei oo hirveen hyviä. Mulla on aika monta Prismasta ostettu 15€ teknistä t-paitaa salihommiin mutta nyt kun vertaan noihin 30€ under armor hihattomiin niin se ero on siinä että UA:n kangas on ohuempaa ja miellyttävämpi päällä. Myös leikkauksen suhteen noi halvat on semi telttamaisia kun taas "merkkituotteet" on ehkä rahtusen verta paremmin istuvat. Huomasin siinä kun tekee penkkiä niin ne sellaset isot paidat tahtoo olla sen verta väljät masun kohdalta että liukuu helposti päältä, kun tollanen vähän napakampi leikkaus pitää mahan paremmin piilossa. Kyl mä joudun miettii noita juttuja kun ite aina vituttaa kattoo jos joku läski käyttää liian pientä paitaa ja maha näkyy.
>>623612 88RyyNi420
>>623612 "salasana1234"
Hyvää yötä. Näkispä unta missä mutsi availee vyötä.
>>623615 ai omaansa, hshs y'know, koska se on niin muhku että pitää löysätä istuessa
(1.90 MB 1280x720 ClipboardImage.png)

(1.33 MB 1500x1500 ClipboardImage.png)

Punkeroista muistui mieleen että näin tänään töissä punkerohkon jättipersemutsin mikä kumarteli yhden työtason alla kun nosteli laatikosta jotain. Ei ollut silleen slaavikyykyssä kuten vois kuvitella vaan semmoisessa leveässä sumopainiasennossa, kai sillä on huonot polvet tai nilkat tai jotain. Oli semmoinen ahteri että sen miehellä on yksi saatananmoinen työmaa riåta sellaista, haha. Se on semmoinen erikoinen että reidet ja perse on helvetin leveät mutta sivusta katsottuna ei ole niinkään mitenkään paksu. Vähän kun tossa toisessa kuvassa mutta vielä leveämmät reidet.
>>623618 huhhels
>>623618 Mahtava peräsin ja pulleat purjeet.


Forms
Delete
Report
Quick Reply