/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.55 MB 500x380 elämän turhuus.gif)

Raportointilanka 197 Anonyymi 04.04.2024 (To) 19:11:15 No. 622907
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Itsetunnottomuuspainos. Edellinen: >>622598
>>622904 Ei tuol oo ainakaan >Baise Ma Hache >Goatmoon >Peste Noire >Blutschrei >Norrhem >Sielunvihollinen >Nekrokrist SS >Blutfahne >Sudentaival Enempää en jaksanu ees ettii. Laitanpa Blutschrein Voice of forbidden pride levyn soimaan.
Selkä on kipeä.
Vittu et salilla oli pari sellasta niin pinkeetä muijaa mutta sit oli yks naaman perusteella virolaisen näköinen possu, oli viel sellaiset pinkit trikoot päällä jotka oli väriltään samanlaiset kuin possun pinkki iho. Se oli varmaan ainaski 20 minuuttia sellases hierontalaittees joka on sellane tynnyrin muotoinen pyöriä sylinteri missä on piikikäs ulkokuori eli joku lihashierontalaite. Se oli siinä hinkkaamassa pilluaan kaikissa mahdollisissa asennoissa. Ei sitä tartte paljoo kuvitella miks se siinä on jos se istuu se hierontalaite haarojen välissä selaten kännykkää ihan kuin olis ratsastamassa jotain hevosta. Jotenkin niin vastenmielisiä tollaset muijat jotka on aivan liian läskejä käyttämään huomiota herättäviä vaatteita salilla, ei kukaan (paitsi ehkä tietty yks täältä) haluu nähdä jonkun kolmekymppisen sian persettä salilla. Ei minun omaani eikä sen.
>>622910 Kävitkö haistamassa sitä laitetta hänen käytön jälkeen.
(3.63 MB 498x498 169.gif)

Torstain toinen kysymyslortti: onko sinulla mitään "syytä elää" tai edes jotain mitä odottaa, esim. lähitulevaisuudessa tai vaikka jos käyt töissä niin odotatko viikonloppua, siinä mielessä että "40 tuntia viikossa menee äkkiä kun tietää että viikonloppuna odottaa palkinto" tjsp. Itelni ei oikeastaan ole. Elämä on ollut käytännössä samanlaista jostain vuodesta 2007 asti, vain sivutoiminnot ovat vaihtuneet, kotona koneella istumisesta luostarielämään ja kotona koneella istumisen tympeyteen. Viikonloppuna minua ei odota mikään muu kuin tylsistyminen kotona koneella. Töistä ei ole kiire kotiin koska siellä ei odota minua mikään. Mikään ei oikestaan kiinnostakaan, tai vaikka kiinnostaisikin niin en pysty. Tulevaisuudelta en odota mitään. Tmoppaus ei kuitenkaan ole mikään järkevä vaihtoehto koska elämäni ei ole erityisesti paskaakaan, se on vaan ei mitään.
>>622913 ei oikeastaan muuta kuin mielenkiintojen tutkiminen, ja voisin olla siinäkin parempi
>>622913 Lisätään sen verran että satoja vuosia sitten otin töistä aina viikon _palkatonta_ lomaa kun world of warcraftin uusi lisäosa tuli jotta sai pelata kunnolla, nyt yhtenä päivänä harkitsin josko vuosilomia voisi jotenkin vaihtaa rahaksi niin että olisin nekin viikot töissä. >>622914 Miten tuo käytännössä tapahtuu, siis jos sinua kiinnostaa vaikka kadonnut shift-näppäin tai vaikka linuxin paskuus niin miten tutkit asiaa? Luet artikkeleita, katsot videoita? Itteäni ei ole koskaan kiinnostanut mikään niin paljoa että esim. lainaisin aiheesta kirjoja. Jonneiän pyssyautismia ei lasketa vaikka lainasinkin kirjastosta jonkun vitun asekirjan jippii jahuu bäng bäng saatana. Aina saa kärsiä ja hävetä kun muistaa jotain tuollaista. >>622916 Toivottavasti raportoit siitä niin on jotain mitä odottaa.
>>622911 En. Menin vessaan oksentamaan. Kyl mäki vähän nolasin kans itteeni, jalkaprässissä pääs pieni kiree pieru.
>>622918 Ostatko hepeniä pesäpallomutsille? >>622919 Oisit itekin hieronut eturauhasta hierontalaitteessa.
>>622917 samaa vikaa että pitäis varmaan aktiivisesti lukea enemmän, mutta tieto tulee enempi osmoosin kautta. eli juttuja etsiessä tulee pakosti nippeli- ja muutakin tietoa vastaan. jonain päivänä huomaa että tietää tästä asiasta aika paljon vaikkei ole "yrittänyt"
(3.34 MB 498x373 177.gif)

Ketipinor on nyt toiminut jo viikon verran. Oli monta vuotta välissä kun 800mg ei tehnyt mitään mutta nyt ollut monta päivää putkeen missä ton ketipinorin vaikutuksen tuntee. Luomet muuttuu raskaan tuntuisiksi ilman että rentouttaa yhtään. Ketipinor potkii päälle aina 30 minuutissa, temesta n. tunnissa. Jos nyt viel pari päivää sais lisää pidennettyy putkea niin vois kokeilla temestan 1.75mg:hen tiputtamista.
(42.13 KB 640x478 drive.jpg)

>>622924 oletko drive?
>>622928 Kuinka pitkään käytit? >>622927 Toihan on mä! >>622929 Ite taas tykkäsin ihan sikana Drivesta. Baby driver oli ok, ihan hauska mutta noi modernit noir leffat on mainiota.
(1.52 MB 305x299 150.gif)

>>622930 >Toihan on mä!
>>622930 oletko real human bean?
(35.77 KB 1020x576 driver2.jpg)

>>622932 Mä Ajan.
my name is drive, john drive
Huomenta, elon tiellä ryömiväiset, paskapolun mittamiehet. Lortti pönttöön pujahtaa, aamupala naamaan katoaa. Stoppi yölle, elän työlle, paskatusta kerään vyölle. Runosuoli kukkii (ööö), voispa joku turpani tukkii, höhöö.
(97.22 KB 720x1080 mjam.JPEG)

hoomend runoilijoille, ja niiden enabloijille
(2.29 MB 498x498 182.gif)

Taiðan olla kipeä.
>>622939 oletko varmasti?
>>622937 Kevät säääää lämmittääää, anon tuoreeks herättäääääää
(2.09 MB 498x498 187.gif)

>>622939 Vastaa tohon >>622913 niin paranet
>>622941 Lämpimämpi lortti housuissa kuin kymmenen pöntössä.
>>622943 Hyvä on. >Torstain toinen kysymyslortti: onko sinulla mitään "syytä elää" tai edes jotain mitä odottaa, esim. lähitulevaisuudessa tai vaikka jos käyt töissä niin odotatko viikonloppua, siinä mielessä että "40 tuntia viikossa menee äkkiä kun tietää että viikonloppuna odottaa palkinto" tjsp. Ei mulla ole syitä elää, mulla on syitä kuolla. Vaikka vihamielisen vahvasti olen sitä mieltä että elämänjälkeistä ei ole, niin silti takaraivossa kutkuttaa ajatus että mitä jos olen liian täynnä itseäni ja egoni estää minua ajattelemasta että elämän jälkeen voisin joutua kärsimään seuraamuksista kaikista niistä pienistä tuhmista asioista mitä olen tehnyt. Tosin aina kun mietin asiaa, se vaikuttaa niin naurettavan ihmismäiseltä ja primitiiviseltä ajatella että noin vois käydä, ihmiset ei osaa hyväksyä sitä faktaa kuinka lopulta elämällä ei ole mitään tarkoitusta. Tai onhan tarkoitus toki elämällä levitä ja kasvaa loputtomasti mutta se tapahtuu ihmisistä riippumatta oltiin sitten ihmisiä tai kasveja. Silti kuolemanjälkeinen on aina pelottava konsepti koska se voi olla ihan mitä vaan eikä ihminen ikinä kaikessa mahdissaan tiedä sitä, ehkä joskus tuhansien vuosien päästä mutta ei vielä.Q Ehkä nuorempana jaksoin innostua viikonlopusta, nyt noi päivät vaan menee enkä saa mitään aikaan. Kohta varmaan oon 40, 50, 60, kuollut ellen tossa välissä päätä tietäni itse. Toistaiseksi vielä kestän elämää mutta en tiedä jos oon yksin jäänyt ja vieläkin läski joku 45-50 vuotias nii kyl varmaan se epätoivo alkaa valtaamaan mielentilan kun huomaan että vuodet meni hukkaan täysin.
(291.67 KB 511x444 pasi (copy 1).png)

>>622941 Täällä oli yöllä -10 Celsiu astetta.
>>622946 Niih. Itteni en ole ainakaan tarkoituksella "paha" mutta ehkä jonkunlainen välinpitämättömyyskin on synti jonkun mukaan. En ainakaan saa kiksejä tarkoituksellisesta sääntöjen rikkomisesta, muille kiusan tekemisestä tms. mutta en myöskään hyvää hyvyyttäni auta ihmistä hädässä, perheenjäseniä lukuunottamatta. Siinä on kai jotain samaa kuin siinä että "töissä pitää käydä" eli omaa perhettä autetaan (paitsi jos ne olisi ihan KJT hahas) mutta spurgu anos tuhoutukoot ojaan ;___; Muuten itelni on tainnut jo aika loppua. Kaikki nämä vuodet ovat menneet hukkaan ja jäljellä on enää loppuiän fyysisen kärsimyksen minimoinnin yritysprojekti.
>>622948 Nyt kun katsoin ikkunasta ulos, niin siellähän näyttäisi olevan lunta taas tulossa. Varmaan se Naton sääase pistetty tekemään hidasteita. No, parin viikon päästä uusi yritys.
>>622952 Eikös niiltä voi valita kotipaketeissa, että saako jättää ovelle?
>>622952 Ehkä ensi viikolla on paremmat klubitarjouksetkin. Siemenperunaa puoleen hintaan tai jotain.
(1.43 MB 332x332 fat.gif)

Vittu tulipa syötyy taas kunnolla S-marketista lihapulla ja muussia ja sitä tuli rehellisesti otettua liikaa. No, eipähän tartte tänään syyä enää mitään piiiitkään aikaan.
(922.78 KB 238x211 fedora.gif)

>>622949 En itse usko hyvään ja pahaan, ne on puhtaasti subjektiivisia käsityksiä. Ei mikään ihminen ole luonnostaan paha. Ajatellaan vaikka jotain sarjamurhaajaa, ei ne päättäneet ikinä ryhtyä sarjamurhaamaan, ne ajautui siihen. Ei kukaan ikinä valitse olle paha. Ei sellaista vaihtoehtoa ole edes kuin hyvän ja pahan väliltä valitseminen vaan asiat tapahtuu kuten ne on aina olleet tapahtuakseen. Ei maailmassa ole mitään todellista satunnaisuutta, joku päivä kun ihmiskunta on kehittynyt siihen pisteeseen asti ettei ihmisiä enää ole voidaan varmana jo käsittää kaikki salaisimmat kvanttimekaniikan salat ja saavuttaa tila missä me tiedetään tarkalleen jokaisen partikkelin ja antimateriaalien liikeradat. Tästähän on jo hyvä esimerkki jos ajatellaan auringonpimennystä, auringonpimennys voidaa ennakoida Suomessa vuoteen 2039. Vaikka kuu on hyvin kaukana maasta, silti me tiedetään liikeradat ja painovoimat ynnä muut fyysiset ilmiöt ja käsitteet ja me voidaan ja ollaan voitu jo pitkään ennakoida näitä. Nämä havainnot tehtiin jo ennen tietokoneita ja tietokoneet kehittyy aina eteenpäin (Mooren laki vieläkin pitää melkolailla) joten 50 vuoden päästä on havaittu yli 9000 uutta ilmiötä ja niiden aiheuttajat ja 100 vuoden päästä vielä enempi. 1000 vuoden päästä on hyvä jos on edes mitään ihmisiä jotka on olemassa samassa fyysisessä olomuodossa kuin me ollaan nyt. Välinpitämättömyys menee tohon samaan kastiin, ei kukaan valitse olla välinpitämätön mutta niin se vain tapahtui että joku on. Palaten tohon sarjamurhaajaan, ne kärsii aina psykopatiasta, ei ne niítten omassa mielessän tee mitään pahaa kun niitten mieli ei kykene tuntemaan pahoja tekoja. Niitten omasta näkökulmasta ne ei ole pahoja, ne kokee vain olevansa mitä on. Se on siis subjektiivista, jonkun mielestä ne on pahoja ihmisiä, niitten mielestä ne on vaan oma ittensä.
>>622957 Voiko perunamuusiin tukehtua ksalolpäissään?
(10.16 MB 640x640 180.gif)

>>622948 Eiks toi hätäkokou meemi ole foorumin meemejä?
>>622959 Olet siis psykopatos anos?
(11.21 MB 640x440 174.gif)

>>622960 >Voiko perunamuusiin tukehtua ksalolpäissään? En tiiä en oo käyttäny niit pitkään aikaan niin en ees oikein muista miltä ne tuntu. Ois viel 60 ksalolia jäljel mut ne on hätätilaa varten. Pian niit pitäs saada taas lisää kun salakuljetukset alkaa keväällä taas toimimaan. >>622962 En oo mutta varmasti sosiopaatti.
>>622961 kyllä se on varmaan typo
>>622956 >>622958 sai miettimään että onkohan suomessa jotain costcon kaltasia kauppoja missä varastohyllyistä vaan haetaan ihan kaikki 10kg kahvisäkeistä telkkareihin ja sääääästetään varsinkin jos on kaupan jäsen, toki ne on suunniteltu niin että sieltä lähtee enemmän tavaran kans kun on tarkoitus (kuten varmaan kaikki kaupat jossain määrin, hahas). lähinnä tykkään miltä ne kaupat näyttää sisältä
>>622961 Mikä hätäkokou?
>>622967 Oletko kaaoksen kakkiainen?
>>622967 En mä ymmärrä miten toi on luovuttamislogiikkaa.
>>622965 Onhan Suomessa tukkuja mutta costco/sam's club tyylistä yksityisasiakkaiden jäsenyyttä ei ole. Pitää olla firma. Faija joskus 90-luvulla teki niin että sanoi unohtaneensa firman kortin ja pyysi tilapäiskorttia niin ne aina kirjoitti sellasen sille ja se aina pääs ostamaan tukusta.
>>622971 Puijailu kulkee suvussa.
Selkä ei ollut tänään kipeä, kun otin eilen norflexin. Sain huoltoanohommat tehtyä hyvin.
>>622971 Perustappa
>>622974 Anokauppa, masennusta tukkupakkauksina.
>>622975 kaikki elintarvikkeet ainoastaan nyymishopperia
>>622975 Tukkumyykää mulle, omistan perusjäsenyyden.
>>622977 Kassalla on orava ja kun koittaa ostaa 3kg tmoppia niin se on vaan että "ei myydä :3"
Oon pari päivää kuumotellu, että kiintolevy on hajoamassa kun kuuluu joku rutina. Se onkin onneks koppa joka rämisee.
>>622979 https://www.youtube.com/watch?v=YWZCb_YNw3c Kun tarkasti mä kuuntelen, niin kuulen (kuulen, kuulen) Pelottavaa rutinaa ja luulen (luulen, luulen) Se on varmasti kiintolevy, joka siellä hajoaa (hajoaa, hajoaa) Mut kun tarkemmin kuuntelen, se onkin koppa joka rämisee
>>622975 >>622976 >>622978 Näistä kun saisi kuvan, mutta hovimes...taiteilija taitaa olla poistunut keskuudestamme ;__;
>>622981 Niin on, mutta toivottavasti elämänsä jatkuu hyvissä merkeissä nyt kun pääsi irti paskuuden kahleista ;__; Ehkä hän oli piirtävä manolotoukka joka vuosien jälkeen mcfuckin kuoriutui ihtestään kauniiksi haltiaperhoseksi ja lensi kauas pois, sinne missä aurinko paistaa, missä mustepullo ei kaadu, kynä ei sotke eikä paperi koskaan repeydy ja leivonnaisistaan saa nauttia myös kiva heleä-ääninen japanilainen animemutsi (tai -faija).
>>622982 Pitäisiköhän mun yrittää jatkaa hänen jalanjäljissä, kunhan se pekrkekelllleen piirtopöytä tulisi sieltä postista joskus.
>>622983 Joo. Sinähän tilasit sen jonkun 200 vuotta sitten ;_;
(39.20 KB 850x478 f2.jpg)

>>622984 No niin tilasin... niin tilasin...
>>622985 Oliko kunnon mude?
>>622988 Itekin joudun katsomaan mutsien tulemista ruudulta kun en livenä pysty.
>>622989 jähhääh
(114.14 KB 1170x1173 1.jpg)

(124.07 KB 1169x1003 2.jpg)

(89.55 KB 1169x1149 3.jpg)

oon tää sika
>>622991 tf&ti
>>622972 Se on tää onneton perimä että yhdistyy savolaisuus ja ulkomaalaisuus eikä se missään tilanteessa luo hyvää. >>622973 Ite kusetin noita työterveydestä joku vuos takaperin mut ei tuntunu missään. Nyt niit ei oo kyl tarttenu ton salin takia kun selkä ei kipeydy helposti, mut pelottaa se kun alan sit treenaa selkää. Nytkin menee buranaa aina, mut laskin vähän painojen määrää ettei tarttis aina vetää henkihievariin asti, eikä tartte tulehduskipulääkkeitä aina. >>622974 Ei taida olla ihan helppoa tässä maailmassa. >>622979 Tiiän tunteen, joskus kun meen olkkariin kuulen kun palvelimessa joku levy rutisee ja alan tutkimaan heti SMART logeja et onks mikään rikki. Mulla on tässä mun makkarin taisteluasemassa nyt kiinni 4 kovalevyä, 2 normaalia ja 2 8TB SAS levyä ja ne ei kuulu ollenkaan läpi tästä Define 7 kopasta. Eli koppa toimii kuin pitää. Mut palvelimet ei oo sit tippaakaan vaimennettuja, föönitkin puhaltaa kokoajan 100% teholla. Ne on noctuan tuulettimia, sellaset aidot räkkituulettimet ei todellakaan sopis tonne. >>622981 Mäkin just mietin mihin se on mennyt. Harmi, ne oli aina parhaita ne sen kuvat. >>622985 Mitä vastaanotit?
Vätystää. Tiskaushomma ja sitten nukkumaan. Hyväs yös, mänölös.
>>622998 Sähän varsinainen moninstrumentalisti olet. Ethän satu keisi olemaan?
(152.39 KB 284x333 miika.png)

>>622996 hyvää yötä
>>622996 Väsy- ja tiskausprojekti meinasi kusta kun tuli tämmöinen piisi vastaan: https://www.youtube.com/watch?v=jeiBjQOMe10 ja kuuntelin sitä sitten pärinöissäni. Vaikutti piristävästi. Marko annalan ääni sopiikin paremmin tämmöiseen yökerhohumppaan. Pitää kuunnella koko levy läpi huomenna josko siellä olisi muita yllätyshyvyyksiä. Mokoman piiseissä on paljon hyviäjuttuja mutta kokonaisuutena ei kovin kummoistakaan. Ja yleensä annala pilaa kaiken määkimisellään. Joskus kyllä sekin huutaa kunnon meiningillä ja on rankkaa riffittelyä mutta se on valitettavasti hetkellistä. Muuten ei ole mikään mokomaa vastaan mutta vähän forsyth kun mielestäni olisi potentiaalia parempaankin menoon. >>623003 hähää
>>622995 Ei savolaisuudessa mitään vikaa mut ulkolaisuus eiei > Define 7 kopasta oota vaan kun alkaa etupaneeli rämisee. sä varmaan ostat define 8 sitten
(1.28 KB 124x57 ClipboardImage.png)

haha
>>623001 Oisit ostanu oikeen ihanetsin jossa on oikee etge.
>>622995 se postasi piirroksen viimeksi ystävänpäivänä, eli ei kauan sitten siihen nähden kuinka usein postaa piirroksia
>>623008 Parempi olisi kun olisi jättänyt meidät rypemään paskaamme. Se olisi meille ihan oikein, emme ole tehneet mitään minkä vuoksi ansaitsisimme piirtäjän.
>>623012 ei kai sitten vika oo kun käyttäjässä
>>623013 Rasvaappa röörisi.
>>623005 On se etupaneeli jo lommolla, kuten kuuluukin. Yleensä noilla kopilla menee helposti joku 5+ vuotta. Tänään asentelin yhden lisäkelkan noille mun SAS levyille ja vittu mikä duuni oli saada ne sinne minne ne kelkat pitää laittaa. Se rako mihin se kahden levyn kelkka menee on just ehkä 2 senttiä liian pieni, siin pitää tehdä niin et näyttis pois -> pari paneelia irti -> tiputtaa sen kelkan siit aukosta alas -> laittaa kaiken takas kii. Ihan vitusti duunia kun miettii että jos insinöörit ois laittaneet tohon 2cm enempi korkeutta niin toi ois ollu ehkä alle 5 min homma.
>>623015 ei oo RVitosessa tommosia ongelmia, mitä nyt vähä alkaa rämisee vanhuuttaan
(459.42 KB 500x375 semmosta.gif)

tänään taas pelasin silmät ristissä dq:ia ja katsoin piirrettyjä, olis voinut olla huonomminkin
Se saakelin opossumi poisti taas viestisä. Se on niin herkkä taiteilija_sielu
(103.72 KB 960x960 possum mirror.jpg)

>>623032 miks ärisit sille
>>623034 en inä ärissyt kysyib vaan ett eik se osaa sötää etkee
huomenta, l33tistit
>>623035 Juoppo ärhentelijä sinä olet.
(1.31 MB 480x852 sika ja possu.mp4)

>>622991 Seis!
>>623037 tapappa ittes vitun jeesustelija
>>623043 hän ei tapa itseään eikä muita :3
(4.25 MB 1440x1920 ClipboardImage.png)


(1.84 MB 3000x4000 poni.jpg)

Tuollainen pikkukauppa remppasi ihtensä ja aukesi uudestaan viikolla. Kävin nyt avajaisruuhkan jälkeen katsomassa ja oli masentava paikka. Sellainen moderni, hämärä, tummalla sisustuksella kuten koo marketeissa nykyään on. En kyllä tajunnut minkä takia siellä oli niin hämärää. En tykännyt. En ostanut mitään vaan menin nyymianon kauppaan ja siellä olikin vielä punalaputettua paskaa koska ilta-ale on vasta: illalla. Ennen remppaa se kauppa oli semmoinen mukava kusinen ja valoisa kauppa. Yhtä nuhjuinen kuin manolo. Kotimatkalla näin jonkun liikkeen pihalla kääpiöponin jonka perässä oli jotkut kärryt. Varmaan joku hommeli sielläkin oli kun pihan postilaatikossa oli ilmapalloja. Ponikärry oli varmaan joku lapsille tarkoitettu juttu. Miniponin vierellä oli kaksi mutsia niin en uskaltanut mennä tervehtimään ponia kun paskatti ja masensi muutenkin sen verran että olisin varmaan burgeroinut ihan vitusti. Paskatti tosiaankin. Vitun lumisade ja kylmyys. Onneksi nyt alkanee taas lämpimät ajat. Huomenna sataa vettä niin (ohut) lumipeite TUHOUTUU. Ei valkoisessa, siistissä lumipeitteessä mitään vikaa ole, mutta saisi se kevät jo tulla lopultakin. Vaikka nykyään 40-kymppisenä viikot, kuukaudet ja vuodet kuluvat kuin sekunnit kellotaululla, tuntuu silti kuin tämä vitun talvi ja kylmyys olisi kestänyt jo satoja vuosia. Paskattaa myöntää mutta taitaa olla itelni niin että nykyään paras aika vuodesta on se kun lehtipuiden oksilla on vihreitä lehtiä ;__; muina aikoina on liian kylmää ja kuolen.
>>623045 >En kyllä tajunnut minkä takia siellä oli niin hämärää. Ne ei rempanneet valoja lainkaan.
>>623046 Mutta vanhassa remppaamattomassa oli kirkkaat valot. Kai ne asensin tilalle jotkut modernit kakkelit joiden kirkkautta voi säätää. Iltaisin sitten laitetaan täysille niin ettei kaikenmaailmat anot pysty tulemaan sinne haisemaan ilman että sokaistuvat ;__;
>>623048 No mitä nyt ite oon huomannut on että noita valoja ei vaihdeta jos ne toimii, mutta jos vaihdat sen perus steriilin valkoisen/vaalean ympäristön hieman tummanpuhuvaan, ne tummat värit ei heijasta valoa joten kaikki näyttää hämärämmältä.
Toi AKT:n lakko oli kyllä yks turha tapaus taas. Ketään ei kiinnostanut lakko mutta satamien sulkeminen oli yksi iso ongelma kaikille jotka on kaupan alalla. Yhtäkkiä mikään kauppatavara ei liikkunutkaan. Hallitus ei antanut periksi ja lopulta homma alkoi mennä siihen että normaalit kansalaiset menetti kaikki sympatiat lakkoilijoita kohtaan. Olihan se ihan tyhmää kuinka joku alle 2000 hengen poliittinen lakko seisautti kaiken, siihen pisteeseen asti että ne firmat jotka oli kaupan alalla ei saaneet tavaraa hyllyyn ja ne jotka oli asiakkaana ei saaneet tavaroitaan. Kaikki muut joutui hyväksymään hallituksen asettamat rajoitukset, mutta vaikka ne heikentävätkin omia etuja mua enempi huolettaa se että velkaantuminen jatkuu, koska se on mun tai mua seuraavan sukupuolen ongelma. Toki jotain itsekeskeisiä ahtaajia tämä ei huoleta, mutta sen pitäsi huolettaa. Nyt mitä toi lakko aiheutti on lakimuutokset että poliitisia lakkoja ei voida enää jatkossa pitää. Kansan ärtymys AY-liikettä kohtaan tekee sen että useampi siirtyy mielummin YKT:hon kuin maksaa Hakaniemeen jäsenmaksuja joillekkin liiton läskeille jotka ei tee mitään hyödyllistä. Nyt jatkossa seuraaville polville AY-liike ei välttämättä tuo paljoa pöytään, nää ahtaajat just piti huolen että AY-liike tuhotaan pikkuhiljaa. Itse oon sitä mieltä että se on vain hyvä asia. Esimerkiksi PAM:in taulukkopalkat tuhosivat paikallisen sopimisen. Kaikki firmat on sanoo vaan että palkka on PAM:in taulukon mukaan, piste. PAM ei oo oikeastaan tehnyt yhtään mitään työntekijälle mutta muistaa aina ottaa palksta jäsenmaksun.
>>623055 >koska se on mun tai mua seuraavan sukupuolen ongelma. haha Meillä alkaa kai töissä periantailomautukset muutamaksi viikoksi kun lakon takia ei saada materiaalia ym. kamaa tehtaalle tarpeeksi. En tiedä kyllä miten nyt käy kun ne lakot peruttiin. Eiköhän se selviä maanantaina. Liiton tyypeiltä ei ole kommentteja saatu koska ne on joko sairaslomalla tai jossain korruptio"koulutuksessa" hahas
>>623055 >>623056 joo, mitä nyt viimeisen 15 vuoden aikana lukuunottamatta rinteen/marinin hallitusta on kokoomus ollut hallituksissa halliten joko pää- tai valtionvarainministerin salkkua. kokoomus on suomea kaikista eniten velkuuttanut puolue, ja ennen koronakriisin iskemistä marinin hallituksen aikana velanotto oli kääntynyt laskuun. mutta joo, mielenvikaset läskit gomdudistit jne. kun olis mukava saada liksaa jolla elää "paskahommistakin" ja ehkä kesälomaakin siitä duunista. "älkääpä lakkoilko tai me toteutetaan ne jutut mitä aiottiin toteuttaa muutenkin" on kieltämättä mahtava porkkana
(15.20 MB 1280x720 4chan Mootykins.mp4)

Tästä lähtien kaikki jotka säikyttelee vompattia saa bänniä :3
ei nyt sentään, mutta olokaapahan kunnolla
>>623055 kummasti se sdp vaan pompsahti kuitenkin gallupeissa suositummaks puolueeks. mut kai sun mutu on oikeesti tärkein mittari kaikkeen
>>623056 >Meillä alkaa kai töissä periantailomautukset muutamaksi viikoksi kun lakon takia ei saada materiaalia ym. kamaa tehtaalle tarpeeksi Joo mutta ei se paina ahtaajien mieltä yhtään. Eikä AKT:n mieltä. Eikä oikeastaan kenenkään AY kommarin mieltä. >Liiton tyypeiltä ei ole kommentteja saatu koska ne on joko sairaslomalla tai jossain korruptio"koulutuksessa" hahas Tää on aina sama joka firmassa. Jokaisessa missä oon ollut, missä on ollut joku liiton vastaava, se on aina joku 40-50v ukko, vähän mahaa tullut tai paljon. Eka se alkaa parilla liiton kurssilla, pääsee juttelee mukavia johki kommuuniin, firma maksaa, sitten yhtäkkiä alkaa muodostumaan luottamusmiestehtäviä (eri asia kuin firman oma luottamusmies - tää on liiton oma luottamumies) ja lopulta tilanne on se että tämä AY kommunisti tekee enää enintänä 10% töitä, saa samaa palkkaa kyllä ehkä joku luottaribonus päälle, mutta se työvoima mitä se ennen toi niin sitä ei korvata koska tälle liittokommarille edelleen maksetaan palkkaa. Muut tekee enemmän töitä kun tää AY kommari on aina jossain taukotilassa "opiskelemassa" liiton juttuja. Jos saisin päättää kaikki tämmönen tehtäis laittomaksi työajalla ja jos ne liiton jutut niin kiinnostaa niitä voi tehdä omalla ajallaan. Työajalla pitää tehdä töitä. Nykyisessä firmassa ei ole luottamusmiestä onneksi ja ainoa firma missä oon muuten ollut missä oli liitto mutta ei luottaria oli posti. Siellä liitto oli PAU ja se oli täysin turha liitto. Kun YT-neukut tuli ja en ottanut vapaaehtoisesti sitä eropakettia joka ois tuonut mulle melko ison potin rahaa, en yks kaks saanutkaan sitä kun mun työtunnit oli vähennettu 30 tuntiin viikossa. Soitin PAU:lle ja lupasivat tehdä jotain, mutta se PAU:n vastaava oli lomalla heti ekan puhelun jälkeen. Lupasivat olla yhteydessä, en ikinä kuullut niistä mitään. Selvis sitten myöhemmin etten ollut ainoa, se liitto ei tehnyt muuta kuin kerännyt jäsenmaksuja, auta armias jos piti tehdä yhtään mitään työntekijän puolesta. Yks lakkopäivä tuli pidettyä mutta en saanut siitä kuin vain 70% normaalista palkastani. >>623057 Oon samaa mieltä tosta että kokooms on totaalista myrkkyä Suomen taloudelle. Pelottaa nytkin mitä ne keksii myydä tämän hallituskauden aikana. En tajua miten porukka jaksaa ees äänestää kokoomusta tai keskustaa kun koko niitten historian ajan ne on tulleet kuuluisiksi siitä että nitten takki kääntyy aina sen mukaan mikä tuottaa heille henkilökohtaisesti enemmän. Ei se ole rajoittunut pelkkään kokoomukseen, olihan Juniperin myynti yhtä iso katastrofi kuin sähköverkon myynti Carunalle, mutta toi Käteisen ja Stubbin aikainen hallitus oli tosi paha juttu suomalaisille, ja se sama vastuuton keskustapopulistinen paska jatkui Sipilän hallituksessa joka oli ehkä paskin hallitus mitä Suomessa on ollut 1990 jälkeen. >>623061 > mut kai sun mutu on oikeesti tärkein mittari kaikkeen Vittu kerrankin joku tajuu tän ilman et pitää selittää.
Se on kuulkaas pojat ja tytöt siivousprojektia nyt. Piti aloittaa jo pari tuntia sitten. Nyt on loppuilta pelkkää kärsimystä!! Itkua ja hammastenkiristystä!! Siivouksen jälkeen ehkä kalsarintilaushommia!! Huomenna ruokaprojektia!! Jännittävä elämä!!! Tulispa haltiamutsi!!!
(331.29 KB 1195x2048 intian veistos mutsi.jpg)

(134.49 KB 1000x1200 toinen intian veistos mutsi.jpg)

(94.04 KB 564x752 kolmas intian veistos mutsi.jpg)

>>623066 elä huua. kuvat ei liity
>>623067 Intiassa hyvät mutsit tunnetaan.
(1.11 MB 564x752 ClipboardImage.png)

>>623069 pakko haistaa :3
(565.25 KB 500x251 vin.gif)

kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫
Vittu vihdoinkin löysin sen videon mis toi läski on: https://www.youtube.com/watch?v=Z50M4Db9_oY On vielä vitusti läskimpi ku ajattelin. Herrajestas ei ihme ettei se pysty kävelemään enää.
>>623072 .giffejä tuosta nyt ihan saatanasti!! Joka yleislankaan rasittava läski!!
LAitan itelni tänne muistutukseksi että kesällä tai kevään aikana on pakko tehä joku suursiivouksen tapainen missä heitän kaiken turhan paskan pois. Vein talvitakkeja varastokoppiin ja toin kesätakkeja tilalle, siinäkin hirveä raivaaminen että pääsi vaatepuulle asti. Tiedän että minulla on semmoinen autismi että just ulkovaatteita pitää olla eri tilanteisiin, paksumpi ja kevyempi toppatakki ja näiden kanssa voi vielä pelata välivaatetuksella jne. ja housuja on eri lämpötiloille. Vittu kun osaisi olla kunnon ano mikä vetäisi kesät talvet samoissa paskaisissa verkkareissa. Käsineitäkin on miljoona paria eri käyttötarkoituksiin. Ja nyt puhuttiin tosiaan vasta rääsyistä. Kaapit on täynnä ties mitä muuta tavaraa...
>>623074 Sama tilanne omassa vaatevarustuksessa. Onneksi tässä asunnossa on iso vaatekaappi eteisen vieressä, talvi- ja kesä- ja välivaatteiden vaihto ei vaadi erillistä operaatiota. Juhlavaatteetkin löytyy kivasti pölyltä suojassa, jos joku täti tai setä sattuu kupsahtamaan. Ja kenkiä tietysti pitää olla ihmisten ilmoille, Tapiolan kartanoille, kurakeleille.. Sitä muuta tavaraa, mitä täältäkin löytyy, en lupaa siivota vielä ensi kesänä. Sähköromun keräyspisteellä pitäisi tosin käydä, kunhan huvitus iskee.
(1.87 MB 200x150 126.gif)

Tekis mieli ostaa siiduja nyt ja postaa projektin tulokset nyymäriin mutta kuumottaa että joku keksii vasikoida mut poliisille. Mitähän laillista vois kasvattaa joka ois ees vähän jännä?
>>623077 kasvata laillisia kukkia, tai keksi uus muuntohuume
>>623077 Värinokkonen? Bonsai-kirsikkapuu. Päivänsini? Alruuna. Lootuspuu. Oregano on kuulemma siemenestä harrastelijalle haastava.
>>623075 Nii. Sitten kun on tullut vielä autismipäissään osteltua kaikenlaista armeijaylijäämää niin... huoh hels mihin kaikkeen paskaan on tullut tuhlattua rahojaan. Tosin ei tuommoisiin kympin riepuihin nyt ole kokonaisuudessan paljoa uponnut, mutta kuitenkin. Ano kuluttaa varmaan kaljaan ja tupakkaan kuukaudessa enemmän mitä noihin maastohousuihin on mennyt. Kuva liittyy, hahas Itsellä ei ole ollut mitään juhlapukuakaan enää vuosiin. Tai oli, mutta se oli liian iso kun olin ennen paksu poika. Lahjoitin sen veljenpojalle, se on paksu poika. Tosin minua pidempikin jo. Viime vuosien juhlissa on pärjännyt farkuissa ja kauluspaidassa. Vähän paskattaa jo kun tädit ja muut on jo 80-kymppisiä niin pian niitä alkaa kupsahtaa ;__; niiden hautajaisista ei kehtaa olla pois. Tädin mies kuoli viime vuonna mutta sinne ei sentään tullut kutsua, vain sen ja tädin lähimmät sukulaiset eli ne joilla oli joku perheside. Kai pitää johonkin pukuvuokraamoon sitten uskaltaa. Tästäkin sai muuten hyvän itsehalveksunnan; että olen niin paska ja turha ihminen ettei tule edes kutsuja mihinkään juhliin (en tarkoita nyt niitä hautajaisia) missä tarvittaisiin juhlapukua. Ei ole kavereita joiden häitä juhlia, ei mitään. Nyt onkin hyvä alkaa imuroida, kun fiilis on tapissa, jee! >>623077 >>623078 >>623079 Joo jotain kivoja kukkia tms. koristekasveja nyt kun on kevät. Et voi tietää josko kukkienkasvatus vaikkapa puhdistaisi likaista sieluasi. https://www.youtube.com/watch?v=XTeo84Pu6NQ
>>623080 Varmaan tos ensi kuussa istutan partsille kasveja mut ei ne partsikasvit oo jänniä.
>>623079 Oregano on aika pieni kasvi, enkä tiedä yhtään miten tollasia kasvattaa kookoskuidussa. Mulla on vielä tallessa 4 autopot-ruukkua ja aquavalvet, 50l vesisäiliö ja 480W ja 240W flexstar ledit, Primaklima Carbocone aktiivihiilisuodatin ja PK 125mm kanavapuhallin termostaatilla. Telttakin on suht uusi Homebox 120x90x180. Toi on aika vakavaa laitteistoa niin pitäs olla jotain tarpeeks vakavaa kasvia. Googlettelin vähän noita mitä laitoit mutta en löytänyt hirveästi tietoa miten noita kasvatetaan semi-hydrolla. Kiinnostais joku kunnon hydro kanssa, joku GHE:n aquafarm tai Wilman Origin 4x11 DWC. Hydron kaa vaan pitää säätää niin saakelisti pH:n kanssa että pitäs melkeen olla joku Bluelabin Guardian tai muu viritys joka huolehtii että pH ja EC on jatkuvasti oikein koska virhemarginaalia ei ole. Toistaiseksi tää autopot-systeemi on ollut semihyvä kun tarttee vaan 5 päivän välein täyttää tankki mutta kasvit on paljon suurempia kuin turpeessa kasvatetut käsinkastellut kasvit. En oikein tiedä mitä tekisin kannabiksella. En polta sitä, enkä viitti myydä sitä koska mulla on tarpeeks hyvin asiat nyt eikä vittti riskeeraa. Vois varmaan vaan antaa heinät siskolle kun se tuhlaa vähät rahansa johki paskamyssyyn mitä se saa poistettua joiltain tuntemiltaan ihmisiltä. Sen pilvenpoltteluun ei voi oikein vaikuttaa mutta sentään se tekis jotain hyvää ettei sen rahat aina olis heti loppu.
>>623077 Chiliä.
(1.52 MB 250x197 149.gif)

>>623084 Saatoin tilata jo jotain..........
Huhhuh mikä mutsi tuossa mustan laguunin hirviössä.
>>623086 Oispa mustan kerrostalon ano... mutsia pelottelemassa.....
>>623088 Ootko se mutsi jota se pelottelisi?
(2.49 MB 300x245 1416429734057.gif)

>>623089 Jos minä olisin mutsi niin olisin niin huono mutsi että mustan laguunin hirmukin tuumaisi että hyh hels.
(1.03 MB 894x786 ClipboardImage.png)

Lauantai-illan kysymyslortti: haluaisitko menneen nuoruutesi takaisin? Ite en, koska nuoruuteni meni hukkaan kotona koneella istuen, en kaipaa sitä. Haluaisinko olla taas nuori? En tiedä, ehkä, jos saisin jättää itselleni jotain ohjeita mitä tehdä, esim.: kaikkea...
>>623093 En. Paskaa olin silloin ja paskaa olen nyt. Paskaa tulen aina olemaan.
>>623093 en varmaankaan, samasta syystä kuin tuo toinenkin. voin paljon paremmin nykyään
>>623093 En. Mutta oon kyllä jäänyt siihen vähän jumiin. Taas kuuntelen samoja levyjä joita silloin kuuntelin. Mut siinähän kai ei ole sinällään mitään epänormaalia. Sillonkin kun olin nuori niin kaikkien faijat kuunteli öööh... eppu normaalia
>>623096 Oletko faija?
>>623097 faijattaako
>>623098 fadettaakoh
>>623093 >Lauantai-illan kysymyslortti: haluaisitko menneen nuoruutesi takaisin? Mietin tätä hyvin usein, melkein päivittäin. Tää on tosi vaikea, koska haluaisin tehdä niin monta asiaa toisin, nyt kun tiedän, mutta en tiedä miten se toimisi. Palaisinko takaisin nuoruuteeni muistaen kaiken mitä muistan nyt, vai menenkö takaisin siihen aikaan tietämättä mitään tulevaisuudesta? Jos jälkimmäinen, siinä ei olisi mitään ideaa, koska yhtä hyvin voisin olla menemättä jos en kerta tiedä. Jos taas saisin pitää muistoni, pelkään että nuoruudessani on aivan liian monta pahaa asiaa mitä en pääse pakoon, ja pelottaa elää ne kaikki asiat uudelleen mille en voi mitään. En voi oikein voittaa. Jos saisin pitää muistoni, menisin varmaan vuoteen 2011 siihen hetkeen kun syöpä on selätetty, eli vika kemoterapia on suoritettu. Sitten tekisin sen mitä mun olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten, muuttaa kauas perheestä. Pitäisi opiskella, mutta pelkään vieläkin että se on tuhoon tuomittu yritys, en mä vieläkään koe että jaksan olla koulun penkillä. Tykkään lukea yleissivistystä mutta jos en saa valita aihetta ei yksinkertaisesti kiinnosta yhtään. Vielä 2011 ois kuitenkin ollut mahdollista päästä eroon temestasta, kaikki oli vielä mahdollista. En tiiä, siltikin koen etten olisi onnistunut tarpeeksi korjaamaan uppoavan laivani suuntaa. Oikeastaan jos saisin enempi aikaa enkä hermoilisi niin hirveästi epäitsevarmuuteni kanssa voisin elää tarpeeksi hyvän elämän jos aloittaisin huomenna. Mutta se ei ole niin helppoa kuin että päätän nyt että kaikki muuttuu. Mä tiiän liian hyvin ettei asiat muutu.
Huomenta. Kanssamanolojen kiusaajat maistakoot vetypommia.
Sus siunatkoon teitä tänään.
(8.13 MB 624x351 yuuko mio ravi.gif)

>>623102 vetypommeja ei pidä kenenkään maistaa :3
nyt tulee täälläkin sitä vaaleaa paskaa taivaan täydeltä, voi elämän karut kävyt!!
>>623105 Jumala rankaisee kiusaajia.
>>623106 en oo se yks
>>623106 jos minua tarkotit kiusaajalla niin ei täällä tule kuin pari hassua hiutaletta t. savolainen natsi
>>623102 Vois kyl vetypommin laittaa naapurin suuhun mutta se ei oo nyt melunnut tänään tai eilen.
(905.94 KB 260x199 waynegetaloadofthisguycam.gif)

>>623109 räjäytä persees vetypommilla, sen tehot taitaa just riittää siihen
(790.38 KB 300x267 carole tuesday ehh.gif)

kuulkaapa, ne vetypommit kuuluu roskikseen :3
>>623111 Kuulostaa aika vaaralliselta jätteenkäsittelijöille.
>>623112 ei kuulosta kun ymmärtää että se on kielikuva
Täys annos mieltä turruttavaa lääkettäni tänään. Ei näitä takaisin puhuvia ajatuksia aina joka helvetin päivä jaksa kuunnella.
>>623113 Kuulostaa, jos olisit ymmärtänyt kielikuvani.
>>623115 en usko että osaat käyttää kielikuvia
>>623114 Ois siistiä jos ajatukset puhuisi takaisin. Ajattelisin että "olen minä vaan yksi läjä paskaa" ja ne vastaisi että "niin ootkin haha"
kyllähän ihtekseen voi jutella
>>623116 Se on sinun asiasi mihin päätät uskoa.
>>623121 se on kaikkien joita kiinnostaa
>>623102 onks vetypommi sellanen kun ylä asteen kemian tunneil tehtiin (tai ope teki). et jotenkin saippua kuplan sisään vetyä sit kun sitä sohasee sytkäril ni kuuluu sellanen pien poks
vedypompsut sukkuseen :3
(2.84 MB 352x266 154.gif)

Jes vihdoinkin sain luotua hyvän loginjärjestelmän mun sivuille. Oli kyl ihme että loputla paras lopputulos tuli chatgpt:n avulla. Tosin ei ne pilalle menneet yritykset kopsata koodia muualta olleet turhaan, ilman niitä en olis saanut tehtyä tätä ollenkaan, enkä olisi tajunnut itsestäänselvyyksiä kuten sql-injektioiden eliminointi ehdollistamalla syötettävät tiedot. Vielä vois vähän duunata mutta hiton mukavaa kun kaikki toimii. Itse asiassa jätin tän boutauksen kesken kun teinkin sit sen salasananvaihtotoiminnon ja se toimii. Nyt kaikki toimii. Aivan vitun hyvä. En oo näin hyvää oloa kokenut pitkään aikaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>623127 Ai niille sivuille...
(3.62 MB 498x345 183.gif)

>>623129 Faijatus.com
>>623129 >>623130 ryynärin onlyfans-kopio jossa se on ainoa sisällöntuottaja
Eliminoikaa mut, oon sql-injektio...
>>623134 emme eliminoi :3
>>623138 Hyvät yhdyntäliikkeet tuolla yhdellä.
(129.14 KB 1280x720 mio parsat korvista.jpg)

>>623139 höpöhöpö, ne eivät ole mitään sellaisia liikkeitä! :3
>>623140 Kyllä siellä taitaa joku kummitus antaa oikein kunnolla.
>>623141 Vaiko kummitukselle annetaan, hmm???
>>623142 No orava tietää paremmin, kun on tutkinut noita asioita.
>>623141 >>623142 siinä ei anneta mitään kellekään vaan iloitaan vene-retkestä :3
>>623143 Taitaa olla semmoinen ghostlusters-jengiläinen, haha
(235.26 KB 500x450 1241242.png)

>>623144 Juujuu
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

>>623146 höpöhöpö, sellaista jengiä ei olekaan :3 >>623147 niin :3
(116.65 KB 800x800 anon ryöstö tmop.png)

Tänään on syöpötelty sen verran ja muutenkin oltu paskaa että viedään: roskat, kuntoillaan: kuntopyörällä, kaljuutetaaan: pää ja sit mennään: nukkumaan.
>>623149 hmm toihan on muuten chubby ainaki siltä vähän näyttäs oispa... saispa...
(22.22 KB 1081x213 ClipboardImage.png)

(3.34 MB 498x373 177.gif)

>>623151 Ei ole, eikä edes mukava.
>>623152 Voimmeko sitä koskaan oppia ymmärtämään?
Paskattaa kun tuo lihapullapyörityksen kuvaaminen oli niin helppoa kun puhelimen sai asetettua liesituulettimen päälle eikä naamakaan vahingossakaan mahdu kuvaan. Osaisipa tehdä jotain jännää ruokaa niin voisi tehdä anokokkailuvideon. Pitää kokeilla josko kamera saisi edes jonkunlaista kuvaa liesituulettimen lasin läpi niin voisi kuvata hellan päältäkin. Todennäköisesti en kuitenkaan jaksa tehdä mitään sianruokavideoita kun en jaksa tehdä mitään muutakaan. Vompatinkutsuloitsuakaan en uskaltanut enkä jaksanut tehdä vaikka oli meininki.
(294.79 KB 800x800 muhkuääriviivat.jpg)

>>623153 mukavuuteen en ota kantaa, mutta kyllä toi siltä vaikuttaa että saattas vähän chubi olla
>>623155 Hiihtopipo päähän
(3.59 MB 171x200 140.gif)

O ou. Huomasin kädessä pienen keltaisen läiskän, luulin mustelmaksi mutta ei lähde. Nyt mahassa on samanlainen, kevyempi. Ja sen yllä yks tosi pieni. Tää ei ole hyvä. Meen lääkäriin huomenna, katotaan onko kuolemaksi. Vittu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>623161 mitä se tarkottaa? ja voisko se olla maksaläiskä
>>623162 Keltaisuus aina viittaa johonkin maksaongelmaan. Silloin vuos sitten kun sain diabertesdiagnoosin mun maksa-arvot oli koholla, mutta ei pahasti. Kuukaus sit kun kävin verikokeissa kaikki arvot oli parempia. Se vähän lohduttaa ettei täs nyt mitään sairaan pahaa ehkä oo tiedossa koska ois näkyny verikokeissa. Ei oo yöhikoilua tai muuta oireilua vaikka perjantaiaamuna oli kipeä olo. Mut nyt taas eilen ja tänään ei mitään. Ainoo outo on että oon saanut nukahdettua paremmin kun ketipinor toimii paremmin. Mut sekin kaikki menee maksan kautta.........
>>623163 Lääkäri sanoo, että ryynit laitamme roskiin.
>>623072 Kiitti mietinkin mistä toi oli
Huomentaat, kellastuneet ja muut.
Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu..
>>623166 hei >>623167 koska on huhtikuu
>>623168 Huhtikuu on nyt.
Kävin näyttää lääkärille tota mun keltaisuutta mutta se ei kokenut että se on mitään vakavaa. Ohjas mut varaa soittoajan omalle työterveyslekurille, ehkä lähete ihotautilääkärille. Ei osannut sanoo suoraan mikä vois olla vika. Mutta ehkä se on positiivista ettei se oo mitään vakavaa, tosin hermostuttaa kyl miks noit keltaisuuksia on. Pari sellasta kolikon kokoista vähän mustelman näköistä jälkee ja toinen yks pieni.
>>623170 veikkaisin edelleen maksaläiskää, paitsi kai lääkäri olis osannu sanoa sen varmaksi
>>623170 Ehkä susta tulee kiinalainen. Kato alkaako silmät menee vinoon ja etuhampaat harittaan.
>>623172 Tämä se taitaa olla. Aasiajulmurista iskenyt keltakuume, joka syrjäyttää faijatuksen. Nihao vaan,.
Posti tuo kohta alkoholia!
>>623175 ai spriitä?
>>623176 Eikun olutta ja viinaa. Postaisin kuvan niistä sitten mutta juomalanka ankkuroitui paskamereen ja posti tuo lanka hävinnyt pohjamutiin.
>>623177 Oispa /yle/ missä olisi vaan hitaampia yleislankoja kuten postin tuomiset, uutislanka, ehkä pasilanka, piirtolanka ym.
>>623169 mm, kuten sanoin
>>623178 nii tai oispa esim kiva hiljainen jeesuksen wanha suomilauta animeaustisteille ja luusereille epäonnistujille minne vois käydä postaamassa kvartaaliraportit ja hakata f5 ;__;
>>623164 Ei sanonut, jos sanoo vaihdan lääkärii. >>623171 Vittu jos alan oleen niin vanha... >>623172 Ei musta ikinä tule kiinalaista en oo tarpeeks epähygieeninen enkä myöskään ole ötökkä. >>623173 Jos pitäs päättää julmuri ennen faijatusta aina. Julmurin voi sentää selittää.
>>623197 >Julmurin voi sentää selittää. Mut faijaa voi silittää, vaikka onkin niin vahva ettei sitä saa selälleen.
>>623197 Käsittääkseni kiinassa on myös hygieenisiä ihmisiä.
>>623199 >Käsittääkseni kiinassa on myös hygieenisiä ihmisiä. Joo kylhän siel on pari expattia.
>>623200 Mitä on expatit?
(353.09 KB 566x800 1647775271046.png)

>>623201 nykysin tasaisia alueita, entisä patteja
En ole lievästi taikka vakavasti vaan sekavasti masentunut.
>>623205 Itse en ole masentunut.
>>623206 oletko varma?
Katotaa tuleeks tänää yö 1.75mg temestalla. Mennyt nyt joku melkee pari viikkoo 2mg:llä. Nyt kun en oo käyttäny ksalolia aikoihin niin ylläri ylläri tolet pysyy matalampana. Jos sais kuun loppuun mennessä 1.5mg asti ois hyvä mut katotaan nyt tää yö ja miten etenee.
>>623207 Kyllä.
>>623208 ota ota
ottikohan se
(1.45 MB 388x218 1416177243416.gif)

Olin torstaina tyräleikkauksessa. Odotellessa annettiin diapami, vaikutus aika tuhnu, ehkä yks 5-6% olut. Juteltiin semikivoja eläkeläisrouvien kanssa, jopa yllättävän jees, koska toin esiin fasistiset, rasistiset ja sosiaalidarwinistiset mielipiteet. Leikkuupöydällä annettiin taas jotain kivaa rauhottavaa ja hapen yliannostus myös oli kivaa. Luonnollisesti taju katkesi ihan yllättäen ja joitain tunteja täysin mustaa, mutta kuitenkin tajunta tiesi jonkun jakson siinä olleen... äääh
hyvää yötä
Huomenta, tyrnävän tyräsaurukset.
>>623213 Otin 1.75mg ja nukuin. Katkonaisesti kyllä, ihmeen paljon 0.25mg vaikuttaa.
Kävin 20 kilometrin kävelyllä, eikä päivä ole vielä edes puolessa.
>>623220 Reipasta
>>623220 Älä silti ryyppää.
>>623222 mistäs tuo tuli?
>>623223 Postaajan sormista.
>>623224 en tarkoittanut sitä, vaan: tuota olettamusta että postaaja aikoo ryypätä
>>623229 Olen eräänlainen taikuri.
>>623230 kakkataikuri ehkä
>>623222 Ryyppäsin jo, jäi tuhnuksi sekin.
>>623222 Kiitos silti, että kehotit etten ryyppäisi, olen yli 9000 miljoonaa kertaa siitä onnellinen.
>>623233 Olen vaan anoista huolehtiva paimen ;__;
Näin viime yönä poikkeuksellista unta. Olin työpaikan ihanan mutsin kanssa ihan ilman pienintäkään vihjausta riåhommista jossain huoneessa ja juteltiin kaikenlaista ja silittelin sen käsiä. Paskattaa hieman, varsinkin kun siitä mutsin ihanuudesta on päässyt yli silleen että olen mielessäni jo päättänyt että olen paska eikä sellainen ole koskaan mahdollista. Sitten kun luulee että kaikki on yhtä huonosti kuin ennenkin niin alitajunta iskee vastapalloon tuollaisella unella, huoh.
>>623238 Rietasta.
niistä ekoista tsileistä jotka laitoin tammikuussa kasvamaan pisimmälle kasvanu kasvattaa nyt kolmatta lehtiparia ja muut hädin tuskin saaneet yhen aikaseks. tänään ostin niitä samoja kaupasta ja huomasin että tuotantomaa oli uganda haha. ehkä ne tartteis vähän trooppisemman ilmaston että kasvas kunnolla. ne alko myös kellertämään jo mikä kai viittas ravinnon puutteeseen. aika hurjaa että ravinnon puute iskee vaikkeivat oo vielä yhtään kasvaneetkaan mutta niin kai se vaan on. oli tarkotus ostaa jotain tsilifoorumeiden suosittelemaa lannotetta mutten löytänyt sitä prismasta enkä jaksanu alkaa kiertämään niin ostin sit kanan paskaa kun tää koko projekti on vähän paskaa ja oon ite lisäks paskaa ja se oli halvin vaihtoehto tarjolla (kai). ja voi päteä ittekseen että onpahan luomua vaikka kämppä haiseekin entist enemmän paskalle (ei oikeesti haise kun sen aikaa kun niitä paskoja liottaa veteen). noiden ugandan chilien lisäks myöhemmin laitoin vielä tollasia perus halpis punasia chilejä ja jalopenot vielä sen jälkeen itämään. jalopenot ei alkuun itäneet mut sit etin kaupasta sellasen yksilön mikä oli kellertävä/vähän jo punanen ja laitoin siemenet siitä niin hyvin lähti. ne on molemmat kasvaneet ihan ok ja jalopenot oikeestaan kaikist eniten vaikka ne lähti ihan vikana. ens vuodelle ainakin oppi että aika turha tammikuussa laittaa ikkunalaudalle noita vaan keinovalon alle pitäs kai jos niitä haluis esikasvattaa. mut oon katellu jostain että hyvissä olosuhteissa parissakin kuukaudessa chilit voi tuottaa satoa niin ehkä noista jotain saa viel kun kuiteskin kesä viel alkanukkaan ja jossei saa niin eipä silkään väliä
Jaksoin lyllertää parturiin hiuksien lyhennykseen. Harmi kun en ole pälvikalju niinkuin muut anot ja voisin vain kaljuuttaa kokonaan itse himassa. Tai voisinhan minä, mutta sitten tulee semmoinen harmaanahkakalju.
>>623244 Höylähommiin vaan niinkun kunnon luostarianot.
(4.96 MB 496x360 Schfifty Five.webm)

>>623245 En ikinä.
>>623244 pälvi kalju on kai ihan eri juttu kun kalju kalju. vai onks manoloilla autoimmuunisairaudet jotenkin yleisiä
>>623247 Yleensä ne joilla on jo jonkinlainen kalju, niin ne sitten kaljuuttaa kokonaan.
>>623247 Ite oon kai immuuni autoille kun en jää semmoisen alle ollenkaan vaikka haluaisinkin.
(2.45 MB 498x498 168.gif)

>>623215 Mitä, yks 10mg diapam? Eihän se tee sen enempää kuin vesilasin juominen.
VITTU MÄ ARVASIN et noi satunnaiset ovikellon soitot on salee jotain lestoja tai muita uskovaisia. Tänään ajoin ohi parin mormoonin tai jehovan, kaks sellasta valkokauluspaitapoikaa. Vittu olispa kivääri jos ne uskaltaa soittaa mun ovikello viel kerran vittu sit näkevät oliko niitten uskonto oikeassa vai joutuivatko helvettiin vääräuskoisuudesta.
(1.49 MB 250x208 119.gif)

Ainiin piti kans raportoida et tänään soitti helvetin moni puhelinmyyjä. Nää tuli firman luuriin Haloo >moi tässä on $puhelinmyyjä $puhelinmyyntifirmasta >tavoittelen vakuutusasioilla pystytkö yhdistämään toimitusjohtajalle (Joo vittu varmasti voin) onko tää markkinointisoitto >yritän tässä siis sopia tapaamista- Katkaisin vaan puhelun. Sanois suoraan vaan että on puhelinmyyjä ei se oo eka kerta kun joku firma sanoo ettei todellakaan kutsuta vittu TJ:tä puhelimeen Sit: Haloo >moi tässä on $puhelinmyyjä $puhelinmyyntifirmasta >Tavoittelen $asialla saisko talousasioista vastaavaa puhelimeen Onko tämä markkinointi soitto >no- Ei kiinnosta puhelinmyyjät Sit: Haloo >Moi tässä on $täti $yhdistyksestä >Ollaan keräämässä rahaa Joo ei mulla ole yhtään ylimääräistä >Mutta tämä on 33 euroa jos tulet mukaan sponsoroimaan Joo toi on 33 euroa enempi kuin mulla on antaa >Jahas hyvää päivänjatkoa En ees jaksanu vastaa tähän Sit: Haloo >Joo tässä on $myyjä- (Keskeytän) Onko tämä markkinointipuhelu? >No tavallaan on saisitko puh- Mä huusin sille jo täs kohtaa että tää on varmaan viides myyntiyritys tänään ota numero pois listalta ja katkaisen puhelun En muista miten ne muut puhelut meni tänään mut aika sama kaava. En ees jaksa sanoo ei kiitos lopetan vaan puhelun. Se on vain hyväksi kaikille osapuolille, ehkä noi puhelinhäiriköt toteaa että vois hommaa oikean työn. Sellaisen työn missä tehdään töitä ihmisten hyväksi, ei sen vuoksi että yritetään lypsää ihmisiltä rahoja johonkin mitä he eivät tarvitse sit yhtään. Jos on yritys siis on aina jatkuvasti joku saatanan lauma puhelinmyyjiä yrittämässä lypsää rahoja pois aina kaikin mahdollisin keinoin. Kukaan ei ikinä soita rahansäästömerkekissä vaikka ne aina sitä uhoaa. Vittu mihin mä tarviin jotain vakuutuslisiä kun ei oo tarvittu viel ikinä yhtäkään kertaa? Mihin mä tarviin jotain verkkoasioitten kartoitusta kun itteä lukuunottamatta kaikilla joku tietojenkäsittelyn maisterin tutkinto yliopistosta. Sellaset tyypit maksaa tunnissa niin vitusti että lyö vasemman kivekseni pantiksi ettei niillä ole ketään antaa puhelimen päähän heidän päässään joka olis edes neljänneksen yhtä pätevä kuin meidän omat tyypit. Vittu että puhelinmyynti pitäs kieltää. Siitä ei ole sit tippaakaan hyötyä kenellekkään.
(2.98 MB 200x200 109.gif)

Myykää mut, oon puhelin... Paitsi jos soittaa joku $mutsi $haltiametsästä...
>>623254 Myydään orjamarkkinoille, jossa s&m mutsit huutavat hinnasta ja korkein tarjous voittaa. Orava yrittää epätoivoisesti huutaa eniten yrittäen pelastaa sinut, kunnes aatelinen s&m mutsi suoraan mutsichanistä pistää isot rahat kehiin.
(3.90 MB 1632x1224 ClipboardImage.png)

Mietein mitäpostitoi-langan tekemistä jonkulle alalaudalle mutta ei ollut sopivaa. Katsoin huvikseni samalla /nom/ ja siellä olisi ollut teelankakin haha. Mutta ehkä parempi pitää nuo siinä kunnossa missä ovat eikä häiriköidä, vaikka 2019 onkin tullut jotain sinne. Olikohan se se synkkä kesä kun foorumitulva tappoi loputkin anoista. Vai oliko se 2020, vittu minä en muista enää. Itteni periaatteessa voisin vaikka lukita nuo alalaudat jos oisin admin man, säilyttääkseni ne. Nyymärissä ei tarvita kuin yksi alalauta missä raportoida. Vaikka olis se tietenkin hyvä niinkuin aiemmin mainittiinkin että kaksi alalautaa, raportoinnille ym. ja sitten olisi joku /yle/ missä olisi hitaammat yleislangat kuten piirto-, ruoka-, posti-, kuumajuoma-, pasi- ja uutislanka. Mitä muuta manolo tarvii. Anime/mangalankakin voisi olla siellä. Tai oikeastaan niillä voisi olla oma alalautansa kuin nykyäänkin, ihan periaatteen ja perinteen vuoksi, vaikka itekään en semmoisia harrasta. Mut nih, posti toi natsikärkkäiseltä kalsareita (kaikki oli oikein sopivan kokoisia jee) ja sieltä sikapäivien tarjouksesta kevyen villapipon 10e ja 20e housut. Housutkin on hyvät jalkaan ja kerrankin sopivan mittaiset kun olivat pitkällä lahkeella. Housut on M-kokoiset (L-koko oli loppu, mutta ne olisikin ollut turhan löysät vyötäröltä), kalsarit on XL... Housut ei vaan jousta juurikaan niin ei noilla kunnolla pyöräilläkään voi, mutta hyvät ja kevyet lyllerryshousut olikin hakusessa. Jumppahousut on erikseen koska olen housuautisti.
>>623256 voi tänne tehdä
>>623256 Vastahan tässä oli "Mitä posti toi"-lanka, joku sai jotain vara osia ja joku jotain musiikki välineitä. JOko te sen langan upotitte?
>>623258 Myönnän etten jaksanut ihte tarkistaa, luotin vaan tuohon >>623177 todennäköisesti postilanka on tuolla jossain yhä kun raportointilanka kestää yleensä noin viikon.
>>623259 Tarkistin, tuhoutunut on. Aika jännä, nyymärissä aika vaan matelee ja silti langat kuolee, haha. Yksinäisyyslanka olisi vielä pelastettavissa mutta ei kai sentään enää. Miksi se siitä muuttuisi.
>>623256 Erätukulla on muistaaksen kamppisalennuksessa Anarin kamppeita.
>>623260 postilanka tuli kyl täyteen
>>623262 tai se uusi ei tullut, aapee vain poisti sen
(569.71 KB 1308x892 ClipboardImage.png)

>>623261 haha En ole googlaillut perseleggingsejä mutta katselin kärkkäiseltä (miesten) leggingsejä kun ne oli jotkut 8e hintaiset. Jätin ostamatta kun ne olisivat tulleet jostain muualta eri pakettina. Olisi voineet olla ihan mukavat kotona koneella.
(3.34 MB 498x373 177.gif)

>>623264 Melkone ahteri tolla ekan kuvan muijalla.
>>623265 joo, aika muhkeaks shopattu
>>623265 Kerro kun kerran olet kerrankin asiantuntija että miksi erätukun sivut on melkein samanlaiset varuste.netin kanssa? Piti ihan tarkistaa ettei ole sama firma kuten varuste.net = viranomainen.fi jne. Joo moni pienempi nettikauppa käyttää samaa pohjaa (esim. joku tollanen kun flowvy haha) mutta eikö varuste.netin luulisi olevan niin iso että voisi kehittää jonkun omansa?
haha ja höhö perätukulle
>>623267 Ei mitään käryä. Jos pitäs heittää arvaus sanoisin että käyttävät samaa alustaa. Erätukku kyl on väkisin eri liike koska kävin siellä joku 2v sitten kun olivat vielä Nurmijärvellä. Oli aika karseen tyhjä pulju mutta en tiiä oliko muuto kesken vai mikä oli, ei sieltä löytynyt oikein mitään kiinnostavaa. Menin lopulta varustelekaan mutta ei sielläkään ollut mitään kiinnostavaa. Oikeastaan varusteleka oli aika iso pettymys, siel ei ollut juuri mitään ylijäämää ja vaikkei nyt enää kiinnosta paskaakaan se kampe niin muistan kun kattelin jotain niitten laareja ja kaikki järjellä oleva kampe oli kokoa XXS-S ja kaikki joka ei ollut oli joko jotain Särmää ja/tai ylihintaista. Sitä Särmää en kyl ymmärrä, mitä googletin joskus niin se on niitten oma tuotemerkki mut se tehään jossain Kiinassa mut silti siit pitäis maksaa kunnon hintaa. Kaipa se kylmän sodan aikainen ylijäämä meni jo kaupaksi. Tosin se ei selitä sitä että siinä yhdessä tai kahdessa ylijäämäkaupassa taas oli ihan hyvää kamaa reilusti. Jos se ano joka postas sen kaupan laittais linkin viel uudestaan nii muistan laittaa kirjanmerkkeihin, siel oli pari t-paitaa jotka vois olla kivoja. Koitin tänää Dressmannista ettiä mutta ainoot mitä löysin oli kahdet farkut. En jaksanut sovittaa liikkeessä niin menin kotiin ja yllätyksekseni ne pienemmät niistä sopi päälle hyvin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply