/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(2.55 MB 500x380 elämän turhuus.gif)

Raportointilanka 197 Anonyymi 04.04.2024 (To) 19:11:15 No. 622907
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Itsetunnottomuuspainos. Edellinen: >>622598
Katotaa tuleeks tänää yö 1.75mg temestalla. Mennyt nyt joku melkee pari viikkoo 2mg:llä. Nyt kun en oo käyttäny ksalolia aikoihin niin ylläri ylläri tolet pysyy matalampana. Jos sais kuun loppuun mennessä 1.5mg asti ois hyvä mut katotaan nyt tää yö ja miten etenee.
>>623207 Kyllä.
>>623208 ota ota
ottikohan se
(1.45 MB 388x218 1416177243416.gif)

Olin torstaina tyräleikkauksessa. Odotellessa annettiin diapami, vaikutus aika tuhnu, ehkä yks 5-6% olut. Juteltiin semikivoja eläkeläisrouvien kanssa, jopa yllättävän jees, koska toin esiin fasistiset, rasistiset ja sosiaalidarwinistiset mielipiteet. Leikkuupöydällä annettiin taas jotain kivaa rauhottavaa ja hapen yliannostus myös oli kivaa. Luonnollisesti taju katkesi ihan yllättäen ja joitain tunteja täysin mustaa, mutta kuitenkin tajunta tiesi jonkun jakson siinä olleen... äääh
hyvää yötä
Huomenta, tyrnävän tyräsaurukset.
>>623213 Otin 1.75mg ja nukuin. Katkonaisesti kyllä, ihmeen paljon 0.25mg vaikuttaa.
Kävin 20 kilometrin kävelyllä, eikä päivä ole vielä edes puolessa.
>>623220 Reipasta
>>623220 Älä silti ryyppää.
>>623222 mistäs tuo tuli?
>>623223 Postaajan sormista.
>>623224 en tarkoittanut sitä, vaan: tuota olettamusta että postaaja aikoo ryypätä
>>623229 Olen eräänlainen taikuri.
>>623230 kakkataikuri ehkä
>>623222 Ryyppäsin jo, jäi tuhnuksi sekin.
>>623222 Kiitos silti, että kehotit etten ryyppäisi, olen yli 9000 miljoonaa kertaa siitä onnellinen.
>>623233 Olen vaan anoista huolehtiva paimen ;__;
Näin viime yönä poikkeuksellista unta. Olin työpaikan ihanan mutsin kanssa ihan ilman pienintäkään vihjausta riåhommista jossain huoneessa ja juteltiin kaikenlaista ja silittelin sen käsiä. Paskattaa hieman, varsinkin kun siitä mutsin ihanuudesta on päässyt yli silleen että olen mielessäni jo päättänyt että olen paska eikä sellainen ole koskaan mahdollista. Sitten kun luulee että kaikki on yhtä huonosti kuin ennenkin niin alitajunta iskee vastapalloon tuollaisella unella, huoh.
>>623238 Rietasta.
niistä ekoista tsileistä jotka laitoin tammikuussa kasvamaan pisimmälle kasvanu kasvattaa nyt kolmatta lehtiparia ja muut hädin tuskin saaneet yhen aikaseks. tänään ostin niitä samoja kaupasta ja huomasin että tuotantomaa oli uganda haha. ehkä ne tartteis vähän trooppisemman ilmaston että kasvas kunnolla. ne alko myös kellertämään jo mikä kai viittas ravinnon puutteeseen. aika hurjaa että ravinnon puute iskee vaikkeivat oo vielä yhtään kasvaneetkaan mutta niin kai se vaan on. oli tarkotus ostaa jotain tsilifoorumeiden suosittelemaa lannotetta mutten löytänyt sitä prismasta enkä jaksanu alkaa kiertämään niin ostin sit kanan paskaa kun tää koko projekti on vähän paskaa ja oon ite lisäks paskaa ja se oli halvin vaihtoehto tarjolla (kai). ja voi päteä ittekseen että onpahan luomua vaikka kämppä haiseekin entist enemmän paskalle (ei oikeesti haise kun sen aikaa kun niitä paskoja liottaa veteen). noiden ugandan chilien lisäks myöhemmin laitoin vielä tollasia perus halpis punasia chilejä ja jalopenot vielä sen jälkeen itämään. jalopenot ei alkuun itäneet mut sit etin kaupasta sellasen yksilön mikä oli kellertävä/vähän jo punanen ja laitoin siemenet siitä niin hyvin lähti. ne on molemmat kasvaneet ihan ok ja jalopenot oikeestaan kaikist eniten vaikka ne lähti ihan vikana. ens vuodelle ainakin oppi että aika turha tammikuussa laittaa ikkunalaudalle noita vaan keinovalon alle pitäs kai jos niitä haluis esikasvattaa. mut oon katellu jostain että hyvissä olosuhteissa parissakin kuukaudessa chilit voi tuottaa satoa niin ehkä noista jotain saa viel kun kuiteskin kesä viel alkanukkaan ja jossei saa niin eipä silkään väliä
Jaksoin lyllertää parturiin hiuksien lyhennykseen. Harmi kun en ole pälvikalju niinkuin muut anot ja voisin vain kaljuuttaa kokonaan itse himassa. Tai voisinhan minä, mutta sitten tulee semmoinen harmaanahkakalju.
>>623244 Höylähommiin vaan niinkun kunnon luostarianot.
(4.96 MB 496x360 Schfifty Five.webm)

>>623245 En ikinä.
>>623244 pälvi kalju on kai ihan eri juttu kun kalju kalju. vai onks manoloilla autoimmuunisairaudet jotenkin yleisiä
>>623247 Yleensä ne joilla on jo jonkinlainen kalju, niin ne sitten kaljuuttaa kokonaan.
>>623247 Ite oon kai immuuni autoille kun en jää semmoisen alle ollenkaan vaikka haluaisinkin.
(2.45 MB 498x498 168.gif)

>>623215 Mitä, yks 10mg diapam? Eihän se tee sen enempää kuin vesilasin juominen.
VITTU MÄ ARVASIN et noi satunnaiset ovikellon soitot on salee jotain lestoja tai muita uskovaisia. Tänään ajoin ohi parin mormoonin tai jehovan, kaks sellasta valkokauluspaitapoikaa. Vittu olispa kivääri jos ne uskaltaa soittaa mun ovikello viel kerran vittu sit näkevät oliko niitten uskonto oikeassa vai joutuivatko helvettiin vääräuskoisuudesta.
(1.49 MB 250x208 119.gif)

Ainiin piti kans raportoida et tänään soitti helvetin moni puhelinmyyjä. Nää tuli firman luuriin Haloo >moi tässä on $puhelinmyyjä $puhelinmyyntifirmasta >tavoittelen vakuutusasioilla pystytkö yhdistämään toimitusjohtajalle (Joo vittu varmasti voin) onko tää markkinointisoitto >yritän tässä siis sopia tapaamista- Katkaisin vaan puhelun. Sanois suoraan vaan että on puhelinmyyjä ei se oo eka kerta kun joku firma sanoo ettei todellakaan kutsuta vittu TJ:tä puhelimeen Sit: Haloo >moi tässä on $puhelinmyyjä $puhelinmyyntifirmasta >Tavoittelen $asialla saisko talousasioista vastaavaa puhelimeen Onko tämä markkinointi soitto >no- Ei kiinnosta puhelinmyyjät Sit: Haloo >Moi tässä on $täti $yhdistyksestä >Ollaan keräämässä rahaa Joo ei mulla ole yhtään ylimääräistä >Mutta tämä on 33 euroa jos tulet mukaan sponsoroimaan Joo toi on 33 euroa enempi kuin mulla on antaa >Jahas hyvää päivänjatkoa En ees jaksanu vastaa tähän Sit: Haloo >Joo tässä on $myyjä- (Keskeytän) Onko tämä markkinointipuhelu? >No tavallaan on saisitko puh- Mä huusin sille jo täs kohtaa että tää on varmaan viides myyntiyritys tänään ota numero pois listalta ja katkaisen puhelun En muista miten ne muut puhelut meni tänään mut aika sama kaava. En ees jaksa sanoo ei kiitos lopetan vaan puhelun. Se on vain hyväksi kaikille osapuolille, ehkä noi puhelinhäiriköt toteaa että vois hommaa oikean työn. Sellaisen työn missä tehdään töitä ihmisten hyväksi, ei sen vuoksi että yritetään lypsää ihmisiltä rahoja johonkin mitä he eivät tarvitse sit yhtään. Jos on yritys siis on aina jatkuvasti joku saatanan lauma puhelinmyyjiä yrittämässä lypsää rahoja pois aina kaikin mahdollisin keinoin. Kukaan ei ikinä soita rahansäästömerkekissä vaikka ne aina sitä uhoaa. Vittu mihin mä tarviin jotain vakuutuslisiä kun ei oo tarvittu viel ikinä yhtäkään kertaa? Mihin mä tarviin jotain verkkoasioitten kartoitusta kun itteä lukuunottamatta kaikilla joku tietojenkäsittelyn maisterin tutkinto yliopistosta. Sellaset tyypit maksaa tunnissa niin vitusti että lyö vasemman kivekseni pantiksi ettei niillä ole ketään antaa puhelimen päähän heidän päässään joka olis edes neljänneksen yhtä pätevä kuin meidän omat tyypit. Vittu että puhelinmyynti pitäs kieltää. Siitä ei ole sit tippaakaan hyötyä kenellekkään.
(2.98 MB 200x200 109.gif)

Myykää mut, oon puhelin... Paitsi jos soittaa joku $mutsi $haltiametsästä...
>>623254 Myydään orjamarkkinoille, jossa s&m mutsit huutavat hinnasta ja korkein tarjous voittaa. Orava yrittää epätoivoisesti huutaa eniten yrittäen pelastaa sinut, kunnes aatelinen s&m mutsi suoraan mutsichanistä pistää isot rahat kehiin.
(3.90 MB 1632x1224 ClipboardImage.png)

Mietein mitäpostitoi-langan tekemistä jonkulle alalaudalle mutta ei ollut sopivaa. Katsoin huvikseni samalla /nom/ ja siellä olisi ollut teelankakin haha. Mutta ehkä parempi pitää nuo siinä kunnossa missä ovat eikä häiriköidä, vaikka 2019 onkin tullut jotain sinne. Olikohan se se synkkä kesä kun foorumitulva tappoi loputkin anoista. Vai oliko se 2020, vittu minä en muista enää. Itteni periaatteessa voisin vaikka lukita nuo alalaudat jos oisin admin man, säilyttääkseni ne. Nyymärissä ei tarvita kuin yksi alalauta missä raportoida. Vaikka olis se tietenkin hyvä niinkuin aiemmin mainittiinkin että kaksi alalautaa, raportoinnille ym. ja sitten olisi joku /yle/ missä olisi hitaammat yleislangat kuten piirto-, ruoka-, posti-, kuumajuoma-, pasi- ja uutislanka. Mitä muuta manolo tarvii. Anime/mangalankakin voisi olla siellä. Tai oikeastaan niillä voisi olla oma alalautansa kuin nykyäänkin, ihan periaatteen ja perinteen vuoksi, vaikka itekään en semmoisia harrasta. Mut nih, posti toi natsikärkkäiseltä kalsareita (kaikki oli oikein sopivan kokoisia jee) ja sieltä sikapäivien tarjouksesta kevyen villapipon 10e ja 20e housut. Housutkin on hyvät jalkaan ja kerrankin sopivan mittaiset kun olivat pitkällä lahkeella. Housut on M-kokoiset (L-koko oli loppu, mutta ne olisikin ollut turhan löysät vyötäröltä), kalsarit on XL... Housut ei vaan jousta juurikaan niin ei noilla kunnolla pyöräilläkään voi, mutta hyvät ja kevyet lyllerryshousut olikin hakusessa. Jumppahousut on erikseen koska olen housuautisti.
>>623256 voi tänne tehdä
>>623256 Vastahan tässä oli "Mitä posti toi"-lanka, joku sai jotain vara osia ja joku jotain musiikki välineitä. JOko te sen langan upotitte?
>>623258 Myönnän etten jaksanut ihte tarkistaa, luotin vaan tuohon >>623177 todennäköisesti postilanka on tuolla jossain yhä kun raportointilanka kestää yleensä noin viikon.
>>623259 Tarkistin, tuhoutunut on. Aika jännä, nyymärissä aika vaan matelee ja silti langat kuolee, haha. Yksinäisyyslanka olisi vielä pelastettavissa mutta ei kai sentään enää. Miksi se siitä muuttuisi.
>>623256 Erätukulla on muistaaksen kamppisalennuksessa Anarin kamppeita.
>>623260 postilanka tuli kyl täyteen
>>623262 tai se uusi ei tullut, aapee vain poisti sen
(569.71 KB 1308x892 ClipboardImage.png)

>>623261 haha En ole googlaillut perseleggingsejä mutta katselin kärkkäiseltä (miesten) leggingsejä kun ne oli jotkut 8e hintaiset. Jätin ostamatta kun ne olisivat tulleet jostain muualta eri pakettina. Olisi voineet olla ihan mukavat kotona koneella.
(3.34 MB 498x373 177.gif)

>>623264 Melkone ahteri tolla ekan kuvan muijalla.
>>623265 joo, aika muhkeaks shopattu
>>623265 Kerro kun kerran olet kerrankin asiantuntija että miksi erätukun sivut on melkein samanlaiset varuste.netin kanssa? Piti ihan tarkistaa ettei ole sama firma kuten varuste.net = viranomainen.fi jne. Joo moni pienempi nettikauppa käyttää samaa pohjaa (esim. joku tollanen kun flowvy haha) mutta eikö varuste.netin luulisi olevan niin iso että voisi kehittää jonkun omansa?
haha ja höhö perätukulle
>>623267 Ei mitään käryä. Jos pitäs heittää arvaus sanoisin että käyttävät samaa alustaa. Erätukku kyl on väkisin eri liike koska kävin siellä joku 2v sitten kun olivat vielä Nurmijärvellä. Oli aika karseen tyhjä pulju mutta en tiiä oliko muuto kesken vai mikä oli, ei sieltä löytynyt oikein mitään kiinnostavaa. Menin lopulta varustelekaan mutta ei sielläkään ollut mitään kiinnostavaa. Oikeastaan varusteleka oli aika iso pettymys, siel ei ollut juuri mitään ylijäämää ja vaikkei nyt enää kiinnosta paskaakaan se kampe niin muistan kun kattelin jotain niitten laareja ja kaikki järjellä oleva kampe oli kokoa XXS-S ja kaikki joka ei ollut oli joko jotain Särmää ja/tai ylihintaista. Sitä Särmää en kyl ymmärrä, mitä googletin joskus niin se on niitten oma tuotemerkki mut se tehään jossain Kiinassa mut silti siit pitäis maksaa kunnon hintaa. Kaipa se kylmän sodan aikainen ylijäämä meni jo kaupaksi. Tosin se ei selitä sitä että siinä yhdessä tai kahdessa ylijäämäkaupassa taas oli ihan hyvää kamaa reilusti. Jos se ano joka postas sen kaupan laittais linkin viel uudestaan nii muistan laittaa kirjanmerkkeihin, siel oli pari t-paitaa jotka vois olla kivoja. Koitin tänää Dressmannista ettiä mutta ainoot mitä löysin oli kahdet farkut. En jaksanut sovittaa liikkeessä niin menin kotiin ja yllätyksekseni ne pienemmät niistä sopi päälle hyvin.


Forms
Delete
Report
Quick Reply