/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(3.05 MB 1280x960 ClipboardImage.png)

Anonyymi 14.04.2020 (Ti) 13:54:35 No. 37326
Tomaatteja, wok-vihanneksia, tomaatti-nyhtökauraa sekä halloumia.
Missä liha?
>>37327
Tämä on lihaton ruoka. Näiden lisäksi keitin täysjyväspagettia.
>>37328
niin mutta missä se on?
Hyvältä näyttää, vaikka olenkin lihan ystävä (joskus kuitenkin syön kasvisruokiakin)!
>>37329

Ei lihaa tarvitse syödä joka päivä.
>>37330
Ite en syö kasvisruokia enkä liharuokia. Syön vain ruokia niinkuin aina ennenkin. En oo koskaan ymmärtäny tota pakonomaista ruokien jaottelua eri ryhmiin jonkun yksittäisen ainesosan perusteella ja sitten niiden ryhmien arvottamista eri tavalla. Mutta minä oonkin vaan tämmönen vammanen köyhästä perheestä tuleva assburgeri, jonka piti syödä sitä mitä on eli ruokaa.
>>37332

Syön välillä uskonnollisista syistä kasvisruokaa, mutta kaikki eivät tietenkään syö kasvisruokaa samoista syistä kuin minä.
>>37332
Ravitsemuksellisista syistä olisi parempi tarkkailla, mitä kaikkea syö ihan vaan siksi, että saa riittävästi kaikkea, eikä liikaa sellaisia asioita, mitä voi syödä liikaa.
>>37334
Ja kukahan niin ei tee? Paitsi ne, jotka kieltäytyvät syömästä kasviksia. Tuo ei liity yhtään mitenkään ruokien jakamiseen liha ja kasvisruokiin ja niiden erilaiseen arvotukseen.
>>37335
Kyllähän se liittyy koska esimerkiksi punaista lihaa suositellaan syötävän vain 500g viikossa, jaottelemalla ruoat liha- ja kasvisruokiin tiedät milloin syöt lihaa ja milloin kasviksia. Lisäksi vastaan kysymykseesi, esim läskit ei tee sitä.
>>37336
Ei tuo edelleenkään liittynyt yhtään mitenkään niiden ruokien arvottamiseen eri tavalla.
>>37337

Totta kai niillä on arvo yksilölle sen yksilön tarpeiden mukaan. Jollekin, joka mussuttaa vaikka lihaa erimuodoissaan yli tarpren liha on arvottomampaa, eli eri arvossa.
>>37336 Toi suositus koskee jokaista aikuista ihmistä, ihminen tottuu hyvin ykstoikkoseenkin ravintoon tilannekohtaisesti. joku syö ton päivässä eikä se aiheuta sille harmia koska se tekee paljon fyysistä hommaa, ja on totta että ylväsaatteiselle öyhöhipille ei voi lihaa tarjota vaan sitä pitäisi ite ostaa, muuten sillä vinksahtaa päässä.Antaa jokasen tappaa itsensä omalla tyylillään niin johan kärsimysjalanjäljet vähenis taas täälläkin


Forms
Delete
Report
Quick Reply