/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(37.96 KB 503x270 1368937169339.jpg)

Anonyymi 19.05.2013 (Su) 04:19:29 No. 36407
Millaisia ehkäpä omaperäisiä tapoja teillä on ruoanlaitossa?

AP on homo ja aloittaa

>säästä niin monta astiaa kuin vain mahdollista, keinolla millä hyvänsä

Käytännössä tarkoittaa esim., että jos täytyy vaikka pilkkoa paprikaa ja perunoita niin se tapahtuu tulevan ruokalautasen päällä sillä veitsellä, jota käytän syödessä. Ei tarvitse sotkea puukkoja eikä leikkuulautoja. Mittailuun käy hyvin se kuppi, josta aiot juoda ruokajuomaa. Ahdistun, jos tekee jonkun muun kanssa ruokaa ja pelkkä maistamiseen käytettävä haarukka menee samantien likapyykin sekaan. Pahimmillaan jopa useamman kerran yhden ruoanlaiton aikana.

Jos uudelleenlämmitän jotain niin paistan sen yleensä pannussa ja syön suoraan siitä pannulta patalapun päältä.

Jos syön eineksiä tai muuta roskaa niin esim. pakastepizza menee uuniin ja sen voi syödä siitä sen oman pahvipakkauksen päältä, ehkä haarukan voi ottaa kaveriksi ja sillä voi tilsiä siitä pikku palasia.
yleinen ilmiö kyllä
>>36407
Vanhoista sukkahousuista saa kätevän köyden. Niillä voi vetää kätevästi itsensä kiikkuun. Täytyy olla joko todella köyhä tai tyhmä jos toimii noin.
jätän pannun ja kattilan useammin vain likoamaan ensi käyttökertaan asti ennemmin kuin pesisin ne. keittiöveistä harvemmin pesen, vaikka käytän sitä kaikkiin ruokiin. yleensä pelkkä huuhtelu ja kevyt teroitus riittävät.
syön kaikki ruokani yhdeltä muoviselta kulholta, mikä näkee pesua harvemmin kuin kerran viikossa. koitan myös pitaa haarukka/lusikka/veitsi settiä kulhossa tai sen vieressä, etteivät eksy tiskiin.
>>36418
Hope you die in a fire.
>>36419
and the same goes to you too. Vitun apinat.
En yleensä syö sillä veitsellä mikä on riittävän terävä leikkaamaan esim raakoja perunoita. En myöskään yritä leikata vihanneksia ruokailuveitsellä. Joku järki tohon astioiden säästämiseen.

Omaperäisin oma tapa on ehkä se, että pesen viinirypäleet ja kirsikkatomaatit siinä muovirasiassa missä ne tuli. Laitan vettä rasiaan runsaasti suoraan hanasta ja annan sen valua pois. Tadaa.
>>36427
>pesen viinirypäleet ja kirsikkatomaatit siinä muovirasiassa missä ne tuli
eikös tuo ole ihan yleinen tapa? itse ainakin teen noin ja samoin kaikki muutkin, joiden olen nähnyt pesevän viinirypäleitä ym.
(1.18 MB 955x761 1370016024379.png)

Käytän kertakäyttölautasia, koska en jaksa tiskata.
>>36429
Jaa no en tiiä, en oo nähnyt muiden tekevän näin. Eikai itselläni mitään erityisiä tapoja ole.
>>36407
>Jos uudelleenlämmitän jotain niin paistan sen yleensä pannussa ja syön suoraan siitä pannulta patalapun päältä.
Osta mikro, niin ei tarvitse liata pannua.
>>36466
Ainoa vika mikrovalmistuksessa on se että kanankoipien nahasta ei saa rapeaa mikrossa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply