/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(66.13 KB 300x267 1365964668890.jpg)

Anonyymi 14.04.2013 (Su) 18:37:49 No. 36355
>lämmitä uuni 225 asteeseen
>ota esille pelti
>laita pellille leivinpaperi
>levitä paperille tasaisesti ranuja
>paista 15 minuuttia
>kääntele ranuja
>lisää kalapuikkoja pellin reunoille
>paista 10 minuuttia
>suolaa ranut
>laita ranut ja kalapuikot lautaselle
>lisää mausteita, esim. ketsuppia, sinappia, majoneesia, salaatinkastiketta tms.
>mausteiset kalapuikkoranut ovat nyt valmiit
>kyytipojaksi paras maito, mutta hätätapauksessa muukin juoma käy
>nauti parhaassa seurassa eli itsesi kanssa
>jälkiruoaksi runkkaus maturelle

4.25/5
Voi vitsi. EI varmaan ois osattu paistaa ranuja ja kalapuikkoja uunissa ja käyttää mausteita ilman sun ohjetta.
Joskus laitan ranet kulhoon kun ovat valmiita, kaadan vähän oliiviöljyä ja heitän pippuriseosta joukkoon ja sekoitan raneja. Näin niiden päälle tarttuu mukavasti mausteet. t erigay
>>36364
Eikö olis parempi tehdä tuo ennen paistamista?


Forms
Delete
Report
Quick Reply