/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(62.25 KB 640x480 1353413398008.jpg)

Anonyymi 20.11.2012 (Ti) 12:09:59 No. 36142
Vastaanotin tuossa Kuvan mukaisen Perunasipuliseoksen.

Vuokaa en omista, enkä kermaa joten miten tuon saisi parhaiten valmistettua tuollaisenaan?
Jos on jotain rasvaa niin paista pannulla.
>>36142
.. ja pannuun kansi päälle jos laitat koko pussin kerralla, muuten vaatii hirveästi sekoittelua.
Noniin paistelin tuon pannulla ja lisäsin sekaan nakkeja ja purkin kermaa. Ihan hyvää, mutta unohdin maustaa.
>>36145
Sitten suolaa päälle.
>>36145
Oreganon voi lisätä jälkeenkinpäin ja aina turaus ketsuppia tai sinappia tekee naminamia.
>>36145
no olihan sulla kermaa. valehtelit saatanan homo!


Forms
Delete
Report
Quick Reply