/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(83.99 KB 800x533 1347808670169.jpg)

Anonyymi 16.09.2012 (Su) 15:17:51 No. 35965
Keskustelua vähän Ruokien päiväyksistä. Samalla myös vähän niihin kohdistuvista alennuksista. Noh, kävin tänään kaupassa etin leivän ja enpä huomannut katsoa klipsusta päivämäärää. Noh, Parasta ennen -merkintä on 15.09.

Tänään sitten pitää ahmia pelkkää leipää.
Ostan aina muutaman -30% tuotteen. Yleensä taitaa tulla syötyä ruuat aina pari päivää parasta-ennen jälkeen. Ihan hyvin menee alas.
Parasta ennen-päiväys ei kerro voiko sitä tuotetta vielä käyttää vai ei. Tiedän monia ihmisiä jotka heittävät esim. maitoa tai jogurttia menemään, koska parasta ennen päiväys on ummessa. Esim. maidosta voi ihan hajun ja koostumuksen perusteella päätellä onko se käyttökelpoista.
>>35967
Kyllä minä tämän tiedän. Mietin vaan, kun kaupan hyllylle jäänyt "vanhaa leipää", jota ei lain mukaan enää saisi myydä. Leipä on kieltämättä jo hieman kuivunut.
>>35968
Ai, postauksestasi sai sellaisen käsityksen, että asenteesi olisi tyyliä "Voi vittu kun joudun nyt syömään VANHAA leipää".
>>35968
myyjänyymi ilmoittautuu!

useissa kaupoissa on käytäntönä ottaa aletuotteet aamulla poisja illemmalla vasta alentaa seuraavat päivät. joskus aamulla saattaa käydä sattuma, eikä työntekijä näekkään kaikkia vanhoja tuotteita hyllyltä, vaan unohtaa hieman syrjässä olleen tuotteen hyllyyn. seuraavan kerran näitä tuotteita sitten katsotaankin vasta illalla ja asiakas on jo mahdollisesti ostanut vanhentuneen tuotteen.

tietenkään tämä ei niin kauhean todennäköistä ole, mutta sattuupahan sitä aina silloin tällöin.
Joissain kaupoissa, jos löytää päiväysvanhan tuotteen, saa vastaavan tuotteen ilmaiseksi. Itse ostin kerran perunapussin, josta oli päiväys mennyt. Kotona kun piti alkaa keittämään, huomasin että ne olivat vihreitä ja päiväys on ummessa. Vein takaisin kauppaan - sain uuden pussin ja rahat takas.

Nälkä ei lähtenyt… ;__;
Välitän ruokien päivämääristä vain dyykatessa. Kyllä se on hyvä jonkinverran katsoa ettei se lihapaketti ole montaa päivää vanha. Jos löydän paketin roskiksesta viimeisenä käyttöpäivänä niin otan sen ja pistän pakastimeen. Kypsentää kunnolla niin ei ongelmaa.

Kuivan leivänkin pehmentää mukavasti mikrossa.


Forms
Delete
Report
Quick Reply