/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(70.99 KB 599x845 128309666354.jpg)

Kananmunien keittäminen Kananmunien keittäminen 29.08.2010 (Su) 15:44:24 No. 35598
Miksi aina munia keitettäessä vähintään yksi halkeaa ja ulostaa itsensä keitinveteen. Nytkin keitin numero 4:lla ja asetin munat varoen kattilaan.
Kuva liittyy, siinä munia.
Nykyään munissa on aikas paskat kuoret, syytä en tiedä. Joissakin munissa on kuoressa näkymätön halkeama. Poimi haljenneet munat pois vedestä ja heitä vuittuun, jos et niitä halua syödä.
Pistä pieni reikä munan päähän neulalla, siihen suipompaan päähän. Näin rikot sen ilmakuplan mikä saattaa aiheuttaa halkeamisen. Älä kuitenkaan pistä liian syvälle tai muna menee vituiksi
>>35614

>muna menee vituiksi
(92.85 KB 819x1024 128316289579.jpg)

Lisää keitinveteen hyppysellinen suolaa ennen keittämistä. Saat siistin lopputuloksen, vaikka kuori halkeaisikin.
Ota munat huoneenlämpöön ennen keittämistä tahi laita munat kylmään veteen kattilaan ja aloita minuuttien laskeminen siitä, kun vesi kiehuu. Ja kaada sula voi munan päälle :----------------D
mulla ei mene koskaan


Forms
Delete
Report
Quick Reply