/nom/ - Ruuanlaitto

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(1.84 KB 90x54 128284529458.jpg)

null 26.08.2010 (To) 17:54:54 No. 35430
Mitä nyymit on mieltä euron juustoista? Itsellä tulee vähän liiankin usein näitä syötyä, mutta vitun hyviä ovat <3
Kyllähän ne on sellainen perushyvämättöelämys että toisinaan pakko käydä pari syömässä. Ei mitenkään erityisherkkua, mutta halpoja ja aina saa täsmälleen sitä mihin on tottunut. Vitun siat vaan kun ei yöllä saa noita.
Itse tykkään enemmän tuplajuustosta vaikka kilohinnaltaan taitaa kalliimmaksi tullakkin. Siinä on sentään jotain kostuketta heitetty väliin.
(2.69 KB 125x85 128284931259.jpg)

Hirveätä ja mautonta paskaa. Kuva liittyy, siinä arvosana euron juustohampparille.
>>35435

Ei ne minun mielestä ainakaan mitään mauttomia ole.
>>35430
Mukavaa mättöä take-awaynä. Tulee pari kertaa kuussa haettua muutaman kappaletta euron juustoja ja samalla ostettua kolaa/olutta ja näillä eväillä katsottua joku leffa. Mäkissä paikan päällä kyllä mieluiten joku oikea ateria.
>>35436
No eivät ehkä mauttomia, mutta pahanmakuisia joka tapauksessa.
Ei kai oikeasti kukaan yli 20v käy mäkkärissä vain ostamassa pari juustoa? Eihän siinä ole mitään järkeä, itse ainakin otan El Maco-aterian tai vaihtoehtoisesti teema-aterian. Paljon maukkaampia kuin juustot. Tosin ei sen puoleen, kyllä joskus todella harvoin tulee itsekkin ateriaa täydennettyä juustolla tai parilla.
Eipä tule muuten syötyä, mutta humalassa kun kotiin menee, niin voi joskus tarttua messiin, jos kaverit tai tyttis haluaa noissa paskamestoissa käydä. Itse en vapaaehtoisesti mene.
Halpoja, mutta kuivia. Pitää ostaa aina kylkeen valkosipuli dippi ja pieni lusikka, avata hamppari ja valella valkosipulit väliin. Helvetin hyvää sen dipin kanssa, antaa kostuketta.
>>35442
hyvä idea, en oo tällasta tajunnutkaan!
Joskus pari kertaa vuodessa noita tulee syötyä, Turussa mäkkärit on suhteellisen harvassa eikä ole autoa alla niin ei kovin usein jaksa raahata persettä linja-autoasemaa vastapäätä olevaan mäkkiin hakemaan juustoja. Mutta silloinkun noita syö niin tulee niitä ostettua muutama tusina, olikohan noissa joku raja montako voi kerralla ostaa evm mutta normisti jtn 4-5tavallista/juustoa olen ostanut ja yhden tai pari el-maco junioria mitälie ja himaan mennyt herkuttelemaan. Lähinnä parit kerrat vuodessa niin nuo pysyvät tuolla tahdilla semmoisena ihanana herkkuna johon ei kyllästy. :3
Olen 18-vuotiaaksi asti asunut kaupungissa jossa lähimpään mäkkäriin on 100km matka. Nyt olen vuoden asunut kaupungissa jossa on mäkkäri ja kyllähän näitä menee, ehkä liikaakin.
Ei tuota saastaa voi sanoa edes ruoaksi.
Viimeksi festareilla tuli ostettua. Autolla keskustaan mäkkiin ja tilaukseen meni 28 juustoa, vähän myyjä katsoi, mutta näemmä onnistuu isommankin satsin tilaus. Tuo määrä oli siis kaveriporukalle ja yksi arvottiin tilaamaan.
Jos olisin kuolemaantuomittu ja kysyisivät viimeistä ateriaa niin se olisi pizza hutin pannu hawaji pizza, yksi juusto ja täydellisesti kylmennetty ES. Ihan oikeasti siis. En tajua kun ihmiset selittävät jostain lihapullista.. Ehkä sain lapsena liian vähän roskaruokaa. Eli rakastan euron juustoja mutta syön sellaisen ehkä kerran kuukaudessa vaikka mäkki on parisataa metriä lukiosta.
Täysin jäätävää paskaa, mutta ainoa pikaruokamättö jota vedän. Jos olo on täysin voimaton, esim. krapulasta toipuessa tai raskaan päivään päätteeksi niin kyllähän sitä suruunsa syö rasvaisia persepurilaisia 3-4 ja menee makuulle.
pistää ketsuppia ja feast-majoneesia väliin niin meinaa lähteä taju makuelämyksestä. yhdestä dipistä riittää kolmeen burgeriin meikällä.
Rakastan. Jopa enemmän kuin muita hampurilaisia. Helppoja syödä, eivät sotke, eivät tule kalliiksi ja 2kpl täyttää yhtä hyvin kuin jättipurilainen josta saisi maksaa 4e. Toki Big Mac on silti hyvää, näitä nyt tulee vaan otettua rahanpuutteessa useammin.
4/5

2e tuplajuusto 5/5
Kaksi juustoa + kahvi 2E.
Perhekerhokortti fuck yeah!
>>35430
Helvetin hyviä 5/5, vakioannos mäkissä sisältää neljä juustoa ja ison kokiksen
(198.42 KB 682x511 128303692226.jpg)

Pari variaatiota yhteensä 5e hintaisesta setistä, joita suosin mäkkärissä käydessä:
1. 4 x juusto, joista kahteen lisäpekoni
2. 2 x tuplajuusto, joihin lisäpekoni

Ns. isot hampurilaiset eivät mielestäni ole mäkkärin parasta antia (big macille nyt pienet klassikkokrediitit toki), joten jos sellaista tekee mieli, menen mieluummin heseen.
>>35563
Tuplajuustot ovat nykyään taas alkaen 2.90e kylläkin.
(27.63 KB 600x471 12831043901.jpg)

>>35579
Huomasin tämän tänään mäkkärinluukulla, jonne eksyin tämän langan innoittamana. Kuvassa ilmeeni.
>>35607

Kaatoiko 90c hinnankorotus budjettisi?
>>35611
Mieti nyt, se on 45% korotus. Aika paljon.
>>35612

tässä tapauksessa 45% on 90c. Se ei ole paljoa.
Pointti on enemmänkin se, että jos yhden tuplan hinnalla (plus 10 senttiä) saa kolme tavallista juustoa niin sen tietää kumpaan kannattaa sijoittaa.
>>35617
Yli yhden ES:n verran (tölkithän palautetaan aina)
Ainakin näin opiskelijabudjetilla aika ikävä ero.
Mitä noihin juustoihin tulee, ihan hyviää hintaisikseen, yleensä 3kpl kerralla (juomana jokin halpislimu tai energiajuoma, eli lidlin limua tai ES) tulee syötyöä ja pari kertaa kuukaudessan.
ootteko maistanu hesan kana currya? onko hyvä
>>35642
Oletin että välissä olisi ollut currymajoneesia, petyin kun se olikin laihempaa soosia. Ei pahaa muttei erikoisen herkullistakaan, en söisi uudestaan
olen kasvissyöjä.
>>35642
Mielestäni aika karmean makuinen, aivan liian laimea maku.
>>35663
Eipä tuo taida ketään tässä ketjussa kiinnostaa.
>>35663
otan osaa
Mielummin ostan 2 euron junnuja jotka maistuvat sentään joltain.
Ihan ok.


Forms
Delete
Report
Quick Reply