Teutoninyymi palasi Norjasta hitsaamasta
kalareissulta ja vastailee lankaansa.
>>35105
Marinadiin: öljyä, sitruunamehua, pippuria, suolaa, soijakastiketta, hieman cayennepippuria, hunajaa, tuoretta inkivääriä ja valkosipulia. Myös yrttejä voi käyttää. Marinoi ja grillaa.
>>35118
Yleispätevä esim. possulle ja kanalle voisi olla vaikka tällainen:
- öljyä
- viinietikkaa
- tomattipyreetä
- coca-colaa
- valkosipulia
- worcestershire-kastiketta
- soijakastiketta
- mustapippuria
- tuoretta inkivääriä
- suolaa
- chiliä/chilikastiketta
Marinadeja kannattaa kokeilla ihan rennosti soveltaen, kunhan lisää joukkoon
- mausteet
- viinietikkaa tai sitruunaa
- jotain makeaa
- suolaa
- öljy
Itse en tosin käytä possumarinadiin öljyä, vaan teen marinadista grillikastikkeen lisäämällä siihen öljyä ja usein esim. paahdettua sipulia. Sillä voi valella sitten grillatessa.
Ja marinadi saa olla sitten tosissaan suolainen, ja jos haluat todella tulista, niin marinadi saa olla HC-tulista.
>>35119
Näin. Itse tosin esikypsennän ribsit keittämällä, jonka jälkeen marinoin ne ja sitten grillaan. Joidenkin mielestä tämä on epäortodoksinen tapa grillata ribsit, mutta omasta mielestäni se on aika vitun hyvä.
Kuvassa Norja.