Itse laitoin tänään samanmoisesta (mutta marinoimattomasta) uunipossua.
Ihan ekaks raaputtelet siitä pinnalta veitsellä pahimmat paskamarinaadit pois. Laita kulhoon desi öljyä, kaksi desiä tomaattisosetta ja mausteita (cayanne-pippuria, paprikajauhetta, mustapippuria, sitruunapippuria, suolaa, persiljaa ja basilikaa). Anna maustua 1-2h (tai vähemmän jos on kiire).
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita possu uuniin mausteliemineen ja anna paistua 2-3 tuntia. Jos on kiire niin laita uuni 200 asteeseen ja paista 1-2 tuntia.
Jos haluat samalla kastikkeen possulle niin lisää uunivuokaan 45 min päästä 2dl kermaa, vähän sinappia ja vaikka paprikaa, porkkanaa, lanttua, hedelmiä, mitä vaan. Käytä mielikuvitusta.
Lisukkeena vaikka perunavuokaa tms.