/fit/ - Liikunta

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(40.44 KB 590x800 128280994056.jpg)

Pyörän ketjujen leveys Peter North 26.08.2010 (To) 08:05:40 No. 19095
Kuvalauta ei varmastikaan ole paras paikka kysyä tätä, mutta minulla kun ei ole tunnuksia asianmukaisille foorumeille, kysyn täällä.

Voinko käyttää 8-pakalle tarkoitettuja ketjuja 9-pakan kanssa maastopyörässä, vai murjonko tällä tavalla vain kalliit rattaani ennenaikaisesti piloille? Minulla kun sattuu olemaan varastossa vain tuollaiset 8-pakan ketjut.

Samaan syssyyn joku voisi kertoa teinkö jotain väärin, kun ketjuni katkesivat kahdesta kohtaa (!) samaan aikaan vain vajaan 1000 km:n jälkeen. Koitan pitää ketjulinjan suorassa ja öljyän välillä. Onko nuissa ketjuissa eroa?
Ketjuissa yleensä lukee se kuinka monelle lehdykälle max ne on tarkoitettu. Yleensä näyttää olevan kaupassa kategoriat 7/8 takalehdykälle ja sitten 9:lle, näin nopealla vilkaisulla. Nämä ketjuvaihdepyörien ketjut on 1/16" leveitä. Sitten on erikseen 1-vaihteisille tarkotettua ketjua (joka on yleensä 1/8"), sitä ei voi käyttää tuossa.
En nyt osaa varmaks sanoa miten hyvin nuo ketjut tuossa pärjää, ite varmaan löisin ne kii ja odottasin että kestääkö, jos ei nyt suoraan raski käydä ostamassa uusia ketjuja (8-15e)


Forms
Delete
Report
Quick Reply