/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

Anonyymi 20.08.2024 (Ti) 21:19:35 No. 632546
Kesä on pian ohi (vai onko jo?). Mitäs mieltä nyymit on tästä? Itse tykkään niistä kahdesta alkusyksyn päivästä jolloin ei ole vielä sateista ja pilvistä lähes koko ajan enemmän kuin kesäilmoista. Taidan olla kyl jotenkin lämpöyliherkkä muutenkin
Ehkä tästä tulee hyvä syksy. Niin kovasti sitä toivoisin. On ollut jo pitkään monella tapaa paskaa ja henkisesti voimaton ja saamaton olo. Töissä aletaan tehdä lyhennettyä työviikkoa niin josko sitten on aikaa nauttia syyspäivistä. Mikäli se henkinen puoli antaa niin tehdä. En saavuta sitä mitä sisimmässäni haluan, mutta jos edes elon surkeus helpottaisi. Ties vaikka tulisi jotain raportoimisen aihettakin jos saa jotain asioita tehtyä. Mikähän tämä takki jaloissa-meemi(?) oli. En muista enää, varmaan joku hetkellinen väärinymmärrys. Housut päässä on kyllä muistissa.
>>632550 taisit ehkäpä keksiä takit jalassa ite lennosta. postasin äsken jotain mikä muka olis liittynyt mutta siinä olikin ihan housuhousut
>>632550 Mieliala-asiaan voisi kommentoida että itellä tavannut mieliala laskea pimeän edetessä, paitsi ei viime vuonna jostain syystä. Jos sulla on taipumusta sellaiseen niin voi olla hankalaa, paitsi jos on tosihuonomieli joka paranee sille normaalille paskuustasolle joka on kuitenkin sitä edellistä parempi
Vituttaa taas kun on kylmä. Ei voi enää ajaa mottoripyörällä. On tarpeettoman kylmä, kokoajan sataa ja on pimeetä. Pitää lapioida lumia. Mihinkään ei oo kiva mennä kun on pimeetä ja kylmää. Kesä on taas mennyt ohi pikakelauksella, ja on harmi. Sentään menin sinne Norjaan ja vaikka satoi, olihan se kokemus. Ehkä ensi vuonna uskallan jonnekkin kauemmas kun toi perse kesti moottoripyörää paremmin kuin odotin. Silti jäi paljo tekemättä mutta tää on mitä on.
>>632557 Mielialan matalalento on johtunut itsetunto-ongelmista, ei valoisuuden määrästä. Katsotaan miten tässä syksyn ja talven aikana käy. Mitään erityistä itsetunnon paranemiseen johtavaa ei ole tapahtunut, ehkä sitä alennustilaa vain kesti niin kauan kuin kesti ja lopulta kyllästyi kun ei saanut minua ti:ttämään ihteäni tms.
Hyvä juttu.
kesä on ohi. ois ees oikee syksy mutta ei taida olla kun paska helteitä riittää syyskuun loppun kunnes sataa lunta
>>632563 eikun syyskuun puoleenväliin vaan, jota tasapainottaa viileät yöt
>>632577 juuh nyt on just mukavimmat kesäkelit kun ei oo niin hiivatin kuuma
>>632558 hankippa mönkijä ja jotkut siistit ajohaalarit nii kyl kelpaa vetää miinus kolkyt-kymppisissäkin asteissa
(143.85 KB 640x480 ClipboardImage.jpg)

>>632687 Mönkkärillä ajaminen on kauhistuttavaa. Se kippaa niin helvetin helposti ympäri. Aikanaan mulla oli mopoikäisenä ajatus hommata tämmönen kesätyörahoilla kun talvella oli niin vaikea mennä kahdella pyörällä. Tää on periaatteessa skootterin moottori väännetty tollaseen mönkkärin runkoon. En sit lopulta ostanut kun ei ollut selvää saako tohon tehoputken. Moottori on kopio vaakamallisesta Minarellista eli sama kone mitä CPI:t käyttää, joka taas on sama moottori mitä kaikki ilmajäähyt Yamahat käyttää kuten Neos ja ilmajäähy Jog R:t. Noi oli vaan aika harvinaisia niin en päässyt silloin vuonna 2005-2006 ikinä kattomaan miten pakoputki kiinnittyy noissa. Mut ei se nelipyöräisyys ole se juttu näis vehkeissä, se kylmyys on. Oli mikä tahansa haalari päällä nii kylmä tulee tosi nopeasti. En mä tykkää ajella moottoripyörällä kaikki haarniskat päällä jos lämpöä on alle 15 astetta.
>>632731 mitä oon töissä ajanut nii ihan ookoolta vaikutti
>>632744 toisaalta onhan ne raskaampia kuin tollaset...
>>632744 No siis ongelma on, että sä et voi vaan kääntyä voimakkaasti mönkkärillä koska se ei kallistu, niin se haluaa kipata ympäri. Moottoripyörällä taas kallistut käännöksen suuntaan. Se ero on siinä miten noiden painopisteet muuttuu.
>>632796 mopoauton ostat
(118.19 KB 360x360 gm24-genero-punainen-1_1.png)

>>632797 joo, olikohan se joku tämän mallinen minkä näin kerran sillä erolla että oli vain yks rengas edessä
>>632799 siinä on kyllä äijä kulkupeli
(105.95 KB 554x499 1367558772plastic6.png)

>>632799 Sopisi kyllä ryynärin tyyliin.
>>632797 >>632799 >>632807 Vanha kunnon Erkkola eikä mitään tommosia muovipaskoja
>>632809 kruisailetko sää sellasel, lienee arvokkaita
(2.65 MB 498x498 221.gif)

(237.92 KB 382x510 daria is it fall yet.png)

Entä nyt?
Viimesiä kesäpäiviä kai viedään, pian alkaa jo yöpakkasetkin. Vielä näemmä yks chilikasveista yrittää epätoivosesti kypsyä. Harmittaa ettei noi thai-chilit taida mitenkään enää ehtiä kypsyä kun ne olis ollut omia lemppareita ja niitä olis tullut ihan iso satokin, en tiedä voiko niitä vihreinä mihinkään käyttää. No, pitää ens vuonna varmaan hommaa joku esikasvatuslamppu niille alkutalveks ja katsoa jos ne sitten ehtis tuottaa ihan kypsääkin satoa. Tosin senkin mokan tein tänä vuonna että pidin niitä alkukesästä vähän varjossa kun kuvittelin ettei liiallinen suora auringonpaiste oo hyväks. Sitten kun siirsin ne paremmalle paikalle niin alkoivat kasvamaan paljon paremmin. Muuten valosuuden suhteen tuskin tätä kesää paremmaks menee kun vielä melkeen lokakuussakin aurinko paistaa ja parvekkeella yli 25C kun parvekelasit kiinni, ja alkukesä oli kanssa valoisa ja lämmin. Lannotuksenkin kanssa tein mokia alkuun lannotin liian vähän ja loppukesästä ehkä vähän liikaakin. Kanankakka ei myöskään varmaan oo kovin hyvä lannote paitsi ehkä ihan alun kasvuvaiheessa kun niin paljon typpeä, vois ens kesäks hommata jotain parempaa lannotetta jota suositellaan nimenomaan chilien kasvattamiseen. Jalopenoja varten ei ainakaan tartte mitään kikkailuja kun nehän rupes kukkimaan jo keväällä ikkunalaudalla ennenkun niitä edes uskals siirtää säiden puolesta parvekkeelle. Onnistuin vaan huonolla lannotuksella ne kai sössimään niin ettei niistä juuri mitään saanut. Saldoks taitaa jäädä siis yks punanen jalopeno, muutama vihreä jotka tuli myöhemmin kun sain lannotuksen kuntoon, yks hyvin kypsynyt halpischili (en tiedä mikä lajike, niitä perus kaupan joiden tulisuusaste on 5 ja jotka maksaa noin 5€/kilo) ja toinen vähemmän hyvin kypsynyt. Lisäks kaks hiton isoa rawit thai-chili kasvia (kutsuin näitä aikasemmin uganda-chileiks kun siellä ne kaupassa myytävät oli kasvatettu) joissa kymmeniä chilejä ja jotka nyt tosiaan taitaa jäädä raaoiks. Hauska muuten ollut kanssa huomata miten noi jalopenot selviää vaikka montakin päivää kastelematta ihan pirteän näkösinä vaikka ois helteet kun taas noi thai-chilit kupsahtaa jo vuorokaudessa kuumalla säällä, siis huomaa mistä olosuhteista ovat lähtösin. En oo vielä yhtäkään toistaseks malttanut syödä. Kai noista vois vaikka jonkun tomaatti-chili-jalopeno-soosin kyhätä. Tosta punasesta jalopenosta vois ottaa siemeniä talteen ens vuodelle että voi siitä kasvattaa eikä tartte riippua siitä erehtyvätkö kaupoissa myymään vahingossa kypsiä jalopenoa. Ainakaan niistä vihreistä mitä ylensä ovat en saanut tänä vuonna yhtäkään siementä itämään, ainoat mitkä lähti oli sellasesta puoliks punasesta yksilöstä. Tulipahan sekava paasaus viittiikö tätä ees postata, no menkööt
>>634314 aina kannattaa viitsiä :3
Minäkin (jos olen) pidän. Ruska etelä-Suomeen tulee tosin vasta vajaan kuukauden päästä, eli lokakuun puolivälissä.
>>634353 >(jos olen) olemassa?
>>634356 Niin... :(
>>634357 Haluaisin vain rakastaa ihmisiä, mutta olen fasisti ja rastisti...
>>634358 Ittel toi, mutta ongelmana ei ole se että olisin fasisti tai asisti, vaan se, että minut sai jättää yksin, sylkeä päälle, ja samalla paasata vain naisten ongelmista.
>>634363 jatkuvastihan sä puhut vaan omista ongelmistas
>>634369 et oo ainoa kyllä joka vaan omista ongelmistaan jatkuvasti valittaa
>>634368 Niin teen kun ei niistä kukaan muukaan välitä tai puhu, tai varsinkaan silloin joskus 20-30-kymmentä vuotta sitten välittänyt tai puhunut kun nuoria oltiin. Jos olisi enemmän välitetty ja ymmärretty, niin silloin ei edes tarvitsisi olla nuorena yksin jäänyt tyty yde, mutta nyt jos tyytyisin mihinkään muuhun niin idiootti olisin. (en tiiä onko idiootti ihan oikea sana mut kun ei tossukkakaan ehkä tässä tapauksessa, liian epäreiluun kohteluun ja kohtaloon alistuva tai jotain)
>>634370 Aivan, naiset ja kaiken maailman naisten kerhothan eli etujärjestöt tekivät ja tekevät sitä myöskin. Ja tossukkamiehet sit vielä lisää päälle.
>>634371 >>634374 valivalivalivali
>>634375 No, muutaman vuoden sisään ihan oikeasti aion tappaa itseni jos ei sitä nuorena yhtä yksin jäänyttä mutta kumminkin söpöä ja mukavaa ja ei transsua tyty ydeä löydy (tk-eläkettä mikä ois se toinen vaihtoehto ei ainakaan ole tulossa, olen siitä vielä varmempi), niin sitten en ole ainakaan enää valittamassa. Nyt kuitenkin keskityn murhaamispelistriimiini.
>>634379 aika perus narsistikikka hakea sääliä ja huomiota uhoamalla tappaa itsensä. jos tapat niin tapat, se ei oo kenenkään muun asia kun itses.
(2.94 MB 696x720 1726945106897135.webm)

>>634379 Ei tabba t. ei tabba orava
>>634379 eikö se oiss sama tappaa jo nyt?
(573.71 KB 200x355 hakase sakamoto rub.gif)

>>634384 kukaan ei tapa ketään koskaan :3
>>634380 Ei voi mitään sitten, mutta niin ajattelin kuitenkin tehdä, ei ole pakko uskoa, eikä minua edes kiinnosta sääliä tai huomio kuin just semmoselta nuorena aivan yhtä yksin kuin minäkin jääneeltä mukavalta ei-trans-mötöltä. Jos ei ymmärrä tätä mun näkökulmaani tähän yhtään ja että miksi tapan itseni, niin sitten ei olisi mikään tarpeeksi mukava joka tapauksessa joten ihan sama. >>634384 Olishan se kun ei semmosia tiiätte kyllä millasia varmaankaan ole edes olemassa, mutta haluan vielä paasata ennen sitä ja ehkä käydä tekemässä sen ainakin kymppitonnin kultakolikko/kryptoraha/huumekätkön johonkin, minkä löytämiseen kerron ohjeet (tai siis yritän keksiä jonkin arvoituksen minkä ratkaisemalla löytää) viimeisessä itsaripaasauksessani, minkä varmaankin postaan johonkin vähän laajemman yleisön nähtäville kuin tänne. Sit toistan taas kerran: ehkä olen narsisti eli itserakas, mutta kun nii ku eihän mua kukaan muukaan ole koskaan halunnut rakastaa eikä välittää minusta, niin onko se nyt kohtuutonta? Tai olihan silloin kerran se yks psykoosimöttö, mut ku siitäki on joku 10 vuotta nyt jo, ja ei ollut tyty yde eikä edes nuorena yksin jäänyt kuitenkaan mut semmone mukava ja söpö joka selvästi vähän välittikin ja ymmärsi.
>>634363 Naisten ongelma on, että on sata kaveria, 50 ystävää, mies ja kolme poikaystävää (me kutsumme heitä rakastajiksi) ja silti ollaan YKSINÄISIÄ. Yyyh!
>>634379 Minä en aio enkä tapa itseäni, vaan kun kynttiläni liekki polttaa palomateriaalin loppuun, niin sitten palaa vaikka koko maailma ja itse korkaan Laitilan kukkovehnäoluen keralla puolen litraa votkaa ja nautin ilotuksista.
>>634390 On ihme ettei sun kaltasilla inisijöillä oo kavereita
>>634392 En yleensä inise, tai edes totea tosiasioita; asiat ovat luonnollisesti, joten miksi niistä lässyttämään. Sori siitä.
>>634393 juupajuu
>>634388 ei kiinnosta huomio mutta kuitenkin pitää koko ajan spämmiä samaa oispa oispa paskaa
>>634390 No jos haluaa kärjistää niin varmaan noin, mutta kai semmosia oikeastikin yksinäisiä möttöjä on olemassa. Vaan onko nuorena ihan yhtä yksin kuin minäkin jääneitä jotka ois semmosia kuitenkii ihan tavallisia söpöjä eikä jotain Down-potilaita (mt-ongelmat on ok), enpä oikein tiedä. Siltä söpöltä psykoosimötöltä (semmone ihan normaali lääkkeiden kanssa kuitenki ja söpö ja varmaan älykkäämpi kuin itse olen tai ainaki ties enemmän erilaisista muista asioista kuin tietokoneista kun oli käynyt koulut pidemmälle kuin mä) suostuin vähän kuuntelemaan jotain juttuja jostain hoitajien palkoistakin ja historiallisista syistä ja semmosista, kun oli kuitenkin ensin ymmärtänyt minua ja selvästi välitti ja se tuntu ihan erilaiselta (ja paremmalta) kuin se kun miespuoliset kaverit ovat silloin tällöin vähän välittäneet. En kyl muista niistä ees enää mitään kun tuosta on kohta tosiaan 10 vuotta, eikä ole minun asiani ajaa naisten asioita. >>634391 No ittestä ei vain oikein tunnu houkuttelevalta ajatukselta seuraavat 30 vuotta jotain työkkärin pillin mukaan kuntouttavaan hyppimistä, tai jotain vielä pahempaa (esim. jotain epämiellyttäävää Ö-tierin oikeaa työtä) kun kerran tukisysteemejä halutaan kiristää koko ajan, vielä jos tämä pitäisi kestää ihan yksin eikä edes jonkun mukavan söpön nuorena ihan yhtä yksin jääneen mötön kanssa. En minä jaksa jonkin muutaman hikisen satasen nostamisen vuoksi enää alkaa elämään elämää mikä kyllästyttää. Olen varmaankin kostoni yhteiskuntaa kohtaan nuoruuteni vääryyksistä (mm. siitä yksin jäämisestä ja muutenkin välittämisvajeesta ja ahtaaseen ja työlääseen miehen roolista pakottamisesta ja mun sekopää-äidistä jota kaikki aina oletuksena alkavat puolustelemaan jos alan avautumaan kun se on nainen samalla kun aina vain jauhetaan jotain hevonpaskaa jostain sorretuista naisista ja se on ihan voisi sanoa suorastaan ihan maan virallinen aate) saanut jo, kun kohta on 40-kymmentä vuotta täynnä harvinaisen tuottamattomana kansalaisena, osa tästä vieläpä niinku Kela Goldilla eli kuntoutustuella eikä silveripaskalla eli työmarkkinatuella tai perustoimeentulotuella. Muutaman kerran ollut sairaalahoidossakin ja käyny jättämässä kouluja kesken ja semmosta. Turhaa tätä on enää pitkittää jos ei maistu tai ei ole mitään (omasta mielestä) tärkeää tehtävänä ennen poistumistaan kuten nyt tämä paasaaminen.
>>634392 Kyl laudoilla muita naisvihaajia varmasti löytyy.
>>634397 mut eihän ne siedä toisiansakaan
>>634398 Tiedät niistä enemmän sitten kuin minä.
>>634399 selkeesti niistä tulee vaan onnettomampia ja vihasempia mitä enemmän ne viettää toistensa kanssa aikaa
jäi tää >>634395 huomaamatta aiemmin ni vastaanpa: No joo. Ehkä pitäisi pikemminkin sanoa, että mulle on ihan sama onko se huomio positiivsta vai ei. Paitsi tietysti semmosilta mukavilta ymmärtäviltä söpöiltä mötöiltä (mieluiten myös nuorena ihan yhtä yksin jääneiltä, niin voisi olla sitten potentiaalinen tyty ydekin) olisi mukavaa saada ihan positiivistakin huomiota. Ja lisätääs tuohon spoileroituihin vielä että toki peruskoulukokemus noin yleisestikin oli sellanen liikuntatunteineen kaikkineen, ettei se todellakaan saanut arvostamaan yhteiskuntaa ja sen palvelemista vaan pikemminkin päinvastoin, mutta nää nyt ei oo enää täysin sukupuolispesifisiä asioita että peruskoulu on paskaa >>634398 Kyllä ne sietää, tiedän yhdenkin aika chudin IRC-kanavan. >>634402 Mikäpä siinä oikeastaan, kyllä vihan voimallakin on hyvä elää, ja siinä ei edes ole mitään väärää kun kerran yksin on jätetty. Toki toivoisin että täydet älyttömyydet jätettäisiin pois, niin kuin nyt vaikka se että ulistaan jostain Amourantin tienesteistä samalla kun ulistaan kommunismista tai noh vasemmistolaisista talouslinjauksista yleisesti.
>>634404 Ei kyl uskois että vajaa nelikymppiseltä tulee tällaista tekstiä.
>>634406 No kirjoita sitten itse parempaa, ja jos olet joku jolla on ollut joskus joku (tai vielä pahempaa/parempaa: on juuri nytkin), niin voisit olla hiljaa koska sinä et ymmärrä tästä yhtään mitään miltä minusta tuntuu. Sekin tekee jo päänaukomsesi aika kyseenalaiseksi, jos kotonas ja/tai peruskoulussasi oli hieman paremmat oltavat kuin meillä päin. Myös jos olet joku joka tosissaan meinaa että jossain työkkäripompotuksessa ei ole mitään ongelmaa (ts. että en saisi sen takia tappaa itseäni, tai ainakaan puhua siitä), niin voit vaikka puolestani alkaa pian kuolemaan johonkin syöpään mahdollisimman hitaast ja kivuliaasti koska olet vajaa.
>>634411 Etköhän sä ole jo tarpeeksi usein ja toistuvasti kirjoittanut että Kalle Havumäkikin ymmärtäisi.
>>634412 No sellaisen kritiikin voisin kyllä hyväksyäkin ja ymmärtää, että olen viime aikoina pakottanut liikaa näitä samoja omia juttujani, mutta "Ei kyl uskois että vajaa nelikymppiseltä tulee tällaista tekstiä" näytti kritiikiltä sisältöä kohtaan, ei postaustiheyttä, ja vastasin sen mukaan.
>>634411 Miks ees vastaat tolle? Toi tyyppi tulee aina suhtautumaan negatiivisesti ihan mihin tahansa juttuun mitä sanot. Ei toi tee muuta kuin mourua täällä, hyvin samanlainen tyyppi toi on kun takavuosien takapenkkimoderaattorit keskustelufoorumeilla.
>>634483 Rune rune..
>>634483 >Toi tyyppi tulee aina suhtautumaan negatiivisesti ihan mihin tahansa juttuun mitä sanot. En usko.


Forms
Delete
Report
Quick Reply