/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(568.49 KB 538x402 zzz.gif)

Raportointilanka 208 Anonyymi 03.06.2024 (Ma) 23:31:30 No. 627084
>Tähän lankaan postataan kaikkea sellaista mitä tekisi mieli postata, mutta ei tiedä mihin eikä viitsi tehdä omaa lankaa sille. Edellinen: >>626656
(49.64 KB 828x533 sleeb.jpg)

kuut nait
>>627086 En oikein nyt ymmärrä, mutten minä mitään taivaankappaleita ala naimaan.
>>627090 Aika rajua, kamu
Moros anos, koprofilos. Kuset naamaan ja töihi.
>>627092 no hyi
(6.48 MB 480x260 jim.gif)

>>627092 hyomenta
paskattaako teitä kesä ja kärpäset? mua ei niinkään, kesä ja hyttyset sen sijaan...
>>627100 No ei kai kärpäset ja kesä itsessään teitä paskaa hirveästi. Varmaan kärpäsen paskoja teillä on juu, mutta ei mielestäni kärpäsiä määrällisesti ole niin paljoa, että niin pieninä eliöinä näin ihmismittakaavassa saisivat tuotettua paskaa, että tiellä edes huomaisi sitä.
No niin, olen levännyt ja rauhoittunut joten pyydän anteeksi pahinta kiukutteluani ja kuolemantoivotuksiani. Varsinaisesti väärässä en kuitenkaan aio myöntää olevani, nimittäin kun en ole väärässä siinä ettei ole todellakaan enää mikään "pieni" leikkaus se, jos työmarkkinatuki tullaan oikeasti pilaamaan, mutta katsotaan nyt mitä oikeasti lopulta käy tämän näiden "yleistuen" kanssa. En ole myöskään siinäkään väärässä, että ne "pienet" leikkaukset työmarkkinatukeen vuosien varrella ovat jo johtaneet siihen, että joku EU:kin käsittääkseni sanoo että sen tuen taso on liian matala. Tähän usein sanotaan, että EU huomauttaessaan liian matalasta sosiaaliturvan tasosta ei laske toimeentulotukea mukaan, no joo niin mutta kun kaikilla ei ole sellainen tilanne että sitä toimeentulotukea on mahdollista saada. Lisäksi kertonee jotain sen työmarkkinatuen tasosta, että siihen hyvin edullisen vuokrankin kanssa voi hakea toimeentulotukea päälle jos on varaton. Olen jo aiemmin tehnyt tämän mielestäni hyvin selväksi, mutta toistaanpa nyt myös tämä ettei jää epäselväksi taas ainakaan vähään aikaan: jos just niin SINÄ siellä ruudun toisella puolella olet niin etevä ja erinomainen että olet satavarmasti koska tahansa pääsemässä töihin vähintäänkin kohtuullisilla ehdoilla ja palkalla ja pysymässä siellä, niin OK, ehkä tämä mitä tämä touhu alkaa olemaan Suomessa 2020-luvulla ihan oikeasti palvelee etujasi, eivätkä nämä minun huuteluni hyödyllisistä idiooteista, zombeista, Orpon ja Wahlroosin munanlutkuttajista ja sellaisista ole koskaan olleet osoitettuja juuri sinulle. Myöskin niin oispa ollu ajoissa nuorena vaikka edes psykedeeliterapiaa jos ei sellaista välittävää ja mukavaa ja söpöä tyty ydeä niin ehkä ei tarvitsisi olla tässä tilanteessa vaikka Ä Ö ei ole alle 100, siitä löytyy ihan paperitkin (ainakin jos käyn kyselemässä vanhoja arkistoista sairaalasta) ei Mensalta mutta ainakin edes psykiatrialta.
...stimulanttilääkitys ajoissa nuorena olisi voinut olla myös ihan toimiva ja pelastava juttu. Postailen juuri nyt syistä etänä tekstiselaimella (elinks) haha eikä taida onnistua poisto ja uusiksipostaus millään niin pitää tehdä lisäys näin.
>>627101 paskattaa, ei paskaa
>>627104 Synonyymit tässä kontekstissa.
(190.12 KB 220x220 ryan-reynolds-okay.gif)

>>627105 ei ole, sitäpaitsi väärinymmärryksessä pitää käyttää annettuja sanoja eikä käyttää muotoja jotka sopii itelle paremmin
>>627106 Onhan.
syön pirkka mansikkatuuttiwa :3
Iltapäivää vaan, kulttuuripepsimaxistit ja muut rikolliset. Itteäni ei paskata kesä ja kärbuusit. Oikeastaan nykyään paskattaa vaan sään ääri-ilmiöt. Siis ylenmääräinen vesisade ja märkyys, jatkuvat 30 asteen pakkaset tai helteet ja kuivuus. Ei kärbuusit ydejä ole mutta ei niitä niin paljoa ole ihteni vaivana kun en ole saasta-ano.
>>627109 entä hystyset?
>>627110 Aika shit nekin on.
>>627111 Mistä tulikin mieleen että nyt on kuulkaas vitsin aika: Miksi hyttysmutsi pisti manoloa? edellinen uhri läimäisi tämän pois ja tiuskaisi "ime paskaa!"
(178.14 KB 220x169 colber.gif)

tänään on ilokseni ollut sopiva kesäilma
Katson netistä, että terveysarvauskeskus on arkisin auki "klo 8-18" ilman mitään lisähuomautuksia mitä nyt ainakaan heti näkyvillä olisi jossakin, kävelen sinne, ovella lukee sitten että klo 16 jälkeen iltavastaanotolle tulevat kävelkää toiselle ovelle ja soittakaa ovikelloa. No ei sitten mennä jättämään henkitys puuskutus seurantapaperia postilaatikkoon jos sieltä se kortisoniresepti vihdoin kohta tulisi, kun en ole ihan varma asiastani, enkä siitä, että onko siellä kuinka pelkästään jotain kiireisiä päivystäjiä avaamassa ovea. Onneksi nyt kun on tarkoitus laihtua niin voin sentään ajatella positiivisesti että saihan tähänkin turhaan äärimmäisen hikiseen kävelymatkaan poltettua vähän kaloreita.
(1.40 MB 854x480 5a5cfb8869709338.mp4)

Tää oli samassa kuntosalissa tänään. Tunnistin jo takaapäin... Salil oli kans pari ählyä, yks niistä koitti omia jalkaprässin ja pari muuta laitetta mutta antoi sit mun mennä siihen väliin tekeen mun setit. Se oli aika iso äijä, sellane faijarakenne mut selkeesti jalkapäivät jääneet väliin. Se ähisi ja puhisi 300kg kohdalla ja silitteleehän se mun egoa että ite puskin 350kg. Ei sais ikin jättää jalkoja väliin, ite teen aina kaikki paikat kipeeks, nyt pitäs treenaa olkapäitä kun tuntuu että ne alkaa kipeytymään herkästi jos nostan penkistä yli 70kg. On se vaan jännä että mustakin on tullut tämmönen sali-ihminen, mutta kestihän siinä vuoskymmenet.
>>627117 Pyysitsä sitä koklaan hyppää sun seipäällä?
(1.67 MB 250x185 147.gif)

>>627118 Koitin olla kattomatta kun toi on sellane huomiolle perso muija niin en halunnut antaa sille huomiota.
Ryynäri aspartaami maximit vetää Ei sen faijatukset enää ihmetytä ketään Lääkkeensä aivojaan pienentää Varastaen nekin muovipussiin lentää
(2.17 MB 200x200 104.gif)

>>627119 miks se sua kiinnostaa mitä se tuntee?
>>627123 Alitajunnassa on joku geneettinen ohjelmointi joka pakottaa mun aivot ajattelemaan näin. En minä tiedä. Tällee se vaan menee ja nyt yli 30kytkymppisenä koen etten voi enää muokata alitajuntaa millään.
>>627124 >koen etten voi enää muokata alitajuntaa millään Itse luulin vielä joskus vähän 25-vuotiaana etten voi enää muokata alintajuntaa millään tavalla, ja niin se varmaan olikin siinä vaiheessa ja paljon aikaisemminkin jo, mutta sitten söin psykedeelejä. Ruoho myös toimii jotenkuten jos polttaa tarpeeksi paljon ja sopivia lajikkeita, mutta mieluummin psykedeelejä. Niitä ei edes voi väärinkäyttää huumeina vaikkapa siihen tapaan, että ei muuta kuin bongi pulputtamaan ja muna käteen, tai ainakin vähintään syömään jotakin ihan 100% huviksi pulputtelujen jälkeen. Tosin mielestäni siinä ei ole mitään väärää jos ei halua antaa huomiohuorille huomiota. Ei varmaan edes ole mikään mukava möttö toi eikä sellainen nuorena ihan yksin jäänyt. Moukarimuhkut muhkusyrjinnän vuoksi sentään ehkä olisivat nuorena vähintään hieman yksin jääneitä ja siksi mukaviakin. no joo no voi jotain LSD:tä varmaan kyllä "väärin"käyttää silläkin tavalla joo, mä muistan kun yks tyyppi selitti jostain sen kosmisista yhteyksistään japanialaisiin pornohoroihin, itse sanoisin että parempi jättää käyttämättä kun alkaa turhauttamaan vain niinku sillonki kerran ku aloin useemman kerran yrittämään trippiharhoissa ihan tosissani läppärin paijaamista kun ruudulla oli hyvä muhku ja sit aina havahduin todellisuuteen
no vittu kun tohonkin jäi virhe vaikka katoin että ihan varmasti ei jäänyt eikä voi korjata tällä selaimella mitenkään, "joskus 25-vuotiaana" (tai "joskus "25-kymmentä-vuotiaana"), ei "joskus vähän 25-vuotiaana" (mitä tuo edes tarkoittaisi?)
>>627127 Mulla on yks vanha lautatuttu Ruotsissa, se oli just kasvattanu taikasieniä vaikka se on nykyään sellane turbonormo. En tiedä onko uhka vai mahdollisuus vedellä sieniä ennen kuin meinaan jatkaa reissua Norjaan. Pitää vähän kattoa kuinka paljon uskaltaa vetää. Otan hyvin ryynejä mukaan niin voin katkaista menon jos käy pahasti.
Ite en ainakaan käyttäisi mitään huumeita kun ei pystyisi kirjoittamaan kerralla yhtä viestiäkään. Ties vaikka alkaisi kuvitella alkavansa omavaraistalous anoksi vaikka söisi vaan tilauspizzaa.
>>627129 tuleeko sieltä raporttia?
>>627130 No eihän tosta oikeasti ole varmaan ikinä mitään tulossa, mutta pitää olla jotain tavoitteita elämässä. Mitä muuta edes voisin tavoitella elämässä? Mitä syitä olisi laihduttaa ja elää terveellisesti, ts. luultavasti pidempään? Tukihommat tullaan paskomaan täysin ei millään ihan mitättömällä todennäköisyydellä pian (sanon että 10-kymmenen vuoden sisään) enkä mä tiedä mihin oikeisiin töihin minusta edes olisi varsinkin nyt kun tuli kaiken maailman ÄÄ IItkin, ja kun vielä vihaan ihan oikeasti just kaikkea helvetin pöhinää ja hömpötystä, ja vituttaa nykyajan tietotekniikka niin kuin nyt vaikka sekin miten web-selaimesta tehtiin joku uusi käyttöjärjestelmä mikä pyörii toisen käyttöjärjestelmän päällä ja pyörittää jotain nykyajan bloattia paskasoftaa. (no jossain sulautetuissa kai pääsee vielä koodaamaan kunnon välineillä kunnon ohjelmia, mutta emmä tiiä oikein oisinko tarpeeks hyvä yhtään mihinkään, ja voi vittu oikeesti kaiken maailman pöhinäpetterit just joita voin kuvitella että pitää sietää oikeissa töissä ellei jopa ryhtyä itse sellaiseksi jotta niissä oikeissa töissä pysyy) Tyty ydeä ajoissa nuorena ei ainakaan enää voi ikinä saada vaikka missä kunnossa olisi ja muutenkin niin kyllä nyt sellainen söpö muhku pitäisi saada vaikka olisi itsekin läski, tai ehkä voisin hyväksyä epätasa-arvoisuuden jos se muhkumöttö ei sitten ainakaan ole joku innokas naisasianainen joka jatkuvasti jauhaa jostain höpölöpösorrosta ja -syrjinnästä. Luin muuten Unabomberit monta monta vuotta ennen kuin kokeilin ensimmäistäkään laitonta ainetta, itse asiassa saatoin lukea sen manifestin jo ennen kuin olin edes kunnolla kännissä ekaa kertaa silloin vähän alle 20-kymppisenä.
>>627131 Todellakin tulee. Koitan muutenkin dokumentoida sitä reissua tänne vaikka tiedän ettei juuri ketään kiinnosta.
>>627133 Ite ainakin luen vaikka luulenpa että siinä on liikaa normoilua omaan makuuni. Välttämättä en kommentoi samasta syystä kuin ittesi et katsele salihuorien perseitä, jos ymmärrät mitä meinaan.
(2.84 MB 498x498 185.gif)

>>627134 En ymmärtänyt.
>>627134 Luulen että toi Ruotsiin ryynien kanssa sieniä syömään menijä ei ole sama ano kuin salihuorien perseiden katselun välttelijä eli ryynäri, t. profilointi expertti. Jättäisin muuten mieluiten bentsot ottamatta vaikka niillä saakin tripin lopetettua, tai siis sanoisin että kannattaa varmaan yrittää kestää vain ne vaikeat ja inhottavat asiat tripillä. Itsestä ainakin tuntui että toi homma toimi hyvin pitkälti jotenkin sillä tavalla, että kun kesti ja käsitteli tripillä loppuun asti kovasti vaivaavat asiat (esim. vaikka nyt jotkin noloimmat omat mokat ikinä haha), niin sen jälkeen ne eivät enää vaivanneet myrkytystilan ohi mentyäkään niin paljoa. Itselläni ei siis mitään bentsoja ole koskaan ollut valmiina kun olen tripannut, eikä ollut trippivahtiakaan paitsi silloin kun olen syönyt noita aineita jossakin muualla kuin kotikomerossa eli mm. ihan esimmäisillä kerroilla, kun kuka nyt minua olisi tullut vahtimaan, ei ainakaan joku mukava välittävä söpö möttö öttö. Toki tuota vahdittomuutta ei varmaan voi täysin varauksetta suositella ensikertalaiselle... itte vaan en ole kovin herkästä ihan oikeasti täysin sekoava (oisinpa niin ehkä oisin päässy työkyvyttömyyseläkkeelle jo ja tiiä vaikka ois joku töttö möttökin ollut ajoissa nuorena vähemmällä jos olisi ollut enempi just niin sellainen).
(2.01 KB 131x47 ti suomi.png)

>>627135 Ymmärsit kyllä ja vastasit noin vain siksi että saisit minut vastaamaan ja antamaan huomiota mutta rautalangasta vääntäessäni täsmennän samalla ettei aina jaksa vastata kaikkiin tekstiseiniisikään koska niissä on usein se tahallinen ärsytyspuoli myös eli "ärsytän nyymärin lestoja" jne. mitä milloinkin. Välillä varmaan tahattomastikin. Ehkä sinulla on sen verran latinojen rehvastelugeeniä että postailet aina välillä sillä meiningillä. Ite oon vaatimaton suomalainen paskaläjä enkä osaa mitään eikä minulla ole mitään hyvää jne. ja lestakin olen niin pistää aina silmään. Välillä varmaan ylireagoinkin, myönnän. Tommonen ärsytysjuttu poustauksissasi puuttuu niinä harvoina hetkinä kun omatuntosi kiilaa edelle ja postaat jonkun surkutteluviestin. Parin tunnin päästä olet kuitenkin unohtanut sen ja olet taas oma ärsyttäjä rikollinen ihtesi. >>627136 Vältän sinullekin vastailua koska olet (monista) muista syistä ärsyttävä (nyymärin ärsyttävin, nyt kun reikäaivokin on ollut suht selvinpäin jo ties kuinka kauan, se on itseasiassa ihan harmiton semisymppis tuommoisenaan, vähän paskattaa myöntää se, haha) jne. mutta: ei noilla profilointitaidoilla kuuhun mennä. Tai sitten ryynärin esittäjä on ryynäröinnissä esikuvaansa parempi jo.
(14.57 KB 259x194 hähää.jpg)

Ai helvetti muuten, olispa kuva siitä kun ryynäri riehuu salilla jalkaprässissä ja hyvät mutsit kulkee ohi sillai seinää katsoen "ei vittu älä katso edes päinkään, taas tuo narsisti esittelee jalkojaan tuossa" ääääähhähäää
>>627137 En mä kyl tajunnut kun on ADHD enkä joskus vaan jaksa keskittyä asioihin joten en ymmärrä niitä. Mutta kiitos kun tarkensit oot suurimmaksi osaksi oikeassa. >>627136 Olen se minä. En tajua miksei toi olis minä? Annappa se profilointikortti haltuun tolle anolle vastasin eka.
Jaah päästäisvätpä sinne työkyvyttömyyseläkkeelle vaa sit suosiolla kun en kerran osaa edes profiloida oikein...
(2.85 MB 200x234 1682380002337295.gif)

>>627138 En mä nyt niit jalkojani esittele eikä kukaan kato mua. Kerran se ulkomaalainen näytti peukkuu, sama joka nyt oli koittamas varaa kahta laitetta. Mut se oli niit tyyppei et sen sijaan että lepää sarjojen välissä se vaan menee tekee lisää treeniä eri lihaksilla. Jotkut tuol on sellasii et ne tekee vaikka yhen setin jaloilla sit ne menee heti vääntää jotain hauiskääntöö ja sit taas toistaa tota. Mä en pysty samaan, mulla esimerkiksi huitoi prässin päätteeks syke 165 kohdalla enkä viitti lähtee tekee toista settiä ennen kuin syke on ainkin 150 tai alle, mieluummin 140 alle. Kun syke menee tonne yli 160 alkaa tuntumaan heikolta olo.
>>627145 Ite teen tuota että vaihdan heti laitetta mutta oonkin heikko. Eilen kyllä olin hurja ja kokeilin niin 187kg:lla meni jalkaprässissä (rässissä, ärrärr) 10 toiston sarja ihan hyvin. Penkkipunnerruslaitteessakin (semmoinen missä istutaan ja työnnetään eteen) meni 90kg:lla viimeinen 10 toiston sarja. Oli hurjaa. Tänään meni ihan ok muuten. Vaan ei ole minusta muutenkaan lihapääksi. Ennemmin ite tähtään siihen että elämä ei ole fyysisesti kärsimystä läskiyden tms. takia niin tulee nykyään treenin lopuksi poljettua puoli tuntia kuntopyörääkin. Sixpack näkyisi ilman kohdevalaistustakin varmaan jo jos olisi pienempi rasvaprosentti. Ei kyllä semmoinenkaan ulkonäkönormoilu nappaa kun muuten on aivovamma perseessä niin turhaahan se olisi. Hahatutti tänään kun töissä kuunteli sivukorvalla mutsien juttuja kun yhyy työviikon jälkeen on niin poikki ettei jaksa kuin maata sohvalla, itteni menin suoraan töistä salille ja tulin vasta joskus 7 jälkeen kotiin kun aika menee kaikenlaiseen härväämiseen ja sitten kun söi niin saikin mennä jo hammaspesulle ja nukkumaan. Eikä väsytä yhtään. Vittu kun on näin köyhä elämä ettei ole muuta sisältöä kuin tuhlata aikaa salilla. Jos kaiken tuon ajan olisi antanut edes 80% maksimit niin olisin varmaan jo uusi schwarzenegger.
>>627146 En mä nyt sanois heikoksi jos saat penkkipunnerruslaitteessa 90kg. Viimeks kun käytin ite sitä laitetta tein 85kg painolla mutta siitä on tosin nyt jo yli puoli vuotta. Siirryin varsinaiseen penkkiin kun kaveri näytti miten sitä tehdään. Suosittelen kokeilemaan, alkuun on tosi vaikea tasapainotella edes suht pientä painoa vaik voima riittäis jo ei tarttis tasapainotella. Koska oon aina ollut läski niin mun jalat on luonnostaan voimakkaammat kuin niillä jotka ei oo läskejä, oon kantanut varmaan jo 10 vuotta yli 100kg painoa ja vieläkin vaaka taitaa huutoa 130 tuntumassa. Jos laskee tolla perusteella, niin 260kg ois kaksinkertainen paino omapainoon nähden. Yleensä ajattelen sen niin että jos nostaa vähän yli kaks kertaa oman painonsa prässissä, niin se on jo hyvä. Tietty se aina kans riippuu et mitä prässii käyttää, niit on erilaisia. Käytin aiemmin sitä laitetta missä vaa laitetaan se paino ja aletaan puskee, mutta sen ergonomia on outo. Siirryin siihen mihin ladataan kiekkoja ja saan sillä paljon helpommin isot määrät ylös koska jalka liikkuu vain poispäin itestä eikä jalanpohjat ole sellasessa ihmeen kulmassa mitä ne on helposti noissa laitteissa. Jos sulta menee 187kg niin se on jo ihan hyvä määrä jos oot ~80kg tai sitä luokkaa. Mut noi jalkahommat on tosiaan helppoja läskimmille ihmisille jotka on kantaneet jatkuvasti treenipainoja tehdessään mitä vaan.
Ai niin muuten, jos kerran ryynäri ja toi sienien kokeilua suunnitteleva postaaja kerran ovat yksi ja sama, niin aloin kyl miettimään että onkohan ne sienet oikeasti hyvä idea sittenkään, kun eikö ryynärillä ollut joku psykoosi joskus ihan ilman taikatattejakin mikä piti hoitaa pois psykoosilääkkeillä? Vai mistä se erityiskorvattavuus niille psykiatrisille pillereille oli peräisin... Tietty minullekin on negatiivisoireista psykoosia (siis sellaista missä ei kuulla ääniä tai luulla ihan tosissaan että Supon agentit seuraavat jatkuvasti kadulla) joskus laitettu diagnoosina, ja siksi saan itsekin nyt syödä masennuslääkkeitä lähes ilmaiseksi YE 112:lla, enkä seonnut ruohoon tai deeleihin vaan pikemminkin niistä oli pelkkää hyötyä... tosin en tiiä oonko nyt oikeesti varsinaisesti missään psykoosissa ikinä ollut. Olis vaan tarttenu vaikka sen psykedeeliterapian tai stimulanttilääkityksen ajoissa nuorena niin ehkä musta olis tullu vähemmän jämähtäjä jopa niillä vanhemmilla mitkä mulle suotiin.
>>627149 No se erityskorvattavuus tuli sillä kun teeskentelin että mulla on psykoosi jos toi mun varastelukeissi menis ikinä oikeuteen niin mä voisin vaan vedota siihen ja päästä kuin koira veräjästä mutta pääsinpä silti eli nyt vaan vituttaa että menin sen korvattavuuden hankkimaan. Ne kyl nieli mun tarinan melko kiltisti. Nyt tietty mikä mua ehkä vaivaa on se että mä todennäköisesti kärsin jonkin tapaisesta psykoosista kun rötöstelen ja elän sellaisessa kummallisessa maailmassa missä koen että olen oikeutettu ja vapaa tekemään kuin teen. Oikeastihan mä oon siihen asti kunnes tulee seuraamuksia mutta se on sinällään jännä miten tuntuu joskus ettei niitä seuraamuksia tule. Kai tää on vain tämä illuusio siitä että elän tutkan alla kun en tiedä kuinka monella ihmeen seurantalistalla jo olen. Veikkaan että ne mun vitsit vai oliko vitsejä? on jo jokun poliisin ja RKP:n tiedossa ja heti kun aloitan joku kaunis päin eli en koskaan sen harrastuksen sille luvalle tulee äkkipysähdys ja ne tutkaa mun koko kodin. Tai ehkei. Ehkä tää illuusio ei ole illuusio, mutta en mä voi tarkalleen ikinä tietää sitä. Sen takia mä elänkin tässä mun oudossa pikku kulpassani ja oon tämmönen mitä oon.
(8.12 KB 402x141 loistolauta.png)

hshs / ;__; - combo
tuhoutuminen kiinnostaisi
(1.04 MB 540x300 carole tuesday field.gif)

>>627156 sellaisesta ei pidä olla kiinnostunut :3
>>627157 ei se haittaa minua
(95.60 KB 1366x768 yuuko tietää.jpg)

>>627158 kyllä haittaa :3
(4.05 KB 225x225 käpy.jpg)

Huomenta, jotkut mitkä minulla oli eilen mielessä mutta unohdin nyt aamuun mennessä. Sientensyöjiä ym. turpaan. Näin unta töistä, taas semmoinen samanlainen tehdas potenssiin 10, megatehdas ja paljon mutseja jotka vaativat niitä ja näitä osia joita sitten kuskasin pumppukärryillä. Jostain syystä tuossa unitehtaassa ei ole trukkeja. Varmaan joku paskatuksen maksimointi. Päätin tänään ostaa salaattiaineita ja tehdä niistä töihin salaattiannoxia pääruoan kylkeen, olen tähän asti lisännyt kasvikset sianruokaan ja lisäksi syönyt tauoilla hedelmiä mikä alkaa hieman kyllästyttää logistisista syistä yms. Nyt teen jonkun salaatin. Voi sitten tehdä sianruoasta yksinkertaisempaa. Tosin joutuu käyttämään ja kantamaan kahta ruoka-astiaa mutta sen näkee sitten kumpi on kätevämpi. Olispa normaali normo eikä autistinen paskavammahomo.
>>627162 Miksi sieniä ei saisi syödä?
>>627163 Ruokasieniä saa, huimaussieniä ei.
>>627164 Miksei niitä?
>>627165 luostari ja itsetarkoituksellista kärsimystä önnönnöö
(159.18 KB 220x220 possum.gif)

huumend humanos
>>627167 Oikea vastaus :3
Eipä niiden psilosybiinisienten syöminen ole sillä tavalla miellyttävän tuntuista' kuin joku pilven polttaminen tai viinan juominen, jos ei yhtä epämukavaakaan kuin jollain punakärpässienillä trippaaminen.
Hitto näin jotain tosi ahdistavaa unta mutta kun en jaksanut kirjoittaa siitä heti, en muista enää sitä. Se liitty jotenkin NC paasauksiin. Yks uni oli vielä tosta aiemmin kun olin taas tehnyt jonkun rikoksen mutta tällä kertaa jäin siitä kiinni. Olin lähdössä pakoon ja olin vaihtamassa maata, tarkoitus oli päästä Espanjaan. En mennyt lentokoneella kun pelkäsin että jään kiinni kun tarkistavat passini, vaikka siinä unessa ei ollut vielä varmaa että olinko jo etsintäkuulutettu. En mennyt laivalla Ruotsiin samasta syystä. Oli tarkoitus jollain kulkineella päästä Ruotsiin maateitse mutta sitten joku ihmeen vamma äijä esti mun pääsyn. En muista miten se tarkalleen toimi kun se aiheutti jotenkin etänä mulle harmaita hiuksia, mutta löysin sitten lopulta sen jäbän ja koitin tappaa sitä että saisin sen hiljaiseksi mutta uni katkes siihen etten saanut sitä tapettua. Se kesti kaikki veitseniskut jotenkin.
>>627171 shut up
(165.36 KB 498x284 coolpossum.png)

(420.39 KB 838x466 dsads.png)

En oo tehny tänää varmaa paljon paskaakaan töitä. Tuntuu että jostain syystä kaikki säätöpaska on lomalla, kukaan ei ole kinuamassa mitään vaikeaa. Onpa mukavaa toisaalta.
>>627188 Sinun pitää osoittaa oma-aloitteisuutesi ja haastaa itse itsesi. Yrityksessämme arvostetaan suuresti, jos voit antaa itsestäsi sen 115%. Auttamalla meitä kehittymään itse asiassa kehität siten itseäsi, minkä onkin palkitsevin osuus tästä työstä.
No nyt on tehty henkitys puuskutus mittaus lapun palautus vihdoin onnistuneesti. Toivottavasti tulee se kortikosteroidilääkitys keuhkoille kohta, ja erityiskorvat kaikkiin astmalääkkeisiin noin ylipäänsä hähää vaikka saa nyt nähdä monta vuotta menee ennen kuin nekin leikataan pois. Takaisin tullessa linja-autopysäkillä (joo en jaksa ainakaan vielä alkaa kävelemään kaupasta painavan kassin tai varsinkaan useamman kanssa takaisin vaikka aloin muuten käymään ylimääräisillä kävelyillä haha) oli joku just semmone perus vanhan ajan viiskymppinen tyä ukko faija varmaan ihan helvetin kännissä tai siltä ainakin kuulosti puhe haha. Sillä oli joku pyörätuolimutsi siinä kanssa, ei siis mikään kehari tai ei ainakaan siltä näyttänyt tai kuulostanut, vaan varmaan jalka tai jalat tai jalkojen hermot menneet jossakin rikki tms. niin ettei voi kävellä. Ei yhtä kännissä mutta ainakin vähän kuitenkin. Itsestä ehkä söpömpi kuin toi nuohoaja vaikka taisikin olla pienemmät tissit eikä edes ollut mikään muhku. Se kännifaija halus kätellä mua monta kertaa niinku koko ajan ojens kättä haha, enpää vaa pystyny ihan joka kerta kättelemään takaisin kun pitelin yhdellä kädellä kauppakassia ja toisella söin jäätelötuuttia ja join vissyä. Kännifaija arvuutti omaa ikäänsä mulla ja arvasin semmosta 10v liian vähän haha, aattelin että ehkä parempi arvata vähän alakanttiin jos kuitenkin viina maistuu tohon malliin useamminkin, se taas arvas mun iän lähes täsmälleen oikein. Ei varmaan mitään toivoa saada edes sitten nuorta tyty ydeä kun ei kerran sellaisia nuorena yhtä yksin jääneitä kuin minä ole olemassakaan. Pyörätuolimutsinkin ikä piti arvata ja arvasin senkin 10v liian nuoreksi kun ajattelin että mutsit kuitenkin loukkaantuu jos ne arvioi liian mummoiksi haha. Mitähän kaikkea muuta siinä nyt pitikään höpöttää tai lähinnä kuunnella, ainakin kertoivat asuinpaikkansa ja missä ovat tavanneet, ja että kumpikin oli menossa nyt pyörätuolimutsin asunnolle (mitähän sielläkin sit tapahtuu...) kunhan menivät ensin yhden pysäkin välin linja-autolla ilmeisesti siksi ettei kännifaijan tarvitsisi työntää pyörätuolia ylämäkeen. Ai niin, kuulemma musta tulee vielä hyvä joulupukki sen kännifaijan mielestä. Ei mulla kyl oikeesti parta ole kummoisesti kasvanut vaikka monta vuotta saanut rehottaa vapaasti... no se voi olla kyl et sitä nestettä oli sillä menny sen verran ettei enää näkökyky toimi ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla. (se pyörätuolimutsi ei kyl sentään mikään ruma ollu haha ja luulisin ettei olisi ruma näidenkään mielestä ketkä täällä esim. sitä itsestä ihan tavallista söpöä psykoosimöttöä haukkuivat rumaksi) Kokonaisuutena ei oikeastaan lopulta edes jäänyt niin paljoa harmittamaan se ettei saanutkaan istua yksin rauhassa jäätelöä syömässä linja-autoa odotellessa kuin mitä aluks aattelin et ei helvetti taasko täällä on joku juoppo ja sit vielä istunu tuohon penkille niin keskelle ettei siihen mahdu kunnolla ja sit se viel haluu hirveesti olla koko ajan puhumassa mulle. Oispa ollut joskus nuorena ajoissa jos ei muuta niin edes joku söpö ja välittävä ja mukava pyörätuoli tyty yde (ei kuitenkaan mikään kehari vaan semmoinen muuten vain liikuntarajoitteinen). Tai no ei se varmaan olis toiminut kun en kuitenkaan olisi jaksanut nostella, varsinkin jos olisi vielä ollut joku vähän sellainen muhkumpi.
>>627188 Ethän sinä ikinä. Itekään en tehnyt tänään, tai enhän minäkään koskaan oikein tee mitään suoranaisesti tuottavaa kun vivellän selvittämässä asioita ympäri hallia ja kuskaan muiden paskoja ja lavoja oikeille paikoilleen ja pyyhin toisten perseetkin laittamalla lavoihin lapun mitä niissä on ettei tarvi vittu arvuutella että mitäs tuossa 6 metrin korkeudella olevalla lavakauluslavalla taas olikaan hmm hahas tai teen ohjelmia työfaijoille jotka ei ihte osaa. Mutta tänään meni ekstrana aikaa paskanpuhumiseen, hyhhyh.
(5.32 MB 498x280 icegif-1503.gif)

Kesäsiivosin poltettaviin rikkinäisiä sukkia ja lakaisin karmeat villakoirat sohvan alta, paristojen päät teippailin ja vein siihen lootaan, huuhtelin loput aineet pöntöstä ales (viemärirotille ylläribileet) ja kävin tukemassa paikallista kahvilaa teenjuonnilla.
>>627194 Toivottavasti viemerirattus ei mutatoidu teini-ikäiseksi ninjamutanttirotaksi.
>>627192 tästä tuli mieleen että mitähän sekin oli joskus kauan sitten kun kävin lääkärissä hengitysvaikeuksien takia, kokeita tehtiin ja näin, lopulta sanottiin että mulla on "kiinnikkeitä" ja käskettiin imee jauhetta. astmaa ei mainittu sanallakaan kuin vasta sivarin lääkärintarkastuksessa, rasitusastma tarkalleen ottaen. toisaalta ylipainosta johtumattomat hengenahdistukset loppuivat itekseen jo varmaan ennen sivaria että onko mulla edes mitään
>>627189 Onneks ei oo omas työpaikas mitään HR paskaa. Toi yritys joka toimii viereisessä tilassa on taas sellanen että niillä on sellanen kunnon HR-hiivapillu ja assistentteja. Mitä nyt oon puhunut porukan kaa niin se söpö avustaja mistä oon nähnyt unia, tekee kaiken työn. Kukaan ei ihan tiedä mitä se varsinainen hiivapillu tekee mutta kaikki tuntuu olevan yhtä mieltä siitä ettei se tee mitään. >>627194 Ite vaan heitän kaiken sekajätteeseen. Ei oo mun ongelma.
>>627200 jos se on samalla alalla (joka on vissiin joku pöhinä-kusetusala jossa liikkuu paljon löysää rahaa) niin kai sekin lähinnä pelaa seinätennistä ja tekee etätöitä, eli runkkaa ja pelaa tiettarilla sähköposteja odotellessa
>>627200 >Ite vaan heitän kaiken sekajätteeseen. Espanjalaiset geenit taas asialla ;__;
>>627200 >>627201 >>627202 NEEKERIT JA HR HUORAT VITTUUN SUOMESTA jäi cäpslöck päälle sori
>>627203 Ai sinulla on ainakin capslock?
(78.77 KB 540x413 raidat hoikentaa baz.jpg)

Kaljuutushomma ja nukkumaan.
>>627196 En tiiä mistään kiinnikkeistä mitään. Jos on joskus lapsena todettu astma, niin se voi kai parantua kokonaan itsestään, mutta muuten käsittääkseni ei. En tiedä mikä on yläikäraja tuolle. Toki täysin ilman lääkkeitä voi varmaan selvitä pitkiäkin aikoja jos saa poistettua kaikki ärsyttävät tekijät. Itsellä oli salbutamolia ekaa kertaa käytössä joskus varmaan 10 kymmentä vuotta sitten jo jonkin aikaa, mutta se tarve jäi lopulta kokonaan pois pitkäksi aikaa. Varmaan laihtuminen auttoi ja se että olin lopettanut pilven käyttämisen lähes kokonaan, kun kuitenkin vetelin aina polttaen enkä vapolla. Mistään astmasta tai muustakan diagnooseista ei silloin ollut mitään puhetta, mutta reseptin avaaviin lääkkeisiin sain. Muutama vuosi sitten hain taas salbutamoliin reseptin ja sit se käyttö oli semmosta aika epäsäännöllistä, oikeasti olisi varmaan voinut vedellä enemmänkin niin ei olisi mennyt niin pitkä aika taas hukkaan elämästä sen kanssa että olen jatkuvasti ihan oikeasti väsynyt hapenpuutteesta, ja ehkä olisivat aiemmin jo ihan omasta aloitteestaan ottaneet kunnolla tutkittavaksikin. Viime vuonna oli se episodi että olisin joutunut varmaan soittamaan ambulanssin jos naapuri ei olisi hakenut lisää salbutamolia apteekista kun se oli päässyt loppumaan ja meinasin tukehtua, ja nyt olen varmaan vuoden alusta ainakin vetänyt tuota ihan säännöllisesti. Onneksi pääsi sinne spirometriakokeeseenkin vihdoin niin jospa sieltä joku diagnoosi tulisi. Harmittaa kyllä vähän se jos nyt kun tutkitaan oikeasti niin tilanne on sit se että mulla on oikeesti jo joku ihan oikea pysyvä keuhkovario (ts. keuhkoahtaumatauti) pitkään jatkuneesta hoitamattomasta ärsytyksestä, sen viime vuoden päivystyskeikan yhteydessä olis kyllä varmaan päässyt tutkimuksiin jo helpostikin mut sitä ennen enpä tiiä miten paljon ois pitäny ruinata ja ravata että ottavat tosissaan, samalla kun itse olen kumminkii vähän semmonen että en aina niin hirveesti nauti siitä kun vaikka pitäs soittaa johonkin.
Mitähän vompatille kuuluu ;__;
>>627205 pASKATTAAKO?
Kuului ulkoa kolinaa ja sitten avunhuutoa. No menin katsomaan mitä siellä tapahtui, niin joku mummeli makasi maassa ja oli lyönyt päänsä. Siinä tuli sitten myös joku nainen samaan aikaan ja soitti ambulanssin.
>>627212 tÄSSÄHÄN mINÄ vIINAA oTAN
>>627213 ota ota
>>627213 Miksi joka sanan alkukirjain pienellä?
>>627211 Hyvä että menit kahtomaan vaikka homma olikin jo hoidossa.
>>627217 Hiukan kuumotti, kun huoltoanohommissa kuoli jo se yksi vanha ukko käsiin. Jos tuo mummelikin olisi kuollut, niin sitten olisin uskonut kuolemamutsin seuraavan mua.
>>627218 Hyhhels, lisäraporttia ukosta?
>>627219 Enkö mä muka oo siitä raportoinut?
>>627220 en ainakaan ite muista
>>627221 Kehtaako sitä tänne sitten raportoida. Menee vielä oravalta yöunet.
>Lainsuojaton eli rauhaton tai henkipatto on henkilö, joka on tuomittu raskaiden rikosten johdosta menettämään ”rauhansa” eli lain antaman suojan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tällaisen henkilön saa kuka tahansa vapaasti surmata.
>>627223 Oon rauhaton, tmop.
(595.17 KB 400x225 asakusa kanamori kipeänä.gif)

>>627223 >>627224 m'emme tapa :3
>>627201 En oo pöhinä-kusetus-alalla, sit kun saan potkut voin kertoo missä olin. En usko että hiivapillut paljoa runkkailee tai pelaa tietokoneella. Se HR kalkkuna on kyl ihan sievä nainen mutta myös niin normo ettei se ikinä pystyis asettumaan kenekään saappaisiin jolla ei mene 100% hyvin. Yks mun naispuolisista ystävistä lähti tosta firmasta kun sen HR:n palkkaama päällikkö veti sitä maton jalkojen alta tavallaan ja se kalkkuna meni heti sen päällikön puolelle joka on osoitus siitä ettei sil ole mitään hajua mitä se tekee. Se päällikkö joka on kyseessä ei osaa tehdä oikeastaan yhtään mitään vaan aina kun pitäs jotain päätöksiä tehdä joku sen "vuorovastaavista" tms saa vastata sen puolesta. Mä vähän aavistelin tota ja kysyin sit niiltä ketä tunnen tarpeeks hyvin ja ne vahvisti. Ongelma nyt on että sitä ei saada pois talosta, sen asema on sellainen että suoritusta on vaikea mitata kun se ei tee mitään, mutta heti jos tulee YT:n paikka se on kyl varmaa ekoja jotka lähtee """tuotantotaloudellisista syistä""". Se että toi HR kalkkuna ei näe tota kuvioita osoittaa aika pitkälti sen ettei se tiedä mitä se tekee, eikä se myöskään tee yhtään mitään. Sillein kun sanon ite vitsillä etten tee töitä, tarkoitan yleensä että teen vähemmän töitä kuin normaalisti, pl. tänään. >>627202 Toi on kyl ihan suoraan varmaan korrelaatio. Faija on just sellanen samanlainen vedättäjä kuin ite oon. Ainoo ero on etten oo onnistunut vedättään itteeni yliopiston läpi. En tiedä miten vitussa se onnistu kun se on ite samanlainen adhd. >>627214 ime ime
>>627203 aika incel/öyh
>>627215 koska se lesta itkee >>627227 en edelleenkään tiedä mitä tämä foorumitermi tarkottaa
(64.05 KB 870x529 ClipboardImage.png)

>>627228 miten sit postaat foorumipaskaa josset muka tiedä mitä foorumitermit tarkottaa
>>627233 no mitä vittua ny taas
>>627237 kuukletin ielin ja ei tullu foorunia. mnimnä mieleni pahoitain
>>627238 humalasiessn mieleeni tuli kysymys että mistäs tämä on peräisei jos i fooriumilta? redditistä? onko se yhtään parempoi? vaijkko jostain mualta?
>>627218 nyt muistan että joku ukko oli kuollut ja sen kämppä haisi hirveälle, mut ei se tainnut käsiin kuolla, kun se implikois että olit paikalla
>>627239 voi kai se jostain mestarin blogin kommenttiosiosta tai hommafoorumiltakin alunperin olla. itte lopetin ylilaudan käytön joskus 2012 kun jonnejen tomaattimurska robin sun muut runkkukullini sykkii spammaukset oli liikaa jopa itseni kaltaiselle vajakille. elämänmuutoksen myötä palasin vielä kertaalleen joskus vuosina 2015-2016 ja sillon täys foorumisoituminen jätti kyllä ikuisen paskanmaun suuhun tuosta paikasta. sillon muistaakseni ainakin tuota hokemaa jo siellä huudeltiin niin hankala olla sitä yhdistämättä muualle kuin sinne. vaikka kun kerta kyseessä on suomen suurin keskustelufoorumi niin jutut sieltä leviää sitten youtubeen ja twitteriin ja vauvapalstalle ja suomi24 ja minne lie. aina kuitenkin rasittaa kun niitä täällä näkee
Hyomenta, eternal kasuaarit. Juoppoja turpaan ja silityksiä vompatille.
>>627242 palaan luosrtariin sitten kun kalja ei enää maistu hyvältä eikä jatkuvasti ole syytä ryypätä iloon, suruun, vitutukseen tai tylsyyteen
>>627243 Et palaa, alkoholisti oot vuan.
>>627241 Joo ite kans muistan just jotkut tomaattimurska-robinit josta toi vammaisuus sai alkunsa. Omasta mielestä vielä maitorahka-gandalf oli aikanaan ihan hauska mutta sit se meni sellaseks paskaks pakotukseksi missä yks tai kaks tyyppii pakotti miljoonan autismin voimalla omia epähauskoja juttuja ja kaikki uushomot ajatteli että ne on nyt kuumimpia meemejä. Runkkukulli-meemi oli kyl musta alkuun hauska mut nää on nyt niin vanhoja juttuja täs kohtaa ettei enää osaa ajatella onks ne oikeasti hauskoja juttuja. Toi foorumi meni niin nopeasti niin paskaksi. Sama kävi mitä 4chanille kävi, tosin sanoisin että sisällön puolesta 4chanin /b/ on ehdottomasti se eniten turpaan ottanut lauta sisällöllisesti. Siellä ei ole enää mitään sisältöä muuta kuin jonneja jotka postaa niitten ihastusten kuvia somesta. Muistan vielä kun siellä oli oikeasti jotain keskustelua ja sisältöä jaksoi kattoa mut heti kun puhelimilla pysty postaamaan 4chaniin koko paska kaatui siihen. Puhelimet on pilanneet netin.
>>627241 tarkotin tuota inceliä mutta joo. täällä on muuten jofa banneri ootteko huomannu? onko se parempi kuin tomaattimurska robin ja maitorahka ganfalf?
ittellä oli muuten joskus semmosia happolappuja missä oli lort elokuvasta ganfalffin kuva, ei yksittäisessä lapussa (ei siihen olisi mahtunutkaan sellaista niin että saa vielä selvää varsinkaan sillä painolaadulla) mut semmoses 5x5
>>627242 vonpatti kuuntelee skorppiooneja
oispa... saispa...
>>627249 entä jos se kuuntelee "she call me mr. wombastic, tell me fantastic"
>>627252 Ei, mutta Conan the Destroyer-elokuvassa voisi olla Bombaatan sijaan Wombaata.
(1.76 MB 400x215 cillianin tupakki.gif)

>>627240 Juu se oli eri keikka. Siellä vain piti kuvailla paljon sen ruumiinnesteet olivat tehneet vahinkoa asunnon lattioille yms. Mutta joo tosiaan. Asukas oli ilmoittanut että naapurista kuuluu avunhuutoja ja eikä avunhuutaja pääse avaamaan itse ovea. Ilmoittaja oli jo soittanut hätäkeskukseen. No mentiin sitten työkollegan kanssa yleisavaimella tutkimaan että mikä juttu. No siellä makasi vanha ukko kylppärin lattialla kalsareissa tokkuraisena ja hengitti puuskuttaen. Puhui vaivalloisesti ja sekavasti. No siinä odoteltiin hetki ambulanssia, kunnes siltä äijältä alkoi taju lähteä. Soitettiin sinne hätäkeskukseen ja sanottiin että ukolta lähti nyt taju ja sieltä ilmoitettiin että lanssi on matkalla. No sitten se äijä alkoi korisemaan ja naama sinertämään. Katsottiin suusta, että eihän tää äijä enää hengitä ja pulssi lähtenyt pois. Häkestä sanottiin että aloittakaa elvytys. Aloitettiin sitten elvyttämään siinä sitä ukkoa, samalla kun se naapuri itki siellä eteisessä. No vihdoinkin ambulanssi tuli joku 15 minuuttia sen jälkeen kun oltiin sitä elvytelty ja iskivät laitteet siihen kiinni. Kysyivät kauan ollaan sitä elvytetty ja sanottiin aika ja ne vaan totesi et tää ukko on kuollut, ei mitään tehtävissä. Ambulanssilla kesti siis alkupuhelusta tulla joku tunti, kun oli ruuhkaa tai jotain. Mentiin sitten ulos tupakalle ja mietiskeltiin että tämmöinen päivä tänään.
>>627255 no joo, onhan tuo aika sellasta
(402.65 KB 625x332 bilbo.png)

>>627255 Melkoista. Ootko jossain Tyrnävän kokoisessa kylässä kun lanssia piti oottaa tunti? Ihmeen pitkään kesti.
(74.06 KB 1000x995 vauva.jpg)

>>627259 Musta vaan tuntuu että nuo ei vaan oikeen välitä jos joku vanhus on kuolemassa. Jos joku nuorukainen olisi pulassa, niin sitten tultaisiin renkaat vinkuen paikalle.
>>627264 tai neekeri...
(2.88 KB 416x24 asdsa.png)

>>627266 >neurootikot Vasemmalla >pakkomielteiset Oikealla >skitsot Keskellä
>>627267 entä takana ja edessä?
>>627268 ihte oon kotona koneella
>>627254 jotenkin kökkö leffa, ei sillä että olisin sen ekankaan suuri fani. tää kohtaus oli jänskä lapsena, nyt se on koominen viimestään tuosta pyörityskohdasta https://www.youtube.com/watch?v=HitAtndOsWw
>>627270 Joo, miliuksen conan on vähän kömpelö mutta eeppinen klassikko, toinen on perus kasarin b-luokan barbaarimellastus. Ei niitä oikein voi edes verrata omasta mielestäni.
(1015.25 KB 200x200 121.gif)

>>627265 Nautin siitä kun tää turhautta paria erästä täällä kunnolla mutta totuuspohjaa on hieman.
(4.79 MB 640x640 175.gif)

Tulipaha taas tienattua rahaa. Myin mun olohuoneen pelipc:n pois kun ei jaksa käyttää sitä ja toi 2080ti on vaa joka vuos vanhempi ja vanhempi. Myin ehkä myös sen vuoski etten tuu pelanneeksi sitä kesälomalla, olis tarkoitus selvitä tänä vuonna ilman sen suuremmin pelaamatta pelejä.
>>627272 siis sille että suomalaiset on rasistijuntteja laajastikin? eiköhän tuo ole ihan yleisessä tiedossa, vaikka persut aina väittää vastaan jos tätä nostaa esiin
>>627274 Itekki olin rasistijuntti just äskön kun hain pitkän päivän päätteeks mäkkäristä faijatussafkat. Ei ois pitänyt mutta söin liian aikaisin lounaan ja annoin heikkouden viedä. No, en tiiä jos tiiät, mutta nykyään ei tartte mennä autokaistalle vaan mäkkäristä voi tilaa safkat noutopisteelle, mäkkärin edessä on parkkiruudut A ja B. B oli varattu, siinä oli sellanen surkea paskakuntoinen Citroen C1 ja kuskia ei näkynyt. Pelkääjän paikalla oli intialaisen näköinen (voi olla pakistanilainen tai bangladeshilainen) tyttö joka sekin poistui autosta meni istumaan pihalla olevaan pöytään muiden samanväristen kanssa, ilmeisesti eivät jaksaneet ajaa sitä autoaan parkkiin vaan veivät noutopistepaikan. Veri vähän kiehui kun suutuin niiden ylimielisyydestä järjestystä kohtaan, harva valkoinen ihminen tekisi noin. Sinänsä hassua että ajattelen näin kun teen itse kaikenlaisia rikkeita ja rikoksia mutta yleensä pyrin olemaan huomaavainen muita kohtaan. Noi ärsyttää mua siksi ettei ne edes mieti sellaista konseptia kuin entäs muut. Ja sit se niitten ihonväri menee kans mul tunteisiin. En koita ärsyttää ketään sanomalla tän vaikka varmasti sinä ja se toinen suututte taas. Mua vaan vituttaa etenkin toi pakistan-intia-bangladesh-sektori mistä ei tunnu tulevan yhtään ihmistä tänne päin maailmaa joista olisi mitään nettohyötyä kellekkään.
>>627268 Eikös regressiiviset ole oikealla ja progressiiviset vasemmalla?
>>627275 tässä nyt puhuttiin siitä että ambulanssikuskit syrjii ihmisiä ihonvärin perusteella. en tuota ees oikeestaan tiennyt mutta ei yllätä. totuus lipsahtaa persulta usein lähinnä tyhmyyttä kun unohtavat narratiivin. oikeasti ois pitänyt sanoa että lihaa syövä valkonen hetero mies ei saa ambulanssia mutta laittomasti tulleelle raiskaaja matu ukolle tulee helikopteri jos kolauttaa pottuvarpaan pöydän kulmaan
>>627277 Annatko ymmärtää että hätäkeskuksesta kyselevät etnisyyden perään?
>>627278 miks multa kysyt etkä noilta >>627265 >>627272
Syrjikää mua, oon tummaihoinen...
(1008.51 KB 540x304 carole roddy tuesday hali.gif)

>>627280 höpöhöpö, emme syrji :3
Ylistäkää mua, oon valkoihoinen...
Öitä, afroamerikkalaiseni.
>>627283 kuolema amerikkalaisille
Mitäpä järkeä olisi ollut olla vieraantumatta yhteiskunnasta kun ei edes sellaista söpöä, mukavaa ja ennen kaikkea välittävää tyty ydeä ajoissa nuorena saanut, ja kuka nyt olisi silloin osannut ennustaa vuosikymmeniä tulevaisuuteen että näiden tukihommien kanssa menee näinkin nihkeäksi kaikki, no ehkä joku mutta kun mut vielä päästivät moneksi vuodeksi kuntoutustuellekin eikä joutunut diilaamana tämän työttömän statuksen kanssa kuin vasta 30-kymppisenä haha. ;__; Olisi edes annettu se stimulanttilääkitys tai psykedeeliterapiaa ajoissa nuorena nuorisopsykiatrisella jos kerran ei tyty ydeä.
>>627277 Mä rehellisesti uskon että häkessä on selkeät ohjeet jos joku ei-suomalainen soittaa. Siitähän melkoinen poru syntyy jos joku kuukeri pistetään kylmäksi tai jätetään kuolemaan, voihan siitä tulla jopa potkut että etnisyyden perusteella arvioi avun tarpeen väärin. Mut jos joku 80v pappa kuolee se nyt ois kuollut muutenkin. Aikaisemmin siinä aiemmassa työpaikassa puhuin yhden vartijan kanssa joka oli ennen vartijana siinä firmassa mutta vaihtoi hommia. Tuli sit käymään, se oli aika vaivaannuttava kaveri mutta sillasii vartijat usein on. Se tuli kertomaan siitä sen häke-duunin arjesta ja niillä oli ihan ihme sääntöjä jonka perusteella piti arvioida avun tarve. Mä nyt meen sen perusteella mitä se sanoin kun en usko että sillä oli porkkanaa hirveästi sanoa muuta kuin miten asiat oli. Se sanoi että koulutuksessa painotettiin siihen että jos soittaja ei osaa kunnolla suomea, apu piti priorisoida. Vastavuoroisesti jos soittaja oli humalassa eikä ollut vahvaa perustetta epäillä että henki olisi vaarassa, piti avuntarve arvioida aina sen mukaan. Mä en tiedä miten ne opetettiin arvioimaan oikein. Eli voiks sanoo että apua tulee etnisyyden perusteella? Ehkäpä siinä mielessä jos ei ole syntynyt täällä, mutta moni tummempi paahto on syntynyt täällä ja ei sitä kuule puheesta todellakaan ellei se soittaja ole joku ihmeen roadman pentu. Mut silloinkin oon nähnyt videoita missä ihan vitivalkoiset suomalaiset puhuu sillein koska se on """""""siistiä""""""". Tää tapahtu ennen kuin toi """"""""""""""""""""""roadman""""""""""""""""""""""""" kulttuuri paisui Suomessa joten en voinut kysyä siltä vartijalta mitä ne tekee siinä tapauksessa jos joku puhuu sellasella aksentilla. Sinänsä jos joku on syntynyt tänne, puhuu ja kirjoittaa suomea kuten kuka tahansa muu suomalainen, mä en ajattele niitä ihmisiä mitenkään etnisinä tai ulkomaalaisuuden edustajina. On montakin jotka on tänne syntyneet eikä osaa mitään muuta kieltä kuin suomea ja englantia. Ei ehkä mun nuoruudessa ollut vielä noita mutta ei paljoo myöhemmin nii alko jo se eka polvi kotoutua ja niitten eka jälkipolvi ei välttämättä ole koskaan käynyt vanhempien maassa eikä toisaalta edes halua. En usko että kukaan somali esimerkiksi hirveästi haluaa Somaliaan vaikka vanhemmat olisi sieltä, ei tartte paljoa lukea wikipediaa että saa tarpeeks kattavan kuvan ongelmista. Enhän mäkään ole käynyt faijani kotimaassa. Ei hirveästi kiinnosta kun en puhu kieltä. Onhan siel toki varmaan jotain nähtävää joo, mutta onhan Pohjois-Koreassakin enkä oo ikinä sinne menossa. Tai Israeliin. Toisaalta taitaa olla niin että jos meen käymään faijan kotimaassa ja meen samalla passilla Israeliin niin ne käännyttää rajalta. Ja päinvastoin.
(3.63 MB 498x498 169.gif)

>>627286 Otanko sulle vähän sieniä mukaan Ruotsista?
>>627288 Joo kyllähän ne kelpaa varsinkin jos ilmaiseksi saa, vaikka pidän enemmän LSD:stä. (tai mitä nyt sillä brändillä milloinkin onkaan mulle myyty haha) Sellainen 3g yhteen trippiin on aiemmin ollut ittelle jo ihan rittävä määrä, 5g on muistaakseni suurin mitä olen syönyt kerralla. Annokset toki riippuu aina vähän siitä että mistä lajikkeesta on tarkalleen kyse ja kasvattajasta... ja oon käsittänyt että jos ihan silokkeja saisi (siis psilocybe semilanceataa eikä cubensista) niin pienemmät annokset riittäis kun niissä on isommat pitoisuudet, mutta ei kai semilanceataa juuri kukaan viljele, vaan kasvatetut sienet ovat käytännössä aina jotakin cubensis-lajiketta. Tietty jos saa viel useempaan matkaan sientä niin aina parempi. ...mutta tuleekohan poliisit käymään kohta kun ei me olla missään dARKnETissä nyt juttelemassa eikä käytetä PGP-salausta postauksissa. Pitäis kyl myös jättää sit masennuslääkkeet ainakin muutamana päivänä ottamatta, koska noiden MAO-estäjien kanssa en ala psiloja kombottamaan, pidentävät ja boostaavat kestoa ihan arvaamattomasti, en mä nyt luokkaa 24 tuntia tai yli putkeen haluais alkaa trippaamaan haha. Onneksi ovat ns. palautuvia MAO-estäjiä, eli ei tosiaan tarvi kuin joku päivä tai pari olla syömättä ja pitäs olla jo ihan turvallista. En oikeasti haluaisi kyllä tripata ennen kuin ainakin komero on viimein siivottu, mutta millähän aikataululla senkin saa aikaiseksi...
>>627294 Mitä suosittelet ekakertalaiselle? En oo ikinä psykedeelejä vetänyt. Työkaveri sano et 2g on aika riittävä määrä, mutta toisaalta koska vedän ketipinoria maksimiannoksella se hillitsee kaikki mahdolliset psykoosit ynnä muut sellaset. Vaikka käytän sitä nukkumiseen niin toki se 800mg pitoisuus näkyy vielä seuraavana iltana. Se on siis neurolepti, ei MAO estäjä. Triptyl myöskään ei ole MAO estäjä. En ottais MAO estäjää ollenkaan kun se on melkein kaiken kaa huono asia. Silloin kun vielä en polttanut pilveä niin ne ekat pari kertaa kun kokeilin, mitään ei tapahtunut. Vasta kun bongitin jonkun gramman kukkaa alkoi tapahtumaan. Tuntuu ettei viitti ihan aloittelija-annoksilla pistää menemään myöskään ettei tuu sitä tilannetta että oon pikku pieruis, tekis mieli olla enempi mut sit on jo liian myöhä. Kannabiksen kaa on kiva kun voi ottaa pari tuhtia hittiä, sit odotella hetken, sit kun tuntuu menevän överiks heittää siihen vielä 1-2 ja sit oottelee kunnes olo sallii taas hittien vetämisen. Se tapahtuu nopeammin kuin esimerkiksi alkoholin kanssa jolloin annostelua on helppo säädellä.
(129.94 KB 1024x512 IE-Overcome.png)

>>627286 >kuka nyt olisi silloin osannut ennustaa vuosikymmeniä tulevaisuuteen että näiden tukihommien kanssa menee näinkin nihkeäksi kaikki Paremmassa vaiheessa varmaankin olet kuin monet velkaorjat kunhan osaat mukauttaa asennettasi ja talouttasi luostarimaisemmaksi ja olla niin vitun kiitollinen siitä että edes saat jotain. Tämä on laastarin repäisyä nykyhallitukselta kun taas opposition toiminnalla olisi alkanut haavan mätääntyminen jota olisi ollut kalliimpaa hoitaa pidemmällä aikavälillä. Jos ja kun maailmantalous paskoo vielä pahemmin sänkyyn niin lisäleikkauksiin pääsee varautumaan jo näinkin ennakkoon, jos ei niin se se vasta kurjaa tulee olemaan kun joutuu sopeutumaan uuteen, teillekkin jälleen armosta annettuun, elämäntasoon.
>>627298 >Tämä on laastarin repäisyä nykyhallitukselta kun taas opposition toiminnalla olisi alkanut haavan mätääntyminen jota olisi ollut kalliimpaa hoitaa pidemmällä aikavälillä. Et sitten pysty millään olemaan suoltamatta jotain persuropagandaas vai haha. Se on kuule ihan ideologinen kysymys että MISTÄ leikataan ensimmäisenä ja eniten riippumatta siitä onko mitään todellista leikkaustarvetta olemassa vai ei. Menes nyt lutkuttamaan jotain Wahlroosin tai Häkämiehen munaa. Eläkeläisiltähän ei mm. ikinä leikata, niin että pääsisipä vain sinne työkyvyttömyyseläkkeelle jo. Voisi vituttaa vähemmän elää samassa maassa joidenkin perusurpojenkin kanssa just.
>>627300 >Se on kuule ihan ideologinen kysymys että MISTÄ leikataan ensimmäisenä Kokoomus voitti vaalit. >riippumatta siitä onko mitään todellista leikkaustarvetta olemassa vai ei Kylhän ne verojakin olis voineet nostaa niin ei olis tarvinnut leikata vai? Kauheet itkupotkuraivarit liitoiltakin vaikkei palkoja veroteta enempää vaan tuista leikataan, aivan kuin eivät itsekkään heti haluaisi hakea töitä tai saisi sillä aikarajalla.
>>627302 >Kokoomus voitti vaalit. Entä sitten? Ei se tarkoita sitä, että minun pitäisi kannattaa persekokkareideologiaa koska se ei ole omien etujeni mukaista enkä muutenkaan pidä siitä. >Kylhän ne verojakin olis voineet nostaa niin ei olis tarvinnut leikata vai? Tämä ei ole millään tavalla perustelu sille, että juuri työttömiltä leikataan ensimmäisenä ja eniten, vaan perustelu sille on ideologia. >Kauheet itkupotkuraivarit liitoiltakin vaikkei palkoja veroteta enempää vaan tuista leikataan, aivan kuin eivät itsekkään heti haluaisi hakea töitä tai saisi sillä aikarajalla. Kauheet itkupotkuraivarithan aina oikeistolaisillakin on Internetissä menossa, joillain vieläkin jatkuva itku ja parku menossa viime hallituksesta.
>>627298 Mitä jos sä oikeasti vaan tappaisit ittes niin ei tartteis saada syöpää lukiessa näin vitun tyhmää tekstiä netistä
>>627295 Toi sopiva annoskoko sienille riippuu myös mm. omasta massasta jonkin verran, en tiedä onko väliä sillä onko massa lihasta vai läskiä, mm. etanolin kanssahan sillä on merkitystä. 2g on varmaan ihan hyvä määrä ekalle kerralle jos arveluttaa että iskee liian kovaa vaikka ootkin joku saliukko. Itse koin noi 3-4g:n annokset ihan riittäviksi silloinkin kun painoin yli 150kg mikä oli suurimmalta osalta läskiä. ...tai siis 2g varmaan olisi ihan hyvä määrä ilman noita psykoosilääkkeitä. Enpä osaa sanoa mitään siitä paljon annosta pitäisi nostaa että varmasti toimii niistä huolimatta. Syön MAO-estäjää masennuslääkkeenä siksi kun mielestäni se vaikutus on jopa miellyttävä toisin kuin SSRI- ja SNRI-lääkkeillä, ja ihan oikeasti nää jopa selvästi vie ne jokapäiväiset itsarihalut pois. Toki aion tästä huolimatta tappaa itseni sitten jos ja kun työmarkkinatuki oikeasti pilataan eikä minua ole päästetty sitä ennen työkyvyttömyyseläkkeelle tai noin muuten oon keksinyt jonkin ratkaisun elämäni ongelmiin mikä ei tunnu liian epämiellyttävältä. Voxratkin eli eli bupropioni oli vähän plääh, vähemmän inhottavia olivat syödä kuin SSRI:t ja SNRI:t ja periaatteessa bupropioni on stimulantti että sikäli kiva aine, mutta tuntui että se boostaa kaikkia kuumotteluja ja ahdistuksia turhan paljon, kait siksi kun se on semmone enemmän noradrenerginen kuin dopaminerginen stimu. Lisäksi kun moklobemidi on ns. palautuva (reversible) MAOI, niin se ei oo silleen vaarallinen kuten ne vanhan ajan MAOI:t, esimerkiksi tyramiinia sisältäviä ruokiakin (mm. juustoja) voi syödä, ja vaikutus viimeisen annoksen jälkeen lakkaa kokonaan suht pian eikä vasta muutaman viikon päästä.
>>627302 >Kylhän ne verojakin olis voineet nostaa niin ei olis tarvinnut leikata vai? Veroja vois nostaa aika helvetistikin, etenkin enemmän tienaavilta. Mm pääomaverotuksesta vois oikeasti tehdä progressiivisen nykynen progressio on täyttä pelleilyä
>>627304 Kansa äänesti selvästi puolueita joilla oli menoleikkaus-numerot selvillä ja näytilläkin jos seuraili vaaliohjelmia. Toki olen itsekkin tasavertaisten leikkausten kannalla vaikka 'en itse siitä mitään hyödy', kun yhdessä tässä veneessä ollaan. Jos pitää kokoomuksen ideologian kautta mietiskellä niin kaikki epäisänmaalliset taloutensa etusijalle laittavat olisivat muuttaneet pois jonka takia taas oltais jouduttu leikkaamaan enemmän kun sekin lypsylehmä olisi karannut, jonka maitoa myös nautit.
>>627308 Kovempaa veroa osakemarkkinoille kun sekin on yhtä rahapeliä ja lopulta riistoa. Pääomaa taasen tarvitsee yrityksien ylläpidossa ja päivittämisessä.
(715.74 KB 480x360 194.gif)

>>627307 Kiitti. Mennään 2g:llä.
>>627310 Ööh investoinnit voidaan tehdä suoraan yrityksen voitosta jolloin ei tarvitse maksaa pääomaveroa. Niin ja osakemarkkinat ei oo mitään rahapeliä vaan on taanneet aika tasasen tuoton pääomalle viimeset ties kuinka kymmentä vuotta
>>627313 >Pääomaa ovat esimerkiksi rahoituspääoma, maa, rakennukset, koneet, kalusto ja patentit. Et kai vaan tarkoita että jo omistamastasi täytyisi maksaa vuokraa kuten maaverosta? >osakemarkkinat ei oo mitään rahapeliä https://tradingeconomics.com/commodities Elämälle tärkeitä ja välttämättömiä aineita joilla pelataan ja riistetään niiltä jotka näitä tarvitsee.
>>627309 >Kansa äänesti selvästi puolueita joilla oli menoleikkaus-numerot selvillä ja näytilläkin jos seuraili vaaliohjelmia. Jos olet seuraillut, niin joillekin perusurpoillehan tuli ihan yllärinä vaikka nyt nää jutut miten rupikonnaprinsessa ja kumppanit eivät niin olekaan 100% rehtien tyä ukkojen puolella asioissa haha. Ja itse olen tällaisella vähän kiukkuseilla asenteella nykyään liikkelllä mm. siksi että meni oikeasti kuppi nurin sen kanssa silloin miten paljon persekokkarepaskaa koko ajan, IHAN KOKO AJAN joidenkin oli pakko päästä pökälöimään !kuviksella vaikka joku Anag (mikä usein esitettiin perusteluksi tälle että miksi pitää saada pökälöidä persekokkareita) ei olisi sanonut yhtään mitään moneen päivään tai viikkoon. Plus se, että jos työmarkkinatuki paskotaan eli korvataan yleistuella mikä on joko heti alusta asti tai jonkin tietyn aikarajan jälkeen toimeentulotukea vastaavaa (ei saa jos on vähääkään omaisuutta virallisissa kirjoissa) niin se on ihan oikeasti jo HELVETIN ISO leikkaus. >>627313 Saispa sinne osakemarkkinoille vapaasti sijoittaa myös työttömät jos jaksavat niin sniiduilla että tuista oikeasti jää rahaa yli kuussa (tai jos vaikka perivät rahaa kuten mä), ja sniiduilua se todellakin työmarkkinatuen kanssa tämän maan hintatasolla on, vaikka oikeistopropagandistit mussuttaisivat mitä tahansa paskaa. Kohta vain ei saa jos oikeasti pilaavat työmarkkinatuen eli oikeistopökäleyleistuesta tulee jokin toimeentulotuen tapainen tuki, mitä ei saa lainkaan jos on omaisuutta virallisissa kirjoissa. Jo nyt se on oikeasti aika perseestä jos ei ole mahdollista nostaa työmarkkinatuen päälle toimeentulotukea. Itse olen päässyt lopulta aika vähällä, mutta työkkäri kuitenkin melko mielivaltaisesti saattaa alkaa kyykyttämään käytännössä työkyvyttömiä (joita ei kuitenkaan haluta päästää työkyvyttömyyseläkkeelle) ihan miten tahansa ja sittenpä menee rahat ja sijoitukset jos ei saa toimeentulotukea.
>>627316 Pääomatuloa verotetaan. Siis pääomasta saatuja tuloja kuten vaikkapa osakkeista saatuja osinkoja. Tai no verotetaan ja verotetaan, esim listaamattomasta osakeyhtiöstä voi nostaa lähestulkoon ilman veroja osinkoja olikohan 150000€/vuos saakka. >Elämälle tärkeitä ja välttämättömiä aineita joilla pelataan ja riistetään niiltä jotka näitä tarvitsee. Ja joo niillä pelataan mutta vertaus rahapeliin on huono koska se on ylensä parhaimmillaan nollasummapeliä, yleisessä tapauksessa talo voittaa aina. Osakemarkkinoilla sen sijaan pelaaja voittaa aina ja mille tahansa pääomalle voi odottaa yli 10% vuosittaista tuottoa pelkästän istumalla rahakasan päällä tekemättä itse juuri mitään
>>627318 >Saispa sinne osakemarkkinoille vapaasti sijoittaa myös työttömät jos jaksavat niin s... Onhan nytkin omaisuus ja pääomatulot vaikuttanut mm. asumistuen määrään. Eiköhän se nyt oo ilmiselvää että köyhät, pätkätyöläiset, keskituloisetkin lyödään maahan ja pidetään siellä ja tollaset automaattiset rahanluontijärjestelmät on vaan niitä varten jotka isoille rahavirroille ovat jo löytäneet
>>627320 >Onhan nytkin omaisuus ja pääomatulot vaikuttanut mm. asumistuen määrään. Itse asiassa mitä kattelin noita silloin kun tiesin että minusta tulee perintöprinsessa niin minun muistaakseni toistaiseksi pelkkä omaisuus ei vielä vaikuta yleiseen asumistukeen jopa lainkaan, tai ainakin se raja oli joku niin korkea (eikä sen ylittäminen edes vie heti kaikkea tukea kerralla) ettei se itsestäni mitenkään täysin kohtuuttomalta kyykyttämiseltä vaikuttanut. Eläkkeensaajan asumistuessa on omaisuusraja 2000 euroa, mutta senkään ylittäminen ei vie heti koko tukea kerralla, ja kansaneläke + takuueläke ovat kuitenkin jo joka tapauksessa paljon enemmän rahaa kuin työmarkkinatuki. (toki mitenkähän toi omaisuus nyt vaikutti noihin eläkkeisiin sit... en oo perehtyny yhtään kun en oo päässy sinne työkyvyttömyseläkkeelle enkä tiiä oonko pääsemässä) Persekokkarehallitus sanoi kyllä nyt muuttavansa yleistä asumistukea siten, että siihen tulee 10000 euron omaisuusraja mikä on minusta liian matala minkä ylittämisen jälkeen tuki alkaa laskemaan, ja olikohan että 20000 euron kohdalla sen menettää kokonaan, mutta tästä en löydä Kelan sivuilta vielä mitään. Lisäksi muuttivat sitä jo niin, että ensi vuoden alusta alkaen yleistä asumistukea ei enää saa lainkaan omistusasuntoon. Työmarkkinatukeen omaisuus ei kait vaikuta lainkaan ellei saa pääomatuloja, ja niistä ei menetä koko tukea heti. Wikipeedia väittäs että pääomatuloja saisi olla jopa 311€/kk ennen kuin se vaikuttaa työmarkkinatukeen, mikä ei minusta kuulosta hirveän pahalta, Kelan sivuilta en nyt äkkiä löydä mitään. Saa nähdä miten pahasti persekokkareet tulevat tämän nyt paskomaan. Jos omistaa osakkeita joiden arvo nousee, niin pääomatuloa siitä tulee minun käsittääkseni vasta kun myy ne osakkeet pois ja ottaa myyntivoitot (ts. luovutusvoitot) vastaan. Monet firmat eivät maksa osinkoja ollenkaan, tai maksavat jotain ihan naurettavan pieniä summia, joten ihan hyvin voisi koittaa tuilla eläessä olla jonkin tommosen kelkassa mukana kyydissä -- ainakin nyt toistaiseksi ja olettaen ettei työkkärin kyykytyksen ja mielivallan vuoksi pakoteta toimeentulotuelle. >Eiköhän se nyt oo ilmiselvää että köyhät, pätkätyöläiset, keskituloisetkin lyödään maahan ja pidetään siellä ja tollaset automaattiset rahanluontijärjestelmät on vaan niitä varten jotka isoille rahavirroille ovat jo löytäneet No tästähän persekokkareideologiassa on toki aina ollut kyse, ja siitä että pitäisi olla koska tahansa valmiina olemaan vaikka jossakin Amazonin varastolla töissä 4 euron tuntipalkalla pulloon kuseksien, sitten vielä toki samalla vähintään mielessään olla jatkuvasti imeksimässä Jeff Bezosin munaa kun se on niin viisas ja ahkera ja erinomainen ja hieno ihminen joka on nyt armollisesti tarjonnut sinulle näin aivan loistavan työpaikan ja tarkoituksen elämässä ja paikan yhteiskunnassa, ja toki nyt muutenkin noin koko ajan varauksetta palvoa koko ajan kaiken maailman rahaherroja ja kapitalismia. Ei sillä etteikö vasemmisto ja vassarit ottas myös välillä päähän tiettyine juttuineen.
Huomentd ja rahat pois sienensyöjiltä.
>>627328 Mihin ne rahat menee?
>>627329 Kesän nyymimiitin järjestämiskustannuksiin.
>>627330 Mutta eihän sitä koskaan järjestetä.
>>627331 Et tiedä niistä kun sienensyöjät eivät saa kutsua ;__;
>>627332 Enhän minä syö edes ruokasieniä.
>>627332 oletko ainoa osallistuja
>>627333 No sit laitetaan kutsu sinne.
>>627335 laitappa
Huomenta kiukuttelevat kommunistit. >>627308 Mitä jos sä oikeasti vaan tappaisit ittes niin ei tartteis saada syöpää lukiessa näin vitun tyhmää tekstiä netistä
>>627337 mikä tarve sulla on nuolla rikkaiden persereikää noin aktiivisesti kun et itse siitä mitään hyödy vajakki
>>627338 Tämä yhteiskunta pyörii verovaroin ja jos kukaan ei maksa veroja niin tämä korttitalo romahtaa. Sen tosiasian myöntäminen on aika kaukana rikkaiden perseen nuolemisesta. Sinäkin voisit mennä vaikka töihin ja rikastua vajakki.
>>627339 no miks sit raivostut siitä ajatuksesta että rikkaatkin vois maksaa osan takas siitä mitä muilta varastaa
>>627340 Kyllähän Suomessa verotetaan rikkaitaKIN, eikä ne kaikki edes kierrä niitä veroja koko ajan. Toki persekokkareideologiaan kuuluu vahvasti se, että rikkaita aina pitäisi verottaa vähiten ja vähävaraisia taas eniten. Nytkin nimenomaan ALV oli sitten se mitä haluttiin nostaa, kun se on tasavero. Myös se kuuluu vahvasti persekokkareideologiaan, että voitot ovat yksityisiä, tappiot julkisia. t. sientensyöjäkommunisti
Bannattaispa teidät kaikki.
>>627343 (kolmas editti) Tiiän erään 100+ hengen firman toimitusjohtajan, sen palkka on 12k€ mutta saa pitää verojen jälkeen 5 tonnia. Toi ei ole millään tapaa reilu verotus, eikä kannusta yhtään edes yrittämään. Musta veron maksimimäärä saa olla enintään 30% tuloista. On aika naiivia olettaa että voitais purkaa heti kaikki veronkierron mahdollistavat rakenteet mutta uskoisin ettei rikkaat pistä hanttiin jos rajoitettais maksimiveroprosenttia kohtuulliseksi ja sitten nostetaan kaikkien osakeantien ym. verotusta joten verotus suosii kuukausituloja palkkatyöstä, eikä sitä että nyt joku rikas saataa vaan pistää kaikki rahat osakkeisiin. Toki sijoittainen on tärkeää yhteiskunnalle mutta sen ei pitäisi tapahtua veronkiertosyistä.
>>627340 Ne maksaa jo ihan tarpeeks >>627345 >Musta veron maksimimäärä saa olla enintään 30% tuloista. Tämä ois hyvä mutta ei kelpaa kommunisteille.
(41.64 KB 882x559 ClipboardImage.png)

>>627345 Taitaa laittaa vähän lapin lisää maksamiinsa veroihin. Oikea veroaste näyttäs olevan 45% luokkaa, eli käteen jää ~6600€. Tai sitten on vaan ihan saatanan tyhmä eikä ymmärrä mitä marginaalivero tarkoittaa, jos koko tuloa verotettais korkeimman marginaaliveron mukaan käteen jäis just se 5000€. No tuollainen idiotismi ei yllätä noin hyvin tienaavalta, taitaa pitemminkin olla palkan edellytys. Ja tuskin pääomatuloilla elävät olis kovin innoissaan siitä että pääomaverotusta kiristettäis. Miks ihmeessä olisivat. Korkein marginaaliverohan menee pääomatulojen suhteen jo 30000€/vuos tienaavilla. Ne miljoonia nostavat maksaa samaa veroa, jos siis maksavat ylipäänsä veroja suomeen.
>>627346 Onko sulla jotain perusteluakin sille miks 30% enimmäisvero olis hyvä, siis jotain muutakin kuin vaan ulista että kaikki muu on "kommunismia". Kai tajuat että pääomalle 10% tuottoa pidetään vielä heikkona. Eli jos jollain on vaikka 50 miljoonan omaisuus, on se kolmen vuoden päästä 100 miljoonaa, kuuden vuoden päästä 200 miljoonaa, yhdeksän vuoden päästä 400 miljoonaa jne. Ilman että tän pääoman omistajan tarvitsee tehdä yhtään mitään. Millä ihmeellä selität että sama veroaste tämmöselle, kuin keskiluokkaiselle on "tarpeeks"
>>627348 En tajua mistään mitään. Oon tyhmä persu. Virossa näyttää tasavero toimivan, kerta kaikki suomalaiset rikkaat muuttaa sinne.
Ekonomiachan.
>>627347 ryynärille aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ja tuntee tyyppejä aina sopivasti jos se Pahoittaa Mielensä™ internetissä ja pitää ounata gombudisdejä nyymichan piste fiissä
Huoltoanon huoltoloma alkoi tänään. Jee jee.
>>627352 Mitäs meinaat touhuta? Itelni juhannusviikolla 1 lomaviikko, loput myöhemmin. Varmaan paskaannun ja anoosio iskee jo kolmessa päivässä.
>>627353 meetkö nyymitourille myöhemmin?
>>627353 Tänään syön ainakin pitsaa ja juon oluen.
>>627354 Ehkä, pitäis kai kysellä. Laittaisin sähcöpotsiosoitteen ja vompatti ja huoltoano voi sitten lähettää sinne viestiä kiinnostaako pikainen tapaaminen (riippuen missäpäin huoltoanos asuu jne.), semmoinen nopea >p-paskattaako? >h-haha... *vaivautunut hiljaisuus* >joo pitää mennä moi paske. Vompatille ainakin vien noudettavaksi DDR-merkin johonkin sen reviirille jos en muuta. Ryynärin kanssa ehkä loppukesästä sama kun menen sinne Helsinkiin. Voisin ostaa siltä kameranjalan jollain ryyneillä. Minulla ei kyllä ole kuin buranaa ja migreenilääke, josko se siitä innostuu. En tiiä, tuskin tästä projektista tulee mitään. Piirtäjä olisi kanssa kiva nähdä mutta ei häntä kehtaisi häiritä, paskaläjä kun olen.
(1.50 MB 1023x1184 epäilevä sorsa.png)

>>627356 Itsellä myös loppukesällä uudestaan loma. Katsoo sitten jos uskaltaisi sinne helsinkiin itsekkin tulla istuskelemaan johonki puistoon tai jotain.
(151.24 KB 1080x1550 orava.jpg)

>>627356 käy oravalla :3
>>627358 Oravaan ei kannata luottaa. Yrittää viedä väkisin vielä postausluvan.
(2.17 MB 200x200 104.gif)

(296.57 KB 498x278 nano nakamura sopimatonta.gif)

>>627359 höpöhöpö sellaista ei tapahdu milloinkaan :3
>>627359 Voisihan sen sinne lopuksi menettää, nyymärikin on jo menetetty. Olis semmoinen viimeinen raporttipläjäys sitten, laittomasti.
(1.78 MB 600x482 orava r34.gif)

>>627363 Mistä tulikin mieleen että ainoa hyvä käyttökohde tekoälypaskelle olisi tehdä video missä läski manolo riåttaa oravamutsin kanssa.
(94.33 KB 1280x720 mio ridiculous.jpg)

(62.28 KB 646x1024 etanolihuumeet.jpg)

>>627345 Mitähän niissä kahdessa ensimmäisessä versiossa luki haha, harmi kun lähdin just noihin aikoihin ulos ja tulin vasta joskus pari tuntia sitten takaisin eikä jäänyt selain silleen sopivasti auki että olisin nähnyt vielä aiemmat poistetut versiot. >>627349 Onhan sinne Viroon varmasti oikein mukavaa ja toimivaa lähteä rikkaana, mutta mitenkähän noin muuten hommat toimii... miksi silti mm. nyt vaikkapa minun pitäisi haluta jotakin Viron systeemiä myös tänne, eihän se millään tavalla ole tällä hetkellä omien etujeni mukaista kun en edes perinyt oikeasti kunnolla rahaa kerralla? Toki saat itse aivan vapaasti haluta Viroa tänne jos koet sen olevan sinun etujesi mukaista, enkä ala missään nimessä mitenkään moralisoimaan (koskaan, KOSKAAN ei ole ollut tarkoituksenani moralisoida, ikävää jos niistä sellainen vaikutelma on jollekin jäänyt, jos minun pitäisi uskoa ihan tosissani johonkin yhteiskuntavastuisiin ja sen sellaisiin vasemmiston lässytyksiin, niin sitten minun olisi kyllä pitänyt saada olla ollut peruskoulussa pidetty, tai ainakin olisi pitänyt olla sellainen söpö mukava välittävä tyty yde ajoissa nuorena) kun olen kuitenkin itsekin pohjimmiltani vähän millainen tyyppi olen, vaikken mielestäni mitenkään rajattoman itsekäs tai joku psykopaatti. Oli muuten ulkona paluumatkalle linja-autoa odotellessa pysäkillä yks juoppo jonka oon nähny aiemminkin siinä vetävän viinaa linja-autoa odottaessa. Juttelin sen kanssa kun se nyt niin halus vaikka oikeesti oisin mieluummin istunut hiljaa ja miettinyt omia asioitani rauhassa. En ees tienny aiemmin kuinka juoppo se oikeesti on, mutta nytkin oli kuulemma ollut monta monta päivää putkeen kännissä. Se kerto siitä kuinka itse asuu vähän kauempana, mutta tulee aina tänne linja-autolla ostamaan lisää viinaa jos eivät enää myy lähemmissä Alkoissa ja välillä lähtee junalla vielä kauemmas. Ihmettelinkin kaupassa käydessä mitä poliisit pyöri siellä, no kuulemma se oli nyt sit heitetty just sieltä paikallisesta Alkosta pihalle. Siitä ruokakaupasta olivat kuitenkin ihan pokkana vaa myyneet sille lonkeropäkin välittämättä mistään mitään haha. ;__; Itse olen useammankin kerran käynyt ostamassa Alkosta lisää juomaa ja sitä on myyty vaikka oon ollu ihan helvetin kännissä, mut ehkä en oo sit lopulta ollu ees kovin kännissä. Tietty osaan olla sekoilematta vaikka olisin niin kännissä etten pysty enää kävelemään, mutta luulis et puheesta nyt vähän ois ainaki kuulunu, toki en oo varmaan muuta puhunutkaan kuin kiitos kassalla ja sehän sanotaan vasta jälkikäteen... Kysyin että ootko milloin ollut viimeks selvänä ja kuinka pitkään, en muista nyt taas enää et kuinka pitkä aika se sano et siitä on mut kuulemma 7 päivää oli ollut selvänä jonkin aikaa sitten. Kysyin kans että millon tää juominen alkoi ja miksi, niin kuulemma 40-50 vuotta sitten, ja että vanhemmat liittyi jotenkin asiaan mut en saanu siitä puheesta ihan täysin selvää et miten. Sanoin sille lopuks kun linja-auto tuli paikalle että koita nyt jossain vaiheessa olla taas vaikka se viikko selvänä jos vain mitenkään pystyt. Olis tehnyt mieli myös sanoa jotain hoitoon hakeutumisesta että ootko ikinä harkinnu mutta eipä se olis kuitenkaan mitään auttanut. :( Myrkkysieniä ois kans vähän tehnyt mieli alkaa tuputtamaan kun nehän saattaa ihan oikeesti saada juopon olemaan juomatta enää lisää ainakin jonkin aikaa, mutta eipä mulla ees oo sieniä nyt, ja tolla ukolla on sitä viinaa menny niin pitkään ja niin paljon et mikä elämä sillä ny enää ees olis tässä vaiheessa edessä vaikka pääsiski eroon etanolihuumeesta. Se sano kans et oon kuulemma hieno ja hänelle tärkeä ihminen haha. Ihan mukava juoppo silleen ettei ollu mikään rahanruinaaja kuitenkaan, eikä edes alkanu ruinaamaan multa juomia vaikka mulla kilahti vahingossa noi kuvan lasipullot vähä kauppakassia maassa siirtäessä, yritin siis välttää kilahduksia sattuneesta syystä... t. myrkkysienikommunisti
>>627368 Olisit antanut teiden kulkijalle vähän huikkaa. Tuli mieleen tosta kauppahommasta yksi tarina yhdestä tutusta. Sillä on siis skitsofrenia ja lääkitys siihen. No ne lääkkeet tekee sen hieman "väsyneeksi" tai "oudoksi", niin sille ei sitten myyty prismassa paria kaljaa kun oli mukamas humalassa. Tosta olisi varmaan voinut vetää syytteet että prisma syrji vammaista tai jotain hahas.
>>627359 mites siinä serlan mainoksessa sanottiin, "usko oravaan" vai "luota oravaan", jotenki tuntuu et tuo ekakin sana alkoi oolla kun muistan sen soljuneen paremmin kuin noiden esimerkkien
>>627349 No itte oon sitä mieltä että nuo verokarkulaiset vois laittaa vankilaan. Mitään muuta ratkaisua ei taida olla. Tai sitten just valtiot kilpailee keskenään siitä missä rikkaiden kaikista vähiten tarvitsee maksaa varastamistaan rahoista takaisin.
>>627370 Onanoi Oravalle.
>>627368 >Onhan sinne Viroon varmasti oikein mukavaa ja toimivaa lähteä rikkaana, mutta mitenkähän noin muuten hommat toimii Pointti oli siinä että jos niitä veroja nostetaan, niin kuin vasemmiston villeimmissä unelmissa, niin täällä ei kohta enää ole veronmaksajia >>627371 Samaa mieltä. Helpointa olisi pitää verotus sillä tasolla ettei niitä veropakolaisia olisi
>>627373 ei ollu
>>627369 Noh kävi mielessä tarjoaminen kyllä mut toisaalta kun se muutenkin vetää oikeesti liikaa sitä viinaa... toki eipä se että maksa hajoo lopullisesti tai henki menee varmaan siitä olis jääny kiinni että tarjosin. Jaloviina *** muuten avattu jonkin aikaa sitten. Aattelin et nyt tulis semmosta todella hyvää känniä pitkästä aikaa kun happikin kulkee ja vois vaikka yrittää piirrellä jotakin mut äääähhh ei tää ny meinaa olla siltikään sellaista kuin silloin joskus nuorena. pitäskö kuitenkii laittaa joku känniölinästriimi johonki jos tulee vedeltyä enemmän haha Joskus yli 10-kymmentä vuotta sitten muuten Serla-paketin mukana tuli muovipurkissa oravafiguuri, se on ehkä jossakin tallella täällä vieläkin.
>>627381 laita vaan
>>627381 Toivottavasti se orava ei ole lasipurkissa "nesteen" peitossa.
>>627382 No saa nähdä jaksaako oikeesti mitään mut katotaan. >>627383 En oo mikään zoofiili joten ei.
>>627381 Piirrä ankarakatseinen seikkailijavelho. Tai luonnostelutyylisiä muinaisia haarniskoita. Tai humalainen naku mutsi, istumassa isotissisen mutsin sylissä.
Oi miks hovipiiräjä jätti meidät?
>>627386 Pyydettiin liikaa, annettiin liian vähän ;__;
>>627387 Pasi kiitoksella elää ;__; Pitää selvittää missä hovimestari asuu ja viedä postiluukkuun rahakirje.
Millaistahan olisi jos olisi oikea normo jolla olisi kavereita? Linkkasin äsken työ"kaverille" örinä_musaa kakkapikaviestisovelluksella ja se innostui höpöttämään ihan vitusti kaikenlaista ja sitten "oon kännis ja sanon nyt että oot hyvä tyyppi" yms. haha, tmop. Vaikea vastata mitään ympäripyöreää silleen että se ymmärtäisi lopettaa kirjoittelun kun en kehtaa vaan olla vastaamattakaan täysin ;___;
>>627386 ei jättäny
>>627389 Sanot sille että oot aika väsyny tällä hetkellä ja meet varmaan kohta nukkumaan. Jos se vielä kirjoittelee, niin voit jättää vastaamatta ja sanoa myöhemmin että nukahdit ja siksi et enää vastannut.
>>627389 nyt kysyt väärältä
Ääähh koitan suosiolla joskus toiste paremmassa kunnossa ja varmaan enemmän nukkuneena jos tulisi vihdoin sitä hyvää känniä. Tää alkoi lähes välittömästi ekojen hörppyjen jälkeen silleen helvetin ärsyttävän tuntuisesti vääntämään jaloissakin, varmaan paras kuvaus olisi sellaiset levottomat jalat oireet (pakko liikuttaa ja väännellä tai tuntuu huonolta) mitä on muutenkin välillä mutta näemmä sitten viina pahentaa asiaa välittömästi paljon paljon lisää. Varmaan jaloissa kiertää veri liian huonosti rapakuntoisella läskillä tms. ja tää sit pahentaa sitä, en tiiä. Voispa olla ikuisesti semmone 25v ilman kaiken maailman vaivoja siihen asti että tappaa itsensä kun tuetkin meni. >>627385 ja emmä mitään osaa oikeesti piirtää mut tarpeeks hyvin kännissä ois ehkä voinu ainakii kuvitella osaavansa
>>627395 Kyllä täällä kaikkia töherröksiä arvostetaan. Vaikka ne olisi kuinka tökeröitä, niistä paljastuu luonnetta ja omanlaisuutta ja sitä on kivaa katsoa. Ainakin omasta mielestä. Älä anna kasuaarien mieliraiskata sinua.
>>627393 Se oli semmoinen retorinen kysymys, tai itteni kyseessä ollessa retardinen kysymys, itse-hähää... >>627392 Asia ratkesi ihtestään.
>>627397 Sammuiko hää?
(60.60 KB 488x650 1467484189563-0.jpg)

>>627398 Ei se kai niin kännissä ole kun kirjoitteli paremmin kuin X:t nyymärissä. Olen ymmärtänyt että tuo tyyppi (melkein 50-kymppinen ukkeli) lähinnä juo kaljaa, pelaa jipii jahuu tietokone- ja uhkapelejä kotonaan ;__; Ei mikään semmoinen kovin nyymimäinen hahmo kuitenkaan, sillä on sentään irl kavereita kai ja on ollut naimisissakin. Oikein mukava ukko töissä kun ei koko päivää hengaile sen kanssa, mutta ei välttämättä jaksaisi vapaalla olla sen seurassa. Olispa semmoinen kaveri minkä kanssa tehdä jotain. Jos olisi enemmänkin kavereita, voisi olla mahdollisuus löytää mutsiystäväkin. En ole koskaan tehnyt mitään mutsiystävän hankkimisen eteen. Miten tekisinkään kun ei ole niitä normaaleja kavereitakaan. En tiedä miten ja mistä niitä saa. Tai tiedän, mutta en osaa/pysty. Ihan käsittämätön ajatus että jossain harrastuksessa tai tapahtumassa puhuisi jonkulle. Kyllä minä töissä puhun hyvinkin paljon paskaa ihmisten kanssa, mutsienkin, mutta se on jotenkin sellaista pintapuolista mistä ei ole mahdollista edetä pidemmälle, ns. "kaverisuhteeseen". Olematon itsetunto ja tietynlainen sosiaalinen vammaisuus sekä huono tietämys normoja kiinnostavista (ja epänormojakin kiinnostavista) aiheista, varmaan ei-helposti lähestyttävä ulkomuotokin (kalju luostarimanolo paskaasyöneellä ilmeellä) niin ei näillä korteilla kannata yrittääkään. Sori avautumisesta. Ostin pitkästä aikaa sipsejä ja tuli aivan paska olo niiden syömisestä. Paskattaa kun en vieläkään opi ettei kannata enää edes kokeilla. Siitä tuli sitten tämmöinen paskatus-avautumis-psykoosi. Kuva ei liity mitenkään. Huomenna ehkä kuitenkin raportoin kuvallisesti yhdestä reissusta.
(209.69 KB 1200x800 tmoppa.jpg)

>>627400 Mulla on myös yks suht vanha ukko työkollegana ja se pelailee pelejä. Ei vaan tykkää mun kanssa pelata(;__;), koska pelaan itse pc:llä ja hän konsolilla. Kuulemma crossplayssä, pc-pelaajat liian mulkkuja hahas. Itse osaan kyllä sulautua normojen sekaan, tai no sitä nyt vaaditaankin kun olen huoltoano. Mutta en kyllä osaa romanssia yhtään. Joku rakkaus ja ihastuminen ovat ihan outoja käsityksiä, mitä en osaa imitoida ja luulen että niiden imitoiminen olisi väärää, epäaitoa ja epäoikeudenmukaista vastapuolelle.
>>627401 It's hard to be an anoman ;_;
(10.92 KB 473x445 kurkistus.png)

>>627402 Onneksi on nyymichan
löysin hiljaisen talven lapsen youtubesta https://www.youtube.com/watch?v=OVptq3uvP2s
>>627405 Löytyispä hyvä ja kiva mutsi youtubesta.
>>627407 onhan siellä montakin
löytyispä joku hyvä muhkelo ovelta...
>>627413 koputtiko siel joku?
>>627414 ei, mutta koputtaispa joku hyvä muhku
(1.02 MB 320x239 revolveri.gif)

tmop *oravablock
(859.60 KB 200x140 137.gif)

>>627416 Tai Misaki... Mun oveen... Mut ei se saatanan kusipää juntti kännikala naapuri..
>>627417 ei tapeta :3
(491.44 KB 226x226 disagree.gif)

>>627421 >jenkkimutsi
>>627422 hiljaa
>>627419 Sit kun lopulta ammut sarjan oven läpi rynkyllä niin siellä ei koputtanutkaan naapuri vaan kumitissinen misaki...
(1.25 MB 372x200 doghit.gif)

>>627423 Sun alterego ei huijaa ketään enää homo.
(905.94 KB 260x199 waynegetaloadofthisguycam.gif)

>>627425 niin mikä
(1.96 MB 330x204 secretfaggot.gif)

>>627427 ai ootsä tos, ja kumpi
(10.24 MB 640x640 186.gif)

>>627424 En mä ketään oo ampumassa Paitsi ehkä sen naapurin... En nyt oikeasti ... Vaiko....?
(1.41 MB 624x620 läpsis.gif)

>>627428 Turpa kii.
(848.30 KB 295x201 wayne drive laugh.gif)

>>627430 beattaatko meattias tos?
(6.52 KB 244x207 harold.jpg)

>>627431 Lyön sua koht, vitun rumanaama.
(2.90 MB 540x310 danny.gif)

>>627432 ei tarvi
(35.56 KB 480x360 isotöögat.jpg)

>>627433 Uskon että tarviit kovan höykytksen jossain vaiheessa.
(283.76 KB 200x177 danny.gif)

>>627434 en tarvi sitäkään
(76.24 KB 166x193 Teemu Selkäpyrstö.png)

>>627435 Kyllä tarvitset. Et osaa edes isoa alkukirjainta käyttää.
(303.21 KB 275x220 nih.gif)

>>627437 otan taiteellisia vapauksia kirjoittamisen suhteen


Forms
Delete
Report
Quick Reply