/b/ - Arvaamaton

Harrastuksiini kuuluu juna-aikataulut ja OnlyFans

Index Catalog Archive Bottom Refresh
Mode: Reply
Nimi
Asetukset
Aihe
Viesti

Viestin enimmäispituus: 4096

Tiedosto

Tiedoston enimmäiskoko: rajaton

Saapuvan pyynnön enimmäiskoko: 10MB

Maksimi määrä tiedostoja: 5

Tuetut tiedostotyypit: txt, jpeg, jpg, bmp, gif, png, ogg, webm, mp4

E-mail
Salasana

(käytetään tiedostojen ja viestien poistamiseen)

Muut

Muista käyttäytyä -> säännöt

!BetaTesting! Bugeja, postauksien katoamisia yms. paskaa voi ilmetä.

(29.68 KB 512x384 What Has Science Done.jpg)

Vaiva- ja kotilääkäri-lanka, tms Anonyymi 18.05.2024 (La) 13:01:49 No. 625855
Tässä voi kertoa sairauksistaan ja vaivoistaan, lääkärin diagnooseja tai arvattuja. Valittelin joskus ranteen ja kyynärtaipeen vaivoista täällä, ne eivät ole enää kipeät ja silloin harvoin kun oireilee jotenkin niin otan hiiren syliin. Toki ne edelleen tuntuu lievästi erilaiselta kuin terveempi käsi. Talvella oli erikoisempi juttu, jonka päättelin ennen pitkää hermokivuksi. Aina välillä jalkaterässä ja nimettömässä varpaassa tuntui voimakas kipu joka muistutti kramppia, paitsi että se aaltoili nopeasti. Aluksi ajattelin että pakkasella on sen kanssa jotain tekoa kun se tuntui kylmillä olevan pahempi, huomasin kuitenkin että venyttelyllä ja kivun vähenemisellä oli suorempi yhteys. Yhtenä iltana makasin selälläni ja nostin jalat pään puolen seinään ja pidin vähän aikaa, toistin sen muutaman kerran jonka jälkeen nitkuttelin alaselkää antaumuksella muutaman minuutin. Yllätyksekseni kohtaukset loppuivat sen jälkeen täysin. Muuten sitten on lievää (sosiaalista) ahdistusta. En ole mielestäni masentunut, ainakaan en tunnistanut itseäni juurikaan hoitajalla täyttämästäni masennuskyselyn kysymyksistä, mutta tuntuu myös ettei mikään kauheasti kiinnosta eli laitetaan anhedonia listaan.
Ei mitään pysyvää fyysistä, vain aivovamma perseessä mikä estää elämästä nauttimisen. En siis tarkoita hedonismia, vaan yleensä mielenkiintoisten asioiden harrastamisen ym.
>>625859 Kai selkäkipuja sentään?
>>625873 Ei oikeastaan. Lavanseutu rutisee mutta sekään ei haittaisi jos en kokoajan nuljuttelisi sitä. Luostarielämä ja spartalaisuus paransi selkäkipuni noin muuten. Tapaturmat ja sen semmoiset poislukien väitän että selkävaivoista voi pääsääntöisesti syyttää vain itseään. Itelnikin mutkainen alaselkä johtuu liiallisesta kotona koneella istumisesta.
Tää ei oo vaiva, mutta joskus mulla oli kulmakarva joka oli ehkä kolme kertaa muita pidempi. Sitä ei yleensä huomannut kun se oli taittunut jotenkin siististi kasaan, oli hassua aina suoristaa se. Nypein sen irti pari kertaa ja unohdin koko jutun. Vähän aikaa sitten muistin et mulla on ollut sellainenkin mutta se ei näemmä ole kasvanut takas
>>625876 Itelni on melkein kaikki tuollaisia. Postasinkin siitä joskus satoja vuosia sitten että paskattaa yöhaltiakulmakarvat. Nypin pisimpiä välillä pois mutta aina ne kasvavat takaisin. Suurin ongelma on ne lähimpänä nenää kasvavat kun alkavat taittua eteenpäin niin että tulee vähän tuommoista kuin toisessa kuvassa. Muutenkin kasvavat melkein yhteen, tulee sitten joskus nypittyä hieman pois siitä keskeltäkin. Ne eivät sentään kasva senttiä pidemmiksi. Vähän hahatuttaa ja paskattaa moinen mutta en halua herättää huomiota kehitysvammakulmakarvoilla hahas.
>>625877 Itellä tulee kääviöt mieleen, mutta en ole iso fantasia-fani. Vois kokeilla kaljuuttaa ne ja katsoa huomaako kukaan. Itellä aika vaaleat että ehkäpä ei...
(1.10 MB 1280x720 ClipboardImage.png)

>>625880 Näit.
>>625882 Nii joo..
(1.24 MB 245x245 vin.gif)

kun kaljuutinnn~ ♩ ♪ ♫, niin ei tullut ihoärsytystä juurikaan vaikka käytin ehkä keskivahvasti hajustettua parranajosaippuaa, eli ehkäpä se ettei ole kuiva ilma kuten talvella auttaa siihenkin
Alaselässä on semmoinen ihme näppylä mikä on paskattavasti justiinsa kalsarien ja housujen vyötärön kohdalla eli sopivasti istuessa tai vaikka kävellessä vaatteet hinkkaa sitä. Ihan kuin tulehtunut finni paitsi sitä ei pysty puristamaan auki. Kuukausi-pari sitten puristin sen väkisin ja se vuosi lähinnä verta ja sitten se vähän kuin unohtui kokonaan, katosi näkyvistä tai jotain ja nyt se innostui taas. Taidan laittaa siihen vaan laastarin päälle kun se on niin sileäkin ettei sille oikein voi tehdä mitään. Avaruusmutsit ovat varmaan ottaneet yöllä jonkun selkäydinnäytteen siitä.
>>625958 ilmankostutinta suosittelen
>>626309 joo pitäs varmaan


Forms
Delete
Report
Quick Reply